Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay: Şanssız Bir Gün
SivasSpor.Com 23.10.2011, 17:25 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.calimbay.basin.jpg
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, futbol adına şanssız bir gün yaşadıklarını ve beklemedikleri bir skor aldıklarını belirtti.
Karşılaşmada skor 2-1 iken oyunun gidişatını değiştirmek istediklerini, ancak 3. golü yedikten sonra toparlanamadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Yenmemesi gereken 3. golü yedikten sonra rakip yüklendikçe defansta açık vermeye başladık. Antrenörlük hayatımda ilk kez bu kadar bireysel hatalar gördüm. Buna rağmen pozisyon bulmaya çalıştık. Ama yapacak bir şey yok, önümüze bakmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları unutmamamız gerekiyor. Bu hatalarımızı en kısa sürede telafi etmeye çalışacağız'' diye konuştu.
engin2609 23.10.2011, 17:27 Söylenecek laff yokk herşeyy ortada............
rıza hoca susuyorum sadece...kayseri geçen hafta bjk 2-0 yendi sen bu maçı seyretmedin mi?oyuncularına izletmedin mi? o kadar
cenk5821 23.10.2011, 17:33 2-0, -2-1, 1-0, 3-1 hatta 3-0 yenilsek bile iyi olurdu 6-2 yenildik oyundan koptuk pedriel ilk 11 de baslanmaması gerekiyordu hatta maca tek forvet cıkıp daha sonradan eneramo ile cift forvete donmeliydik biraz rakibi tartmamız lazımdı söylenecek birşey yok..... :mad::mad::mad::mad:
fatih585858 23.10.2011, 17:33 Böyle bir defans ve beklerle, süratli ve adam eksiltebilen her rakibe karşı, gol yemek değilde yememek tesadüf olurdu. İnşallah yapılan yanlışlardan ders çıkartılır...
Besyo_cu 23.10.2011, 17:33 Kayserinin geçtiğimiz hafta oynadığı Beşiktaş maçını Rıza Hocam hiç mi izlemedin , Kayserinin yakaladığı pozisyonları görüp önlem nasıl almazsın ?
Hiç birimiz teknik adam değiliz ancak görünen köy kılavuz istemez 50. dk da Kayseri deli gibi üstümüze geldiği anlarda yapılacak tek değişiklik Rasmussen veya Pedrieli çıkartıp yerine Cihan veya Erman'ın girmesiydi.
Mehmet NAS sakatlığında oyuna girecek Erman değil kadroya daha almadığın geçen yıldan bu yıla kadar bir türlü maçlara hazırlayamadiğin Keita olmalıydı !!!
58YIGIDO58 23.10.2011, 17:34 .. riza ...yine hayal kirikligina ugrattin bizi bizde zannetmistikki razi hoca sivassporu degistirdi yanilmisiz yaw riza bey ziya ne güne duruyor hayrettin sahada duramiyor hala oynatiyorsun onu yaw hayret birsey ya :mad: :mad:
sivasfutbol 23.10.2011, 17:36 iş kazası olur böyle vakalar takıma destek olmaya devam...
fatih585858 23.10.2011, 17:36 Hiçbir futbol adamı bana M.Nas'ın Keita'dan, Uğur Kavuk'un Kerim'den,Navratil'inde Murat Akça'dan daha iyi birer futbolcu olduklarını söyleyemez.
ZiDaNe58 23.10.2011, 17:40 her mağlubiyetden sonraki rıza hocanın klasik açıklamaları her hafta açıklama yapmana gerek yok hoca biliyoruz zaten neler söyleyeceğini yok bireysel hata bilmem ne takımı sen kurdun onuda sen hallet bi zahmet.antep maçına bile bu derece ofansif bir kadroyla başlamamıştık anlaşılan şotanın açıklamaları iyice gaza getirdi sizi
Morten58 23.10.2011, 17:48 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.calimbay.basin.jpg
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, futbol adına şanssız bir gün yaşadıklarını ve beklemedikleri bir skor aldıklarını belirtti.
Karşılaşmada skor 2-1 iken oyunun gidişatını değiştirmek istediklerini, ancak 3. golü yedikten sonra toparlanamadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Yenmemesi gereken 3. golü yedikten sonra rakip yüklendikçe defansta açık vermeye başladık. Antrenörlük hayatımda ilk kez bu kadar bireysel hatalar gördüm. Buna rağmen pozisyon bulmaya çalıştık. Ama yapacak bir şey yok, önümüze bakmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları unutmamamız gerekiyor. Bu hatalarımızı en kısa sürede telafi etmeye çalışacağız'' diye konuştu.
Yapilan hatalari unutmak degil hatalardan ders cikarmak daha önemli Sayin RIZA HOCAM!
Sivassporlu Oyuncular bence Sivas 4 Eylül Stadyumun yanindaki Havuzda yüzmesi ve yikanmasi lazim vallah yüzmek insana iyi geliyorsa Sanli Futbolcularimiza ilac gibi gelecektir.
risale69 23.10.2011, 17:52 futbolda olur böyle yol kazaları. rıza hoca hatalarından ders çıkarmasını bilen tecrübeli bir hoca. ne gerekiyorsa onu yapacaktır.
atabey58 23.10.2011, 17:53 senden hoca değil ya hiç bir..... olmaz sadece istifa ette SİVASSPOR um kurtulsun senden
58candide58 23.10.2011, 17:56 istifa beklemek ne kadar doğru bilmem ama geçen sene "kadroyu ben kurmadım" a sığınıyıdon şimdi ne olçak be hoca??
Elbeyliliyiz 23.10.2011, 17:59 Olur sanssizlik is gazasi ama Galibiyeti kacirdik sanssizdik diyebilseydik simdi. Düsüs sürüyor bu yolun sonu aydinliktir buna süphemiz yok ama. Ne olcak simdi 6 tane gol yedik afiyet olsun . Bu felaketin sorumlusu kendine ceki düzen vermesi lazim. Evimizdeki alamayacagimiz Galibiyet bizi nereye götürür düsünmek lazim riza bey.....
kangallıwert 23.10.2011, 18:10 Sadece sansizlik mi?Her puan kaybından sonra ayni aciklamayi istemiyoruz artik...
yazmayayım diyorum duramıyorum. yahu rıza hoca sen ne yapmaya çalışıyorsun ya 6 tane yiyorsun suç futbolcuda diyorsun sen ne biçim hocasınki futbolcuna sözün geçmiyor ve futbolcunun hata yapmasına izin veriyorsun. 6 tane ya az değil. trabzondan yediğimiz altının acısını bile daha unutmadık içimizde yara idi sen kayseriye rezil rüsva ettin bizi aklındaki ne sivastan gitmekmi istiyorsun böyle yaparak gitme kendini kovdurmak i,çin çalışma. erkekçe ben gitmek istiyorum de git. neden sivasın gururuyla şerefiyle oynuyorsun. eskişehir kötü gidiyor oradanmı teklif geldi nedir. yapma bunu seni eskişehirdede takip ediyordum her kötü gidişde sadece futbolcuyu suçladın buradada aynı şeyler. sen hata yapmıyormusun. oyun stilin futbolcu seçimin çokmu doğru. oyunu çok iyi okuduğunumu söylüyorsun. kenarda oturan seyirci bile aksayan yönleri görüyor sen izliyorsun. eksiksin zayıfsın.büyük takımları çalıştıracak kadar yetiştiremedin kendini. beşiktaşı yenen çok iyi oyunculara sahip bir kayseriye karşı nasıl bir oyun kurgusu ile başlayabileceğini bile etüt yapamamışsın. oyun içinde sistem değişiklikleri yapamıyorsun. oyuncunu tanıyamamışsın. daha ne diyeyim rıza hocam. sivasa yazık ediyorsun. sivas bir sivaslıdan bunu hak etmiyor. saygılarımla......!!!!!
Respect58 23.10.2011, 18:25 İlk geldiği gün demiştim Mesut Bakkaldan farkı yok diye.Mesut Bakkal kelepir 30u geçmiş futbolcuları topluyordu.Rıza hoca iyi transferler yaptı.Tek farkıda bu.Tabi ne kadar iyi oyuncular alırsan al oynatamadıktan sonra ne olacak ki?
Mesut Bakkal Trabzona 6-1 yenildiğimizde aynı şeyi söylemişti.Şansız bir gün.Böyle birşey bir takımın başına 10 yılda bir gelir diye.
Şimdi Kayseriden 6 yedik yine aynı şey.Şansız bir gün.
Sorun günlerde mi hep?Yoksa sizin futbol anlayışınızda mı?
