Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerede Sivasspor sevginiz?
http://resimzade.com/Show.html?i=33396&token=37673 (http://resimzade.com/Show.html?i=33396&token=37673)
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Elazığspor’la hazırlık maçı oynayarak değerlendiren Sivasspor’a seyircinin ilgisizliği herkesi şaşırttı.
Takımının en fazla yanında olması gereken bir dönemde girişin ücretsiz olduğu maça ilgi göstermeyen Yiğidoların bu tutumu şaşkınlıkla karşılanırken, maça gelenlerinde “ Sivasspor’u gerçekten sevmek bu mu?”şeklinde yorum yapmalarına neden oldu.
Hürdoğan.
58akif34 11.10.2011, 07:29 üzücü bir durum takım yenilince herkes boş konuşuyor takımını desteklemeye gelince kimse ortalarda yok pazar günü statta olan gerçek sivasspor taraftarları hepimizi tebrik ediyorum bu takımın gerçek taraftarı sizsiniz
Besyo_cu 11.10.2011, 08:49 Futbol anlayışı daha doğrusu spor sevgisi ve anlayışı değişti. Önce ki dönemlerde ki gibi körü körü destek artık yok. Takımın iyiyse izlemesi keyif veriyorsa maçları değil antrenmanları bile yoğun taraftar desteği görüyor. Başka bir tabirle ne kadar ekmek o kadar köfte...
Ülkemizde taraftarı ile meşhur Bursa bile kötü gidişatı yüzünden geçtiğimiz haftalarda neredeyse boş tribünlere oynadı ve Ertuğrul Hoca'da bu durumu eleştirdi.
Hazırlık maçı ve alt ligden bir takıma karşı oynanıyor, as oyuncuların olmadı maçta bu kadar taraftar bile normal olarak karşılanabilir.
Üzerinde durmaya gerek yok bizim hazırlık maçında değil lig ve Türkiye Kupasında ki maçlarda taraftara ihtiyacımız var.
ZiDaNe58 11.10.2011, 09:03 Başka hazırlık maçı yapacak takımmı yoktu en azından bank asyadan bi takım olsaydı bu maça bu kadar taraftar bile fazla
58akif34 11.10.2011, 10:50 Başka hazırlık maçı yapacak takımmı yoktu en azından bank asyadan bi takım olsaydı bu maça bu kadar taraftar bile fazla
Kardeş elazığspor bank asya 1 ligde oynuyor şuan 10. Sırada 5 maçta 7 şuan toplamış keşke bunları önceden bilseydin maça kesin giderdin
favori58 11.10.2011, 11:06 Futbol anlayışı daha doğrusu spor sevgisi ve anlayışı değişti. Önce ki dönemlerde ki gibi körü körü destek artık yok. Takımın iyiyse izlemesi keyif veriyorsa maçları değil antrenmanları bile yoğun taraftar desteği görüyor. Başka bir tabirle ne kadar ekmek o kadar köfte...
Ülkemizde taraftarı ile meşhur Bursa bile kötü gidişatı yüzünden geçtiğimiz haftalarda neredeyse boş tribünlere oynadı ve Ertuğrul Hoca'da bu durumu eleştirdi.
Hazırlık maçı ve alt ligden bir takıma karşı oynanıyor, as oyuncuların olmadı maçta bu kadar taraftar bile normal olarak karşılanabilir.
Üzerinde durmaya gerek yok bizim hazırlık maçında değil lig ve Türkiye Kupasında ki maçlarda taraftara ihtiyacımız var.
