Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
02.12.2011, 11:05
http://resimzade.com/Show.html?i=33859&token=20047

Sivasspor'umuzun Trabzonspor'u konuk ettiği maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

Abdu11
02.12.2011, 21:54
Maçta göze çarpanlar : Borjanin basit hatasi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sivas cok iyi oynadi, Galibiyeti hak etmistik

Maçın en iyisi kimdi : ERMAN ve Kadir

Maçın en kötüsü kimdi : Maalesef Borjan

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Galibiyeti Hak etmistik ama maci birakmadilar 1 Puani aldik

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Mehmet Nas bence gereksizdi

58_babacan_58
02.12.2011, 21:55
Forvetsiz bir takım ne kadar iyi oynayabilirse,o kadar iyi oynadık bence,ama yinede elimizden kaçırdık Hamsi kafaluları:rolleyes:

mühendisburak58
02.12.2011, 21:55
ligin en çok gol atan 2. en çok gol yiyen 2.takımıyız bu her şeyi özetlemiyor mu?biraz iyi savunma yapsak belki de şu an biz liderdik.bu konuda çok da ciddiyim.2 paun daha kaybettik yazık oldu.

halilxx58
02.12.2011, 21:56
Maçta göze çarpanlar : istekliydik, bir hata ve iki puan gitti

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : eksikler olmasina ragmen iyi mücadele ettik

Maçın en iyisi kimdi : takim olarak iyiydik, pedirel yorulana kadar iyi mücadele etti

Maçın en kötüsü kimdi : ugur bildigimiz ugurdu ve borjan tahlihsiz bir hata yapti, ama kötü YOKTU!

Maçta göze çarpanlar : istedigimiz zaman oluyormus..!!

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : 3 puani hak etmistik, ama olmadi! kismet diyelim...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : yerinde...!

izmirliyigido
02.12.2011, 21:56
Tek kelimeyle "seninle akraba olduk Süleyman ABAY. Sivas'lılara baba diyebilirsin".. :mad: :mad:

.

burak58as553
02.12.2011, 21:57
Maalesef kalecimizin hatası 3 puana mal oldu..

Ben bu kaleciye bir türlü alısamadım.Diger takımlara da bana da cok antipatik gelen bir oyuncu..

Devre arasında iyi bir yerli kaleci almamız şart bu takıma..

murat_n
kaçan puanlara yazık....

abdullahmkaya
Maçta göze çarpanlar : Hakemin Çok Basit Hataları,Borjanın İnanılmaz Hatası..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyi Oynadık Ama Gol Yollarında Daha Etkili Olabilrdik.Pedriel Takımla Uyuşum Sağlayamamış Hala

Maçın en iyisi kimdi : Erman ve Kadir Belki Cerny'de Diyebilriz

Maçın en kötüsü kimdi : Borjan Yapma Borjan

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok Basit Bir Hakem.SSL maç haketmiyor..

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Elindeki Oyuncular Sınırılıydı Değişiklik Konusunda Birşey Diyemem ama galibiyetten çok beraberlik istiyodu sanki rıza hoca

ddolphiner
02.12.2011, 21:58
Maçta göze çarpanlar : Eneramonun maçıydı bence ve yoklugu cok belliydi

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Eksiklerimize göre yinede iyi mücadele verdik hırs vardı.

Maçın en iyisi kimdi : İlk yarı Grosicki ikinci yarı Erman ve Kadir

Maçın en kötüsü kimdi : Pedriel

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Herzamanki gibi yine saçma bir hakem ama en azından cok cok kritik pozisyon olmadı yoksa işimiz yaştı.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Fazla bir şansı yoktu zaten ama Faty ortasahada sırıtmadı.top dagıtacak Kıvanc ayarı hiçmi topcumuz yok abi Mehmet Nas gereksizdi

münihli_58
Maçta göze çarpanlar : Ah Borjan ah ne hataydi o...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Tribünler full dolmamisti ama en azindan iyi desteklediler baya tezahürat ve yuhlama duyuldu

Maçın en iyisi kimdi : Hayrettin, Erman, Kadir, Murat Akca ve sonradan giren Cihan Özkara takimi diriltti

Maçın en kötüsü kimdi : Hakem

Maçta göze çarpanlar : -

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Iyi oynadik 2 basit gol yedik yenebilirdik

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : 3 degisiklikte tam zamaninda yapildi ve takimin havasini degistirdi yani hepside iyiydi

engin2609
Maçta göze çarpanlar : saçma ilk 11

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : berabere kaldık 2 hatadan gol yedik ama genelde iyi oynadık.

Maçın en iyisi kimdi : ERMAN

Maçın en kötüsü kimdi : Faty

Maçta göze çarpanlar : Faty nin gereksiz yere oyunda kalması 11 kişi deilde sanki 10 kişi oynadık

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : hakeme diyicek çok şey warda bende kalsın onlar.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : çok kotu ilk 11 le cıktık yani cihan yılmaz kadroda olmamayışı vede cerny yerine faty cıkmalıydı.diger hamleleri yerinde

yerliturkuaz
02.12.2011, 21:59
Bırakın artık yakamızı bırakın artık yakamızı yeter üstümüz de oynan oyunlar yeter ben bu kadar hatırlamıyorum haftalardır hakem hatalarından bıktık. Bu nedir böyle adam top oynatmadı daha maçın başında Pedrielin kaleci ile karşı karşıya pozisyonun da ofsayt bayrağını kaldırarak renginizi belli ettiniz. Takımı oynatmadınız tek kelime ile. Federasyon çek elini üzerimizden....

