Orijinalini görmek için tıklayınız : Yigido Eski Günlerine Mi Dönüyor ?
SivasSpor.Com 18.10.2011, 19:21 http://www.sivasspor.com/images/stories//kadro/1.tmkdroo.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor oynadığı son dört lig maçında da yenilgi yüzü görmeyerek eski günlerini hatırlattı.Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, son 4 lig maçında yenilgi yüzü görmedi.
Ligde en son yenilgisini 2. haftada sahasında 29 gün önce Eskişehirspor'a karşı 4-0'lık skorla alan Sivasspor, son 4 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.
Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 ve Bursaspor'u iç sahada 3-0 yenmeyi başaran Sivasspor, Medical Park Antalyaspor ile dış sahada 2-2, Gaziantepspor ile de evinde 0-0 berabere kaldı. Son 4 maçında rakip fileleri 7 kez havalandıran kırmızı-beyazlı ekip, kalesinde ise 3 gol gördü.
Ligde geride kalan 6 maçın 2'sinden galibiyetle, 2'sinden beraberlikle, 2'sinden mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, sezona deplasmanda Kardemir Karabükspor karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle başlamıştı.
Sivasspor, 7. hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Gaziantepspor maçının ardından dün yenileme idmanı yapan Sivassporlu futbolculara 1 gün izin verildi. Bugün izin yapacak olan futbolcular, yarın kulüp tesislerinde saat 17.00'de toplanarak Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayacak.
AA
t.kilicer 18.10.2011, 20:08 özledik be eski günlerdeki sevinci ali samiyende sevinç çıglıkları atmayı(gerçi ali samiyen kalmadı)neyse tt arenada coşarız
nazar etmeyin ne olur insallah deyin ! :D
neden olmasın, hızla toparlanma aşamasındayız, bu takım eski günlerine kavuşacaktır inşallah.
poolat58 18.10.2011, 20:33 şu gayseri ile hamsisporun üstünde olalımda ben başka birşey istemiyorum.gönül isterdiki eskiden olduğu gibi şampiyonluklara koşalım ama zor be dostum...........
58 Genç Yiğido 18.10.2011, 21:04 evet dönüyoruzz ama yavaş yavaş çünkü takımda yeni bir yapılanma var gayseri,mersin ve bjk maçları bizim için çok önemli bi deneme olacak en az 5 puan çıkarmalıyızki kim olduğumuzu gösterelim
selimdelen 18.10.2011, 21:37 hıc eskı gunlere donecek dıye dusunmeye gerek yok herkez sezon baslamadan once rıza hocanın hedefını bılıyor hedef eskı gunler degıl ılk on :(
Arkadaşlar böyle yorumlar yazıyorsunuz daha sonra takım bir hafta maç kaybediyor feryat figan kopuyor.hemen küme düşeriz bu sene,Rıza hoca ile yola devam edilmesi hata gibi tutarsız yorumlar yazıyor herkes.
Eski günlere felan dönme durumu ben görmüyorum sadece orta halli bir durum var takımımızın üzerinde (ne kötü ne iyi takımımız)
Eger eski günlere dönmüş olsa şimdi İBB nin yerinde biz olurduk..
DOGU_BEY 18.10.2011, 22:18 elbette özledik o güzel günleri...bir şehri tümüyle değiştiren, bizlere hayal edemeyeceğimiz şeyleri yaşatan takımımızı çok özledik...şu anda geçiş aşamasındayız kötü günleri geride bırakmak üzereyiz...tahminim gelecek seneden itibaren özlediğimiz günlere tekrar adım atacağız...şimdi başarıları da başarısızlıkları da abartmadan ölçülü ve sağlam adımlarla devam etmeliyiz...
Morten58 18.10.2011, 22:26 Evet Sivasspor eski günlere yavas yavas dönüyor! Insallah gelecek 5 Macta en az 13 Puan toplar o zaman eski günlere tam döneriz!
Arkadaşlar böyle yorumlar yazıyorsunuz daha sonra takım bir hafta maç kaybediyor feryat figan kopuyor.hemen küme düşeriz bu sene,Rıza hoca ile yola devam edilmesi hata gibi tutarsız yorumlar yazıyor herkes.
