Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Sivasspor'a yapılan ayıp'

Abdullah DuMaN
20.09.2011, 11:35
'Sivasspor'a yapılan ayıp'

9 kişi kaldıkları Eskişehirspor maçını 4-0 kaybeden Sivasspor'da hakem Barış Şimşek'e olan tepki sürüyor.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/9/19/fft1mm1516906.jpg
Yiğidolar’ın hocası Rıza Çalımbay, sezonun ilk maçında da 5 dakika içinde aleyhlerine iki penaltı verildiğini hatırlatan Çalımbay, “Bu maçta verilmeyen penaltımız ve oyundan atılan iki futbolcumuz var. Herkes hata yapabilir ama üst üste gelince dikkat çekiliyor. Beni de kendisini alkışladığım için tribüne yolladı. Eskişehirspor’un galibiyetine gölge düşürmek istemem. Ancak Sivasspor’a yapılan da ayıptır. Önümüzdeki maçları kazanarak, kayıpları telafi edebiliriz. Fakat herkesin biraz daha fazla dikkatli olmasını istiyoruz” diye konuştu

Fanatik

sivasfutbol
20.09.2011, 11:45
ben maçı stadda izledim böyle taraf tutan bir hakem görmedim sivaslıların bu adama herhangi bir şekilde kötülük yaptılar acaba diye düşünüyorum..

snıper58
20.09.2011, 12:31
Hakem utanmasa bir penaltı da kendisi atacaktı :mad:

RoKeT
20.09.2011, 12:41
Anlaşilan o ki fenere gücü yetmeyeceğini anlayan federasyon sivas küme düşürmek te kararli 'bide hocaya yüklenmek yersiz bu sezonda ligde kalmaya oynuyalim ne olacak ' sabir lazim bir anda takim kurulmuyo başkan yok transfer yapamiyoruz reklam sponsorumuz bile yok bu takim tek kazanci kazandiği maçlar ve maç gelirleri Hocaya destek taraftariyim 'ŞUAN SİVASSPOR başindaki kişiler vasifsiz insanlar 'ŞAHSEN' bu takimin başina kimi getirirsen getir ilk 8 giremez idda da ediyorum hoca deişmesi deyil tutuklularin serbest kalmasi herşeyin rayina oturmasi lazim yoksa Dünyanin en iyi hocasini getir lig'te tutmaya çalişir sivas'ı

akifesk
20.09.2011, 12:45
hakem in bir hata yaptığını bende göremedim.
hakeme suç bulma hocam. sen oyuncularına futbol oyun kurallarını bı daha anlat. navratil e söyle rakibi tehlikeli yerlerde düşürmesin.

kaleciye de söyle öyle her topa atlamasın sazan gibi. yoksa mehmet yıldız gelır 2 - 3 tane atar .

hakemın hatalarına bakma sen bu takıma ne verdın bır onu düşün şapkanı önüne koyda. ne bi sistem ne de bir oyun planı var . dağa taşa rasgele top oynayan halı saha takımına çevirdin takımı.. rıza hoca.

HALIL
20.09.2011, 12:53
hakemin allah belasini versin tamam gectik artik ankaragucu macini dusunun off beee konsantre olmaliyiz gelecek maca tamam unutun artik eski davalari :mad:

gecmis gecmiste kaldi hem bence iyi oldu her iste bir hayir vardir herkez gordu bize karsi yapilan haksizi dun sporxte gordum tarafli tarafsiz herkez bize hak verdi hata bir trabzonsporlu bile :mad:

daha bize serkan cinar ve baris simseki atamazlar hata bank asyada gorev yaparlar artik

Çılgın Türk
20.09.2011, 12:58
Hakemin hata yaptigina en cok Riza hoca ve Futbolcular sevinmistir.
Niye mi? Cünkü bütün elestiri oklari simdi hakeme yöneldi. Hoca ve Futbolcular yirtti.

Benim oynanan iki macla yorumum:

1. Karabük macinda 2 penalti verildi biri dogru karar biri cok agir karardi.
zaten yanlis verilen penalti disariya atildi dolayisi ile hakem maca etki yapmadi diyebiliriz.

