Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı değerlendirelim
SivasSpor.Com 01.10.2011, 21:54 http://resimzade.com/Show.html?i=30178&token=38973
Antalyaspor - Sivasspor (2-2) maçı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
Yusuf Çevik 01.10.2011, 21:57 Bu maçta çok çok hatalarımız vardı.Ziya en çok gözüme batan oyunculardan biriydi.
Adam gidiyor topu rakibe veriyor.Çok faul yapıyoruz.Bu faul yapmalara bir önlem almamız gerekir.
Bakalım inşALLAH bu lige verilen ara bize yarar.
58_babacan_58 01.10.2011, 22:00 Çok iyi oynamadık,çok geri kapandık,ama yinede 1 puan aldık,bu kadar ezilmemeliydik,topu daha çok ilerde tutmamız lazım..
6 dk. da gol atıp sanki 84 dk skoru koruyabilecek gibi geri çekiliyoruz. ilk 15 dk ile sonraki oyunumuz arasında dağlar kadar fark vardı. Galibiyeti düşünmeyen beraberlik de iyidir düşüncesinde bir oyun sergiledik. Antalya gibi zor bir deplasmandan 1 puan almak iyidir. Antalya bu sezon ilk defa 2 gol yedi.
Eneramo'dan forvet olmaz. Çok ağır ve beceriksiz. Forvet arkasında rakip defansı dağıtma özelliğinde daha başarılı olur.
izmirliyigido 01.10.2011, 22:04 Grosicki oynayınca takım oynuyor (mu?).. Eneramo, son 4 haftadır maşallah çok iyi. Mücadele zaman zaman etkisini kaybetsede çok iyiydik. Orta sahamız yine etkisiz kalıyor. Eneramo'ya kötü diyorsunuz ama adamda öyle bir ciğer var ki, taa gerilere gelip top çıkartıyor, orta sahada top yapıyor, pas atıyor, ileri koşuyor gol pozisyonu yaratıyor. Biraz daha dikkatli olsa ayağında ki topu daha güzel değerlendirse biz bu maçı da kazanırdık.
Bu maçta geri de Hayrettin çok iyiydi. Navratil yine her zaman ki gibi disiplinli ve hırslı oyununu devam ettiriyor.Orta saha boş kalırken kanatlar Grosicki ile canlandı yine. Rasmussen gününde değildi ama yine de oyundan çıkartılması gereksizdi. Gol atmamız lazımken forvet çıkartılması bence anlamsızdı. Cihan Yılmaz eski günlerini aratıyor.
Rıza hoca maç 1-0 olduktan sonra daha cesaretli atak yapmamız, 2. golü bulmamız gerekirken takımın geri çekilmesine anlam veremedik. Geçen hafta Bursaspor gibi bir takıma bile 1-0'dan sonra saldırıp 2. golü bulmuşken, Antalyaspor karşısında bunu neden yapmadık?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Deplasmanda 1 puan alınması gerekli maçlardan biriydi bunu da güzel ve temiz bir oyunla aldık. Temkinli ve güzel oynadık.
Maçın en iyisi kimdi : Ben Eneramo ve GROSİCKİ diyorum.
Maçın en kötüsü kimdi : Bariz hata yapan yoktu. Hatta UĞUR bile güzel oynadı. :D
Maçta göze çarpanlar : 1-0 öne geçmişiz, rakibin gardını düşürmüşüz, neden geriye çekiliyoruz. Rakip psikolojik olarak saldırmak isteycek, beraberliği yakalamak isteyecek işte o anda 2. golü bulup rahatlamak varken neden böyle yapıyorsun RIZA HAOCAM anlayamıyorum.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Zaman zaman takdir haklarını rakibin lehine kullandı. Çokda adaletli maç yönettiği söylenemez ama sonuca da direkt etki etmedi.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : 1-0'dan sonra takımı daha atak oynatmaması olumsuzdu ama oyuncu değişikliklerinde özellikle Mehmet Nas ve Erman ikilisini oyundan çıkartması büyük bir cesaret örneği idi. Ben kendi adıma ayakta alkışladım.
.
geçen haftaki takım oyununu bu maça yansıtamamıza rağmen elde edilen bir puan da herşeye rağmen iyi sonuçtur.takımda eksikler vardı, özellikle stoperde.hayrettin kendi mevkinde oynayamadı,hatalı oynayan oyuncular oldu.yine de hepsini tebrik etmek gerek.maçlara verilecek bir haftalık aradan sonra g.antep maçı ile tam kadro sahaya çıkacak olmanın hayalı ile puan ve puanlar serisi devam edecek diye düşünüyorum.
Deplasmanda alınan bir puan bende ço kgüzel bir puandır. Defansında o kadar sakat var iken başka ne beklene bilirdiki.Ziya Hayrettinin yerine oynar diyen arkadaşalr gördü. Ziya topu iyi kullanamıyor galiba ya biraz havalara girmiş yada form düşüklüğü var.
kiNgSiZe58 01.10.2011, 22:05 Antalyaspor - Sivasspor (2-2) maçı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Maçta göze çarpanlar : Grosicki ve Mehmet Nas dinamik ve hirsli oynadilar. Cok zamandir Grosickinin bukadar cok Kostugunu görmemistim.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Iyi basladik ama yinede iyi bitirdik arkadaslar deplasmandayiz.. 1 puan iyidir..
Maçın en iyileri kimdi : Mehmet Nas, Grosicki, Emrah, Necati, Ibrahim Dagasan
Maçın en kötüsü kimdi : Kadir, Cihan Y., Ziya, Ugur
Maçta göze çarpanlar : Antalyasporlu Emrah henuz 19 yasina ragmen müthis oynuyor. allah nazarlardan korusun bizim memleketin iste böyle oyunculara ihtiyaci var.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : fena degildi.. Necatinin attigi gol bana sanki Ofsayt gibi geldi..
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : cok berbat. Cihan bikere oyuna girmesi GEREKMIYORDU. girdide ne oldu? oyunda cihanimi gördük.. Kadir cikmasi gerekiyorken mehmet nas erman ve rasmussen cikti..
topu ilerde tuttuğumuz müddetçe sorun yok ilk dakikalardaki gibi ancak 20. dakikalardan sonra geriye kapanmak büyük hataydı
sonuç olarak takım geri kapanınca gol yiyor vede ilerde pozisyon bulamıyor bundan ötürüde az daha yeniliyorduk sivasspor kesinlikle 2 forvetle oynamalı ne olursa olsun rasmussen çıktı cihan girdi bu bir hataydı ancak sonradan yani 2-1 den sonra alınan cihan özkara bir nevi hatayı telafi niteliğiydi ama olsun
ne olrsa olsun 2 forvet oynamalıyız en azından rakip takım atağa elini kolunu sallayarak çıkarmıyor geri 2 forveti tumak için en az 3 adam bırakıyor rıza hocaya duyrulur hem baskı yemiyoz hemde ataklarımız daha olgun oluyor
bence stoperlerimizin sakat olması maçta zorlanmamıza neden oldu. ama bir yandanda gerçekten çok güçlenmiş diyebiliriz antalyaspora, geçen haftada beşiktaşı zorlamışlardı.
+++takımın oynadığı oyun cok kötü
+++alınan bir puan sevindirici
+++rıza hoca oyuncu değişiklikleri hic biri doğru degildi en iyi adamları aldı oyunda. macın bitimine 20 dak.varken son degişikliğini yaptı ilginc
"Antalyaspor hakkında bütün yorumcular olumlu konuştular bjk maçı sonrası, top yapan mücadeleci bir takım, ortada bir maç olacaktır. Sabırlı oynayıp kolay kart görmezsek kazanma imkanımız var.
Cezaalanı civarında çok faul yapıyoruz, yüreğimiz hep ağzımızda maç izliyoruz. Antalyanın forvet hattı ve orta sahaoyuncuları hareketli araya kaçan oyuncular; ön liberoda oynayanların çok dikkatti olması lazım. Özellikle kadir çok basit ve gereksiz fauller yapıyor.
Hücum gücümüz topla çıkışlarımıza bağlı. Ziya oynarsa topla çıkışlarımız zorlaşır, baskı yeriz gibime geliyor. Takım şablonunu keşke bozmasak,Mehmet Nas, Erman ve Grosickinin pas tercihleri çok önemli.
Grosicki biraz şut tercihlerini iyi yapsa Riberry diye satarız sene sonunda ama şutları çok kötü.
Eneramo fiziğini çok iyi kullanıyor ama biraz agressif kart sorunu yaşar gibi.
Moraller iyi durumda, Takımdaki agressifliği biraz azaltıp ama topa olan iştahımızı artırırsak bu ligde her takımı sallarız.
