Orijinalini görmek için tıklayınız : Servet Geri mi Dönüyor ?

SivasSpor.Com
11.11.2011, 12:04
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.cetinn.jpg

Sivassporlu taraftarların gönlüne taht kuran eski kaptanımız tekrar Sivasspor forması giyebilir.

G.Saray'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Servet Çetin'in, devre arasında gitmek için izin isteyeceği öğrenildi.

Bu sezon İstanbul BŞB maçında 90 dakika ve Gaziantepspor mücadelesinde ise 13 dakika sahada kalan milli futbolcunun yakın çevresine, "Yaşım ilerledi. Artık yedek kulübesinde oturamam. Tekrar savaşabileceğim ve oynayabileceğim bir takımda olmak istiyorum" dediği öğrenildi.

SİVASSPOR DA TALİP OLDU

Son haftalarda eski neşesinden uzak görünen başarılı oyuncunun, "Transfer zamanında kulübün para kazanması için çok çalıştım. Parada pulda gözüm yok. Yeter ki futbol oynayayım" demesi dikkat çekti. Yurt içi ve yurt dışında forma giymesinin kendisi için önemi olmadığını dile getiren Servet'e Alman kulüpleri Hamburg ve Köln, Rusya'nın Zenit ve CSKA Moskova takımlarıyla, eski kulübü Sivasspor'un talip olduğu belirtildi.

Milliyet

kangallıwert
11.11.2011, 12:27
Servet'e Alman kulüpleri Hamburg ve Köln, Rusya'nın Zenit ve CSKA Moskova takımlarıyla, eski kulübü Sivasspor'un talip olduğu belirtildi. Yani bize gelmesi imkansız..Futbolculuk doneminin son zamanlarinda para kazanmak isteyecektir..Rusya ligi ideal...

Besyo_cu
11.11.2011, 12:47
Servet sözleşmesi sezon sonu bitmesine rağmen Sivasspor'a para kazandırmak için sözleşmesini uzatmış tabiri caizse büyük bir delikanlılık adamlık örneği göstermiştir.

Sivas futbola küsen Servet'e bir umut kapısı olmuştur, Sivassporu çok sevdiğini biliyorum eğer yönetimimiz gereken fedakarlığı gösterirse Servet'in de aynı ölçüde fedakarlık yapacağına eminim.

Servet'in geri dönme ihtimali bile harika iken birde dönerse işte o zaman ilk 5 hiç de uzak değil...

Yusuf Çevik
11.11.2011, 12:50
Abi, Servet`e ne gerek var,sizde eski adamları istiyorsunuz.Zamanında faydası olmuşsa olmuş Sivas`a daha ne gereği var,futbolcumu kalmadı iyi oyuncu olsa hadi neyse.

58 SiVaSıM 58
11.11.2011, 13:19
eğer servet gelirse mükemmel bir iş başarmış oluruz bıraksın almanyayı rusyayı onu tekrar SİVASSPOR servet yaptı onu servete biz dönüştürdük rıza hoca faktörüde var serveti eğer çok istersek alırız

eyupk
11.11.2011, 13:25
servetin sivassporumuza gelmesi çok iyi olur

gülkız
11.11.2011, 13:51
Servet,geri dönsede eskisi gibi katkısı olacağını zannetmiyorum.Zaten şimdiki takımında kulubede oturmasının en büyük sebebi maç içinde çok faullü oynaması ve yeni kurallar dahilinde her maç kart görme ihtimalinin yüksek olmasıdır.Kendisinin de bir programda söylediği gibi teknik oyuncu olmayıp fiziğe dayanarak oynayan bir sporcudur.Hava toplarına çıkarken rakibin omuzuna basarak rakibi ekarte etme zamanı geçti artık..Hiç kaçarı yok direk sarı kart..O yüzden Sivas'a gelmesi ne kadar doğru olur bu zamanda tartışılır.

Yusuf Çevik
11.11.2011, 13:56
Servet sözleşmesi sezon sonu bitmesine rağmen Sivasspor'a para kazandırmak için sözleşmesini uzatmış tabiri caizse büyük bir delikanlılık adamlık örneği göstermiştir.

Sivas futbola küsen Servet'e bir umut kapısı olmuştur, Sivassporu çok sevdiğini biliyorum eğer yönetimimiz gereken fedakarlığı gösterirse Servet'in de aynı ölçüde fedakarlık yapacağına eminim.

Servet'in geri dönme ihtimali bile harika iken birde dönerse işte o zaman ilk 5 hiç de uzak değil...