Ah Eneramo tam senin maçındı ileride çok hissettik senin yokluğunu. Sen olsa idin bu maç bizimdi. Faty giderek alşıyor takıma geçen hafta da mükemmeldin bu hafta da. Çok önemli bir oyuncu Sivas'ımız için.
Milan Borjan'a yüklenmeyelim çok şansız bir şekilde elinden kaçırdı topu adama eleştirmek yerine destek olalım.

İlk golü attıkdan sonra yüklense idik ikinciyi de bulabilirdik. Anlamsız bir şekilde geriye yaslandık. İnanmadık ya da Trabzonspor'dan çekindik. Galibiyeti istemedik diyebilirim....

ayhandemir58
02.12.2011, 21:59
Takımın golcüsü ve 10 numarası eeeeekkkksssiiiiiiiikkkkkkkkkk kkk. :mad:

shang
02.12.2011, 22:03
çerni neredeyse hiç oyunda yoktu kotu futbol oynadı maçın bence en iyisi ermandı cok kostu olumlu işler yaptı

shang
02.12.2011, 22:04
eneramoyu mumla aradık yine top tutamadıgımız surece galibiyet almamız cok zor koruyamıyoruz cunku

58 SiVaSıM 58
02.12.2011, 22:04
offff offfff yeter ya her maç komik goller yiyoruz bu nasıl bi kaleci ya 1 kurtarışı yok nerden aldınız bu kaleciyi atilla tekrar geri gelsin kaleye lanet olsun !!! forvetimiz yok ama yinede 2 gol attık tabi buda iyi eneramo olsaydı bu maç bizimdi

adres58
02.12.2011, 22:05
Bütün takdir haklarını Hamsilere kullanan Süleyman ABAY'a Sivasspor taraftarları Takdirname yolladı.

Maçta Faty'nin yoklukta orta saha da oynaması, Hakemin art niyetli kararları, Ermanın Kadirin iyi oyunu, Hakemin art niyetli kararları, Muratın yerinde müdahaleleri, Hakemin art niyetli kararları, Burakın atılmayışı (Murata yapılan faul) Hakemin art niyetli kararları, Pedrielin azda olsa canlanışı, Hakemin art niyetli kararları, Borjanın futbol oyunu içindeki hatası, Hakemin art niyetli kararları, Uğurun ve Hayrettinin fazla sırıtmaması, Hakemin art niyetli kararları, çok şey beklediğimiz Cerny'nin vasat oyunu....

savaş2
02.12.2011, 22:07
***gene hakemin taraflı yönetimi .....gene rıza nın 4 degişk oyuncuyla maca başlaması + haryettınin agır kalışı
***bunlara ragmen bir puan süper bence

halilim5858
02.12.2011, 22:10
riza hocama sonsuz tesekkürler mac cok güzeldi hakem resmen bizi dogradi ALLAH hakkimizi sorsun yaziklar olsun böyle hakemlere

savaş2
02.12.2011, 22:11
***artık kalede atilla oynamalı

infial§
02.12.2011, 22:16
stadyumdan yenı geldım herkes cok uzgun,golcusuz oyun ancak 1 puan getirır takımın mucadelesi guzeldi,macın donum noktası ermanın goluydu,yıne de 1 puan iyıdir,taraftar harıkaydı,ılk golden sonra 1 kasa hamsıyı sahaya attık,soğuk tu ama sivasspor için değer

savaş2
02.12.2011, 22:21
***navratıl a yapılan kesın penaltıydı

izmirliyigido
02.12.2011, 22:22
Forvetsiz bir takımın yapabileceğinin en iyisini yaptık. Karşımızda transfere milyon dolarlar yatırmış, şampiyonluğa oynadığını zanneden bir takıma karşı forvetsiz orta saha da eksik bir kadro ile güzel bir mücadele sergiledik.

Rıza hocayı oynattığı güzel oyundan dolayı tebrik etmek gerektiği kadar böyle bir kadro çıkarttığı içinde eleştirmek mi gerek onuda çözemedim. Ben FATY'i sahada görmedim desem bana kızarmısınız? ERMAN yorulmadıysa çıkacak oyuncu o mu olurdu, yoksa Faty'mi olurdu onu anlama imkanımız olmadı ne yazık ki.

Sahada çirkef bir Burak, çirkef bir Volkan vardı. Onlarla mücadele edecekken yine karşımıza bu sene ki KABUSUMUZ HAKEMLER ÇIKTI !... Sağ çizgi hakemi KEMAL YILMAZ ş.refsizi ile ön yargılı, eyyamcı, yandaş, emek hırsızı, haysiyetsiz, vicdansız, ş.refsiz, kara suratlı bir zat çıktı ve bütün kararlarını rakipten yana kullandılar.

İlk yarıda daha 5. dakika da Pedriel'in ofsayt olmayan pozisyonunu ofsaytla kesen bir yan hakem vardı ki, ikinci yarıda yanlış taç kararlarını da katarak taraftarı çileden çıkarttı. SÜLEYMAN ABAY denen emek hırsızı inanılmaz hatalara imza attı. Ama onu ne ALLAH ne de SİVASSPOR TARAFTARI AFFETMEYECEK !...