Maçla ilgili tahmin Stoperde kimin oynayacağına bağlı; 1-1 veya tek farklı galip geliriz. Yenilsekte önemli değil, 1 puan bile verilecek ara öncesi çok iyi olur... "
26 Eylül tarihli yazımdır. Hocada görüyor bunları ancak elde olan imkanlar bu.
Herşeye rağmen 1 Puan çok iyi. Milli maç arasından sonra inşallah rahat maç izleriz...
58 SiVaSıM 58 01.10.2011, 22:17 maç hakkındaki genel görüşler?bu kadar eksiğe rağmen hataların babası ziyanın oynamasına rağmen stoperimiz olmamasına rağmen rıza hocanın akıl almayan cihan-duncan değişikliğine rağmen bu 1 puan çoooooook iyi.
maçın yıldızı? KAMİLLLLL GROSİCKİİİİİİİİİ
maçın kötüsü? ziya (mümkünse a2 takımına geri dönsün )
maçta göze çarpanlar? 1-0dan sonra takımın geri çekilmesi çook saçmaydı.
hakem? maçın başından beri çok kötü yönetti
rıza hocanın hamleleri? duncan-cihan değişikliğine kendisi bile maçtan sonra şaşırmıştır çok saçmaydı neyseki diğer iki değişikliğiyle maçı kurtardı rasmussen 50.dakkada oyundan çıkacak adammı hoca!!!
deplasmanda 1 puanda iyidir
sahada stoperimiz olsaydı bu maç böyle bitmezdi..nokta..
stoperlerin olmayışı bayağı zorladı cunku hayrettin ve ugur bindirmelerle destek verıyordu orta sahada kadirde formsuz olunca çok zorlandık gercekten beraberlik çok iyi sonuc cok zorlandıgımız bir maçtı...
bi gariplik var normalde gol yiyince bozulması lazımken bir takımın biz gol atınca bozuluyoruz acaba 5.dkda gelen 1.0 lık skoru 85 dk o şekilde korumayı nasıl düşündüler anlam veremedim nitekimde gol geldi sora antalyaya moral geldi agrılıklarını koydular oysaki cok iyi baslamıstık bozmasak oyun duzenını cok farklıda olabilirdi...
birde topla basit oynamıyoruz çok fazla gereksiz top tutuyoruz ayağımızda buda çok etkiliyor
ZiDaNe58 01.10.2011, 22:24 Grosicki çok etkiliydi eneramanında mücadelesi üst düzeydeydi atillada kaleci felan olmaz bank asyada bile forma vermezler atillaya rahatça çıkıp alabileceği toplarda tereddüt ediyo gelen şutların hepsini sektiriyo degajları isabetsiz.akını arar olduk umarım 2 haftalık arayı iyi değerlendiririz sakatlarımızın bir kısmıda iyileşmiş olur
karşıyakalı 01.10.2011, 22:26 çok pas hatası yapıyoruz ve dikatsizce paslar atıyoruz bunlarda rakibe gidince kalemize pozisyon olarak dönüyor bu toplar ve durup dururken tehlike yaşıyoruz.herşeye ragmen 1 puan iyidir.daha dikattli ve bakarak oynamalıyız.bide genel rıza hoca taktigi olan şişirme toplardan vazgeçmeliyiz ayaga ve kısa paslarla yada diriplinklerle rakip alana geçsek daha tehlikeli ataklar yapacagımızı düşünüyorum.çünki geliştirdigimiz tehlikeli atakların çogu bu şekilde gerçekleşmiştir.takımı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum
EneS ElmaS 01.10.2011, 22:27 Bizim Sivasspor Taraftari neden bu kadar nankör anliyamiyorum. Biraz'da olsun kendi adaminiza sahip cikin! Ziya'nin oynadigi müthis maclari ne hemen unuttunuz? Takimda herkez ölü gibi dolanirken Ziya'nin tam o maclarda en degerli futbolcumuz oldugunu ne hemen unuttunuz? Yasina ragmen bizim takimi adeta ayakta tutan tek futbolcu oldugunu ne cabuk unuttunuz? 1-2 mac kötü oynadigi diye böyle yerden yere vurulmayi hak etmedi, ayip ediyorsunuz..
bi gariplik var normalde gol yiyince bozulması lazımken bir takımın biz gol atınca bozuluyoruz acaba 5.dkda gelen 1.0 lık skoru 85 dk o şekilde korumayı nasıl düşündüler anlam veremedim nitekimde gol geldi sora antalyaya moral geldi agrılıklarını koydular oysaki cok iyi baslamıstık bozmasak oyun duzenını cok farklıda olabilirdi...
stoperlerin hepsi sakat, normal bir sonuç diye düşünüyorum
Ben başka maçmı izledim acaba,
Maçın hakemi gayet iyiydi.
Rasmussen çıkana kadar hiçbir şey yapmadı. Çıkmasını neden eleştiriyorlar anlamıyorum.
Cihan Yılmaz son zamanlarda kendini pek sıkmıyor, Cihan olmayabilirdi belki ama orta sahamızın çöktüğü dakikalarda orta sahada oyuncu sayısını artırmak mantıklı idi. Golü kadirin kaptırdığı gol sonrası yedik. Golden önce enaramonun bir ofsayt pozisyonu var. biraz dikkatli çıksaydı biz öne geçerdik.
Takım halinde kötüydük, Hocanın tercihleri elde olan imkanlara göre biraz mecburiyetten kaynaklanıyor. Mehmet Nas, Eneramo, Birazda Grosicki iyiydi, gerisi vasatın altında top oynadı...
Antalyaspor - Sivasspor (2-2) maçı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir Maç beklediğim gibi geçti, Ayağa pas yapan bir rakip ama defansta zaaflarıda gözle görünür bir takıma karşı oynadık. Keşke golümüzü daha geç bulsaydık Antalyasporun cesaretlenmesini kırardık.
Maçta göze çarpanlar : Özellikle ilk yarıda ve ikinci yarının belli bölümlerinde sol kanattan atak yememiz dikkatimizi çekti.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ziyanın kötü performansı devam ediyor. Acemice hatalar yaptı. Rakibin üzerine gelmesinden dolayı tedirgin oldu. Stopersiz oynamamıza rağmen Hayrettin hiç sırıtmadı. Kadir yine ayağında riskli bölgelerde top tuttu, Navratil yine iyiydi. Eneramo yavaş yavaş toparlanıyor. Rassmussen bu maçta tutuktu, Erman etkisiz kaldı. Grosicki oynadığı zaman takım adeta kendine geliyor. Mehmet Nas kafa toplarında korkak ikili mücadelelerden ise kaça n bir oyuncu ama yinede vasatın altında kalmadı. Atilla çok iyi müsabaka çıkardı kritik kurtarışlar yaptı. 2 golde de hatası yoktu.
Maçın en iyisi kimdi : Gol attı çalıştı, Grosicki yi maçın adamı seçmek lazım. Sonlara doğru fiziki açıdan yorgun düştü ama o iyi olunca takımında skor tabelası iyi oluyor...
Maçın en kötüsü kimdi : Maalesef Ziya Erdal etkisizdi... Yürekli ve bizden birisi ama biraz kendisine dikkat etmesi lazım. Takım içinde özellikle defansta iseniz zayıf halka olmamak durumundasınız. Ayrıca tüm atakların % 60-70 i onun koridorundan oldu. Hadi yoruldu deseniz 1. dakikadan son dakikaya kadar böyleydi. Daha tam form tutamamış bu belli oluyor. Dikkat etmesi ve üzerine koyması lazım.
Maçta göze çarpanlar : Sakatlarımızın yokluğu takımı etkilesede büyük bir sırtarma yok stoper mevkiinde ama o bölgeye çekilen isimler aksama yapıyor.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Özgür Yankaya iyi bir yönetim sergiledi. Tartışmalı bir kaç pozisyonda Antalyasporlular çok itiraz etti. Elle oynama pozisyonunda bana göre hakemin kararı doğru idi. Avantaj kuralları ve ikili mücadelelerindeki kararların hepsi doğruydu. Maçın önüne hiçbir zaman çıkmadı. Böyle oluncada oyuncular ona zorluk çıkarmadı.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Bazı arkadaşlarımız hala RIZA HOCAYA RAĞMEN diyorlar ya daha ne demeli... Kardeşim bu takımın şu anda Rıza hocadan başka babası yok. Onu bu şekilde değerlendirin. Elde stoper kalmamış tüm oyun planlarımız daha orda bozuluyor. Adam boş kaleye atamıyor Rıza hoca ne yapsın. Hakemn 2 penaltı vermiş takımın morali bozulmuş Rıza hoca, Hakem haksız kırmızı kartla oyuncularını atmış Rıza Hoca... Artık bırakın bu hoca düşmanlığını... Eğer istikrarı yakalayacaksanız tek hocada ısrar etmelisiniz... Tamam bazı takıntıları olabilir ama bunlar prensip meselesi. Örneğin zorunlu olmadıkça 75. dk dan erken oyuncu değiştirmiyor. Buda hocanın takdiridi, prensibidir.