Türkiyede futbolun gelişmesinin en büyük nedeni belirli bir sınıf hocaların sürekli yer değiştirip durmasıdır.Hocalar sınıf atlamıyor kulüplerde bu hocalarla çalışmakta ısrar ediyor.
Sivasspor taraftarının sürekli çekiştiği iki takımdan 6 gol yedikten sonra Barcelonayı yensen ne olur.Ligde kalsan ne olur.
Klasik bir aciklama. Bu cümleleri artik ezbere biliyorum :)
Sivassporumuzun kazandığı penaltıda Kayserisporlu oyuncunun bariz gol şansını engellediği için kırmızı kart görmesi gerekirdi.Daha maçın ilk yarısında durum 2-1 iken Kayserispor 10 kişi kalacaktı.Hakem sarı kart bile göstermedi.Sezon başından beri hakemler Sivassporu sahada ezip duruyor,bu maçların gözlemcileri yok mu,bu ülkede merkez hakem kurulu yok mu?Bu kadar adaletsizlik olmaz.Ben Rıza Çalımbay a sonuna kadar güveniyorum ve Mersin İdman Yurdu nu yeneceğimize inanıyorum
ressam58 23.10.2011, 18:40 Pedrielin atamadığı golü ben bile atardım.....
kolukisa 23.10.2011, 18:46 tek kelime ile yazik,gecen hafta evinde berabere kalarak sinyal verdin, ,kayseri macinda'da defansinin bireysel hatalar yaptigini acikliyorsun,neden zamaninda tedbirini almiyorsun,demek oluyorki burada ki hatayi öncelikle teknik heyette aramali,hollanda'dan selamlar.
"Amrabat bizim defansı ve Uğur'u dağıtır, dikkat etmek lazım" dediğimde hafta başı, birçok arkadaş tepki göstermişti ! Umarım ne demek istediğimi anladılar bugün bu defansı izleyince ?
Hayal görmeyelim, bu takım anca küme düşme mücadelesi yapar ve belki iyi takviyeler ile devre arasında ligde kalır. 3-0'lık Bursa maçından sonrada aynı yorumu yapmıştım yine yapıyorum. Çok kötüyüz arkadaşlar, Ankaragücünden sonra 2 numaralı favoriyiz !
Mersin İY maçını muhakkak almamız gerekli. Çünkü sonraki 5 haftanın dördü 4 büyükler ile !
B.DUMANLI 23.10.2011, 18:51 Ilk yari 2-1 sona erdiginde sen teknik direktör olarak nasil bir taktik anlayisiyla takimi sahaya sürdün herkes bunu merak ediyor.Sonrada futbol sansindan bahsediyorsun,yenilmekle kalmadik averajimizida kötülestirdik.Milli takima verilen arada takim ne hale düsmüs herkes sahit oldu.Senin sayende gene bu yilda düsmemeye oynariz.Senin saplantilarin var.Hayrettin´e ve M.Nas inadin bu takimi köreltiyor.Faty denilen oyuncuda okadar üstün kalitede bir oyuncu degil.Navratil ve Ugur Kavuk´da iyi olmayinca futbol sansi ne yapsin.Atilla bir kac mac oynadi birazda sansi yardim etti ilk kaleci pozisyonuna geldi fakat dün yedigi goller icler acisiydi.Keita acilen bu takima monte edilmeli.Oynanan futbol gelecek icin tehkike canlari caliyor.Takim icerisinde bir ahenk yok.Forvet hatti kalecileri ve rakip takimin defansini zorliyamiyor.Acikca konusmak gerekirse Sivasspor futbol oynayamiyor.
58MySouL 23.10.2011, 18:53 GEL ŞİMDİ 1 HAFTA BAŞ AGRISI ÇEK BİZİM SUÇUMUZ GÜNAHIMIZ NEY HOCA İSTİFA ETTDE GİT
Hangi taraftara sorsanız, deseniz ki ; dizin için en önemli maçlar hangisi diye... hiç düşünülmeden verilecek cevap şudur rıza hocam : Antep, Kayseri ve Trabzon maçları. Bunu sizinde, futbolcunuzun da iyi bilmesi gerekmez miydi ? Antep ve Kayseri maçlarında hüsran yaşattınız. Affedilmek istiyorsanız Trabzon maçını alın artık....
58MySouL 23.10.2011, 18:55 "Amrabat bizim defansı ve Uğur'u dağıtır, dikkat etmek lazım" dediğimde hafta başı, birçok arkadaş tepki göstermişti ! Umarım ne demek istediğimi anladılar bugün bu defansı izleyince ?
Hayal görmeyelim, bu takım anca küme düşme mücadelesi yapar ve belki iyi takviyeler ile devre arasında ligde kalır. 3-0'lık Bursa maçından sonrada aynı yorumu yapmıştım yine yapıyorum. Çok kötüyüz arkadaşlar, Ankaragücünden sonra 2 numaralı favoriyiz !
Mersin İY maçını muhakkak almamız gerekli. Çünkü sonraki 5 haftanın dördü 4 büyükler ile !
BAŞTAN SONA KADAR HAKLISIN AMA KUSURA BAKMAYIN MERSİN BİZDEN 10 GÖMLEK DAHA ÜSTÜN TOP OYNUYOR MERSİN BİZİ HAVADA KARADA YENER HAYAL PİLAVİ YEMEYELİM.
Hangi taraftara sorsanız, deseniz ki ; Sizin için en önemli maçlar hangisi diye... hiç düşünülmeden verilecek cevap şudur rıza hocam : Antep, Kayseri ve Trabzon maçları. Bunu sizinde, futbolcunuzun da iyi bilmesi gerekmez miydi ? Antep ve Kayseri maçlarında hüsran yaşattınız. Affedilmek istiyorsanız Trabzon maçını alın artık....
.............................. .............................. ..............
adalı harun 23.10.2011, 19:07 takım yenilir dünyanın sonu degil yenildiğin takımda sıradan bir takım degi hersene 2 3genç yetiştiren gayseri
ama sözüm hocaya atila birkaç maç iyi oynadı ama gerçek kalecimiz kalede naden yok
borjan sakat olmadığı sürece ilk onbirin kalecisi atila bu zamana kadar kendini ispatlayamamış birisi ancak olsa olsa yedek olur hata alişanı göndermez onu yedek yapardım para kasada kalırdı
cerny güzel topçu ya faty kim bu memlekette faty kadar topçu bulamadınmıda boşuna yatırıyorsun hoca derler
sedat kötüydü adam
orduda degişmez eleman
sivaslılar takımımıza sahip çıkalım
Turan 59 23.10.2011, 19:14 Bu pedriel süperlig futbolcusu değil.Hemen gönderilmeli.Bunu herkes görüyor ama Rıza efendi göremiyor.
Rıza efendi sen bu işi bilmiyorsun bunu kabul et ve zaman geçirmeden istifa et.
İstifa etmekte bir erdemliliktir.
Sen istifa etmezsen,yönetim seni gönderecek.
artik ezbere biliyoruz bu açkilamalari !
Turan 59 23.10.2011, 19:20 Rıza efendi,bu güne kadar senin en büyük destekçin bendim ama,anladımki bu iş seninle olmayacak.Yapacağın en iyi şey istifa etmendir.
poolat58 23.10.2011, 19:21 :mad::mad::mad:yav arkadaş tamam yenil...yenil ama 1-0,2-0,3-1 yenil.yav Allah aşkına 6 gol yemek ne oluyor yav. bu ligde iki orospu çocuğu takım var ikisinden de 6 yedik teşekkürler rıza hoca...teşekkürler mesut hoca...birde bu piçlere dost diyen dangalaklara sesleniyorum.... maçtan sonra tramvay durağında önüne gelen sivaslıya tekme tokat dalan gayserilileri görselerdi yine böyle derlermiydi acaba....orospu çocukları durduk yere gelip bize daldılar.polis zor aldı ellerinden...az buldular ya tabi...bakalım sivasa gelebilecek mi ermeni tohumları.....
poolat58 23.10.2011, 19:36 yav btün maçları kaybetin ama şu kayseriden 6 yemeyin ya rezil ettiniz bizi rezil.geçen sen lazlara şimdi de bunlara.siz inadımıza mı en sevmediğimiz takımlardan fark yiyosunuz bilmiyom ki....:mad::mad:
threestar58 23.10.2011, 19:37 rezil olduk/rezil ettiler bizi , bu hafta icimde bir kotu his vardi zaten bir iyi giden takim,in bir anda nasil 360 derece donecegi,ni biliyordum oda bugun gercekles,di kendimizi kandirmayalim bu takim arza,li
ressam58 23.10.2011, 19:47 Ya ne istifası bir yenildik diye hemen bağırmaya başlıyorsunuz!!!! Bundan önceki maçta daha önceki maçta niye sesiniz çıkmıyordu??? Yıpratmayın!
oldu işte napalım ölelim mi! Bizde atarız zamanı gelecek....
