Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor - Bursaspor maç tahminleri
Spor Toto Süper Lig'de Sivassporumuz 4. haftada Bursaspor ile karşılaşacaktır.
25 Eylül 2011 tarihinde Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 17:30'da karşılaşacağımız Bursaspor maçıyla ilgili tahmin ve görüşleriniz nelerdir?
Alınacak üç puanın Sivassporumuz için güzel günlerin başlangıcı olacağını düşünüyor ve Sivassporumuza başarılar diliyorum. İnşallah kırmızı-beyaz tıklım tıklım bir 4 Eylül'de kazanan Sivassporumuz olacaktır.
Başarılar Sivassporum!
Hemen hemen Ankaragücü maçı ilk 11'ini bozmadan, soğukkanlı oynayarak; gerekirse Bursaspor karşısında alınacak bir puanın bile kıymetli olabileceğini unutmadan sahaya çıkmalıyız. Bu ilk 11'le Bursaspor karşısında bol pozisyonlu bir karşılaşma izleriz. Gerçek ne olur pek kestirilemez ancak gönlümden geçen skor Sivasspor: 2 Bursaspor:0. (Goller Rasmussen ve Eneramo) ;)
DOGU_BEY 22.09.2011, 22:43 inşallah pazar günü yine tribündeki yerimi alacağım maratondayım inşallah :)...öncelikle çift forvetli şablon devam etmeli...bursa maçında biraz daha kontrollü olmalıyız.ilk golü biz bulursak maçı alacağımızı düşünüyorum...gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum...skor tahminde 3-2 alırız demiştim...bursanın bugünkü son dakika şoku da onları epey yıpratacaktır..bir de bangoura cezalı bize karşı olmayacak bu da bizim için avantaj...bu arada yeri değil ama aklıma gelmişken yazayım malesef bugünkü a.gücü maçında 2-1 öne geçtikten sonra son dakikalarda tribünler şikeci sivas diye tezahüratta bulundu ve bunu kardeş takım dediğimiz a.güçlüler yaptı...maçı canlı izleyenler görmüş veya farketmiştir...inşallah ben yanılıyorumdur...
ZiDaNe58 22.09.2011, 22:48 bencede ankaragücü maçının kadrosuna yakın bir kadroyla çıkmalıyız belki ermanın yerine cerny veyada cihan tercih edilebilir ermanın performansnda düşüş var..bu kez karşımızda ankaragücü gibi dağınık bir takım değil taş gibi bir takım olacak..defansı düşünüp kontra ataklarla etkili olmaya çalışmalıyız
Bu maça önce 1 puan için çıkmalıyız. Kontrollü ve pozisyon vermeden maç devam ederse inşallah atacağımız 1 golle maçı alırız diye düşünüyorum.
Respect58 22.09.2011, 22:53 Aynı kadro aynı oyun anlayışı ile haddimizi bilerek önce 1 puan atarsak 3 puan diyerek oynamalıyız.65 dakika 10 kişi oynayıp yorulan ve yıpranan Bursaspor karşısında işimiz dahada kolaylaşacaktır.
migroArmis 22.09.2011, 22:57 Sivasspor her maçta söylediğimiz gibi defansın arkasına atılan uzun toplara acil önlem almalıdır..Lakin Rıza hoca defansı önde kurmayı sewiyor..Bursasporda hızlı adamlar mevcut ..Defanstan bek olarak Basser ve Vederson adeta açık gibi ileriye çıkıp hücuma zenginlik katıyorlar...Yeni gelen forwetler formunu tuttu gibi..Kendi takımım olduğu için söylemiyorum İdman Yurdu Hocası Nurullah Sağlamda aynısını söylemişti ..Ligin en hazır ve en futbol oynamak isteyen ekibine karşı oynayacağız...Sivasspor gerekli önlemleri alıp iç sahada oynuyorum diye sürekli saldırmaz aklıselim futbolunu sahaya yansıtırsa puan ve puanlar çıkartabilir bu maçtan...Bizim kalbimiz Bursaspordan yana elbet doğal olarak...Ama kim yenerse sevinecek kim yenilirsede üzülmeyeceğim...
arkadaslar tadinizi kacirmak gibi olmasin ama bursaspor cok fena oynuyor angaragucu gibi degiller bu mac bizleri aldatmasin
bu maca hemen hemen ayni kadroyla ayni oyun sablonuyla oynamaliyiz riza hoca insallah tekrar eski ve krbk macindaki gibi oynatmaz takimi yoksa kesin yeniliriz bursa affetmez
ama ayni futbol ile oynarsak kendi evimizde 1 puan alsak bursaspora karsi O puani oper anlima koyarim cok sevinirim bizim takim toparlamis iyice derim
ama 3 puan alirsak ciplak vatandas gibi sokakta kosarim :D oyle sevinirim yani cunku biz camia olarak oyle ozlemissiz ki eski gunleri
yigidocengiz 22.09.2011, 23:03 2-1 alırız İNŞALLAH ama rızanın da bu sistemde ısrar etmsi gerek.
engin2609 22.09.2011, 23:35 en iyi cıkabilicek bir 11 vardı ankaragücünde sahada. bursa macıda ilk 11 i bozmadan çıkmalııyız ve en az 1 puan diyorum ben ama gönlümüz 3 puandan yana skor tahmini 2-0 :)
sivastatlıbelam 22.09.2011, 23:41 arkadaslar tadinizi kacirmak gibi olmasin ama bursaspor cok fena oynuyor angaragucu gibi degiller bu mac bizleri aldatmasin
bu maca hemen hemen ayni kadroyla ayni oyun sablonuyla oynamaliyiz riza hoca insallah tekrar eski ve krbk macindaki gibi oynatmaz takimi yoksa kesin yeniliriz bursa affetmez
ama ayni futbol ile oynarsak kendi evimizde 1 puan alsak bursaspora karsi O puani oper anlima koyarim cok sevinirim bizim takim toparlamis iyice derim
ama 3 puan alirsak ciplak vatandas gibi sokakta kosarim :D oyle sevinirim yani cunku biz camia olarak oyle ozlemissiz ki eski gunleri
halil kardeş yenelim bursayı hepimiz çıplak vatandaşız istasyonda :D:D
yigidocengiz 22.09.2011, 23:41 yani hakkaten çok zor maç ya.yani şu ana kadar yaptığımız maçların zorluk derecesinin bir hayli üstünde zor bi maç diye düşünüyorum.herşey hocada bitiyo.yine bugünkü gibi korakor oynatırsa,mahkum oynatmazsa en az 1 puan alırız diyorum
yigidocengiz 22.09.2011, 23:44 Sivasspor her maçta söylediğimiz gibi defansın arkasına atılan uzun toplara acil önlem almalıdır..Lakin Rıza hoca defansı önde kurmayı sewiyor..Bursasporda hızlı adamlar mevcut ..Defanstan bek olarak Basser ve Vederson adeta açık gibi ileriye çıkıp hücuma zenginlik katıyorlar...Yeni gelen forwetler formunu tuttu gibi..Kendi takımım olduğu için söylemiyorum İdman Yurdu Hocası Nurullah Sağlamda aynısını söylemişti ..Ligin en hazır ve en futbol oynamak isteyen ekibine karşı oynayacağız...Sivasspor gerekli önlemleri alıp iç sahada oynuyorum diye sürekli saldırmaz aklıselim futbolunu sahaya yansıtırsa puan ve puanlar çıkartabilir bu maçtan...Bizim kalbimiz Bursaspordan yana elbet doğal olarak...Ama kim yenerse sevinecek kim yenilirsede üzülmeyeceğim...
ya ben seviyorum bu çocuğu ya eyvallah kardeş.bizimde gönlümüz SİVASımızdan yana ama şu laflardan sonra yenilsekte üzülmem.İNŞALLAH hakedenin kazanacağı,hakemin tesirinin yok denecek kadar az olacağı bir maç olur
sivastatlıbelam 22.09.2011, 23:45 bursayı bugünkü maçta analiz ettiğim kadarıyla kaleciden seken 2.topları kovalayan bi görüntü çizdiler.
yani atiillaya çoooook iş düşüyo.aynı zamandaçok orta yapıyorlar ceza alanı içine.bu ortaları navratil ve akçayla uzaklaştırıp kaleden uzak tutmamız lazım..
en kilit oyuncuları ibrahim ÖZTÜRK .savunmada şapkadan tavşan çıkarıyor ve asla pes etmiyor.serdar aziz de etkili bir oyuncu hava toplarında kontrol etmeliyiz ve onlara 5 den fazla köşe vuruşu vermemeliyiz.
