Orijinalini görmek için tıklayınız : Şota Sivasspor'dan Çekiniyor
SivasSpor.Com 20.10.2011, 14:59 http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.sotaa.jpg
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Sivasspor'un sert, agresif ve mücadeleci bir futbol oynadığını belirterek, ''Komşumuz, dost ve kardeş kentin takımı Sivasspor ile oynayacağız karşılaşmanın kolay olmayacağını düşünüyorum. Oyuncularımın iyi mücadele edip, iyi futbollarını golle süslemesi lazım'' dedi.
Sivasspor'un çetin ceviz bir rakip olduğuna değinen Şota Arveladze, ''Bizim için her takım aynıdır. Her maça galibiyet için çıkarız. Sivasspor'un 3-5 maçını izledim. Çok sert oynayan, çok mücadele eden ve kontratak futbolunu benimseyen bir ekip. Zor bir maç olacak'' diye sözlerini tamamladı.
DaNGeR0uS 20.10.2011, 15:00 demekki iyi yoldayız başarılarının devamını diliyorum sivassporuma bu derbide bizi üzmezler inşallah
Yusuf Çevik 20.10.2011, 15:04 Şota güzel konuşmuş.Ancak bizden çekindiğini zannetmiyorum.Bakalım hayırlısı olsun.
Şota Sivassporu gayet iyi biliyor ve çekiniyor çekinmeside normal,Sadece Şota değil Kayseri taraftarıda çekiniyor,Her maç öncesi yeneceğiz şukadar gol atacağız diyen taraftar bile temkinli yaklaşıyor, Takımlarının durumlarını bildikleri için hem temkinli yaklaşmaları hemde çekinmeleri normal, Çünki Sivasspor büyük takım...
u2sivasspor 20.10.2011, 15:12 sivas kayseriyi yenecek güçte ama sonuçta bu maçın havası farklı olacak tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz ;)
58YIGIDO58 20.10.2011, 15:30 bencede cekinmiyor sadece konusuyor öylesine
Ferhat06 20.10.2011, 15:36 Şota korkmakda haklı Sivasspor istanbulun mahalle takımlarına benzemez.
mucahitbaba58 20.10.2011, 15:44 Onemli mac oncesi takimlarin konsantrasyonunu bozma amacli kucuk bir oyundur futbolcular guya kucumseyip rehavete kapilip kayseri isini zorlanmadan bitereck dusuncesi ama bu sozlere bizim topcularin karni tok gecen hafta gorduler takim kucumsemeyi
kamışlı58 20.10.2011, 18:29 şotanın futboldan anladıgı kesin ona öyle bir ders vermeliyizki bir başka sivasspor yorumunda SİVASSPOR ÇOOOK BÜYÜK TAKIM DEMELİ
58 SiVaSıM 58 20.10.2011, 19:02 şota SİVASLILARI VE SİVASSPORU GÖRÜNCE GİRECİKSİN ŞOKA !!!!!
dost kardeş komşu değiliz gayseri bizim düşmanımız
oguzhan58 sivas 20.10.2011, 19:18 şota SİVASLILARI VE SİVASSPORU GÖRÜNCE GİRECİKSİN ŞOKA !!!!!
dost kardeş komşu değiliz gayseri bizim düşmanımız
sana kesinlikle katiliyorum gayseri den trabzondan dost olmaz
fahr!&yiğido 20.10.2011, 20:50 dost kardeş komşu değiliz gayseri bizim düşmanımız
topu tüfeği de alıp savaşa girelim mi? Trabzondan, Kayseriden neden dost olmuyor. Takımlarını bende sevmem. İnşallah da ezecek sivasspor dört eziğide kayserisporuda...
Ama ayrı gayrılık gütmeyen Trabzon ahalisine de, Kayseri ahalisine de düşman değilim ben gardaşım. Benim düşmanım belli! 24 tane fidanı kara toprağa gönderen şereften haysiyetten onurdan insanlıktan nasibini almamış şerefsizlerdir benim düşmanım. Gün o parti bu parti demeden, o memleket bu memleket demeden birlik olma zamanıdır. Sporla memleket meselesini ayırdetmek lazım. Üç beş tane kendini bilmez serseri kayseri taraftarına rağmen hemde.
