Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehitlerimize ALLAH'tan Rahmet Diliyoruz

taraf
19.10.2011, 08:53
Çukurca’daki saldırılarda 24 güvenlik görevlisi şehit oldu, 19 yaralı var

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde teröristler, gece saatlerinde çok sayıda noktaya silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 24 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü belirtilirken, 19 kişinin de yaralı olduğu öğrenildi.
PKK’lı terörist grubu dün gece saat 01.00 sıralarında Çukurca’da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına aldı. Gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıkmaya başladı. Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu ifade edilirken, 19 kişinin de yaralı olduğu aktarıldı. Bu arada, Hakkâri’de polis telsizlerinden tüm polislerin çelik yelek giymeleri ve tam teçhizatlı olmaları talimatı verilirken, Çukurca’daki çatışmaya destek için de hazır durumda beklemeleri istendi.
Hakkâri Valisi Muammer Türker, saldırının eş zamanlı gerçekleştirildiğini söyledi. Saldırının polis ve askeri güvenlik noktalarına aynı anda yapıldığını açıkladı

taraf
19.10.2011, 08:55
ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN ZOR BİR İMTİHAN

58akif34
19.10.2011, 08:57
pkk nin allah belasını versin onlara bu zemini hazırlayanlarında allah belasını versin allah rahmet eylesin şehitlerimize

Doğanaşarlı58
19.10.2011, 09:09
Râbbim bu gaflet ve ihânet içinde olanların bin belasını versin.. ALLAH-Û TEÂLA Annelerimize, Babalarımıza, Gardaş ve bacılarımıza sonsuz sabır versin.. Şehitlerimizin emanetleri Namusumuzdur..

58_babacan_58
19.10.2011, 09:17
ŞEHADET ! ~ Bugünde mi CENNET Kokusuna bürüdün heryeri..

izmirliyigido
19.10.2011, 09:25
Tarifi imkansız, acısı çekilmez, tesellisi cennet olan bir gün daha mı yaşıyoruz Allah'ım? Hikmetinden sual olunmaz Allah'ım ama içimiz yanıyor? Daha nereye kadar? Neden kimse dur demiyor? Devlet nerede gerçekten? Paşalar, komutanlar nerede? Hepsi mi içeride? Peki PKK neden dışarıda ??????....

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, analarına, babalarına sonsuz sabırlar, geride kalanlarına sonsuz sabırlar, geriden gelecek Mehmetçiklere güç-kuvvet diliyorum.

Bu vatan bizim, bu topraklar bizim... Emanet aldık, emaneti kanımızın son damlasına kaar koruyacağız. Bu böyle biline. Verilecek bir karış toprağımız yok...

.

.

ayna26
19.10.2011, 10:00
Hergün aynı acı haberler alınıyor, aynı olaylar sonrasında.Şehitlik, en üst mertebe, ona malik olmak herkese nasip olmaz.Ama gencecik insanımıza kalleşce silah sıkan, ona pusu kurup sırtından vuran adına insan dahi demekten utanç duyulan terörist denen aşağılık varlıklar ve sizleri kullanan en az sizin gibi aşağılık olanlar az kaldı sonunuzun gelmesine, umarım sizler ve size destek olan aşağılık ve kelimelerle tarif edilmeyecek şeref yoksunu varlıklar birgün helak olacaksınız, kendi hazırladığınız bataklıkda yok olacaksınız.Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine ve tüm ülkemin vatansever halkına başsağlığı diliyorum.

infial§
19.10.2011, 11:02
allah belanızı versin vatansız,soysuz,şerefsizler:ma d:sehıtlerımıze allah rahmet eylesın,tùrk millet'inın başı sağ olsun

Salim58
19.10.2011, 12:06
"Cennete giren hiç bir kimse, yeryüzündeki her şey kendisinin olsa bile dünyaya geri dönmeyi istemez. Sadece şehit, gördüğü itibar ve ikram sebebiyle tekrar dünyaya dönmeyi ve on defa şehit olmayı ister”

(Hz.Muhammed) (S.A.V)

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet,Yaralı askerlerimize'de acil şifalar dilerim. Şehitlerimizi şükranla bağrımızda saklıyoruz. Yürekleri yanan ana babaların mübarek ellerini hürmetle öpüyoruz.

furky.b
19.10.2011, 12:17
''Hayaldi Gercek Oldu'' :)

Sehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum..

fatih585858
19.10.2011, 12:54
Şehitlerimize Yüce ALLAH'tan Rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Kokomo
19.10.2011, 13:25
30 YILDIR Şehitlerimize Rahmet dilemekten bıkmazdınız mı ?

