Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig Bundan Sonra Başlayacak

SivasSpor.Com
15.10.2011, 22:21
http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/1.atamkarincaaa.jpg

G.Antep maçı sonrası konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının geleceğiyle ilgili mesajlar verdi.

Golsüz berabere biten Sivasspor - Gazaintepspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "Antep iyi takım ve iyi oyuncuları var. Teknik direktör değişiklikleri de yeni bir hava yaratıyor. İlk yarı istediğimiz futbolu oynayamadık. Ama ikinci yarı iyi oynadık. İlk yarıda vermemiz gereken pozisyonlar verdik. İlk yarıdan memnun değilim ama ikinci yarıdan memnunum. Tek sıkıntımız ilerde top tutamamamız. Eneramo'nun olmaması dezavantaj oldu. Pedriel'in sakatlıktan çıkması ve Cihan'ın tecrübesizliği yeterli olmadı. Büyük bir periyoda giriyoruz. Önemli rakiplerle arka arkaya oynayacağız. Oynadığımız futbolun üzerine çıkmalıyız. İlk yarı gibi oynarsak lig bizim için hüsran olur ama ikinci yarı gibi oynarsak istediğimiz alırız" dedi.

Eksikler bulunduğunu belirten Çalımbay, "Bilhassa stoper sıkıntımız vardı. Puan puandır. Gönül 3 puan isterdi ama olmadı. İkinci yarıdaki oyunumuzun üstüne çıkarsak Kayseri ile deplasmanda oynayacağımız maçtan iyi sonuç alıp tempoyu artırarak iyi yerlere gelmek istiyoruz. Milli maç arasının faydası da zararı da oldu. Sakatlar iyileşti, ama iyi bir performans yakalamıştık. Devamı açısından önemliydi. Lig bundan sonra başlayacak. Milli takımın play-off maçlarından sonra lig daha da çetin geçecektir" şeklinde konuştu.

Çalımbay ayrıca, maçta kendilerine destek veren kadın taraftarlara da teşekkür etti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, 0-0 biten Sivasspor maçını bölüm bölüm değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "İlk 20 dakika futbol adına iki takım bir şey koyamadı. 20 dakikadan sonra hakimiyeti ele geçirdik. Biri penaltı olmak üzere 2-3 ciddi pozisyonlar bulduk. Devrenin sonunda penaltı kaçırdık. İkinci yarıda daha iyi oynayıp pozisyon bulacağımızı düşünüyordum. Ama oyun ilk yarının ilk dakikaları gibi gelişigüzel oynadı. Son dakikalarda hatalarımızdan Sivasspor tehlike yaşatsa da kazanmamız gereken bir maçı beraberlikle bitirdik." dedi.

Henüz tam olarak iyi bir yola girmediklerini söyleyen Ercan, "Beşiktaş maçında da bu maçta pozisyonlarımız ve penaltımız var. penaltıyı da değerlendiremedik. Galip gelmek motivasyon artırmak adına önemli. Biz bugün beraberliği düşünmüyorduk. Galip geleceğimizi düşünerek ofansif oynamayı düşündük. Zaman zaman oldu ama biraz kopuk kopuk oynuyoruz. Olumlu gelişmeler var. Son 10 dakika hariç pozisyon vermiyoruz ama galip gelmek çok önemli. Buna Gençlerbirliği maçı ile başlarız diye düşünüyorum. İyiye gidiş var ama biraz yavaş ilerliyor" ifadelerini kullandı.

Uzun bir sakatlık sonrası yeniden takıma dönen Sivassporlu Faty, henüz hazır olmadığı için kendisi açısından yorucu bir maç olduğunu belirterek, takıma dahil olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Genç oyuncu Cihan Özkara ise, görev aldığı dakikalarda heyecanlı olduğunu ifade ederek, "İki taraf da 3 puan için oynadı ama bir puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

3 puan için Sivas'a geldiklerini belirten Gaziantepsporlu Elyasa, "Kötü bir gidişatımız var. Maalesef tekrarladık ve 3 puan alamadık. Maça durgun başladık kontrollü oynadık, pozisyonlar bulduk. Maçı bizim istediğimiz şekilde oynanmayı başardık. Pozisyonlara girdik, kaçırdığımız penaltı vardı. İkinci yarı oyunumuzu sürdüremedik. Üstümüzde haftalardır bir sıkıntı var ve maalesef çözemedik. Geçen haftada rakibimizi kaçırmıştık. Tek pozitif olan tarafımız gol yememek. Acilen 3 puana ihtiyacımız var. Bulunduğumuz yer bize yakışmıyor" şeklinde konuştu

Bekir Ozan ise, "Maç iki bölüm halinde oynandı. İlk yarı iyi oynayan Gazientepspor'du. İkinci yarı oyun kontrolünü Sivasspor'a kaptırdık. Ama bizim net pozisyonlarımız vardı. Pozisyonları değerlendiremedik. Yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz" diye konuştu.

