Orijinalini görmek için tıklayınız : Grosicki'den Yalanlama

HababamHa
15.11.2011, 08:49
http://resimzade.com/Show.html?i=33757&token=15312 (http://resimzade.com/Show.html?i=33757&token=15312)

Sivasspor’un Polonyalı Kamil Grosiçki’nin “İstanbul’da oynasam performansım yüzde 50 artar” şeklindeki haberin tamamen asılsız olduğu belirtildi.
Ne Türkiye’de,nede Polonya’da hiçbir gazete ve gazeteciyle böyle bir açıklama yapmadığı belirten Grosiçki “ Bu haberi duyunca bende çok üzüldüm. Başkanımız Erdal bey’e ( Sarılar’a) böyle bir açıklama yapmadığımı,Sivas’ta ve Sivasspor’da olmaktan son derece memnun olduğumu söyledim. Neden böyle haberler çıkıyor anlayamıyorum”dedi.

Polonyalı yıldız, Sivas'ta yeterince gündemde olamadığından yakındı. Grosicki, “Dedikodu Fotomaç gazetesi,Grosiçki’nin Polonya'nın Wirtualna Polska gazetesine konuştuğunu idda etmişti.

Hürdoğan

ankastre
15.11.2011, 09:00
Ne saçma bişey gazetenina dıda veriliyorsa o gazeteye bakılır böyle açıklama varmı yokmu. Zor bişye değilya. Açıklama yapmadınsa Kamil efendi bugüne kadar açıklama yapmaya ne bekledin
Aslında esas suç sende değil açıklamyı ertesi günü yapmıyan yönetimle Rıza hocada

Bi de sivasta yeteri kadar gündemde değilmiş arada bir kamilin hbaeri yapılarak gündem oluştrurlmalı demekki......:)))))))

58akif34
15.11.2011, 09:04
nede olsa yigido galatasaray yakalası basın kamili bedava galatasaraya sesler çekebilmek için uydurmuştur haberi

Ferhat06
15.11.2011, 09:08
http://resimzade.com/Show.html?i=33757&token=15312 (http://resimzade.com/Show.html?i=33757&token=15312)

Sivasspor’un Polonyalı Kamil Grosiçki’nin “İstanbul’da oynasam performansım yüzde 50 artar” şeklindeki haberin tamamen asılsız olduğu belirtildi.
Ne Türkiye’de,nede Polonya’da hiçbir gazete ve gazeteciyle böyle bir açıklama yapmadığı belirten Grosiçki “ Bu haberi duyunca bende çok üzüldüm. Başkanımız Erdal bey’e ( Sarılar’a) böyle bir açıklama yapmadığımı,Sivas’ta ve Sivasspor’da olmaktan son derece memnun olduğumu söyledim. Neden böyle haberler çıkıyor anlayamıyorum”dedi.

Polonyalı yıldız, Sivas'ta yeterince gündemde olamadığından yakındı. Grosicki, “Dedikodu Fotomaç gazetesi,Grosiçki’nin Polonya'nın Wirtualna Polska gazetesine konuştuğunu idda etmişti.

Hürdoğan

Sabahdan alınabilecek çok güzel bi haber,kamil bize daha lazım,en azından 2 sezon. o bizim ali kemal denizci miz.yürü yangınların üstüne kendi alevini de getir.çarpıntısız dakikası olmaz yiğidonun.

58akif34
15.11.2011, 09:18
Ne saçma bişey gazetenina dıda veriliyorsa o gazeteye bakılır böyle açıklama varmı yokmu. Zor bişye değilya. Açıklama yapmadınsa Kamil efendi bugüne kadar açıklama yapmaya ne bekledin
Aslında esas suç sende değil açıklamyı ertesi günü yapmıyan yönetimle Rıza hocada

Bi de sivasta yeteri kadar gündemde değilmiş arada bir kamilin hbaeri yapılarak gündem oluştrurlmalı demekki......:)))))))

Bir gazetenin yapmış olduğu yalan haberin sorumlusu nasıl rıza çalımbay anlayamadım ayrıca piyasada o kadar çok yalan haber çıkıyorki herbirine açıklama yapılsa idmana zaman kalmaz birilerini suçlarken biraz daha mantıklı suçlayın

ZiDaNe58
15.11.2011, 09:23
bizde öyle tahmin etmiştik zaten grosicki seviyoruz seni.futbolcumuza güvenmeyp olmadı groscki başlığnı atmamızda bizim ayıbımızdır sahip çıkalım futbolcularımıza

ankastre
15.11.2011, 09:35
Bir gazetenin yapmış olduğu yalan haberin sorumlusu nasıl rıza çalımbay anlayamadım ayrıca piyasada o kadar çok yalan haber çıkıyorki herbirine açıklama yapılsa idmana zaman kalmaz birilerini suçlarken biraz daha mantıklı suçlayın