30 YILDIR Kederli ailelerine başsağlığı dilemekten bıkmadınız mı ?

30 YILDIR her şehit cenazesinde ağlamaktan bıkmadınız mı ?

VER HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİSİ ;

30 YILDIR BU SORUNU ÇÖZEMEYEN PARTİLERE OY VERMEKTEN BIKMADINIZ MI ?

Yusuf Çevik
19.10.2011, 13:28
Bütün Şehitlerimiz`e ALLAH rahmet etsin.Mekanları cennet olsun.Yaralı askerler`e ALLAH acil şifalar versin.:)

Örükcülü
19.10.2011, 13:44
Atatürk'ün gençliğe Hitabesi'inden Bir Pasaj...

...''Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler..
Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler..
Ey Türk istikbalinin evlâdı ! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır !
... Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur !'' ...

Acaba iktidara sahip olanlar böyle bir şeyin içinde oldukları için mi, müstevlilerin siyasi emellerine tevhit ediyorlar ?

Yook canııımm, öyle birşey olamaz (!)...

eyupkocak
19.10.2011, 14:02
ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun şerefsiz soysuz pkk alçak köpekler son çırpınışları

Abdu11
19.10.2011, 14:30
UTANIYORUM ŞEHİDİM,
YEMEKTEN,
İÇMEKTEN..
SENİN ANNEN AĞLARKEN
GÜLMEKTEN UTANIYORUM..
... SANMA Kİ
UNUTUYOR.. .
UNUTTURUYORUZ , UNUTANLARI
BARINDIRMAKTAN UTANIYORUZ , SEN VATAN
İÇİN BİZİM İÇİN
ŞEHİT OLURKEN SENİ GÖRMEZDEN GELENLERDEN UTANIYORUM...

SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Metal Gear
19.10.2011, 16:31
''Hayaldi Gercek Oldu'' :)

Sehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum..

Evet hiç şehit vermiyorduk..Şehit vermemiz hayaldi,ilk defa gerçek oldu değil mi?

Morten58
19.10.2011, 16:38
Allah o pis herifleri o Pkk Terör örgütünü bildigi gibi yapsin!

Tüm Sehitlerimize Allah'dan Rahmet diliyorum kederli aile'lere ve tüm Vatansever insanlara bassagligi diliyorum!

kamışlı58
19.10.2011, 16:47
CENABİ ALLAHIM askerlerimize kurşun atanları kahretsin yüce milletimizin başı sagolsun unutmasınki o hainler bu yaptıklarının cezası çok büyük olacaktır
ALLAHIMA DUA EDİYORUM o kalleşlerle çatışmayı banada nasip eder 45 yaşındayım İNŞALLAH TERÖRLE MÜCADELEYİ GÖNÜLLÜLERDEN OLUŞTURSUNLARDA O KALLEŞ KÖPEKLERLE NASIL SAVAŞILACAGINI GÖSTEREYİM İNŞALLAH ALLAHIM BANA NASİP EDER **
UNUTMAYIN KALLEŞ KÖPEKLER DIŞ GÜÇLER BÜTÜN DÜNYA BİR OLSA DAHİ BU MİLLETİN HUZURUNU BOZAMAZ KENDİ TUZAGINIDA KENDİNİZ BOGULACAKSINIZ

Ezgi
19.10.2011, 16:59
Başımız sağolsun..Allah kederli ailelerine sabır versin..O bölgedeki her şeye hakim olan "Dost Amerika" kim bilir şimdi PKK ve TSK'ya ne kadar silah, mermi, bomba satacak.Kaç milyon dolar kazanacak...

DOGU_BEY
19.10.2011, 18:00
ŞEHİT polis memeru Bülent Emen'in, Facebook'ta paylaştığı son mesajda dediği gibi:Allah düşmanın bile şereflisini versin!

ÇAKALA, İTE, ŞEREFSİZE, KANSIZA HAK ETTİĞİNİ VERİN ARTIK...KARAYILAN DENEN, FEHMAN HÜSEYİN DENEN KANI BOZUKLARIN VE İÇERİDEKİ ŞEREFSİZİLERİN KELLESİNİ İSTİYORUZ...24 ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE ALLAH'TAN SABIRLAR DİLİYORUM...