Maçın artisti BORJAN ise bence miadını doldurdu. Hatalı topa çıkışları, topla çok fazla oynaması, degaj hataları ve ön çizgiyi pekçok zaman aşması ileride bize karşı serbest atışta kullandırtacak. Hele ELİNDEN KAÇIRDIĞI top ise affedilir gibi değil. Bence bir süre dinlendirilmeli ATİLLA'ya kale teslim edilmeli.

Maçta göze çarpanlar : ? Soğuğa karşı tribünleri dolduran vefakar taraftara sonsuz teşekkürler. Elinden topu kaçıran BORJAN'ın gerçekten kaleci mi yoksa ARTİST'mi olduğunu yargılamak lazım.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Forvetsiz bir futbol ancak bu kadar güzel oynanır.

Maçın en iyisi kimdi : ? MURAT AKÇA !!!.... Tek kelimeyle muhteşemdi.

Maçın en kötüsü kimdi : ? Kaleci BORJAN ve Faty. Faty aslında kendi mevkiinde oynamadığı için verimli olamadı. Rıza hoca yine şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıyor.

Maçta göze çarpanlar : ? Bütün hakemler bize karşı birleşti mi? Yoksa bizmi çok hassas düşünmeye başladık bu konuda. Çalınan emeklerimizin, puanlarımızın hesabını kim verecek. Yazık değil mi bu çocukların emeğine.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? AKRABA OLDUK !... O anladı..

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Yerinde sayılabilecek kararlardı. Fakat Erman Kılıç'ı çıkartırken Ziya'nın yerine Cihan YILMAZ'ı tercih etseydi acaba daha mı iyi olurdu?

.

sivasliyigidooo
02.12.2011, 22:22

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Maç kesinlikle bizim hakkımızdı ama iki çok basit hatadan gol yedik. 1 puanada şükretmek lazım.

Maçın en iyisi kimdi :Kadir

Maçın en kötüsü kimdi :Borjan - Faty

Maçta göze çarpanlar :Erman - Kadir - Grosicki

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Çok büyük hatalar yapmadı ama trabzon lehine kararları fazlaydı.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Elde olanlarlarla anca bu kadar olur ama Cihan YILMAZ neden kadroya alınmıyor anlamıyorum.

Tuncay
02.12.2011, 22:26
Sivas in adini duyunca heyacan basiyor,sivasspor u duyunca delleniyorum. Ne macti her saniye heycanlandim,duraklamalarda bile. Disardaki top toplayici cocuklar bile harikaydi be...

58MUAMMER58
02.12.2011, 22:27
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
SİVASSPOR ilk yarıda çok iyiydi maçı koparacak fırsatlarda oldu genel olarak iyi oynadık 2.yarı ts hızlı başladı 2.yarının ilk başlarında biraz kapalı oynasaydık golü yemezdik golü yiyince papatya gibi açıldık ts iyi top çevirmeye başladı orta sahamız oyundan düştü borjan 1 gol hediye etti oyuncu değişikliğinden sonra sivasspor tekrar oyuna ortak oldu maçtan hiç kopmadık ezilmedik pozisyon vermedik 4 golüde adeta kendimiz attık
Maçın en iyisi kimdi : ?
groseçki kadir erman navratil murat uğur 2.yarı giren mehmet nas
Maçın en kötüsü kimdi : ?
faty borjan cerny
gereğinden fazla sertlikler oldu yine orta yapamıyoruz şut çekemiyoruz son final paslarını veremiyoruz yine dan dun oynuyoruz paslaşmayı yeteri kadar beceremiyoruz
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
oyunun sonucuna etki edecek pek hatası olmasada hataları oldu ilkyarıda ts defansın eline top çarpiyor rakip ermanın bileğinin arkasına kasti vurdu sarı vermedi ts li oyuncudan yan hakemin gözünün önünde taç oluyor rakibe veriyor tsli oyuncu kendini atıyor hayrettine sarı veriyor hataları buna benzer pozisyonlar
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?2. yarıda ts nin hızlı başlıyacağını öngörmeliydi birazdaha kapalı oynatmalıydı cerny ye forvette şans vermesi kumardı kanatlarda etkili oluyor cerninin yerine cihan yılmaz oynayabilirdi fatiye ne oynattı nasıl 90 dak katlandı hayret ettim yaw elimizde rada gibi dikine oynayan adam var olmadı sandro var bunları yedek çürütmek içinmi aldı mehmet nas cihan görevlerini yaptı

Harput0658
02.12.2011, 22:28
Maçta göze çarpanlar : ? Takımımızın istekli mücadelesi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? İyi mücadele.

Maçın en iyisi kimdi : ? Erman, Kadir.

Maçın en kötüsü kimdi : ? Kötü yoktu ama Faty gereksizdi.

Maçta göze çarpanlar : ? Sahaya iyi yayılmamız.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Oyunu çok durdurdu.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Yerinde. Faty çıkarmasını bekledim ama çıkarmadı.

ramo
02.12.2011, 22:31
macın yıldızı sivasspor,macın kötüsü yine sivasspor,biz bir takımız iyisi ile kötüsü ile biz bir yiğidoyuz.ama en kötüsü her zaman ki gibi şer.............. hakemlerdir.

