Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkesi Uyarıyorum ve Göreve Davet Ediyorum

tavatir
25.09.2011, 22:26
Şu mutlu galibiyet gününde bir türlü galibiyete sevinemiyorum. Kendilerini Sivassporlu zanneden 3-5 çapulcu tribün canavarı bizi elaleme rezil ediyor.

Dikkat ediyorum geçen seneden beri özellikle yaşı küçük, özenti kişilikli ve rol karmaşası yaşayan bunalımlı tipler Sivasspor'a ve Sivas'a zarar vermeye başladı. Bugün bile galip geldiğimiz maçta üstelik rakip takımın taraftarı bile yokken yapılan küfürlü tezahürat midemi bulandırdı. Sağda solda bu konunun konuşulması canımı daha çok sıktı. Sporda Şiddet Yasası artık çok ağır diye defalarca yazdık ama bazılarının beyni almıyor galiba. Daha geçen hafta yediğimiz ağır ceza katlanırsa o küfür edenler 5 kuruş ödeyecekler mi merak ediyorum ? Bazıları yüzünden adımızın lekelenmesi ağırıma gidiyor.

Bir an önce bütün taraftarlar bu konuya tepki göstermeli. Yönetim ve bürokrasi önlemler almalı. Özellikle bir baltaya sap olamayıp karakter arayışında olan ve özendiği bir üst kimliğe girme gayretinde olan bu tarz kişilikler stadyumlardan uzak olmalı. Kimsenin Sivasspor adını lekelemeye hakkı yok. Herkese saygı duyalımki saygı görelim.

şarkışla 58
25.09.2011, 22:32
Çok doğru şu küfür olayını bitirmemiz gerek artık.:mad:

HALIL
25.09.2011, 22:32
icimdekileri soyledin kardesim helal olsun ama bunu da bilmelisin ki malesef dunyayi degistiremeyiz bende senin gibi cok cabaladim ama nafile alismis kudurmustan beterdir huylu huyundan vazgecmez malesef

hem bunu da kabullenmek gerek bir tek sivasta degil bizim insanlar cok kufurbaz

tavatir
25.09.2011, 22:35
Takıma destek vermeyi bilmeyen adamlar çağ dışı kalmış bir tempoyla hakeme ve rakibe bağırabiliyor ve bütün camianın adını lekeliyorlarsa, bizler de bunu normal karşılıyorsak söze gerek kalmaz.

HALIL
25.09.2011, 22:42
Takıma destek vermeyi bilmeyen adamlar çağ dışı kalmış bir tempoyla hakeme ve rakibe bağırabiliyor ve bütün camianın adını lekeliyorlarsa, bizler de bunu normal karşılıyorsak söze gerek kalmaz.

ben normal karsilamiyorum yanlis anlama bu adamlarin karakteri boyle degistiremezsinki dedem yasindaki kufur ediyo ben ne yapabilirm malesef

adres58
25.09.2011, 22:48
Bugün galibiyetimizden sonra özellikle Bursasporlu taraftarların haklı bir serzenişi vardı. Bana göre çok doğru bir serzenişti... Bizimde Tv ekranlarında kulağımıza gelen nahoş seslerdi bunlar... Hiçkimseye ikinci maçta görüşürüz dedirtmeyelim kendimize... Daha yeni 40.000 TL cezaya çarptırıldık. Maç içerisindeki sertlikleri ve futbolcu psikolojilerine, rol çatışması yapacağımıza YUHHH deyip geçmek yerine 1970 lerin 1980 lerin küfürlü tezahüratlarını yapmanın bir manası yok.. Nihayetinde bu oyuncular maç sonunda birbirlerine sarılıp muhabbet ederek soyunma odasına giderken biz, bize ne zaman ceza makbuzu gelecek diye bekliyoruz... Yeni yasayı çok iyi okumalıyız, tribünlerde nasıl davranmamız gerektiğini iyi bilmeliyiz.

Onun için diyoruz biz seyirciyiz taraftar değiliz diye...

yigidocengiz
25.09.2011, 22:56
bencede bu küfür olayına biraz ara verelim.sadece trıkzon maçına saklayalım.o maç için de ceza çekmeye değer hani...:D:D:D

ZiDaNe58
25.09.2011, 23:00
küfür edenler zaten çoluk çocuk çoğu kişi o küfür edenler yüzünden maçlara gitmiyo..ayrıca bursalılarn bizlere çok kırgın olduğunu yapılan yorumlardan anlamak mümkün bırakın bu küfür işini

Holigann
25.09.2011, 23:02
Dikkate bıle alınmaması gereken dengesız ergenler bunlar. Kendılerıne gore iş yaptıklarını sandıkları tuhaf bir iç dünyaları var. Lafta anlatamazsın. Genellemeye vurursak Bursaspor sevdıgımız takımlardandır. Bundan sonrakı maclarında basarılar dılerız.

terazi
25.09.2011, 23:40
Bizim sorunumuz bu galiba sevinmeyi bile beceremiyoruz simdi bayan seyirciler gelirmi gelmez aman dikkat kendimize zarar vermeyelim

recep cevik
25.09.2011, 23:40
Sanki 40.000 TL lik Cezayada Kendi İsteklerimiz Doğrultusunda Çarptırılmışız Gibi..

V1CT0RY
25.09.2011, 23:50
Yönetimin Yapması Gereken Bir Çok Şey Var Bu Konuda;

* Bu Stada Herkes Bilet Karşılığı Girmek Zorunda , Kimsenin Ayrıcalığı Yok Son Bursa Maçında Maraton A-B Kapısında Benim Gördüğüm Yaklaşık 150-200 Kişinin Oluşturduğu Tek Sıra Beleşçi Kuyruğunu Yönetim Açıklasın.Eğer Beleşse Her Maç Kimse Bilet Almasın...Ona Buna Beleş Ötekine Paralı Olmaz Bu İşler...Görende İçerde 90 Dakika Tribün Yapıyorlar Sanacak Bu Beleşçi Ordusunu.

* İkincisi ; Boynuna Sivasspor Atkısı Takan Züppeler Yolda Çarşıda Pazarda Artı İlaveten Beleşe Girdiği Stadda Sivasspor'dan Başka Her Türlü Makaranın Peşinde...Hayatı Boş Yaşayan Bu Kişiler İçin Sivasspor da Bir Eğlence Kaynağı.Sözüm Ona Taraftar Grupçuluğu Yapma Adı Altında Stad İçinde Abartsız 90 Dakika Nahoş Olaylar Yapanlarda Bu Sınıf.

