Orijinalini görmek için tıklayınız : Şiddetle Puana İhtiyacımız Var
SivasSpor.Com 01.11.2011, 20:01 http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/1.atamkarincaaa.jpg
Rıza Çalımbay, şu anda puana şiddetle ihtiyaçları olduğunu belirterek, Fenerbahçe maçından mutlaka puan almaları gerektiğini söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, durumları itibariyle sahalarında yüzde yüz puan almaları gerektiğini söyledi.
Kart cezası nedeniyle Alex'in bu maçta oynayamayacak olmasına rağmen Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadrosu olduğunu ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:
''Fener takımında son maçta Alex de yoktu, ama mükemmel şekilde mücadele ettiler. İyi takım, iyi kadroları var. O yüzden yani bir tek Alex değil, bütün takıma dikkat etmemiz lazım. Ama dediğim gibi burada önemli olan bizim konumumuz. Şu anda da puana şiddetle ihtiyacımız var. Bizim de mutlaka bu maçtan puan almamız gerekiyor. Bütün gayemiz, bütün düşüncemiz, Beşiktaş maçında zaman zaman çok iyi oynadığımız oyunun üstüne çıkmamız gerekiyor. Zor maç oynayacağız. Ama ben takımıma güveniyorum, inşallah iyi bir şekilde döneceğiz. Yani Fenerbahçe'de bu maçta Alex yok ama gerçekten her an oyunun kaderini değiştiren, çok iyi oyunculara sahipler. Bütün oyuncularına dikkat etmemiz gerekiyor.''
Sivasspor'un golcü oyuncusu Kamil Grosicki de Fenerbahçe maçının zor geçeceğini söyleyerek, ''Fakat kendi sahamızda oynayacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' açıklamasını yaptı.
Alex'in yokluğunun Fenerbahçe'yi doğal olarak biraz etkileyeceğini kaydeden Grosicki, ''Fakat Alex'in dışında da çok iyi oynayan futbolcular var Fenerbahçe'de. Ama bizim takımımızda da çok iyi oynayan futbolcular var'' diye konuştu.
Sivassporlu futbolcu Murat Akça ise Fenerbahçe maçının çok zor geçeceğini belirterek, ''Bayram tatiline mutlu bir şekilde girmek istiyoruz. Umarım istediğimiz oyunu ortaya koyup bunu da maç sonucuna yansıtırız'' dedi.
Alex ın olmaması buyuk avantaj,bu sefer 3 puanbizim hayırlısıyla.
58 SiVaSıM 58 01.11.2011, 20:03 bu maçı alacaz başka yolu yok başkanımız için alalım bu maçı siz korkmayın yeter GROSİCKİMİZDEN GOL BEKLİYORUZ BU MAÇTA HAYDİ SİVASSPORUM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ
DOGU_BEY 01.11.2011, 20:07 Alex ın olmaması buyuk avantaj,bu sefer 3 puanbizim hayırlısıyla.
tam aksine, son haftalardaki formsuz alex olsa bizim için daha iyiydi bence...çünkü alexin yerine fener ortasahasında daha fazla koşan bir adam oynaycak demektir...geçen yılki 4-3 lük maçta alex vardı ama maçın geneline baktığımızda sivassporun orta alanda zaman zaman ne kadar boşluklar ve pozisyonları avrdı...eğer rıza hoca da güçlü fener ortasahasına yine suarezi sağ açığa koyarak başlarsa intihar olur...böylesine maçlarda takımın şu anki durumuna göre daha gerçekçi bakarak yaklaşmalıyız...o yüzden bu maçta alıancak 1 puan bence iyi olur...bjk maçındna önce de duygusalca yorumlar yazdık, rıza hoca yine hiç bir önlem alamdan takımı sürdü sahaya kuddusi d edevreye girdi ve kaybetti...o yüzden rıza böyle büyük maçlarda ekstra önlem ve taktik oluşturmalı...ama malesef şimdiye kadar bjk-kayseri gibi önemli maçlarda bunları görremedik...
sebasteia 01.11.2011, 20:39 bu maçla ilgili hislerim galibiyet alacağımızı söylüyor. yıllar sonra bir bayrama gerçekten sevinerek, bayram ederek gireceğiz inşallah.
bu maç ve daha sonra yine içeride oynayacağımız gençler maçından galibiyetlerle ayrılırsak bir anda rahatlayacağız. daha sonraki haftalarda oynayacağımız gs ve ts maçlarına da rahat bir şekilde çıkacağız. bu yüzden galibiyet diyorum, başka da birşey demiyorum!
58MUAMMER58 01.11.2011, 20:47 RIZA HOCAM lig çok kırılgan üst üste 2 3 maç kazanan hemen tepeye yerleşiyor kaybeden dibe çöküyor daha sonra psikolojik olarak takım rahat oynıyamıyor bundan önceki maçlarda rakibin önemli oyuncularına önlem almadık hep dediğimiz oyuncular bizi yendi kayseride ambrabat gökhan var dedik önlem almadık adamlar mahvetti bizi bjk de ourejma simao almeda dedik yine galibiyette onlar ön plandaydı fb ile oynadığımız maçlarda alex hep ön plandaydı gs ile oynadığımız maçlarda arda ön plandaydı şükürki ardadan kurtulduk alex kart cezalısı inşallah bu maçı alırız yoksa diğer sonuçlara göre dibede çökebiliriz umarım bjk maçında yaptığınız hataları yapmazsınız rakipte tek golcü benyavu denen siyahi var onu durdurabirsek rahat puan alırız basarılar dilerim
Turan 59 01.11.2011, 21:23 Rıza efendi; bir hemşehrimiz olarak senin başarılı olmanı herkesten önce biz isteriz.Ama başarılı olmanın da nedenleri vardır.Önce doğru bir takım kurmak.Ben çok merak ediyorum Pedriel'i hangi özelliğinden dolayı lik 11'e koyuyorsun doğrusu çok merak ediyorum.Adam futbolcudan başka her şeye benziyor.Bu sana açık bir mektuptur.Zahmet edip okursan memnun olurum.