HALIL
02.12.2011, 22:41
arkadaslar bunca eksige ragmen bence iyi is cikardik ! daha ne istiyorsunuz :)

izmirliyigido
02.12.2011, 22:46
Şerefsiz Ligtv spikeri Sivasspor'un 2. golünü eleştiriyor. Neymiş efendim, ş.refsiz ABAY faul vermiş, topu durdurmadan faulü kullanmışız, bizde 4 pas sonra golü atmışız..

Yazıklar olsun size !..

.

adalı harun
02.12.2011, 22:46
BANA GÖRE MAÇIN YILDIZI TÜM TAKIMDI MAÇIN KÖTÜSÜ HAKEMLERLE BERABER TÜM TRABZON
iyi oynadık sansızdık kalecinin basit hatası ama takım o dakkalarda hep geride kaldı sonuç gol geldi santforsuz oynadık erman çıktıktan sonra kaleye vuracak direk oyuncu kalmadı cihanda güzeldi tüm takım iyiydi aslında bu sezon iyi oynuyoruz
bu günkü sansızlığmız hakemle birlikte yan hakemde maç yönetti
maç sonu rıza hoca patladı hayrettinde yüklendi hakemlere birlik olup saldırmalıyız hakemlere tff ye başkansız takım bu kadar olur hep hakemler bütün hatalarını garezlerini bizden çıkartıyorlar
ne yaparlarsa yapsınlar düşüremeyecekler çünkü iyi takımız

infial§
02.12.2011, 22:54
bu ts mi şampıyonlar liğinde tur atlayacak,şisiril mis hikaye bi takım,burak dansoz gibiydi kıvırdı durdu yerden kalkmadı,gercı tribunler ağzının payını verdi,

sivaslıadem
02.12.2011, 22:55
göze çarpan :emeramo olsa kazanırdık
Maçın oyuncusu:erman basit hatalarla giden maçı çevirdi yaralanma sakatlanma pahasına
Hayal kırıklığı:borjanın hatalı çıkışları yine yakiyordu bizi
Defans yine acemi
Oyunun gidişatı :kazanabilirdik ama hakem yine set çekti oyunumuza ayrıca orta sahamız kolay geçiliyor arkada da güvenoyu alamamış bir defans olunca en çok gol yiyen 2. Takım olmak normal
Rıza hocanın hamleleri :genel olarak yerindeydi ermanın çıkışı zorunlu oldu cerny mehmet nas değişikliği gereksizdi
Hakemin yönetimi =hataları :kararlarıyla yine bu takımın önünü kestiler

Besyo_cu
02.12.2011, 22:59
Rıza Hoca kadar korkak bir teknik adam Süper Ligde olamaz.

Faty 90 Dk boyunca ne yaptı , bir tek olumlu hareketi yok. Serkan bile kafa topu aldı Faty'den ve bu oyuncuya Rıza Hoca müdahale etmedi.

Cihan Özkara iyi bir oyuncu ancak bu zamana kadar neden takıma monte etmedin hocam.

Ziya'yı da aldın oyuna tam 6 defansla oynattın takımı ( Faty, Murat, Navratil, Uğur , Hayrettin ve Ziya) birde kaleci 7 yazıkya bu taraftara yazık.

Cerny ve Faty 2. yarı takımı eksik bıraktı gol yemeden oyuncu değiştirmiyorsun.

Atiilla ve Borjan gösterdi ki bu takımın asla kalecisi olamazlar devre arasında mutlaka ama mutlaka kaleci transfer yapılmalı.

Cihan ve Keita neden bir türlü takıma monte edilmedi anlam veremiyorum. Oyunu okuman ve yönlendirmen bu maçta çok kötüydü Hocam bu maçın tekrarını izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.

Maçın mutlak yıldızı Murat AKÇA'ydı. Tek başına defansın her yerinde mücadele etti yazıkki en iyi oynadığı zaman olan Gs maçında hoca ona forma vermedi...

yorumcuyuz
02.12.2011, 23:06
bu pisLİG tvnin sivassporla ne alıp veremediği var anlamadım. 4 büyütülmüşlerin yalaka sipikerleri yazıklar olsun size...

nightmare58
02.12.2011, 23:09
Kadir eski formuna döndüğünün sinyallerini vermeye başladı Murat Akça'yı sürekli oynatmalıyız varıyla yoğuyla mücadele ediyor helal olsun, taraftar da süperdi elimizden kaçırdık hakemler hakemler... ne zaman adam gibi maç yönetecekler offff offf herşeye rağmen iyiydik. İlginçtir beşiktaş maçı dışında Murat'ın oynadığı maçlarda yenilmedik herhalde, beşiktaş maçını da herkes biliyor zaten