34orhan58 23.10.2011, 20:04 şanssız değil beceriksizlik de diyebiliriz şu ziyanın ne günahı var bilmiyorum hayrettinden daha verimli olur kayserinin adamları hızlı ziya da onları kesebilirdi aynı şekilde uğur kavuk sezon başından beri diyoruz bi hoca fark edemedi ağır kalıyor belli yerine acilen ker,imnin konulması lazım orta saha zaten fıs mehmet nasla bu iş olmaz defansın ne olduğu belli değil bir iyi bir kötü he birde kaleci kesinlikle bu takımda kaleci sorunu var üst düzey bir kalecimiz yok antalya maçında şansında yardımıyla 1 puan aldık artık tedbir hemen alalım büyük maçlar geliyor üst üste yineden hep destek lazım takımın durmu ortada şike vs.
Senin hatan yokmu hocam yapma Allah aşkına Pedriel le maça başlamak nekadar doğru anlamakta güçlük çekiyorum,Daha birçok hatayı yazmaya gerek yok. Bir takım bukadar kötü oynayamaz bukadar çok hata yapamaz biz yapılmaması gerekeni yaptık bravooo.
Topla tüm futbolcuları aç ağzını yum gözünü ne bu vurdumduymazlık.. önümüzdeki maçlara bi bakalım kimler var Mersin maçıyla başlayacak zorlu maçlar bekliyor bizi....
Forvette Eneramo - Rasmussen ikilisi bozulmamalı.
Hayrettin'i bir süre dinlendirip Ziya' ya da şans verilmeli.
Kaleci Atilla'yı kazanmak istiyorsan ısrarla devam et. Bu maçtan sonra kesersen onu da kaybedersin.
Uğur'un yerine bir an önce Kerim Zengini yetiştir artık.
Cihan bu takımın en faydalı oyuncularından birisi. Bence daha fazla süreyi hak ediyor.
İlgilerinize Rıza Hocam !!!
bence karamsarliga gerek yok ilk yari cok iyi oynadik ikinci yari 3 cu golden sonra cok cabuk demorilize olduk ve oyundan dustuk daha sonrada bireysel hatalar pespese geldi buda farka sebeb oldu bazen boyle kazalar olabilir bence takim kotu degil ozellikle cenry ve kadir cok iyi oynadilar
ofozturk 23.10.2011, 20:52 ya arkadaşlar Allah aşkına bi sakin olun. olabilir yenilebiliriz. sonuçta kaybedilen 3 puan ve yenildiğimiz takım liği 4-5 senedir iyi yerlerde bitiren bir takım.
bir de bizim duruma bakın. başkanımız içerde. hafta içinde dogru mu bilinmez yapılan düşecekler haberleri.
bu psikolojide vallahi çok iyi dayanıyorlar. sakin olmamız lazım.
Rıza hocamıza sonuna kadar destek olmalıyız. sivaslı birinin takımın başında olması bu dönemde büyük bir nimet. lütfen yapıcı olalım yorumlarda.
biraz sakin olalım. bu seneyi bi atlatalım başkan bi rahatlasın çıksın hayırlısıyla.
kalın saglıcakla.
salihmete 23.10.2011, 21:21 ya arkadaşlar Allah aşkına bi sakin olun. olabilir yenilebiliriz. sonuçta kaybedilen 3 puan ve yenildiğimiz takım liği 4-5 senedir iyi yerlerde bitiren bir takım.
bir de bizim duruma bakın. başkanımız içerde. hafta içinde dogru mu bilinmez yapılan düşecekler haberleri.
bu psikolojide vallahi çok iyi dayanıyorlar. sakin olmamız lazım.
Rıza hocamıza sonuna kadar destek olmalıyız. sivaslı birinin takımın başında olması bu dönemde büyük bir nimet. lütfen yapıcı olalım yorumlarda.
biraz sakin olalım. bu seneyi bi atlatalım başkan bi rahatlasın çıksın hayırlısıyla.
kalın saglıcakla.
+1 aynen katiliyorum
ederecep 23.10.2011, 21:21 YANLIŞLIKLA YENİLDİK BİR DAHA OLMAZ ÜZGÜNÜZ HAFTAYA BAKARIZ DAHA AZ YERİZ --------YA AZ UTANÇ BIRAK YA YETER
hocam devam et böyle... bahane üretmek yerine hocalık kariyerinde ilk kez gördüğün böylesine bireysel hataları yapan topçu müsveddelerinden bizi de kurtarmayı düşünsen hatta bu işe artık kendisinden nefret ettirme boyutuna getirdiğin uğur kavuktan ve bank asya kalitesindeki mehmet nas ile başlasan ?????? bu hezimetin hiçbir açıklaması olamaz .Sahada disiplini yitirmiş laubali futbolcularına söz geçiremiyorsan , komik ötesi goller yiyorsan şapkayı önüne alıp düşünme vaktı geldi demektir..Bu maçlar önemli çünkü çok zor bir fikstürün içine giriyoruz..kazanmamız veya en azından puan almamız gereken maçları böyle rezaletle bitirirsek kusura bakma da hoca işimiz çok zor ...
kağanhan58 23.10.2011, 21:25 tamam herzaman takıma sahip çıkarız biz. ama bu kadar ruhsuz oynamıyacaksın.üstelik bizim en önemli maçımız bu.
rasmussen eneramo erman grosciky cihan pedriel deplasmanda oynuyosun ve bu kadar hucum oyuncusu kullanmıssın 6 tane yedıgımızın sebebi gayet ortada rasmussen pedriel top tutamayan 2 oyucu bu nedenle cogalamıyosun groscik bazen inanılmaz amator oluyor 1 mac ıyı 5 mac kotu hıc ayarı yok cıhan zaten oynamıyor pedriel ayak ozurlu dıyorum ben ona bıde kanat oynuyor acaıp tezat bi şey eneramo formsuz annesını kaybetmıs ermanı nazn yerıne alıosun yıne hucumcu ortada kalan bir kadir ve defans oyuncuları bu nasıl oldu hocam hıc anlamadık ? defansta hata yapmısız hocam 11e 6 oynadık neredeyse az bıle hata yaptılar...
Hocam bari bu sonuctan sonra basın toplantısı duzenlemede oyuncularına kızgın ve kırgın oldugunu bılelım anlatacak acıklayacak ne kaldı ılerıkı haftalarda inşallah bu sonucu telefı ettırecek oyun oynatırsın oyuncularına...
58MUAMMER58 23.10.2011, 21:55 :mad::mad:RIZA HOCAM kusura bakmayında sizinde bu hezimette payınız büyük dersinize hiç çalışmamışşınız zor bir deplasmanda birazdaha kontrollü oynatmalıydınız takımı rakibin en önemli 2 adamına önlem almadınız [ambarat gökhan ] ayrıca arada bi yedekleride teker teker takıma kazandırmalıydınız medyaya demecinizde ben adama verrim formayı isime değil diyorsunuz keitanın radanın kıvancın ermanın 2 cihanın ziyanın murat akçanın sandronun kıvançın kerimin suçu nedir sakatlara lafım yok bu maça daha dirençli bi kadroyla çıksanız yenilmezdik enazından fark yemezdik umarım bu maçı çabuk unutursunuz yoksa işimiz zorlaşır .:mad::mad:
ercan58.a 23.10.2011, 22:26 allah sonumuzu hayırlı eder inşallah
bu nasıl takım ?.... bu nasıl hoca ?... bu nasıl taktik ?... bu nasıl kaleci ?...
allahınızı severseniz bunları bu takıma kim aldı - kim oynatıyor - artık sivassporu izlemek beni bir sivaslı olarak çok üzüyor vede gerçekten utandırıyor...şu hayrettin allahınızı seviyorsanız bu takıma h,ç yakışıyormu yıllardır hep zarar veriyor sivassporumuza....ugur kavuk ne faydası var bu takıma...sag bek yok sol bek yok kayseri sagolsun yine az attı en az 10 tane atabilirlerdi allah yüzümüze baktı 6 yedik ne kadar sevindik bilseniz az yediğimize bu futbol sadece utanç veriyor birileri el atsın şu takıma inşallah...................... ..allah rızası için
zaten gizli güçler sivasımızı düşürmek için girişimlere yine başladı böyle giderse düşmana gerek kalmadan içimizdeki hainler düşürecek bizi allah esirgesin.....