Morten58
19.10.2011, 19:13
Sehit siiri

http://www.izlesene.com/video/sehit-siiri/4910771/

zaralı19
19.10.2011, 19:23
Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet,Yaralı askerlerimize'de acil şifalar dilerim.

halilxx58
19.10.2011, 19:27
yorumsuz.................!!!

tüm SEHITLERIMIZIN RUHUNA EL-FATIHA!

HALIL
19.10.2011, 19:45
artik yeter dua ile olmuyor oturup aglamak ile bir care bulamicaz tek çare savasmak !!!

bu savas için dunyadaki butun turklerde gelmeye hazirdir !!!

Rallim58
19.10.2011, 21:02
2 günde, haince, kalleşçe, yapılan saldırılar sonucu, 30'un üzerinde kaybedilen asker-polis-sivil şehitlerin ruhu şad olsun.. Yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyorum...

Şehit ailelerinin ve hepimizin başı sağolsun. Acıları acımızdır. Mekanları Cennet olur inşaallah.

İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun.

Şehitlerimizin ruhu için Fatiha...

aadali58
19.10.2011, 21:24
sehit olan asker ve polis kardeşlerimize ALLATAN RAHMET
mekanları cennet olsun

subasi29
19.10.2011, 21:32
elleri kirilsin kahpe vijdanlilar

58ToPraK58
19.10.2011, 21:35
Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Unutmamalıyız ki evimizde böyle rahat uyuyor ve sokaklarda böyle rahat geziyorsak bunu onlara borçluyuz. Allah önce ailelerine sonra da tüm Türk milletine sabır versin. Ailelerinin ve hepimizin başı sağolsun...

ramazan5842
19.10.2011, 21:41
ALLAH hepimize sabır versin..

yozgatspor
19.10.2011, 22:37
pkk haini elbet kanınızda boğacaz sizi yanıyor yüreğimiz her ay memlekrimize şehit geliyor artık bizim türkler olarak harekete geçmemiz lazım bunuda yaparsa sivaslılar yozgatlılar kayseri tokatlılar yapar haydi anadolu vatanına sahip çık tüm türkiyenin başı sağolsun _yozgatlı_

MaXiMuM
19.10.2011, 23:11
Analar var İT doğurur, Analar var YİĞİT doğurur... Bu İt soylarının kökünü kurutmadan Türk'e rahat yok artık...

Şehit aileleri için metanet ve sabır isteyen zat-ı muhterem !!!
80 yaşında kaybettiğin anan için metanetli olabildin mi?

emin kara
19.10.2011, 23:12
kahrolası pkk satılmışlar başkalarının uşakları insansanız insan olmadıgız ortada ama yinede diyorumki insansanız çıkın karşımıza adam gibi görüşelim yazıklarolsun bu topraklarda yaşayıpda bu ülkenin evlatlarına haince saldıran satılmışların son çırpınışları kendi silahlarıyla kendilerini yok etsin rabbim tüm türkiyenin başı sagolsun şehitlerimizin mekanı cennet olsun sen rahat yat ey şehid bu vatan ebedi ayakta kalacak hiç bir dış güç bölmeye parcalamaya güçü yetmeyecek bizim atlarımız hiç bir zaman kimsenin önünde egilmedi bizde egilmeyecegiz biz kendi kimligini bilmeyen mankutlaşmışlarada bu vatanın böldürmüyecegiz bu millet asırlar boyunca dünyaya hükmetmiş ajdadın torunları