Kardeş nersinde suçlama olduğunu açıklasana
ben orda, derhal kamille görüşüp gerçekleri öğrenip ardında derhal açıklama yapmayan Rıza Hoca ve yönetimi suçlarım
Kaçgündür ortama, gitti gidiyor durmaz kalmaz dedikodularına neden meydan veriliyor
Önemli karşılaşmalar öncesi hep bu dedikodular her zaman oldu
Mehmet yıldızada olmadı mı belki fatih terimin bile bu durumdan haberi yok gerçekte böyle bir olay yoksa Haber yapmış olak diye dedikodu haberi yapan ahlaksız ş.siz haysiyetsiz bir gazteecinin uydurmasıda olabilir
O kadar zormu gazeteyi araştırıp isism verilen gazteyi arayıp röportaj verildimi verildiyse bunlar söylendimi diye sormak haaaaaaa zorla kamilde tutulmaz oda ayrı konu
Güzel gardaşım söylemek istediğimi anladın inşallah

58akif34
15.11.2011, 10:29
ben seni anlıyorum da bu işlerle ilgileneçek kişi rıza çalımbay değil basın sözcüsüdür eğer bu haber yalan haberse gazete için it ürür kervan yürür kelimesi yeterlidir galatasaray yakalası medya ile konuşmaya bile değmez salla gitsin

yiğido58sinan
15.11.2011, 10:50
Al sana gündem :)

yorumcuyuz
15.11.2011, 10:59
zaten haber kaynağı TOTOMAÇ olunca gülmüştüm sadece :)

HababamHa
15.11.2011, 15:03
Balon haber yalan haber bunu bile bile yorum yapmak futbolcumuzun ve Sivassporu sevenlerin moralini bozmak yakışmıyor...

Basına yansıyan bu yalan haber üzerine kulüp yönetimi ve Rıza hoca bu konu hakkında Grosicki ile görüşmüş ve böyle bir açıklamanın olmadığını söylemiş

Fotomaç denen adi gazete birin yanına beş katarak bunu servis yapmış amaç belli iyi yolda ilerleyen Sivasspora nasıl zarar verir nasıl moral bozarız...

Birlik olun akıllı olun yiğidolar bu ve benzeri yalan haberler yapıp takımın ve taraftarın moralini bozmaya çalışanlara fırsat vermeyin..

üç gün önce böyle bi açıklamanın olmadığını yazmıştım zaten.:)

sivaslıadem
15.11.2011, 15:09
doğru olmadığını biliyorduk yiğido kamil
sen bizin yiğido kamilimiz olarak kalmaya da devam edeceksin

şu an sivassporun en cok konuşulan oyuncususun zaten
hala yetersiz konuşuluyorum diyorsun...
demek ki biraz iş size düşüyor
fenerbahcenin ardından gsyi hamsileri de yenin
bütün sezon konuşulursunuz buna emin ol gardaşım

sana burdan sevgilerimizi bir kez daha gönderiyoruz

SivasSpor.Com
15.11.2011, 16:02
http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.kamill.jpeg

Sivasspor’un Polonyalı yıldızı Kamil Grosiçki’nin “İstanbul’da oynasam performansım yüzde 50 artar” şeklindeki haberin tamamen asılsız olduğu belirtildi.

Hürdoğan

58 SiVaSıM 58
15.11.2011, 16:56
işte bu haber beni çokk mutlu etti eğer SİVASSPORDAN ayrılacaksan grosicki avrupaya git

DoomsDay58
15.11.2011, 17:31
Al elmaya taş atan çok olur diye bi söz var çok doğru işte fotomaçın ortalığı karıştırmak için yaptığı asılsız bi haber işte.

ozledımeskıyı
15.11.2011, 18:02
Yalan olduğunun herkes farkındaydı zaten böyle hedef şaşırtma haberleri takımın performansını etkilememeli Kamil bizim futbolcumuz o bizden biz de ondan memnunuz.

adres58
15.11.2011, 19:08
Güzel bir haber... Zaten böyle bir gazetenin böyle haberlerine takılmamamız gerekiyor. Sezon sonunda Türkiyeye 100 tane adam getirirler 10 tanesi ya tutaaaar ya tutmaz... Bizler bizzat duyduklarımıza inanalım kafi...

kara
15.11.2011, 19:37
Fotomaç ı bırak okumayı o gazateyle cam bile silmem uyduruk gazete işte...