*Son Bursa Maçında Bursa Size Ne Yaptıda Heriflerin Ne Topluğunu Bıraktınız ne Başka Türlülüğünü Bunu Sormak İstiyorum Bu Babacanlara???

58MUAMMER58
25.09.2011, 23:52
:mad:gerçekçi olmak gerekirse küfür her şehirde ve stadda mevcut bunu engellemek zor karakter kişilik kültür meselesi birazda :mad:bizim stadda küfür yapanlar yarın tff kötü tezahurattan 50bin tl yi ceza gecirdimi o küfür edenler para verecekmi kaçak yada 5 tl verip stada girip küfredip klübe milyarlarca ceza verdiren kişiler ne sivaslı nede sivasspor taraftarı olabilirler işin insanı yönünü katmadım bile:mad: biliyormusunuz bu takım birzamanlar transfer yapmaya para bulamıyordu elin siirti yozgatı vanı erzurumu süperligde oynuyor gözümüz kalıyordu biz 3. liğde sürünüyorduk transfer yapabilmek yardım toplamak iştediler istanbulda abdi ipekçide masraf 11 milyar gelir 9 milyar oldu saydığım takımlar nerde bilen varmı? bu ğünlerin kıymetini bilmek lazım klübümüzü maddi manevi kollamak lazım işin insani yanınıda maddi yanınıda düşünmek lazım o stada gelenler mutlaka takımını seviyordur inşallah bundan sonra dikkatli davranırlar :mad:

Kasim58
25.09.2011, 23:58
Tebrik ediyorm kardesim iyi bir konuyu ele aldigin icin.
Nerede ve her ne sebebten olursa olsun küfür bir insana yakisamaz,biz yigidoyuz diye övünürken küfür neden yakisirmi bize???

Gelelim macin hakemine,belkide benim uzun yilardan berli arzuladigim ve adil olarak yönetilen bir macti,kimsenin canida yanmadi,cok sert harakat´ta kimse maruz kalmadi,,eee ozaman bu insanliga yakismayan küfür neden?
Lütfen arkadaslar kendimize yapilmasini istemedigimiz seyleri
Baskalarina kulanmayali.

sebasteia
26.09.2011, 00:00
küfürbaz serseri tayfanın başlarında olup bu sitede aradabir yorum yazan tipler varya hani.... tek onlar taraftar, tek onlar bu takıma sevdalı... beleşçi zırtapozlar!!!

geçen hafta gelen 40 milyar ceza bu hafta 80 milyar olunca siz mi ödeyeceksiniz kuş beyinliler!

bu sığır sürüsünü sokmayacaksın stadyuma...

bu terbiyesizlerin yaptıkarından ötürü bursaspor taraftarından özür dilerim sivas adına....

recep cevik
26.09.2011, 00:08

* Bu Stada Herkes Bilet Karşılığı Girmek Zorunda , Kimsenin Ayrıcalığı Yok Son Bursa Maçında Maraton A-B Kapısında Benim Gördüğüm Yaklaşık 150-200 Kişinin Oluşturduğu Tek Sıra Beleşçi Kuyruğunu Yönetim Açıklasın.Eğer Beleşse Her Maç Kimse Bilet Almasın...Ona Buna Beleş Ötekine Paralı Olmaz Bu İşler...Görende İçerde 90 Dakika Tribün Yapıyorlar Sanacak Bu Beleşçi Ordusunu.

* İkincisi ; Boynuna Sivasspor Atkısı Takan Züppeler Yolda Çarşıda Pazarda Artı İlaveten Beleşe Girdiği Stadda Sivasspor'dan Başka Her Türlü Makaranın Peşinde...Hayatı Boş Yaşayan Bu Kişiler İçin Sivasspor da Bir Eğlence Kaynağı.Sözüm Ona Taraftar Grupçuluğu Yapma Adı Altında Stad İçinde Abartsız 90 Dakika Nahoş Olaylar Yapanlarda Bu Sınıf.

*Son Bursa Maçında Bursa Size Ne Yaptıda Heriflerin Ne Topluğunu Bıraktınız ne Başka Türlülüğünü Bunu Sormak İstiyorum Bu Babacanlara???

Öncelikle o tek sıra beleşçi diye adlandırdığınız kuyruğun, nasıl içeri girdiğini açıklarmısınız ? Taraftar Gruplarından birinde bende yer alıyorum. Biletler taraftar grubunun başkanı tarafından getirilir, herkes öyle girer. Çekirdekten kafanızı sağa çevirseydiniz 90 dakika avazımız çıkana kadar bağırdığımızıda anlardınız.
Kimsenin beleşe girdiği yok, bunu önemle belirteyim. Her yıl 10.000 lerce km yol giden takımın taraftarı onlar ! Hayatı boş yaşayanlar değil! en azından çekirdek çıtlatanlardan değiller !
Omuz omuza bağırdığım kardeşlerime, lütfen durumu uslubuyla açıklayabilecek biriileri eleştiri yapsın.
Bursaspor'un ne yaptığına gelince, kafasına su petleri yağan sen değildin kardeşim. bizlerdik bursada.
Bende şimdi soruyorum. Bizler olmasa, siz çekirdek sesleriylemi destekleyeceksiniz bu takımı !

HALIL
26.09.2011, 00:11
ya alinmasin su kufurculer stadyuma burasporlular da neye ugradigina sasirdi aramiz acilacak nerdeyse

sanki ozellikle bir grup giriyo maclara ve kufur ediyo yonetim bu ise el atmasi lazim acilen biz mi soylicez herseyi sana yonetim

sebasteia
26.09.2011, 00:14
Öncelikle o tek sıra beleşçi diye adlandırdığınız kuyruğun, nasıl içeri girdiğini açıklarmısınız ? Taraftar Gruplarından birinde bende yer alıyorum. Biletler taraftar grubunun başkanı tarafından getirilir, herkes öyle girer. Çekirdekten kafanızı sağa çevirseydiniz 90 dakika avazımız çıkana kadar bağırdığımızıda anlardınız.
Kimsenin beleşe girdiği yok, bunu önemle belirteyim. Her yıl 10.000 lerce km yol giden takımın taraftarı onlar ! Hayatı boş yaşayanlar değil! en azından çekirdek çıtlatanlardan değiller !
Omuz omuza bağırdığım kardeşlerime, lütfen durumu uslubuyla açıklayabilecek biriileri eleştiri yapsın.
Bursaspor'un ne yaptığına gelince, kafasına su petleri yağan sen değildin kardeşim. bizlerdik bursada.
Bende şimdi soruyorum. Bizler olmasa, siz çekirdek sesleriylemi destekleyeceksiniz bu takımı !

destek veriyor olmanız küfür edebileceğiniz anlamına mı geliyor? tabii ki hayır. geçen hafta edilen küfür bu hafta tekrarlandığı için ceza katlanacak, geçen hafta 40 milyar gelen ceza muhtemelen 80-90 milyar olacak. hayatınızda gördünüz mü o kadar parayı bir arada! kimse takıma destek veriyorum adı altında edepsizlik yapamaz. o kadar.