58 Genç Yiğido
15.10.2011, 22:42
artık zorlu maçlar başladı haftayaki maçta yüzümüzü kara çıkarmayın çocuklar o maç bizim için 33 maçtan daha önemli bileğinize kuvvet her maçta oynadığınızın 5 katını oynayın o maçı alın ....SİZE GÜVENİYORUZ.....

RoKeT
15.10.2011, 22:46
Hocam sanada birşey dediğm yok yönetim yok Takim sitresli orta saha bir türlü oturmadi Orta saha ara transfer de 2 yönlü oyuncu almak lazim top tutan ve kovalayan yetenekli 'geç' oyuncu alinmali 'geç' olmasi konusunda israrciyim arti bize bir Balili gibi bir forvet lazim görüntü kontra atak takimi izlenimi veriyo

HALIL
15.10.2011, 22:50
bugun 3 puan alinsaydi biraz daha rahat olabiliridk ama surpirz puanlar alacagiz insallah buna inaniyorum

infial§
15.10.2011, 23:31
gazıantep gecen senekı havasında değil tehlıkelı bı takım dı,2 tarafta bırbırı nı tart tı sans golu bulan maçı kazanacak tı,antep lı defans oyuncusu dani kalıtelı saglam futbolcu

izmirliyigido
15.10.2011, 23:32
Hocam pembe rüya görmeyelim. Orta sahamız yok. Orta saha Mehmet Nas ile Erman Kılıç ile olmuyor, olmaz !.. Bize oyunu 2 yönlü değil 4 yönlü oynayacak futbolcu, pasör orta saha lazım. Geçen 3 maç bu görevi azda olsa Eneramo üstlendi, şimdi o da olmayınca orta saha koptu forvetten.

Onun için mutlaka ve mutlaka CERNY bu takımda olmalı. Hiç olmazsa top çalıyor, rakibe basıyor, şut çekiyor, orta yapıyor, gol kovalıyor. Mehmet Nas gibi ne yaptığını bilmez değil, Erman Kılıç gibi sadece frikiklerde değil. Oyunun her anında oyunun içinde.

Kayserispor'dan ve Beşiktaş puan almak, Mersin İd.Y.nu yenmek istiyorsan CERNY'i mutlaka ilk 11'de oynat hocam.

.

redbull58
15.10.2011, 23:35
Hocam pembe rüya görmeyelim. Orta sahamız yok. Orta saha Mehmet Nas ile Erman Kılıç ile olmuyor, olmaz !.. Bize oyunu 2 yönlü değil 4 yönlü oynayacak futbolcu, pasör orta saha lazım. Geçen 3 maç bu görevi azda olsa Eneramo üstlendi, şimdi o da olmayınca orta saha koptu forvetten.

Onun için mutlaka ve mutlaka CERNY bu takımda olmalı. Hiç olmazsa top çalıyor, rakibe basıyor, şut çekiyor, orta yapıyor, gol kovalıyor. Mehmet Nas gibi ne yaptığını bilmez değil, Erman Kılıç gibi sadece frikiklerde değil. Oyunun her anında oyunun içinde.

Kayserispor'dan ve Beşiktaş puan almak, Mersin İd.Y.nu yenmek istiyorsan CERNY'i mutlaka ilk 11'de oynat hocam.

.

Evet kardesim haklisin cerny ilk onbirde olmali hep

threestar58
16.10.2011, 00:09
bu macta yenilebilirdik,de hadi yine 1 puan,la kurtardik, riza hoca,nin dedigi gibi lig bundan sonra baslayacak her macin berabere bitmesi iyi degil ara,da bir 3 puan almak gerek

58MUAMMER58
16.10.2011, 00:10
bu ligde hertakım hertakımı yenebilecek durumda bakın tsye bakın azdaha yeniliyordu bjk evinde liğin dibindeki kayseriye yenildi bundan sonraki maçlar daha zordur ozamana kadar gerekli puanları alsak iyi olur takımın durumu ortada baskansız moralşiz parasız bu yetmez gibi stopersiz oynuyoz bu hafta forvetsizde oynadık buşartlarda 1 puan antepten almakda iyi takımı tasıyacak adamlar formsuz mehmet nas erman kadir mumla aranıyor ne olursa olsun bu takımda cerny ve rada daha fazla sans bulmalı kanatindeyim takımın ağırtopları kendine gelmeli biran önce vites yükseltmeliyiz

ahhguzum
16.10.2011, 00:11
ya cherny ilk 11 de bu kadar koşamaz şimdilik ama harikaydı ben 2. yarı bayıldım takıma gol hariç herşey güzeldi...