2. Eskisehirspor macinda durum 2-0 a gelene kadar bir hata yoktu.
Ilk hata Eneramo'ya verilmeyen penalti ve kirmizi kart.
Yok 3. gol ofsatmis yok 4. gol penalti degilmis falan filan onlar kuru kalabalik cünkü ha 1-0 ha 4-0 sonucta 3 puan gitmis oluyor....

Benim nedense baslik acma imkanin yok (site yöneticilerine duyrulur) :)
Ben olsam sadece futbol konusulan bir baslik acardim bir de sadece hakem konusulan bir baslik. ikisi bir konuda olunca arap corbasina dönüyor is :D

sebasteia
20.09.2011, 13:09
hakeme suç bulma hocam. sen oyuncularına futbol oyun kurallarını bı daha anlat. navratil e söyle rakibi tehlikeli yerlerde düşürmesin.

kaleciye de söyle öyle her topa atlamasın sazan gibi. yoksa mehmet yıldız gelır 2 - 3 tane atar .

hakemın hatalarına bakma sen bu takıma ne verdın bır onu düşün şapkanı önüne koyda. ne bi sistem ne de bir oyun planı var . dağa taşa rasgele top oynayan halı saha takımına çevirdin takımı.. rıza hoca.

tüm türkiye gördü söyledi, batuhan bile lig tv'ye bağlanıp penaltı değildi dedi. markus merk söyledi gol ofsayt diye. skibbe de hayrettin kırmızıyı haketmemişti dedi.

eyupk
20.09.2011, 13:42

ilk önce maçı iyi izle ondan sonra hakem hatası yok de.

bassguitar
20.09.2011, 13:44
hakemin yanlısını goremedım..amatorce hata yapıyoruz..hayrettının kırmızı gorecegını macı ızleyen herkes onceden anlarken bi sız anlayamadınız hocam..2 senedır takımın en buyuk sorunu defans olmasına ragmen cozum uretemedınız..kendi sahamızda cift forvet oynatma cesaretı gosteremedıgınız gibi adam paylasımı yapamayan orta sahaya mudehale edemedınız..kırmızı kartlar olsada olmasada.hakemın yonetımı ne olursa olsun bu macta bun skordan farklı bi sonuc cıkmazdı...hakemi bosver bence hocam takım olmayı ogret oyunculara,mucadele etmeyi ogret.profosyonel olmayı ogret.

eyupk
20.09.2011, 13:47
Niye mi? Cünkü bütün elestiri oklari simdi hakeme yöneldi. Hoca ve Futbolcular yirtti.

zaten yanlis verilen penalti disariya atildi dolayisi ile hakem maca etki yapmadi diyebiliriz.

Yok 3. gol ofsatmis yok 4. gol penalti degilmis falan filan onlar kuru kalabalik cünkü ha 1-0 ha 4-0 sonucta 3 puan gitmis oluyor....

Ben olsam sadece futbol konusulan bir baslik acardim bir de sadece hakem konusulan bir baslik. ikisi bir konuda olunca arap corbasina dönüyor is :D

bu ne biçim sözdür, Rıza hocayı sen daha tanımamışsın.

ZiDaNe58
20.09.2011, 14:07
Hakemin bi eskişehir forması giymediği kaldı maçta.hakkımızı yiyenlere hakkımız haram olsun.

Çılgın Türk
20.09.2011, 14:08

foruma bakiyorum, yerel gazetelere bakiyorum herkes hakemi konusmaktan macla ilgili nerede ise hic konusulmuyor.

Simdi sana bir soru soracagim.
2-0 dan sonra hakem hata yapmasaydi ve mac o skorla bitseydi herkes ne konusacakti?

akifesk
20.09.2011, 14:09
sahamızda ki ilk maçımıza çıkıyoruz. ve rakip kaleye ilk şutumuzu 50. dakikada atıyoruz. rakip kalede ciddi bir tehlike oluşturamadan maçı tamamlıyoruz.
skor 0-4...

ve hala hakem hatalarının arkasına sığınıyoruz...

gol attık da hakemmi vermedi,,

şu attık da hakemmi önümüze geçti.

rıza hoca taraftarı ve kendini kandırma...

akifesk
20.09.2011, 14:11
foruma bakiyorum, yerel gazetelere bakiyorum herkes hakemi konusmaktan macla ilgili nerede ise hic konusulmuyor.