58MUAMMER58 20.10.2011, 21:04 ŞOTA sivassporun gücünü biliyor birazda ortamın gazını almak adına konuşmuş ortada geçecek bir maç denk güçler diyebiliriz rakipte ambarat tüm takıma bedel bizimde iyi oyuncularımız var gerisi şota ve rıza hocanın taktik savaşı olarak gececektir.
astaravisa 20.10.2011, 23:14 kayserililer tırsmaya başladı. çok korkuyorlar bizden.
gol atarsak halka işaretide yaparız
58akif34 21.10.2011, 08:23 bu bir taktik rakibimizi küçümsememiz için yapılmış bir taktik biz şimdi dalgamizi geçelim yenince daha çok dalga geçeriz
sahadan futbolcular, tribunde bız konusacaz
kiNgSiZe58 21.10.2011, 14:53 Hocamiz Her Maca Ayni Motivasyonla Ciktigina Inaniyorum Nitekim Kayserispor Teknik Direktörü Böyle Dedi Diye Takimin Daha Offansiv Veya Defansiv Oyniyacagina Inanmiyorum..!
Mustafa58Ağa 21.10.2011, 17:12 http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.sotaa.jpg
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Sivasspor'un sert, agresif ve mücadeleci bir futbol oynadığını belirterek, ''Komşumuz, dost ve kardeş kentin takımı Sivasspor ile oynayacağız karşılaşmanın kolay olmayacağını düşünüyorum. Oyuncularımın iyi mücadele edip, iyi futbollarını golle süslemesi lazım'' dedi.
Sivasspor'un çetin ceviz bir rakip olduğuna değinen Şota Arveladze, ''Bizim için her takım aynıdır. Her maça galibiyet için çıkarız. Sivasspor'un 3-5 maçını izledim. Çok sert oynayan, çok mücadele eden ve kontratak futbolunu benimseyen bir ekip. Zor bir maç olacak'' diye sözlerini tamamladı.
..şota kayseri kimmişde dostumuz olacak
bu maçta her iki takımdan biri galip gelebilir, çünkü derbi maçında kimin kazanacağı belli olmaz. inşallah galip gelen biz oluruz. sivasta ve kayseride olan hemşehrilerimiz inşallah takımımızı yanlız bırakmıycaklardır.
eyupkocak 21.10.2011, 19:09 yaa< yine şike de adımız çıkmış bu iş ne zaman sonuca kavuşacak galibiyetlere sevinemez oldukkkk
KaRiZmA YiĞiDo 21.10.2011, 22:51 KayseriSpor 'la Kardeş Kulübüz bize yakışan bir yiğido olarak çiçeklerle gitmek,el ele kol kola sahaya çıkmaz ve hep birlikte TERÖRÜ LANETLEYEREK centilmence mücadele etmektir.Kötü tezerruhat yapanlara lütfen müsade etmeyelim.Geçmiş yargılamak,sorgulamak bir şey kazandırmaz olan olmuş.Keşke yaşanmasaydı DOSTLUK VE KARDEŞLİK FİLİZLERİ EKELİM ERCİYES'E , KİM NE KAZANMIŞ KİNDEN NEFRETTEN ? BİR ASİL BİR CAMİAYIZ ADIMIZA YAKIŞANI YAPMALIYIZ,UNUTMAYALIMKİ KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR.
TAKIMIMIZA SONSUZ BAŞARILAR DİLEKLERİMLE.
Kayserispor'la aynı bölgenin takımıyız ve rekabet gayet normal ancak aşırılıklardan kaçınmak lazım. Ben az gollü bir maç bekliyorum, inşallah puan çıkarırız, yenersek süper olur
migroArmis 21.10.2011, 23:51 Açıkça gaz weriyor her karsılasma öncesi teknik adamların yaptığı klasik taktiktir bu...
Mustafa58Ağa 22.10.2011, 18:17 KayseriSpor 'la Kardeş Kulübüz bize yakışan bir yiğido olarak çiçeklerle gitmek,el ele kol kola sahaya çıkmaz ve hep birlikte TERÖRÜ LANETLEYEREK centilmence mücadele etmektir.Kötü tezerruhat yapanlara lütfen müsade etmeyelim.Geçmiş yargılamak,sorgulamak bir şey kazandırmaz olan olmuş.Keşke yaşanmasaydı DOSTLUK VE KARDEŞLİK FİLİZLERİ EKELİM ERCİYES'E , KİM NE KAZANMIŞ KİNDEN NEFRETTEN ? BİR ASİL BİR CAMİAYIZ ADIMIZA YAKIŞANI YAPMALIYIZ,UNUTMAYALIMKİ KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR.
TAKIMIMIZA SONSUZ BAŞARILAR DİLEKLERİMLE.
kardeş külüp kısmı hariç dediklerine katılıyom ama kayserispor ezeli rakibimiz
|