Eski günlere felan dönme durumu ben görmüyorum sadece orta halli bir durum var takımımızın üzerinde (ne kötü ne iyi takımımız)
Eger eski günlere dönmüş olsa şimdi İBB nin yerinde biz olurduk..
İBB bugünlere beş yıldır sürekli üzerine koyarak geldi. Biz büyük ve uzun süreli bir felaketin eşiğinden döndük. Toparlanması kolay değil. Rıza Hoca sağolsun, geçen yıldan beri sürekliliği olan bir iyileşme süreci yaşatıyor bize. Özlenen Sivasspor'a ulaşabilmemiz için kadro istikrarından taviz vermeden ve az ama öz, yerinde yapılacak kritik takviyelerle birkaç yıl büyük başarılar beklemeden sabırla oynamamız lazım. Sonrası Allah kerim!
58MUAMMER58 18.10.2011, 23:20 ESKİ GÜNLERİ çok özledik hepimiz şöyle gözümün önüne geliyorda o çoşkulu günleri gs ile oynadığımız maçta sivasdaki havayı heyecanla ankaraya sincana gittiğimiz maçtaki heyacanı idda salonundakilerin sivassporun oynadığı maçlara direkt sivas galibiyeti vermesini beraberliğin bile süpriz sayıldığı zamanını çok özledim o günlere dönmek ne çok zor ne çok kolay tüm bu başarıları çok parayla çok destekle değil doğru ve takıma sisteme uyum sağlayan oyuncularla sağlamıştık aldığımız oyuncular ya gözden çıkarılmış kovulmuş yada küme düşmüş takımlardan gelmişlerdi doğru transferle doğru sistemle oynadığımız zaman birazda hedefi yüksek tutup taraftarlarımız maddi manevi destek olursa neden olmasın 2 yıldır korkulu rüya görüyoruz üzerimizde sanki ağır bir yük var hakemler 2 yıldır sivassporun küme düşmesi için adeta yarış yapıyorlar bu yıl okadar korku yasayacağımızı sanmıyorum önemli olan pisipisine küme düşmemekti şike mike yüzünden bu yılı atlatırsak seneye inşallah kaliteli oyuncular alıp eski günlere döneriz kötüde değiliz çok iyide değiliz eski günlere en kısa zamanda döneriz inşallah.
migroArmis 18.10.2011, 23:52 Wallahi hiç mahsuru yok....Aylar hatta yıllar oldu..geç bile kaldı..Şükür ya
OLCAY_58_AKKUS 19.10.2011, 11:52 Bunu söylemek için daha erken ama takım iyi yolda ilerliyor.Ama hala 2-3 tane adama ihtiyaç var eski günleri yakalamak için
Yusuf Çevik 19.10.2011, 14:31 Eski günler`e dönmek kolay değil.İyi bir seri yakaladık.Ancak erken bir başlık,her an ne olacağı belli değil.
Onun için bir kaç maçlık yenilmezlik serisine bakarak,havalara girmemeliyiz..
kamışlı58 19.10.2011, 17:53 İNŞ çok daha iyi olacagız çok genç ve karekterli futbolcularımız var eksik olan sadece destek
kamışlı58 19.10.2011, 17:55 İNŞ çok daha iyi olacagız çok genç ve karekterli futbolcularımız var eksik olan sadece destek
Tşk A*T*O*M***K*A*R*I*C*A*
58 SiVaSıM 58 19.10.2011, 21:30 gayseriyide yenip eski ihtişamlı ve fırtınalı günlerimizie dönecez fetret devri bitti
ahmet ali 20.10.2011, 12:03 Bir soru.... Kendi sahamızda lig sonuncusu Gaziantep'i yenememek eski ihtişamlı günlere dönmek mi oluyor???
Kimse kendini kandırmasın... Eski günler tarih oldu....... "O" takım yok....Mehmet Yıldız,Balili,Kamanan,Muhammed ,Petkoviç ,Musa,Akın... yerleri doldurulamadı....
sivaslıadem 25.10.2011, 14:14 yiğido eskigünlerine mi donüyor
kayseri 6 sivas 2
gol yemede averaj takımı olmada eskiye mi donuyor?
|