1967_CLUB_MESUT
09.11.2005, 13:03
elazıg fırat unıversıtesı aslında tam yıgıtler mekanı bolge sorumlumuz sayın ismail kaburcuk beyin ozverili calismalarından dolayı elazıgdakı yıgıdoları bir araya toplayıp bir butunluk ıcerısınde calısmalarına devam etmektedir!! burdan sayın ismail Kaburcuk ve mehmet akif Koc arkadaslarımıza tesekkurlerımızı sunuyoruz....
MAVİ_BERE
09.11.2005, 18:38
elazıg fırat unıversıtesı aslında tam yıgıtler mekanı bolge sorumlumuz sayın ismail kaburcuk beyin ozverili calismalarından dolayı elazıgdakı yıgıdoları bir araya toplayıp bir butunluk ıcerısınde calısmalarına devam etmektedir!! burdan sayın ismail Kaburcuk ve mehmet akif Koc arkadaslarımıza tesekkurlerımızı sunuyoruz....
kardeş eyvallah böyle haberleri duyuyoruz çok seviniyoruz....
keske heryerden böyle haber gelse..
gardaş birlıkten kuvvet dogar.bu gibi olaylara sevınıyorum
1967_DERNEK_10UR
09.11.2005, 18:47
ŞU ANDA ELAZIĞDA Kİ TEK TEMSİLCİMİZ İSMAİL...KENDİSİ BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ OLUR:D
GeCeVeMaVi58pRf
09.11.2005, 18:51
öncelikle teşekkür ediyorum böle bir jest için ben elimden gelen herseyi yapıyorum gercekten elazıgda bizim üniversitede birçok sivaslı var eger yapabilirsem diyarbakırdaki ve malatyadaki maca burdan otobüs kaldıracagım inşallah yapabilirim sivaslıyım diyen herkesin sivasspor için calısması sart ancak böyle büyük takım olunur
1967_DERNEK_10UR
09.11.2005, 19:11
öncelikle teşekkür ediyorum böle bir jest için ben elimden gelen herseyi yapıyorum gercekten elazıgda bizim üniversitede birçok sivaslı var eger yapabilirsem diyarbakırdaki ve malatyadaki maca burdan otobüs kaldıracagım inşallah yapabilirim sivaslıyım diyen herkesin sivasspor için calısması sart ancak böyle büyük takım olunur
GARDAŞ YAKIŞIR İYİ BİR ORGANİZE BEKLİYOZ SENDEN...OLMAZSA ŞÖLE YAPAK OTOBÜSÜ BİZ GETİREK SEN TARAFTAR BUL..
deli_yigido
09.11.2005, 19:14
Gururdan aglıycam ha heryerdeyiz heryerde!! :D
GeCeVeMaVi58pRf
09.11.2005, 19:15
GARDAŞ YAKIŞIR İYİ BİR ORGANİZE BEKLİYOZ SENDEN...OLMAZSA ŞÖLE YAPAK OTOBÜSÜ BİZ GETİREK SEN TARAFTAR BUL..
duruma göre hareket edecem eger yeterli taraftar bulamzsam sizin otobüse getiririm
1967_DERNEK_10UR
15.11.2005, 12:14
duruma göre hareket edecem eger yeterli taraftar bulamzsam sizin otobüse getiririm
YAPMA İSMAİL ZATEN 50 KİŞİLİK OTOBÜS ÖLDÜRECENMİ BİZİ GARDAŞ O KADAR ADAMI NERE BİNDİREK:(
serhankaburcuk
19.11.2005, 17:43
Senin bu çalışmaları yapacağına canı gönülden inanıyorum...Şimdiden başarılar...
İyya Sen Elazığdamsın ki.Zırt Pırt Gidip geliyon bööle sorumlluk olmaz İsmail abii..
Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...
Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...