Neyseki yenilmedik, 3 haftadır puanları topluyoruz, Paraları cebe indiriyoruz, Unutmayalım bunlar yol demek, su demek, elektrik demek... Anlayan anladı...
mucahitbaba58 01.10.2011, 22:31 Cihan yilmaz girmemeliydi ,rasmussen cikmamaliydi birbirde bencillik edip geriye yaslanilmamaliydi elimizdeki maci kaybettik uc puan ucdu gitti
dogan5880 01.10.2011, 22:32 ıyı gidiyor sivas çok sakat olmasina ramen
bu arada hayrettin yakinda kalecilik de yapar forvette de gecer demedi demeyin :)
58MUAMMER58 01.10.2011, 22:34 Maçta göze çarpanlar : ?
groseçki çok koştu yoruldu ziya çok gedik verdi golü attıktan sonra çok geriye yaslandık rakip cesaretlendi çok faullü oynuyoruz
ANTALYA bu maça çok iyi hazırlanmış zaten iyi kadrosu var sivasspor kazanabilirdide kaybedebilirdide gereksiz yere topla oynuyoruz pasları zamanında veremiyoruz
rakip oyuncu emrah çok iyi oynadı tek basına sivas defansını çok zorladı helal olsun
ziyayı beğenmedim benim bildiğim ziya daha iyi oynuyor
skora etki etmedi fena maç yönetmedi ilk 2 haftaya göre süperdi diyebilirm
groseçkiyi solda oynatsa daha verimli olurdu cernyi erken alabilirdi elindeki imkanlar kısıtlı bunu da düşünmek lazım oyuncuların çoğu sakat
Respect58 01.10.2011, 22:36 Yine topu yere indiremedik.İndirdiğimiz anlarda ise yaptığımız pas hataları ile indirdiğimize pişman olduk.Kadir ve Ziya o kadar çok top kaybetti ki sayamadım.Ortasahamız çok vasattı.Defansın karşıladığı bütün topları rakip aldı.Bir an önce topu yere indirmeyi ve paslaşmayı öğrenmeliyiz.Deplasmanda alınan 1 puan çok iyi ancak bu kadar vasat oyunla kolay kolay puan alamayız deplasmandan.
engin2609 01.10.2011, 22:41 Maç 1-0 ken rasmussen cıkarıp oyundan cihanı alması bence macın kırılma anıydı. ondan sonra 2 gol yedik vede forvet alması lazımdı mecburen cihan ozkarayı oyuna aldı. ama oynanan oyun kötüydü alınan 1 puan iyi oldu.
DOGU_BEY 01.10.2011, 22:58 Maç 1-0 ken rasmussen cıkarıp oyundan cihanı alması bence macın kırılma anıydı. ondan sonra 2 gol yedik vede forvet alması lazımdı mecburen cihan ozkarayı oyuna aldı. ama oynanan oyun kötüydü alınan 1 puan iyi oldu.
aynen kardeşim söylediklerin bu maçın en güzel özeti...rasmussen çıkana kadar zaten baskı yemeye başlamıştık, gereksiz yere çok geri çekildik...orda rıza hoca oyuuncu değişikliği yerine takımı önde basması konusunda uyarsaydı daha iyi olurdu..rasmussen de ileridne çıkınca antalya stoperleri ortasahaya kadar rahtça geldiler çok yaslandık ve yedik golü...bence cihan bu sezon çok ama çok kötü...ama işe bakın ki kornerde ortayı yapan oydu ve eneramo attı golünü...maçta eneramo ve grosicki yine fena değildi, maç tahminlerine de yazdığım gibi 1 puan da bizim için kötü olmaz demiştim ama öne geçince 2.golü bulsak şu antalyadan 3 puan almamız içten bile değildi...ama 7 puan olduk milli maç arasına puansız girmedik, sakat stoperlerin dönmesiyle biraz daha oturacak bu takımm...
eyupkocak 01.10.2011, 23:12 bnce iyi oynamadık antalyanın net fırsatları vardı ikinci yarıda
biraz faülü azaltıp daha kontrollü çıkarsak eminim maç kazanmamamız için bir neden kalmayacak
Divriği58 01.10.2011, 23:16 Grosıcki tartışmasız takımın en iyisiydi..
Eneramo bu takımın futbolcusu değil..bu kadar ağır ve vasat bir futbolcu olamaz...bu akşam eneramonun yerinde MEHMET YILDIZ olsaydı skor farklı olurdu..
Metal Gear 01.10.2011, 23:32 Antalya'nın BJK maçını seyretmiştim..Antalya iyi takım..1 puan fane değil..iyi oyunu onlaroynasa da,net pozisyonlara Sivas girdi..0-1 den sonra takım gereksiz yere geri çekildi..Stopersiz bir takımla Antalya'dan alınan puan iyidir..
DOGU_BEY 01.10.2011, 23:33 Grosıcki tartışmasız takımın en iyisiydi..
Eneramo bu takımın futbolcusu değil..bu kadar ağır ve vasat bir futbolcu olamaz...bu akşam eneramonun yerinde MEHMET YILDIZ olsaydı skor farklı olurdu..
kardeş sen eneramoyu izlerken neler düşünüyorsun bilemiyorum hız konusunda depar bile atamayan mehmet yıldızla eneramoyu kıyaslamışsın bunu anlamakta zorluk çekiyorum???? eneramo çift forvet oynadıkça açılan ve faydalı işler yapan bir oyuncu..elbetteki eksiklikleri var ama son 3 haftada alına 7 puanda tartışmasız eneramo-rasmussen-grosicki üçlüsünün payı büyük..geldğinden beri kafayı taktınız adama..istiyorsunuz ki aldığı her topta önüne geleni çalıma dizip attığı her şutu gol yapsın...dikkatinizi çekerim çift forvet oynamaya başladıktan sonra eneramo hem gollerini atıyor hem de geriden gelenleri rahatlatıyor, fizik gücü desen muhteşem...bilmiyorum daha ne bekliyorsunuz ki?
sadece golleri izleyebildm...kaleci değişmelimi sizce ?
Respect58 01.10.2011, 23:43 Antalya'nın BJK maçını seyretmiştim..Antalya iyi takım..1 puan fane değil..iyi oyunu onlaroynasa da,net pozisyonlara Sivas girdi..0-1 den sonra takım gereksiz yere geri çekildi..Stopersiz bir takımla Antalya'dan alınan puan iyidir..
Bence biz çekilmedik antalya bizi hapsetti.Doğruya doğru.ortasahamız ayakta kalabilseydi ve organize olsaydı 1-0dan sonra daha çok pozisyon bulabilirdik..
İlk yarı biz 2.yarı Antalya oyunun hakimiydi. 1 puana sevinmeliyiz.
Bizde sadece Mehmet Nas ayakta kaldı.
Erman, Rasmussen, Hayrettin ve Ziya çok kötülerdi.
DEfansın ortası çok açık veriyor. Sakatlara bağlıyorum. Faty, Mahmut ve Murat gelince düzelir diye düşünüyorum.
dogan5880 02.10.2011, 00:07 sakatlar takıma gırınce ıyı olcak sivasımız merak etmeyın iç sahada maç kaybetmeyız enaramoya gelınce begenmeyenler var adam herseyıyle oynuyor daha ne yapsın etkılı olamıyorsa yardım alamadı içn gecen seneden çok çok ıyıyız
migroArmis 02.10.2011, 00:12 Sivasspor iyi yolda arkadaşlar...Rıza Hocayıp taswip etmiyor olsamda yakalamış olduğu bu çıkışın dewamını görebilmek en büyük arzumdur...
Bu maçtan 1 puan almamiz güzel
tekrar söyliyorum RIZA HOCA bariz hatalar yapiyor, futbolcular hakinda ise iyi oynadilar diyemem bu maçta,deplasmanda'da pres yapmamiz gerek.
hayrettin maçin yildiziydi, grosicki, nas ve ugur da iyilerdi, eneramo,rasmussen, atilla ve navratil vasatti, kadir ve erman kötüydu , ziya ise çok kötü, yedeklerin katkilari olmadi maça
ziya erdal, daha çok kendi kanatinda kalmali
rasmussenin çikmasi ve bizim takimin çok geriye çekilmesi
iyiydi
Berbat.
