Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürpriz Gelişme

SivasSpor.Com
15.11.2011, 15:52
http://resimzade.com/Show.html?i=33758&token=15098 (http://resimzade.com/Show.html?i=33758&token=15098)

Futbolda şike soruşturması kapsamında Sivas Valisi Ali Kolat ‘tanık’ sıfatıyla ifade vermek üzere Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi.Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk tarafından yürütülen Futbolda Şike soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram ‘tanık’ sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Bugün öğleden sonra Sivas Valisi Ali Kolat avukatı ile birlikte Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Vali Kolat’ın ifadesinin savcı Mehmet Berk tarafından alınması bekleniyor.

EMEKLİ TUĞGENERAL BAYRAM DÜN İFADE VERDİ

Öte yandan Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram’ın da dün tanık sıfatıyla ifadesinin alındığı öğrenildi. Bayram’ın dün Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne gelerek Savcı Berk’e ifade verdiği belirtildi.

Bu isimlerin dinlenilmesini şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın avukatları da talep etmişti.

Fenerbahçe – Sivasspor maçı için şike yapılması üzerine para verildiği ve bu paranın da Sivassporlu yöneticilere Sivas’ta bir otelde verildiği iddia edildi. Bu iddiaları yalanlayan tutuklanan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın avukatları da , “Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram gibi isimlerde o oteldeydi. Fenerbahçe yöneticileri ile yemek yendi. Bu kişilerde o düğünde yaşananlara şahittir. Bu isimlerin tanık olarak dinlenilmesini istiyoruz" diye dilekçe vermişti.

davulcu
15.11.2011, 15:54
hakkımızda hayırlısı olsun

izmirliyigido
15.11.2011, 16:02
Durum çok vahim arkadaşlar.. İnşallah duyduklarım yanlıştır, geniş kapsamlı düşünülür ve sadece şahıslar spordan men cezası alırlar. Eğer dar çerçevede sadece son 2 yıl ele alınırsa (ki öyle görünüyor) sadece 3 takımı kurban edecekler.

Geniş kapsamlı düşünülürse işin içerisine pekçok takım karışacağından olay uzayacağı için ligler devam edecek. Durum çok kötü, hayırlısı olur inşallah. Öncelikle Sivasspor'umuz için tabi ki.

.

BOUN
15.11.2011, 16:09
Durum üç ay öncesinden daha vahim değil. Hatta daha iyi bile diyebiliriz. Artık belirsizlik sürecinin kalkacağı ve önümüze bakacağımız bir yola giriyoruz. Korkmaya gerek yok, önümüzde açık bir yol var.

Federasyonun da açıkladığı gibi her halükarda bu lig bu sene bu şekilde oynanacak. Karar sene sonunda açıklanacak. Federasyon şike kararını verene kadar da mahkeme süreci önemli ölçüde yol alacak.

Mahkeme Sivassporumuzun şike yaptığına hükmederse herhalde kimse itiraz etmez. Eğer kulübümüz bir suç işlemişse cezası neyse ona razı oluruz, bir daha da hoş olmayan eylemlerde bulunmayız. Yok eğer mahkeme şike suçunun oluşmadığı yönünde karar alırsa ne ala, yolumuza devam ederiz.

Takım rayına oturmuş iyi gidiyorken öyle durum çok vahim, yandık, bittik havasına girmenin gereği yoktur. Biz güzel futbolumuzu oynamaya devam edelim. Yazılan ne ise gelirmiş başa! Yaşayıp göreceğiz.

sebasteia
15.11.2011, 16:14
Sivas Valisi şikeden adliyede

Selahattin GÜNDAY İSTANBUL DHA

15 Kasım 2011

Futbolda şike soruşturması kapsamında Sivas Valisi Ali Kolat ‘tanık’ sıfatıyla ifade vermek üzere Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi.Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk tarafından yürütülen Futbolda Şike soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram ‘tanık’ sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Bugün öğleden sonra Sivas Valisi Ali Kolat avukatı ile birlikte Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Vali Kolat’ın ifadesinin savcı Mehmet Berk tarafından alınması bekleniyor.

EMEKLİ TUĞGENERAL BAYRAM DÜN İFADE VERDİ

Öte yandan Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram’ın da dün tanık sıfatıyla ifadesinin alındığı öğrenildi. Bayram’ın dün Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne gelerek Savcı Berk’e ifade verdiği belirtildi.

Bu isimlerin dinlenilmesini şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın avukatları da talep etmişti.