Maça ben küçük oğlumla gittim . Stada girince bana söylediği " baba maç seyircisiz mi oynanıyor oldu" Bu konuyu maça gelen arkadaşlarlada konuşup eleştirdik. Pazar günü,hava iyiyken,( tam bir maç havası) piknik havası yokken,üstelikte maç beleşken,ayrıca haberdede dendiği gibi takımın en çok desteğe ihtiaç duyduğu anda gelmemenin hiç bir mazereti olamaz. Yok efendim iyi sonuçla alaklaymış,yok efendim Bursada bile maça az seyirci gelmiş. Besyocu kardeş,olumsuzu örnek gösterme,üstelik Sivasspor'un şu anda özel bir durumu var. Şartlar ne olursa olsun o maçta stadın büyük bölümü dolmalıydı bunun geçerli izahı olamaz
58akif34 11.10.2011, 11:33 mahalle maçı yapsa kaldırımda destekleyen arkadaşlar vardı bir zamanlar galiba hepsi eskide kalmış
sivasfutbol 11.10.2011, 11:35 Bu takımın aklını başına getirir işte. Ayrıca maç saatinin 17 olması çok vakitsiz bir an maç 19'da falan olsaydı daha fazla kişi olurdu. Bende gidecektim ama dershanem nedeniyle gelemedim maça. Bu konuda kimseye sitem etme hakkınız yok ayrıca, gerekli tanıtım yapılmadı. İstasyon caddesinde ki iki üç reklam panosuna duyuru amaçlı reklam verseydi stadın yarısı dolardı.. Diyeceksin internette duyurdular ya, kaç kişi sivasspor sitelerine bakıyor ki her gün? Sadece maç günleri bakıyor insanlar..
Sivaslibey 11.10.2011, 11:40 Başka hazırlık maçı yapacak takımmı yoktu en azından bank asyadan bi takım olsaydı bu maça bu kadar taraftar bile fazla
Evet Elazigspor Bank Asya'da. Fakat Zidane58'in dedigi gibi baska takim yokmuydu. Gereksiz bir maç. Elazigspor senin rakibin degil. Yedeklerini oynatmak istiyorsan disine göre bir rakip bulacaksinki yedeklerinin ne oldugu belli olsun.
Ha bu demek degilki Sivas'ta olsaydim maça gitmezdim, aksine kesin giderdim.
Riza hoca herhalde takima moral ve güven asilamak için bank asyadan takimlarla hazirlik maçi yapiyor.
Magdem öyle daha kötü takimlar ile oynatki bol gollü, bol pozisyonlu maç olsun, yedekler kendilerini bulsun.
Ben onu bilmem, Sivassporun değerini gurbetçilerimiz daha çok biliyor.. Bilen biliyor km lerce yol tepip bir kaç hemşeri göreceğim hasret gidereceğim diye can atan insanlarımıza şahit oldum. Ankaradan çıkarlar Eskişehire Karabüke maça gelirler... Adanadan çıkarlar Kayseriya maça giderler, Ispartadan çıkar Antalya ya maça giderler... Ama bizimkiler kahveden çıkmaz, yanıbaşlarındaki ücretsiz stadyumda maç seyretmeye tenezzül etmezler. Şurda 5000 seyircin olsa kötümü olurdu yani... Biz klavyelerde atıp tutmasını çok iyi biliyoruz (ben dahil) sonra İrlandacılık oynamaya geldimmiydi üzerimize yok... Herkesin kendi payına yazıklar olsun diyorum...
Bu takımın aklını başına getirir işte. Ayrıca maç saatinin 17 olması çok vakitsiz bir an maç 19'da falan olsaydı daha fazla kişi olurdu. Bende gidecektim ama dershanem nedeniyle gelemedim maça. Bu konuda kimseye sitem etme hakkınız yok ayrıca, gerekli tanıtım yapılmadı. İstasyon caddesinde ki iki üç reklam panosuna duyuru amaçlı reklam verseydi stadın yarısı dolardı.. Diyeceksin internette duyurdular ya, kaç kişi sivasspor sitelerine bakıyor ki her gün? Sadece maç günleri bakıyor insanlar..