DOGU_BEY
02.12.2011, 23:11
bugünkü maç için en sone eleştireceğim daha doğrusu eleştiremeyeceğim kişi Rıza hocadır, bu kadar eksik içinde çıkabilecek en iyi kadroyu çıkardı ve bence fatyi ön liberoda kullanarak mükemmel bir hamle yaptı. çoğunuz faty 90 dakika ne yaptı diyebilir, çok göze batan birşey yapmadı belki yalnız yaptığı çok önemli bir iş vardı.Defansın önünde tek başına kesiciydi, maçı izleyenler dikkat ettiyse kadir bugün daha serbest oynadı..Ayrıca tsnin ligde attığı golleri hatıalrsanız yüzde 90' ı göbekten yapılan ataklardır zira ts kanat atağını doğru dürüst yapan bir takım değil..bu yüzden faty orada defasnın önünü mükemmel kapattı ve ortadaki adrian ile zokoraya asla istedikleri pasları attırmadı.

bugünkü maçtaki hakem adisinden sonraki en büyük talihsizlik borjanın tsye ikram ettiği 2.goldü malesef...gs maçından önce de sonra da söylemiştim malesef kaleci sorunumuz devam ediyor...

gelelim takıma bugün takımda 2 isim mükemmelid: kadir ve murat...kadir yine eski fb maçındaki performansna döndü ve 2 kişilik koştu ve bu maçta geçen maçlardaki kadar pas hatası yapmadı..murat akça ilk gelince de çok sevinmiş ve bu adamda gelecek var demiştim..burak yılmaz denen artisi öyle bir kilitledi ki hiç bir halt yiyemedi o artist burak..murata vurduğu dirsek ise direk kırmızı kartken adi süleyman abay ş...sizi bi yeri yemediği için veremedi kartı..hadi onu geçtim akrttan sonra kapalıya dönüp bişeyler söylemesi ve küfretmesine 2.sarıyı vermesi lazımdı yine vermedi..burak yılmaz bu kadar işte, ona yakın oyna adam bitiktr.

erman kılç ve ilk yarıda grosicki iyiydiler, beni en çok hayal kırıklığına uğratan ve bu maçta üst düzey performans beklediğim Milan Cerny oldu, çıkana kadar çok koştu mücadele etti ama özellikle hücum anlamında fazla katkısı olmadı...

üzüldüğüm nokta bu kadar eksikiler olmasa özellikle de eneramo oynasaydı hadi onu da geçtim borjan 2.golü ikram etmese adi hakeme rağmen 3 puanı yine alabilirdik...puan puandır boş geçmedik...yalnız artık yöentimden birileri de çıkıp Rıza hoca kadar tepkisini dile getirmeli bu adi hakemlere...maçtaki birçok pozisyona ince ince o kadr kıydı ki takımı en absiti göz göre taçları numaralık faulleri hep tsye verdi, Allah'tan korkun biraz şe...sizler!

migroArmis
02.12.2011, 23:13
Müsabakayı izlemedim ama tam beklediğim bir sonuçtu...

bulutbey27
02.12.2011, 23:28
bir puan iyi olan tarfı maçın nede olsa öne geçip geriye düşüp te beraberlik yakalamak bence iyi bir takımın yapabileceği bir şey

sero58
02.12.2011, 23:31
FATY BU KADAR UZUN SÜRE OYUNDA TUTMASI CİHAN YILMAZ GİBİ BİR OYUNCUNUN KENARDA BEKLEMESİ BENİM ZORUMA GİDİYOR.
GECEN HAFTANIN EN KÖTÜLERİNDEN OLAN FATY BU KADAR OYUNDA TUTMASINA ANLAM VEREMİYORUM..
OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK ADAMI OYNATMIYOR...
ARTIK CİHAN YILMAZ OYNASIN BE KARDEŞİM..

Metal Gear
02.12.2011, 23:34
Bu takımın kalecisi dakika 30'da saniye geçirmeye çalışıyor,ceza sahasının en ucunda saniye geçiriyor..Yahu Allah aşkına şu Bülent Uygun huylarını bırakın artık...Taraftarımız da iyi küfür etti..LİG TV tribün mikrofonlarını kapattı ikinci yarı..Bir FB'li topçuya da "p... alex,emre,caner" diye bağrılırsa tribüne geri dönmeyi düşünüyorum..

Del Piero
02.12.2011, 23:36
bence çok iyi oyun çıkardık eksiklere rağmen kalecinin talihsiz bir hatası ve hakem hataları bizi beraberliğe mahkum etti

eroldeger
02.12.2011, 23:42
bence bumaçın en köyüsü herzamanolduğu gibi gene ermandır çünki görevini yapamıyor çünki fiziki müsait değil herzaman ileride eziliyor onun yerine cihanolsaydı neolurdu hiç düşündünüzmü

Ferhat06
02.12.2011, 23:48
bugünkü maç için en sone eleştireceğim daha doğrusu eleştiremeyeceğim kişi Rıza hocadır, bu kadar eksik içinde çıkabilecek en iyi kadroyu çıkardı ve bence fatyi ön liberoda kullanarak mükemmel bir hamle yaptı. çoğunuz faty 90 dakika ne yaptı diyebilir, çok göze batan birşey yapmadı belki yalnız yaptığı çok önemli bir iş vardı.Defansın önünde tek başına kesiciydi, maçı izleyenler dikkat ettiyse kadir bugün daha serbest oynadı..Ayrıca tsnin ligde attığı golleri hatıalrsanız yüzde 90' ı göbekten yapılan ataklardır zira ts kanat atağını doğru dürüst yapan bir takım değil..bu yüzden faty orada defasnın önünü mükemmel kapattı ve ortadaki adrian ile zokoraya asla istedikleri pasları attırmadı.