Simdi sana bir soru soracagim.
2-0 dan sonra hakem hata yapmasaydi ve mac o skorla bitseydi herkes ne konusacakti?

senın dediğin gibi olsaydı ben sana ne olacağını söylim

rıza hoca çıkıp ''hatalar yaptık basit goller yiyoruz diyecekti sonrada ankaragücü maçı içinde hedef galibiyet'' diyecekti.

mucahitbaba58
20.09.2011, 15:06
fanatik bile riza hocanin hakli oldugu yonunde haber yaparken bizim milleti hakikaten anlamak mumkun degil oyun on dkikada bile degisebilir ama malesef hakem golge dusurdu bunu kabullenmek veya yoksaymak sadece bizim sivaslilarda olsa gerek mac doksan dakikadir ve bitmeden ne olacagi belli olmaz helede kendi evinde oynuyorsan millet tutturms bir riza hoca insanlar artik mac baslamadan bile riza hocaya yokleniyor destek yerine kostek oluyor surekli td degistirmeyi ne kadar cok sever olmusuz her maca yeni teknik adam koyalim ne dersiniz biraz olgun dusunun destek olun destek olmuyorsanizda biraz susun bu adam kadroyu kurduysa en iyisini o bilir oyuncular hakkinda hic bir bilginiz olmaz burdan car car konusurlar dun o kadar nr verdik mhk nin niye cikip aramadiniz bos nagara atmak kolay herseye muhalefet olmak cok kolay biraz objektif olalim destek olmuyorsakta susalim sukunetli olalim burda nagara atmak zaradan baska hicbir fayda etmez

zeki58
20.09.2011, 15:40

arkadaş senin galiba sivasspor la alakan yok veya sivas düşmanısında görevini icra etmek için burada bulunuyorsun hakemin yanlışlarını görmemek için kör olmak lazım.ama bizim sivassın kendi adamı böyle derse düşmana hiç gerek yok böyle şeyleri gördüğümde lanet edesim geliyor.ben istanbuldayaşıyorum kendi çevremde bir çok sivaslı var adamların bana dediği sivasspor sana ekmek mi veriyor.bunlar sivaslı olsa ne olacak.bu aşk anlatmakla anlaşılmaz yaşamak gerek

zeki58
20.09.2011, 15:43
sahamızda ki ilk maçımıza çıkıyoruz. ve rakip kaleye ilk şutumuzu 50. dakikada atıyoruz. rakip kalede ciddi bir tehlike oluşturamadan maçı tamamlıyoruz.
skor 0-4...

arkadaş biz şampiyonluğa giderken atılan golümüzde verilmedi unuttunuz bunları herhelde

ayna26
20.09.2011, 15:46
Sivasspora hakem hataları ile cidden ayıp edildi hatta ayıpdan öte resmen infazı gerçekleştirildi, maç boyunca.Şimdi ne olacak, TFF ya da MHK bu maçları izliyor mu?sanmam, onların izleyeceği maçlar belli.Anadolu da feryat olsa onların umurunda olmaz.Bu hakem hataları Sivasa değilde üç büyük ya da TS ye yapılsa sanırım kıyametler kopmuştu, tüm kesimden çığırtkanlık yapanlar artmıştı.ama iş bize gelince herkes suspus oluyor.E.şehir maçında iyi oynamadık doğru ama iyi oynamadık diye hakem de aleyhimize kararlar verecek diye bir kanun mu var?Herşeye rağmen biz oyuna dönelim.Teknik heyetin ve futbolcuların bu maçtan çok iyi dersler çıkaracağını düşünüyorum.Umarım erken dönemde böyle bir uyarı bize önümüze sağlam basmamıza vesile olur, maçlara daha temkinli ve istekli hazırlanır ve galibiyetlere başlarız.Ben iddia ediyorum ki A.gücü maçını alacağız.Geçen seonu hatırlarsak sezonun ilk maçında GS yendikten sonra herkes bu takımın şampiyonluğa oynayacağını dile getirdi, ama sonraki haftalarda yakalana mağlubiyet serisi ile düşme telaşı ile T:D değişti, bu snee ise tam tersi olacak.ilk 10 haftada 12 puanlık bir seri bize yetecektir bu olusmuzluklardan kurtulmak için.Allahtan umut kesilmez...