Maçın pazar günü olması ve maç saatininde 17:00 olması gün ve saat olarak güzel ayarlanmış,Sizin işiniz vardı gidemeyebilirsiniz ama işi olmayan gidemezmiydi ulaşım sorunu yok bilet sorunu yok kahvede fayans düzmek varken maçı kim düşünür.:)
Boşuna kendimizi kandırmayalım bu takıma özellikle Sivasta gerekli destek verilmiyor kemikleşmiş sayısı belli fedakar taraftarımız var onlarda zaten kaçırmıyorlar.Takımın adı Sivassporsa akan sular durmalı reklamı panoyu boşverin Sivassporu takip eden birisi alır bi gazete yine öğrenir yani maça gidecek insan haberdar olur gitmeyecek insan zaten haberdar olamaz olmaz kulağına bağırsan hadi maç var kalk gidelim desen duymaz.:)
Kupa maçıda beleşti onda bile büyük boşluklar vardı o maça gitme bu maça gitme hangi maça gideceğiz oda belli değil,Ben kupa maçında yoğunluk olurda belki yer bulamam diye maçtan tam üç saat önce evden çıktımki belki yer bulamamda maça giremem diye bide ne görsem ne yoğunluğu elini kolunu sallayarak gir.
İşin özü bu takıma herzaman heryerde vaktimiz müsait oldukça destek olmamız gerek..
Yusuf Çevik 11.10.2011, 13:10 Birşey diyiceğim kızacaksınız...Kardeşim daha ücretsiz olan bir maçta ne kadar az taraftar var...
Sivasspor`un neyine yeni stad.!
favori58 11.10.2011, 13:45 Ben onu bilmem, Sivassporun değerini gurbetçilerimiz daha çok biliyor.. Bilen biliyor km lerce yol tepip bir kaç hemşeri göreceğim hasret gidereceğim diye can atan insanlarımıza şahit oldum. Ankaradan çıkarlar Eskişehire Karabüke maça gelirler... Adanadan çıkarlar Kayseriya maça giderler, Ispartadan çıkar Antalya ya maça giderler... Ama bizimkiler kahveden çıkmaz, yanıbaşlarındaki ücretsiz stadyumda maç seyretmeye tenezzül etmezler. Şurda 5000 seyircin olsa kötümü olurdu yani... Biz klavyelerde atıp tutmasını çok iyi biliyoruz (ben dahil) sonra İrlandacılık oynamaya geldimmiydi üzerimize yok... Herkesin kendi payına yazıklar olsun diyorum...
Vay ağızını seveyim hemşerim,tam kitabın ortasından konuşmuşun. dediğin gibi biz Sivaslıların sadece lafa gelince konuşuruz icraat olmaz. Şu maça bile bahane bulup gelmeyenler var.
Maç saati İstasyon Caddesinde boş boş volta atanların yarısı tribüne gitmiş olsa maraton tribünü böyle olmazdı.
BAzı sevgiler vardır gizlidir, her zaman gösterilemez bazı sevgiler de vardır ki açıktır her zaman her yerde gösterilir.Sivasspor maçlarına gelnler mutlaka ki sevdikleri için geliyorlardır sivası, zorla gelemezler ya?Bu pazar Elazığ maçına gittim, maç heyecanlı ve akıcı değildi, sebeb de maçın sebebi.hazırlık maçı sonuçta, ama takımı görmek için stada gelmek bence sevginin en güzel ifadelerinden biri.Bu maç öncesinde dış saha da 4 eylül Beldiyenin maçı vardı, ordan sonra bu maç oldu, tabiri yerinde ise futbola doyduk pazar günü.stada gelen gelemeyen herkese eminim sivasa sevdalıdır, mutlaka sebebleri vardır maça gelemedikleri için.o yüzden "nerede sivasspor sevginiz?"diye sorulması da biraz abesdir, farklı yerlere çekemye gerek yorumları...
