Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay NTV Spor'a Konuk Oldu

SivasSpor.Com
08.11.2011, 11:33
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.hocantvspor.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 90+ programında Ercan Taner, Mehmet Demirkol ve Bağış Erten'in konuğu oldu.

"PANKART OLAYININ ÜSTÜNDE DURMUYORUM"
Pankart olayının üstünde durmuyorum diyen Rıza Çalımbay, "Eve gittim, telefonlar geldi. Beni ilk arayan Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül oldu. Arkasından Başbakanımız aradı, ardından Sayın Bülent Arınç Bey aradı. Hepsi de bana 'Hepimiz oralardan geldik. Böyle şeyleri kafana takma, seni herkes biliyor, sen işine bak' dediklerinde duygusallaştım" açıklamasında bulundu.

"KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİMİZİ VERDİK"
Geçtiğimiz sezonun son haftasında oynadıkları Fenerbahçe karşılaşması hatırlatılan Çalımbay, "O maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Bizler için onur ve kişilik maçıydı. Öyle maçları çok oynadım. Fenerbahçe maçına tam kadro çıkalım diye bir önceki maç bazı oyuncularımızı oynatmadık. Sahaya her şeyimizi vererek hazırlandık. Yerimiz garantiydi ve lig bitti diye kimseye ülkesine gitmesi için izin de vermedim . Ben hedefi olan bir insanım, o maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyduk. 5 dakika daha olsaydı biz kesinlikle golü atardık, o maçı çevirirdik" dedi.

"Sadece o maç değil, tüm maçları kazanmak istiyoruz. Bizi bilen biliyor, bizim işimiz sahada, her şeyimizi alnımızın teriyle kazanıyoruz" diyen Çalımbay, "Vicdanen rahatız" diye konuştu.

ÇALIMBAY'DAN PLAY-OFF YORUMU
Lig çok enterasan geçecek, kimin kimi yeneceği hiç belli değil" diyen Çalımbay, play-off sistemiyle ilgili olarak, "Sistem yapılmadan önce bir araya gelebilseydik, itiraz edeceğimiz şeyler vardı. Mesela; ilk 8 kalıyor, ondan sonra 15.'ye kadar olan takımlar için lig bitiyor. Yeni sezonu beklemek zorunda kalıyorsunuz. Federasyonumuzun sezon sonuna kadar buna bir çözüm bulacağına inanıyorum. Hafta arası olan maçlar problem olacak. Şimdi sorun yok, gidiyor ama kış şartlarında durumlar değişecektir" dedi.

Beşiktaş'ın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Çalımbay, siyah beyazlı ekibin kısa zamanda toparlanacağı söyledi.

Çoğu takımın taraftarlarını kaybettiğini belirten Rıza Çalımbay, "Taraftar desteği çok önemli ama taraftar gelmiyor. Evimizdeki maçlarda onların desteğiyle kazanıyoruz. Türkiye'nin genelinden bahsediyorum" ifadelerini kullandı.

"BURAK YILMAZ ÇOK YETENEKLİ"
Burak Yılmaz'ın mükemmel bir insan olduğunu kaydeden Çalımbay, yıldız oyuncunun çok başarılı olacağına inandığını söyledi.

Burak'ın her takımda oynayabilecek kapasitede olduğunu ifade eden çalıştırıcı, "Burak çok yetenekli. Süratli, kafaya çıkıyor, iki ayağını çok iyi kullanıyor. Yeter ki kendini futbola versin. Her takımda oynayabilecek kapasiteye sahip" diye konuştu.

"İRAN'DAN TEKLİF GELDİ AMA KABUL ETMEDİM"
2 hafta önce İran'dan teklif geldiğini ifade eden Çalımbay, Sivas'tan ayrılmak istemediği için teklifi kabul etmediğini söyledi.

Böyle kritik milli maçların İstanbul'da oynanmasına karşıyım. Bursa, Eskişehir, Ankara, Sivas gibi şehirlerde oynanmalı. İrlanda maçını Bursa seyircisiyle kazandık. Türkiye'nin kazanmak gibi bir başarıya ihtiyacı var, Hiddink bizim hocamızdır, ona saygımız vardır" diyen Çalımbay, "Eğer bizim oyuncularımız biraz kapasitelerinin üzerine çıkarlarsa finallere gideceğine inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Del Piero
08.11.2011, 11:43
dün izledim harika bir programdı rıza hoca gerçekten adam gibi adam

Besyo_cu
08.11.2011, 11:48
Programı izlediğimde bir kez daha Hoca ile gurur duydum, konuşmaları, hareketleri , özellikle Sivas ve Sivasspor ile ilgili düşünceleri bir harikaydı.

Sivas seninle bir kez daha gurur duydu Hocam...

sivasfutbol
08.11.2011, 11:55
kendiside sivaslı bu şekilde konuşması ve davranması gerekiyor . çok şükür futbol takımımızda süper liğ de olduğu için sivasımızın da reklamı yapılmış oluyor bütün sivaslıların sivasspora sahip çıkmaları gerekiyor.

58akif34
08.11.2011, 11:57
hocamıza sahıp cıkmamız lazım o nasıl butun progamlarda bize sahıp cıktıgı gıbı dun yiğidoları öve öve bitiremedi bizimde hocamıza sahıp cıkmamız ona özel showlar yapmalıyız en azından bır pankart yapmak lazım

favori58
08.11.2011, 13:27
.............................. .............................. .............................. .............................. ..
Seni seviyoruz Rıza hoca.......