HALIL
26.09.2011, 00:17
bazilari bizim takimi diyarbakirspor gibi yakmak istiyor defolup gitsinler allah belanizi versin bari bursa ankaragucu eskisehirspor kardes dedigimiz takimlara yapmayalim hata hic bir macta yapmayalim trabzon antep kayseriyede yapmayalim sadece takimizi destekleyelim olsun bitsin nedir ya bu surekli her macta kufur var :mad: takim zarar goruyo bunu ben avrupadan bile goruyorum siz sivastaki yasayanlar bizim sesimiz olun lutfen

bu ligin en centilmen taraftarlarina sampiyon olan takim kadar para verilecek daha ne istiyoruz (o odulu bana gore sadece boz baykuslar alabilir)

V1CT0RY
26.09.2011, 00:20

Sen Beni Tanıyor musun?

Tanıyan Birine Sor Öğren Sana 2.Ligdeki Bursa Deplasmanını Anlatsın Yeter O ;)

Taraftar Grupçuluğunu Öğretme Bana Neyin Nasıl Döndüğünü Bu Stadlarda Bana Öğretecek 1 Kişi Yok 19 Yıldır Bu Tribünlerde ve Her Türlü Deplasmanda Bu Takımın Peşinde Olan Bir Sivasspor Taraftarı Olarak Yazdıysam Bu Yazıyı Acınacak Hallerine Bazıları Düşünsün...

Beni Hiç Bir Zaman Beleşe Stada Girme Olayı Konusunda Kimse Tatmin Edemedi Edemezde...

Bu Takımı Seven Adam Önce Biletini Alacak...

Marlboro İçmesini Bilen Adidas Ivır Zıvır Giymesini Bilen Adam 10 Lira Maratona Bilet Parasınıda Verecek...

90 Dakika Bağırıyormuş , Bizim Parasını Veripte Bağırdığımız Dakikaları Sayacaksan Gittiğimiz Yolları Hesaplayacaksan Değil 90 Dakikan Belki 3-5 Yaşın Gider...

Show Zamanı Geçti , Realiteye Başlıyoruz ;)

nejmi58
26.09.2011, 01:51
Bugün galibiyetimizden sonra özellikle Bursasporlu taraftarların haklı bir serzenişi vardı. Bana göre çok doğru bir serzenişti... Bizimde Tv ekranlarında kulağımıza gelen nahoş seslerdi bunlar... Hiçkimseye ikinci maçta görüşürüz dedirtmeyelim kendimize... Daha yeni 40.000 TL cezaya çarptırıldık. Maç içerisindeki sertlikleri ve futbolcu psikolojilerine, rol çatışması yapacağımıza YUHHH deyip geçmek yerine 1970 lerin 1980 lerin küfürlü tezahüratlarını yapmanın bir manası yok.. Nihayetinde bu oyuncular maç sonunda birbirlerine sarılıp muhabbet ederek soyunma odasına giderken biz, bize ne zaman ceza makbuzu gelecek diye bekliyoruz... Yeni yasayı çok iyi okumalıyız, tribünlerde nasıl davranmamız gerektiğini iyi bilmeliyiz.

Onun için diyoruz biz seyirciyiz taraftar değiliz diye...

kardesim, aslinda duygu ve düsüncelerine katiliyorum, ama ufak bir düzeltme yapmadanda gecemedim. Diyorsunki biz seyirciyiz, taraftar degiliz, ben bu cümelene katilmiyorum; tribüne giden vatandaslar seyirci degil, taraftar olmalidir, sonucta bir taraftirlar. hicbir takimi tutmadan mac izlemeye giden tarafsiz insan seyirci olabilir, ama digerleri yani herhangi bir takimi destekleyenler taraftirlar dolayisi ile taraftardirlar. Sadece kücük bir düzeltme.

ama tabiiki taraf,taraftar olmak rakip takim taraftar ve oyuncularina küfür veya hakaret etmeyi gerektirmez. yazinin o kismina yüzde yüz katiliyorum, küfür etmek acizlik göstergesidir. yasa-masa da hikaye. küfürü cezasi yüzünden degil kendimize, agzimiza yakismadigi icin etmeyelim. bu tamamen karekter, egitim ve yetistirilmeye bagli bir durum. Küfürü sadece sporda degil, hayatimizdanda silelim....

Besyo_cu
26.09.2011, 08:05
Şampiyonluğa oynadığımız yıllarda ki 2 bursa deplasmanındaydım ikisinde de takımızı ve hocamızı çağırıp alkışladılar , Sivas'a geldiklerinde Sivas diye bağırdılar.

Bunu yapanlar daha öncede Ankaragücüne olmadık sözleri söyleyenlerdi. Bizim zaten dostumuz yok son yaşanan olaylardan sonra sevenimiz de yok tamam kimseye evelallah ihtiyacımız yok ancak bari düşman edinmeyelim.

ayna26
26.09.2011, 08:19
Küfür edenleri ve küfüre karşı önlem almayanları kınamak gerek.Saha içinde gencinden yaşlısına herkesimden küfür edeneler, sahadaki hakemden tutunda rakip ya da kendi futbolcusu farketmez ana, avrat, çoluk çocuk demeden ağızlarından çıkaramadıkları şeyleri ile küfür eden şahisyetlerin staddan atılması gerek.Tarfatar eğer bu konuda saha sağ duyulu olursa güvenliğin de devreye girmesi ile küfür edenlerin tespiti ile bu kişilerin staddan çıkarılması sanırım küfür edenelre ve küfür etmeye meyilli olanlara bir ikaz ya da yaptırım olur.Sivaslıya yakışmayan bu bozuk adab ile saha içindekilere küfür edenlere sormak gerek aynı şekilde sizlere de kiüfür edilse ne yapardınız, empati gücünüz var sa empati kurun bakalım, kaldırabilecekmisiniz küfürleri.....

bortecine
26.09.2011, 08:39
Kardeşim o kadar haklısınki. Bugune kadar bursasspor tarafından aldığımız saygıyı kimseden almadık. Dünde gördükki bazı dediğin gibi gençler yada çocukların saygısızlıkları benide çileden çıkardı. Birtanesi elimde kalacaktı neredeyse. En ufak bir çirkeflik yapmayan rakip oyuncular sahadayken biz dalga geçme alay geçme küfür etme yarışına girdik. Herkez kendisine çeki düzen versin. unutmayalımki sivasspor anadolu takımı.

