Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞKAN TARAFTARA TEPKİLİ

SivasSpor.Com
09.11.2005, 19:48
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçında yaşanan bayrak olayı nedeniyle Yiğidolara tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe maçı öncesinde 150 tane dev bayrak dağıttıklarını söyleyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, dağıtılan bu bayrakların tribünlerde sallanmaması nedeniyle haklı tepkisini gösterdi.

Otyakmaz konuşmasında, “Maç öncesinde tribünlerde daha güzel görüntüler oluşturmaları için taraftarlarımıza 150 adet dev bayrak dağıttık. Ama maçta bu bayrakların hiçbirisini göremedik. Devre arasında ve maç öncesinde de bir çok defa anons yaptırdık ama yinede bu bayraklar ortaya çıkmadı. Biz bayrakları süs olsun diye dağıtmadık. Yiğidoların bazen ne yapmak istediklerini anlamış değiliz. Biz onlar için herşeyimizi ortaya koyuyoruz onlar bizim bu emeklerimizi boşa çıkartıyorlar. Bu sorunlara biran önce çözüm bulunmalı. Yiğidolar artık takımlarına layık olmalı”dedi.

Arif Coşkun
09.11.2005, 19:52
Bunun için ne diyecek ilgili arkadaşlar acaba.Bayrak dağıtlıyor maçta bayrak yok.Çok ilginç

Er58Ol
09.11.2005, 19:55
başkandan ALLAH RAZI OLSUN. maç izler-ken bir iki tane gözüme çarpar gibi oldu eğer 150 tane dağıtıldıysa bunu her kulüp yapmaz,,,avrupai görüntüler oluşturulması için bir fırsattı taraftarımız değerlendirememiş,,başkan bu tepkide son derece haklı.....ne yapsın daha bu başkan gelip dağıttığıı bayraklarıda mı sallasın..

twity_58
09.11.2005, 19:56
tabıkı coskunluk ve futbolculara moral vermesı acısından önmelıdır bayrakların sallanması helede bicok yasak getırıldıkten sonra sahalarda..ama tabi ne için ortaya cıkmamıs bılmıyoruz tabıkı baskanımızın böyle bir seye tepkı vermsı dogal ama bide staddakılerden dınlemek lazım..

cengaver
09.11.2005, 20:40
Cekirdekciler üzerine oturup Minder yapmislardir hani popolari cok kiymetliya !!
1967 Genc Taraftarlar Dernegine Verselerdi Kollari Kirilana kadar Sallarlardi...
eeee yanlis kisilere vermisler neyse yinede Yönetimin cani sagolsun bu güzel Jesti yaptiklari icin..

asx
09.11.2005, 21:03
ayıptr ya vallahi taraftarın destek olması lazım ama bu taraftar bence layık deil sivasımız süper ligde ama taraftar amatorde baskanımız az bile söylemiş artık şu çekirdekçileri çıtlatn onlar zaten evine götürür daha getirmezler daha neler yazardım ama

ElbeyLi58
09.11.2005, 21:06
Seyirci Degil Taraftar istiyoruz

muRTix1
09.11.2005, 21:11
başkanda taraftarın etkisiz oldunun farkında artık bişeylerin aşılması gerekiyor

x_burnley
09.11.2005, 21:17
mecnun başkan gerçekten çok haklı nerde bu bayraklar nerde bu taraftar

x_burnley / imranlı58 / amerikalı

izmirliyigido
09.11.2005, 21:19
YAZIK VALLAHİ, ÇOK YAZIK. BENDE ÇOOKKK UZAKLARDA TELEVİZYONUN KARŞISINDA DİYORUM Kİ, BENİM GARİBAN HEMŞEHRİLERİM BAYRAK ALACAK KADAR PARALARI YOK Kİ, KEŞKE OLSAYDIDA TRİBÜNLERİ BAYRAKLARLA KIRMIZI-BEYAZ'A BEZESELERDİ DEDİM. AMA MEĞERSE ELLERİNE FIRSAT GEÇMİŞ, ÇOCUĞU BÜYÜĞÜ ÇEKİRDEK YİYOR. PUT GİBİ MAÇ SEYREDİYOR. (BAZILARI HARİÇ) YAZIK, ÇOK YAZIK

ErdalGüler
09.11.2005, 21:21
Seyirci Degil Taraftar istiyoruz

Evet iyi bir taraftar kitlesine ihtiyacımız var... Ancak bu zamanla ve gerçek taraftarların çabasıyla olacak birşey...