b u t a k ı m b i z i ç o k ü z ü y o rrrrrrrrrrrrrrrrrr
derbi maçında bu kadar ezik futbol oynanmaz,cıddıyet yok,konsantre yok,yok oğlu yok
maç öncesinde kadroyu görünce yazmak istedim ancak deprem haberleri dolayısı ile moralim bozuldu oturup yazamadım.
kadroyu görünce sonuç zaten belli olmuştu.
rıza hoca neden pedriel'i 11de sahaya sürer anlamıyorum, geçen hafta aynısını yaptı ancak antep cezayı kesemedi. eneramo hazır değilse neden kadroya alıyorsun.keita bu takımın parçasımı değilmi, neden kadroda yok.
bizim doktorlar da mı problem var futbolculardamı bu sakatlar hala neredeler?
milan cerny iyi futbolcu ancak 11 için bu maçta deneme yapılmamalıydı.
erman geçen hafta çıkana kafar iyiydi hoca neden ermanı küstürdü?
cihan yılmaz ne zaman bu takımın oyuncusu olacak her maç oyuna katkı sağlasın die oyuna giriyor, ancak atılan topa koşacak ciddiyet bile yoktur.
ayrıca hafta içi haberi yapıldı ve dün trtde konu gündeme geldi ay sonunda ligden düşeceğimiz söylendi, galiba bunu kabullenmeye başladık futbolcularda muhtemelen bunun etkisindeler...
SempaticH 23.10.2011, 23:42 yav hepmi şansızdık hiçmi bizde hata yok, varmı böyle bir futbol anlayışı neye dayanarak söylüyon bu lafları suç sende ve de o futbolcularında hiçmi gurur yok bunlarda hepsi kendi kendilerine bir alem oyuncular, değil sanki kırda yemişler içmişler volta atıyorlar ohhhhh... ne ala ne güzel yazık değilmi şu memlekete sizin peşinizden koşuyorlar memleketimizin bir tanıtımı var onuda ellerinden aldığınızda o zaman bırakıp gidelim buraları zaten hiç bir tutunacak dalı kalmayan bu memleketin bir takımı var onuda sizler mahvediyorsunuz.yazık yazık utanın birde çıkmışınız kem küm ediyorsunuz küme düşün baride kurtaralım bari yazıklar olsun ne diyelim.son şansın hoca son şansın sendende bişi olmayacağını biliyorduk ta hemşehrimiz dedik belki memleket sevgisinden birşeyler yapar dedik ama.....
kadirakin58 24.10.2011, 00:35 Rıza Hocam, delikanlı gibi "benden teknik direktör olmaz" desen ya?
migroArmis 24.10.2011, 00:43 Her zaman söylerim Rıza Hoca insan olarak mükemmel sewerim ama hocalığını taswip etmem diye.. ''Ama yapacak bir şey yok, önümüze bakmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları unutmamamız gerekiyor. Bu hatalarımızı en kısa sürede telafi etmeye çalışacağız'' diye konuştu.'' Bu Rızanın kalıplaşmış cümleleridir..Sivassporun iyi olmasını çok istiyorum .Bunuda Rıza hocanın yapmasını gönülden isterim .Ama bence bu mümkün değil....
threestar58 24.10.2011, 01:15 riza hoca, pastirma yapamadi, pastirma yaptirdi
bassguitar 24.10.2011, 02:10 macı stad da ızledim..konunun baslıgı ve rıza hocanın konusmalarına katılmıyorum..sanssız degil:cok becerıksız,kalitesiz,bir futbol gunu yasattık...dıye soze baslaması daha uygun olurdu.
bassguitar 24.10.2011, 02:18 ayrıca cıplak gozle ızledıgım,kendıne calım atan,kendını sakatlayan,bulundugu kanat e-5 otobanına donen,tek bir bındırme ve hucum yapamayan HAYRETTIN e nasıl tahamul edılıyor ? oyunda kaldıgı surece hucuma hıc katkısı olmayan,kalecıyle arasında 2 metre olmasına ragmen topu ayagına dolastıran SUAREZE nasıl tahammul edılıyor ?UGUR KAVUK dıllere destan..
Maçtan sonra açıklama yapan teknik direktör Rıza Çalımbay ''çok şanssız bir yenilgi aldıklarını kaydedip, “Antrenörlük hayatımda bu kadar bireysel hata yapan bir takım görmedim.'' dedi.
Bunun çözümü çok basit,bu hataları sürekli yapan isimler belli,yollarsınız bu adamları hatalar azalır. Hem Sivasspor'un kalitesıne yakısmayacak bir sürü futbolcuyu istihdam ediyorsunuz hemde bu kadar hata yapan bir takım görmedım dıyorsunuz. Siz yenı sayılırsınız hocam,bizim hayatımız bu tarz kazmalıklar yuzunden kafayı yemekle gecıyor.
siz tek forvet oynarsanız 8 kişiyle baskıyı yersiniz vede bol gol yersiniz ancak çift forvet oynarsanız üzerinizdeki baskıyı azalttığınız gibi rakip üstünde dahi baskı kurabilirsiniz eneramo gelmiş vede ilk 11de başlamıyorsa bir yerlerde sorun var derim eneramo kadar hiç bir futbolcumuz yırtıcı mücadeleci değil siz ilerde rassmussen ve sinek pedriellle başlarsanız iyiki 10 yememişiz derim 6 ya şuan şükrediyürum:mad:
çift forvet oynamalıyız vede ilk11 istikrarlı olmalı oturmuş bir kadroyla çıkmalıyız
58akif34 24.10.2011, 07:18 orada o oynasaydı burada bu oynasaydı gibi kelimelerle sen bu takımın önceki maçlarını seyretmedinmi gibi laflarla bu takıma nasıl bir katkı sağlamak amacı var anlayamadım bende olsam rıza hocayla aynı kadro ile çıkardım uğur kavuk son 3 haftadır aşırı ilerleme kaydeden bir oyuncu bu hafta çok hata yaptı hayrettin bu takımın çek kemiği çok hata yaptı son haftaların en iyi defansı bu hafta hiç iyi değildi skora bende çok üzüldüm kaleci hatalı goller yedi fakat bu maç bizim için bir ders olmalı bu hafta defansın sağına ali atam soluna ziya ile başlanmalı forvette eneramo ve rasmuşsen ile başlanmalı ve ikinci yarı bu maçın rövanşı çok iyi şekilde alınmalı kayseri taraftarina ettiği küfürler yedirilmeli fakat takıma tam destek verilmeli
YENiCERiavrupa 24.10.2011, 08:01 Bazi arkadaslarimiz normal diyo bu skor olur diyo boyle kazalar ! karsimizdaki ezeli rakipimiz Gayseri !!!!! ne olmasi ne kazasi ya bu takim ne yapiyor anlamiyom ki valla billa !! bu zamana kadar hep riza hocaya destek verirdim ama artik vermiyorum cunku riza hoca bu isi yapamaz yurutemez!!!
Kimse Bana kizmasin Hoca istifa etmeli ve Hikmet Karaman Gelmeli eger gelirse oda tabi.
yiğido5058 24.10.2011, 08:13 Rıza hoca bu takımı sen kurdun,her türlü sorumluluk sendedir bilesin.
Saygılarımla
maalesef faty ve navratil bu takımın oyuncusu değilller, onlara kaleci, uğur ve hayretin de destek verince olanlar ortada...
bu sakatlarda ne zaman düzelecek çok büyük bir merak konusu!!!
izmirliyigido 24.10.2011, 10:18 Son bir haftada yaşadığımız acıların üstüne, birde ezeli rakip olarak gördüğümüz bir takımdan YARIM DÜZİNE gol yemek üstüne tuz biber oldu. Tam 6 gol yemek nasıl olurda şanssızlık olarak nitelendirilebilir? Şanssızlık demek için başa baş oynayıp, gol fırsatlarını rakip takımın değerlendirmesi demektir.
Takıma bakıyorsun daha 3 hafta öncesine kadar futbol oynayan takımdan eser yok. Taktiğe bakıyorsun, rakibin gol ataklarını ve pasörü olan Amrabatı'ı kilitleyecek bir taktik yok. Defansa bakıyorsun evlere şenlik.