DoomsDay58
16.10.2011, 00:21
Bu kadar sakatla kazanamamak normal ama haftaya inşallah kayseriyi yeneriz ayrıca Cerny'i çok beğendim harika oynuyor bence sürekli 11'de olması gereken oyunculardan

KaanK
16.10.2011, 01:26
Bu maçta bizim için en güzel şey faty ve cerny nin takıma dahil olmasıdır..Faty bugün çok iyiydi form tuttukça savunmamızı toparlar, cerny de çok katkı sağlayacak bugün o ışığı verdi bize ..Hocanın da dediği gibi ikinci yarıdaki oyunu sergilediğimiz takdirde yolumuz açık.. Ha bu arada ikinci yarı inatla grosicki ye top atılmadı yine özellikle kadirin kaleye vurduğu topta pas verse gol pozisyonu ...Eneramonun bizim için ne kadar önemli olduğunu bu akşam yine anladık..Ama iyi yoldayız inşallah böyle gidersek yolumuz açık diyorum ben

şarkışla 58
16.10.2011, 08:11
Cerny bu takıma geldiğinden beri en iyi topunu oynadı.Hemen gaza gelip bu adam neden ilk 11 de oynamıyor deyip Hoca yı suçluyorsunuz.Sanki adamın her hafta daki performansı Antep maçındaki gibi de Hoca haksızlık yapıp onu oynatmıyor.Önceki haftalarda adam girdiği her maçta sahada yürüdü resmen hemen unutuyorsunuz.Hoca ilk 11 de oynatsaydı,bir de kötü oynasaydı hemen diyecektiniz ki,yav bu adam son 20 dk oynayamıyor ki ne işi var dı ilk 11 de.

Yusuf Çevik
16.10.2011, 08:25
Hocam lig`in bundan sonra başlıyacağı felan yok.Bütün takımlar çok güçlü ve karşımızdaki Gaziantep puan alamayan bir takım.Onun için bize neyi ver neyi yok kullandılar.Ancak atamadılar.Bu maçı onlarda kazanabilirdi bizde kazanabilirdik.

Navratil`in bir an önce kendine gelmesi lazım.Orta sahada Mehmet Nas hatalar yapıyor.Bizde vuruş eksikliği var.Oyuncular toplara vuramıyorlar.Haftaya Kayserispor deplasmanına gidiyoruz.Eğer Gaziantepspor maçında oynadığımız gibi oynarsak,beraberlik bile alamayız.

TEKOTORİTE58
16.10.2011, 09:09
tüm olumsuz eleştiren yigidolar iyi okuyun yazımı laf olsun diye eleştirmeyin yok ortasha yok yok santrafor yok şu yok bu yok geçen iki seneyi bir gözden geçirin sonra konuşun bize hangi takım gelirse gelsin golleri sıralıyordu şimdi es es maçı hariç sivasspora gol atmak eskişsi kadar kolay degil yani sivas gol attıgı her maçı hemen jemen kazanır sivasspor şuan trabzonsporda çok çok iyi durumda gördük bizim kolay yendimiz ankaragücü daıttı bıraktı ama sonuş 3-2 oldugu için trabzon iyi gözüktü ama yarin görecegiz bjk kayseriye yenildi antep son sırada ama antep buranın takımı degil güçlü bunuda yarin trabzonu gs yenerse ozaman görüşürüz sizle sivassğporun aldıgı 1 puan bence iyi sonuçtur daha çok maç kazanır bu takım rasmusseni eleştirenlerde şunu söyleyim adam çok iyi santrafor ama sen posizyon hazırlamassan neyi atacak adam 18 içinde çok etkili 2 topada vurdu girmedi ilerde iyi olur enaramo olunca rasmussene yer açıyor onunda gol vuruşu iyi degil ama dafansı yıpratıyor forvet arkası iyi oynuyor takım çok iyi ne istiyorsunuz daha bilmemeki hocanında işine karışmayın kimşi oynatır oynatır sanane suareze tepki vardı ya adam 2 aydır oynamıyor nasıl alışacak oynamadan geçensene seni kimin attıgı goller kurtardı bir bakın ben yazıyım ist bel karabük kayseri bu 3 maçı suarezin attıgı golerele galip bitirdin nankör olmayın bu takım hedefi ligde kalmak onuda hiçbir tehlike yaşamadan ligde kalır hatta ben ilk dört pılay of içişn trabzonsdanda bjk sivassporun daha şanslı oldugu görüşündeyim şu an sivasdan güçlü iki takım var biri gs biri fb digerleri fasa fiso sivas bu hafta sonu kayseriyi yener gelir

