Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Biletleri Satışta
SivasSpor.Com 01.11.2011, 16:02 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg
Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında 4 Eylül Stadı'nda oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa sunuldu.
lig'in 12'inci sırasında yer alan Sivasspor 4 Kasım'da lig lideri Fenerbahçe ile karşılaşacak. Saat 20.00'da başlayacak karşılaşmanın maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnoğrofya Müzesi bahçesindeki Sivasspor bilet gişesinde satışa sunuldu.
Maraton 20, VİP A ve B tribünü 25, kale arkası 10, misafir tribünü biletlerinin 10 TL olduğu açıklandı.
Fenerbahçe taraftarları için kale arkasında bulunan 800 kişilik tribün ayrıldı. Bilet satışları, sabah saatlerinde başladı, gişe önünde kuyruk oluştu. -
Yusuf Çevik 01.11.2011, 16:09 Sivas`taki hemşehriler çok şanslı.Burada Mersin İdman Yurdu,Fenerbahçe,Beşiktaş maçında bilet fiyatları uçuyor.Bizde biletler ucuz olduğu halde stadı dolduramıyoruz.
Bari bu maçta dolduralım stadı.
58 SiVaSıM 58 01.11.2011, 16:23 stad tıklım tıklım olmalı fbliler geçen sene cenneti yaşamışlardı cuma günü cehennemi yaşamalılar
Bugun aldım biletimi. Bilet alan 5 kisiden 4 ü misafir takım bileti alıyor. Sivaslıların ilgi göstermesi lazım biletlere.
kangallıwert 01.11.2011, 16:44 B.k var sanki fener tribününde..Bir insan Sivasta yasayip neden gider Fenerbahce,Besiktas,Galatasara y tarafında macı izler anlamak cidden güc..Once icimizdeki İrlandalilari temizlemiz lazim:d Kimse cıkıp bana ozgürlükten falan bahsetmesin bu isin ozgürlügümü olurmus:mad: Bence bunlara mactan once süpriz hazirlanmali stadda pus pus otururlar :) Ayrica bilet resmen beles..Burda deplasman tarafina gidiyoruz 30tl en az nerdeyse yarım sezon parasi macta gercek Sivasspor taraftarlari yerlerini almali..İrlandalılar degil...
darkfanatic 01.11.2011, 16:48 B.k var sanki fener tribününde..Bir insan Sivasta yasayip neden gider Fenerbahce,Besiktas,Galatasara y tarafında macı izler anlamak cidden güc..Once icimizdeki İrlandalilari temizlemiz lazim:d Kimse cıkıp bana ozgürlükten falan bahsetmesin bu isin ozgürlügümü olurmus:mad: Bence bunlara mactan once süpriz hazirlanmali stadda pus pus otururlar :) Ayrica bilet resmen beles..Burda deplasman tarafina gidiyoruz 30tl en az nerdeyse yarım sezon parasi macta gercek Sivasspor taraftarlari yerlerini almali..İrlandalılar degil...
Sakin ol mert abi:) Yanliz dedigine katilıyorum..Bir an once gercek Sivasspor taraftari biletleri alsin sonra kimin iceri girdigi belli olmuyor..Sacma sapan pankartlar aciliyor falanda filan....
mustafa_kavak58 01.11.2011, 17:29 Biletler cok ucuz bide baska takimlarin bilet fiyatlarina bakin bence stad doldurmaniz lazim fiyatlar cok ucuz bide pahali olsa herhalde staf tamamen bom bos olur inbsallah iyi bir atmosfer olur cuma günü
Ama mac cuma günü olmasi kötü olmus eger pazar günü olsaymis bence daha cok taraftar giderdi
sebasteia 01.11.2011, 19:52 B.k var sanki fener tribününde..Bir insan Sivasta yasayip neden gider Fenerbahce,Besiktas,Galatasara y tarafında macı izler anlamak cidden güc..Once icimizdeki İrlandalilari temizlemiz lazim:d Kimse cıkıp bana ozgürlükten falan bahsetmesin bu isin ozgürlügümü olurmus:mad: Bence bunlara mactan once süpriz hazirlanmali stadda pus pus otururlar :) Ayrica bilet resmen beles..Burda deplasman tarafina gidiyoruz 30tl en az nerdeyse yarım sezon parasi macta gercek Sivasspor taraftarlari yerlerini almali..İrlandalılar degil...
kardeş dediklerine büyük oranda katılıyorum. sivas'ta sadece sivasspor olmalı! ama büyük oranda rakip takım bileti alanlar kendilerine yer kalmayacağını düşünen üniversite öğrencileri veya civar şehirlerden maç için gelecek olup yakınlarına bilet aldırtan kişilerdir.