58MUAMMER58
19.10.2011, 23:46
:mad:ÖNCELİKLE ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET GAZİLERİMİZEDE ACİL ŞİFALAR DİLERİM KEDERLİ AİLELERİNE ALLAHTAN SABIR VE YÜCE MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM MEKANLARI CENNET OLSUN TÜM ŞEHİTLERİMİZİN YALNIZ ŞUNU DEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM TERÖRÜ BİTİRMEKLE YÜKÜMLÜ KİŞİLER KENDİ EVLATLARINI ASKERLİKTEN KAÇIRMAK İÇİN ALİ CENGİZ OYUNLARI PEŞİNDE KOŞARKEN MİLLETİN ÇOCUKLARI DAĞDA ÇAKALLAR TARAFINDAN PARÇALANIRKEN KENDİ ÇOCUKLARI GEMİCİKLERİNİN KAZANÇLARINI HESAPLARKEN YUMURTA MISIR İHRACATINDAN KAZANDIKLARININ HESABINI YAPARKEN TERÖRİST BİR KAHPE EMNİYET MÜDÜRÜNE TOKAT ATARKEN BU ÜLKENİN MAAŞINI ALAN BİR DEYYUS VEKİL EŞKİYA ELBİSELERİNİ GİYİP ASKERE POLİSE TAŞ ATIP SONRA MECLİSE GİRMELERİNE İZİN VERİRKEN YANIBAŞIMIZDA ÖZGÜR KÜRDİSTAN KURULMASINA ORDUSU VAR BÖYLE ABD UYDUSU BİR ÇAKAL DEVLETİ TANIRKEN VE YÖNETİCİLERİNİN ELLERİNİ SIKARKEN TÜM BU ADİLİKLERİN BAŞ SORUMLUSU ABD ORDUSUNU BU ÜLKEDE BARINDIRIP TOPRAKLARIMIZDAN IRAKI İŞGAL ETMELERİNE İZİN VERİRKEN 4500 SORTİ YAPTIRIP KADIN KIZ ÇOLUK ÇOCUK İHTİYAR GENÇ MİLYONLARCA İNSANI KATLETTİRİP TECAVÜZ VE İŞKENCE GÖRMELERİNE YARDIM YATAKLIK EDERKEN TÜM BU TERÖRİST SALDIRILARININ ÖNLENMESİ İÇİN EN UFAK GAYRET GÖSTERMEDİĞİ HALDE VE HATTA ONLARI HERTÜRLÜ BESLEYEN ABD YLE İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE OLURKEN YÜZLERİ KIZARDIMI ÇOK MERAK EDİYORUM İKTİDAR MÜKTEDİR OLMAK DEMEKTİR TVDE MAALESEF SORUMLU KİŞİLERİN EZİKLİĞİNİ ÇARESİZLİĞİNİ UMUTSUZLUĞUNU GÖRMEK İNSANIN KANINA DOKUNUYOR UMARIM GAFLET UYKUSUNDAN UYANIRLARDA BİRDAHA KAYIP VERMEYİZ :mad:

yiğidobaytar58
20.10.2011, 03:17
ALLAH rahmet eylesin , sabır versin ailelerine. Umarım şu terör belasına bi çözüm bulurlar....

ankastre
20.10.2011, 10:25
Bir dönem sloganlaşan "Mecliste PKK istemiyoruz" vardı. Yine o dönemler geldi aklıma.

Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Hepimizin başı sağolsun.

HababamHa
20.10.2011, 10:41
Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim.Yüreği yanan ana babalara Allah sabır versin..

Abdullah DuMaN
20.10.2011, 11:22
Allah rahmet eylesin milletimizin başı sağolsun yaralılara Rabbim acil şifalar versin

redbull58
20.10.2011, 11:25
Amac belli kaos yaratmak hic sevinmeyin köpekler 24 öldür 2400 dogariz, Allah rahmet eylesin sehitlerimize acili ailelerimize de sabir versin.

gürünlüyiğido58
20.10.2011, 19:31
şehitlerimize Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin pkk nın da Allah belasını versin

UTKUM_58
20.10.2011, 20:02
CENABI ALLAHIMDAN SEHIT OLAN TUM KARDESLERIME RABBIMDEN RAHMET DILIYOR GERIDE KALAN AILELERINE RABBIMDEN SABIR DILIYORUM...

RABBIMM TÜM PKKLIRIN VE YANDASLARININ BELASINI YUZBIN KERE VERSIN YUZLERI GULMESIN....

PISLIKLER....PISLIK ICINDE GEBERiRSINIZ INSALLAH

asabibaba
20.10.2011, 22:08
ALLAH RAHMET EYLESİN:mad::mad::mad:

GLoBe-Y-Gençlik
20.10.2011, 23:04
TÜRK'ÜN TÜRK'DEN BAŞKA DOSTU YOKTUR..

ALLAH ŞEHİT AILELERINE SABIR VERSIN

DOGU_BEY
20.10.2011, 23:27
geçen hafta kato-kavaklıda yapılan operasyonun intikamıymış bu p1içlerin çukurca saldırısı...zira acıları büyük tabi girdi bi yerlerine bişeyler...o operasyonda 180 terorist öldürüldü ilk ağızlardan biliyorum bunu, uydurma değil...ama benim anlamadığım neden 180 it geberdi diye açıklanmıyor???