mishka
26.09.2011, 08:43
Mağrur olmak bize yakışmıyor, küme düşmeye oynadığımız günleri unutmayalım. Sivas'a yakışır şekilde rakibimize de saygı duyarak takımı destekleyelim . Ayrıca maçta takımın destekleneceği, taraftarın takımı ateşleyeceği zamanlarda rakip futbolcuyla rakip taraftarla uğraşmayı marifet sayıyorlar.

turks
26.09.2011, 08:43
bencede herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli yaşları 18 i geçmeyen çocuklara uyarı verilmeli rakip herhangi tahrik edici birşey yapmamış etmemiş hakem desen iyi takımın önde daha neyin peşindesin amacın nede küfür ediyorsun bursasporla şimdi kadar hiç bir husumetimiz olmamış aramızın iyi olduğu ender kulüplerden birtanesi eski dostu düşman etmenin alemi yok

kadirkck
26.09.2011, 09:07
bu konuyla alakalı acizane bir fikrim var ama belki size saçma gelebilir.

bizim taraftarımız yok hepimiz seyirciyiz maçlarda bırakın tezahüratı pozisyonlarda refleks olarak ayağa kalkıyorum adamlar buna bile tepki gösteriyor insanlar maçlara sadece oturduğu yerden çekirdek yiyerek küfür etmeye geliyor, şöyle hep birlikte bi tezahürat yapamıyoruz bunu yapabilmemiz için ''klubümüz tribünlere maaşla çalışan amigolar koysa hiç bir gruplaşma olmadan güzelce takımımızı desteklesek bu amigolar maç içerisinde birbirleriyle devamlı irtibatlı olarak bütün stadı tezahüratın içine dahil etse'' nasıl olur yapılabilirmi? yoksa bizim taraftar olarak birşey yapacağımız yok.

birde bu küfür olayını engellemek için yöneticilerin teknik heyetin ve oyuncuların demeçler vermesi kampanya yapması yerel televizyonlarda ve billboardlarda taraftarımızı bilinçlendirecek ve küfürün klübümüze neye mal olduğunu anlatacak reklamların yapılması daha etkili olur diye düşünüyorum...

sizler ne dersiniz değerli yiğidolar?

erhan 10
26.09.2011, 11:35

İşte bu yazı dikkate alınmalıdır aynı görüşteyim.Bağırsalar sorun yok sadece amaçsız eğlence onların ki bize yazık değil mi bilet sırası bekliyoruz maçlar oldukça cebimizdeki parayı veriyoruz.Kendi insanlarımdan gençlerimden utanıyorum!

aozdemir
26.09.2011, 12:16
teşekkürler tavarih. rakibe küfretmek yerine sadece takımımızı desteklesek ne güzel olur. illa yasada gerekmez küfre son vermek için. sivaslıya yakışan bir tavır içerisinde olalım..

Harput0658
26.09.2011, 12:22

Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın.

Demek ki diğer takımların taraftarları bize küfür edince sana normal geliyor.
Bursa şimdiye kadar bize centilmen davranmıştır. Böyle yaptıkça sevilmeyen bir takım haline geleceğiz.

mishka
26.09.2011, 12:26
Aslında bunlar ne yaptığını da bilmiyor . Bir Beşiktaş maçında Nihat'a küfür ettiler köşe vuruşunda hiçbir olumsuz davranışı olmaamsına rağmen, sonra Niht neden böyle yapıyorsunuz gibi bir hareket yaptı bu seferde herkes Nihat'ı alkışladı. Böyle garip bir psikoloji.

HababamHa
26.09.2011, 12:26
işin özeti yiğidoya küfür yakışmaz.NOKTA..

ready
26.09.2011, 12:42
Sen Beni Tanıyor musun?

Tanıyan Birine Sor Öğren Sana 2.Ligdeki Bursa Deplasmanını Anlatsın Yeter O ;)

Taraftar Grupçuluğunu Öğretme Bana Neyin Nasıl Döndüğünü Bu Stadlarda Bana Öğretecek 1 Kişi Yok 19 Yıldır Bu Tribünlerde ve Her Türlü Deplasmanda Bu Takımın Peşinde Olan Bir Sivasspor Taraftarı Olarak Yazdıysam Bu Yazıyı Acınacak Hallerine Bazıları Düşünsün...

Beni Hiç Bir Zaman Beleşe Stada Girme Olayı Konusunda Kimse Tatmin Edemedi Edemezde...

Bu Takımı Seven Adam Önce Biletini Alacak...

Marlboro İçmesini Bilen Adidas Ivır Zıvır Giymesini Bilen Adam 10 Lira Maratona Bilet Parasınıda Verecek...

90 Dakika Bağırıyormuş , Bizim Parasını Veripte Bağırdığımız Dakikaları Sayacaksan Gittiğimiz Yolları Hesaplayacaksan Değil 90 Dakikan Belki 3-5 Yaşın Gider...

Show Zamanı Geçti , Realiteye Başlıyoruz ;)

sivas trübünleri kimlere kalmış işin cefasını çeken eskiler sefasını süren yeniler millet deplesmanlara gitsin aç kalsun susuz kalsın bir grup zibidi sırf kendi egosu tatmin olsun diye karo halinde küfür etsinler ve zafere giden her yol mübahdır anlayışıyla hareket etsin hadi kayserispor maçında sövdünüz adamlarla rakip takısınız peki bursayla ne alıp veremediginiz var geçen sezonlarda eskiler bilir bursasporlu üniversiteli gençlerle aynı trübünde kasap havası çekerken şimdi ise bursaspora küfür eden bir anlayış var bu ne biçim bir psikoloji küfür tff tarafından verilen cezalar küfür edenin degil futbol takımının kasasından çıkıyor ve bunca olaya ragmen yaptıkları savunan insanlar taraftarsa ben degilim.. ayagına adidaslar cigarası malbro iş bilet parasına geldigi zaman yok ne anladım bu işden nerde beleş oraya yerleş hesabı

kiNgSiZe58
26.09.2011, 12:45
Şu mutlu galibiyet gününde bir türlü galibiyete sevinemiyorum. Kendilerini Sivassporlu zanneden 3-5 çapulcu tribün canavarı bizi elaleme rezil ediyor.