ömer erdoğan ın forma giyeceğini tahmin ediyorum.beraberlik fena sonuç olmaz ama yenersek çıplak vatandaşız sokakda.:)
migroArmis 22.09.2011, 23:53 bursayı bugünkü maçta analiz ettiğim kadarıyla kaleciden seken 2.topları kovalayan bi görüntü çizdiler.
yani atiillaya çoooook iş düşüyo.aynı zamandaçok orta yapıyorlar ceza alanı içine.bu ortaları navratil ve akçayla uzaklaştırıp kaleden uzak tutmamız lazım..
en kilit oyuncuları ibrahim ÖZTÜRK .savunmada şapkadan tavşan çıkarıyor ve asla pes etmiyor.serdar aziz de etkili bir oyuncu hava toplarında kontrol etmeliyiz ve onlara 5 den fazla köşe vuruşu vermemeliyiz.
ömer erdoğan ın forma giyeceğini tahmin ediyorum.beraberlik fena sonuç olmaz ama yenersek çıplak vatandaşız sokakda.:)
Kilit isim bence her maçımızda olduğu gibi gerçekten şapkadan tawşan çıkaran Battalla olacaktır..Bir karış boyuyla akla gelmeyecek şeyler yapıyor..Benim unuttuğum weya atladığım herhangi bir şey yoksa Ömer Erdoğan oynamayacaktır...
Kilit isim bence her maçımızda olduğu gibi gerçekten şapkadan tawşan çıkaran Battalla olacaktır..Bir karış boyuyla akla gelmeyecek şeyler yapıyor..Benim unuttuğum weya atladığım herhangi bir şey yoksa Ömer Erdoğan oynamayacaktır...
sizin takimda en begendiklerim ve galiba takimin sevgilileri
battalla,serdar aziz ve ozan ipek bu oyuncular super adamlar 3 buyukleri gec avrupada istedigi takimda oynarlae
hele serdar aziz ve ozan ipek nasil olurda milli takima secilmez onu oguz cetine soralim :rolleyes:
en cok bunlardan cekiniyorum ben
migroArmis 23.09.2011, 00:05 sizin takimda en begendiklerim ve galiba takimin sevgilileri
battalla,serdar aziz ve ozan ipek bu oyuncular super adamlar 3 buyukleri gec avrupada istedigi takimda oynarlae
hele serdar aziz ve ozan ipek nasil olurda milli takima secilmez onu oguz cetine soralim :rolleyes:
en cok bunlardan cekiniyorum ben
Bursasporda oynadığı için seçilmezler..Sivasspordada oynasa Ankaragücündede oynasa seçilmezler..Mustafa Sarp Bursaspordayken neler yapıyordu ismini anan olşmadı adam gs ye transfer oldu tam 1 hafta sonra milli takıma seçildi..Ozan ipek ve vedersonla sol kanadı oldukça güçlendi...Sü kanatta Basser varki adam hakikatten bu kanada renk getirdi..Bangura cezalı olacak sanırım Ama Turgay Battala Ozan İpek gol bölgelerinde oldukça tehlikeli olacak diye düşünüyorum..Üstüne basarak söylüyorum Battala ve vederson uzun toplarla Ozanı ve turgayı kaçırmaya çalışacaktır Kendi kanaatimce Sivassporun en zayıf yönü bu..Turgay hava toplarına hakim bir futbolcu..Ceza sahasına çok orta seyredeceğiz bu maçta bence....
Bursasporda oynadığı için seçilmezler..Sivasspordada oynasa Ankaragücündede oynasa seçilmezler..Mustafa Sarp Bursaspordayken neler yapıyordu ismini anan olşmadı adam gs ye transfer oldu tam 1 hafta sonra milli takıma seçildi..Ozan ipek ve vedersonla sol kanadı oldukça güçlendi...Sü kanatta Basser varki adam hakikatten bu kanada renk getirdi..Bangura cezalı olacak sanırım Ama Turgay Battala Ozan İpek gol bölgelerinde oldukça tehlikeli olacak diye düşünüyorum..Üstüne basarak söylüyorum Battala ve vederson uzun toplarla Ozanı ve turgayı kaçırmaya çalışacaktır Kendi kanaatimce Sivassporun en zayıf yönü bu..Turgay hava toplarına hakim bir futbolcu..Ceza sahasına çok orta seyredeceğiz bu maçta bence....
zaten kaybetsek sasirmam ki cok zor mac su an en diri anadolu kulubusunuz
sivastatlıbelam 23.09.2011, 00:12 Bursasporda oynadığı için seçilmezler..Sivasspordada oynasa Ankaragücündede oynasa seçilmezler..Mustafa Sarp Bursaspordayken neler yapıyordu ismini anan olşmadı adam gs ye transfer oldu tam 1 hafta sonra milli takıma seçildi..Ozan ipek ve vedersonla sol kanadı oldukça güçlendi...Sü kanatta Basser varki adam hakikatten bu kanada renk getirdi..Bangura cezalı olacak sanırım Ama Turgay Battala Ozan İpek gol bölgelerinde oldukça tehlikeli olacak diye düşünüyorum..Üstüne basarak söylüyorum Battala ve vederson uzun toplarla Ozanı ve turgayı kaçırmaya çalışacaktır Kendi kanaatimce Sivassporun en zayıf yönü bu..Turgay hava toplarına hakim bir futbolcu..Ceza sahasına çok orta seyredeceğiz bu maçta bence....
bursa iyii ekip avrupada anderclet maçında biiz üzdüler ama 4 eylül de ki maç kolay olmayacak .
o takımdan rastgele 1 oyuncu al desler ibrahim öztürkü alırım takımıma...
sizin 11 i yazar mısın kardeş yedeklerle birlikte.
yiğidobaytar58 23.09.2011, 00:15 inş. alırız bu maçı....almamamız için hiçbir sebep yok....
migroArmis 23.09.2011, 00:26 bursa iyii ekip avrupada anderclet maçında biiz üzdüler ama 4 eylül de ki maç kolay olmayacak .
o takımdan rastgele 1 oyuncu al desler ibrahim öztürkü alırım takımıma...
sizin 11 i yazar mısın kardeş yedeklerle birlikte.
12.
Scott Carson
06.
Gökçek Vederson
20.
Michael Chretien Basser
23.
Serdar Aziz
38.
İbrahim Öztürk
07.
Alfred N'Diaye
10.
Pablo Martin Batalla
21.
Adem Koçak
33.
Ozan İpek
19.
Ibrahim Teteh Bangura
22.
Turgay Bahadır
YEDEKLER
01.
Yavuz Özkan
04.
Ömer Erdoğan
05.
Milan Stepanov
08.
Federico Insua
30.
Musa Çağıran
28.
Prince Tagoe
66.
Ahmet Arı
b.jimnastik maç kadrosu buydu .Yanlız Bangura bu maçta cezalı durumda
sivastatlıbelam 23.09.2011, 01:12 12.
Scott Carson
06.
Gökçek Vederson
20.
Michael Chretien Basser
23.
Serdar Aziz
38.
İbrahim Öztürk
07.
Alfred N'Diaye
10.
Pablo Martin Batalla
21.
Adem Koçak
33.
Ozan İpek
19.
Ibrahim Teteh Bangura
22.
Turgay Bahadır
YEDEKLER
01.
Yavuz Özkan
04.
Ömer Erdoğan
05.
Milan Stepanov
08.
Federico Insua
30.
Musa Çağıran
28.
Prince Tagoe
66.
