Orijinalini görmek için tıklayınız : Antep İle 13. Randevu

SivasSpor.Com
14.10.2011, 19:21
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/sivas-anderlecht.jpg

Sivasspor ile Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig'de bugün 13'üncü kez karşı karşıya gelecekler. İki ekibin de birbirine karşı deplasman galibiyeti bulunmuyor.
Sivasspor'un 2005-2006 sezonundan itibaren Süper Lig'de mücadele etmesiyle birlikte başlayan rekabette, galibiyetlerde Sivas ekibinin 4-3 üstünlüğü bulunuyor. İki ekip arasında geride kalan 12 maçın 4'ünden Sivasspor, 3'ünden ise Gaziantepspor galip ayrılırken, 5 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Taraflar, galibiyetlerini kendi sahalarında elde etti. İki ekibin de birbirine karşı deplasman galibiyeti bulunmuyor.

Gaziantepspor ile evinde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Sivasspor, iç sahada galibiyet şansı tanımadığı rakibi ile dış sahada oynadığı 6 maçın 3'ünden mağlubiyetle, 3'ünden ise beraberlikle ayrıldı.

Sivasspor, rakibini en son 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Sivas'ta 3-0 mağlup etti. İki ekip arasında son oynanan 3 maçın 2'si beraberlikle sona ererken, geçen sezonun ikinci yarısında Gaziantep'te oynanan karşılaşmadan kırmızı-siyahlı takım 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Geride kalan 12 maçta Sivasspor rakip fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

İKİ EKİP ARASINDAKİ 12 MAÇIN SKORLARI

Sivasspor ile Gaziantespor arasındaki geride kalan 12 maçın skoru ise şöyle:

SEZON MAÇ

2005-2006 Sivasspor-Gaziantepspor: 0-0

Gaziantepspor-Sivasspor: 0-0

2006-2007 Gaziantepspor-Sivasspor: 1-0

Sivasspor-Gaziantepspor: 2-1

2007-2008 Sivasspor-Gaziantepspor: 2-0

Gaziantepspor-Sivasspor: 0-0

2008-2009 Sivasspor-Gaziantepspor: 3-0

Gaziantepspor-Sivasspor: 2-1

2009-2010 Sivasspor-Gaziantepspor: 3-0

Gaziantepspor-Sivasspor: 2-2

2010-2011 Sivasspor-Gaziantepspor: 1-1

Gaziantepspor-Sivasspor: 3-1

sebasteia
14.10.2011, 19:25
2008-2009

Gaziantepspor-Sivasspor: 2-1

maçın bedeli = ismail köybaşı + tabata = yaklaşık 30 trilyon tüpçü parası!!!

haram para ile kimse iflah olmazzzz!

Salim58
14.10.2011, 19:41
Daha fazlası olmazsa bu tarifede güzel olur..Sivasspor-Gaziantepspor: 2-1

RoKeT
14.10.2011, 19:49
İnş yenip o düşme potasinin dibine sokacaz

gürünlüyiğido58
14.10.2011, 20:08
ben 2-1 veya 3-1 gibi skorlarla yeneceğimizi düşünüyorum Grosicki ve Rasmussen den gol bekliyorum

58MUAMMER58
14.10.2011, 21:24
ANTEP BİZDEN köklü kulüp olmasına rağmen istatiksel üstünlüğümüz var inşallah yeneriz en nefret ettiğim takımlardan antep spor umarım bu yıl küme düşerler ellsallarım

DOGU_BEY
14.10.2011, 22:32

hepsi yavaş yavaş çıkacaktır...şikenin, teşvikin kralı o maçtaydı ama o zaman birilerinin gözü görmüyor, kulakları duymuyordu... üç maymunu oynuyorlardı...

Morten58
15.10.2011, 00:05
Sivassporumuz eger milli takim arasini cok iyi degerlendirdiyse ki inaniyorum degerlendirmistin o zaman Gaziantepspor müsabakasinda farkli kazaniriz.

Büyük ihtimal Eneramo bu macta olmayacak!

Grosicki,Rasmussen ve özelikle Erman'dan bir patlama bekliyorum.

MaXiMuM
15.10.2011, 00:08
3 Mayıs 2009.. Sivasspor şampiyonluğa koşuyor ve o gün Gaziantep'e 2-1 mağlup oluyor. Maç sonunda şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş gibi sevinen bir Gaziantep!!! Gün geldi devranı döndürme vakti Yiğidom.. Yüreğini koy ve şimdi hesap kesme Vakti ! Bugün o gün... Haydi Tribüne Yiğido Şov Zamanı !!!

KaanK
15.10.2011, 00:24
satılmış antep, yarın seni ligin dibine gömücez rahat ol...umarım stad yarın antep kümeye diye inler tek temennim unutamayacakları bir hezimet ve sonun başlangıcı onlar için ....

MaXiMuM
15.10.2011, 00:26
satılmış antep, yarın seni ligin dibine gömücez rahat ol...umarım stad yarın antep kümeye diye inler tek temennim unutamayacakları bir hezimet ve sonun başlangıcı onlar için ....

İNŞALLAHHH..................

