Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Yabancılarıyla Gülüyor

SivasSpor.Com
05.11.2011, 11:20
http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/7feecc930d0240a888e7bec5e32240 de_m.jpg

Bu sezon ligde yabancı oyuncularından gelen gollerle rakip fileleri havalandıran Sivasspor, Fenerbahçe karşısında da bunu sürdürdü. Geçtiğimiz yıllarda yabancılarının takıma katkısı yok denecek azken bu sezon bütün yabancı oyuncular harika bir performans sergiliyor.

Sivasspor yabancılarıyla gülüyor Süper Lig'de bu sezonun ilk 10 haftasında rakip fileleri toplam 14 kez havalandıran Sivasspor takımında atılan bu 14 golün 13 tanesini yabancı oyuncular kaydederken, yerli oyuncular yalnızca 1 gol attı.

Sivasspor'da Michael Eneramo ve Kamil Grosicki 4'er gol atarken, Morten Rasmussen 3 gol, Jakub Navratil 2 gol kaydetti, yerli oyunculardan ise sadece Cihan Yılmaz 1 gol attı.

vexol58
05.11.2011, 11:24
Bu yıl yabancı oyuncu tercihlerinin çok çok iyi yapıldığının kanıtı oluyor.amman nazar değmesin..;)

Yusuf Çevik
05.11.2011, 11:27
Benim açımdan kimin gol attığı önemli değil.Önemli olan takımımın durumu.Sonuça oyuncular Sivasspor`u götüren kişiler.:)

eyupk
05.11.2011, 12:05
fenerin serisini durdurucağız dedik durdurduk, bu galibiyet bizi çekemeyenlere armağan olsun.

engin2609
05.11.2011, 12:09
Önemli olan Sivassporun Maç Kazanması Kimin Attıgı Onemli Degil Tabi Gönül İsterki Ligin En Çok Gol atan Futbolcusu Bizden Çıkması :)

58 SiVaSıM 58
05.11.2011, 12:36
onlar yabancı değil onlarda artık bizden biri !!

svsli
05.11.2011, 12:40
helal olsun sivas hep böyle başarılı futbolla devam eder
:)

Respect58
05.11.2011, 15:23
Daha öncedende bir çok kez söyledim.Rıza Çalımbay'ın ön plana çıkan tek özelliği bu.Çok iyi oyuncular bulup getiriyor.İyi kadro kurdu tabi kadroyu kurmaktan daha önemli birşey var oda o kadroyu kullanmak,oynatmak.

gürünlüyiğido58
05.11.2011, 16:46
Gol atalımda kalecide atsın forvette
Türkte atsın yabancıda:)

Morten58
05.11.2011, 21:26
Sivassporumuzun Süper Ligde yenemeyecegi Takim yok herzaman böyle onyarsak ki inaniyorum oynayacagiz Galatasay'ida yeneriz, Gencleri'de yeneriz ve Trabzonspor'u da yeneriz. Sivassporumuz Süper Ligde fizik gücü en iyi olan tek Takim bunu Riza Hocamiz'in iyi Antremanlarina ve Hocanin kafasinda Teknik'e bagliyorum. Sivassporumuz gercekten Lige iyi hazirlandi iyi Trasnferler yapti cok pahali olmasada ve bunun karsilindada güzel galibiyetler yasatti Sivassporumuz 4 Eylül Bursa'Ya 3-0 ve Fenerbahce 2-0 kazandigimiz maclarda. Ve Eskisehir ve Besiktas maclarinda hakem büyük rol oynmisti. Sonra Kayserispor-Sivasspor macinda mac öncesi Sivasli Oyuncular alt yazida 3 Takim kümeye düsürüldügü görmüs ve sok olmus ve piskolojik acidan maci farkli kaybetti. Yani anlatmak istedigim konu Sivasspor bazi maclarda sahipsiz kaldi bazi maclarda baski altinda oldu ama Allah'a cok sükür bu sorunlari Taraftarlarimizin destegi ile Hocamizin ve Teknik Ekibin yardimlariyla bu sezon sorun yasamayacagiz ve yasamayiz insallah.

Yani ben Sivasspor hep cikin yine bos alanlar gördüm Televizyonda Kale arkasinda bu olmasin lütfen Yigidolarimiza sahip cikalim.

Son olarak Sivassporumuz sampiyonluga ondadigi sezonlarda ve Bursa ve Fener macindada fark görülmüstür ben gördüm.

Ben inaniyorum zaten futbolda birinci faktör inanmak,calismak kendine güvenmek,pes etmemektir.

Cok Tesekkür ederim!

Anadolun yillarca süren suskunlugunun Ciglidir Sivasporrrrrrr!

58MUAMMER58
05.11.2011, 23:29
YAW SİVAS kazansında kim gol atarsa atsın yabancıların gol atması normal gol bölgesinde kim oynuyor eneramo groseçki pedriel rasmüüsen sonuç normal yerlilerden erman beklentileri karsılıyamadı gecen yıl iyi atmıştı pedriel çok pozisyon buluyor bitürlü atamıyor aslında iyi forvet üzerinde baskı var eger biraz gol atsa kendine gelir ozaman kimse tutamaz yiğidoyu

58CeZa58
06.11.2011, 04:43
sivasin forvetleri yabanciysa ozmn tabiki yabancilar atiyor golleri
yani tesadüf birsey degil :D

şarkışla 58
06.11.2011, 06:11
Gol bölgelerindeki topçular yabancı olunca tabi ki gollerde yabancılardan geliyor.Tabi özellikle Erman dan gol sayısını arttırmasını bekliyorum.

HALIL
06.11.2011, 13:40
adam gibi bir yerli forvetimiz yok'ki bir yerli forvet transferi sart !

yorumyapıyombenya
14.11.2011, 12:36
Rada, keita ve suraezin yerine de daha iyi yabancılar olsa çok daha iyi yerlerde oluruz.

furky.b
14.11.2011, 15:31
Yerli Forvetimiz Dogru Durust Yokki ? Cihan Ozkara var..
Ee Yabanci Transferlerimizin Iyi Performans Gostermeleri Cok Guzel..
Sonucta okadar para harcandi..
Meyvelerini Topliyoruz Suan..

Ara Transfer Doneminde Keita ve Rada Yerine 2 Orta Saha futbolcu alirsak bu sezon ilk 4e rahat oluruz..

kara
14.11.2011, 21:26
ileride oynayan oyuncularımız hep yabancı defanstan gelipte hayrettinin atmasını bekleyemeyiz normal değilmi yabancıların atması :D