Ahmet Arı
b.jimnastik maç kadrosu buydu .Yanlız Bangura bu maçta cezalı durumda
dediğim gibi bursanın beni korkutan yanı defans hattı.ayrıca yedeklere yazdığın kadro 11 deki bazı oyunculardan daha iyi gibi ama adam gibi adam daha iyi bilir elbette.
zor hem de çok zor maç olacak iyi olan kazansın.inşallah sivassporumuz kazanır.:)
threestar58 23.09.2011, 01:21 dikkatli olmali, bu mac ankaragucu,ne benzemez artik butun konsantremizi bu mac,a vermeliyiz ve daha ustun oynamaliyiz ve basit hatalar yapmamaliyiz ozellikle defans,ta keske bir 3 puan daha kopar,a bilsek ve artik yukarilara dogru tirmansak
fatih585858 23.09.2011, 02:30 Rakip Bursaspor'un sol tarafında oynayan Wederson-Ozan İpek ikilisi çok etkili hızlı ve rakip eksiltebilen futbolcular. Bunların karşısında kesinlikle Uğur Kavuk oynatılmamalı, Hocamızın Kerim yetişmezse cesaret edip, M.Akça gibi mücadeleden yılmayan bence gelecekte çok iyi bir sağ bek olacak M.Ali' ye şans vermesi gerektiğini düşünüyorum. En azından M.Nas ve Uğur Kavuk'a verilen şansın 5'te birinin M.Akça ve M.Ali gibi genç ve gelişime açık futbolculara verilmesi halinde Rıza hoca'yı mahçup etmeyeceklerini düşünüyorum. Defansta Turgay Bahadır'a karşı yakın markaj uygulamalı ve kademelerde dikkatli olmalıyız. Tahmini Kadromuz:
---------------------------Atilla----------------------------------
M.Ali-----------------M.Akça-------Navratil------------------Ziya
Grosicki---------------Kıvanç------Kadir-------------------Erman
--------------------------Eneramo---------------------------
------------------------------Rasmussen------------------
Bence cok golu bir mac olmaz nedenine gelince bir haftada uc mac oynamaya super ligde hic bir takim su anda hazir olmadigi ortaya cikti buyuk takilmar patir patir dusuyorlar bizde belki genc kadroyla ust siralari zorlariz 1.0 olsun bizim olsun
HababamHa 23.09.2011, 09:34 Bu maçı ya 1.0 alırız yada berabere kalırız.
Besyo_cu 23.09.2011, 09:37 Ligimizde saygıyı en çok hak eden takımların başında Bursapor gelir, çok zor bir maç olacak Bursa çok diri ve kaliteli bir takım. Beşiktaş maçı bursayı fiziken ve moralmen çok yıprattı bu psikoloji altında bizimle karşılaşacaklar.
Her açıdan zor bir maç beraberlik normal sonuç...
karakocyakup58 23.09.2011, 09:46 beşiktaş bursayı acayip yordu.. sivasspor da ankarada antreman yaptı. kolay kazanacamız maçç ;)
Turan 59 23.09.2011, 09:53 Bursaspor yenilmeyecek bir takım değil.Gözümüzde o kadar büyütmeyelim ve korkmadan oynamalıyız.Ben yeneceğimizi tahmin ediyorum.Başarılar.
Güzel bir galibiyet aldık, ancak ayaklarımızı yerden kesmesin bu galibiyet Ankaragücü'nün kapasitesi belli, bir galibiyetle bütün herşey sihirli değnek demiş gibi düzelmiş değil. Ama ilk defa takım olma yolunda ümit verdi Sivas . Bunun yanında Bursa ligin iyi takımlarından, gönlüm Sivas'tan yana ama mantığım beraberlik diyor.
valla ankaragücü maçı bizleri yanıltmasın bursa çok zor bir rakip 1puan alırsak şükür etmeleri lazım ama kadromuz puan almaya yeterli değil bursada bizim rakibimiz değil....
Murad_Kelleci58 23.09.2011, 10:47 1-0 olsun bizim olsun..
Caner POLAT 23.09.2011, 11:15 Yeneceksin İnadına!
Rakip Bursaspor'un sol tarafında oynayan Wederson-Ozan İpek ikilisi çok etkili hızlı ve rakip eksiltebilen futbolcular. Bunların karşısında kesinlikle Uğur Kavuk oynatılmamalı, Hocamızın Kerim yetişmezse cesaret edip, M.Akça gibi mücadeleden yılmayan bence gelecekte çok iyi bir sağ bek olacak M.Ali' ye şans vermesi gerektiğini düşünüyorum. En azından M.Nas ve Uğur Kavuk'a verilen şansın 5'te birinin M.Akça ve M.Ali gibi genç ve gelişime açık futbolculara verilmesi halinde Rıza hoca'yı mahçup etmeyeceklerini düşünüyorum. Defansta Turgay Bahadır'a karşı yakın markaj uygulamalı ve kademelerde dikkatli olmalıyız. Tahmini Kadromuz:
---------------------------Atilla----------------------------------
M.Ali-----------------M.Akça-------Navratil------------------Ziya
Grosicki---------------Kıvanç------Kadir-------------------Erman
--------------------------Eneramo---------------------------
------------------------------Rasmussen------------------
kesinlile kafamdaki ilk 11 bu eneramo ozgur oglan olmasi lazim aynen ankaragucu macindaki gibi gorduk neler yapabilecegini
ugur kavuk oynarsa cok yavas kalir ozan ipek turgay bahadirin yaninda m.ali genc ve dinamizmi ile takima katki saglar hata asist bile yapar ugur kavuk dun asist yapti ama ankaragucunun golundeki asisti yapti :mad:
Ozan5858585858 23.09.2011, 15:20 Ankaragücü maçındaki gibi oynamamız lazım bu arada bursa taraftar getiremeyecek bursa takımını iyi bir taraftar kitlesiyle baskı altına alırsak maçı kazanırız Bence ilk 11'imiz böyle olmalı;
-------------Atilla---------------
Uğur--Navratil---Murat--Hayrettin
----------Kadir--Kıvanç----------
Grosicki--------------------Erman
-------Eneramo--Rasmussen-----
bende bursada yasayan bır sivaslı ve sivasspor aşıgı olarak bu macın cok zor gececegını daha once yazmıstım..özellıkle savunmadakı dırı ısımlerı ve forvet hattında ıs yapacak oyunculara sahıp olan bursaspor bu macı kesın alacaktır dıye dusunuyorum..rabbım benı ınsallah yanıltır.diger bi konuya gelınce o kadar ıyı nıyetlı taraftarları varkı son bursa macında maratonda 3 arkadasımı mısafır ettıler hemde sıvasspor formasıyla onlarla bırlıkte mac ızledık bıze harıka ilgi gösterdıler yerı gelmısken hepsıne tesekkur ederız..unutmayın lutfen teksas da mısafır takım olarak trıbune alınan ıkıncı takım taraftarıyız ankaragucunden sonra..bence bu kardeslıge sıvastakı vatandaslarımızda tarftarları cıceklerle karsılayarak karsılık verırlerr..tum bursaspor taraftarlarına saygılar sunarız..macın galıbı SİVASSPOR olsun bursada yasayan yaklasık 250 bın vatandasımız bayram etsın...
Ankaragücü maçındaki gibi oynamamız lazım bu arada bursa taraftar getiremeyecek bursa takımını iyi bir taraftar kitlesiyle baskı altına alırsak maçı kazanırız Bence ilk 11'imiz böyle olmalı;
-------------Atilla---------------
Uğur--Navratil---Murat--Hayrettin
----------Kadir--Kıvanç----------
Grosicki--------------------Erman
-------Eneramo--Rasmussen-----
bursaspor taraftar getirmeyecekmi ne oldu ki ?
Ozan5858585858 23.09.2011, 16:50 bursaspor taraftar getirmeyecekmi ne oldu ki ?
Bursaspor-Beşiktaş maçı stad dışında çıkan olaylardan sonra aldıklar 5 maç seyircisiz ve 3 deplasman maçına taraftar götürmeme kararı almıştı federasyon.. yeni federasyon bursanın itirazından sonra seyircisiz maç cezasını iptal etti ama deplasmana seyirci götürmeme cezasını iptal etmedi.. bursa k.paşa ve mersin deplasmanlarına taraftar götürmedi ve bursanın cezalı son maçı bizimle sivas'a da taraftar getiremeyecekler..
Ankaragücü galibiyeti sonrasında Bursaspor maçı daha önem kazandı. Gönül ister ki 3 puan olsun ama ben 1 puana bile razıyım. Yeterki yenilgi olmasın !