1) takimi çok geriye çekti
2) eneramoyu çok geride oynatti ilk yari golden sonra
3) rasmusseni nasil çikartirsin, adam iki adami kilitliyor defansa oynamassa bile
4) nas'in çikmasi yanlis, ermana lafim yok o çikabilir
5) cerny yi bosuna mi aldin, 15 dakika oynatmak için
Kusura bakmayin ama BENCE riza hoca iyi bir hoca degil ve olamaz.Ondan iyisini bulmak çok zor degil.
Ha bu arada, bazileri kadro bu kadar diyor ama bu kadroyu yapan da hoca maalesef.
Saygilarla
threestar58 02.10.2011, 01:17 antalyaspor iyi bir takim antalya,ya karsi oynamak kolay degil yine,de 1 puan aldik sevinmeliyiz besiktas bile zorlandi sans,la penaltidan kurtardi
Deplasmanda alınan 1 puan iyi gibi gözükse de oyun olarak geçen haftaki futbolumuzdan eser yoktu. Maalesef kolay gol yeme hastalığımız devam ediyor. Anlaşılan o ki, puan ya da puanlar alabilmemiz için her maçta en az 2 gol atmamız gerekecek...
DoomsDay58 02.10.2011, 01:23 Bu kadar sakat oyuncuya rağmen Antalya gibi bir deplasmandan 1 puan iyidir.
cücü baba 02.10.2011, 01:29 İlk iki haftadaki kötü sonuçlardan sonra son üç haftada ikisi deplasman alınan 7 puan yabana atılmaz lütfen biraz daha sabır elbetteki takır takır futbol oynamıyoruz ama iki deplasman birde içerde Bursa maçı deselerdiki hiç oynamayın üç maça yedi puan verelim ilk iki haftadan sonra kim kabul etmezdi ?....
Morten58 02.10.2011, 01:54 ANTALYASPOR: 2 - SİVASSPOR: 2
STAT: Mardan
HAKEM: Özgür Yankaya, Orkun Aktaş, Gökan Memişoğlu
ANTALYASPOR: Ömer, Minev, Musa Nizam, İbrahim Dağaşan, Ali Tandoğan, Ali Turan, Uğur İnceman(Dk. 40 Sedat), Musa Aydın(Dk. 60 Kenan), Emrah, Tita, Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
SİVASSPOR: Atilla, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Mehmet Nas(Dk. 75 Cihan Özkara), Kadir, Pawel, Erman(Dk. 75 Milan Cerny), Eneramo, Rasmussen(Dk. 53 Cihan Yılmaz)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
SARI KARTLAR: İbrahim, Ali Turan (Antalyaspor)
GOLLER: Dk. 29, Dk. 60 Necati Ateş (MedicalPark Antalyaspor), Dk. 8 Pawel, Dk. 80 Eneramo (Sivasspor)
Ben Antalya Deplasmanindan 2 Puanin iyi oldugunu düsünüyorum cünkü Kadroya bakdigimiz zaman cok esksiklerimiz var en cok eksiklerimizde Stoper mekkisinde örnek verirsek ilk önce Diallo , sonra Faty,Mahmut Boz ve ardindan Murat Akca sakatlandi,Riza Hocamiz da elindeki Kadroyla bir ilk 11 kurdu.
Yani uzun yoruma gerek yok Sivassporumuz kötü oynadi ama yinede bu futbola karsin 1 Puan almayi basardi tebrik etmek gerekir.
Ben Sivassporumuzun bu Mili Takim arasini iyi degerlendirecegini ve Sakat OYuncularimizin düzelmesiyle birlikte Antep macina Galibiyetle yine cikisa gecegini düsünüyorum ve inaniyorum.
Riza Hocayi elestirmek bence sacma olur dogrulara bakdimiz zaman.
Anlayan anlar!
Morten58 02.10.2011, 01:58 Maçta göze çarpanlar : ?
tekrar söyliyorum RIZA HOCA bariz hatalar yapiyor, futbolcular hakinda ise iyi oynadilar diyemem bu maçta,deplasmanda'da pres yapmamiz gerek.
hayrettin maçin yildiziydi, grosicki, nas ve ugur da iyilerdi, eneramo,rasmussen, atilla ve navratil vasatti, kadir ve erman kötüydu , ziya ise çok kötü, yedeklerin katkilari olmadi maça
iyiydi
Berbat.
3) rasmusseni nasil çikartirsin, adam iki adami kilitliyor defansa oynamassa bile
Kusura bakmayin ama BENCE riza hoca iyi bir hoca degil ve olamaz.Ondan iyisini bulmak çok zor degil.
Ha bu arada, bazileri kadro bu kadar diyor ama bu kadroyu yapan da hoca maalesef.
Saygilarla
Bukadar derken bunun yan etkileri de var Sivasporumuz bence Kadrosu bence gayet iyi süper degil ama iyi ayrica her takiminda basina gelecek sakatliklar yasandi.
Diallo
Faty
Mahmut Boz
Murat Akca
Tomas Rada
Kerim Zengin
Pedriel
Ayrica Sike olaylarida biraz olsa yan etkisi olmustur Sivassporumuza!
Saygilarimla.
Morten58 02.10.2011, 02:04 Antalyaspor - Sivasspor (2-2) maçı ile ilgili düşünceleriniz nelerdir Maç beklediğim gibi geçti, Ayağa pas yapan bir rakip ama defansta zaaflarıda gözle görünür bir takıma karşı oynadık. Keşke golümüzü daha geç bulsaydık Antalyasporun cesaretlenmesini kırardık.
Maçta göze çarpanlar : Özellikle ilk yarıda ve ikinci yarının belli bölümlerinde sol kanattan atak yememiz dikkatimizi çekti.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Ziyanın kötü performansı devam ediyor. Acemice hatalar yaptı. Rakibin üzerine gelmesinden dolayı tedirgin oldu. Stopersiz oynamamıza rağmen Hayrettin hiç sırıtmadı. Kadir yine ayağında riskli bölgelerde top tuttu, Navratil yine iyiydi. Eneramo yavaş yavaş toparlanıyor. Rassmussen bu maçta tutuktu, Erman etkisiz kaldı. Grosicki oynadığı zaman takım adeta kendine geliyor. Mehmet Nas kafa toplarında korkak ikili mücadelelerden ise kaça n bir oyuncu ama yinede vasatın altında kalmadı. Atilla çok iyi müsabaka çıkardı kritik kurtarışlar yaptı. 2 golde de hatası yoktu.
Maçın en iyisi kimdi : Gol attı çalıştı, Grosicki yi maçın adamı seçmek lazım. Sonlara doğru fiziki açıdan yorgun düştü ama o iyi olunca takımında skor tabelası iyi oluyor...
Maçın en kötüsü kimdi : Maalesef Ziya Erdal etkisizdi... Yürekli ve bizden birisi ama biraz kendisine dikkat etmesi lazım. Takım içinde özellikle defansta iseniz zayıf halka olmamak durumundasınız. Ayrıca tüm atakların % 60-70 i onun koridorundan oldu. Hadi yoruldu deseniz 1. dakikadan son dakikaya kadar böyleydi. Daha tam form tutamamış bu belli oluyor. Dikkat etmesi ve üzerine koyması lazım.
Maçta göze çarpanlar : Sakatlarımızın yokluğu takımı etkilesede büyük bir sırtarma yok stoper mevkiinde ama o bölgeye çekilen isimler aksama yapıyor.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Özgür Yankaya iyi bir yönetim sergiledi. Tartışmalı bir kaç pozisyonda Antalyasporlular çok itiraz etti. Elle oynama pozisyonunda bana göre hakemin kararı doğru idi. Avantaj kuralları ve ikili mücadelelerindeki kararların hepsi doğruydu. Maçın önüne hiçbir zaman çıkmadı. Böyle oluncada oyuncular ona zorluk çıkarmadı.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Bazı arkadaşlarımız hala RIZA HOCAYA RAĞMEN diyorlar ya daha ne demeli... Kardeşim bu takımın şu anda Rıza hocadan başka babası yok. Onu bu şekilde değerlendirin. Elde stoper kalmamış tüm oyun planlarımız daha orda bozuluyor. Adam boş kaleye atamıyor Rıza hoca ne yapsın. Hakemn 2 penaltı vermiş takımın morali bozulmuş Rıza hoca, Hakem haksız kırmızı kartla oyuncularını atmış Rıza Hoca... Artık bırakın bu hoca düşmanlığını... Eğer istikrarı yakalayacaksanız tek hocada ısrar etmelisiniz... Tamam bazı takıntıları olabilir ama bunlar prensip meselesi. Örneğin zorunlu olmadıkça 75. dk dan erken oyuncu değiştirmiyor. Buda hocanın takdiridi, prensibidir.