Dikkat ediyorum geçen seneden beri özellikle yaşı küçük, özenti kişilikli ve rol karmaşası yaşayan bunalımlı tipler Sivasspor'a ve Sivas'a zarar vermeye başladı. Bugün bile galip geldiğimiz maçta üstelik rakip takımın taraftarı bile yokken yapılan küfürlü tezahürat midemi bulandırdı. Sağda solda bu konunun konuşulması canımı daha çok sıktı. Sporda Şiddet Yasası artık çok ağır diye defalarca yazdık ama bazılarının beyni almıyor galiba. Daha geçen hafta yediğimiz ağır ceza katlanırsa o küfür edenler 5 kuruş ödeyecekler mi merak ediyorum ? Bazıları yüzünden adımızın lekelenmesi ağırıma gidiyor.

Bir an önce bütün taraftarlar bu konuya tepki göstermeli. Yönetim ve bürokrasi önlemler almalı. Özellikle bir baltaya sap olamayıp karakter arayışında olan ve özendiği bir üst kimliğe girme gayretinde olan bu tarz kişilikler stadyumlardan uzak olmalı. Kimsenin Sivasspor adını lekelemeye hakkı yok. Herkese saygı duyalımki saygı görelim.

cok dogru bir konu, tavarih arkadasimizi kutluyorum..

Morten58
26.09.2011, 14:47

Ben bilmiyorum Sivasta ne olup ne bitigini ama eger öyle birsey varsa temizlenmesi lazim.

muratugur58
26.09.2011, 16:51
çok görmüyorum öyle kişiliksiz taraftarları.kendilerine birileri aynı şekilde küfür edince hemen aslan kesiliyorlar.insanlıktan nasibini alamadıkları için ve maneviyat denen bir şey olmadıgı için agza alınmıyacak küfürleri ediyorlar .bu kişileri egitmenin tek yolu bunları anneleriyle veya bacılarıyla maça getirip yan yana maç izlettireceksin bakalım o zaman küfür edeceklermi.o zaman etmezler ahlak budalaları.bunların taraftarlık denen bir olayla ilişkileri olamaz traftar düzgün bir şekilde tezavurat eder .bunlarınki takıma zarar vermek başka bir amaçları yok .ve traftarı maçtan sogutmak emniyeten tek istegim böyle ahlaksız kişileri bir daha maça almamak.

eskibektaşlı
26.09.2011, 17:20
çok görmüyorum öyle kişiliksiz taraftarları.kendilerine birileri aynı şekilde küfür edince hemen aslan kesiliyorlar.insanlıktan nasibini alamadıkları için ve maneviyat denen bir şey olmadıgı için agza alınmıyacak küfürleri ediyorlar .bu kişileri egitmenin tek yolu bunları anneleriyle veya bacılarıyla maça getirip yan yana maç izlettireceksin bakalım o zaman küfür edeceklermi.o zaman etmezler ahlak budalaları.bunların taraftarlık denen bir olayla ilişkileri olamaz traftar düzgün bir şekilde tezavurat eder .bunlarınki takıma zarar vermek başka bir amaçları yok .ve traftarı maçtan sogutmak emniyeten tek istegim böyle ahlaksız kişileri bir daha maça almamak.

Haklısın kardeşim ,insanlar bu küfür aletini eline zor alırken kendini bilmez terbiyesizler ağızlarından düşürmüyorlar.

Rallim58
26.09.2011, 17:29
Gündemde tutulması gereken bir konu.

Yerel medya (gerek yazılı gerekse görsel basında) tarafından da işlenilmesi gereken bir konudur.

Ama kim ne söylerse söylesin herşey ailede başlar.:confused:

tavatir
26.09.2011, 20:53
Evet artık iyiler de kötüler kadar cesur olmalı.

bugra5858
26.09.2011, 21:13
Bursaspor aleyhine bağıranlar TeXaS'ı karşıdan görseler topuklarlar.Zaten her takımla husumetliyiz nedir bu yeni düşman kazanma sevdası.Bursaspor şampiyonluğa oynadığımız sene bizi hep destekledi.Bursaspor hakkında ileri geri bağıranlar,TeXaS'a laf atanlar bir TeXaS gibi olsun ondan sonra konuşsun.Zaten toplasan 100-150 kişi ancak çıkacak grubun davranışları Sivasspor taraftarını bağlamaz.

34orhan58
26.09.2011, 21:51
katılıyorum taraftar olarak artık tezavrat olsun maç anındaki hareketler vs daha dikkat edilmesi lazım ne olcak birden fazla grup olursa böyle olur amaçları lider lik yapmak ben defalarca yazsdım ya tarfatar sayısömız zaten fazla değil bir dürüde taraftar grubu var çok saçma hepsinin bir olup ortak bir ad oluşturması ve ondan sonra sonra kendilerine has söz beste vs. yapmaları lazım bak ondan sonra na sıl oluyro tarftarlar

sebasteia
26.09.2011, 21:59
stadyumumuzda küfür olayının müsebbibleri üç-beş kişi. eşgalleri biliniyor. gerekirse polis tarafında uyarılmalı maç esnasında bu tipler

bozatli58
26.09.2011, 22:04
sivas medeni bir şehirdir öylede kalacak nedir bu küfür eline ne geçti aynısı sana yapılsa ne yaparsın ona gore haraket etmelisin saygı görmek istiyorsan saygı duyacan yigidoysan saygısızlık yapmiyacan saygı duyulan olacan .

kaptann58
26.09.2011, 22:10

BENDE KATILIYORUM FAKAT KİMİN KÜFRETTİĞİ ORTADA HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR AMA NEDENSE BURADA ÜSÜT KAPALI ŞEKİLDE TEPKİ VERİLİYOR O KÜFÜRLERİ EDEN MARATONDAKİ YENİÇERİ GRUBU DEĞİLMİ NEDEN AÇIKCA YAZMIYORSUNUZ

HALIL
26.09.2011, 22:13
arkadaslar sizler de stadyumdaki kufurculeri sikayet edin polise nolur ! orda gorevliler yokmu ! :confused:

sebasteia
26.09.2011, 22:17
arkadaslar sizler de stadyumdaki kufurculeri sikayet edin polise nolur ! orda gorevliler yokmu ! :confused:

geçen yıllarda küfür eden kişilere civardaki polislerin sözlü müdahele ettiğine şahit olmuştum. eğer bir grup toplu halde küfür ediyorsa bu defa polis tarafından kafa göz kırılıp staddan atılsa yeridir.

ayrıca gelecek 70-80 milyar para cezası da bu dingillere paylaştırılmalı. ödesinler bakalım.

migroArmis
26.09.2011, 22:18
Sporda Şiddet Yasası artık çok ağır diye defalarca yazdık ama bazılarının beyni almıyor galiba. Daha geçen hafta yediğimiz ağır ceza katlanırsa o küfür edenler 5 kuruş ödeyecekler mi merak ediyorum ? Bazıları yüzünden adımızın lekelenmesi ağırıma gidiyor.