4-4-2 sisteminin ne kadar iyi oldugunu umarım herkes gördü ! Burada 3-4 aydır yazıyorduk 4-2-3-1 bize olmuyor diye !
ozledımeskıyı 23.09.2011, 16:55 pozisyon vermeden oynarsak gol atarız gol yemediğimiz maçı kazanırız biz
Ozan5858585858 23.09.2011, 16:55 bende bursada yasayan bır sivaslı ve sivasspor aşıgı olarak bu macın cok zor gececegını daha once yazmıstım..özellıkle savunmadakı dırı ısımlerı ve forvet hattında ıs yapacak oyunculara sahıp olan bursaspor bu macı kesın alacaktır dıye dusunuyorum..rabbım benı ınsallah yanıltır.diger bi konuya gelınce o kadar ıyı nıyetlı taraftarları varkı son bursa macında maratonda 3 arkadasımı mısafır ettıler hemde sıvasspor formasıyla onlarla bırlıkte mac ızledık bıze harıka ilgi gösterdıler yerı gelmısken hepsıne tesekkur ederız..unutmayın lutfen teksas da mısafır takım olarak trıbune alınan ıkıncı takım taraftarıyız ankaragucunden sonra..bence bu kardeslıge sıvastakı vatandaslarımızda tarftarları cıceklerle karsılayarak karsılık verırlerr..tum bursaspor taraftarlarına saygılar sunarız..macın galıbı SİVASSPOR olsun bursada yasayan yaklasık 250 bın vatandasımız bayram etsın...
bende bursada yaşayan bir sivaslı ve sivassporluyum..bursa taraftarından yediğimiz küfürleri unutmadık biz kardeşim masal anlatma bize.. hem bursa taraftarı cezalı sivasa taraftar götüremeyecekler..
Del Piero 23.09.2011, 17:33 ligin en diri ve hazır takımıyla oynayacağız işimi çok zor kapasitenin çok üstüne çıkmamız lazım ki galibiyet alalım gerçekten saygıyı hak eden bi kulup özellikle taraftarı ve ERTUĞRUL SAĞLAN'dan ötürü
ama ne olursa olsun kendi evimizde yenmemiz lazım ve yeneceğiz inşallah
oguzhan_1616 23.09.2011, 17:37 Ankaragücü'ne karşı oynadığımız oyunu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu arada şunu da söylemek istiyorum,Eneramo bu takımdan gönderilmeli.
Ozan5858585858 23.09.2011, 17:40 Ankaragücü'ne karşı oynadığımız oyunu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
Eneramo hemen gönderilmeli başka forvet alınmalı ama eneramoyu alacak klüp bulunur mu orası şüpheli :D
Del Piero 23.09.2011, 17:45 Ankaragücü'ne karşı oynadığımız oyunu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.
eneramo iyi futbolcu ama yalnız kalıyor dün çift forvet olduğunda neler yaptığını gördük geriden beslenildiği takdirde faydalı olacağını dün gördük... defastan şişirme top atıp adamı rakip takım stoperleriyle bekleriyle tek başına bırakırsan değil eneramo ibrahimoviçi getirsen ne yazar....
aynı olayı mehmet yıldıza yaptınız her maç yuhladınız kızdınız eleştirdiniz şimdi sıra eneramoyamı geldi ?
serkan_ozcan58 23.09.2011, 17:58 ben bu hafta bursa galibiyetiyle galibiyeti taçlandıracağımızı düşünüyorum bursa çok diri ve yan toplarda çok etkililer girdiğimiz pozisyonları atar taraftar desteğide arkamızda olursa 3 puan kaçınılmaz olur...
58MUAMMER58 23.09.2011, 19:28 bursa spor zaten iyi olan kadrosunu güçlendirdi beşiktaş karşısında haketmediği malubiyet aldı bu maç özellikle sivasspor için çok önemli rakibi ne çok hafife almalıyız nede çok gözümüzde büyütmeliyiz sağlam oynamalıyız defansı ve orta sahayı kalabalık tutmalıyız rıza hoca sakin olmalı futbolcular kendinden emin dikkatli oynarsa en kötü berabere kalırız yenebilirizde doğruyu konuşmak gerekirse favori bursa yinede ben takımıma güveniyorum enaz 1 puan alırız galibiyetede çok sevinirim .
Bursaspor-Beşiktaş maçı stad dışında çıkan olaylardan sonra aldıklar 5 maç seyircisiz ve 3 deplasman maçına taraftar götürmeme kararı almıştı federasyon.. yeni federasyon bursanın itirazından sonra seyircisiz maç cezasını iptal etti ama deplasmana seyirci götürmeme cezasını iptal etmedi.. bursa k.paşa ve mersin deplasmanlarına taraftar götürmedi ve bursanın cezalı son maçı bizimle sivas'a da taraftar getiremeyecekler..
bak bu buyuk bir avantaj degerledirmeliyiz en az 1 puan bekliyorum bu mactan galibiyete cok inaniyorum insallah olur
Abdullah DuMaN 23.09.2011, 19:35 yenilmemek için çıkmalıyız gönlümüzden geçen 3 puan bunu başarabiliriz
resul585858 23.09.2011, 20:34 inshallah guzel bir mac olacak
Morten58 23.09.2011, 20:44 Öncelikli llk 11 bir hemen hemen A.Gücü KArsisinda ki ilk 11 gibi olmali.
Borjan Cezali,Pedriel iyilestiyse 18 girmeli.
Ilk 11 de su sekilde olabilir
---------------------------ATILLLA KOCA-------------------------------
ZIYA(HAYRO)------NAVRATIL---------MURAT-------------UGUR(M.ALI ATAM)
--------------------KADIR--------------KIVANC(M.NAS)--------------------
GROSICKI(CERNY)-----------------------------ERMAN(CERNY)--------------
------------------ENERAMO------------------RASMUSSEN----------------
Ayrica Sivassporumuz Bursasporu Taraftarlarimizin önünde 2-1 veya 3-2 gibi sonuclarla yenecegin düsünüyorum.
Öncelikli llk 11 bir hemen hemen A.Gücü KArsisinda ki ilk 11 gibi olmali.
Borjan Cezali,Pedriel iyilestiyse 18 girmeli.
Ilk 11 de su sekilde olabilir
---------------------------ATILLLA KOCA-------------------------------
ZIYA(HAYRO)------NAVRATIL---------MURAT-------------UGUR(M.ALI ATAM)
--------------------KADIR--------------KIVANC(M.NAS)--------------------
GROSICKI(CERNY)-----------------------------ERMAN(CERNY)--------------
------------------ENERAMO------------------RASMUSSEN----------------
Ayrica Sivassporumuz Bursasporu Taraftarlarimizin önünde 2-1 veya 3-2 gibi sonuclarla yenecegin düsünüyorum.
kardes hepsi iyi de bekleri karistirmissin :D
m.ali atal ugur saga ziya hayro sola
bir de mehmet nasin yerine keita denenilmeli pedriel iiyilesti galiba
Ferhat06 23.09.2011, 21:00 inşallah pazar günü yine tribündeki yerimi alacağım maratondayım inşallah :)...öncelikle çift forvetli şablon devam etmeli...bursa maçında biraz daha kontrollü olmalıyız.ilk golü biz bulursak maçı alacağımızı düşünüyorum...gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum...skor tahminde 3-2 alırız demiştim...bursanın bugünkü son dakika şoku da onları epey yıpratacaktır..bir de bangoura cezalı bize karşı olmayacak bu da bizim için avantaj...bu arada yeri değil ama aklıma gelmişken yazayım malesef bugünkü a.gücü maçında 2-1 öne geçtikten sonra son dakikalarda tribünler şikeci sivas diye tezahüratta bulundu ve bunu kardeş takım dediğimiz a.güçlüler yaptı...maçı canlı izleyenler görmüş veya farketmiştir...inşallah ben yanılıyorumdur...
kardeş,biz tribünde sivas aleyhine bir şey duymadık.zaten a.gücü taraftarı kendi içinde yekpare değil.bursaya gelince geçen seneki maçlar hatırlarsak bizi en kötü zamanımızda sivasta volkanın tesadüfi bir golü ve onun getirdiği yıkımla zor yendiler,bursada ise tam bir hakem faciası yaşadık.f.aydınustu yanlış hatırlamıyorsam.taraftar desteği ile yenmemiz lazım bumaçta.