MEHMET NAS, ERMAN KILIÇ, UĞUR KAVUK, PEDRİEL VE HATTA HAYRETTİN YERLİKAYA, hiç mi vicdanınız yok, hiç mi öz eleştiriniz yok. Ben bu takıma ne veriyorum, benim takıma ne faydam oluyor diye... Hiç mi içiniz sızlamıyor? Madem ki kendinizi kaliteli futbolcu sayıyorsunuz yav Allah'ın aşkına oynayın, oynayın yav !...
Sizin yerinize gençler olsaydı bu kadar gol yerdik. Ziya oynasaydı, Cihan Özkara oynasaydı, Cihan Yılmaz oynasaydı, Murak Akça oynasaydı, Mahmut Boz oynasaydı, Keita oynasaydı en az bu kadar yerdik. Bunlar da niye oynamaz anlamış değiliz.
Bir sözümde Rıza hocaya; istediğin futbolcuları aldın artık, "kadroyu ben kurmadım" mazeretine sığınamazsın. Futbolcuların hatalarına dışarıdan bizim gibi yorum YAPMA, MÜDAHELE ET !... Sopa senin elinde, kırbaç senin elinde, yetki senin elinde. Oyun içerisinde müdahele et, antremanda müdahele et, kadrodan kesmede müdahele et, oyundan almakta müdahele et !.. Et işte, et... Bir şekilde et !.. Yeter ki bizi REZİL ETME !...
Daha ne kadar bizi başka takımlar kurtaracak? 2 yıl önce Diyabakırspor, Denizlispor, geçen sene Konyaspor, Bucaspor kendilerini yaktıkları için ligde kaldık. Yoksa kendi başarılarımızla kalmadık. Bu sene de haydi Ankaragücü, Gaziantepspor, Kayserispor, Samsunspor, Karabüspor kötü diyoruz. Ama dikkat edin hepsi de toparlanmaya başladı. Tam 5 hafta sonra bu futbolla ligin dibindeyiz.
Kötümser değilim, sadece oynanan futbolla kararmasarım. Rıza hocam, lütfen GEREKENİ YAP !..
.
ahmet ali 24.10.2011, 10:46 6 gol yediğimiz başka maç hatırlamıyorum... Bu sonuca sebeb olanların başta Çalımbay olmak uzere kendilerinden başkalarını suçlamadan Sivasspor'un yakasından düşmelerini istiyorum...
doktor38 24.10.2011, 10:52 sen hayrettin ile devam et.her maç birkişi eksik oynuyoruz.devam et devam.
ayıp ayıp,futbolda mağlubiyette var falan filan kabul ama,yahu bizi ts ile kayseri yenmesin herkes yensin.ikisindende 6 yedik.gayserili topoşlarda koro halinde anamıza sövdü.sevgili futbolcularımız ben sizin kalıbınıza tüküreyim emi,yazıklar olsun.rıza hocam sende şu hayrettin ve uğurdan vazgeç artık bu adamlar defansın dinamiklerini bozuyorlar.navratil ve faty gibi iki klas stoperimizin oynadığı defansa rağmen 6 gol yiyoruz,midem asit yaptı resmen.
35gürün58 24.10.2011, 10:57 Rıza Çalımbay derhal futbolcuları toplamalı ilk iş olarak da maçı futbolcularına izlettirmeli bakalım futbolcular nasıl oynamışlar kendilerini izlemeli,,
Buradan çıkarılacak ders ile Mersin maçına hazırlanmalı.
Bireysel olarak birisini ön plana çıkarmak belki hata ama ben bir taraftar olarak artık bu uğur kavuğun aymazlığına ve dibe vurmuş performansına artık tahammül edemiyorum.Dünkü yediğimiz 3 golde birinci dereceden sorumlu yine..
Takım çok mu iyi? hayır tabiki ama uğurun bu ilk değil kii..taraftar artık görüyor ama malesef teknik ekip inatla sabretmeye devam ediyor..bülent uygunun Sivasspora attığı en büyük kazık uğur kavuk ve yasin çakmak ikilisidir.Yasinden kurtulduk ama uğurdan vazgeçemiyoruz
Yetti hocam vallahi de yetti billahi de yetti ..Bir futbolcunun bu kadar fazla kredisi olamaz
Yusuf Çevik 24.10.2011, 12:15 Hocam olur böyle şeyler,kafaya fazla takmamak gerek.Kayserispor`dan çıkarılması gereken dersleri çıkarıp Mersin maçına odaklanalım.
Mersin maçı kolay geçmiyecektir,her maç zordur zaten.Biz Mersin maçında elimizden gelenin en iyisini yapıp,taraftarımızında desteği ile bu maçtan galip geleceğimize inanıyorum...
Rallim58 24.10.2011, 12:25 Son bir haftada yaşadığımız acıların üstüne, birde ezeli rakip olarak gördüğümüz bir takımdan YARIM DÜZİNE gol yemek üstüne tuz biber oldu. Tam 6 gol yemek nasıl olurda şanssızlık olarak nitelendirilebilir? Şanssızlık demek için başa baş oynayıp, gol fırsatlarını rakip takımın değerlendirmesi demektir.
...............
Sizin yerinize gençler olsaydı bu kadar gol yerdik. Ziya oynasaydı, Cihan Özkara oynasaydı, Cihan Yılmaz oynasaydı, Murak Akça oynasaydı, Mahmut Boz oynasaydı, Keita oynasaydı en az bu kadar yerdik. Bunlar da niye oynamaz anlamış değiliz.
Bir sözümde Rıza hocaya; istediğin futbolcuları aldın artık, "kadroyu ben kurmadım" mazeretine sığınamazsın. Futbolcuların hatalarına dışarıdan bizim gibi yorum YAPMA, MÜDAHELE ET !... Sopa senin elinde, kırbaç senin elinde, yetki senin elinde. Oyun içerisinde müdahele et, antremanda müdahele et, kadrodan kesmede müdahele et, oyundan almakta müdahele et !.. Et işte, et... Bir şekilde et !.. Yeter ki bizi REZİL ETME !...
.......................
Tam 5 hafta sonra bu futbolla ligin dibindeyiz.
...............
.
Hay ağzına sağlık izmirliyiğido'm...!
7 haftada attıkları 6 golü bir karşılaşmada bize attılar...
Bazı futbolculara takıntılı olduğu duyumlarına inanmıyordum, ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...
Müdahale et ama sakın bizi REZİL ETME
3 Puanlık sistemde 5 hafta beklemeye gerek, 17. takım ile aramızdaki puan farkı sadece 3 puandır. Unutmayalım.
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında, Kayseri rezaletini unutmak istiyoruz.
N O T : Şanssız olan biz değil, beceriksiz Kayserispor forvetleriydi:mad: Yoksa dün bavullar Kayseriye istenirdi...
izmirliyigido 24.10.2011, 12:58 Hay ağzına sağlık izmirliyiğido'm...!
7 haftada attıkları 6 golü bir karşılaşmada bize attılar...
Bazı futbolculara takıntılı olduğu duyumlarına inanmıyordum, ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...
Müdahale et ama sakın bizi REZİL ETME
3 Puanlık sistemde 5 hafta beklemeye gerek, 17. takım ile aramızdaki puan farkı sadece 3 puandır. Unutmayalım.
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında, Kayseri rezaletini unutmak istiyoruz.
N O T : Şanssız olan biz değil, beceriksiz Kayserispor forvetleriydi:mad: Yoksa dün bavullar Kayseriye istenirdi...
Ya haksız mıyım kardeşim, rezil oluyoruz 2 senedir. Eskiden Tv58'de SporAktif diye bir spor programı vardı, arada sırada mesajlarımızı yolluyorduk ve okunuyordu orada. Belki Teknik ekipte seyrediyordu ve bizim serzenişlerimizi görüyordu. Şimdi sanırım o da yok, sesimizi duyuramıyoruz. Sahi ne oldu o program yayınlamıyor değil mi?
.
Rallim58 24.10.2011, 13:06 Ya haksız mıyım kardeşim, rezil oluyoruz 2 senedir. Eskiden Tv58'de SporAktif diye bir spor programı vardı, arada sırada mesajlarımızı yolluyorduk ve okunuyordu orada. Belki Teknik ekipte seyrediyordu ve bizim serzenişlerimizi görüyordu. Şimdi sanırım o da yok, sesimizi duyuramıyoruz. Sahi ne oldu o program yayınlamıyor değil mi?
.
Sporaktif proğramı ÖLDÜ...:confused:
Aldığım duyumlar gerçekleşirse, Sporaktifin üzerinde kalite ve yorumların olacağı spor proğramı yayına başlayacak (Tabii proje gerçekleşirse).
