Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Maçtır Bileği Bükülmedi
SivasSpor.Com 16.10.2011, 13:32 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.sevincccc.jpg
Sivassporumuz, ligin ikinci haftasında aldığı Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından çıktığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ligdeki yenilmezlik serisini sürdürüyor. Şike soruşturmasının ardından Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın tutuklanmasıyla lige buruk başlayan Sivasspor, ligde de oynadığı ilk iki maçtan da sahadan hüsranla ayrıldı. Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Sivasspor, kendi evinde ağırladığı ve mücadeleyi 9 kişiyle tamamladığı Eskişehirspor maçından da 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu. Ligin ikinci haftasından sonra çıkışa geçen Kırmızı-beyazlı ekip
oynadığı son 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Bu maçlarda deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1, evinde Bursaspor'u 3-0 gibi skorlarla mağlup ederken, deplasmanda Antalyaspor ile 2-2, evinde de Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligde oynadığı son dört maçta rakip fileleri 7 kez havalandıran Yiğidolar, bu maçlarda kalesinde toplam 3 gol gördü.
Ligdeki çıkışını devam ettirmek isteyen Sivasspor, topladığı 8 puanla 9. sırada bulunuyor. Yiğidoların bu seneki hedefi ise ligi ilk 6'da bitirerek play-off'lara katılmak.
Morten58 16.10.2011, 14:22 YIKILMADIM AYAKTAYIM GALBIYETLERLE BAS BASAYIM!
Sivassporumuz insallah Kayserispor macindada yenilmezlik serini sürdürür!(Galibiyetle insallah!)
tamam bukulmedi ama evimizde beraberlik basari olarak gorulmemeli :rolleyes:
Bu seriye Kayseri deplasmanında 3 puan daha eklememiz gerek.
selimdelen 16.10.2011, 15:54 Bu seriye Kayseri deplasmanında 3 puan daha eklememiz gerek.
evinde Antep'i yenemeyen deplamanda Kayseri'ye boyun eger. Nasıl olsa hedef ilk on sorun degil teknik heyet için umutlanmak boş ben sevdiğim halde Rıza hocadan halen memnun olamadım. Bazı transferler sanki yeni yeni oturuyor. İnş kısa zamanda guzel oynayan ayaga pas yuzdesi fazla olan, takım ruhlu bir Sivasspor görmeye başlar
58 Genç Yiğido 16.10.2011, 16:44 o zaman sıra asıl maçta hanımımızda gayseri maçını kazanacaz haydi çocuklar
58MUAMMER58 16.10.2011, 19:30 İNŞALLAH hiç bileğimiz bükülmez geçen sezon ve ondan önceki sezon yenilmeye alışmıştık ilk 2 hafta hakem katliamına uğramasak yine yenilmezdik yenemiyorsan yenilmemekde iyidir sivassporum bu kadar eksiğine rağmen iyi mücadele ediyor.
evinde antebi yenemeyen deplamanda kayseriye boyun eger nasıl olsa hedef ilk on sorun degil teknik heyet için umutlanmak boş ben sevdiğim halde rıza hocadan halen menmum olamadım bazı transferler sanki yeni yeni oturuyor inş kısa zamanda guzel oynayan ayaga bas yuzdesi fazla olan takım ruhlu bir sivasspor görmeye başlar
Bırader adamı çıleden çıkarma antep'ı yenemeyen derken karşında kı takımın super lıg takımı olduğunu unuttun herhalde,başkan cezaevınde kamuoyu sıvasspor'u linc edıyor hakemler bızı yendirmek ıcın cabalıyo,bu zıfır'ı karanlık ta yıne ıyı transfer yapıldı,cıkmıs sın dan dun konuşuyon:mad::mad:
sivasspor kayseyi kupada yendiği gibi yine yeneceğine inanıyor yiğidolarımıza başarılar diliyorum
sivaslıadem 17.10.2011, 11:23 rakibimiz bu hafta bjk yi deplasmanda net skorla yenen kayseri
moral olarak üst düzeyde olacaklar
zor bir deplasman her ne kadar yakın olsa da seyirci ilgisiz olsa da
kadroyu birden değiştirince ilk haftalarda biraz sancılar cektiler
ancak bjk gaibyeti bu sancıları unutturacaktır
bu rahatlığından yararlanırsak kaybetmeyiz
ayrıca sert bir takım kayseri bildim bileli
bu oyunları bizdeki zayıf oyuncuları cabuk yıldırabilir sakatlayabilirler bunlara da dikkat
oquzh4n58 17.10.2011, 12:06 benm hoca nın geldıgı gunden berı kuskum war tamam getırdı oyuncular sıvasspor duzeyıne gore ıı futbolcular ama takım cok korkak oynuor. Ben Hıc menmun degılm Rıza hocadan. bız bu gorunumden daha ıı bı ekıpız Maclrda yaptımız pas hataları bence bızden baska bu katar pas hatası yapan takım yok bakıym duzelır dıe her hafta aynı gıdıo gundemde bıle degıl ??