bugünkü maçtaki hakem adisinden sonraki en büyük talihsizlik borjanın tsye ikram ettiği 2.goldü malesef...gs maçından önce de sonra da söylemiştim malesef kaleci sorunumuz devam ediyor...

gelelim takıma bugün takımda 2 isim mükemmelid: kadir ve murat...kadir yine eski fb maçındaki performansna döndü ve 2 kişilik koştu ve bu maçta geçen maçlardaki kadar pas hatası yapmadı..murat akça ilk gelince de çok sevinmiş ve bu adamda gelecek var demiştim..burak yılmaz denen artisi öyle bir kilitledi ki hiç bir halt yiyemedi o artist burak..murata vurduğu dirsek ise direk kırmızı kartken adi süleyman abay ş...sizi bi yeri yemediği için veremedi kartı..hadi onu geçtim akrttan sonra kapalıya dönüp bişeyler söylemesi ve küfretmesine 2.sarıyı vermesi lazımdı yine vermedi..burak yılmaz bu kadar işte, ona yakın oyna adam bitiktr.

erman kılç ve ilk yarıda grosicki iyiydiler, beni en çok hayal kırıklığına uğratan ve bu maçta üst düzey performans beklediğim Milan Cerny oldu, çıkana kadar çok koştu mücadele etti ama özellikle hücum anlamında fazla katkısı olmadı...

üzüldüğüm nokta bu kadar eksikiler olmasa özellikle de eneramo oynasaydı hadi onu da geçtim borjan 2.golü ikram etmese adi hakeme rağmen 3 puanı yine alabilirdik...puan puandır boş geçmedik...yalnız artık yöentimden birileri de çıkıp Rıza hoca kadar tepkisini dile getirmeli bu adi hakemlere...maçtaki birçok pozisyona ince ince o kadr kıydı ki takımı en absiti göz göre taçları numaralık faulleri hep tsye verdi, Allah'tan korkun biraz şe...sizler!

Fatty konusunda hemfikiriz önliberoda çok önemli işler yapdı.kaleci malesef ilk golde de hatalı rahatlıkla plonjon yapabilirdi yumrukladı.iyi bir kaleci takımın yarısı demektir.yazık oldu 2 puana.

mucahitbaba58
02.12.2011, 23:58
maci degerlediyim kisaca burak kirmizi kart
macin sonucu sivasspor 2 trabzon suleyman 2

yanliz dikkatimi ceken bir sey vardi faty ortalikta dolaniyordu yerini mac boyunca bulamadi bir orda bir burda o adam stopper degilmiydi o bir ara ts kalesi dibinde bir ara sagda solda defansta bi turlu yerini bulamadi

DOGU_BEY
03.12.2011, 00:01
maci degerlediyim kisaca burak kirmizi kart
macin sonucu sivasspor 2 trabzon suleyman 2

yanliz dikkatimi ceken bir sey vardi faty ortalikta dolaniyordu yerini mac boyunca bulamadi bir orda bir burda o adam stopper degilmiydi o bir ara ts kalesi dibinde bir ara sagda solda defansta bi turlu yerini bulamadi

faty ön libero ve sağ bekte de oynayabilen bir oyuncu ve bence bugün çoğunuz ortada dolandı bişey yapmadı diyorsunuz ama göbekte defansın önünde kesici adamdı..zira ts atakalrının ve gollerinin çoğu göbekten burağa atılan paslarla olmuştur..kaldı ki bence faty stoperde verimsiz oynuyor ve hatalar yapıyor, bugünkü maçta olduğu gibi ön liberoada oynatılması lazım...

KaanK
03.12.2011, 00:11
Maçta şunu anladık ki Eneramonun acil geri dönmesi lazım...Murat Akça ise bu sene çok iş yapacak
Sonuca değinirsek kazanacağımız bir maçtı. Elimizdeki maçı yine kendi elimizle verdik ama 2-1 den sonra geri dönüşümüz iyi oldu ..ts güçlü bir takım, umulduğu gibi yedek kadro falan da çıkarmadılar ama biz de şunu gösterdik ki biz de iyi takımız.Eksikliklerimiz var bunları giderirsek, bir de hakem oyunları olmazsa ben gelecekten ümitliyim ..Beraberlik kötü skor değil bu maç için..Zorlu periyodu 5 puanla bitirdik.Bundan sonra seri galibiyetlere başlama zamanı...

Değinmeden edemeyeceğim; stattaki ambians harikaydı..ts nin topçu müsveddesi karaktersiz burak ı iyi demoralize ettik, hiçbir varlık gösteremedi..Darısı bütün maçlara..Stada gelip desteğini esirgemeyen bütün Yiğidolara teşekkürler