KaRiZmA YiĞiDo
16.10.2011, 17:38
Evet Şapkamızı önümüze alarak Oturup biz ne yapacağız derken şimdi kalkmış önümüzde zorlu maçlar var bunları kazanmak zorundayız,iyi takımız felan bırakın bu sanaryoları takım berbat istikrarsız,kime güvenip sahaya çıkacan,bir hafta süper oynayan öteki hafta tel tel dökülüyor.Bakın Gazi Antep liğin en kötü takımı sen evinde bu takıma puan verebiliyorsan hiç konuşmayacan ceketini alıp gidecen ya biz futbol seyretmiyoruz ya siz başka takımdan bahsediyorsunuz Antep'e gelen 4 çekti giden 4 çekti ne defans ne orta saha nede forvet var bu nebiçim takımız biz kaleciler ayrı bir sorun mahalle takımında bile böyle kalitesiz kaleci yokturdur.Seyirci maça niye gelsinki? kahrolmayamı ? parasıyla rezil olup saç baş yolmayamı?Arkadaşlar eskiden bir Sivas Spor vardı tadından yenmeyen Mohammed,Murat Doğan,Kamanan,Mehmet YILDIZ,Abdurrahman Dereli,Bilica neydi o günler televizyonun başında hop oturur hop kalkardık stad tıklım tıklım bir okadar taraftarda dışarda eeeee nerden nereye iş bilmez yöneticiler hiç bir başarısı olmayan teknik direktör (tamam hemşehrimiz ama adamın bana bir başarısını göstersenize) bize dirayetli masaya yumruğunu vuracak sert ve işini iyi yapan bir teknik direktör lazım önce işe ordan başlamalıyız,bakın burayı unutmayın bizi rıza hoca bu gidişle küme düşürtür.Hep aynı terane önümüzdeki maçlara bakacağız Kayseri'ye Fenerbahçe'ye,Beşiktaş'a,Trabz on'a Belediye'ye kargalar dahi güler bu söylemlere ama ne hikmetse biz gülemiyoruz.Umudum kalmadı Antep'e 4-5 çekeriz derken az kalsın yenilecektik vay be ne takım olmuşuz hemde ilk sekize girecekmişiz Vallaha geçen yıl Buca Spor'un sayesinde liğde kaldık bakalım bu yıl bizi kim kurtaracak Anakaragücümü,Karabükmü veya Antepmi bekleyip göreceğiz artık.Rıdvan DİLMEN,Ersun YANAL,Mesut BAKKAL eğer dışarı çıkarsa Bülent UYGUN (tabi birdaha Sivas'a gelirse Eğer) bu yorumu okuyanlar belki çok kızacaklar ama Allah nasip ederse liğin sonunda böyle gidilirse hiç bir önlem alınmazsa hak verecekler bana inşallah ben yanılırım.Beyler biz düşersek amatöre kadar gideriz hayal olur süper liğ unutmayın