şuayip bütün
15.11.2011, 19:55
zaten inanmamıştım bu habere herzamankı tezgahlanan oyunlardan bırı grosicki bze daha cok lazım sivastada mutlu olmadını hiç sanmıyorum.

58megayigido
15.11.2011, 20:12
KAMİLİN BUKADAR GEÇ CEVAP VERMESİ YANLIŞ AMA ODA GÜNDEMDE KALAMIYORMUŞ BAKSANIZA GÜNDEMDE OLMAK İÇİN BİR NUMARA HEMDE BUKADAR GEÇ CEVAP VERMİLMESİDE BUNUN İSPATI

MaXiMuM
15.11.2011, 20:28
Spor gazetelerinde yazan tek doğru şey ; o günün tarihidir !!!

okyay58
15.11.2011, 20:40
...ve Fotomaç 'ın ne kadar kolpacı gazete olduğunu bir kez daha görüyoruz.

58MUAMMER58
15.11.2011, 20:53
artık bı sitedeki kardeşlerim sivassporun adını bile anmayan 5cm yer bile vermeyen ts ye 5 sayfa ayıran hortumcu ahmet çalığın gazete haberlerini belge olarak gösterip konu açmasınlar bide böyle durumlarda futbolcularımızın hakkını hukukunu savunacak basınla ilişkileri yürütecek basın sözcüsü varmı bilmiyorum bu eksiklik giderilmeli :mad:groseçki kardeşim tüm sivas seni çok seviyor bende dahil kafana takma futbolunu oyna oralar batakhane gibidir nice insanı futbolcuyu yemiştir sen yem olma sivassporda oynamanın helalinden kazanmanın keyfini sür.

34orhan58
15.11.2011, 20:56
gitmen için daha çok erken kamilim sivasın sana ihtiyacı var ...

A.Turan Korkmaz
15.11.2011, 22:13
'Olmadı Grosicki' haberine inanıp balıklama atlayanlar bir dahaki sefere daha dikkatli olun da bizi yani habere ta baştan inanmayanları boşa yormayın.
Teknoloji çağında herşeye virüs bulaştırılıyor. 70'lerde filmlerin olmadık yerlerine parça atarlardı malum. Bu gazeteci geçinen, haber yaptığını sanan masabaşı hokkabazları da bir masum söyleşinin şurasını burasını değiştirip eklemeler yaparak ucubeye çeviriyorlar. Allah'tan yabancı dilimiz var da sağlam bir antivirüs proğramı gibi bu hergeleleri tutup yakalıyoruz.
Sivasspor seyircisi olmak kolaydır da taraftarı olmak zaman,tecrübe ve emek istiyor. Uyanık olalım,bu numaralar futbolda hep vardı, gelecekte de olacak. Gerçek taraftarlar bu oyunları hep boşa çıkaracak.

gürünlüyiğido58
15.11.2011, 22:49
haberin yalan olduğu belliydi ama yinede içimizi rahatlattın hepimiz seni çok seviyoruz...:D:D

Rallim58
16.11.2011, 10:24
Spor gazetelerinde yazan tek doğru şey ; o günün tarihidir !!!

Özellikle Fotomaç için geçerli olsa gerek :D:D:D

Ey sahte haber yapıp kendilerince gündem oluşturmaya çalışan sahtekarlar...!

Ey şike soruşturmasından kasıtla haksız kazanç (puan) elde edinimi yapanları araştıran yetkili savcılar;

Bu ve benzeri asılsız haberler yaparak, psikolojik savaşla, moral bozarak, performans düşürerek, puan kayıplarına neden olması ile de puan çalınmasına sebep sayılmaz mı?, bir başka ifade ile farklı bir şike stratejizi değil midir?

serkan_ozcan58
16.11.2011, 14:34
sanada bu yakışır grosicki bu haberden sonra açıklama yapman gerekirdi ki fotomaçın dedıği gazete de bile böyle haber yok medya üzerinden takımımıza uygulanan art niyet kötüleme bitsin çekin pis ellerinizi üzeremizden...

ressam58
16.11.2011, 21:00
Ben buraya yazmıştım bunun yalan olduğunu....tek amaçları formda futbolcularımızı YIPRATMAK.

şarkışla 58
17.11.2011, 08:18
Bu tür haber hangi takımda ve hangi topçu adı ile çıkarsa çıksın hep aynı savunma yapılır.Yalan-uydurma-beni istemeyenlerin yaptığı birşey-komplo
derler.Bu haber ister doğru olsun ister yalan ne farkeder