Çok önemli bir konuya değinmişsiniz..Konunun sadece burada kalmayıp mutlaka değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum

yigidocengiz
26.09.2011, 22:26
yani bursalı arkadaşlara da mahcup olduk,üç-beş kendini bilmez zibidinin yüzünden dostluğa nerdeyse gölge düşecek.biz anadolu çocuğuyuz kardeşim bizim işimiz anadolu takımlarıyla değil.eses hakem sayesinde 4 attığı halde takımlarını alkışlayıp gönderdik,ama bursaspora yapılan bize yakışmadı.

artık o üç-beş zibidiyi de taraftar olarak bizim susturmamız lazım.en azından kürettikleri zaman ıslıklar çalabiliriz,alkış tutabiliriz,yani bi tepki koymalıyız diye düşünüyorum.

migroArmis
26.09.2011, 22:49

yani bursalı arkadaşlara da mahcup olduk,üç-beş kendini bilmez zibidinin yüzünden dostluğa nerdeyse gölge düşecek.biz anadolu çocuğuyuz kardeşim bizim işimiz anadolu takımlarıyla değil.eses hakem sayesinde 4 attığı halde takımlarını alkışlayıp gönderdik,ama bursaspora yapılan bize yakışmadı.

artık o üç-beş zibidiyi de taraftar olarak bizim susturmamız lazım.en azından kürettikleri zaman ıslıklar çalabiliriz,alkış tutabiliriz,yani bi tepki koymalıyız diye düşünüyorum.

Yok kardeşim bize mahçup olmanıza gerek yok ...Aynı olay Bursada da oldu Dediğin gibi üç beş kişinin yaptığı olayı organize sayamazsın Ben bunları kaale bile almıyorum çünkü gerçek Sivaslının gerçek Sivassporlunun Anadoluyu ve Bursasporu sevdiğini çok ama çok iyi biliyorum..Ve bu sevgi saygı karşılıklı olduğu içindir ki bu dosluğu kimsede bozamayacaktır...

velibircan
26.09.2011, 22:59
BENDE KATILIYORUM FAKAT KİMİN KÜFRETTİĞİ ORTADA HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR AMA NEDENSE BURADA ÜSÜT KAPALI ŞEKİLDE TEPKİ VERİLİYOR O KÜFÜRLERİ EDEN MARATONDAKİ YENİÇERİ GRUBU DEĞİLMİ NEDEN AÇIKCA YAZMIYORSUNUZ

abi bılmededen zan altında bırakma bir zahmet yeniçeriler grubu maclara gitmıyor...bursasporlu arkadaslarımla ızledık bu arada ardiles de gelmısdı bursalı arkadas tanır.öncekı sene de selim darko abi felan oturup saaatlerce konustugumuz da olmustur bizim sorunumuz olmadı olamaz.

yeniceri_can
26.09.2011, 23:19

hey Allahım ya rabbim..

HALIL
26.09.2011, 23:29
ya bu arada bir sorum olacakati taraftar gruplari stayuma gitmeme karari almisti cekilmislerdi nedenini hatirlamiyorum bir anlatsaniz lutfen aydinlattin beni ve galiba geri dondu bu taraftar gruplari (avrupada yasadigim icin pek bilmiyorumda) :confused:

GrP_GARDAŞLAR
27.09.2011, 00:17
ağzına sağlık kardeş ama senin adın reşit sen söğle sen işit.küfürden başka bişey bilmiyoruz ya...

58akif34
27.09.2011, 00:40

burada türübündeki taraftara büyük iş düsüyor agırlııgımızı koyarak onları susturmasını bılmelıyız zaten bızım taraftarımız bır acayıp olımpıyat stadında benı oturtmaya calıştılar ters tepkı verınce gıttı yerlerını degıstırdıler bızım oyuncu faul yaptı hakemde verdı bızımkıler bu defada ....e hakem dıye bagırmaya başladılar ben şimdi bir konu acıyorum turubun marsları ıle alakalı ınsallah genc taraftar buralara yönelir de takımımızın destegı daha ıyı olur

GuVeN
27.09.2011, 00:59
Ekran başındayken ne kadar utandığımı anlatamam,Kimsenın bir şehri töhmet altında bırakmaya hakkı yok . Ne oluyo anlamıyorum küfür edince boyları mı uzuyor. Mutlu mu oluyorlar anlamak mümkün değil. Umarım bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmaz. Sonucta yapılan hatanın farkına varılacagını dusunuyorum.Federasyon stadyumlara bayanları cekmek ıcın elınden gelenı yapıyor,bızımkıler kacırmak ıcın elınden gelenı yapıyor. Bu konuda yonetıme gıdılmelı ve kım kufur edıyorsa stadyumlardan ayıklanmalı. Allahaşkına şu yiğidoluğun hakkını versın herkez.

migroArmis
27.09.2011, 01:21
Ekran başındayken ne kadar utandığımı anlatamam,Kimsenın bir şehri töhmet altında bırakmaya hakkı yok . Ne oluyo anlamıyorum küfür edince boyları mı uzuyor. Mutlu mu oluyorlar anlamak mümkün değil. Umarım bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmaz. Sonucta yapılan hatanın farkına varılacagını dusunuyorum.Federasyon stadyumlara bayanları cekmek ıcın elınden gelenı yapıyor,bızımkıler kacırmak ıcın elınden gelenı yapıyor. Bu konuda yonetıme gıdılmelı ve kım kufur edıyorsa stadyumlardan ayıklanmalı. Allahaşkına şu yiğidoluğun hakkını versın herkez.

Ufak tefek edilen küfürleri bir kenarıya koyarsak her iki tribün adına (Bursa Sivas)konuşmak gerekirse...Texas ve Bursa halkının Sivasa sewgisini sempatisini ben biliyorum..Sizlerinkinide burada yine ben görüyorum...Texas oluşumunu çoktan tamamlamış kendini bi yerlere bi şekilde ispatlamış bir grup..Sivasspor tribünü yıllardır burada dile getirdiğim oluşumunu hala tamamlayamamış bir grup..Şimdi Sivas şampiyonluğa koşarken koskoca Bursa bunun olması için tam destek verdi .Bunu herkes biliyor .Bilmeyenlerde biilenlerden öğrensin..Sivas bursaya gelecek üç beş kişi küfür edecek Bursa Sivasa gelecek orada üç beş kişi küfür edecek..We bunları buradan bir çok kişi ikazşar ettiği halde bu dewam edecek..İnsanlar şunu nasıl düşünemez ki bundan kim karlı kim zararlı çıkar..Bunun kime ne faydası olur...Verdiğim örnek tüm Anadolu kulupleri için geçerlidir..Sakın kimse ukalaık olarak algılamasın bunları Bundan Bursa taraftarı zararlı çıkmaz Sivas tarafıda zararlı çıkmaz kimse kimseye muhtaç değil zaten..