Fenerbahçe – Sivasspor maçı için şike yapılması üzerine para verildiği ve bu paranın da Sivassporlu yöneticilere Sivas’ta bir otelde verildiği iddia edildi. Bu iddiaları yalanlayan tutuklanan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın avukatları da , “Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram gibi isimlerde o oteldeydi. Fenerbahçe yöneticileri ile yemek yendi. Bu kişilerde o düğünde yaşananlara şahittir. Bu isimlerin tanık olarak dinlenilmesini istiyoruz" diye dilekçe vermişti.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19248908.asp

sebasteia
15.11.2011, 16:15
görüldüğü üzere vali, belediye başkanı ve garnizon komutanı mecnun başkan'ın avukatlarının talebi üzerine ifade veriyorlar. öyle ortalığı karıştırmaya gerek yok!!!!!!!!!!

güneşyurdu
15.11.2011, 16:37
sivasın valisi,paşası ve belediye başkanı nerden bilecekler şike olup olmadığını.hem kimse telaş etmesin bunlar zaten sivasspor taraftarı olan kişiler sivas aleyhine tek kelime konuşacaklarını sanmıyorum...biz makemede haklı çıkacağız büyük ihtimalle...çıkarsak tazminat açma hakkımızda olacak...hani juventus gibi 400 milyon avro olmaz da en az 25-40 milyon dolar arası olur...ama şu korcanın durumu beni ümitsizliğe sürüklüyor...hayırlısı.

Metal Gear
15.11.2011, 16:38
Şu saatten sonra bir şey çıkmaz..

58 SiVaSıM 58
15.11.2011, 16:55
temizlenmeye az kaldı mecnun başkanın avukatları istemiş dinlenmelerini valimiz ali kolat doğruları anlatacaktık bugün bu beladan kurtuluyoruz

CANIM SİVASIM
15.11.2011, 17:15
Durum çok vahim arkadaşlar.. İnşallah duyduklarım yanlıştır, geniş kapsamlı düşünülür ve sadece şahıslar spordan men cezası alırlar. Eğer dar çerçevede sadece son 2 yıl ele alınırsa (ki öyle görünüyor) sadece 3 takımı kurban edecekler.

Geniş kapsamlı düşünülürse işin içerisine pekçok takım karışacağından olay uzayacağı için ligler devam edecek. Durum çok kötü, hayırlısı olur inşallah. Öncelikle Sivasspor'umuz için tabi ki.

.

İZMİRLİ YİĞİDO .Tamamen düşüncelerine karşıyım, aksine bizim için çok ve çok iyi bir gelişme.Çünkü o meşur çanta olayı denen mevzunun olmadığının en büyük delili Sayın valimiz.Fener heyetine yemek verildiğinden hemen sonra kapıda valimizi uğurlarken ayak üstü yapılan sohbetdeki görüntüler onlar.şimdi devlet devletten soracak buda bizim haklı oldüğümüzün kanıtıdır.Öyle yandık bittik öldük falan, yanlış görüşler bunlar lütfen daha duyarlı ve dikkatli yazalım.Bakın bu ligin en temiz ve en delikanlı başkanı Mecnun başkandır.Gurur duymamız için bu yeter,

engin2609
15.11.2011, 17:49
4 ay kadar bi süre geçti sanırım şike sorusturmasında ve madem bişiler biliyordu neden gidip soylemedi. şimdimi aklına gelmiş ? ben anlamıyorum valla allah sonumuzu hayır etsin.

yigidomann
15.11.2011, 18:00
Arkadaslar,sizler bir Sivassporlu olarak baskanimizin böyle islerle bir alakasi olmadigina inanmiyorsaniz,sizlere teessüflerimi bildiririm...Sayin Mecnun odyakmaz delikanli biridir ve böyle kancikliklara girmez.Türkiye mahkemesi degil ,dünya mahkemesi aleyhine karar cikarsalar beni inandiramazlar.....

CANIM SİVASIM
15.11.2011, 18:02
Arkadaslar,sizler bir Sivassporlu olarak baskanimizin böyle islerle bir alakasi olmadigina inanmiyorsaniz,sizlere teessüflerimi bildiririm...Sayin Mecnun odyakmaz delikanli biridir ve böyle kancikliklara girmez.Türkiye mahkemesi degil ,dünya mahkemesi aleyhine karar cikarsalar beni inandiramazlar.....

aynan mühürümüde imzamda atıyorum kardeş

adres58
15.11.2011, 18:47

.