drummer
09.11.2005, 22:18
bayraklar kime verildiyse yada kim kime verdiyse mutlaka birilerinin haberi vardır.
öyle kim vurduya dağıtılmaz bayraklar soruşturulur ve bulunur.
yok öyle yağma,bayraklar yaptırılacak tirübün için,adam kalkıp evine götürüp üstüne yatacak,varmı öyle hacı ağa.
başkan araştırsın bulur.

agca58
09.11.2005, 22:19
mecnun başkan tabi hakılı yav..o postacı amigo varya o..bayrakları hep tanıdıklarına verdi ve olan da oldu..gerçi bayrağı alanlar da ne kadar mal olduğunu belli etti.hele bitanesi vardı maç çıkışı bayrağın sapını almış istasyonda sallaya sallaya gidiyor ne yapacaksa sapını..böyle adamlara iyilik yapılmaz bee..yazık değilmi o bayraklara ..........

drummer
09.11.2005, 22:22
mecnun başkan tabi hakılı yav..o postacı amigo varya o..bayrakları hep tanıdıklarına verdi ve olan da oldu..gerçi bayrağı alanlar da ne kadar mal olduğunu belli etti.hele bitanesi vardı maç çıkışı bayrağın sapını almış istasyonda sallaya sallaya gidiyor ne yapacaksa sapını..böyle adamlara iyilik yapılmaz bee..yazık değilmi o bayraklara ..........
sapı ne yapacağını o iyi biliyordur ondan amıştır.

hakank
09.11.2005, 22:23
Bence biran önce taraftar derneklerin çalışmalarına hız vermeli ve organize bir taraftar topluluğu oluşturulmalı...Eğer öne çıkmak farkedilmek istiyorsak bu ilk önce taraftarlığımızla yapmalıyız..mesela alkış kültürünü oturtmamız lazım..Taraftar kitlesine bakarsak hepsinin bağırmasını tabiki isteyemeyiz ama alkışlamak çok kolay ve güzel bi destekleme yöntemi.Ama bizim statta kuru gürültüden başka bişey duyulmuyor..Evet taraftar fb maçından sonra övgüyle anıldı ama bence bu durum diğer anadolu takımalrında taraftar desteğinin sıfıra yakın olmasından kaynaklandı...durumu çok daha iiye taşıyabiliriz..dediğim gibi birincisi çok basit olan...alkış...diğeri ise biraz daha zor ama istenirse olabilir, o da organize bi taraftar grubu....

dogukan58
09.11.2005, 22:24
gercektende bzim taraftarlarımız hep seyirci çünkü maç başllayınca oturup maça bakıyorlar sadece ve bayraklarıda onlar indirttiriyor'' LA GARDAŞ SALLAMA GOREMİYOOHG İNDİRLE CANIM ŞU BAYRAAAA''İŞTE DUYDUGUM BUNLARDI FENERBAHCE MACINDA BENDE TRUBİNDEYDİM.........BAZILARIN A YAZIK VALLA EE BAŞKANDA SONUNA KADAR HAKLI

agca58
09.11.2005, 22:24
YAZIK VALLAHİ, ÇOK YAZIK. BENDE ÇOOKKK UZAKLARDA TELEVİZYONUN KARŞISINDA DİYORUM Kİ, BENİM GARİBAN HEMŞEHRİLERİM BAYRAK ALACAK KADAR PARALARI YOK Kİ, KEŞKE OLSAYDIDA TRİBÜNLERİ BAYRAKLARLA KIRMIZI-BEYAZ'A BEZESELERDİ DEDİM. AMA MEĞERSE ELLERİNE FIRSAT GEÇMİŞ, ÇOCUĞU BÜYÜĞÜ ÇEKİRDEK YİYOR. PUT GİBİ MAÇ SEYREDİYOR. (BAZILARI HARİÇ) YAZIK, ÇOK YAZIK
gardaşım nerden biliyon çekirdek yediğini yav..gelip gördünmü maçta..yanımda sakallı hacıbaba vardı vallaha o bile bağırdı yavv..ha bazıları var çekirdekçi ama hepsine demek yalnış olur..sesimiz kısıldı bağıra bağıra yavv.