Yanlız tribünde küfür konusunda ısrar eden arkadaşların sadece şunu bilmesini istiyorum Sevgi saygı paylaştıkça büyür....

zaralı19
27.09.2011, 07:55

Bursa Bizi geçen sene çiçeklere karşıladı biz neden aynısını yapmıyoruz.Çok Teşekkürler Konuyu açtığın için...

sinan-58
27.09.2011, 09:30

allah aşkına araştırıp yazın biraz kimseyi suçlu duruma düşürmeye hakkınız yok YENİÇERİ grubu maçlarda toplanmıyor şimdi git orda hangi gruplar var araştır gel yaz ;)

Harput0658
28.09.2011, 10:22
Kendimize yapılmasını istemediğimiz davranışları başkasına karşı da yapmamamız gerekir.

Demekki o küfür eden kişiler kendilerine küfür edilince hoşlarına gidiyor.

58MySouL
28.09.2011, 10:28

58MySouL
28.09.2011, 10:33
maratonun sagındaki 3.5 capulcu küfür ediyor.hepsını kastetmıyorum etmeyenler üzerlerine alınmasınlar.top taca cıkıyor ana avrat küfür.top auta cıkıyor aynen devam küfür de küfür.etmeyin dedikce birde külhanbeylerki anlatamam bizi dövecekler nerdeyse.yönetimin yerinde olsam bu şekildeki ne oldukları belirsiz insanları stada sokmam.küfürsüz tezahüratımız olmazmı olamazmı bunu anlamadım.agza alınmayacak küfürler ayıptır günahtir yaa.:mad:

erhan 10
28.09.2011, 10:56
İşin asıl kötü tarafı cezayı aldıranlar maça beleş girenler..Böyle adamlara pabuç bırakacak bir yönetim kadromuz var..Bir an önce şu beleşçileri önlemek gerek!Bağıracaklar diye alınıyorlar ama güçleri anca maçtan önce..Maç başladığı zaman kendi tribünlerine saldırıyorlar veyahut karşı takıma küfür ediyorlar.Batsın onların desteği!

balmandol
28.09.2011, 11:41
Bu konuyu ben Kayseri ile oynanan hazırlık (kupa) maçında belirtmiştim..Yani o manzarayı benim gibi 40-45 veya daha yukarı yaştaki insanlar gördüğünde benim gibi maça gitmeme kararı alan bi sürü insan var.Maç başladı küfür,maç bitti küfür..Yani maç sabaha kadar oynansa sabaha kadar küfür edecekler.Tabii bu kişiliği oturmamış,kendini bi yerlere koyamamış bi kaç çapulcu topluluğu ama mide bulandırıyor işte.Bence bu konuyu yönetim ve taraftar derneklerinin çözmesi lazım..Gerekirse resimleri çekilerek içeriye alınmamaları lazım..Yoksa çookkk canımız yananr daha..Yaa acayip bi gurup o topluluk..O Sivas-Kayseri maçında birbirlerine girdiler yaaa..Yok böyle bişey arkadaş..Yookkkkk..........

kaplanlı
28.09.2011, 15:29
bizim kamuoyunda iyi bir imajımız var.bunu zedelemeye kimsenin hakkı yok.bu sadece takıma zarar verir.herkesi daha bilinçli ve sağduyulu olmaya davet etmemiz lazım.takıma destek olalım yeter.küfür bize yakışmaz.

Kokomo
28.09.2011, 16:06
Bu küfür olayı sadece Sivas'ta değil tüm Türkiye'de var.

Bunun en büyük ve tek nedeni de ileri derecede EĞİTİMSİZ VE AHLAKSIZ Toplum yapısı ...

Çocuklarımıza okullarda verilen eğitim & öğretim ile çevresinde gördüğü ahlak yapısı işte bu tiplerin doğmasına yol açıyor ...

Bunun önüne geçmek son derece zor ve zamana bağlı. 1-2 yıl içinde olacak iş değil. En az 5-10 yıllık bir eğitim programına gereksinim var.

Kasım Öktem
28.09.2011, 21:52

Diğer arkadaşlar yazmış ben de yazayım: Bursaspor maçında Yeniçeriler grup halinde maça girmedi, giren arkadaşlar da biletini alıp girdi ve Maraton A blokta değillerdi.

Bilgilenin diye söylüyorum orada küfür edenler şuan aktif olan taraftar gruplarının birleşimiydi. Yeniçerileri bildiğinize göre aktif olan grupların isimlerini de biliyorsunuzdur. Tek bir taraftar grubu yoktu o yüzden şu grup küfretti diyemeyeceğim.
Yeniçerileri suçlamanız hiç de hoş değil.

Küfür olayına gelince. Sadece Sivas tribününde değil her tribünlerde de küfür var. Dediğiniz gibi de yeni çıkan kanunla bunun önüne geçilmeye çalışılıyor, küfür edilmesi halinde kulüpler ve kişiler cezalandırılıyor. Küfür edilmesi hasebiyle kulübümüz zarar görebiliyor.

Stadyumda küfürün olmaması daha iyi illa ki ama bazen insan kendini tutamıyor. Hakeme kızıyor, rakip takımın taraftarına sinirleniyor ve o kızgınlıkla küfredebiliyor. Rakip takım ezeli rakibin oluyor küfredebiliyorsun, insanlık hali sonuçta. Haklı olmasa da küfretmek için bir gerekçen oluyor.
Ama benim anlamadığım olay şu: Rakip takımın taraftarı gelmemiş, rakip takımla da şimdiye kadar bir husumetin olmamış durduk yere küfretmek neden?
İnşallah kulübümüz zarar görmez.

sivasdergi
02.12.2011, 23:13
Maalesef rakip kim olursa olsun yapılmayacak davranışlar bize zarar veriyor.

Metal Gear
02.12.2011, 23:19
Bu sene hiçbir maça gitmedim şike davasına sebep..
Trabzon'u yeneceğimize inandım,bu galibiyeti yerinde görmek istedim ve gitmeyi çok istedim ama son anda vazgeçtim..İyi ki vazgeçmişim..Küfürden başak bir şey duyulmuyordu TV'de..