Abi ne ilk 5`i,Servet iyi futbolcu olsaydı Galatasaray verirmiydi hiç mi maç izlemiyoruz.Adam her maçta hata üstüne hata yapıyor.Dünyada defans,stoper kalmadımı ne yapalım serveti.

engin2609
11.11.2011, 14:04
Abi ne ilk 5`i,Servet iyi futbolcu olsaydı Galatasaray verirmiydi hiç mi maç izlemiyoruz.Adam her maçta hata üstüne hata yapıyor.Dünyada defans,stoper kalmadımı ne yapalım serveti.

Sivasta oynarken defans nasıldı ligin en az gol yiyen takımlardandık bende serveti bu aralar iyi bulmuyorum ama galatasaraya karsı tüm takımlar iyi mücadele edip ön plana cıkmaya çalısıyorlar buda gs defansını yıpratıyor . bence servet gelse defansımız dahada iyi olur . ama haber gerçegi ne kadar yansıtır orası mechul

yiğido58sinan
11.11.2011, 14:37
Zaten bunun gibi bir stopere ihtiyacımız var. Faty sürekli sakatlaniyor. Cüsseli adam geçirmeyen bir stoper olduğu için çok iyi olur.

Ferhat06
11.11.2011, 14:52
birinci sınıf bir stoper,birinci sınıf bir adam.bizim eski kaptanımız aynı zamanda.keşke gelse çok iyi olur.

bigacti0n58
11.11.2011, 15:28
duyduğum bilgilere göre servet ve bilica gelecek defanstan bazı kişiler gidecek navratil,murat akça ve faty dışında defanstan birisi veya 2 kişi gidip onlar gelecek

ZiDaNe58
11.11.2011, 15:48
Gel servetim gel kapımız sana her zaman sonuna kadar açık.hele trabzon maçında gökdenizin şutunu çizgiden ölümüne çıkardığın pozisyonu hiç unutmam defansımızı hatta takımı toparlıyodun.ama sivas gs maçında sivas forması giyiyor olmana rağmen sivas taraftarının çağrısına karşılık vermeyp gs tribünlerine koşman şahsen benim zoruma gtmsti genede canın saolsun.herzaman içinseni takımımızda görmek beni son derece mutlu eder

YENiCERiavrupa
11.11.2011, 15:49
duyduğum bilgilere göre servet ve bilica gelecek defanstan bazı kişiler gidecek navratil,murat akça ve faty dışında defanstan birisi veya 2 kişi gidip onlar gelecek

Dedigin kisiler Gelirse ozaman iste Sivasspor eski sivasspor olur ve sampiyonlugu kovalariz:) Murat Akca Ve navratil Kalsin Yinede :)

Besyo_cu
11.11.2011, 15:52

Yusuf Servet gs gibi defansı ileride kuran çok adamla hücuma çıkan takımlarda kendini gösteremez ancak bizim gibi genelde ve özellikle deplasmanda daha defansif bir oyun anlayışı gösteren takımlarda yıldız olur.

Hem Servet iyi bir oyuncu olmasa Alman Şampiyonu Hamburg ve Şampiyonlar ligi gediklileri Zenit ve CSK bu oyuncuya talip olmazdı değil mi ?

Sivas_SporLu58
11.11.2011, 16:00
ben size olacakları söylüyüm kamil beyi gs ye verecekler üstünede para verip serveti alacaklar tum la syhlla yı verip üstede para verip ermanı aldıkları gibi :)

Yusuf Çevik
11.11.2011, 16:59
Yusuf Servet gs gibi defansı ileride kuran çok adamla hücuma çıkan takımlarda kendini gösteremez ancak bizim gibi genelde ve özellikle deplasmanda daha defansif bir oyun anlayışı gösteren takımlarda yıldız olur.

Hem Servet iyi bir oyuncu olmasa Alman Şampiyonu Hamburg ve Şampiyonlar ligi gediklileri Zenit ve CSK bu oyuncuya talip olmazdı değil mi ?

Şuan talip değirlerdir heralde.Sivasspor`da oynasa iş yapar diyorsun.Bu işler belli değil ki abi, :)

Servet`e gerek yok diye düşünüyorum,yukarıda bir arkadaş yazmış,elimizde Murat Akça, Navratil gibi oyuncular varken neden onları gönderelim. :) Murat Akça işimize çok yarıyabilir.