DOGU_BEY 01.11.2011, 20:02 vipten 3 bilet aldım misafirim var..inşallah cuma maçta olacağım...burda hala bazılarının geçen seneki tabloları tekrar gündeme getirmeye çalıştıklarını görüyorum...geçip gitmiş şeyleri bırakın da bilet alarak sivassporumuza sahada destek verin...şimdiye kadar sivastaki sadece 1 a.gücü maçına yolda olduğum için gidemedim, onun dışında hiçbir maçı kaçırmam....75 milyon verip 3 vip bileti aldım, maraton veya kale arkası da alabilridm ama vipi tercih ettim takımıma en yükse elimden gelen maddi desteği vermek neyse onu yaptım...yaptığım abartılı ya da övünülecek bişey de değil ama burda boş konuşup böyle maçlarda bilete para vermeyip stadı boş bırakan çok seyrici gördüm(taraftar değil)...konuşmakla olmuyor, icraat yapın benim elimden gelen en büyük icraat maça gidip destek vermekse imkanı olan her taraftar bunu yapabilir...ha tabi bir de poşetler dolusu çekirdek yemeye gelmeyecekse!!!
58MUAMMER58 01.11.2011, 20:03 :mad:NORMAL FİYATLAR istanbulda bu takımların maçlarını 30 50 arasından ucuz seyredemiyoruz gönül isterki tribünler sezonluk kombine alsın boşta kalan yerleri 50 tl den satıp kulübe maddi destek olsun ancak bu fiyatlar bile çok gelir sehrimize rakip taraftar arasında sivas aleyhine tezahürat yapan sözüm ona bazı arkadaşlar içimizdeki irlandalılar diyor ben onlara hain derim irlandalıların bile şerefi var:mad:
DOGU_BEY 01.11.2011, 20:08 :mad:NORMAL FİYATLAR istanbulda bu takımların maçlarını 30 50 arasından ucuz seyredemiyoruz gönül isterki tribünler sezonluk kombine alsın boşta kalan yerleri 50 tl den satıp kulübe maddi destek olsun ancak bu fiyatlar bile çok gelir sehrimize rakip taraftar arasında sivas aleyhine tezahürat yapan sözüm ona bazı arkadaşlar içimizdeki irlandalılar diyor ben onlara hain derim irlandalıların bile şerefi var:mad:
abi gel sen bunu burdaki çekirdekçi tayfaya anlat...sanırım bilet 10 yerine 20 olunca 1 poşet çekirdeğe ayıracak para kalmıyor!!!
sebasteia 01.11.2011, 20:52 sevgili hemşerilerim, bakın takım hakkında sürekli düştü-düşecek haberleri yapılıyor, psikolojik olarak yıpratılmaya çalışılıyor. başkan içeride, ayrıca başka bir davadan da bir yıl hapis cezası aldı. koskoca takımın yükünü o birilerinin beğenmediği rıza hoca çekiyor. başka birisi olsaydı çoktan tüymüştü, biz de ankaragücü gibi ligin dibine demir atmıştık. allah'tan o zor günlerimizde başımızda rıza hoca vardı!
bu süreçte alacağımız her bir puan kulübümüze moral, para ve gelecek umudu olarak dönecektir. şimdi siz öyle uzaktan öküzün trene baktığı gibi seyredecek, aptal aptal konuşmaya ahkam kesmeye gelince bir numaraya oynayacak mısınız? yoksa gerçek bir yiğidonun gerçek bir sivas sevdalısının yaptığı/yapacağı gibi gidip biletinizi alacak ve eşiniz, çocuğunuz veya arkadaşınızla sivassporumuzu destekleyecek misiniz?
bi karar verin!!!
oquzh4n58 02.11.2011, 12:10 Abi sunu yapmayın ya Kale arkası 10mılyon ıı guzel sorun degılde mısafır nıe 10 olyo kale arkası 10 sa mısafır ı 15 20 yap bari
sebasteia 04.11.2011, 13:38 bilet satışları ne alemde dostlar? bugün tribünleri dolu görebilecek miyiz?
Sivas_SporLu58 04.11.2011, 14:04 bilet satışları ne alemde dostlar? bugün tribünleri dolu görebilecek miyiz?
tribünler dolu olacakta kim dolduracak mechul fb li yiğidolar doldurur heralde:confused:
|