DaNGeR0uS
08.11.2011, 13:30
sivas seninle gurur duyuyor hocam

serkan_ozcan58
08.11.2011, 14:29
böyle bir hoca bidaha gelmez sivaslı sivasporlu seni seviyoruz rıza hoca...

58 SiVaSıM 58
08.11.2011, 15:06
türkiyedek tek adam rıza çalımbaydır seni seviyoruz temiz adam.BİZİ ŞAMPİYON YAPACAKSIN

infial§
08.11.2011, 15:11
harbı yiğido konusması,duşunceler sivas'ı ve sivasspor'u göklere çıkardı,

sivaslıadem
08.11.2011, 15:12
programda sivasspordan daha çok bahsedilmesini isterdim genel bir program idi ama rıza hoca lafı sivasa getirmesini biliyordu
Sezon başı küme düşme korkusunu tartışırken rıza hocanın sivasta hedeflerinin olduğunu söylemesi beni tekrar gururlandirdi
Zaten sivassporlu olduğumu çekinmeden bursa gibi fanatik bir şehirde açıklayabiliyordum ama şimdi söylerken daha gururlu söylüyorum ve etrafımdaki fenerli arkadaşlarımı eziyorum

Stadyum meselesini tekrar gündeme taşıdığı için ayrıca teşekkür ediyorum bu proje devamlı gündemde tutulmalı ve maçlardan sonraki basın toplantılarında da rıza hocamız ve futbolcuların hatırlatması yerinde olur

Bir de pankart olayını hatırlayamadım bilenin cevap yazmasını rica ediyorum
Tekrardan bayramınız mübarek olsun

risale69
08.11.2011, 16:25
rıza hoca efendiliğiyle, samimiyetiyle, dürüstüğüyle adam gibi adamdır. inanıyorumki Allah ona emeklerinin karşılığını fazlasıyla verecektir.

hasanim58
08.11.2011, 16:28
nede olsa bir sivasli sivas sevgisiyle yogrulan bir adam riza hocamiz eminimki sivasspor icin elinden geleni yapacaktir keske imkanlar biraz daha elverisli olsa istedigini yapabilse riza hoca sivassporumuz istenilen en guzel yerlere gelecektir basarilar riza hocam basarilar SIVASSPORUM

redbull58
08.11.2011, 17:53
pankart olayi ne ? bilen varsa yazsin kim uzmüs hocamizi? - seni cok seviyoruz riza hocam-

MaXiMuM
08.11.2011, 18:14
pankart olayi ne ? bilen varsa yazsin kim uzmüs hocamizi? - seni cok seviyoruz riza hocam-

Rıza Hoca Bjk nin hocasıyken Fb maçında Kadıköy de "2 ekmek 1 süt Rıza Efendi" diye bir pankart açmışlardı. Bende programın tamamını izleyemedim ama pankart konusu budur.

zaralı19
08.11.2011, 19:00
çok teşekkürler rıza hoca

DoomsDay58
08.11.2011, 20:04
Bugün izledim yayının tekrarını çok güzel röportaj olmuş birde hazırlık maçı olacağından bahsetmiş ama hangi takım olduğunu söylememiş yada ben kaçırdım orayı bilen varsa söylerse memnun olurum.

HALIL
08.11.2011, 20:27
riza baba adamsin !

cılgınsivas58
08.11.2011, 21:18
sivasın gururu rıza çalımbay allah senden razı olsun hocam

selimdelen
08.11.2011, 21:55
umarım sivassporun ilk sekize kalıp ust sıraları zorlaması ıste o zaman rıza hoca senın uzerıne tek kelıme etmem hadi hayırlısı

nejmi58
09.11.2011, 01:09
Riza Calimbayin babasi Istanbulda Kapiciymis zamaninda. Güya,akillarinca alay etmisler, siparis veriyorlar iki ekmek bir süt diye......

nejmi58
09.11.2011, 01:10
bu olay, riza hoca besiktas teknik direktörüyken yasanmis...

akkara58
09.11.2011, 11:27
tv.arsivi.vom da programın tamamını izledimm güzel zevkli bir programdı izlemek isteyenler oradan ulaşabilir.:)

akkara58
09.11.2011, 11:28
http://tvarsivi.com/player.php?y=339&z=2011-11-07%2020:30:00 arkadaşlar tıklayıp izleyin :)

akkara58
09.11.2011, 11:29
tıkldıktan sonra bişeye karışşmayın kendi kendine sonuna kadar yükler programı dakikalık olarak güncelliyor haberiniz olsun....

eyupk
09.11.2011, 12:34
seninle gurur duyuyoruz hocam

kara
09.11.2011, 22:58
CANINI YERİM SENİN HOCAMMMMMMM BİTANESİN SENNNN

shang
10.11.2011, 09:45
çok güzel bir program oldu beğeniyle izledik

kolukisa
10.11.2011, 23:11
Bende hocaya katiliyorum mili maclar Türkiyenin degisik ilerinde dönüsümlü olarak oynatilmali Türkiye diyince yanliz Istanbul yok geride kalan diger sehirlerimize üvey evlat muamelesi yapilmasin,nihayetinde Istanbulun nüfüsunun büyük bir bölümünü bu vatasdaslarimizdan ibaret,holanda'dan selamlar.

A.Turan Korkmaz
10.11.2011, 23:22
Rıza hoca bu konuşmasında milli maç arasını değerlendirmek için Cumartesi günü maç yapacaklarını söylemişti. Acaba nerede kiminle oynayacağız?