DaTa
09.11.2005, 22:25
ya bayrak olsa cıkaracazda guzel goruntuler olusturacazda bu bayraklar ıcerı gırmedı...bızde ıstememezmıyız guzel goruntuler olusturmak ama bayrak fılann yoktu anons yapıldıkca herkez bayrak yokk dıe bagırıyodu....

dogukan58
09.11.2005, 22:28
GARDAŞ BEN 10 TANE FALAN BAYRAK GÖRDÜM VALLA NE YALAN SÖÖLEYİM BUYÜK BAYRAK OLARAK

agca58
09.11.2005, 22:37
sapı ne yapacağını o iyi biliyordur ondan amıştır.
orasını bılemem...

ofgurleyuk78
09.11.2005, 22:56
Arkadaslar: Baskanimiz bayraklari kime verdiyse önce ona hesap sorsun sonrada verdigi kimseleri yigidolara açiklasin. Böylece kimin ne mal oldugu çikar ortaya.

bm_058
09.11.2005, 23:22
taraftarın organıze olması lazım.yonetım buyondede caba gostermelı bece. ayrıca akılda kalır kolay soylenır sloganlar yaratılmalı. nedersınız.

hancer58
10.11.2005, 00:11
ya benim anlamadıgım herkes bu cekirdekcilerden bahsediyo ama bi turlu kimse cekirdekci oldugunu kabul etmiyo ilginç

GuNaY
10.11.2005, 00:55
bayrakları alanlar açmıyor... açan birkaç kişiyide bir arkadaşın belirttiği gibi sahayı göremediğini iddaa eden çekirdekçiler zorla indirtiyor... nasıl olacak anlamadım??? halbuki 150 bayrak muhteşem bir görüntü oluştururdu... dev bayrakta olduğu gibi!!!

serrkann58
10.11.2005, 08:11
Gerçekten çok ilginç ilginç oldugu kadarda üzücü bir durum bencede bayraklar kimlere verildiyse çok kolayca tesbit edilebilir birde iyi niyetiyle bayragı alıp sallamak isteyenlerede çekirdekçiler müdahale etmiş göremiyoruz filan diye yahu maç başlamadan görsen ne olur görmesen ne olur maç başladıgında zaten insan ister istemez sallamaz bayragı yazık olmuş yapılan organizasyona

dadaş
10.11.2005, 08:17
Bunun için ne diyecek ilgili arkadaşlar acaba.Bayrak dağıtlıyor maçta bayrak yok.Çok ilginç
açık konuş

shadow3458
10.11.2005, 08:34
ARTIK BİR AN ÖNCE KİM NE YAPACAKSA YAPSIN KENDİ SAHAMIZDA BİLE TAKIMI DESTEKLEMEK ADINA TEK BİR OLUMLU HARAKET ETMEYEN BU TARAFTARLAR O BAYRAKLARIDA İNANIYORUMKİ EVLERİNE GÖTÜRÜP SANDIKLARINA SAKLAMIŞLARDIR. ÇÜNKÜ TARAFTAR BİLİNÇLİ DEĞİL BU GERCEK BUNU KİMSE İNKAR ETMESİN.MADEM NASIL DİYORSAK TÜRKİYENİN 4.BÜYÜKĞÜ BİZ OLUCAZ OLMAK İÇİN TARAFTAR GEREK EMEK GEREK GÜÇ GEREK.BEN KENDİ ŞAHSIM ADINA ARAFTARIN PERFONMASINDAN MEMNUN DEĞİLİM.İST DAN TARAFTAR GELİYOR O STADI SİVASLI HEMŞERİLERİMİZ SADECE BÜYÜK MAÇLARDAMI DOLDURACAK ?

Serd@r
10.11.2005, 08:40
Hadi üçbeşkuruş para verip SİVASSPORumuza katkımız olsun bayrak alalım demiyorsunuzda bari dağıtılanları sallayın.Hani daha dün bir forum konumuz vardı.BU AYIP FENERE YETER diye işte BU AYIPta bazı KENDİNİ BİLMEZ taraftarlara yeter.