Çılgın Türk
20.09.2011, 15:54
Egri oturup dogru konusalim

# Hakem bence sadece bir hata yapti ama o hata büyük hata idi. Eneramo'ya verilmeyen penalti ve rakibe gösterilmeyen kirmizi kart.

# Hayrettine gösterilen kirmizi dogru idi, maci canli izleyenler Hayrettinin heran kirmizi görecegini zaten hissediyordu.

# 3. goldeki ofsayt. Televizyondan cizgi cizilip görüntü durdurulunca ufakta ofsayt oldugu görünüyor ama macin canli akisinda bu ofsayt niye kacti diye hakeme yüklenilemez

# Eskisehir'e verilen penalti. Bu penaltiyi hic tartismam bile cünkü macin kaderi ile hic ilgisi yok. Hakem o penaltiyi verse ne yazar vermese ne yazar zaten Eskisehir gol atmak icin oynamiyordu bile maci rolantiya almisti.

# Borjan'a verilen kirmizi kural acisindan dogru AMA iyi bir hakem 3-0 geride olan bir takimin kalecisinin bu tavrini görmezden gelir

# Riza hoca'nin tribüne gönderilmesi kural acisindan dogru AMA iyi bir hakem o protestolarida görmezden gelirdi.

# 6 dakikalik uzatma, kural acisindan dogru AMA iyi bir hakem o maci 90. dakikada hic uzamadan bitirirdi.

#

fatih585858
20.09.2011, 16:11
Artık Ankaragücü maçına konsantre olmak lazım. Kazanmamız lazım, hafta sonuda Bursa ile maçımız var, 2 maçtan 4 puan çıkarmalıyız.

favori58
20.09.2011, 16:58
Yüce mevlamdan en büyük dileğim,bize günlerdir kabus yaşatan hakem bozuntusu Barış şimşekin fitil fitil burnundan gelsin,sivas maçından aldığı parayı ilaç parası yapsın şerefsizin oğlu.
Kusura bakmayın bu kadar açık yazdım,eğer şerefsiz olmasa bu kadar adiliğ yapmaz.

eyupkocak
20.09.2011, 17:03

İnsaf be hakemin hatalarını göremedinse maçı izlememişindir la !:mad:

Mamadou Diallo
20.09.2011, 17:23
Henüz 3.haftdayız ama devre arasında çoğu oyuncuyla yeni gelen teknik direktör yolları ayırabilir takımın neredeyse yarısı bu lig standartlarının altında kalıyor onları Bank Asya'ya uğurlayalım.Örn:Uğur,Murat,Rad a,Navratil,Cihan Ö.,Atilla,Sandro

Belki Rada ve Navratil bu lig için uygun olabilirler ama Sivasspra uygun değiller kurtarıcı stoper olarak alınan Navratil etliye tuzluya karışmayan sıradan ağır bir stoper Rada ondan daha yavaş.

bugra5858
20.09.2011, 17:38

Sen Rıza Hoca'yı çok mu iyi tanıyorsun peki? Hakemin hataları elbette var.Ama bu maç doğru dürüst top oynadık mı? Gol pozisyonuna bile giremedik.Rıza Hoca klübeden olumlu bir katkı yapamadı.Üstelik sene başından ilk 8 diyerek taraftarı hayal dünyasına soktu.Sokaktaki çocuğa bu takım ilk 8'e oynayacak desen kıs kıs güler.

Respect58
20.09.2011, 18:02
2-0 dan sonra verilmeyen penaltı,ofsayt gol,saçma bir kırmızı kart ,Olmayan penaltı falan filan maç neden 2-0'a geldi.Önce buna cevap bulalım?

HALIL
20.09.2011, 18:04
skor 0-4...

kardes bir gun dogru duzgun bir yorum yap icinde sivassporu asalamadan bir iki cumle kur disimi kiracam yemin ediyorum senin yuzunden forumdan sogudum git isine allah askina :mad:

Mamadou Diallo
20.09.2011, 18:09
Bakın Hayrettin'in kırmızısı doğru Borjan'ın kini blemiyorum ne dedi.Onların 3.golü bariz ofsayt son golde ise penaltılık bişey yok gibi eğer penaltıysa bir kırmızı daha çıkardı.