58akif34 11.10.2011, 14:19 yönetim karar almış bundan sonra ücretsiz maç olmayacak mis maça gelen taraftara üste para vereceklermis
58MUAMMER58 11.10.2011, 14:39 :mad:MAÇ PARALI OLSA bu kadar azlığı anlarım varsayınki elazığ değil takım kendi arasında antrenman maçı yapıyor stadın yanından gecenler merak edip stada girse 10 bin kişi olur bizim oyuncular taraftar gazıyla oynamaya alışık tatsız tuzssuz maç olmuştur kemik 5000 bin taraftar vardı onlarda ya göçmüş sivastan yada sivas sevgisi körelmiş anlaşılan kendi adıma konuşursam bu takım 35 yıl önce gol duasına çıkyordu ozamandan beri sever ve takip ederim amatörede düşşe sokakta oynasa kaldırıma oturur izlerim bigün bu takım ALLAH korusun 2.lige düşerse sivaslıyım diye geçinenler neler kaybettiklerini ozaman anlayacaklardır elazığ malatya kocaeli sakarka rize aydın erzurum van siirt diyarbakır yozgat konya ve diğer nice takımların sehirlerin taraftarlarına bakıp ibret almak lazım adamlar boşuna mı konuşuyorlar takımınızın değerini bilin diye umarım inşallah birgün pişman olmayız sahip çıkamadığımız için ağlamayız.:mad:
ünisivas 11.10.2011, 15:23 BEN YİNE YAZMIŞTIM WE TEKRAR YAZIYORUM ORGANİZE YOK ARKADAŞLAR ORGANİZE YOK YOK YOK BU KADAR BASİT...
Respect58 11.10.2011, 16:18 Takımımızın hazırlık maçlarındaki isteksiz oyunu ister istemez taraftarada yansıyor.Ayrıca taraftarımızın kendini Gaziantep maçına sakladığını düşünüyorum..
HababamHa 11.10.2011, 16:21 Son fb maçındaki yer bulamıyoruz yönetim biletlere zam yaptı diyen sivassporlular nerede bakın hem stad boş hemde beleş.;)
Ülke genelinde sezon öncesi yaşanan malum olaylardan dolayı taraftarın futboldan soğuduğu, stadyumlardan kaçtığı bir gerçek. Diğer iller örnek gösterilip, her tarafta seyircinin azaldığı söyleniyor. Doğrudur. AMA bu sezon bizim ekstra motive olup takımın yanında olduğumuzu her yerde göstermemiz lazım. İstasyon caddesinde boş boş gezenler gelse yine en az 5.000 kişi olurdu.
Şike soruşturmasında en çok yıpranan iki takımdan biri olarak, diğer takımları değil Fenerbahçe taraftarını örnek almalıyız. Ne kadar sevmeseniz de adamlar takımına sahip çıkıyor. Kötüyü değil iyiyi örnek alsak nasıl olur ?
sebasteia 11.10.2011, 18:45 bence abartmaya gerek yok. bu sezon oynanan resmi maçlarda sivasspor türkiye'de, bjk, fb hariç neredeyse diğer bütün takımlardan daha fazla taraftara oynadı. anadoludan şampiyon olan bursa ve trabzon gibi takımlar bile doğru düzgün seyirci çekemiyor.
elimizdekini kötülemek yerine var olanın kıymetini bilelim.
ZiDaNe58 11.10.2011, 19:12 Kardeş elazığspor bank asya 1 ligde oynuyor şuan 10. Sırada 5 maçta 7 şuan toplamış keşke bunları önceden bilseydin maça kesin giderdin
ben zaten maçtaydımki :) bank asya yazmışım özür dilerm süperlig takımı olsaydı yazacaktım maça gittiğimi maçtan sonraki yorumlarımdan anlayabilirsin
Ben onu bilmem, Sivassporun değerini gurbetçilerimiz daha çok biliyor.. Bilen biliyor km lerce yol tepip bir kaç hemşeri göreceğim hasret gidereceğim diye can atan insanlarımıza şahit oldum. Ankaradan çıkarlar Eskişehire Karabüke maça gelirler... Adanadan çıkarlar Kayseriya maça giderler, Ispartadan çıkar Antalya ya maça giderler... Ama bizimkiler kahveden çıkmaz, yanıbaşlarındaki ücretsiz stadyumda maç seyretmeye tenezzül etmezler. Şurda 5000 seyircin olsa kötümü olurdu yani... Biz klavyelerde atıp tutmasını çok iyi biliyoruz (ben dahil) sonra İrlandacılık oynamaya geldimmiydi üzerimize yok... Herkesin kendi payına yazıklar olsun diyorum...
arkadas noktayi koymus ...
|