TEKOTORİTE58
16.10.2011, 18:26
Evet Şapkamızı önümüze alarak Oturup biz ne yapacağız derken şimdi kalkmış önümüzde zorlu maçlar var bunları kazanmak zorundayız,iyi takımız felan bırakın bu sanaryoları takım berbat istikrarsız,kime güvenip sahaya çıkacan,bir hafta süper oynayan öteki hafta tel tel dökülüyor.Bakın Gazi Antep liğin en kötü takımı sen evinde bu takıma puan verebiliyorsan hiç konuşmayacan ceketini alıp gidecen ya biz futbol seyretmiyoruz ya siz başka takımdan bahsediyorsunuz Antep'e gelen 4 çekti giden 4 çekti ne defans ne orta saha nede forvet var bu nebiçim takımız biz kaleciler ayrı bir sorun mahalle takımında bile böyle kalitesiz kaleci yokturdur.Seyirci maça niye gelsinki? kahrolmayamı ? parasıyla rezil olup saç baş yolmayamı?Arkadaşlar eskiden bir Sivas Spor vardı tadından yenmeyen Mohammed,Murat Doğan,Kamanan,Mehmet YILDIZ,Abdurrahman Dereli,Bilica neydi o günler televizyonun başında hop oturur hop kalkardık stad tıklım tıklım bir okadar taraftarda dışarda eeeee nerden nereye iş bilmez yöneticiler hiç bir başarısı olmayan teknik direktör (tamam hemşehrimiz ama adamın bana bir başarısını göstersenize) bize dirayetli masaya yumruğunu vuracak sert ve işini iyi yapan bir teknik direktör lazım önce işe ordan başlamalıyız,bakın burayı unutmayın bizi rıza hoca bu gidişle küme düşürtür.Hep aynı terane önümüzdeki maçlara bakacağız Kayseri'ye Fenerbahçe'ye,Beşiktaş'a,Trabz on'a Belediye'ye kargalar dahi güler bu söylemlere ama ne hikmetse biz gülemiyoruz.Umudum kalmadı Antep'e 4-5 çekeriz derken az kalsın yenilecektik vay be ne takım olmuşuz hemde ilk sekize girecekmişiz Vallaha geçen yıl Buca Spor'un sayesinde liğde kaldık bakalım bu yıl bizi kim kurtaracak Anakaragücümü,Karabükmü veya Antepmi bekleyip göreceğiz artık.Rıdvan DİLMEN,Ersun YANAL,Mesut BAKKAL eğer dışarı çıkarsa Bülent UYGUN (tabi birdaha Sivas'a gelirse Eğer) bu yorumu okuyanlar belki çok kızacaklar ama Allah nasip ederse liğin sonunda böyle gidilirse hiç bir önlem alınmazsa hak verecekler bana inşallah ben yanılırım.Beyler biz düşersek amatöre kadar gideriz hayal olur süper liğ unutmayın SEN BENİM YAZIMI BİRDAHA OKU SENLE SESON SONUNDA GÖRÜŞELİM BU TAKIM LİGİ EN KÖTÜ İHTİMAL 10 BİTİRİR.SENİN KÖTÜ DEDİGİN TAKIM ANTEP YARİN GS TRABZONU YENERSE NE DİYECEN İŞTE ANKARAGÜCÜ BİTİK DEDİLER SİVAS YENİNCE GÖRDÜK TRABZON ZOR KURTARDI ELİNDEN SİVASSPOR ÇOK İYİ TAKIM DÜŞMESİ MÜMKÜN DEGİL
KAYSERİ BJK YENİYOR SEN KALKMIŞSIN ANTEP LİGİN EN KÖTÜ TAKIMI DİYON SEN HANGİ MAÇI SEYRETTİN KİM ANTEPE 4 5 ÇEKMİŞ ANTEP SON SIRADA AMA İYİ TAKIM OZAMAN BURSADA KÜME DÜŞER SİVASDAN 3 YEDİ OLURMU
BURSA YİN İYİ TAKIM AHA E ES ES BİZİ 4-0 YENDİ NE OLDU ODUR BUDUR KİMSEYİ YENEMİYOR BEN SANA DÜŞECEK TAKIMLARI SÖYLEYİM 1 KARABÜK2ANKGÜCÜ3SAMSUN

infial§
16.10.2011, 19:10
hocam,kadromuz cok ıyı her puan değerlerı,sızden buyuk başarılar beklıyoruz

subasi29
16.10.2011, 19:19
yav bu milan cerny bu takima niye geldi arkadas ? oynamaya degil mi ? niye yedek soyunuyor gorusunuzku mehmet nas erman ikilisi hata veriyor mehmetin yerine cerny baslasin riza hoca bunu neden gormuyor

kolukisa
19.10.2011, 20:01
Tamam hepsi güzelde se evinde Gaziantepe puan verissen,baska yerden nasil puan alacaksin.

58 SiVaSıM 58
19.10.2011, 21:35
çok berbat oynadık cerny girmeseydi hiç bi atak yapamayacaktık gayseri maçı böyle olmasın

KaRiZmA YiĞiDo
23.10.2011, 17:07
SENSİZ KOÇUM SENSİZ LİG YENİ BAŞLAYACAK ADAM GİBİ BİR HOCAYLA

ZiDaNe58
23.10.2011, 17:30
lig bundan sonra başlar dedin 6 tane yedin bravo rıza hoca

Turan 59
23.10.2011, 18:14
Rıza efendi doğrumu söylüyorsun? Bir yanlışlık olmasın ? Vallahi böyle konuşmalarına bayılıyorum.Rıza efendi sen beni güldürdün,allah'ta seni güldürsün.Çok yaman bir adamsın.

50sekiz
23.10.2011, 21:17
Lig gercekten yeniden basladi.
Ankaragücü disinda zayif takim yok.
Eger böyle giderse kümede kalma baraji 40 puanin altina düsmez.

ready
24.10.2011, 19:07
ligin daha başlayacagımı kaldı atı alan üsküdarı geçti bir an önce kötü gidişe son vermezsek