DOGU_BEY
02.12.2011, 23:33
Bu sene hiçbir maça gitmedim şike davasına sebep..
Trabzon'u yeneceğimize inandım,bu galibiyeti yerinde görmek istedim ve gitmeyi çok istedim ama son anda vazgeçtim..İyi ki vazgeçmişim..Küfürden başak bir şey duyulmuyordu TV'de..

biz de burak yılmazın tribünlere küfrünü ve serkan balcını el kol hareketlerini görüp duyduk tribünlerdeyken...

KaanK
02.12.2011, 23:50
burak denen kalitesiz bu işte..taraftar biraz üzerine gittiği zaman agresifleşiyor demoralize oluyor ve oyundan düşüyor ..Sahada ruh gibiydi bugün ..Beter olsun inşallah

Metal Gear
03.12.2011, 00:02
biz de burak yılmazın tribünlere küfrünü ve serkan balcını el kol hareketlerini görüp duyduk tribünlerdeyken...

Burası leş gibi hamsi kokuyor tezahüratı daha önceydi sanki..

DOGU_BEY
03.12.2011, 00:07
Burası leş gibi hamsi kokuyor tezahüratı daha önceydi sanki..

o tezahürat da vardı doğru ama inanın maçın başında girdim stada ve ilk küfürlü tezahürat daha oyuncular ısınırken tam müzik kesilir kesilmez 'fenerin köpeği s.....ş sivas diye başlayınca zaten ondan sonrasında stad iyice galeyana geldi ve lig tvye mikronları kapattırdılar...bir de maçı tvden izlerken tabi ki her futbolcunun hareketini ve tribünle diyaloğunu görme imkanı yok...murat akça burağı o kadar iyi kilitledi ki attığı dirsekten sonra bir de dönüp tribünlere el kol hareketi yapıp ve küfür edince ağzının payını aldı ve defolup gitti...

58MUAMMER58
03.12.2011, 00:16
:mad:volkan şen denen maymun golü attıktan sonra annesinde nekadar mal var onu eliyle tribünlere gösterdi bunu bursada oynarkende yapmıştı özür dilemişti sonra yine aynısını yaptı emrenin volkanın milli takımdayken seyirciye nasıl küfrettiğini görmüştük aynısını burakta yaptı hepsini katmerli şekilde iade ediyorum :mad:

infial§
03.12.2011, 06:38
ts li futbolcular alımlarını aldılar sivas trıbunlerınden,hamsılerı gormusler dır sahada kı,bı kasa hamsı sahada ki futbolcular la bulustu,

Metal Gear
03.12.2011, 11:36
o tezahürat da vardı doğru ama inanın maçın başında girdim stada ve ilk küfürlü tezahürat daha oyuncular ısınırken tam müzik kesilir kesilmez 'fenerin köpeği s.....ş sivas diye başlayınca zaten ondan sonrasında stad iyice galeyana geldi ve lig tvye mikronları kapattırdılar...bir de maçı tvden izlerken tabi ki her futbolcunun hareketini ve tribünle diyaloğunu görme imkanı yok...murat akça burağı o kadar iyi kilitledi ki attığı dirsekten sonra bir de dönüp tribünlere el kol hareketi yapıp ve küfür edince ağzının payını aldı ve defolup gitti...

TS taraftarı galip geldiği maçta bile koltukları kıran bir guruh.Çirkeflikte üstlerine yoktur.Zaten genel anlamda deplasman tarafatrı ateşlidir ve küfür fazladır..Ama tezahüratta birlik sağlayamayan Sivas tribününü küfürde maç boyu birlik sağlaması hoş değildi..

58 SiVaSıM 58
03.12.2011, 11:49
küfürsüz maç izlenirmi yahu ts hak etti bizimkilerde etmiştir

sivasdergi
15.04.2012, 16:53
küfürsüz maç izlenirmi yahu ts hak etti bizimkilerde etmiştir

Kardeş asıl küfürle maç izlenmez. Bazıları yapıyor sonra adımız çıkıyor. Lütfen şunun kökünü kazıyalım.

tavatir
17.08.2012, 17:18
Lütfen özellikle bu sene Sivasspor taraftarı olarak çok centilmence ve kendimize yakışır şekilde sadece takımımızı destekleyelim.

59yigido58
17.08.2012, 21:15
rakip kim olursa olsun küfür bize yakışmaz arkadaşlar sağ duyulu spotmenlikle maçları seyredelim sadece takımımızı destekleyelim söz gümüşse sükut altındır küfür ve taşkınlık kimseye fayda sağlamaz takımımız ceza almasın fair play çerçevesinde olmak en mantıklı olanıdır tüm takımlarımıza 2012-2013 sezonunda başarılar dilerim ama sivassporuma ayrıca başarılar dilerim KIRMIZI BEYAZ GÖNLÜME YAZ EN BÜYÜK SİVAS

tavatir
07.10.2012, 17:23
ZATEN AZ SAYIDA TARAFTARIMIZ GİDİYOR MAÇLARA ARTIK. GİDENLER ARASINDAN DA AZ SAYIDA KİŞİ BİLE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT YAPINCA SANKİ HERKES KÜFÜR EDİYORMUŞ GİBİ OLUYOR. BUNLAR BİZE YAKIŞMIYOR. LÜTFEN İMAJIMIZI ZEDELEYENLERE İZİN VERMEYELİM.

sivaslıadem
07.10.2012, 18:22
küfür bize yakışmaz
Zaten bu sayede yıllardır seyircisiz maç oynamıyoruz
Ağzına sahip çıkamayan stres atmak! Için küfreden bazı kardeşlerimiz de bu hareketlerini yapmasa zaten hiç bir sıkıntı olmayacak

Beni sivasspora daha sıkı bağlıyor bu hassasiyetimiz
Sağduyulu tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum

infial§
07.10.2012, 18:55
Tribünleri nasıl çoştururuz,renklendiririz bunu tartışalım çözüm bulalım 4eylul stadı emekli yer olmasın,hafta sonunu geçirme yeride olmasın

Rallim58
08.10.2012, 10:21
Koro halinde ağıza alınmayacak söz sarfedenler, yanıbaşında bulunan anası yaşındaki kadınlarımızdan, kızlarımızdan da mı utanmadılar.

Çok aşırı çirkin tezahüratlara doğru giden yaklaşımlar hiç hoş gözükmüyor.

Gençlerimiz nereye gidiyor, sorgulamak lazım. Nerede hata yapılıyor, araştırmak lazım.