Neyse Hayırlısı olsun..

infial§
11.11.2011, 17:01
gelmesi iyi olmaz,eskı servet yok artık,macera peşınde kosmak anlamsız,

kangallıwert
11.11.2011, 17:06
Servet,Yekta +4 M Euro karsiliginda verelim Kamili :D

Respect58
11.11.2011, 17:07
Serve'in gelmesini çok isterim.Ancak Rıza hocanın sisteminde Servet'in başarılı olması çok zor.Servet ağır adam.Defansı ileriye kurma sevdasın vazgeçmedikce bu tür oyuncular çok zorlanır..

bigacti0n58
11.11.2011, 17:45
arkadaşların dediği doğru servet için kamili isterler bide bi kişi daha yada üstüne para verirler;)

DaNGeR0uS
11.11.2011, 17:53
ben böyle söylentiler çıkıpta alınan oyuncu görmedim daha hep sağ gösterip sol vuruyor bizim yönetim onun için bişey diyemiyorum

adres58
11.11.2011, 18:43
Kaptana kapımız her zaman açıktır. Ama gel görki bu sefer defans hattımız çok alternatifle doldu. Ayrıca gardaşım şu burnunla boyuna oynama be yaaw :D

oguzhan58 sivas
11.11.2011, 19:54
DONMEZ AMA DONSE COK IYI OLUR:)

savaş2
11.11.2011, 19:54
+++bilica gelsin ama servete hayır cünkü murat akca 10 servet eder bence

yiğido58sinan
11.11.2011, 19:56
Solda Ziya sağda kerim zengin. 1.Stoper: navratıl veya murat akça
2. Stoper: Faty veya Servet
Bu şekilde olursa mükemmel olur bence...

Lejo58
11.11.2011, 19:56
Arkadaşlar bence servet gereksiz navratil o bölgede yavaş adam onun yanına hızlı adam lasım... Navratil-servet çok kötü olur...

58MUAMMER58
11.11.2011, 20:45
servete geçmişte sivasa yaptığı katkılardan dolayı tesekkür ederim gelmesine gerek yok iş yapmaz çok formu düşük bilica olsa tmmda hem zaten oda gelmez sanırım avrupada oynamak ister yinede yönetimin işi belli olmaz gs nin gözü kamilde onu almak için takasta kulllanabilir hayırlısı olsunda ben gelmesi taraftarı değilim

58 SiVaSıM 58
11.11.2011, 21:05
sanki defansımızda servet gibi güçlü biri varda adamlar serveti beğenmiyor ya yok böyle bi mantık hayatınızda sivassporda kaç tane servet gibi defans gördünüz futbol cahilleri bunların kafa değişmeyecek servet geldide sanki gelmesin diyosunuz !!!

yigidoss
11.11.2011, 22:10
Sivasspor'un gördüğü en DELİKANLI adam Servet Çetin. Hem topçu hem adam keşke gelse başımızın üstünde yeri var ama zor bence.

MaXiMuM
11.11.2011, 23:23
Bu haberin doğruluğuna ve doğru olsa dahi gerçekleşeceğine hiç ihtimal vermiyorum. Nedir bu son günlerde gs patentli şişirme haberler. Yok Kamil gidecek, yok Servet gelecek. Eeee başka ? Ha doğruya gs maçı yaklaşıyor :D

Ayrıca bu haberi okuyan Murat Akça'nın yerinde bir an olun düşünün bakalım. O çocuğun şevkini azmini kırmaya kimsenin hakkı yok.

Kokomo
11.11.2011, 23:28
Ne hemen reddetmeli ne de hemen üstüne atlamalı bu oyuncuyu !

Nedir doğru olan : Murat'a ilk devre sonun kadar şans verilir. Eger gerçekten yeterli çıkarsa Servete gerek olmaz. Ama Murat çok hata yapar, yetersiz kalırsa tabii ki Servet alınmalı.

Faty'nin de devamlı sakatlandığını unutmayınız !!!

kara
11.11.2011, 23:30
servet eski servet değil bitti artık çok hantallaştı çok ağır rakip oyuncu kaçıyor yetişemiyor sivasspora artık yaramaz.

pover58
12.11.2011, 00:03
ervet sivasa gelirse faydalı olur ama bence zor gelir bizde para yok o da son zamanın iyi degerlenmesini ister.

HALIL
12.11.2011, 00:12
ben inanmiyorum sahsen kendinizi kandirmayin gerçi allah bilir ! ama medyaya inancim 0

HALIL
12.11.2011, 00:39
biliyorum biz turkler çok duygusal insanlariz surekli geçmiste yasariz ama bilica ve sevet artik sivasspora gelmez bunu kafaniza sokun derim !

memet24
12.11.2011, 08:43
servet sivasta oynar önceki gelmesindede dedilerdi iyi olsa fener göndermez dedilerdiiii......

eskibektaşlı
12.11.2011, 13:16
Solda Ziya sağda kerim zengin. 1.Stoper: navratıl veya murat akça
2. Stoper: Faty veya Servet
Bu şekilde olursa mükemmel olur bence...