YENiCERiavrupa 23.09.2011, 21:39 ne derseniz Deyin bu Mac Herseyimizi gosterecek Yenersek Cok iyi yoldayiz Yenemesek isimiz Cok Zor Ama ben inaniyorum bu maci alacagiz
Sivassporumuz 2-1 BursaSpor Tabiki en onemli olan sey nedir Maci Kardesce izliyelim Bursayi Severiz :)
Morten58 23.09.2011, 21:49 kardes hepsi iyi de bekleri karistirmissin :D
m.ali atal ugur saga ziya hayro sola
bir de mehmet nasin yerine keita denenilmeli pedriel iiyilesti galiba
Pardon evet ama bana göre sola koydum Ziyayi lakin Bilgisayara göre sag neyse.
Ayrica evet Keita da oynayabilir.
Bu haftaki oyunumuzla Bursasporu yenebilecek güçte olduğumuzu gösterdik. Rıza Hoca macera aramayıp Ankaragücü maçı gibi cesur futbol oynatırsa gollü bir maç olur Bursayı yeneriz diye düşünüyorum. Tahminm 2-1
Ankaragücü-Sivasspor maçını tribünde izledim. Ankaragücü taraftarından ( gecekondu ) en ufak aleyhte tezahürat duymadım. Küçük gruplar vardı onlarında sesi çıkmıyordu zaten.
Ozan5858585858 23.09.2011, 21:54 Bizim kardeşimiz yok bunu şampiyonluğa giderken anlamıştık ama halen yok şu kardeşimiz yok bu kardeşimiz demek çok üzücü BİZİM DOSTUMUZDA KARDEŞİMİZDE YOK ARKADAŞLAR BUNU BÖYLE BİLİN BUNU ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN ANLADIK ! ;)
bursa macinda ankaragucu macindaki gibi pozizsyonlari comertce harcarsak isimiz zor girdigimiz pozisyonu gol yapmamiz gerek eneramo ozellikle son vurslarini duzeltmeli digerleri de oyle son asist paslari da bazen cok ciliz kaliyo malesef bu problem gerci butun turk takimlarinda var ama istatistiklerimizi duzeltelim
Morten58 23.09.2011, 21:59 Bursasporun Oyuncularindan Bangura Sivasspor'a karsi cezali oldugu icin forma giyemiyecek. Sivasspor'da ise Borjan'nin 1 mac da Cezasi var. Pedriel'in de Bursaspor macina yetisecek denismisti Teknik Heyetden.
Tomas Rada ile Kerim Zenginin durumunu da bilmiyorum.
Birsey unutduysam veya Rada ile Kerim'in son durumunu bilen varsa yazabilir.
şarkışla 58 23.09.2011, 22:26 2-2 beraberlik geçiyor aklımdan
dogan5880 23.09.2011, 22:32 ANKARAGU MAÇI DAHA FARKLI BITER DI ÇOK POZISYONA GIRDIK ATAMADIK AMA ÇOK IYI YOLDA SİVASIMIZ
Bursasporun Oyuncularindan Bangura Sivasspor'a karsi cezali oldugu icin forma giyemiyecek. Sivasspor'da ise Borjan'nin 1 mac da Cezasi var. Pedriel'in de Bursaspor macina yetisecek denismisti Teknik Heyetden.
Tomas Rada ile Kerim Zenginin durumunu da bilmiyorum.
Birsey unutduysam veya Rada ile Kerim'in son durumunu bilen varsa yazabilir.
dogru duzgun bir basin aciklamasi yapmiyorlar ve resmi site eskisi gibi 10 gunde bir haber var
bir aralar haril haril calisiyordu ama istifa etmis site sorumlusu
Morten58 23.09.2011, 23:02 dogru duzgun bir basin aciklamasi yapmiyorlar ve resmi site eskisi gibi 10 gunde bir haber var
bir aralar haril haril calisiyordu ama istifa etmis site sorumlusu
Haklisin. Bir aralar güzel dedik Resim Siteye iyi dedik simdi tekrar Camasir Makanesine döndü. Gidip geliyor bir care bulunmasi lazim. Ya Sivasspor Tv kurursun bir isadami ve miletvekilinden yada Resmi Site herzaman Aktiv olsun.
Sivassporun son durumlarini , Haberleri, ögrenmemiz hakkimiz.
borjan: 1 mac cezali zaten(en cok attilaya yaradi ne kadar sakin ve guven verici bir kaleci oldugunu gorduk )birjana da iyi oldu bir yandan genc ve cok cahilce hareketleri var sinirli hirsli ama takimini yakti insallah akkilanir uslanir
murat akca, cerny: tam formunda degiller ozellikle cerny tam 90 dakika oynayacak kapasitede degil malesef ama sakatlik gecirdiler bu normal zamana ihtiyaclari var
pedriel: duzeldi diyebiliriz insallah maske ile oynayabilecek durumda galiba yavas yavas oynama suresi verilir diye dusunuyorum
tomsa rada ve kerim zengin: koca bir ?
faty:4 hafta dediller 2 'si gecti insallah sakatligi gecer hepsine allahtan acil sifalar versin diyorum kadro genisligi onemli bu ligde zaten haftada 2-3 mac var artik,bir de bunu turkiye kupasi var beceriksiz tff nasil ayarlayacak acikcasi merka ediyorum ingiltere lignden beteriz su an kacinci haftadayiz onu bile unuttum ust uste mac mi olur allah belanizi versin elinize yuzunuze bulastirdiniz herkezi futboldan soguttunuz tff midir dedir :mad:
tomas rada,kerim zengin, faty ozellikle kerim yetismeli cabuk ugurdan kurtar bizi vallaha umudumuz saban :D
Morten58 23.09.2011, 23:12 borjan: 1 mac cezali zaten(en cok attilaya yaradi ne kadar sakin ve guven verici bir kaleci oldugunu gorduk )birjana da iyi oldu bir yandan genc ve cok cahilce hareketleri var sinirli hirsli ama takimini yakti insallah akkilanir uslanir
murat akca, cerny: tam formunda degiller ozellikle cerny tam 90 dakika oynayacak kapasitede degil malesef ama sakatlik gecirdiler bu normal zamana ihtiyaclari var
pedriel: duzeldi diyebiliriz insallah maske ile oynayabilecek durumda galiba yavas yavas oynama suresi verilir diye dusunuyorum
tomsa rada ve kerim zengin: koca bir ?
faty:4 hafta dediller 2 'si gecti insallah sakatligi gecer hepsine allahtan acil sifalar versin diyorum kadro genisligi onemli bu ligde zaten haftada 2-3 mac var artik,bir de bunu turkiye kupasi var beceriksiz tff nasil ayarlayacak acikcasi merka ediyorum ingiltere lignden beteriz su an kacinci haftadayiz onu bile unuttum ust uste mac mi olur allah belanizi versin elinize yuzunuze bulastirdiniz herkezi futboldan soguttunuz tff midir dedir :mad:
tomas rada,kerim zengin, faty ozellikle kerim yetismeli cabuk ugurdan kurtar bizi vallaha umudumuz saban :D
Insallah bütük sakat olan oyucnularimiz bir an önce iyilesir. Faty de cok önemli oyuncu ilk macini oynadi sakatlandi. Savunmada sorun yasayabiliriz bide bu Ugur'dan kurturmamiz lazim ,insallah Kerim bir an önce hazir olur ve Sivassporumuzu sag kanatda zenginlestirir.
Hayirlisi!
migroArmis 23.09.2011, 23:30 Bizim kardeşimiz yok bunu şampiyonluğa giderken anlamıştık ama halen yok şu kardeşimiz yok bu kardeşimiz demek çok üzücü BİZİM DOSTUMUZDA KARDEŞİMİZDE YOK ARKADAŞLAR BUNU BÖYLE BİLİN BUNU ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN ANLADIK ! ;)
Sen şampiyonluğa oynarken puan kaybettiğin hafta Bursa gitti B Jimnastike istanbulda çelme taktı..Sivassporun liderliğini sürdürmesini sağladı..Hep sağduyulu aklıselim yorumlarla Bursaspor taraftarının Sivasspor taraftarı ve takımını sevdiğini saydığını yazdık..Buradaki kardeşlerimin tamamına yakınıda bunu tasvip ediyor zaten..Bursada organize olmayan 60-70 kişilik bir grubun çok az küfür denmeyecek tezahuratını burada bütün stad organize etmiş gibi empoze etmeyiniz..Olmayan bir şeyi varmış gibi anlatmanın mantığı yoktur..Bursasporu veya başka hiçbir takımı sevmeyebilirsin buna saygım var ama birilerine çamur atacaksanız bunu gidin gerçekten bunu yapanlara yapın..