Neyseki yenilmedik, 3 haftadır puanları topluyoruz, Paraları cebe indiriyoruz, Unutmayalım bunlar yol demek, su demek, elektrik demek... Anlayan anladı...
:IMZA:):):):):):):):):)
fatih585858 02.10.2011, 03:13 Milli maç arasından sonra , Kerim-Faty-Murat Akça ve Hayrettinli bir savuma ile daha başarılı olacağımızı umuyorum. Kadir'de inanılmaz bir düşüş var. Çok kritik bir yerde oynamasına rağmen, çok gereksiz pas hataları yaparak, takımı çok zor durumda bırakıyor. İnşallah aradan sonra daha iyi, daha formda bir Kadir izleriz. Ayrıca Grosicki'de üç haftadır bayağı bir istekli ve motive bir futbol oynuyor. Biraz kımıldadığında takıma katkısının yüksek olacağını üç haftada 1 Gol ve 2 Asistle göstermiş oldu. İnşallah ligin genelinde bu performansını istikrarlı bir şekilde göstererek takımımıza katkı sağlamaya devam eder. İyi oynamadan deplasmanda aldığımız 1 puan çok değerli oldu bizim için. Umarım G.Antep maçından itibaren her şey takımımız için daha iyi olur.
threestar58 02.10.2011, 03:46 maalesef, durduramadik ozellik,le necat,i ates,e dikkat edilmeli demistim
Doğanaşarlı58 02.10.2011, 05:17 Maç hakkında olumsuz yazan hemşerilerime Ligin ilk iki haftasını hatırlamalarını istiyorum.. Sivassporumuz bana yeniden doğmuş gibi geliyor.. Yediğimiz gollerde bir hata göremedim.. Ileri çıkışlarmızı biraz daha dengeli yapsak, daha güzel sonuçlar elde etcez.. O'da olur inşAllah.. Hem unutmamak gerek, Antalya çok iyi bir ekip ve deplasmandan çıkan bir puan çok sevindirici.. Allah devamını getirir inşAllah..
şarkışla 58 02.10.2011, 06:28 Daha öncede belirttiğim gibi biz öne geçtiğimiz maçı kaybetmeyiz.Öne geçtikten sonra farkı açacak birçok pozisyon bulduk ama maalesef bunları değerlendiremeyince olan oldu.Takım ilk golden sonra geriye çekilmedi.Pozisyonlar bulduk ama atamadık.İkinci devreye rakip çok iyi başladı.Bizi hapsetti kendi alanımıza.Bizde buna fazla göz yumduk.Maçın kötüleri Uğur-Ziya-Kadir-Cihan dı.Gerisi iyiydi.özellikle Grosicki enfesti.Maçın ilk 30 dk sına göre sonuç kötü,geneline göre 1 puan süper di.
Elbeyliliyiz 02.10.2011, 07:11 Maci izlemedim ama 1 puana cok sevindim!
sadece golleri izleyebildm...kaleci değişmelimi sizce ?
Atilla gerçekten süper kurtarışlar yaptı,Atılan iki golde yapacak birşey yoktu.
Bana göre değişmemeli.
Milli maç arasından sonra , Kerim-Faty-Murat Akça ve Hayrettinli bir savuma ile daha başarılı olacağımızı umuyorum. Kadir'de inanılmaz bir düşüş var. Çok kritik bir yerde oynamasına rağmen, çok gereksiz pas hataları yaparak, takımı çok zor durumda bırakıyor. İnşallah aradan sonra daha iyi, daha formda bir Kadir izleriz. Ayrıca Grosicki'de üç haftadır bayağı bir istekli ve motive bir futbol oynuyor. Biraz kımıldadığında takıma katkısının yüksek olacağını üç haftada 1 Gol ve 2 Asistle göstermiş oldu. İnşallah ligin genelinde bu performansını istikrarlı bir şekilde göstererek takımımıza katkı sağlamaya devam eder. İyi oynamadan deplasmanda aldığımız 1 puan çok değerli oldu bizim için. Umarım G.Antep maçından itibaren her şey takımımız için daha iyi olur.
grosickinin formu galiba milli takımla alakalı milli araya 2 hafta kala adam oynamaya başladı ki miilli takıma girsin;)
eğer devre arası satılmazsa sezon sonuna doğru grosickinin coşacağını tahmin etmek hiçte zor değil o yüzden kamile ben bu sezon çok güveniyorum:)
Atilla koca ilk 11 de devam etmeli.
borjan yedek kalmalı.
Besyo_cu 02.10.2011, 10:19 İkinci yarının başlarında Antalya felaket baskı kurdu, ve neredeyse top ayağımıza hiç değmedi. Bu yoğun baskının olduğu anlarda oyuncularımız profesyonelliğin gereği olan oyunu soğutmak için hiçbirşey yapmadı...
Grosicky'nin attığı gol enfesti, kaleci Ömer'i de topla birlikte içeri soktu, aslında Ömer çok şanslıydı parmakları bile kırılabilirdi.
Bu kadar eksik ve hazır olmayan bir takım 3 maçta 7 puan topluyorsa gelecek güzel olacak gibi görünüyor.
İkinci yarının başlarında Antalya felaket baskı kurdu, ve neredeyse top ayağımıza hiç değmedi. Bu yoğun baskının olduğu anlarda oyuncularımız profesyonelliğin gereği olan oyunu soğutmak için hiçbirşey yapmadı...
Grosicky'nin attığı gol enfesti, kaleci Ömer'i de topla birlikte içeri soktu, aslında Ömer çok şanslıydı parmakları bile kırılabilirdi.
Bu kadar eksik ve hazır olmayan bir takım 3 maçta 7 puan topluyorsa gelecek güzel olacak gibi görünüyor.
Hatta o dakikalarda spikerin bu durumu dile getirmesinden sonra bir istatistik verdi yayıncı kuruluş... İsbetli pas Antalyaspor :255 Sivasspor :89 galiba böyle bir şeydi.. Yani bizden 3 kat fazla pas yaptılar. Normalde atak oynayan direk gole giden takımların pas yüzdeleri ve topla oynama yüzdeleri biraz düşük olabiliyor. Mağlup takımlar genelde daha çok pas yapabiliyor ama bu durum biraz dikkat çekiciydi...
İyi tespit...
Abdullah DuMaN 02.10.2011, 10:38 Maçın ikinci yarısını izleyebildim doğru düzgün ayağa pas yapamadık hatta bir ara antalyasporun pas oranı bizimkinin on katına çıktı biz bunu yapmalıyız görerek oynamalıyız bunun dışında maçın hakkı beraberlikti
bortecine 02.10.2011, 10:57 Bu kamile hayret ediyorum. Ayağı ne kadar dengesiz. Bir bakmışsın süper vuruyor bir bakmışsın şutu taça atıyor. Dünde sahada çok iyi kamil vardı. Çok çok iyi oynamasakta beraberliği hak ettik.
erdaleren58 02.10.2011, 12:07 Maçta göze çarpanlar : ?
iyiydi
Berbat.
Saygilarla
aslinda senin hoca olman lazim mecnun baskan senin hakini yemis daha klavyede 11 harfi yan yana getiremeyenler sivassporun onbirini yapmaya kalkiyor, birakin bu isleri Rıza Hoca pc basinda hoca olmadi, pc basindakiler göndersin, 13yil bjk kaptanligini yapti, kariyeri basariyla dolu, bundan iki yil önceyi ne çabuk unutunuz. Takim iki pas yapamiyordu. Birde cok komiksiniz insani güldürmeyin.
Murad_Kelleci58 02.10.2011, 12:26 Dunku maci dort bolumde irdeleyebiliriz..
1.bolum macin ilk 15 dakikalik bolumu , Sivassporumuzun iyi oynadigi ve ayaga pas yaparak rakip kaleye hizli hucumlarla gittigi gol ve pozisyonlari buldugumuz periyot..hersey cok guzel idi bu dakikalarda..
2.bolum macin 16-45. dakikalarinin oynandigi bolum.. herkes hakem iyi mac yonettigini soylesede ben bu periyotta ceza alanimiz uzerinde hep aleyhimize calinan tam 11 faul dudugu ile bizi kendi sahamiza hapsederek oyunu ve skoru dengeye getirmeyi basaran ozgur yankaya'nin sahne aldigi bolum.. Antalyanin attigi ilk golden once hayrettin topu uzaklastirmak isterken necatinin arkadan itmesine goz yuman ve o tac atisi sonrasi gelen gol ozgur yankaya'nin skoru dengeye getirmeyi basardigi can alici ve onemli bir detay..