Abi bir nebze size katılmıyorum. Durumların hoş olmadığı aşikar. Ama Valimizin bu soruşturmaya duhul edilmesi bizim açımızdan iyi bir gelişme. Çünkü bu para olayı çanta taşınması gibi naif durumlar Otel çıkışında cereyan etmişti. Hal böyle iken Otel içerisinde bulunan kişiler Valimiz Ertuğrul Özkök ve diğer seçkin kişilerdi. Ertuğrul Özkök'ün bu soruşturmada ifadesinin alınacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu olayı gayet güzel kaleme almış ve bu para ve çanta olaylarını açığa kavuşturmuştu. Ama genelleme yaparsak yinede görüntümüz kötü diyebiliriz. Ama BOUN kardeşiminde dediği gibi çok kara bir tablo çizmek de doğru değil nihayetinde önümüzü görebileceğiz. Ayrıca şike sezon sonu değil Play-off başlangıcında sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu anda takımımızın havası mükemmel. İnşallah kapsamlı bir durum gerçekleşirde herkes rahatlar ve her camiaya bir ders olur.

berduh
15.11.2011, 19:16
sivasın valisi,paşası ve belediye başkanı nerden bilecekler şike olup olmadığını.hem kimse telaş etmesin bunlar zaten sivasspor taraftarı olan kişiler sivas aleyhine tek kelime konuşacaklarını sanmıyorum...biz makemede haklı çıkacağız büyük ihtimalle...çıkarsak tazminat açma hakkımızda olacak...hani juventus gibi 400 milyon avro olmaz da en az 25-40 milyon dolar arası olur...ama şu korcanın durumu beni ümitsizliğe sürüklüyor...hayırlısı.

kardeş Korcan'ın durumu önemli değil. Eğer sadece onda sıç bulunursa şahsi olduğu için sadece o ceza alır. Ama başkan yada şu eski yönetici ceza alırsa işte o zaman sorun olur.

mucahitbaba58
15.11.2011, 19:20
tamamdir gecmis olsun yirttik vali gittiyse oraya o is biter dusmedik dusmeyiz emin olun ;)

kara
15.11.2011, 19:34
Sivasspor küme düşmeyecek bir kişinin yaptığını tüm takım çekemez bu adalet değildir zaten bir ceza verilecekse kişilere verilmeli öylede olacak zaten hem mecnun başkanında suçsuz olduğuna inanıyorum...

t.kilicer
15.11.2011, 20:20
hayırlısı inşallah

mustafa58aa
15.11.2011, 20:37
valimiz belediyebaşkanımız ve garnizonkomutanımıza çok teşekkürediyoruz

HALIL
15.11.2011, 20:39
allahim sen yardimcimiz ol sen yanimizda ol

58MUAMMER58
15.11.2011, 20:40
:confused:BAŞINDAN BERİ bu soruşturmanın nedeninin siyasi olduğunu söylüyorum yine aynı düşünüyorum ts li yavşakların şampiyonluğu son maçta kaçırmanın kuyruk acısıyla ağlaması zırlamasıyla yapılan operasyondur eğer ts şampiyon olsaydı soruşturma filan olmayacaktı amaç önce ts nin morallendirilmesi hükümetin ts nin yanında olduğunun ispat edilmesi en önemli sebeblerden biride askeri ihalelerde tek olan aziz yıldırım ve yanındakilerin burnunun sürtülmesi bu ihalelerin bizim çalık pardon A.K.P lilerin çalığına peşkeş çekilmesi tüm sebeb budur mehmet yıldız içeri alınıp 3 4 gün alıkonuluyorsa sivasspor tesislerinde sanki pkklı terörist saklanmış gibi silahların resimleriyle görünteliniyorsa tüm şehir protokolunun yanında yenilen yemekde vali general belediye başkanı ve o yemekde sivası pekde sevmeyen aydın doğanın sağ kolu ertuğrul özkök de varsa ve bu maç tüm türkiyenin gözü önünde oynanmışsa bu soruşturmanın benim için bi anlamı yok sadece b..k yoluna küme düşürülmekten korkuyorum okadar devletin generalinin valisinin bu ifadeleri önemli olacaktır öyle yemekde çekilmiş resimlerle filan bişey olmaz başka bişey varsa bilmiyorum benim mecnun başkana güvenim tam hiçbir kişi şike yapıpta soyunma odasında maç satan anasınıda satar demez yada satın aldığı bi maçta aziz yıldırım azdaha kalp krizi geçirecek gibi olmaz oturur efendice maçını izler ben 35 yıldır futbollla ilgilenirim sivassporuda ozamandan beri takip eder severim adının böyle işlerle anıldığını görmedim bu olay en kısa zamanda iyi sonuçlanır inşallah :confused:

izmirliyigido
15.11.2011, 20:49
İZMİRLİ YİĞİDO .Tamamen düşüncelerine karşıyım, aksine bizim için çok ve çok iyi bir gelişme.Çünkü o meşur çanta olayı denen mevzunun olmadığının en büyük delili Sayın valimiz.Fener heyetine yemek verildiğinden hemen sonra kapıda valimizi uğurlarken ayak üstü yapılan sohbetdeki görüntüler onlar.şimdi devlet devletten soracak buda bizim haklı oldüğümüzün kanıtıdır.Öyle yandık bittik öldük falan, yanlış görüşler bunlar lütfen daha duyarlı ve dikkatli yazalım.Bakın bu ligin en temiz ve en delikanlı başkanı Mecnun başkandır.Gurur duymamız için bu yeter,