eyuphulagu
03.12.2011, 00:52
Maç boyunca sivasspor dengeli bir oyunu tercih etti..Bizim pozisyonlarımız daha fazla idi..Burak'ın yaptığı hareketin bende kırmızı kart olduğunu düşünüyorum..Yalnız maçta bir hakem vardı ki evlere şenlik...Takdir haklarının çoğunu trabzonspor lehine kullandı...Birde yan hakem rezaleti vardı...Suarez in gollük pozisyonunau ofsayt ile kesti;vermesi gereken taçları bile göremedi...Burak ın pozisyonu da onun gözü önünde oldu;bayrak kaldırmaya cesaret edemedi...Sivassporun kaleci sorunu devam ediyor;kalecimiz malesef gereksiz artistik harekeler yapıyor;topu elle oyuna sokmaktan çok degaj yapmayı tercih edip hep rakibe gönderdi...Sivasspor Kıvanç ve Enaramolu,Rasmussenli kadroyla oynayabilse bu maçta çok pozisyona girerdi..Rıza hoca yapacağı değişiklikleri gol yedikten sonra değil,rakibin durumuna göre yapmalı...Cerny sürekli oynama şansı bulursa takıma daha yararlı olur diye düşünüyorum..Cihan Yılmaz 2. yarı da olsa bu takımda oynar bunu herkes biliyor ama Rıza hoca nedendir bilinmez görmüyor..Cihan bilhassa iç saha maçlarında bu takıma çok katkı yapar...Sağ kanada artık Kerim monte edilmeye başlanmalı;Uğur biraz dindirilirse daha iyi olur diye düşünüyorum...Faty nin haftaya hangi mevkide oynayacağını çok merak ediyorum...Murat Akça ilk yarı heyecanlıydı,2. yarı daha iyi oynadı Burak ı çok rahatsız etti...Enaramo'nun Sivassporun temel direklerinden biri olduğu bu maçta daha iyi anlaşıldı...Sivasspor maç boyunda iyi mücadele etti...Cihan Özkara kendini daha fazla geliştirmeli;aratık kaleye attığı şutlar isabetli olmalı...İç sahada umarım yenilmezliğimiz uzun süre devam eder...Bu takım en azından ilk 8 e kalmalı diye düşünüyorum..Daha üstü yani ilk 4 fıstıklı kadayıf olur diye düşünüyorum....

Playaz58
03.12.2011, 01:48
Beyler,

Hem uzuntulu hem sevincli olmamiz lazim. Zorlu bir periyottan sadece GS' ye hakem yuzunden yenilen fakat puan toplayarak atlattik. Bu da takim olarak iyi yerlere dogru gittigimizi gosterir.

Uzuntuluyuz cunku yine bir buyuk takima, FB haric, hem hakem hatalari yuzunden ve hem biraz beceriksizlik mi desem heyecan mi desem son vurus mu desem ne derseniz deyin elimizden kacirdik! Normal...

Unutmayalim! Gecen sene ne hallerdeydik. Bu sene ne hallerdeyiz. Gecen sene Kasimpasayi yenemeyen bir takim vardi! ama bu sene gelene gidene gol atan ve iyi mucadele eden bir takim var.

Maci canli seyrettim ve ozeti bir kac kere izledim. TS'nin 2. golunda Borjan'in hatasi yok desem kizmayin hemen! Iyice bakin ve pozisyonu yavaslatilmis bir halde izleyin! Kalecinin dengesini bozan ve elindeki topu dusurmesini saglayan bir futbolcumuz var, evet evet! Hayrettin kardesimiz maalesef bu haftada sonuca etki edecek bir hata yapti. Artik Ziya'ya tam guvenmenin zamani gelmedi mi hocam! Yinede sen en iyisini bilirsin. Murat Akca gercekten milli futbolcu olma yolunda. GS bu oyuncu nasil vermis Adanaspora anlamis degilim. Belki takim aralarinda dost iliskiler yuzunden olabilir.

Erman gecen seneye gore biraz daha istekli gozukuyor. herhalde takimdaki AGABEY rolunu ustlendi.

Kadir (kendisini cok severim) yine istedigim Kadir daha degil. Bugun iyi futbol oynadi ama gecen sene gosterdi ki Kadir daha iyisini yapabilecek kapasitede! Hadi Kadir! Gecen sene tek basina ortasahayi sen yonetiyordun! Bu sene onun ustune koy ve milli gururumuz ol!

Kerim Zengin'i Ugur kavukun yerine neden koymadi diye soran kardesler olabilir. Hoca bence iyi bir secim yapti, cunku Kerim daha hazir degil. Ancak 2. yari izleyebiliriz onu.

Devre arasinda en fazla 2-3 takviye yapilacaksa yapilsin, fazla yapilmasin ki takimin dengesi bozulmasin.

Grosicki yine macta beklenenden az bir efor sarf etti, cabaladi birseyler ama olmadi! Ama ondada kalite var! Buyuk takimlar onun kafasini suan dagitabilir. Aynen Mehmet Yildiza yaptiklari gibi. Bu nedenle kafasi daginik olabilir.

Cerny hakkinda tam bir karar veremedim. Cunku gereken zamani takimda almadi. Ama kanat oyuncusu kalitesi var adamda. Hizlida fakat oyunu biraz gec okuyor. Olur! Normaldir! Alismasi lazim.

Pedriel gol atti ama, inanirmisiniz Cihan Ozkara bana daha guven verdi ileride. Fakat tabii bir Eneramo gibi top tutacak bir adamimiz daha olmali!

Navratil gercekten iyi tuttu! Ondan iyisi Sam' da kayisi! Transferde emegi gecenlere tesekkurler.

Faty dun yerinde oynamadi. Bu nedenle yabancilik cekebilir! Normaldir. Fakat profesyonel bir futbolcu, haftada gunde 2 kere antreman yapan bir futbolcu her bolgeye biraz olsun alismali ve yabancilik cekmemeli!