4eylül
15.10.2011, 00:55
antep fıstığı yarın seni kırıp kırıp yiyeceğiz satılmışlığınızı asla unutturmayacağız

Yigido DogaN
15.10.2011, 01:10

agzına yüreğine saglık topragıım...gönlümden 5 attığımızı ve bunun gururunu yaşayarak antep camiasına KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN ELBET HESAPTA DÖNER.....düsturuyla muhteşem bir ders vermiş oluruz diyerek saygılarımı sunarım derdim odurki bizim kamil..:)) taze damat acep fazlaca efor sarfetmekten btkinmidir yoksa balayını haketmiş bir şekilde sezon sonunamı sakladı görecegizz ....benim bombam....PEDRİEL SUAREZDEN ..Bİ İHTİMAL DAHA VARKİİİİİİ OLASI BU ....HAFTA İÇİ BELÇİKAYA AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI İLE ÜMİT MİLLİ OLARAK GOLDE ATMIŞ GARDAŞIMIZ ...CİHAN ÖZKARA ..HAYDİ BAKALIM İŞ TARAFTARIMIZDA İSTANBULDAN YİNE TRÜBÜNLERRE BAKARAK OFF ÇEKTİRMEYİN BİZLRE GÜRÜLTÜNÜZÜ BURADAN AVRUPA YAKASINDAN DUYMAK İSTİYORUZZ......

Yigido DogaN
15.10.2011, 01:11

VAYY SENİN AGZINA KURBAN OLURUM ÖZTOPRAGIMM AYNEN KATILIYORUM SÖYLEDİKLERİNEE....EYVALLAH

VAVEYLA13
15.10.2011, 08:31
eskiden severdim antep'i taki o malum maça kadar. şimdi amatör lige kadar yolları var. daha beter olurlar inş. bizi çekemeyenler. yaptıkları elbette yanlarına kalmayacak bugün onları sahaya gömüp ligin dibine atacağız. en az 3-0

Salim58
15.10.2011, 08:44
Gaziantepspor’un Sivasspor tesislerindeki sahayı istemesi nedeniyle Kırmızı-Beyazlı takım antrenman programında değişiklik yaptı ve akşam 17.00’de yapacağı idmanı sabaha aldı.Gaziantepspor’da akşam saat 17.00’de Sivasspor tesislerinde çalıştı.

Sivassporun yaptığı güzelliğe bakıp utansınlar diyeceğimde bunlarda utanacak yüz varmı acaba.?

Yusuf Çevik
15.10.2011, 09:26
Gaziantepspor’un Sivasspor tesislerindeki sahayı istemesi nedeniyle Kırmızı-Beyazlı takım antrenman programında değişiklik yaptı ve akşam 17.00’de yapacağı idmanı sabaha aldı.Gaziantepspor’da akşam saat 17.00’de Sivasspor tesislerinde çalıştı.

Sivassporun yaptığı güzelliğe bakıp utansınlar diyeceğimde bunlarda utanacak yüz varmı acaba.?

Misafir`i iyi ağırlamak gerek,Salim abi...:)

Yusuf Çevik
15.10.2011, 09:31
Bu takıma galibiyet yakışır!

Sivasspor bu akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Sabah yapılan çalışmaya izinli olan Eneramo ve Diallo’nun dışında bütün futbolcular katıldı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, rakiplerinin son derece iyi bir takım olduğunu, ancak onlara bugünkü maçla birlikte çıkış yapma şansı vermeyeceklerini söyledi.
KALEDE YİNE ATİLLA
Kart cezası biten Milan Borjan’ın bugünkü maçta yedekte olacağı, formda kaleci Atilla’nın Sivasspor’un kalesini koruyacağı öğrenildi.
FATY ONBİR’DE
Sivasspor’un başarılı ama şanssız stoperi Faty, aylar sonra ilk kez bugünkü maçta forma giyecek. Ligin ilk haftasındaki Karabük maçının 22. dakikasında sakatlanan Faty yaklaşık 1,5 ay sonra ilk kez forma giyecek.
PEDRİEL Mİ? CİHAN MI?
Sivasspor’da Eneramo’nun izinli olması nedeniyle bugünkü maçta onun yerine kimin sahaya çıkacağı merak konusu. Sakatlıktan yeni kurtulan Pedriel’in ilk on birde sahaya çıkması büyük ihtimal olurken, Cihan Özkara’nın da onbirde çıkabileceği belirtildi.

emin kara
15.10.2011, 10:08
Ya arkadaşlar Antep küme diye bagırmak bize yakışmaz kötü tezahurat yapmayalım bize yakışan kendi takımımızı destekleyen takımı saha içinde hırslandıracak güzel tezahuratlar yapmaktır gecen sezonlarda bizim için kümeye diye bagıran takımlar bizi çok üzmüşdü aynısını başkalarına yapmak bizim gitlimize mertligimize yakışmaz önemli olan takımımız sahadan galib ayrılması bunun içinde maçın bitimine kadar takımıza gereken destegi vermektir sivassporu herzaman kazanırken görmek dilegiyle yolunuz açık olsun yigidolar

selimdelen
15.10.2011, 17:45
ben unutmadım unutmayan onca ınsanında vaar oldugunu biliyorum antep sivası şampiyonluk yolunda celme takan 2 takımdan birisidir eee ne demısler keser doner sap doner sımdı sıra bizde hadi bakalım yigidolar neyiniz var neyiniz yok osrtaya koyun bjk den bir puan almaları onları pek bir havaya sokmustur sivasta 3 puan kaybetmeleri havalarını alır :Pp