Orijinalini görmek için tıklayınız : Sir Alex Ferguson'dan Nagmeler :)

kangallıwert
10.11.2011, 16:37
Efsaneye Kulak Verelim...

1- Manchester United: Kimin ayrıldığı önemli değil. Manchester United ismi bir yere gitmiyor..

2 - Liverpool: Verdiğim en büyük mucadelenin şu an olan bitenle alakası yok. Verdiğim en büyük mücadelem Liverpool'u lanet olası tüneğinden indirmekti. Bunu yazabilirsiniz.

3 - Bayern Münihle oynanan ve 2-1 kazanılan 1999 Şampiyonlar Ligi Finali: Bu maçın sonunda Avrupa kupası sizden sadece 2 metre uzakta olacak ve eğer kaybederseniz ona el süremeyeceğiz. Bir kısmınız için ona en fazla yaklaştığınız an olacak. Her şeyinizi ortaya koymadan buraya dönmeyi aklınızdan bile geçirmeyin.

4 - Gary Neville (Oyuncusu) : 2.5 cm daha uzun olsa Britanya'daki en iyi savunmacı olacak. Babasının boyu 1.87. Sütçüyü araştıracağım.

5 - Filippo İnzaghi (İtalyanların beleşçi golcüsü) : Pippo Inzaghi ofsaytta doğmuş.

6 - Dennis Wise(Chelsea'nin eski golcüsü): Dennis Wise evde tek başına otururken bile kavga çıkartabilir.

7 - İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez....

infial§
10.11.2011, 21:01
7.madde anonim mi?yoksa sen mi yazdın wert!:confused:

kangallıwert
10.11.2011, 22:05
7.madde anonim mi?yoksa sen mi yazdın wert!:confused:

Usta gercek :D derdim ne kafamdan mi uydurcam :)

HALIL
11.11.2011, 23:53
ulan ferguson t.d ligine soyliyecek bir laf yok ama insan hep mi sakiz cignar insanin çenesi agrir :D

şarkışla 58
12.11.2011, 07:37
Bu adamın görev süresi boyunca bizim ligde kaç hoca değişti acaba .Bu işlerle ilgilenen arkadaşlara ricamdır.:D

şarkışla 58
12.11.2011, 07:39
Ben Ferguson u değilde.Hiçbir başarısı olmadığı halde bayağı bir zamandır Arsenal in başında olan Arsen Wenger e şaşıyorum.