Orijinalini görmek için tıklayınız : 18'e Giremiyorlar Ancak Milliler

SivasSpor.Com
09.11.2011, 11:35
http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.fatyy.jpg

Sivasspor'da formaya hasret kalan Souleymane Keita ve Jacques Faty ülkelerinin Milli Takımlarına çağrıldılar.

Yıldızı bir türlü Rıza ÇALIMBAY ile barışmayan Keita ve yaşadığı ağır sakatlıktan kurtulduktan sonra formasını Murat AKÇA'ya kaptıran Faty ülkelerinin Milli takımlarına çağrıldı.

Muhsin ERTUĞRAL döneminde Sivasspor'a kazandırılan zaman zaman başarılı performans gösteren Keita Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle kadroya dahi girmekte zorluk çekiyor. Sezon başı Fransa'nın Sochaux takımında banko oynayan Faty'i transfer etmesi spor camiasında uzun süre konuşulurken yaşadığı sakatlık formasından uzak kalmasına yol açtı ve bu sakatlıkta şimdilik Murat AKÇA'ya yaramış görünüyor.

SivasSpor.Com

58MUAMMER58
09.11.2011, 11:44
ÖNCELİKLE şunu belirtmeliyim eğer SİVASSPOR şuanda süperligdeyse ençok KEİTAYA borçlu adam neredeyse tek başına ortasahayı tuttu savaştı 6 beraberlikle ligde kaldık bizim takımın çetesi adamı alçakça dövünce rıza hocanında gözünden düştü yerine oynayan kadir kıvanç rada fena oynamayınca kadroya giremedi bana göre kıvanç rada kadir 3 birden sakatlanmadan zor işi FATY fransada adı olan iyi oyuncu heralde müzmin sakatlığı var yoksa kolayına alamazdık yerine oynayan murat iyi maçlar çıkarttı o sakatlanmadan fatyde zor girer kadroya uzun ve yorucu lig maratonunda iki oyuncuyada ihtiyacımız olacak inşallah rıza hoca rada sandro kerim ve bu oyuncuları kupa maçlarında değerlendirir.

58_babacan_58
09.11.2011, 11:49
Keitayı seviyorum,fakat faty'e kanım hiç ısınmadı nedense

adres58
09.11.2011, 11:51
Özellikle Keita nın durumu beni çok üzüyor. Bir şans verilse çok iyi olurdu. Mesela maçın gidişatına göre oyuna alınsa diye düşünüyorum... 2 sezon önceki formundan da herhalde kötü değildir mutlaka bir görülmesi gerekiyor. Jack Faty ise zaten kariyeri belli bir oyuncu ama mevkisinde şu an çok formda bir Murat var. Ben Murat'dan çok umutluyum. İlerde bize faydası olacak bir futbolcu... Özellikle şu aralar mahalle takımlarının defansları tel tel dökülürken :D

sivaslıadem
09.11.2011, 11:55
keıtanın alternatifi çok şu an ama kusturulmemeli ara sıra kulübeden oyuna dahil olmalı ki elimiz güçlü olsun

Faty ise oynadığı ilk maçta biraz dengesiz oynadı kolay faullerle hemen sarı kart gördü ve bu yüzden göze giremedi ama onun bölgesinde oynayan ise milli gururumuz murat akça , antrenmanlarda iyi çalışırsa zevkli bir forma savaşı çıkar bundan da sivassporumuz karli çıkar

ZiDaNe58
09.11.2011, 12:00
hocam madem adama şans vermeyecektin bari kiralık verseydiniz futbol hayatı bitecek burda en azından maçların son 10 15 dakikalarında şans verilebilir

KaanK
09.11.2011, 12:15
Bazı oyuncular vardır teknik meziyetlerinden çok hırsları ve agresif yapıları ile takıma katkı verir.keita tam bu özelliklerde ve orta alanda rakibi bezdiren, sindiren bir yapısı var .orta sahası güçlü ve teknik rakiplere karşı zaman zaman maçın son çeyreğinde dahi olsa kullanmamız gerekir diye düşünüyorum

58 SiVaSıM 58
09.11.2011, 12:30
keita bu takımda mutlaka oynamalı rıza hocanın en büyük ve tek hatası onu oynatmamak fatyi hiç beğenmedim gayseri maçında rezaletti murat akça daha iyi

ozledımeskıyı
09.11.2011, 13:36
Faty kaliteli fakat daha alışamamış havası var antepteki dany de ilk geldiğin de hep yedek kalıyordu şimdi sakat ya da cezalı değilse ilk 11 banko oynuyor

58akif34
09.11.2011, 14:01
takımın içinden tanıdıklarım la yaptıgım konusmalarda keitanın cok disiplinsiz oldugunu hocanın bu sebepten sans vermedıgını öğrendim zaten bu sene azerbaycan takımına gönderilecekti fakat onlarda anladı galiba onun için vaz gecti hayırlısı olsun her şayin belki zamanla kendini düzeltir ve futbolunu geliştirirde biraz takıma girmeyi başarır

57babasivas
09.11.2011, 14:25
hem adama şans vermiyor hemde takimda tutuyor bu nasil olcak bir türlü anlayamadim ama ikinci yari kesin gider ihşallah süperligden bi taima giderde ordada büyük bi başari yakalar rıza hocada ozaman anlar kıymetini yoksa adam çürüyecek külübede

babapiton
09.11.2011, 15:20
faty bi kaç hafta içinde 11 deki yerini alacaktır ama keita dan emin değilim ilk 18 e 1-2 kez aldı ama maçlar rahat olmadığı için almadı oyuna ilk 18 e aldığı bi maçta maçı erken koparırsak görmek amacıyla alabilir oyuna..

