Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamda bu gün işte SİVASSPOR'lu olmak

duman58
22.09.2011, 03:01
Evet arkadaslar bence tamda bugun denilen seyle karsi karsiyayiz yani SIVASSPOR'lu olmak ben Fransada ikamet ediyorum sadece ve sadece SIVASSPOR icin lig tv maclarini digiturkwebtv den satin almak suretiyle izliyorum benim amacim Fransadan SIVASSPORUMUZA destek olabilmek ama malesef gordugum kadariyla SIVAS halki SIVASSPOR'a inanmiyor ve gereken ilgiyi gostermiyor elin fenerlisi bilmem ne macinda 42 bin kadin taraftar topluyorda biz bu sene maclarda sitadi dolduramiyorsak yazik bizlere suanda birakin RIZA hocayi birakin SIVASSPOR'daki oyunculari ve hatta birakin MECNUN Baskani biz SIVASLIYSAK bu takima sahip cikmamiz lazim bunun baska yolu yok cunku bu takimin adi SIVASSPOR O KADAR.

favori58
22.09.2011, 07:11
Evet arkadaslar bence tamda bugun denilen seyle karsi karsiyayiz yani SIVASSPOR'lu olmak ben Fransada ikamet ediyorum sadece ve sadece SIVASSPOR icin lig tv maclarini digiturkwebtv den satin almak suretiyle izliyorum benim amacim Fransadan SIVASSPORUMUZA destek olabilmek ama malesef gordugum kadariyla SIVAS halki SIVASSPOR'a inanmiyor ve gereken ilgiyi gostermiyor elin fenerlisi bilmem ne macinda 42 bin kadin taraftar topluyorda biz bu sene maclarda sitadi dolduramiyorsak yazik bizlere suanda birakin RIZA hocayi birakin SIVASSPOR'daki oyunculari ve hatta birakin MECNUN Baskani biz SIVASLIYSAK bu takima sahip cikmamiz lazim bunun baska yolu yok cunku bu takimin adi SIVASSPOR O KADAR.

Vay ağızına sağlık hemşerim. Senin gibi bilinçli Sivaslılara ihtiyaç var. Sıladan gurbete selamlar

aozdemir
22.09.2011, 07:45
iyi günde kötü günde hep sivassporumuzun yanındayız. eksikleri hataları söylesekte o bizim canımız.

Del Piero
22.09.2011, 10:51
adam haklı beyler. takıma sahip çıkalım !

HALIL
22.09.2011, 11:00
vay beee hemserim gurbette kaldigimiz icin sivas ve sivassporun degerini daha cok iyi biliyoruz o yuzden sivastakiler ankaradakiler lutfen gidemeyenler icin bizler icin maca akin edin bu aksam yenecez insallah

erhan 10
22.09.2011, 11:05
Sivas'ın üniversite ve lise çağındaki bir sürü öğrencilerinin Sivasspor'la alakası yok..Bu durum böyle devam ederse stada seyirci gelir taraftar asla..Onlar da bir gün gurbete gidince anlarlar takımın kıymetini..Yazı için teşekkürler helal olsun..

kaplanlı
22.09.2011, 12:23

aynı şeyleri paylaşıyoruz.dosttan çok düşmanımız var.tüm sivas lıların takıma sahip çıkması lazım.binlerce takım arasında ilk on sekiz içinde olmakta kolay değil kıymetini bilmemiz lazım.gurbetteki tüm yiğidolara selamlar.

bct58
22.09.2011, 13:00
iki maçla herşey bitmedi takıma ve teknik heyete sahip çıkalım bizede bu yakışır.

ünisivas
22.09.2011, 13:31
bizim en büyük sorunumuz iyi organize olamıyoruz bunun üstesinden gelirsek maçlarda bağıran taraftar sayısı 500 yada 1000 değil 5000 yada 10000 olur.

YENiCERiavrupa
22.09.2011, 14:52
Cok Guzel Konusmus Kardesim helal olsun takima destek olmamiz lazim
Hata Bitane Superlig macimizi Avrupada oynatsinlar o stadi ful dolduralim:)
Belcikadan Selamlar