58MUAMMER58
20.09.2011, 18:32
hocayı eleştirebiliriz futbolcuları eleştirebiliriz belki onları eleştireceğiz diye hakemin suçu yok bi hatasını göremedim demek ya maçı izlemeden yorum yazmaktır yada art niyet vardır başka bişeydeğil böyle insanların sivasspordan uzak durması en hayırlısı olacaktır

subasi29
20.09.2011, 19:02
Gercektende Hayret Verici Bir Durum !! Bizim Hatalarimiz Vardi Ama Hakem Bizi Ikiye Katladi !! Dunya Alem Gordu Ne Mal Oldugunu Kii Rakip Takimin Oyunculari Bile Ayni Goruste ...
Yani Kusura Bakmayinda Hatalari Gormek Icin Azbucuk Sivas Taraftari olun

Murad_Kelleci58
20.09.2011, 19:11
akif esk rumuzlu arkadaşımız rumuzun sonundaki "ESK" in açılımı açıklarsa sevinirim.. Eskişehir'in kısaltması olmasın... !! Bin içimizdeki irlandalıları biliyoruz kimler olduğunu da "sahte irlandalıları" tanımakta zorluk çekiyoruz...

akifesk
20.09.2011, 19:13
akif esk rumuzlu arkadaşımız rumuzun sonundaki "ESK" in açılımı açıklarsa sevinirim.. Eskişehir'in kısaltması olmasın... !! Ben içimizdeki irlandalıları biliyoruz kimler olduğunu da "sahte irlandalıları" tanımakta zorluk çekiyoruz...

kimseye bişey açıklamak zorunda değilim. 1986 sivas doğumluyum. ve sadece sivassporluyum.

HALIL
20.09.2011, 19:20
akif esk rumuzlu arkadaşımız rumuzun sonundaki "ESK" in açılımı açıklarsa sevinirim.. Eskişehir'in kısaltması olmasın... !! Ben içimizdeki irlandalıları biliyoruz kimler olduğunu da "sahte irlandalıları" tanımakta zorluk çekiyoruz...

belkide eskisehirde oturuyodur o sorun degil ama sivassporu en cok asagilayan uyemiz "akifesk" herkezin sinirlerini hoplatiyo forumdan sogudum onun yuzunden :mad:

''Samed58''
20.09.2011, 19:34
ben hayatimda boyle bir tarafli hakem gormedim
insallah bida da gormezik

akifesk
20.09.2011, 20:04
belkide eskisehirde oturuyodur o sorun degil ama sivassporu en cok asagilayan uyemiz "akifesk" herkezin sinirlerini hoplatiyo forumdan sogudum onun yuzunden :mad:

formdan soğuduysan forma girme kardeş. bunuda mı ben söylimm..

akifesk
20.09.2011, 20:06
akif esk rumuzlu arkadaşımız rumuzun sonundaki "ESK" in açılımı açıklarsa sevinirim.. Eskişehir'in kısaltması olmasın... !! Bin içimizdeki irlandalıları biliyoruz kimler olduğunu da "sahte irlandalıları" tanımakta zorluk çekiyoruz...

hocam iki lafından biri irlandalı irlandalı

şu gömleğini çıkarsan altında beşiktaş forması var ya.. suizan yapmak istemem ama biliyorum bunu.

DoomsDay58
20.09.2011, 20:20

ofsayttan atılan golüde mi görmedin kardeşim

HALIL
20.09.2011, 22:01
formdan soğuduysan forma girme kardeş. bunuda mı ben söylimm..

sizler gibi kendini bilmez insanlar yuzunden mi siteye girmiyecegim 2006 dan itibaren burdayim olene kadar burdayim ama bu sitede senin gibi takimimi kotulmemek asagilamak icin degil destek vermek icin burdayim

bir daha ben ne senin ne de sen benim mesajimi alinti yap saygilar

MaXiMuM
20.09.2011, 23:58
Bazıları vardır farklı olmak ister, sadece muhalefet yapmak ister, dikkat çekmek ister... Ama bunu yaparken de bir önceki söylediği diğerini tutmaz ve kendini madara eder. Böylesi tiplerin yorumlarını okumamak ve ciddiye almamak gerek. Siz değerli arkadaşlarımdan da bu bir kaç tane cins !!! olmaya çalışan tiplerin yorumlarına cevap verip prim vermemenizi tavsiye ederim.