abircan
10.11.2005, 09:53
AYIP AYIP AYIP O BAYRAKLARI ALIP HER MAÇTA GURURLA SALLAMAYACAKLARSA NİYE ALIRLAR ALIP SANDIKTA KÜFLENDİRECEKLERDİR YADA GÖTÜRÜP SATARLAR,
BU KONUDA YÖNETİM SUÇLU; BEĞENİN VEYA BEĞENMEYİN ASLANLAR GİBİ TARAFATAR DERNEĞİNİZ VAR DAĞIT ZİMMETLE HEPSİNE HER MAÇTADA NİYE DALGALANMADI DİYE HESABINI SOR BAK SALLANIYORMU SALLANMIYORMU, EĞER YÖNETİM DERNEĞE SOĞUK BAKIYOR UZAK DURUYOR İSE BİLEMEM HATA EDİYORLARDIR DİYORUM, DERNEKLE GELEN ÇEKİRDEKÇİ ARASINDA KÖPRÜ BİR ŞEKİLDE KURULUP TARAFTAR TARAFTAR GİBİ OLMALI ARTIK, RAKİP BU GÜCÜ BU BASKIYI HİSSETMELİ ARTIK ÜZERİNDE, YÖNETİME UYARIMIZDIR, TARAFTAR DERNEKLERİNİ DESTEKLEYİN LÜTFEN CESARETLENDİRİN SAĞLIKLI , CİDDİ YAPILARA KAVUŞTURUN, AYRICA LÜTFEN TARAFTAR DERNEĞİ YÖNETİCİLERİNİ TRİBÜN LİDERLERİNE YEREL BASINA ÇIKARIN TV LERDE GAZETELERDE BİRAZCIK ÇIKIP KONUŞSUNLAR BUNDAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ SİVAS KAZANIR, TRİBÜN LİDERLERİ ÖNEMLİ EN AZ BAŞKAN KADAR MUHAMMED KADAR LORANT KADAR TANINMALI SİVASTA ANCAK O ZAMAN İNSANLAR ARKASINDAN GELİR BİR İŞARETİYLE TRİBÜNLERİ HEYECANLANDIRIP AYAKLANDIRIRLAR , ONLARDA ÖZGÜVEN KAZANIRLAR, EN AZ TEKNİK EKİPTEKİ İNSANLAR KADAR TAKIMA YARARLI OLUNACAKLARI BİLİNMELİ LÜTFEN SİVAS BASINI TV Sİ VE KULÜP BU VEFAKAR İNSANLARA SAHİP ÇIKIN DESTEK OLUN

sivaslim58
10.11.2005, 10:36
Başkanımız 150 bayrak diyor ama ben gözümle gördüm dağıtılan bayraklar 50 civarında idi bazı arkadaşların dediği gibi heralde evlerine götürdüler.

BOUN
10.11.2005, 12:17
ya bayrak olsa cıkaracazda guzel goruntuler olusturacazda bu bayraklar ıcerı gırmedı...bızde ıstememezmıyız guzel goruntuler olusturmak ama bayrak fılann yoktu anons yapıldıkca herkez bayrak yokk dıe bagırıyodu....

Sevgili arkadaşlar her kafadan bu konu ile alakalı bir ses çıkıyor. Lakin bu arkadaşın söylediklerini de göz ardı etmeyelim. Acaba birileri dışarıda dağıtılan bayrağın içeri alınmasına engel mi oldu? Lütfen peşin hükümlü olmayalım....

birol58
10.11.2005, 14:52
bazı şeyler cehaletten ileri gelir
bunları ancak eğitimle aşarız
şimdi iş sezonu kapandı sivas da
bütün kahveler okey salonları doluyor
bütün zamanlarını oyunla geçiriyorlar
onun yerine kendimizi sosyal alanlarda
geliştirmeye gayret etsek sanırım butür durumlarla karşılaşmayız.
eğitim şartt..

bbptek58
10.11.2005, 14:55
başkanın emeğine yazık

34-murat-58
10.11.2005, 17:42
AYIP YA
BU KADAR HANZOLUK OLMAZ
BAYRAKLARI EVINEMI GOTURMUSLER
HANZO LAFI BIRAZ AGIR OLUYOR AMA
BUNU YAPANLAR HAK EDIYOR

fatih_5834
10.11.2005, 18:04
mecnun başkan gerçekten çok haklı nerde bu bayraklar nerde bu taraftar

x_burnley / imranlı58 / amerikalı
ugur abı sen ne yaptın bayragı aldın buraya geldın demı...??:D

fatih_5834
10.11.2005, 18:07
gercekten haklı mecnun baskan!adam sahada guzel goruntu olsun dıye bayrak yaptırıp dagıtıyor. sonucunda ıse bayraklar kayıplara karısıyo.madem saklıyacaktınız neden aldınız..bu bayrak saklanırmı.o bayrak kırmızı beyazzz..

1967_Dernek_Ayhan
10.11.2005, 18:25
EVET GERÇEKTEN ÜZÜCÜ BİR OLAY AMA İŞİN İLGİNÇ TARAFI HENİZ MAÇ BAŞLAMADAN BÜTÜN BAYRAKLAR ORTADAN KAYBOLDU SADECE BAYRAKLARIN SAPLARI KALDI......