Sivassporun içini bilen, futbolu bilen ve spor aktifi aratmayacak bir proğram gelecek.
Beklediğinize değecek...!
Çok yakında...!:)
N O T : Duyum sağlam ancak, sponsor ve bir-iki konu netlik kazanmadı...
aozdemir 24.10.2011, 13:16 oyuncularda konsantrasyonmu kaldıki. maçtan bir gün önce ligden düşecek takımları açıkladı birileri. düşürecekseniz düşürün bir an öncede bizde önümüzü görelim.
Sivasspor'da farkı mağlubiyet üzüntüsü
24.10.2011
Sivasspor, Kayserispor karşısında alınan 6-2'lik farklı mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor. Dört karşılaşmadır yenilmeyen Sivassporda, en az bir puan alabilmek için gittiği Kayseri deplasmanından ağır bir yenilgiyle dönülmesi moralleri bozdu.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbol adına şanssız bir gün yaşadıklarını belirterek, bu yenilgiyi biran önce unutup Mersin İdman Yurdu ve Beşiktaş maçlarına iyi bir şekilde hazırlanmaları gerektiğini söyledi.
Beklemedikleri ağır bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren genç teknik adam, antrenörlük hayatı boyunca ilk kez bu kadar bireysel hatalar gördüğünü dile getirdi. Buna rağmen pozisyon bulmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Yaptığımız hataları bir daha tekrarlamamak için bu karşılaşmayı çok iyi analiz edip almamız gereken dersleri almalıyız. Aksi taktirde çok zor duruma düşebiliriz. Ligde önceki yıllarda yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyoruz. Bu nedenle de hatalarımızı en aza indirmemiz gerekiyor. Aksi taktirde yine üzülen taraf biz olacağız" diye konuştu.
Ligde zorlu bir peryoda girdiklerini ve oynanan karşılaşmaları biran önce unutup bir sonraki müsabakaya hazırlanmaları gerektiğini dile getiren Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu karşılaşmayı unutmaz aklımız orada kalırsa diğer karşılaşmalardan da üzülerek ayrılmak zorunda kalırız. O nedenle bu maçı biran önce unutup perşembe günü oynayacağımız Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına hazırlanacağız. Mersin maçının ardından da pazar günü Beşiktaş'la zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu iki karşılaşmadan alacağımız iyi sonuçlarla Kayserispor hezimetini de unutturmak istiyoruz. O nedenle şuanda tamamen Mersin maçına odaklandık. Futbolcu arkadaşlarımızla gerekli görüşmeleri yaptık. Onlarda içinde bulunduğumuz durumun bilincindeler"
(CİHAN)
hezımet unutulmaz hele kı rakip gayserıspor ıse hic unutulmaz,sel gıder kum kalır,td,futbolcu vs.hezımetı yaşatır unutur taraftar unutmaz
eroldeger 24.10.2011, 15:23 arkadaşlar çok üzgünüm gene haklı çıktım bu rıza hoca değil he4-mşerimiz diye çok sahip çıktık ama boşuna bu adam bizi bu sene kesin düşürür bizi kayseri yenmedi bizi rızahoca yendi maçın ilk yarısını iyi ananiz edin erman orta sahada yok takım makina gibi çalışıyor kayseri 2 golatamasınaramen karşımızda eziliyor tekkale oynuyoruz ama basiretsiz hoca 2 yarı ermanı alıyor takımı resmen spode ediyor orta sahamız çöktü ve malesef fark geldi maç birazdaha uzasaydı tarihi fark gelirdi allah bize acıdı da 6 taneyle kurtulduk bu hocanın acil gitmesi lağzım bu takımda erman uğur kavuk m .nasıda göndermeklağzım yoksa gene sürüneceğiz
benim anlayamadığım herkes erman'ı eleştiriyor ancak dün sahada olan pedriel mehmet nas eneramo cerny erman'dan çokmu mücadele ediyorlar.
geçen hafta hoca maçı çevirebilecek tek adam olan erman'ı oyundan aldı bu haftada kurtarıcı olarak maça aldı. yazık çok yazık seneye ermanıda bulamazsınız!!!
Respect58 24.10.2011, 17:34 Ya haksız mıyım kardeşim, rezil oluyoruz 2 senedir. Eskiden Tv58'de SporAktif diye bir spor programı vardı, arada sırada mesajlarımızı yolluyorduk ve okunuyordu orada. Belki Teknik ekipte seyrediyordu ve bizim serzenişlerimizi görüyordu. Şimdi sanırım o da yok, sesimizi duyuramıyoruz. Sahi ne oldu o program yayınlamıyor değil mi?
.
Yanılmıyorsam genel yayın yönetmesi olan bir bayan açıklama yaptı.Tesadüfen denk geldim.Yenilik gerekiyormuş.O yüzden yeni bir program yapmışlar.(ismini bilmiyorum)Saçmalığa bakarmısın.Müşteri odaklı çalışma yapması gerekirken kendi kafalarına göre birşeyler yapıyorlar.Ben izlemedikten sonra sen yenilensen ne olur?
6-2'lik bir hezimetin hiç bir açıklaması olamaz her maglubiyet için ayrı ayrı bahaneler uyduran rıza hoca bakalım önümüzde maaçlarda alınacak olan maglubiyetlerde ne gibi bir açıklama yapacak merak ediyorum
dedebali58 24.10.2011, 19:21 mersin maçından sonra benzer yorumları duymamak dileğiyle...
bulutbey27 24.10.2011, 19:42 tek kelime var söyleyeceğim bedavaya alınan topçlardan kurulan takım ancak bu kadar oynayabilir ben hala bursa maçını anlayamadım zaten nasıl olduda o takıma üç attık hayret dogrusu
kamışlı58 24.10.2011, 20:01 canımız sag olsun ilk çıktıgımız sene bilr en farklı maglubiyetimiz 2-0 dı çünkü oynamamız gerektiyigi gibi oynuyoduk haddimizi biliyorduk gol yemiyorduk lorantın taktigiydi sonra bülent geldi aşı tuttu 3 sene başarılı olduk o kadro dagıldı ondan sonra gelenler hala eski sivasspor varmış gibi oynatmaya çalışıyorlar sayın hocalar sizin bir oyun sisteminiz yokmu****
sayın rıza hoca sen bu takımı barselonamı sanıyorsun yoksa sivaslılarla dalgamı geçiyorsun***
takım benim kurdugum takım degil dedin sabrettik kendi kurdugun takım hala defansta hatalar otta sahada kimin neyapacagı belli degil
forvete bakıyorsun adamlar defansta sivas merkez kafasına göre herkes
sayın rıza hocam size işinizi ögretmek gibi saygısızlık yapacak degiliz
senden ricamız lütfen *kaleci milanı *kara muratı* ziyayı *navratili*fatiyi* kadiri*cihanı *kamili *suarezi *keitayı özelikle *eneramoyu*lütfen birbirinden ayırma 5beşmaç yenilelim sivasspor yenilmez armada olur tabiki iyi yönetmenle
uguru hayrettini ermanı oynatacagına aldıgın gençleri oynatta öyle yenilelim
bir mac kaybetmek herşeyi kaybetmek anlamına gelmez şu da bir gerçekki sivasspoda deplasmanda böyle futbol oynamaz
Daha önce de yazmıştım; Rıza Çalımbay'ın saplantıları pahalıya mal oluyor bize, tarihe geçecek mağlubiyetler alıyoruz. Hareketli forvetler karşısında biz bu defans ile hep çok gol yeriz
migroArmis 24.10.2011, 22:57 tek kelime var söyleyeceğim bedavaya alınan topçlardan kurulan takım ancak bu kadar oynayabilir ben hala bursa maçını anlayamadım zaten nasıl olduda o takıma üç attık hayret dogrusu
Sivasın Bursa galibiyetine asla gölge düşürmem düşürenide engel olurum..Hak etti ve aldı..Ama Bursada Sivas maçında son ıkı üç yılın en kötü futbolunu oynadı Buda bir etkendi........