Arkadaşlar, Kerim Zengin' den takıma hayır gelmez sakat sakat nasıl transfer edildi bilmiyorum ona verilen paraya yazık, bir-iki maç oynasa bile 5-6 maç oynamaz müzmin sakatlığı devam eder.
Bana göre Sağbek e istikrarlı ve uzun yıllar hizmet edecek genç bir yeteneğe ihtiyaç var. Kerim Zengin den medet ummayın boşuna . Satan takım doğrusu hem ondan kurtuldu hemde sakat birini satarak bize kazık attı...

58Sivaslilar
12.11.2011, 13:41
servet FB de ayni duruma düsmüstü yükselisi sivasta oldu onun kiymetini insallah unutmamistir yine yuvasinda gelisir vede sivasa cok faydali olur bir kisi daha noksan oda FB yedekler arasinda bile yer alamayan bilika oda dönerse birde hizli forvert ondan sonra ligin Korkulu rüyasi SIVASSPOR

cılgınsivas58
12.11.2011, 14:50
bekleyıp goreceğiz

infial§
12.11.2011, 16:51
işin için de grosickı var herhalde,devre arası boyle bı talihsızlik bıze zarar verir

Abdullah DuMaN
12.11.2011, 19:24
Sivas'ta büyük işler başardı eğer gelirse yine başarılı olacaktır

SivassporunSesi
12.11.2011, 19:44
Arkadaşlar eski oyuncumuz bizi tamam sevebilir en önemli faktörü unutmayalım Rıza Çalımbay Servet'i türk futboluna Rıza Çalımbay kazandırdı. Eğer bu haber gerçekse

gürünlüyiğido58
12.11.2011, 20:10
keşke gelse ama rusyayı seçecektir bence ama eski takımı diye geledebilir

Rallim58
13.11.2011, 00:30
Artı ve eksileri değerlendirmek lazım, takımı her an 10 kişi bırakabilecek bir yapıda olduğunu da gözardı etmemeliyiz.

nuri_58
13.11.2011, 21:01
eğer delikanlıysa sivasa gelir yoksa rusyada sefasını sürer ....

sivaslıadem
13.11.2011, 21:24

Fenerbahçeden beğenilmeyip bedelsiz gönderilmişti
ama sivas ona kucak açtı ve onu gerçek servet yaptı hatta ilk maçta milli takıma seçildi
şimdi fenerde yaşadıklarının benzerini yaşıyor muhtemelen sivasa geldiğinde tekrar toparlanacaktır bundan iki taraf da fayda gorecektir

coosivaslicoo
13.11.2011, 22:45
abi fenerden gelirkende kötüydü öyle demeyin..bence cok iyi olur gelirse efsaneleşir servet.Çok kaliteli bir oyuncu hırslı bir futbolcuda olması gereken herşey var sene başında form tutamadı sadece o kadar.sivassporda çok başarılı olabileceğine inanıyorum ben.inşallah gelir

kara
13.11.2011, 23:29
servet gelirse bu takımda yedek kalır gelme servet sana yer yok ağır futbolcuyla bu iş yürümez servet eski servet değil hem burası çiftlikte değil.

furky.b
14.11.2011, 00:42
Yine Mac Oncesi Yapilan Klasik Haberler. Inanmayin..

yorumyapıyombenya
14.11.2011, 12:28
serveti nasıl istemezsiz. ister kabul edin ister etmeyin adam bu ülkenin formda olduğu zaman en iyi defans oyuncusu. o kadar isteyeni varken sivasa zaten gelmez. işte siz bu kadar anlıyorsunuz.

avare
14.11.2011, 22:17
murat akca gibi genc ve yetenekli birini harcamis oluruz,servetin gelmesi taraftari degilim

kolukisa
14.11.2011, 22:38
bu saatten sonra gelse ne olur,hic bir faydasi olmaz.Sivasporu terk ettigi sene onun yüzünden sampiyonluguda kacirdik,hatirlayin.

58megayigido
14.11.2011, 22:44
Servetin Sivasla işi bitti bidaha geleceğini hiç zannetmiyorum . Sivastan giderkende neredeyse bir de servet bıraktı .

fakat gelirse sivsta işe yarar navratille iyi anlaşırlarsa mütiş işler yaparlar en kötü navratil sakatlandığında veya cezalı olduğunda da işe yarar bizim defans türkiyede en iyi defans olur
En azından bait gol yemeyiz .......

MaXiMuM
14.11.2011, 22:50
Murat Akça bu formunu devam ettirirse değil Servete Puyol'a bile ihtiyaç yok :D

ankastre
15.11.2011, 08:22
Murat Akça bu formunu devam ettirirse değil Servete Puyol'a bile ihtiyaç yok :D

Doğru sölüyon abi. Murat formunu devam ettirse Servet gazmasına ne gerek var.:)