kangallıwert
29.09.2011, 18:31
Arkadaslar Marmara Üniversitesinde Uniyiğidolar olarak grup falan varmi?Bugun okul girisinde Ts'li arkadaslar stand falan kurmustu..Acaba Marmara üniversitesinde bir grup falan varmi?Varsa İstanbul Üniversiteside olur olmazsa onlara katiliriz:)
Kasım Öktem
29.09.2011, 18:38
Cumhuriyet Üniversitesi'nde yok ki orada olsun kardeş.
Ben de Ankara Üniversitesi'nde okuyorum. Burada da yok.
Ama ben arkdaşlarla gidiyorum. Yurttan, sınıftan arkadaşları topluyor 10 kişi falan gidiyorum.
Üni-Ts o konuda iyi.
kangallıwert
29.09.2011, 21:07
Cumhuriyet Üniversitesi'nde yok ki orada olsun kardeş.
Ben de Ankara Üniversitesi'nde okuyorum. Burada da yok.
Ama ben arkdaşlarla gidiyorum. Yurttan, sınıftan arkadaşları topluyor 10 kişi falan gidiyorum.
Üni-Ts o konuda iyi.
Eger cidden Cumhuriyet Üniversitesinde yoksa yaziklar olsun ordaki Sivaslı ve Sivasspor taraftarlarina...
sawyer5892
29.09.2011, 21:54
ben kocaeli üniversitesindeki sivaslılarla böyle birşey yapmak istedim ancak kimse ilgilenmiyor hepsi başka takımları tutuyor.
Van Busten
29.09.2011, 23:19
ben de marmaradayim dördüncü senem ama rasgelmedım kardeş öyle birşeye...
gangster
30.09.2011, 02:40
Eger cidden Cumhuriyet Üniversitesinde yoksa yaziklar olsun ordaki Sivaslı ve Sivasspor taraftarlarina...
Önceleri yanılmıyorsam Yener isimli bir arkadaş koşturuyordu ama sawyer'in bahsettiği olayın etkisi o kadar fazla ki onlarda bıraktı sanırım.
58_babacan_58
30.09.2011, 09:44
Bende marmaradayım evet dün bnde gördüm tsliler anfinin önünde stand açmışlardı ama,bizim Sivasspor olarak 3 senedir öyle bişey göremedik malesef..
kangallıwert
30.09.2011, 12:07
Bende marmaradayım evet dün bnde gördüm tsliler anfinin önünde stand açmışlardı ama,bizim Sivasspor olarak 3 senedir öyle bişey göremedik malesef..
Adamlar 2 gun tuttular standı ama gelen giden olmadi:) Yada ben goremedim..