kaplanlı 24.10.2011, 23:05 sahada futbol adına hiç bir şeyi beceremeyen bir takım vardı.milli maçlar nedeniyle lige verilen arada bu takım hiçmi çalışmamış.kimsenin ayakta duracak hali yoktu.uğur kavuk,mehmet nas,hayrettin her hafta ilk onbirde sahaya çıkıyor.bunun mantıklı bir açıklaması varmı merak ediyorum.başta teknik heyet olarak kayseri maçına hiç hazırlanılmamış.takım ne defansı ne orta sahayı nede ileriyi oynamaktan uzak bir haldeydi.bu maçtan çıkartılacak çok dersler var.inşallah önümüzdeki haftalarda aynı hataları yapmayız.kayseri karşısında resmen aciz kaldık.gerek taraftarı gerekse futbol kamuoyunu hayal kırıklığına uğratan takım görüntüsündeydik.2-1 yenik olarak 2.yarıya çıkıyorsun değişiklik yapmıyorsun teknik heyetin maçın gidişatını okuyup kozlarını ona göre kullanması gerekmezmi.zayıf halkaları değiştirirsin tek forvete dönersin beraberliği yakalamaya çalışırsın.şansında yaver giderse maçıda alabilirsin.hiç birşey yapmazsan böyle rezil olursun.bu maçın 2.yarısı başta rıza hocaya sonrada takıma hiç yakışmadı.inşallah bu ağır yenilginin olumsuz havasını bu hafta telafi ederiz.
ne şansından bahsedirsun rıza hoca resmen takımı felakete sürüklüyorsun .
kadirakin58 25.10.2011, 02:49 Rıza Hocam, şu "sansız bir gündü" başlığını gördüğümde deliriyorum. Her yenildiğimizde "yok şansızlıktı, bireysel hatalardı" dersen, maç kazandığımızda da "şanslı gününüzdü" demezler mi? Rıza Hocam, teknik direktör müsünüz, yoksa maçtan önce yazı tura mı atıyorsunuz?
TEKOTORİTE58 25.10.2011, 07:14 BAŞTAN SONA KADAR HAKLISIN AMA KUSURA BAKMAYIN MERSİN BİZDEN 10 GÖMLEK DAHA ÜSTÜN TOP OYNUYOR MERSİN BİZİ HAVADA KARADA YENER HAYAL PİLAVİ YEMEYELİM.
YANILIYORSUN ARKADAŞ HATIRLARSAN BURSAYADA ÇYLE DEMİŞLERDİ AMA TERSİ OLDU ONUN İÇİN FUTBOL BU BELLİ OLMAZ.FB SAMSUNDAN 10 GÖMLEK ÜSTÜN AMA YENEMEDİ BJK KAY YENİLDİ MERSİNİ YENDİ.BELLİ OLMAZ HEM SİVASSPORAHEMEN OLMAYAN PENALTILARI ÇALARAK MAGLUP BAŞLATIYORLAR
BUDA DEFANS KURGUSUNU BOZUYOR.BİR BAKARSIN SİVAS MERSİNİ YENER FB NAGMALUP ÜNVANINI SİLERSE OZAMANDA AYNI SÖZLERİ SÖYLEYEBİLECEKMİSİNİZ ONUN İÇİN BİRAZ BEKLEMEKTE FAYDA VAR DİYOM
ÖRNEK MEHMET NASIN POSİZYONUNU GOL YAPSA İDİ HAMEK GOLÜ VEMEYECEKTİ AMA GOL OLMADI OFAYT VERDİ.SUAREZE GELİNCE SANKİ ENARAMO ÇOKMU İYYİ GOLCÜ GOLCÜN YOK İŞTE OLANLAR BU.HEMHET NASA KIZIYORSUNUZDA MEHMET NAS OYUNDAN ÇIKTI SİVASSPOR TEMELLİ ÇÖKTÜ.
Uğur kavuk ve Cihan yılmaz haricinde genelde kaliteli futbolculardan oluşuyor kadromuz hayrettin yerlikaya A milli takıma kadar yükselmiş bir futbolcu ve yine milli takımda olurdu ama milli takım teknik direktörleri istanbul takımlarından seçmeyi tercih ediyor genelde oyuncuları anadoludan değil. Jacques Faty Fransanın önde gelen takımlarında oynamış fransa U21 de ve senegal milli takımda oynayan bir futbolcu jakup navratil oynadığı takımlarda istikrarlı bir perfonması olan bir futbolcu Erman kılıç bergamaspor da futbola başlamış göztepe elazığspor istanbulspor da oynamış ve oynadığı takımlarda bir forvet oyuncusu kadar çok gol atmış çalışkan bir futbolcu Kadir bekmezci belçikada futbola başlamış avrupa futbolunu bilen ve şu anda sivassporun en çalışkan futbolcusu ortasahanın dinamosu Milan Černý ülkesinin milli takımında oynayan kaliteli bir futbolcu sakatlıktan çıktığı için takıma tam olarak adapte olamadı Kamil Grosicki onun için söylenecek o kadar çok şey varki aslında polonya milli takımın vazgeçilmez futbolcusu bileklerine hakim oyun zekası üst seviyede bir futbolcu yalnız yeteneklerini artık göstermiyor ilk geldiğindeki maçı hatırlayın galatasaray savunmasını darma dağın etti bu futbolcu mutsuz oynamak istemiyor ya şehri beğemiyor yada başka sıkıntıları var rıza hocanın karşısına alıp acilen konuşması lazım belki çözüm bulunur oynamak istemeyenide zorla tutmak olmaz grosicki yi avrupanın büyük takımlarına koyun harikalar yaratacak bir oyuncu oynatmasını bileceksin. Michael Eneramo milli takımda oynamış bir oyuncu oynadığı takımlara çok gol atan fizik gücü yüksek bir oyuncu tam iyi bir performans sergilerken annesinin vefaatı onu yıktı en kısa zamanda düzelecektir. Morten Rasmussen Milli takımda ve celtic te oynamış şu anda kiralık oynatan celtic takımı ilerde böyle bir oyuncuyu kaybetmemek için satmıyor hava toplarında etkili oyun zekası yüksek kurnaz fırsatcı bir futbolcu Kalecilerimiz çok güzel borjan ve atilla ikiside birbirinden güzel kaleciler Tek sorun hocamızın iyi niyeti üzerlerine gitmemesi sert olmaması canım gülüm diyerek bu futbolculardan yararlanamazsın hocam ağırlığını koymalısın artık antreman yapmıyormu bu oyuncular yoksa yaptıklarınımı sanıyorlar sahada geziyorlar mücadele yok pres yok pres yapan geriye çekilmeyen basan takım kazanır her zaman korkak futbol oynatma koşsunlar antremanları artır canlarını çıkar.:)
Murat akçayı unutmuşum sakatlığı geçsin takımın vazgeçilmez oyuncusu olmalı çok iyi bir futbolcu eneramo ve rasmussen ile çift forvetten vazgeçmemeli rıza hoca.
58akif34 25.10.2011, 09:46 gerekli oyunculara gereken cezalar verilmiştir sadece biz değil ilgili olan herkes maçı izledi ve cezalar verilmiştir gerekirse sahaya bile çıkmaz bu topçular rıza hocaya güvenimiz sonsuz
Hiçbir futbol adamı bana M.Nas'ın Keita'dan, Uğur Kavuk'un Kerim'den,Navratil'inde Murat Akça'dan daha iyi birer futbolcu olduklarını söyleyemez.
***doğru arkdş bence kadir den sonra topu ayaga pas ve oyunu yönlendirebilen 2 adam keitadır ... inşl hoca artık görür
***bu takım metın diyadın veya hikmet karamanda olacak kesin ilk 3 te olur
Morten58 25.10.2011, 11:09 Cihan Yilmaz Sivassporun eskiden Gözbegi'di simdi sans bulamiyor diye kötü Oyuncu degil kendisini biraz da gelirstirirse yine Sivassporun vazgecilmez oyuncusu olabilir kendisi tek golle bize 3 puan kazandiriyordu özelikle Büyük-takimlara karsi.
Ha Ugur Kavuk evet haklisin yanliz M.Nas da oraya yazabilirsin adam iyi Oyuncu olsaydi istikrali olurdu adam Takim geziyor ondan gercekten Futbolcu olmaz.
Hayrettin Yerlikaya gelince evet bizim Kaptanimiz dogruda takim en tercübeli Oyuncusu yanliz arada Ziya'ya da sans verirse Hocamiz sevinirim sonucte Futbolda su var iyi oynayan kapar Formayi Ziya da bizim oyuncumuz.
Atilla'ya gelince bence kendi boyu Kalecilik icin kücük,Borjan hem boyuda uzun hem daha iyi oldugunu düsünüyorum yanliz Borjan oynarsa yabanci sorunuda olabilir mesela Eneramo-Rasmussen oynadigini sonra Grosicki'nin 11'de oldugunu ve Savunmada Faty ile Navratil de oynarsa tam 6 yabanci oluyor o zaman Milan Cerny ilk'de sans bulamiyacak yada Navratil yedekte olacak yerine Murat Akca ve Mahmut Boz oynayacak bakalim hayirlisi.