3.bolum ikinci yarinin ilk 20 dakikasinda antalyaspor'un uzerimizde kurmus oldugu muthis baski ve arkasindan gelen gol.. sonrasinda necati ve emrah ile bulduklari net pozisyonlari harcadiklari bolum.. macta cok kotu oynadigimiz dakikardi..
4.bolumde ise macin mucadele yonunun ortaya ciktigi 66-90. dakikalar arasindaki bolum.. antalya'nin 3.golu bulup rahatlayacagi yada sivassporumuzun beraberlik golunu bulup en azindan deplasmandan bir puanla donebilecegi oyunlarin oynandigi final bolumu..
Iyi futbol oyanirken birde kotu futbol oynamak elbette elestirilebilir.. kriz dakikarinda ayaga pas yuzdemiz nerdeyse sifir.. Bu kotu bir istatistik..
ikinci bir istatistikse.. mac icinde sivasspor olarak toplamda tam 33 faul yapmisiz.. Ama hakem bu 33 faul icin sadece ve sadece ugur'a sari kart gostermis.. bu demek oluyorki bu hakemin aleyhimize caldigi faullerde bir tutarsizlik soz konusu.. bu 33 faulun 22 sini ise sadece macin ilk 35 dakikasinda caldigi ise daha bir dikkat edilmesi gereken bir durum..
gecen hafta bursa macinda one gectikten sonra cuneyt cakir'in ceza alanimiz uzerinde caldigi 6-7 tane faulunde bir tesaduf mu ?? yoksa bizim aleyhimize bazi senaryolarin yazildigimi ?? Karabuk ve Eskisehir maclarinda aleyhimize calinan aleni duduklerin acaba bundan sonra hissettirmeden calinma seklimidir??
ben bu sene hakemlerin sivasspor'a daha bir onyargili davranip bu denli hatalar yapmasi baska ne ile izah edilebilir ki..??
Del Piero 02.10.2011, 12:50 stoperde sol bek oynarken yedek kulübesinde hiç stoperi olmayan bir takımın deplasmanda alınan 1 puan iyidir
A.Turan Korkmaz 02.10.2011, 13:06 Dunku maci dort bolumde irdeleyebiliriz..
1.bolum macin ilk 15 dakikalik bolumu , Sivassporumuzun iyi oynadigi ve ayaga pas yaparak rakip kaleye hizli hucumlarla gittigi gol ve pozisyonlari buldugumuz periyot..hersey cok guzel idi bu dakikalarda..
2.bolum macin 16-45. dakikalarinin oynandigi bolum.. herkes hakem iyi mac yonettigini soylesede ben bu periyotta ceza alanimiz uzerinde hep aleyhimize calinan tam 11 faul dudugu ile bizi kendi sahamiza hapsederek oyunu ve skoru dengeye getirmeyi basaran ozgur yankaya'nin sahne aldigi bolum.. Antalyanin attigi ilk golden once hayrettin topu uzaklastirmak isterken necatinin arkadan itmesine goz yuman ve o tac atisi sonrasi gelen gol ozgur yankaya'nin skoru dengeye getirmeyi basardigi can alici ve onemli bir detay..
3.bolum ikinci yarinin ilk 20 dakikasinda antalyaspor'un uzerimizde kurmus oldugu muthis baski ve arkasindan gelen gol.. sonrasinda necati ve emrah ile bulduklari net pozisyonlari harcadiklari bolum.. macta cok kotu oynadigimiz dakikardi..
4.bolumde ise macin mucadele yonunun ortaya ciktigi 66-90. dakikalar arasindaki bolum.. antalya'nin 3.golu bulup rahatlayacagi yada sivassporumuzun beraberlik golunu bulup en azindan deplasmandan bir puanla donebilecegi oyunlarin oynandigi final bolumu..
Iyi futbol oyanirken birde kotu futbol oynamak elbette elestirilebilir.. kriz dakikarinda ayaga pas yuzdemiz nerdeyse sifir.. Bu kotu bir istatistik..
ikinci bir istatistikse.. mac icinde sivasspor olarak toplamda tam 33 faul yapmisiz.. Ama hakem bu 33 faul icin sadece ve sadece ugur'a sari kart gostermis.. bu demek oluyorki bu hakemin aleyhimize caldigi faullerde bir tutarsizlik soz konusu.. bu 33 faulun 22 sini ise sadece macin ilk 35 dakikasinda caldigi ise daha bir dikkat edilmesi gereken bir durum..
gecen hafta bursa macinda one gectikten sonra cuneyt cakir'in ceza alanimiz uzerinde caldigi 6-7 tane faulunde bir tesaduf mu ?? yoksa bizim aleyhimize bazi senaryolarin yazildigimi ?? Karabuk ve Eskisehir maclarinda aleyhimize calinan aleni duduklerin acaba bundan sonra hissettirmeden calinma seklimidir??
ben bu sene hakemlerin sivasspor'a daha bir onyargili davranip bu denli hatalar yapmasi baska ne ile izah edilebilir ki..??
Ellerin dert görmesin, çok güzel gözlemler ve mükemmel bir yorum, her zamanki gibi.
Maçta Rıza hocamızın (her ne kadar 75 de yaptığı değişiklikle maçı çevirmiş olsa da) neden 53.'de Rasmussen'i çıkarıp Cihan Yılmaz'ı alarak zaten geri çekilmekte olan takıma izin verdiğini anlamamıştım. Hazırlık maçlarında başlayan ve geride kalan dört maçtada ısrarla sürdürdüğümüz ve dile getirdiğimiz önde basıp rakip sahada oynama geleneğimiz ve bunun somutlaştığı çift santrforlu 4-4-2 düzenimizi neden bozdu diye düşündüm. Ki bence 53'deki değişiklik Rasmussen-Cihan Özkara olabilirdi.
Nitekim 60.da geriye düştük 65. de de 1:3 olabilirdi skor.
Rıza hoca kendi anlayışına da ters olan bu kararı niçin almak zorunda kalmıştı?
1. Oyuncularımızın 15. dakikadan sonraki kötü oyunu, 2. golü bulup rahatlayamamaları,topun geriden paslaşarak değil de kaleciden veya defanstan Eneramo'ya hep şişirilmesi vb.
2. Antalya'nın oyun disiplininden kopmaması, halen ayağa top oynamaya devam etmeleri...
3. İşte burada hakem faktörü var...
Özellikle ceza sahası çevresinde çalınan faullerde, atışları kullanan Tita formunda olsa her an gol yada goller yiyebilirdik. Burada hem basit fauller yapan futbolcularımız, hem de kolay faul veren hakemlere bakmak gerekiyordu.
Hakemlerin takımımıza karşı iki üç sezondur süren ölçüsüz kararlarının bir anda değişeceğini düşünmek saflık olurdu. Şu an galiba bu tutumları maçın tamamından, bir devreye düşmüş görünüyor. (Bursa maçının ilk devresi ve Antalya maçının ikinci devresi)
Özetle, hakemler konusunda halen dikkatimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Küfür olmamalı,Bursa maçındaki gibi 90 dakika durmadan tezahürat ile maçın 12adamı olduğumuzu hem futbolculara hem de hakemlere göstermemiz gerekiyor.
dedebali58 02.10.2011, 14:07 1 puanda deplasmanda iyidir,ama 3 puan olsa fena olmazdı
yigidocengiz 02.10.2011, 14:18 AH RIZA AH ne zaman elindeki takımın nasıl oynaması gerektiğini öğreneceksin be kardeşim.anlamıyomusun bu takım defans yapamıyor ve bu takım hücüm oynadığı zaman zaten rakip takım kendi sahasından çıkamıyor.bunu biz bile farkediyoruz ama sen farkedemyosun.ilk 20 dakikada sahada antalya diye bir takım yoktu.
takımı geriye yasladın ve sayende antalya oyuna ortak oldu,ardı ardına ataklar yaptılar.
sonra ne düşündün bilmiyorum rasmusseni çıkardın cihanı aldın ve ikinci golü yiyincede tekrar bi forvet oyuncusu sürdün sahaya.
bu nasıl bir aklın tezahürüdür bunu anlamak mümkün değil rıza efendi.