selimdelen 17.10.2011, 19:30 Bırader adamı çıleden çıkarma antep'ı yenemeyen derken karşında kı takımın super lıg takımı olduğunu unuttun herhalde,başkan cezaevınde kamuoyu sıvasspor'u linc edıyor hakemler bızı yendirmek ıcın cabalıyo,bu zıfır'ı karanlık ta yıne ıyı transfer yapıldı,cıkmıs sın dan dun konuşuyon:mad::mad:
dan dun benım fıkrım gorusum buna ıster katıl ıster katılma benım ıcın durum bu tabıkı durumun farkındayım baskanın ıcerıde olması ve halen kesinleşmeyen mahkeme yılan hikayesine donem bu iş başka ben sivassporu izlerken keyif alamamaya basladım ben hedef ilk on acıklamasından sonra rıza hocadan bir iş cıkmaz dedim ve suana kadar bursa harıc hiç sasırmadım kayseri galibiyeti beni sasırtıcaktır ben o zaman rıza hoca ıcın fikrimi degştirmeye baslayabilirim yoksa yıne yenilip yıne onceki benzer acıklamalar yaparsa sende o zaman bana hak verır teknık adam teknık adam dersın
yiğidobaytar58 18.10.2011, 02:34 artık kontrollü oynuyoruz...önceden sürekl, hücum düşünüyorduk...sürekli bir gol atma çabasında idik...artık öyle değil...özellikle duran toplarda çok etkiliyiz....yani gol bir şekilde atıyoruz..önemli olan gol yememek...
HababamHa 18.10.2011, 15:38 Bükülmeyen bu bileği kayseide bükemeyecek..
emin kara 18.10.2011, 15:53 sivasspor şampiyonluga oynadıgı yıllara daki havayı yakalayacaklar inşallah bu sene takımımız daha hırslı mucadeleci ve kendine güvenleri var olan bir sivassporu izliyoruz sahaya yansıtıyorlar takım içindeki birliktelikle beraber hiç bir takıma yenilmeyeceklerini düşünüyorum bunun yanında taraftarında bilinçli bir şekilde takıma yeterince destek olursa gelecegi parlak bir sivasspor izliyecegiz
t.kilicer 18.10.2011, 19:03 inşallah eski günlerimizi arıyoruz
58 SiVaSıM 58 19.10.2011, 20:36 DAHA DA BÜKÜLMEYECEK BÜKEMEYECEKLER
ahmettunc 20.10.2011, 08:21 dan dun benım fıkrım gorusum buna ıster katıl ıster katılma benım ıcın durum bu tabıkı durumun farkındayım baskanın ıcerıde olması ve halen kesinleşmeyen mahkeme yılan hikayesine donem bu iş başka ben sivassporu izlerken keyif alamamaya basladım ben hedef ilk on acıklamasından sonra rıza hocadan bir iş cıkmaz dedim ve suana kadar bursa harıc hiç sasırmadım kayseri galibiyeti beni sasırtıcaktır ben o zaman rıza hoca ıcın fikrimi degştirmeye baslayabilirim yoksa yıne yenilip yıne onceki benzer acıklamalar yaparsa sende o zaman bana hak verır teknık adam teknık adam dersın[/QUOTE]
Sevgili Kardeş
[U]Ne çabuk unuttunuz geçen yıl Rıza hocanın bizi ipten aldığını. Kişileri sevmeyebilirsiniz ancak hakkınıda teslim etmelisiniz. İnsanları açıklamasına göre mi değerlendiriyorsun ? Çıkıp sov mu yapsın ? Biz bizim gibi insanlara değer vermeyiz zaten. Lütfen yapıcı olalım, Sivasspor sevgisi üzerinizden eksilmesin.
mucahitbaba58 23.10.2011, 15:59 kayseri macinda yenilmezlik unvanina inat optunuz o bilegi taraftara inat yaparmis gibi bi duzune gol yediniz asil kaybetmemesi gereken macda 6 tane yediniz yaziklar olsun biraz calissaydiniz keske amrabata soyleyinde size biraz ders versin futbol erkek oyunu kiz oyunu degil erkek gibi oynayin
KIZILCAN 23.10.2011, 16:16 bilekler büküldü.hem de fena büküldü.her takıma yenilin fark yiyin ama ligin 2 sevimsiz takımı trabzon ve kayseriden fark yemeyin!
ZiDaNe58 23.10.2011, 17:35 4 maçtır bükülmeyen bileği kayseri bükmeklede yetinmedi kırdı bileğimizi resmen
|