Abi bir nebze size katılmıyorum. Durumların hoş olmadığı aşikar. Ama Valimizin bu soruşturmaya duhul edilmesi bizim açımızdan iyi bir gelişme. Çünkü bu para olayı çanta taşınması gibi naif durumlar Otel çıkışında cereyan etmişti. Hal böyle iken Otel içerisinde bulunan kişiler Valimiz Ertuğrul Özkök ve diğer seçkin kişilerdi. Ertuğrul Özkök'ün bu soruşturmada ifadesinin alınacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu olayı gayet güzel kaleme almış ve bu para ve çanta olaylarını açığa kavuşturmuştu. Ama genelleme yaparsak yinede görüntümüz kötü diyebiliriz. Ama BOUN kardeşiminde dediği gibi çok kara bir tablo çizmek de doğru değil nihayetinde önümüzü görebileceğiz. Ayrıca şike sezon sonu değil Play-off başlangıcında sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Şu anda takımımızın havası mükemmel. İnşallah kapsamlı bir durum gerçekleşirde herkes rahatlar ve her camiaya bir ders olur.

Arkadaşlar öncelikle beni yanlış anladığınız için düzeltme yapayım... Ben sayın valimizin ifadesinin alınmasından dolayı söylemedim üzüntümü. Ben bir duyum aldım o yüzden dedim. 17 Kasım da herşey açıklanacak, Fener küme düşürülecek diye.

Yoksa sayın valimizin ifadesine başvurulması çok çok iyi. Ben büyük başkanımızın da suçsuz olduğuna adım kadar inanıyorum. Ve inşallah da, bu bilgiler ve ifadeler neticesinde suçsuz bulunup serbest kalacak. Bende çoğunluk gibi inanıyorum.

Ama amaç Aziz Yıldırım'ı bitirmek olduğu için şike sadece bir kalkan olarak kullanılıyor ve Sivasspor'u da içine çekerek olayı şike süsü verildiği için korkum büyük. İnşallah korktuğumuz gibi olmaz, camiayı ve şehiri rahatlatacak karar çıkar.

.

34orhan58
15.11.2011, 20:54
bana göre ben bunu aylar öncde söyledim yine söylüyorum her ne kadar bize göre suçlu veya suçsuz ne olursa olsun gerçeğinide bilmiyoruz kihiç birşey olmasa ortadad aylardır tutuklu kalmazdı heralde başkan aynı zamanda yöneticimizde içerde başkanın haricinde her ne olursa olsun sonumuzu hiç iyi görmüyorum belli deolmaz fazla sürmeden yine bu sitede çok farklı ve daha kötü şeyleri konuşacağımızı tahmin ediyorum inşaallah ben yanılırım ama durum gerçekten kötü sivasımız için ...

kara
15.11.2011, 20:54
Valimiz ve belediye başkanı gitmiş ifadeye o akşamki çantanın içinde bilet olduğunu söylemişler ifadelerinde tanık olarak çağrılmışlar yani sivasspor aklanacak hayırlı olsun arkadaşlar...

Del Piero
15.11.2011, 21:01
bileğin kadarıyla bizim bu maçta yönetimsel olarak şike veya benzeri birşey yok korçan varsa bilmiyorum bizim için asıl sorun deplasmanda aldığımız bucaspor maçı 4 0 galip geldiğimiz maç asıl sıkıntı orada diye biliyorum

SivassporunSesi
17.11.2011, 21:49
Arkadaşlar hadi Doğan Ürgüp Sivaslı koruyor , devletin valisidemi yalan söylüyor adam valizden çıkan biletlerdi diyor.

nightmare58
18.11.2011, 14:30
Az kaldı Başkanımızın Esaretten Kurtulmasına...

OzkanBaskan
20.11.2011, 09:22
Şehrin önde gelen devlet adamlarının çıkıp olayı aydınlatması gerekiyordu onlarda sağolsunlar çıkıp olanı biteni anlattılar..Yöneticilerimiz bile o olayların yaşandığı sıcak gelişmelerin olduğu günlerde hep söylediler bilet ve davetiye verildi diye ama bizim basın mensubu dediğimiz ortalığı karıştıran vatandaşların yüzünden durum bu hale geldi ayrıca madem polis kamerasından kayıt alınıyordu baskın yapsalardı kardeşim..İnsanları zan altında bırakmanın anlamı ne?Uzun lafın kısası az kaldı göreceğiz şu mahkeme süreci başlasın ak koyun kara koyun ortaya çıkacak..

Metal Gear
02.12.2011, 23:43
yarın büyük gün..

sivaslıadem
03.12.2011, 00:06
bu arada cumhurbaşkanı sporda şiddet yasasını veto etti