mucahitbaba58 01.11.2011, 22:47 bu macda alexin olmamasi bence avantaj degil tersine dezavantaj saglar onlar alexe bagli olmadigini gostermeye calisacaklar gorev alan adamlari daha cok kosacak bizimkiler insallah akillarina nasil olsa alex yok demez yoksa nanayi yeriz
bu macda kesinlikle uc puan bekliyorum bizim icin cok anlamli olacak
zaten baska bisey dusunemiyorum
takima sonuna kadar guveniyorum bizim oyuncular hakikaten yuregini koysunlar sahaya ben turkiye liginde yenemeyecegimiz takimin olmadigini dusunuyorum her biri ayri bir ozelligi var yeterki tabiri caizse kicini kaldirip biraz kossunlar
rakibi izlemeyip isine baksinlar
haa birde ben atilladan yanayim kalede o daha guven veriyor borjan bjkden yedigi gollerin hic biri normal degildi zaten alti sut cekildi 3 gol oldu oysaki atilla kirilma anlarinda maclarin cok iyi performans gosterdi
Morten58 01.11.2011, 22:52 Alex'in olmamasi bizim icin bence avantaj olan noktasi su cok takibci Alex ve bu macta yok bu Savunmamiz icin iyi basit gol yememe adina iyi cünkü Alex savunmayi Rezil ededen sivri sinek gibi bir oraya bir buraya ucarak gol atan oyuncu yani Fenerbahce Alex tarzinda oyuncu yok bu acidan avantaj olarak görünebilir ama sonucte diger Oyuncularinda baska yetenekleri var mesela Caner,Baranoni, en cok bu oyunculara dikkat etmemiz lazim.
Sen yeterki 4-4-2 oynat , puan gelir hocam !!!
fatih585858 02.11.2011, 02:55 Rıza efendi; bir hemşehrimiz olarak senin başarılı olmanı herkesten önce biz isteriz.Ama başarılı olmanın da nedenleri vardır.Önce doğru bir takım kurmak.Ben çok merak ediyorum Pedriel'i hangi özelliğinden dolayı lik 11'e koyuyorsun doğrusu çok merak ediyorum.Adam futbolcudan başka her şeye benziyor.Bu sana açık bir mektuptur.Zahmet edip okursan memnun olurum.
Yahu kaç yaşında adamsınız, teknik direktörlüğü iyidir,kötüdür Rıza efendi diyerek küçük görmek nasıl bir saygısızlıktır. Site yönetiminden ricam eleştirmek son derece doğal bir durum bende eleştiriyorum lakin, hocayı böyle küçük düşürücü yazılara izin vermemesini rica ediyorum.
sivasfutbol 02.11.2011, 07:11 Yahu kaç yaşında adamsınız, teknik direktörlüğü iyidir,kötüdür Rıza efendi diyerek küçük görmek nasıl bir saygısızlıktır. Site yönetiminden ricam eleştirmek son derece doğal bir durum bende eleştiriyorum lakin, hocayı böyle küçük düşürücü yazılara izin vermemesini rica ediyorum.
peki rıza sivassporu hiç olmadık şekilde küçük düşürüyor 4-0 6-2 3-1 gibi sonuçlarla o zaman ne oluyor acıklarmısın lütfen.
FB TEK FORVET OYNARKEN BİZ ÇIKIP, 4 FORVET VE TOPA HİÇ BASMAYAN 4 FORVETLE OYNARSAK HEZİMET BİZİ BEKLİYOR, KİMMİ, PEDRİEL, KAMİL, ENERAMO,ERMAN
doktor38 02.11.2011, 11:46 bir ilki yaşayalım ve 3 puanı alalım.alex in yokluğu büyük şans iyi kullanmak gerek.çok iyi bayram hediyesi olur artık .
fenerin serisini durdurmak bize nasip olucak inşallah
Yusuf Çevik 02.11.2011, 15:25 Her takım puana ihtiyaç duyar.Ancak bu maçtan en kötü beraberlik çıkarmalıyız.Fenerbahçe`de Alex`in olmaması bizim için avantaj olabilir ama dikkat edilmesi gereken çok oyuncu var Fenerbahçe`de.
inşALLAH Fenerbahçe`yi yenmeyi ALLAH bize nasip edecek hayırlısı olsun..
zor bi periyoda gırdık fenerbahçe maçı çok zor bir maç nitekimde sadece bir kere galip gelebildik fenerbahceye karsı inş uzun zamandır büyük maç kazanamama alışkanlıgımı kırarız
puan oyle yada boyle herzaman lazim olan bisey... mecbur feneri yenmemiz lazim hem puan almak icin hem morarrali duzeltmek icin
yenmeliyiz fenerbahceyi .
şuayip bütün 02.11.2011, 22:20 eger bumaçtada puan alamazsak drum kötü eleştirmek istemiyorum ama rıza hoca takımı iy hazırlayamıyor ve oyuncu secımındede hataları var.feneride gözüne büyütmüşki.bilmiyorum busene yine ligden düşmeye oynamasak bari .rıza hoca bu takıma geldı geleli şu macı raha alırız diyemedim hiç hedef yok rıza hocada
threestar58 02.11.2011, 23:46 keske besiktas,tan 1 puan alabilseydik, bu mac zor bir mac hatalar yapmamaliyiz bu mactan 3 puan alabilirsek besiktas maci,ni unutturur
|