Kasim58
21.09.2011, 00:29

Evet güzel kardesim cok haklisin mac 0-2 penaltin verilmiyor ciktin ataklar kesiliyor ve dogru bir kirmizi kart görüyorsun güzel.
Simdi sana sormak istiyorum penalti verilse hayrettin yinede kirmizi görürmüydü acaba???yada penalti verilse yinede skor 3-4 olurmuydu???Senin ne fark eder ha 3 yemisin ha 4 cok fark eder sana hatirlatmak isterim bundan 3 yil önce ikili avaraj üclü avaraj hikayesi ile biz BJK daha iyiydik ama FB BIZ SIVASSPOR BJK daha cok gol yedimiz icin 4 üncü olduk simdi anladinmi farki.

eyuphulagu
21.09.2011, 00:39
Maçı stattan izledim...Hakemin maç içinde neler yaptığını herkes gördü ama peki sivasspor istenen futbolu oynayabildi mi?Maçı izleyen herkes buna hayır diyecektir..Çünkü 13 tane hazırlık maçı oynayıp sadece 2 tanesini kaybeden bir takımın oynadığı futbol bu olmamalıydı...Rıza hoca şapkadan tavşan çıkarma sevdasında...Son 3 maçta takımla çok oynadı;son 3 maçta her takımı sürekli değiştirdi...Takımdaki bazı oyuncuları farklı mevkilerde oynattı;hazırlık maçlarında yapması gerekenleri resmi maçlarda yapmaya kalkarsan adama hemen cezasını keserler...Sakatlıktan yeni çıkmış ve maç eksiği olan oyuncuları oynatırsan sonucuna katlanırsın;kendi sahanda korkaklık yapıp tek forvetle oynarsan zor maç kazanırsın...Rıza hoca kendini yenilemeli ve kaybettiği maçları tekrar tekrara izleyip hatalarını görmeli;fazla inat etmektense rakibi iyi analiz yapıp ona göre sahaya oyuncu çıkarmalı;formsuz oyuncuları oynatmaktansa kendine güvenen gençlere de aynı şansı vermeli...Sivasspor bilhassa iç sahada mutlaka 2 forvetle oynamalı;gerekirse sağda Cerny,solda Grosecki yi de ilk 11 de aynı anda oynatmalı...Cihan sağ veya sol kenar yerine orta sahada oyun kurucu olarak oynatılırsa takıma daha katkı sağlayacaktır...Forvette maçlara Enaramo -Rasmussen ikilisiyle çıkmak şu an için en akıllı seçim olarak görülebilir...Sağ kanatta ilk yarı olmasa da 2. yarı M. Ali Atam a şans verilmeli...Orta sahada şu an büyük sorunlar gözüküyor;elimizde Keita gibi bir oyuncu varsa niye bu oyuncudan faydalanmıyoruz..Bu oyuncu şu anda hazır ve A2 takımıyla maçlara çıkıyor;sivassporun yumuşak orta sahasına sert bir oyuncunun katılması takıma katkı sağlar diye düşünüyorum...Forvette yeni alına Cihan Özkara dan da zaman zaman 2. yarılarda faydalanabileceğimizi düşnüyorum...Rıza hoca hep aynı şablonla,aynı taktikle,aynı oyuncularla oynamaktan vazgeçmeli;Takımada kim formdaysa o oynamalı;oyuncuların isminden çok sahada verdiği mücadele ön plana çıkarılmalı...Ayrıca genç Murat da unutulmamalı;o da zamn zaman şans almalı...Sivassporun kadrosu bu,ara transfere kadar bu oyuncularla oynayacağız...Umarım şansda sivasspora yardım eder de istenilen sonuçlar alınır...Maçta sadece hakeme suçu atmak oynanan kötü futbolu görmezlikten gelmektir...Sivasspor malesef geçen yıl oynadığı futbolu oynayamadı,sitenen pozisyonlara da giremedi..Zaman geçtikçe;sakatlar düzeldikçe bazı oyuncularda forma girdikçe inşallah istenen sonuçlar alınır...Bizlere bundan sonra daha çok görev düşüyor...Çünkü sivassporun bundan sonra desteğe eskisinden daha fazla ihtiyacı olacaktır...Bizler sonuç ne olursa olsun takımımızı sonuna kadar desteklemeye devam etmeliyiz...Umarım beklenen sonuçlar alınır ve sivassporda bizleri mutlu eder....