BİLİYORUM ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR BANA KIZACAK RIZAYI ELEŞTİRİYORUM DİYE AMA;inanın bizim takımın yenemeyeceği takım yok atak oynadığımız sürece,fakat bugüne kadar bunu anlayamayan bir hocayla bu çok ama çok zor.
evet deplasmanda alınan 1 puan iyidir ama kazanacağın bir maçta alınan 1 puan bence 2 puan kaybetmekten başka bişey değildir
AH RIZA AH ne zaman elindeki takımın nasıl oynaması gerektiğini öğreneceksin be kardeşim.anlamıyomusun bu takım defans yapamıyor ve bu takım hücüm oynadığı zaman zaten rakip takım kendi sahasından çıkamıyor.bunu biz bile farkediyoruz ama sen farkedemyosun.ilk 20 dakikada sahada antalya diye bir takım yoktu.
takımı geriye yasladın ve sayende antalya oyuna ortak oldu,ardı ardına ataklar yaptılar.
sonra ne düşündün bilmiyorum rasmusseni çıkardın cihanı aldın ve ikinci golü yiyincede tekrar bi forvet oyuncusu sürdün sahaya.
bu nasıl bir aklın tezahürüdür bunu anlamak mümkün değil rıza efendi.
BİLİYORUM ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR BANA KIZACAK RIZAYI ELEŞTİRİYORUM DİYE AMA;inanın bizim takımın yenemeyeceği takım yok atak oynadığımız sürece,fakat bugüne kadar bunu anlayamayan bir hocayla bu çok ama çok zor.
evet deplasmanda alınan 1 puan iyidir ama kazanacağın bir maçta alınan 1 puan bence 2 puan kaybetmekten başka bişey değildir
iyi biliyorsun gardas, bu sitede Riza Hoca yi elestirmek yasak.
Birtek iyi yönlerini yazmak gerek.
Tespitlerin dogru.
aslinda senin hoca olman lazim mecnun baskan senin hakini yemis daha kilavyede 11 harfi yan yana getiremiyen ler sivassporun onbirini yapmaya kalkiyor birakin bu isleri riza hoca pc basinda hoca olmadi pc basindakiler göndersin 13yil bjk kaptanligini yapti kariyeri basariyla dolu bundan iki yil önceyi ne tez unutunuz takim iki pas yapamiyordu. birde cok komiksiniz insani güldürmeyin.
klavyede 11 harfi yan yana yazamiyan adam 23 yildir baska ülkede kendi kendine türkçeyi ögrenmis, sen baska ülkede dogsaydin da benim kadar türkçen olsaydi, ok mi?(pardon tamam mi? :) )
Ondan sonra ben hocalik yapmayi isterdim fakat bu mümkün oldugunu zannetmiyorum ve Riza "hocanin" 13 yil futbol oynadigini yazdin, evet iyi futbolcu olabilir(bilmiyorum) ama iyi bir teknik direktör olacagi kesin degil(ve degil zaten).
Son olarak 2 pasi bu senede yapamadigimizi sen de iyi biliyorsun.Yani 2 sene evvel le bir tek grosicki farki var, o da her seyi degistiriyor(iyi oynadigi zaman)
Gülmeye devam et gardas
Saygilarla
riza hoca bu takimi ilk 10'dan cikarma hep ilk 10'da kalak artik korku icindeyiz camia olarak bize bu kabuslari yasatma gurban oldugum :)
ayrica kamil grosicki bu takimdan iyi bir paraya satildigi diyelim onun yerinin kesinlikle iyi dolmasi gerek mesela ugur boral gibi sol kanatta iyi bir adam alinmali rasmussen'in bonsrvisi kesinlikle alinmali !
Bukadar derken bunun yan etkileri de var Sivasporumuz bence Kadrosu bence gayet iyi süper degil ama iyi ayrica her takiminda basina gelecek sakatliklar yasandi.
Diallo
Faty
Mahmut Boz
Murat Akca
Tomas Rada
Kerim Zengin
Pedriel
Ayrica Sike olaylarida biraz olsa yan etkisi olmustur Sivassporumuza!
Saygilarimla.
Gardas, senin listeledigin 7 adamdan 4 ü transfer bölümü bitmeden sakatti :
diallo, tomas, kerim ve pedriel, yani onlarin yerine oyuncu alinabilirdi.(rasmussen alindi ,evet, ama mehmetin yerineydi)
Ondan sonra sikeden bahsetmeyin bana, görmiyormusunuz fener'i.
Neyse gardas ins "Riza hoca" beni yaniltir da kendi taktigiyle maçlari kazaniriz, zaten baska çaremiz yok :).
Saygilarla
kaplanlı 02.10.2011, 14:43 çok iyi oynamadığımız antalya deplasmanıdan beraberlikle dönmekte iyidir.1 puanın bile ne kadar önemli olduğunu geçen sezon gördük.milli maç arasında sakatlarında düzelmesiyle daha derli toplu daha geniş kadroyla hazır hale geliriz.evimizde oynayacağımız maçta iyi futbolla 3 puanı alırız.ilk haftalardaki ölü toprağını üstümüzden attık.
serkankeskin 02.10.2011, 14:56 sadece maçın özetini izleyebildim ama grosiçki nin golünün muhteşem olduğunu söyleyebilirim.ikinci yediğimiz golde iki defans oyuncumuzda topa müdahale yapamıyor savunmanın daha sağlam durması lazım.sakat futbolcularımız takıma katıldıklarında daha iyi olacağız inşallah.
iyi biliyorsun gardas, bu sitede Riza Hoca yi elestirmek yasak.
Birtek iyi yönlerini yazmak gerek.
Tespitlerin dogru.
Bu sitede Rıza Hocayı eleştirmek yasak değil kardeşim... Doğru eleştiriye eleştiri sahibi bile olumlu bakar. Biz eleştiriyi yaparken dozunu kaçırıyoruz. Yada tahammülsüzlük yapıyoruz. Sen değil bende eleştirdim Rıza Hocamızı.. 75 den evvel oyuncu değişikliği yapmıyor zorunlu olmadıkça... Ama bizim değindiğimiz nokta farklı... Bu takım bir başkanı bir yöneticisi birde kalecisi içerdeyken takım tesislerinden tut saha içi dışı faktörlerine kadar bu adam takımı sahiplenmiştir... Sahiplendiğini bile bile ona kötülük yapmamalıyız. -Ki bu adam içimizden birisi, yani öz be öz Sivas evladı.. Olayı bu gözle inceleyin ne demek istendiğini farkedersiniz.
Futbol oyunu hatalar oyunudur, güzelliğide budur. Ama Tahammülsüzlük oyunu değildir. Eleştirelim hep beraber. Ya hocam keşke şunu değilde bunu oynatsaydın diyelim amenna... Bizim kızdığımız defol git, istifa vb söylemleri yapanlaradır. Takım 3 maçtır iyi ve iyi bakın burada felaket tellallığı yapanlardan eser yok. Çünkü onlar felaketlerde ortaya çıkan kişiler.. Biz sana değil haltercilere, İrlandacılara kızıyoruz.
Şahsım ve yönetim adına müsterih olasın...
Bu sitede Rıza Hocayı eleştirmek yasak değil kardeşim... Doğru eleştiriye eleştiri sahibi bile olumlu bakar. Biz eleştiriyi yaparken dozunu kaçırıyoruz. Yada tahammülsüzlük yapıyoruz. Sen değil bende eleştirdim Rıza Hocamızı.. 75 den evvel oyuncu değişikliği yapmıyor zorunlu olmadıkça... Ama bizim değindiğimiz nokta farklı... Bu takım bir başkanı bir yöneticisi birde kalecisi içerdeyken takım tesislerinden tut saha içi dışı faktörlerine kadar bu adam takımı sahiplenmiştir... Sahiplendiğini bile bile ona kötülük yapmamalıyız. -Ki bu adam içimizden birisi, yani öz be öz Sivas evladı.. Olayı bu gözle inceleyin ne demek istendiğini farkedersiniz.
Futbol oyunu hatalar oyunudur, güzelliğide budur. Ama Tahammülsüzlük oyunu değildir. Eleştirelim hep beraber. Ya hocam keşke şunu değilde bunu oynatsaydın diyelim amenna... Bizim kızdığımız defol git, istifa vb söylemleri yapanlaradır. Takım 3 maçtır iyi ve iyi bakın burada felaket tellallığı yapanlardan eser yok. Çünkü onlar felaketlerde ortaya çıkan kişiler.. Biz sana değil haltercilere, İrlandacılara kızıyoruz.
Şahsım ve yönetim adına müsterih olasın...
Atilla abi,
Türkiye'de adalet varsa içeridekiler haksiz yere koyunmamistir.
Lafin kisasi Sivasspor çok kötü günler geçirdi ama simdi iyi yolda yürümek için hatalari görmek ve halletmek lazim.
Ben her zaman Sivasspor'un arkasindayim ama bir hoca gelir bir gün de gider, tek kalacak sey Sivasspor ve taraftari, bunu da bilmek lazim.