Sivasspor ile Bursaspor arasında 25 Eylül Pazar günü oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde satışa sunuldu.
Gişede, kale arkası tribünü ve misafir takım tribünü (kale arkası) biletleri 5, maraton tribünü biletleri 10, VİP tribünü biletleri ise 15 liradan satılıyor. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç, saat 17.30'da başlayacak.
Sen şampiyonluğa oynarken puan kaybettiğin hafta Bursa gitti B Jimnastike istanbulda çelme taktı..Sivassporun liderliğini sürdürmesini sağladı..Hep sağduyulu aklıselim yorumlarla Bursaspor taraftarının Sivasspor taraftarı ve takımını sevdiğini saydığını yazdık..Buradaki kardeşlerimin tamamına yakınıda bunu tasvip ediyor zaten..Bursada organize olmayan 60-70 kişilik bir grubun çok az küfür denmeyecek tezahuratını burada bütün stad organize etmiş gibi empoze etmeyiniz..Olmayan bir şeyi varmış gibi anlatmanın mantığı yoktur..Bursasporu veya başka hiçbir takımı sevmeyebilirsin buna saygım var ama birilerine çamur atacaksanız bunu gidin gerçekten bunu yapanlara yapın..
Burada arkadaşın bahsettiği bana göre anadolu kulübü diye geçinen ama değme düşmanlara taş çıkaran bir performans sergileyen kayseri- antep ve ts dir . Yoksa daha önceleri de defeatle belirttiğimiz gibi bursalı kardeşlerimizle ilişkilerimiz dostane çizgisinden kaymamıştır. bursada bazı çatlak sesler çıkmış olabilir ama önceden de belirttiğim gibi bursaspor sivasa her geldiğinde saygıyla karşılanmış, bursanın şampiyon olduğu sene de bizim taraftarlarımız bursaya "bu sene şampiyon anadoludan" pankartıyla gitmiştir. Dolayısıyla değerli migroArmis kardeşim sivasa hoşgeldiniz...
Ama bir ts bir kayseri ve antep mümkün değil ki artık bizden sportmenlik centilmenlik görsün..Biz el uzattıkça onlardan çirkeflik gördük ( özellikle tese )Dolayısıyla bu kulüpcükler ve taraftar bozmaları hakaretin, saygısızlığın en büyüğünü hakediyor
sawyer5892 24.09.2011, 00:35 ankaragücü maçındaki kadro ve oyun anlayışıyla maça çıkarsak bursanın işi herkesin beklediği kadar kolay olmaz 3 ihtimale açık bir maç olur ancak inşallah kazanırız
migroArmis 24.09.2011, 00:52 Burada arkadaşın bahsettiği bana göre anadolu kulübü diye geçinen ama değme düşmanlara taş çıkaran bir performans sergileyen kayseri- antep ve ts dir . Yoksa daha önceleri de defeatle belirttiğimiz gibi bursalı kardeşlerimizle ilişkilerimiz dostane çizgisinden kaymamıştır. bursada bazı çatlak sesler çıkmış olabilir ama önceden de belirttiğim gibi bursaspor sivasa her geldiğinde saygıyla karşılanmış, bursanın şampiyon olduğu sene de bizim taraftarlarımız bursaya "bu sene şampiyon anadoludan" pankartıyla gitmiştir. Dolayısıyla değerli migroArmis kardeşim sivasa hoşgeldiniz...
Ama bir ts bir kayseri ve antep mümkün değil ki artık bizden sportmenlik centilmenlik görsün..Biz el uzattıkça onlardan çirkeflik gördük ( özellikle tese )Dolayısıyla bu kulüpcükler ve taraftar bozmaları hakaretin, saygısızlığın en büyüğünü hakediyor
bu arkadaşın benım cewap werdiğim yorumundan önce başka bir yorumu daha war Bursa seyircisi ile ilgili her ikisine kapsayan bir cevaptı benim yorumum...
Ozan5858585858 24.09.2011, 08:35 Sen şampiyonluğa oynarken puan kaybettiğin hafta Bursa gitti B Jimnastike istanbulda çelme taktı..Sivassporun liderliğini sürdürmesini sağladı..Hep sağduyulu aklıselim yorumlarla Bursaspor taraftarının Sivasspor taraftarı ve takımını sevdiğini saydığını yazdık..Buradaki kardeşlerimin tamamına yakınıda bunu tasvip ediyor zaten..Bursada organize olmayan 60-70 kişilik bir grubun çok az küfür denmeyecek tezahuratını burada bütün stad organize etmiş gibi empoze etmeyiniz..Olmayan bir şeyi varmış gibi anlatmanın mantığı yoktur..Bursasporu veya başka hiçbir takımı sevmeyebilirsin buna saygım var ama birilerine çamur atacaksanız bunu gidin gerçekten bunu yapanlara yapın..
beşiktaşa puan kaybettirdiyiseniz bizede puan kaybettirdiniz yani bize herhangi bir yararınız olmadığını bilmeni isterim gelip bize artistlenme bu konuda ! Geçen sene bursada bize edilmeyen küfür kalmadı bütün stad tarafından oldu bu ben bizzat tribündeydim sivas tribünündeydim yok 60 kişiymiş yok 70 kişiymiş:mad:.. bütün ülke gördü zaten sizin ne olduğunuzu beşiktaş-bursa maçında kadın taraftara saldıran ezilmiş taraftarın tekisiniz.. herkes biliyor bunu şimdi gelip bana masal okuyorsun !
sebasteia 24.09.2011, 08:45 beşiktaşa puan kaybettirdiyiseniz bizede puan kaybettirdiniz yani bize herhangi bir yararınız olmadığını bilmeni isterim gelip bize artistlenme bu konuda ! Geçen sene bursada bize edilmeyen küfür kalmadı bütün stad tarafından oldu bu ben bizzat tribündeydim sivas tribünündeydim yok 60 kişiymiş yok 70 kişiymiş:mad:.. bütün ülke gördü zaten sizin ne olduğunuzu beşiktaş-bursa maçında kadın taraftara saldıran ezilmiş taraftarın tekisiniz.. herkes biliyor bunu şimdi gelip bana masal okuyorsun !
kardeş kendi kişisel husumetini kendine sakla. illa kimseyle dost olalım demiyoruz ancak aramızda düşmanlık bulunmayan birkaç kulüpten birisi olan bursa ile de kötü olmamıza gerek yok. koskoca ligde bize düşmanlık hisleri olmayan ankaragücü, bursa ve biraz da eskişehir var, iyisimi daha fazla düşamn edinmeyelim.
Yusuf Çevik 24.09.2011, 09:09 Gerçekten çok zor bir maç olacak.Sivasspor,Ankaragücü maçındaki oyunun dahada üstüne çıkması lazım..
Zaten Ankaragücü bizi fazla zorlamadı.Bursaspor Beşiktaş`a yenildiği için bu maça daha çok önem vericektir.
