kangallıwert
10.10.2011, 14:08
Arkadaslar ben istanbulda yasiyorum..Sivas'ta maclara 1-2 kere gitmisimdir..Ancak Tvden maclari takip ediyorum..Yanliz izlerken stadda bir eksik sürekli olarak gözüme carpiyor..Stadda elle tutulur bir sekilli pankart yada yazilara denk gelemedim:S Koca Sivasta bu islerden anlayan bir kisi bile bulunmuyormu?Tribun gruplarında bu işle ilgilenen olmasi gerektigini düsünüyorum...
recep cevik
10.10.2011, 15:30
Hemen Cevaplayayım. Kasteddiğiniz kameraya yansımadığı ise, Tellere pankart asmamıza izin verilmiyor, Her taraftar grubunun tribünün üst tarafında pankartı bulunmakta. Pankartlarda benim görüşümce hoş.
poolat58
10.10.2011, 15:51
yönetim ön tarafa pankart asmaya izin vermiyor.her nedense artık.demekki satdın renkli güzel bir tribün olmasını istemiyorlar:mad::mad:
her stadda her yere pankart asılırken ne hikmetse sivas da pankart asılması emniyet tarafından yasak var deniliyor ilginç bir durum
Arkadaslar ben istanbulda yasiyorum..Sivas'ta maclara 1-2 kere gitmisimdir..Ancak Tvden maclari takip ediyorum..Yanliz izlerpen stadda bir eksik sürekli olarak gözüme carpiyor..Stadda elle tutulur bir sekilli pankart yada yazilara denk gelemedim:S Koca Sivasta bu islerden anlayan bir kisi bile bulunmuyormu?Tribun gruplarında bu işle ilgilenen olmasi gerektigini düsünüyorum...adamım sormuşsun,geçen sezonun son maçinda malum rakıp fener,sıvasspor ısmı yazan tum pankartlar sokulmuştu stada gırdık 4 eylul pardon saraçoglu stadıymıs meğer,tellere bırak pankartı mont bıle astırmıyorlar,:mad: