Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor - Gaziantepspor
SivasSpor.Com 15.10.2011, 10:23 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsgant.jpg
Sivas Kümeye diye bağıran Antep'e gerçek yerlerini haykırmak vakti. Maç öncesi ve maç sonu gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz.
Sakatlıkları devam eden Tomas Rada ile Murak Akça’nın dışında annesini kaybeden golcü Eneramo da bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Gaziantepspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, Çetin sakatlığı nedeniyle oynamayacak.
Kadromuz.
AtillaKoca
Ugur Kavuk
Hayrettin Yerlikaya
Jack Faty
Jakoup Navratil
Mehmet Nas
Kadir Bekmezci
Kamil Grosicki
Erman Kilic,
Rasmussen
R. Pedriel Suarez
Not: Sayfamız Maç Sonuna Kadar Güncellenecektir.
58xtanerx09 15.10.2011, 10:28 Allah yardımcınız olsun.
Sivas kümeye diye bağıran Antebi yerlerde süründürmemiz ve eze eze yenmemiz gerek.
adalı harun 15.10.2011, 10:31 inşşalah kazanırız
kaypak ****leri
liğin dibine atarız
onlarla hesabımız bitmedi adi satıcılar, stadı onlara tezahuratımızla dar etmemiz lazım
sivasın sivaslıdan başka dostu olmadığnı göstermemiz lazım
3 Mayıs 2009.... Üç Mayıs ikibin dokuz.... Gaziantepspor ilk yarısını 1-0 yenik kapattığı müsabakanın sonucunda takımımızı 2-1 yeniyor ve Şampiyonlar ligini garantilemiş gibi seviniyor... Tabatalar Köybaşları akıl almaz fiyatlarla transfer bedelleri ödenerek bir şehrin bir takımı adeta ihya edildi... İhya edenler/edilenler biliniyor ama kimsenin sesi çıkmıyor. Çıkmıyor çünkü adeta şoktan kurtulamıyor. Evet o şoktaki takım bizdik... Keser döndü sap döndü işte futbol adına hesap günü geldi çattı.... HAydi Yiğidolar haydi aslanlar, makbuz elinizde tahsilatlar 4 Eylülde, hep beraber destek zamanı....
Not: Maç canlı anlatımı müsabakanın başlamasına yarım saat kala sitemizde...
Respect58 15.10.2011, 11:17 Eneramonun olmaması bizim için çok büyük kayıp olacak.Maçın başlarında şansa bir gol bulabilirsek oyunun kontrolünü elimize alırız.Gaziantep illa kazanacam diyerek üzerimize gelirse ve Grosicki ile Ermanda gününde olursa kontradan gol bulabiliriz.Zor bir maç olacak inşallah kazanan biz olacağız.
Eneramonun olmaması bizim için çok büyük kayıp olacak.Maçın başlarında şansa bir gol bulabilirsek oyunun kontrolünü elimize alırız.Gaziantep illa kazanacam diyerek üzerimize gelirse ve Grosicki ile Ermanda gününde olursa kontradan gol bulabiliriz.Zor bir maç olacak inşallah kazanan biz olacağız.
Ben Eneramo konusunda size katılmıyorum. Pedriel bana göre Eneramodan daha iyi bir yapıya sahip oyuncu. Oyunu kovalıyor pres yapıyor. Eneramoda bu zayıf. Umarım yanlış düşünmüyorumdur ;)
Yusuf Çevik 15.10.2011, 11:25 Eğer bu kadro ise yine stopersiz çıkacağız maça.Hadi bakalım hayırlısı.
aozdemir 15.10.2011, 11:31 faty neden oynamıyor ki savunmada
faty neden oynamıyor ki savunmada
Buradaki kadro muhtemel kadro Faty büyük ihtimal ilk 11 de maça başlayacak.
gangster 15.10.2011, 11:53 Bugün günlerden SİVASSPOR..Hadi hayırlısı..
Morten58 15.10.2011, 12:02 Sivas'ta kim gülecek?
Rıza Çalımbaylı Sivasspor, lige kötü bir başlangıç yapan Gaziantepspor'u konuk ediyor.
Ligde 7 puanda bulunan Sivasspor, sezona istediği gibi başlayamayan Abdullah Ercanlı Gaziantepspor'u evine evine eli boş göndermenin amacında.
Konuk ekipte ise tek amaç ligdeki ilk galibiyetini elde etmek.
Saat 19.00'da başlayacak olan bu zorlu müsabakayı İlker Meral yönetecek.
SİVASSPOR-GAZİANTEPSPOR:
STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEM: İlker Meral
YAYIN: LİG TV 2
SİVASSPOR: Atilla, Uğur, Faty, Navratil, Hayrettin, Erman, Kadir, Mehmet, Grosecki, Rasmussen, Pedriel,
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Serdar, Ivan, Dany, Emre Güngör, Orhan, Elyasa, Sosa, Popov, Wagner, Cenk Tosun
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Ercan
Ligtv
engin2609 15.10.2011, 12:03 Enaramonun olmaması kötü oldu . ama pedriel enaramoyu aratmıyacagını düşünüyorum.. İnsallah yneriz. skor tahmin 4-0 :) diyorum
stutgart58 15.10.2011, 12:39 Buradaki kadro muhtemel kadro Faty büyük ihtimal ilk 11 de maça başlayacak.
bence Faty hiç oynamaycak çünkü elazığ maçını izledim orda kerim zengin dahi bir çok kişi oyadı ama Faty yoktu...henüz sakat yada hala hazır değil anlaşılan..stopersiz oynamak çok saçma gelşyor her mçta
bence Faty hiç oynamaycak çünkü elazığ maçını izledim orda kerim zengin dahi bir çok kişi oyadı ama Faty yoktu...henüz sakat yada hala hazır değil anlaşılan..stopersiz oynamak çok saçma gelşyor her mçta
Jokerimiz Hayrettin var ya kardeş :) O oynayabilir stoperde :)
bu maçı almalıyız be abiii...