Saygilarla
erdaleren58 02.10.2011, 16:55 klavyede 11 harfi yan yana yazamiyan adam 23 yildir baska ülkede kendi kendine türkçeyi ögrenmis, sen baska ülkede dogsaydin da benim kadar türkçen olsaydi, ok mi?(pardon tamam mi? :) )
Ondan sonra ben hocalik yapmayi isterdim fakat bu mümkün oldugunu zannetmiyorum ve Riza "hocanin" 13 yil futbol oynadigini yazdin, evet iyi futbolcu olabilir(bilmiyorum) ama iyi bir teknik direktör olacagi kesin degil(ve degil zaten).
Son olarak 2 pasi bu senede yapamadigimizi sen de iyi biliyorsun.Yani 2 sene evvel le bir tek grosicki farki var, o da her seyi degistiriyor(iyi oynadigi zaman)
Gülmeye devam et gardas
Saygilarla
herkes üstüne düseni alsin bende yurt disinda yasiyorum almanyada bu mazeret deyil.o hoca bu hoca diye birsey yok yönetimin kendi tasarufudur kimi getirirse biz saygi duyariz yeterki iyi niyetli olsun dürüs olsun bize karekterli hocalar lazim,ben riza hocayi begeniyorum baskasi gelirsede üzülmem cünki yönetim kimi uygun görmüsse onu getirir.burada takimi hocayi yönetimi rencide edecek yorumlarda kacinalim,hepimizin sevinci ve üzütüsü sivasspordur.
ozledımeskıyı 02.10.2011, 18:40 antalya kısa vadeli bir takım 30 un altında adamı yok bu sezon iyi işler yapabilirler ama buaştaki adamlaryüksek maç temposunu kaldıramaz ilerde sıkıntı yaşar antalya her zaman bu kadar iyioyuncuları toplayamaz yaşlı hepsi
threestar58 02.10.2011, 18:49 bunlari biz,mi ogretecegiz hoca,ya ve oyunculara herzaman soyluyoruz rakip takim,in tehlike,li isimleri markaj altina alinmali diye necat,i ates,i herkes biliyor demem yanlis olur, futbol bu kadar zor,mu?
bozatli58 02.10.2011, 20:16 teşekürler rıza hoca yalınız eneromonun daha yıpratıcı vefırsatcı olması lazım çok agırkalıyor süpersin kamil teşekürler sivassporrrrrrrrrrrrr
Ozan5858585858 02.10.2011, 21:13 Deplasmanda kazandığımız 1 puan için çok mutluyum Hakettiğimiz bir puan kazandık oyundan memnunum.. ;) bu sene ilk 4'teyiz ;) ;) demedi demeyin..
asabibaba 03.10.2011, 00:53 Sen deplasmandan 1 puan almışsın bi de kaanatkar olun ya bi de yarabbi bugünümüze şükür deyin ne varki bide bunu okuyayım yok Rıza hoca eleştirilmezmiş yok bilmem ne yine başladı 15 YTL lik teknik direktörler . Ya kardeşim siz taraftarsınız detek verin yaa GÖLGE ETMİYİ BAŞKA İHSAN İSTEMEZ diyesi geliyor insanın ....:confused::confused::confu sed:
Sen deplasmandan 1 puan almışsın bi de kaanatkar olun ya bi de yarabbi bugünümüze şükür deyin ne varki bide bunu okuyayım yok Rıza hoca eleştirilmezmiş yok bilmem ne yine başladı 15 YTL lik teknik direktörler . Ya kardeşim siz taraftarsınız detek verin yaa GÖLGE ETMİYİ BAŞKA İHSAN İSTEMEZ diyesi geliyor insanın ....:confused::confused::confu sed:
10 tl den 15 tl olmus bizim teknik direktörlugümüz, o da iyidir :)
gardas bu sitede istedigimizi yazariz ok mi?
Begenmiyorsan cevap verme ben kimseye cevap vermedim ilk mesajimda.
yiğidobaytar58 03.10.2011, 02:40 çok kötü oynayarak da puan alabildik...yani takım da mücadele ruhu oturmuş...
Maça iyi başladık.Ama son ra kontrolü kaybettik.Bunda bence 2 faktör var.1.Si Erma Rasmussenin arkasından kanada geçti.2.Si Enaramo çok kanatta kaldı.Böylece rakip defans rahat çıktı.Oyun kurdu.
Bizim takım sorunumuz sıkıntılı anlarda oyuncuların fazla insiyatif kullanması.Mesela Kadir kaptığı topları basit oynayıp alıp verse,oyun rahatlayacak rakibin direnci kırılacak.
Eleştirilecek olan bence 2 şey var.
1.Si Cihan YILMAZ ısrarı.5 Haftadır sıfır katkı yapıyor.2.Si ise Cihan Yılmazı ouna ısrarla sokmak.Sakatlardan dolayı hocayı eleştirmiyorum ama Bu haliyle C.YILMAZ yararlı değil.
Kalecimize ayrıca değinmek lazım.Çok iyi oynadı.Yediği gollerde yapacağı birşey yoktu.
Deplasmanda 1 puan çok iyi.Takımı ve teknik heyeti tebrik ederim.Eleitiriden amaç yıpratmak değil daha iyi olmak.Okuyanlar çizgimizi bilirler.
Çok fazla değerlendirmeye gerek yok beraberlik için çıkmışız maça öylede oldu ilk 15 dakikadan sonra sivasspor beton duvarla oynar gibi dan dun oynadı bir kornerle beraberliği sağladık istediğimiz ve amacımız buymuş demek neyse bunada şükür geçmiş dönemleri hatırlayınca bunada şükür diyoruz yinede tüm ekibe teşekkürler
mucahitbaba58 04.10.2011, 00:19 Sivas 2–3, biz ise 8–9 pozisyon bulduk”
“ Sivas 2–3, biz ise 8–9 pozisyon bulduk”
mehmet hoca iyi sallamis :)))
MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in maç sonrasında yaptığı açıklama spor kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Maçın televizyondan canlı verilmesine rağmen, “Sivasspor attığı gollerin dışında bir pozisyon buldu, oysa biz 8-9 net pozisyona girdik, ayrıca rakibin attığı gol bizim futbolcunun ayağından gol oldu” şeklinde görüş belirtmesi maçı izleyenleri bir hayli şaşırttı.
Sivasspor attığı gollerin dışında Eneramo ve Grosiçki ile 3, Rasmussen ve Mehmet Nas ile de birer çok net pozisyondan yararlanamadı
Sivas 2–3, biz ise 8–9 pozisyon bulduk”
MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in maç sonrasında yaptığı açıklama spor kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Maçın televizyondan canlı verilmesine rağmen, “Sivasspor attığı gollerin dışında bir pozisyon buldu, oysa biz 8-9 net pozisyona girdik, ayrıca rakibin attığı gol bizim futbolcunun ayağından gol oldu” şeklinde görüş belirtmesi maçı izleyenleri bir hayli şaşırttı.
Sivasspor attığı gollerin dışında Eneramo ve Grosiçki ile 3, Rasmussen ve Mehmet Nas ile de birer çok net pozisyondan yararlanamadı
Evet aynen öyle bende izledim, ama şaşırmadım... Zira Mehmet Hocanın klişe demeçleri bunlar... Çok fonksiyonlu bir hesap makinesine ihtiyaç var :D Maçta baskılı oynadıkları dakikaları gol pozisyonuna çevirince bizim pozisyonlarda güme gidiyor...
DOGU_BEY 04.10.2011, 00:59 Sivas 2–3, biz ise 8–9 pozisyon bulduk”
şifo mehmet iyi ve efendi bir insan, ancak çok fazla vizyonu ve kapasitesi olan bir hoca değil...süper ligde sahne aldığından beri kendi hatasını veya eksiğini bir şekilde oyunun sadece bazı yönlerini öne sürerek kapatmaya çalışan bir hoca...antalya 2.yarıda epey bastırdı doğru ama o baskı sırasında durmadan yüzde yüzlük goller kaçırıp da durmadı..ayrıca o baskıda bile sivassporun 2-3 tehlikeli atağı da oldu...sözün özü şifo alışılagelmiş açıklamasını yapmış...karşısındaki takımın oyunu ve kapasitesini hemen bir kenara atabiliyor...mesela geçen zannedersem fener antalya maçıydı daha 25.dakikada 4-0 olmuştu orda bile kaçırdıkları pozisyonlardan bahsediyordu :)
ozledımeskıyı 04.10.2011, 20:44 Sivas 2–3, biz ise 8–9 pozisyon bulduk”
bu adam kendi kendini batırıyor o da sizin beceriksizliğiniz attınız da sayılmadı mı ? az ve öz posizyona girdik :D
biri şu mehmet hocaya hangi maç üzerine yorum yaptığını bir sorsa fena olmaz. şansımız yaver gitse 3 puanı almıştık.
|
|