TABİKİ BİZİM GÖRÜGÜSÜZ TARAFTARBU BAYRAKLARI ALDI EVİNE GÖTÜRDÜ GÖTÜRECEKSİNİZ BARİ SALLADIKTAN SONRA GÖTÜRÜN.....

ŞİMDİ ÇOK MERAK EDİYORUM ACABA O BAYRAKLAR GERÇEKTEN ŞU ANDA BİR YERLERDE DALGALANIYORMU HİÇ SANMIYORUM AMA .......

NE DİYELİM BAYRAKLARI EVLERİNE GÖTÜRENLER UTANSINNN.....

5841
10.11.2005, 18:37
GERCEKTEN BU BAYRAKLAR NE YAPILDI.F.B LILER KIZAR DIYEMI ,SALLANMADI YOKSA BAYRAKLARI ALANLAR F.B LIMIYDI. BUNU BILMEK LAZIM.
BEN ŞUNU SÖYLUYORUM TABI KENDI ADIMA BIZ TARAFTAR OLMAYIZ.BAŞKALARIN YAPTIGI GUZEL İŞLERLE UVUNURUZ.MANGALDADA KUL BIRAKMAYIZ:confused:

cascade_41
10.11.2005, 19:06
yaziik...............

SEMİH-58
10.11.2005, 19:23
ankara da dagıtsınlar o zaman herkes görür nasıl sivasspor taraftarı olunur

CÜSSKB-Aynur
11.11.2005, 11:52
Yönetim bir eksikliği farkederek gidermek istemiş ama taraftarlarımız bu konuda gereken duyarlılığı göstermemişler.
Bunu yapanları şiddetle kınıyorum.

Necmi58
11.11.2005, 15:45
ayıptr ya vallahi taraftarın destek olması lazım ama bu taraftar bence layık deil sivasımız süper ligde ama taraftar amatorde baskanımız az bile söylemiş artık şu çekirdekçileri çıtlatn onlar zaten evine götürür daha getirmezler daha neler yazardım ama

serhankaburcuk
12.11.2005, 14:21
Maçtan önce dağıtılan bayrakların gazabına bizzat ben gözlerimle şahit oldum...Hatta bu konuda bir kaç seyircimiz ile tartıştım...Adam bat,yrağı almış koltuğunun üzerine serdi ve çekirdek yemeyi sürdürdü...Ben kendisinide uyarınca bana kabadayılık yapmaya başladı...Bizim seyircimizin durumu bu arkadaşlar sonrada bayrağı alıp evlerine götürdüler evde ne yapacaklarsa....Bizim seyircimiz böyle gelmiş böyle gider...

Serd@r
12.11.2005, 14:33
Maçtan önce dağıtılan bayrakların gazabına bizzat ben gözlerimle şahit oldum...Hatta bu konuda bir kaç seyircimiz ile tartıştım...Adam bat,yrağı almış koltuğunun üzerine serdi ve çekirdek yemeyi sürdürdü...Ben kendisinide uyarınca bana kabadayılık yapmaya başladı...Bizim seyircimizin durumu bu arkadaşlar sonrada bayrağı alıp evlerine götürdüler evde ne yapacaklarsa....Bizim seyircimiz böyle gelmiş böyle gider...

Arkadaşım o bir taraftar değil söylediğin gibi sadece seyirci sanki orda sinema filmi oynuyo.Yönetimide suçlamıyorum ne bilsinler bakıyorki üzerinde forma başında SİVASSPOR beresi diyorki ''hah tamam tam bir SİVASSPOR taraftarı bir bayrağı eksik onuda biz tamamlayalım ''diye verilen bayrak evde haftaya gelirken SALLANMAMAK üzere tekrar stada getiriliyor.Hangi akla hizmetse artık bilemiyorum...

serhankaburcuk
12.11.2005, 19:04
Arkadaşım o bir taraftar değil söylediğin gibi sadece seyirci sanki orda sinema filmi oynuyo.Yönetimide suçlamıyorum ne bilsinler bakıyorki üzerinde forma başında SİVASSPOR beresi diyorki ''hah tamam tam bir SİVASSPOR taraftarı bir bayrağı eksik onuda biz tamamlayalım ''diye verilen bayrak evde haftaya gelirken SALLANMAMAK üzere tekrar stada getiriliyor.Hangi akla hizmetse artık bilemiyorum...

Evet onlar Sivasspor taraftarı olamazlar zaten...Sadece Seyirci olabilir...