Çılgın Türk
21.09.2011, 01:04
Evet güzel kardesim cok haklisin mac 0-2 penaltin verilmiyor ciktin ataklar kesiliyor ve dogru bir kirmizi kart görüyorsun güzel.
Simdi sana sormak istiyorum penalti verilse hayrettin yinede kirmizi görürmüydü acaba???yada penalti verilse yinede skor 3-4 olurmuydu???Senin ne fark eder ha 3 yemisin ha 4 cok fark eder sana hatirlatmak isterim bundan 3 yil önce ikili avaraj üclü avaraj hikayesi ile biz BJK daha iyiydik ama FB BIZ SIVASSPOR BJK daha cok gol yedimiz icin 4 üncü olduk simdi anladinmi farki.

varsayimlar üzerinden bir yere varamayiz.
hakem penalti ve kirmizi verseydi penaltinin gol olacaginin garantisi varmiydi?
ya da hakem ilerleyen dadiklarda sivasspor'dan da birine kirmizi kart vermeyecegin garantsi varmiydi?
o yüzden bence futbol acisindan bu macin 2-0 lik bölümünü degerlendirmek lazim. ve 2-0 lik dönemde ben sadece kivanc'in sutunu hatirliyorum baskada gol pozisyonu hatirlamiyorum.

yiğidobaytar58
21.09.2011, 01:55
adam trabzonlu yeter işde ne tartışıyoruz bu adamı....

sivasfutbol
21.09.2011, 07:40

o zaman maçı izlemedin veya sahaya sırtın dönüktü demekki ortalama 6-7 bin kişi vardı bu kadar taraflı maç yöneten hakem görmedim alcak herif..

B.Demirci
21.09.2011, 08:56
Yiğido Halil haklısın kardeşim. Birileri bu sitede moral bozmak için bulunuyor. Sürekli olumsuz sürekli negatif, sürekli birilerinin yazdıklarına cevap verme gibi bir gayret içinde.

ready
21.09.2011, 10:22
hakem yanlış kararlar verebilir peki futbolcunun hiç mi suçu yok sen adam akıllı transfer yapmayacaksın senin futbolcun maçı kazanmak için elinden geleni yapmayacak hakem nasıl yanlı karar veriyor..türkiye gibi futbol anlamında geri kalmış ülkelerde hep hakemi sorumlu tutarlar ne yönetici hatasını kabul eder ne futbolcu hatasını kabul eder faturayı hakeme yüklerler stresli taraftarın önüne hakemi atarlar birazda futbolcu yönetici kendi hatasını kabul edecek ohh ne ala memleket sen adam gibi oynama yönetici transfer konusunda titiz davranmasın sonra maçı kaybedince yok hakem canımızı yaktı yok bilmem ne onu bunu bilmem çıkarsın aslanlar gibi savaşırsın maçı kazanırsın puanı kaparsın

favori58
21.09.2011, 10:31

Sen kimsin be! İnsanlarla alay eder gibi tahrik edici yazılar ve yorumlar yapıyorsun. Hakemin bir şey yapmadığını söylüyorsun, körmüsün sen! Aslında böyle diyen insanla tartışmamak gerekir. Hakem olacak şerefsiz oğlu şerefsiz sahada " Aziz Nesin" gibi tahrik yaptı,şimdide sen sitede insanlarla alay ediyorsun.
Utanmadan sıkılmadan hakemin hata yapmadığını söylüyorsun. Burası dalga geçilecek yer değil,
Bu şerefsiz,adi alçak adamı savunan bir seni gördüm,demekki iyi anlaşıyorsunuz!!!!