HALIL
09.11.2011, 15:30
haydi hepsini anladik tamam (bu arada keitaya aciyorum sans verilmeli ve faty çok kaliteli bir pyuncu fransa liginden tanirim)ama fotograftaki kim :D faty ve keita degil bu kesin :rolleyes:

selimdelen
09.11.2011, 15:36
konu acılmasa ben ketanın gonderıldıgını dusunuyor hıc aklıma bıle getırmıyordum aklımda bos yere duran sandro vardı dıye gecerken keita gibi birinin hem klupte olması hemde hıc oynamaması cok dusundurucu yahu rıza hocanın vardır bır bıldıgı ıns ben hıcmı hıc anlamıyorum bazen cok barız gorunen bu tur hataların kaynagında baska sebeblermı vardır banamı oyle gelıyor keita kadirin yanında olması gereken bırısı neyse vardır bır bıldıgı hocanın yoksa nıye oynatmasın hadı hayırlısı

redbull58
09.11.2011, 18:57
keita memet nas pozisyonunda daha etkili olur diye düsünüyorum,faty forma girecektir

mishka
09.11.2011, 19:29
Belki de akif arkadaşımızın dediği doğrudur ama keita disiplinsiz bir futbolcuya benzemiyor. yedekliği sorun etmiyor gerektiği zaman elinden geleni ortaya koyuyor (geçen seneler için) ayrıca külübede de olsa takımın başarısını sahipleniyor.
en sevdiğim özelliği ise top tutmuyor oyunu çabuklaştırıyor.

kara
09.11.2011, 22:13
RIZA HOCA İYİSİNİ BİLİR AMA ÜZÜLÜYORUM KEİTA YA KEŞKE OYNASA OYNATMIYORSANDA VER BAŞKA TAKIMA FUTBOL HAYATI BİTECEK BİRDE DÖVDÜLER ADAMI BU MEHMET YILDIZ VE ÇETESİ YAZIKTIR GÜNAHTIR YA ONUN SAYESİNDE EN ÇOK ONUN ÇABASIYLA LİGDEN DÜŞMEDİK CANLA BAŞLA KOŞTU MÜCADELE ETMİŞTİ İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRER TEKRAR SAHALARA DÖNER

engin2609
09.11.2011, 22:53
keitanın bi sorunu vardır kesin disiplinsizligi veya form düşüklügü giibi rıza hoca işini bilir. faty ise hem navratile fazla ısınamaması ve sakatlıktan dolayı bu aralar formayı kaptırmış gozukuyor ama her an 11 de baslıyabilir.

şarkışla 58
09.11.2011, 23:22
Demek ki neymiş bırakın ilk 11 de hemde süper oynamayı,yedek kalan bile Milli takıma çağrılabiliniyormuş.Anlayan anladı mesajı................:D

furky.b
10.11.2011, 01:00
Vallaha ikisininde alternatifleri cok oldugu icin suan.
Eksiklikleri hissedilmiyor iyi bir yedek oldular ;)

shang
10.11.2011, 08:42
keitayı kazanıp kullanmamız lazım orta sahada kesinlikle işimize yaracaktır nitekim kadirle beraber bayağı iyi iş yapmışlardı

infial§
10.11.2011, 08:57
faty banko sakatlık olmasa,keıta'ya gelınce şanssızliğı mevkiın de adam çok olması,

savaş2
10.11.2011, 09:57
keita bu takımda mutlaka oynamalı rıza hocanın en büyük ve tek hatası onu oynatmamak fatyi hiç beğenmedim gayseri maçında rezaletti murat akça daha iyi

***faty ancak uyum saglıyor .hemen yok etmeyelim
***rıza hocanın haha bir cok hatası vardır. bence keita kaliteli bir oyuncudur.takımda yeri olması gerekir
***bizler hemen isterizki gelen yabancı ve yerli oyuncular ..ilk macların yüzde yüz oynasınlar
***takımımızda eksik olarak defansa sag acık uğurun yedege alınması.yerıne ataklara yadımcı olabilecek kadromuzda hocanın bu bölgeye bir oyuncu kazandırması

aozdemir
10.11.2011, 15:21
navratil zaman zaman dinlendirilip yerine faty denenmeli bence

bigacti0n58
11.11.2011, 16:51
ee sonuçta onlarda bir yiğidooo :D ama buu keita neden oynatılmıyo yaa :mad:

HALIL
11.11.2011, 23:40
afrika milli takimlari bizim milli takimdan beter hiç oynamayan oyuncular milli takima cagrilmamasi lazim her kim olursa olsun

yorumyapıyombenya
14.11.2011, 11:31
Hoca Allah aşkına göreve geldiğinden beri keitayı bir türlü hazırlayamadın. madem kötü gönder hem paramız boşa gitmez hem oyuncuyada yazık bitirme adamı.