sivaslıadem
13.10.2011, 14:29
2012 Avrupa Şampiyonası finalleri play-off'taki rakibimiz Hırvatistan oldu...
Play off maçları 11-15 Kasım'da yapılacak ve ilk maçlar seri başı olmayan takımların evinde oynanacak.
EŞLEŞMELER:
TÜRKİYE- HIRVATİSTAN
Estonya - İrlanda
Çek Cumhuriyeti- Karadağ
Bosna Hersek - Portekiz
Çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak Play-off maçlarının ilki 11/12 Kasım, rövanş karşılaşmaları ise 15 Kasım tarihinde olacak.
winner58
13.10.2011, 14:34
zor görünüyor inş kazanırız
Hırvatlar, güçlü bir ekip.umarım baraj maçlarını kazanıp şampiyona vizesini alırız.
Besyo_cu
13.10.2011, 15:33
Çekebileceğimiz en iyi kurayı çektik.
Kasımın 2. haftasına kadar oyuncularımız form olarak daha üst seviyeye çıkar, Nuri, Semih, Emre gibi oyuncularımız kendilerini toparlar.
Mağlup olmadan turu geçeceğimizi söylemiştim yine aynı şeyi diyorum, biz kötü futbol oynuyor olabiliriz ancak asla kötü oyunculara sahip bir Milli takım değiliz, oyuncularımız grup maçlarından gereken dersi aldılar play off ta kendilerine yakışır ve beklenen performansı göstereceklerdir.
haydi bakalim insallah kazaniriz ve euro 2012 ye gideriz
kura bızımkıler mı cektı,besmelesız kuradan boyle rakıp çıkar:mad:
Turan 59
13.10.2011, 18:28
En iyi kura çekildi.Portekiz çıksa dahamı iyiy di:
asdera58
13.10.2011, 23:17
hırvatista t.direktörün açıklamalarını duymuşdursunuzdur.. "Türkiye 4 yıldır rüyalarımıza giriyor unutamıyoruz bizde bugünü bekliyorduk öcümüzü alacağız" :D:D gülelim mi ağlıyalım mı çok iddalı adam :D
57 Mehmet
14.10.2011, 03:56
avrupa takimlarindan fark yiyen azerbaycan karsisinda bir mac kaybedip ikinci mactada zar zor 1-0 yeniyorsan o takimin zaten sampiyonada isi yok.bu futbolla kuradan estonya cikmis olsaydi onlara karsida eleniriz,playofa kalan 8 takimdan malesef en sayif takim bizim milli takimimiz.kendilerini birsey sanan simarik torpilli iki pas yapamayan kapali defansi acamayan kolayca gol yiyen kosmayayan maci birakipta hakemlerle ugrasan bir takimdan ne bekleye bilirimki,INSALLAH hirvatlardan fark yemeyizde dünyaya rezil olmayiz
DOGU_BEY
14.10.2011, 21:59
çekilebilecek 2.iyi kura...irlandayı tercih ederdim ama şu anki oyun yapımıza baktığımızda kesinlikle portekiz ve çek cumhuriyetinden iyidir...
bu arada bu play-off maçları ne zaman? bilgisi olan varsa yazabilir mi?
58_SEMİH_58
14.10.2011, 22:28
çekilebilecek 2.iyi kura...irlandayı tercih ederdim ama şu anki oyun yapımıza baktığımızda kesinlikle portekiz ve çek cumhuriyetinden iyidir...
bu arada bu play-off maçları ne zaman? bilgisi olan varsa yazabilir mi?
11-14 Kasım.İlk maç sahamızda
DOGU_BEY
14.10.2011, 22:29
11-14 Kasım.İlk maç sahamızda
teşekkürler usta, sağolasın...
Bu oyun yapısı ile bizim bu Hırvatları geçmemiz çok zayıf bir ihtimal... Nedeni gayet basit... Defansın göbeği Servet ve Gökhan Zan, Orta saha Sabri Sarıoğlu, formsuzlar ordusu gayet açık bir şekilde belli ediyor.. Takım Hamit ve Burakın performansına ve kalecinin gününde olmasına bağlı maalesef...
hırvatlar bu maçı intikam maçı olarak bilenecekler yinede biz turu geçeceğiz