Takım olarak elimizden geleni ve az hatalar yapmalıyız.Bulduğumuz net fırsatları değerlendirmemiz lazım.Rakip bize bu kadar yumuşak olmaz. :)
Ozan5858585858 24.09.2011, 09:56 kardeş kendi kişisel husumetini kendine sakla. illa kimseyle dost olalım demiyoruz ancak aramızda düşmanlık bulunmayan birkaç kulüpten birisi olan bursa ile de kötü olmamıza gerek yok. koskoca ligde bize düşmanlık hisleri olmayan ankaragücü, bursa ve biraz da eskişehir var, iyisimi daha fazla düşamn edinmeyelim.
kişisel husumet değil bize düşmanlık hissi beslemeyen takım yok..bundan emin ol saygılar abim ;)
kardeş kendi kişisel husumetini kendine sakla. illa kimseyle dost olalım demiyoruz ancak aramızda düşmanlık bulunmayan birkaç kulüpten birisi olan bursa ile de kötü olmamıza gerek yok. koskoca ligde bize düşmanlık hisleri olmayan ankaragücü, bursa ve biraz da eskişehir var, iyisimi daha fazla düşamn edinmeyelim.
dogru soyluyorsun bu ligde adam sayilacak takimlar biz ankaragucu bursaspor eskisehirspor cok sukur bir yanlislarini gormedik kalles takim degiller arkadaslar dusman kazanmak bir saniyelik is ama dost kazanmak yurek ister
Ozan5858585858 24.09.2011, 12:00 Tamam bu dostluk konularını kapatalım artık maça dönelim bence bursayı yenmemiz için Ankaragücü maçı kadrosuyla çıkmamız ve Eneramonun aynı verimlilikte oynaması gerekli
gürünlüyiğido58 24.09.2011, 12:09 bu maç 2-2 berabere biter
Ozan5858585858 24.09.2011, 12:13 migroArmis kardeşim Şampiyonluğa oynarken o kadar kötü şeyler yaşadıkki her gittiğimiz deplasmanda bjk yalakaları.. bir yandan trabzonlularla bir yandan antep bir yandan kayseri bir yandan konya bir yandan ibb vs. vs. nelerle uğraşmadıkki bide geçen sene bursada 2-1 yenildiğimiz maçta açık kaleden küfür yiyince o günden bu yana hep kızmışımdır bursaya ama şimdi hemşerilerimin ve senin sayende bursa'ya olan kızgınlığım dindi.. sen benim kusuruma bakma kalbini kırmışsam özür dilerim..bursa ankaragücü ve eskişehir harici diğerleri bize düşmanlık hisleri besler bunu şimdi anladım sizede bizim maçtan sonraki bütün maçlarda başarılar dilerim kardeşim..
Respect58 24.09.2011, 16:08 Maça ilgi yoğunmuş.Maç saatine kadar bütün biletler biter inşallah..
dogan5880 24.09.2011, 16:15 INSALLAH KEITA VE CIHAN YILMAZLA BAŞLAR RIZA HOCA 2SIDE GUÇLU TOP TUTAN ADAMLAR INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE YENIRIZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AZ ŞANSIMIZ OLSUN YETER
sivasdergi 24.09.2011, 20:41 Taraftarın bu maçta çok dikkatli olması lazım. Binlerce lira ceza ödeyecek durumda değiliz. Bursa camiası ile de aramız iyi zaten. Özellikle yaşı küçükler çok dikkatli olsunlar. Adam gibi takım desteklemeyi bilmeyenler artık çok büyük cezalar alacak. Umarım kimse kulübümüze zarar vermez.
eyuphulagu 24.09.2011, 21:02 Bursasporu Anderlethle değlasmanda oynadığı maçta izlemştim...Bursaspor takımı son 2 yıldaki takımından farklı bir kadroyla oynayacak..Bence takımın kilit isimleri Serdar Aziz,Battalia ve Turgay...Bu 3 isim takımın herşeyi ..Bu 3 isim yi oynarsa Bursa sahada daha iyi mücadele ediyor;kötü oynarsa maç kazanmada sorun yaşıyorlar...Takımın yabancılarının çoğu değişmiş durumda..Bursa takımı da artık daha farklı bir sistem de oynuyor..Bangura yabancılar içinde en etkilisi..Ama kart cezalısı olduğundan oynamayacak...Forvette Almanya dan gelen siyahi oyuncu Tagoe oaynayacak diyorlar...Şu anki Bursa takımı iyi takım ama eski takımın yaptıklarını henüz yapamıyor çünkü oyuncular aynı değil ve aralarında da uyum sorunları var...Sivasspor sakatlık ve cezalardan dolayı istenen takımla bir türlü sahaya çıkamadı...Almanya daki hazırlık maçlarında yabancı takımlara karşı oynanan iyi oyun ve alınan skorlar henüz ligi yansımış değil...Malesef bu maçta da Kıvanç Antremanda geçirdiği sakatlık nedeniyle oynamayacakmış..Sivasspor için büyük şanssızlık ...Bakalım bu maçta orta sahada Kıvaç ın yerine hoca kimi oynatacak..Sandro formaya aday gözüküyor...M. Nas da bu mevkide oynayabiliyor..Son maçta Keita da ilk 18 e alınmış durumda..Hoca bu oyuncuyu 2. yarıda sahaya sürerse kimse şaşırmasın...Bu maç 2 takım için kontollü bir maç olacak az hata yapan maçta avantaj sağlar..Sol kanatta Ozan İpek e özellikle dikkat edilmeli...1-0 olsun bizim olsun..Yenemiyorsan kaybetmeyeceksin..Puan puandır..
Respect58 24.09.2011, 21:04 Bursasporu Anderlethle değlasmanda oynadığı maçta izlemştim...Bursaspor takımı son 2 yıldaki takımından farklı bir kadroyla oynayacak..Bence takımın kilit isimleri Serdar Aziz,Battalia ve Turgay...Bu 3 isim takımın herşeyi ..Bu 3 isim yi oynarsa Bursa sahada daha iyi mücadele ediyor;kötü oynarsa maç kazanmada sorun yaşıyorlar...Takımın yabancılarının çoğu değişmiş durumda..Bursa takımı da artık daha farklı bir sistem de oynuyor..Bangura yabancılar içinde en etkilisi..Ama kart cezalısı olduğundan oynamayacak...Forvette Almanya dan gelen siyahi oyuncu Tagoe oaynayacak diyorlar...Şu anki Bursa takımı iyi takım ama eski takımın yaptıklarını henüz yapamıyor çünkü oyuncular aynı değil ve aralarında da uyum sorunları var...Sivasspor sakatlık ve cezalardan dolayı istenen takımla bir türlü sahaya çıkamadı...Almanya daki hazırlık maçlarında yabancı takımlara karşı oynanan iyi oyun ve alınan skorlar henüz ligi yansımış değil...Malesef bu maçta da Kıvanç Antremanda geçirdiği sakatlık nedeniyle oynamayacakmış..Sivasspor için büyük şanssızlık ...Bakalım bu maçta orta sahada Kıvaç ın yerine hoca kimi oynatacak..Sandro formaya aday gözüküyor...M. Nas da bu mevkide oynayabiliyor..Son maçta Keita da ilk 18 e alınmış durumda..Hoca bu oyuncuyu 2. yarıda sahaya sürerse kimse şaşırmasın...Bu maç 2 takım için kontollü bir maç olacak az hata yapan maçta avantaj sağlar..Sol kanatta Ozan İpek e özellikle dikkat edilmeli...1-0 olsun bizim olsun..Yenemiyorsan kaybetmeyeceksin..Puan puandır..
Kıvanç Ankaragücü maçında sakatlanmadı mı?Sedyeyle oyundan alınmıştı ve yerine Mehmet Nas girmişti..