stoperde sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.
sebasteia 15.10.2011, 14:23 gaziantep taraftar sitesinde birisi ''sivas'a karşı beraberlik mağlubiyet sayılır'' yazmış! gerçekten ilginç. kendilerini ligin zirvesinde mi görüyorlar. biz bir puanı olan antep'e saygı duyarken ve çekinirken, onların bu derece hava yapmaları ilginç gerçekten.
faty oynayacakmis gelen haberler arasinda :) haydi insallah kazasiz belasiz atlatiriz su maçi kazanmamiz gerekiyor ama su eksiklikler cok can sikici :rolleyes:
eyupkocak 15.10.2011, 17:13 antepte geçen sene bile çekemeyen ve bize en çok ararı veren şu takıma bir yumrukta biz vuralımmmmmmm
Bayanların sesi gelıyor :D
Besyo_cu 15.10.2011, 19:36 Net gol pozisyonlarını bulan antep oluyor. Uğur ve Atilla 2 net golu engelledi. Grosicky ile bir şutumuz direkten döndü. Defansta çok açık veriyoruz.
helal olsun yigidelere sesleri maratondakilerden daha çok çikiyor :rolleyes:
+++takım resmen iflas etmiş kavuk,hayrettın rıza hoca 3 liğ futbolcuları gibi oynuyorlar
+++orta sagda her kes dökülüyor tum yük kadirde rıza hocada flim gibi izliyor sansımız olmasa antep 5+0 olurdu
+++cihan girmeli acilen oyuna
çok kotu oynuyoruz atilla şimdiye kadar oyunu tutan isimdi ilerde top tutamiyoruz enramoyu cok aradık şimdiye kadar
Morten58 15.10.2011, 19:53 http://www.radyobora.com/ Trt yi dinlemeyin yeni duydum ve paylasim dedim!
hayrettin çok aksıyor ....
cok kotu oynuyoruz ilerde top tutamıyoruz eneramoyu cok aradik simdiye kadar bence orta sahamizi guclendırmeliyiz atillaya borcluyuz şimdiye kadar oyunu tuttu 2.yarıda bu duzende cok problem yaşarız gibi gorunuyor
+++bu hakemle zor macı kazanırız
+++rıza hoca m.nasın kötu oyununu görmüyormu ++cihan girmeli
maçi izleyemedim mutlaka kazanmaliydik ama kazanamiyorsan yenilmiceksin ve 1 puan aldik neyse diyelim ama kaçan 2 puana çok uzuluyorum maçi sivas radyo boradan dinledim hakem berbatti galiba bu arada nerden bulmuslar bu spikeri gerçekten harika anlatiyor ercan taner gibi murat kosovali gibi birsey kalpten goturecek bizleri nerdeyse
maçin yildizi cerny su eksikliklerimiz olmasaydi kazanirdik (mesela eneramo)
Morten58 15.10.2011, 20:58 Ben macin son 60 dakikasini Sivas Radyo Bora'dan dinledim güzel yayin yaptilar.
Maca gelince dinledime göre dakika 30-60 arasi cok hizli süratli gecmis,ayrica macin yildizi bence Kalecimiz Atilla onun sayesinde bir Puan alabildik ayrica Pedriel Eneramo'dan daha iyi diyen arkadaslari gördük bugün bence Eneramo daha iyi ve daha önemli. Cerny de cok hizli iyi oynamis insallah Kayseriye ilk golünü atar ve Kayseri Deplasmanindan mutlak 3 puan almamiz dilegile diyorum.
maçi izleyemedim mutlaka kazanmaliydik ama kazanamiyorsan yenilmiceksin ve 1 puan aldik neyse diyelim ama kaçan 2 puana çok uzuluyorum maçi sivas radyo boradan dinledim hakem berbatti galiba bu arada nerden bulmuslar bu spikeri gerçekten harika anlatiyor ercan taner gibi murat kosovali gibi birsey kalpten goturecek bizleri nerdeyse
maçin yildizi cerny su eksikliklerimiz olmasaydi kazanirdik (mesela eneramo)
ayrica maçi kaybedebilirdik penalti yuzunden bunu unutmamali gelecek hafta kayseri deplasmaninda 1 puan cikartmaliyiz en azindan adamlar 0-2 yeni bjkyi inonude surprize bak yani demek istedigim bu ligde 1 puan bile çok iyi herkez herkezi yenen bir lig bu lig
Maçın yıldızı Atilla diyorum, çok güzel kurtarışlar yaparak takımımızın yenilmesini önledi. Her iki takımında attığı şutlar direkten döndü, bu maçtan bizde galip olarak çıkabilirdik, Antepte, ama top kaleye girmedi mi girmiyor. Beraberlikte iyidir, inşallah haftaya galibiyet alırız.
bi puan bence kazandık bugun cokta iyi değildik bitirici vuruslarımız cok kotü sakin oynayamıyoruz kroniklesen pas sorunumuz var bugun kotuyduk verilen aralar nedense bize hiç iyi gelmiyor ilerde top tutamıyorz neticede bir puan iyi bence şu maça
EneS ElmaS 15.10.2011, 21:15 Eneramo'nun degerini anlamiyanlar en gec simdi anlamislardir umarim..
Eneramo'nun degerini anlamiyanlar en gec simdi anlamislardir umarim..
Bugün bu cümleyı bende sürekli söyledım ıcımden. Eneramo bu takımın olmazsa olmazıdır. Yokluguda ınanılmaz farkedıldı.
|