Diger Oyunculari tartismaya gerek yok ben sadece son olarak Erman Kilic'a birsey yazmak istiyorum iyi bir oyuncu takima eminim faydasi olacaktir yanliz kendisini gelistirmesi gerekiyor eski Erman'dan biraz uzak görüntüsü veriyor bizlere.
Allah Hayirlisini nasip etin Hak eden oynasin diyorun ve Riza Hocaninda biraz sert olmasi doru zaten Baskanligida artik o yapmasi gerek.
rıza hocanın özellikle şu zor günlerde arkasında olmaya çalışıyorum vede bütün herkeste öyle yapmalı ancak rıza hocanın bazı hataları olmuyor değil mesela artık futbol türkiyede açık oynanmaya başladı bu yüzden siz tek forvet oynarsanız rakipten takım olarak baskı yersiniz rakibin takım halinde baskı yapmasını engellemek isterseniz ozaman bir çift forvet oynamalısınız
süperlig gibi güce dayalı bir ligde birincisi mücadeleci bir forvete sahip olamlısınız ki bu bi<zim eneramo ikinci forvet ise fırsatçı bitirici heran bir bomba patlatabilecek birisi olmalı buda rassmusssen
e madem bu ikisinede sahibiz neden bunlarla maça başlamayız ben çözemiyorum
bir diğer husus hazır olmayanı sakatlıktan yeni çıkanı oynatmayacaksın okadar eksikle ardarda 4 haftada 8 puan toplamışken neden oturmuş iskelet kadromuzu oluşturan oyuncular ilk 11 oynamaz anlamış değiliz
lütfen rıza hoca duy sesimizi madem 6 yiyoruz çift forvetle oynayalımda (eneramo rasmussen ikilisiyle) 2 yerine 4-5 atalım
süperligin yeni takımları sanki yılların takımıymış gibi çıkmış çatır çatır oynarken arttık süperligin gediklisi sivasspor neden oynayamasın
ideal 11 e çift forvete ve rıza hocaya tam destek hep destek:)
erman'a uyuz oluyom,kalıtesınden şuphem yok ama randıman vermıyo
Yesil_Gozlu_17 25.10.2011, 15:39 Yazayim mi yazmayayim mi diye dusundum genel olarak bizim sozde taraftarlarimiza sesleneyim.... Karabuk Spor ve Eskisehirspor maclarinda alinan malubiyetten sonra butun sözde taraftarlarimiz..bu sivasspordan hic bir halt olmaz kesin kume dusecegiz deyip 15 bes gun sitede bangir bangir bagirdilar..
ve Sonrasi Ankaragucu galibeyiy, ve sonrasi Bursaspor galibiyetleri.. herkes Bu Sene sampiyonluk oynayacagiz kimse bizim onumuzde duramaz diye 15 gun sitede soylendiler...ve Bu haftaki Kayserispor Maci ve sonrasi Kayseriye 5 atariz yeneriz diyen kisiler sivas sampiyon olacak diyen kisiler mac sonrasinda Riza Hoca ve fubolculara ates puskurduler tamam hakli yanlari var yok demiyorum ama bu kadarda acimasiz olmayin bir mac kazanildiginda yerlere goklere cikardiginiz Riza hocayi Bir MAc Sonrasi yerden yere Vurmayin Yazikk Arkadasim Yazik...
Harput0658 25.10.2011, 15:40 Şimdi Kayseri maçında şanssızdık diycem millet kızacak bana. Ama öyle.
Kayseri Maçını canlı izledim. 3-1 olana kadar bence iyi top oynuyorduk. Ondan sonra film koptu.
Şans bizden yana değildi.
Bazı arkadaşlar açık futbol oynayalım demişler. O zaman onlar Sivassporu hiç izlemiyorlar. Erman-Grosicki- Rasmussen- Eneramo- Pedriel- Cihan- Cerny bu 7 oyuncudan 5 i sahada iken nasıl oluyoda açık oyun oynamadığımızdan şikayet ediyorsunuz hayret.
Takim saman alevi gibi hizli parliyor hizli sönüyor hocam be biz türübünden görüyoruz sen nasil görmesin sağ bek sol bek çökmüş durumda topu alan bizim kale önünde bitiyo diyer eksikliklere değinip can sıkıcı hale getirmek istemiyorum ama Takimlar ilk önce savunmadan oluşturulur...
Yazayim mi yazmayayim mi diye dusundum genel olarak bizim sozde taraftarlarimiza sesleneyim.... Karabuk Spor ve Eskisehirspor maclarinda alinan malubiyetten sonra butun sözde taraftarlarimiz..bu sivasspordan hic bir halt olmaz kesin kume dusecegiz deyip 15 bes gun sitede bangir bangir bagirdilar..
ve Sonrasi Ankaragucu galibeyiy, ve sonrasi Bursaspor galibiyetleri.. herkes Bu Sene sampiyonluk oynayacagiz kimse bizim onumuzde duramaz diye 15 gun sitede soylendiler...ve Bu haftaki Kayserispor Maci ve sonrasi Kayseriye 5 atariz yeneriz diyen kisiler sivas sampiyon olacak diyen kisiler mac sonrasinda Riza Hoca ve fubolculara ates puskurduler tamam hakli yanlari var yok demiyorum ama bu kadarda acimasiz olmayin bir mac kazanildiginda yerlere goklere cikardiginiz Riza hocayi Bir MAc Sonrasi yerden yere Vurmayin Yazikk Arkadasim Yazik...
Bırader kazanılan her maç rıza hoca nın zaferi kaybettigımiz her maç riza hoca nın hatası dır,burda rıza hoca yı ve futbolcula ri eleştırmek herkesin hakkı,rezil ettiler sivasspor camiasi nı,taraftar kum geri kalanı sel,sel gıder kum kalır, 6-2 lık hezimet yenılır yutulur bı skor değıl,hele rakıp gayserıspor ıse :mad::mad:
Ulan bülent bize öyle bir kazik attin ki denizli spor gibi olduk Güzel günler göreceğiz inş Ama önce sabir gerekli sabir sabir diyoruz da nekadar sabrederiz onu hiç bilmiyorum ''''''''''TAKIMIN OYNADİĞİ OYUNDA SIKTI TFF OYNADİĞİ OYUNDA SIKTI CANİMİZİ ŞUÇLUYSAK CEZAMİZİ CEKELİM SUÇSUZSAK BİRAKİN DA İŞİMİZE BAKALİM ... Takim başkani yok moraller ister istemez bozuk Takim kötü oyunu ona bağli deyil belki ama Sitres yatik Artik YETERRRRR
burak58as553 25.10.2011, 16:44 Biz bu takıma kızmayıpta ne yapalım iki tane ezeli rakibimiz trabzondan ve daha kötüsü kayseriden 6 yiyen takıma ne yapmamız gerekirdi ?
ne yapalım kardeş maçın sonucuna bakmadan alınan puana oynanan oyuna bakmadan pofpoflayalımmı mı yanı takımı. iyi yada kötü eleştiri yapmak herkesın hakkı. herkes düşündüğünü yazar. senın gıbı
halilxx58 25.10.2011, 17:25 Bırader kazanılan her maç rıza hoca nın zaferi kaybettigımiz her maç riza hoca nın hatası dır,burda rıza hoca yı ve futbolcula ri eleştırmek herkesin hakkı,rezil ettiler sivasspor camiasi nı,taraftar kum geri kalanı sel,sel gıder kum kalır, 6-2 lık hezimet yenılır yutulur bı skor değıl,hele rakıp gayserıspor ıse :mad::mad:
yaa arkadaslar amma büyüttünüz, gün karalama günü degil hocanin arkasinda durma günüdür...
bu hafta sonu dünyanin en iyi takimlarinin baslarinda gelen Manchester United de derbi macinda Manchester City'e 6-1!! yenildi! ama onlarin bizden farki, hoca niye böyle yaptin, böyle yapmadin bizi rezil ettin diye bagirmak/yazmak yerine hemence bu hezimeti unutup hic bisey olmamis gibi önlerine bakiyorlar!
VE DOGRU OLANI YAPIYORLAR!!!!
poolat58 25.10.2011, 17:54 yav kardeşim dünya da hangi takım, hangi taraftar olursa olsun bir maç kazanıldı mı iyi yorumlar yapılır, kaybedildi mi yerden yere vurulur bu böyle gelmiş böyle gider bir şey yapamazssınki....;)
|