Bursasporu Anderlethle değlasmanda oynadığı maçta izlemştim...Bursaspor takımı son 2 yıldaki takımından farklı bir kadroyla oynayacak..Bence takımın kilit isimleri Serdar Aziz,Battalia ve Turgay...Bu 3 isim takımın herşeyi ..Bu 3 isim yi oynarsa Bursa sahada daha iyi mücadele ediyor;kötü oynarsa maç kazanmada sorun yaşıyorlar...Takımın yabancılarının çoğu değişmiş durumda..Bursa takımı da artık daha farklı bir sistem de oynuyor..Bangura yabancılar içinde en etkilisi..Ama kart cezalısı olduğundan oynamayacak...Forvette Almanya dan gelen siyahi oyuncu Tagoe oaynayacak diyorlar...Şu anki Bursa takımı iyi takım ama eski takımın yaptıklarını henüz yapamıyor çünkü oyuncular aynı değil ve aralarında da uyum sorunları var...Sivasspor sakatlık ve cezalardan dolayı istenen takımla bir türlü sahaya çıkamadı...Almanya daki hazırlık maçlarında yabancı takımlara karşı oynanan iyi oyun ve alınan skorlar henüz ligi yansımış değil...Malesef bu maçta da Kıvanç Antremanda geçirdiği sakatlık nedeniyle oynamayacakmış..Sivasspor için büyük şanssızlık ...Bakalım bu maçta orta sahada Kıvaç ın yerine hoca kimi oynatacak..Sandro formaya aday gözüküyor...M. Nas da bu mevkide oynayabiliyor..Son maçta Keita da ilk 18 e alınmış durumda..Hoca bu oyuncuyu 2. yarıda sahaya sürerse kimse şaşırmasın...Bu maç 2 takım için kontollü bir maç olacak az hata yapan maçta avantaj sağlar..Sol kanatta Ozan İpek e özellikle dikkat edilmeli...1-0 olsun bizim olsun..Yenemiyorsan kaybetmeyeceksin..Puan puandır..
kardes sana katiliyorum sadece sandro oynamaz mehmet nas gormaya en yaki olan ikinci yarida keita girer
dogan5880 24.09.2011, 21:13 ERMAN ATAR 2.0 YENERIZ
Sivasspor 0-3 Bursaspor Maç sonucu. inşallah daha fazla yemeyiz.
engin2609 24.09.2011, 21:44 Kendi Evimizde kendi seyircimizin onunde kesinlikle yenilmememiz lazım istatislikler umrumda bile deill bursa 11 kişiyle oynuyorsa sivasta 11 kişiyle oynuyorr kazanmamamız için bir engel goremiyorum ben.. inşallah 3 puan bizim olur en azda bi beraberlik.
Çılgınlar58 24.09.2011, 22:07 DEĞERLİ KARDEŞLERİM SKOR DAN ÖNCE BİR YÖNE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM SİVASSPORUMUZ OLASI YARIN Kİ MAÇTA YENİLGİSİ DURUMUNDA SAĞ DUYULU OLMASINI SİZLERDEN RİCA EDİYORUM EMNİYETE GELEN BİLGİLER ARASINDA SİVAS TARAFTARINI GALİYANA GETİREBİLECEK BAZI ŞÜPHELİ KİŞİLERİN OLDUĞU BİLGİSİ GELMİŞTİR BU DURUMDA OLASU YENİLGİ DURUMUNDA TARAFTARIMIZDAN BİRAZ DAHA SAĞDUYULU OLMALARINI RİCA EDİYORUM VE ORADA EKMEK PARASINA GELEN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN BAŞLARI DİREK OLARAK SAVCIYLA DERDE GİRECEĞİNİ BİLMENİZİ İSTİYORUM FUTBOL FEDERASYONUNUN VE ŞİDDET YASASI GEREĞİNCE STADYUMLARDA OLUŞACAK EN UFAK ARBEDE DE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLİERİNİ TUTUKLAMA YA DA KİMLİKLERİNİN İPTALİNE KADA UZANABİLECEĞİ CEZALARI SIRALADI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SİZLERDEN RİCAM SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK BİRAZ SAĞDUYULU OLALIM GALİYANA GELMEYELİM SİVASSPOR ÜZERİNDE OYNANAN OYUN BÜYÜK..... SİZLERDEN RİCAM SABIRLI OLMAMIZ SAYGILARIMLA.....
DEĞERLİ KARDEŞLERİM SKOR DAN ÖNCE BİR YÖNE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM SİVASSPORUMUZ OLASI YARIN Kİ MAÇTA YENİLGİSİ DURUMUNDA SAĞ DUYULU OLMASINI SİZLERDEN RİCA EDİYORUM EMNİYETE GELEN BİLGİLER ARASINDA SİVAS TARAFTARINI GALİYANA GETİREBİLECEK BAZI ŞÜPHELİ KİŞİLERİN OLDUĞU BİLGİSİ GELMİŞTİR BU DURUMDA OLASU YENİLGİ DURUMUNDA TARAFTARIMIZDAN BİRAZ DAHA SAĞDUYULU OLMALARINI RİCA EDİYORUM VE ORADA EKMEK PARASINA GELEN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN BAŞLARI DİREK OLARAK SAVCIYLA DERDE GİRECEĞİNİ BİLMENİZİ İSTİYORUM FUTBOL FEDERASYONUNUN VE ŞİDDET YASASI GEREĞİNCE STADYUMLARDA OLUŞACAK EN UFAK ARBEDE DE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLİERİNİ TUTUKLAMA YA DA KİMLİKLERİNİN İPTALİNE KADA UZANABİLECEĞİ CEZALARI SIRALADI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SİZLERDEN RİCAM SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK BİRAZ SAĞDUYULU OLALIM GALİYANA GELMEYELİM SİVASSPOR ÜZERİNDE OYNANAN OYUN BÜYÜK..... SİZLERDEN RİCAM SABIRLI OLMAMIZ SAYGILARIMLA.....
ellerine saglik kardesim evet yenilgilerde kendi evimizde provokasyonlara gelmeyelim siddet yasasi hemen bitirir herkezi bilincli ve sagduyulu davranalim
centilmen olalim cok para cezasi yersek olmaz bizim kulup 3 buyukler gibi odeyemez hep kendinizi ve takiminizi yakmayin
gangster 25.09.2011, 00:32 Sivasspor 0-3 Bursaspor Maç sonucu. inşallah daha fazla yemeyiz.
2007'den beri bu yorumu yapmak için mi bekledin kardeş :)
bende bursada yaşayan bir sivaslı ve sivassporluyum..bursa taraftarından yediğimiz küfürleri unutmadık biz kardeşim masal anlatma bize.. hem bursa taraftarı cezalı sivasa taraftar götüremeyecekler..
sen ne dıyosun ben ne dıyorum be kardesım bos yere gazel okuyorsun..ben bursa teksas trubununde sıvassor formasıyla macları rahat rahat ızlıyorum..maclarda herhangı bıze karsı bı husumetlerı olmadı olmaz da..ayrıca pozısyonlarda macların verdıgı gergınlıkten elbette bızlerde kufur edıyoruz ama bu kulüplere ve taraftarlara karsı degıldır..sen olayı nasıl algılamak ıstedıgın onemlı...ama sen hepp bu zıhnıyetle olursan zor gununde dostunda olmaz...
bır laf vardır :'' GÖLGE ETME BAŞKA BİŞEY İSTEMEM'' bak kendı ısıne..senın kulakların kufur duymak ıstıyosa bısey dıyemem..bizim kardeslıgımızı bole seyler zedelemez!!
beşiktaşa puan kaybettirdiyiseniz bizede puan kaybettirdiniz yani bize herhangi bir yararınız olmadığını bilmeni isterim gelip bize artistlenme bu konuda ! Geçen sene bursada bize edilmeyen küfür kalmadı bütün stad tarafından oldu bu ben bizzat tribündeydim sivas tribünündeydim yok 60 kişiymiş yok 70 kişiymiş:mad:.. bütün ülke gördü zaten sizin ne olduğunuzu beşiktaş-bursa maçında kadın taraftara saldıran ezilmiş taraftarın tekisiniz.. herkes biliyor bunu şimdi gelip bana masal okuyorsun !
yok yok bu arkadasımız tamamen bır provakatıfcidir!! bursaspor gıbı ulkenın en guzıde kulüplerınden bırı olan sıvassporun arasına kın ve nefret tohumları ekmek ısteyenler amaclarına kesınlıkle ulasamayacaklar..bursada her mac oncesınde ve sonrasında uzerımızde sıvasspor formaları olmasına ragmen bızım gurubumuz gırıp teksaslıların arasında mac ızlıyor ve sorun yasamıyorsa bunu sorun varmıs gıbı gosteren sportmenlıkten uzak bazı sahsıyetler kendılerını sorgulamalıdırlar...ayrıca bız sıvasspor olarak kımseden yardım bekleyen bır kulüp de degılız,olmadıkta..kendı bılegımızın hakkıyla yener-yenılırız..ama dostluklar bakı kalır...ömrunde dostluk kavramının ne oldugunu bılmeyenler bazı anadolu kulüplerıyle aramızdakı yakınlasmayı cekememektedırler..tum aklıselım taraftarlarımıza saygılar sunar bu macın İNADINA DEGIL ALAYINA SİVASSPOR sloganı ıle takımımızın kazanmasını dılerım...
|