Kanaat olarak takimdan memnumum. Unutmayalim! Biz belirli bir butce ile kurulan bir takimiz. Sivasimiz buyuksehir degil, yani ekonomimiz Super Takim yapmaya suan pek musait degil. Bu nedenle suan ki durum ve konum olarak memnum olmaliyiz.

Haa dersiniz simdi Sampiyonluga oynadigimiz senelerde degildik diye! O zaman guzel bir performans tutturduk ve devam etti. Fakat sonra o performans coktu! ve kabus gormeye basladik.

Bu sene en azindan dusecegimiz diye dusunmuyorum. Play-off' a (uefa icin) gidebilirmiyiz diye hesap yapiyorum...Umarim gideriz! Bende takimla giderim:) :)

şarkışla 58
03.12.2011, 08:09
Maçta göze çarpanlar :Stadın geneli dolu idi.Küfürlü tezahürat fazla oldu.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Maça iyi başladık Burak ı iyi kilitledik.ts öyle kolay pozisyona giremedi.Kazanacağımız bir maçtı.

Maçın en iyisi kimdi :Kadir-Erman-Hayro-Murat-Uğur

Maçın en kötüsü kimdi :Grosicki-Borjan

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Pedrielin pozisyonunu kaçırdı.Genelde hatasızdı.Sonuca etki edecek bir hata yapmadı.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Cihan ı oyuna almasına şaşırdım ama yerinde oldu.

şarkışla 58
03.12.2011, 08:33
Mça iyi ve baskılı başladık.ts ye pozisyon vermedik boş alan bırakmadık.İlk yarıyı 2 veya 3 farklı da kapatabilirdik.Murat ın pozsiyonu çok ciddi idi.İkinci yarı ts nin baskılı başlayacağı belliydi.Ama gol çok erken geldi.Cherny-Grosicki- kötüydüler hele Grosicki son dakikada ceza sahasına girmek yerine habire çalım atmaya çalışmasa galibiyet gölünü atabilirdi.Grosicki topla fazla oynuyor sonra kaybediyor.Bu adamın takıma faydalı olması için ve bu emeğinin boşa gitmemesi için asistle sonlanması gerek.Kadir ,Faty sayesinde daha serbest oynadı.Murat Burak ı iyi kilitledi.Başarılı oyununu gollede süsleyebilirdi.Uğur sağlam uynadı sertti ve ileri çıkışları iyiydi.Navratil herzaman ki gibi sadeydi.Hayrettin de sağlam oynadı.Eneramo yu çok aradık

DoomsDay58
03.12.2011, 08:54
Biz iyi oynadık forvetsiz olmamıza rağmen Borjanın hatası ve ofsayt ile alakası olmayan Pedrielin pozisyonunda verilen ofsayt yüzünden bir golümüz göz göre göre gitti.

yiğido5058
03.12.2011, 09:48
Abay, eski formundan çok uzak

- Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Süleyman Abay, vasat bir maç yönetti. Abay'ın verdiği kararlarda faul standardı hemen hemen hiç yoktu. Sonuca etki edebilecek önemli kararları vermekten kaçınması bir başka handikapıydı. Göstermesi gereken en az üç sarı kartı es geçti. Elle oynamalarla ele çarpmaları doğru süzemedi. Diyeceksiniz ki, vasat bir yönetimde bu kadar fazla yorum hatası olursa bu hakem ne yaptı? Abay, orta alandaki faulleri çaldı. 5. dakikada Trabzonspor ceza alanı içine ortalanan topta ceza alanı içinin köşesinde bulunan ve topa yüklenen Trabzonsporlu Cech, smaç yapar gibi net bir şekilde topa eliyle vurdu. Bu pozisyon net bir penaltı olmalıydı. Bu pozisyonda yardımcı hakem Kemal Yımaz'ın da hatası var. Çünkü Yılmaz, sorumluluk alıp bu pozisyonun elle oynama olduğunu çok rahat bir şekilde işaretleyebilirdi. Sonuç olarak berabere biten maçla ilgili fazla bir şey söylemeye gerek yok. Abay, geçen sezonki iyi çizgisinden çok uzak bir sezon geçiriyor. Merkez Hakem Kurulu (MHK), illaki ismi olan ya da tecrübeli diye tanımlanan hakemleri maça atarken daha dikkatli olmalı. MHK, hakemlerin şimdiki form grafiğini nedendir bilinmez ama hiç hesaba katmıyor. Bu da bazı takımların maalesef canlarını yakıyor. Ayrıca, böylesine hakem hataları oyunun gidişatını ve maçın sonucunu etkiliyor.

xremix
03.12.2011, 10:32
Abay, eski formundan çok uzak

- Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Süleyman Abay, vasat bir maç yönetti. Abay'ın verdiği kararlarda faul standardı hemen hemen hiç yoktu. Sonuca etki edebilecek önemli kararları vermekten kaçınması bir başka handikapıydı. Göstermesi gereken en az üç sarı kartı es geçti. Elle oynamalarla ele çarpmaları doğru süzemedi. Diyeceksiniz ki, vasat bir yönetimde bu kadar fazla yorum hatası olursa bu hakem ne yaptı? Abay, orta alandaki faulleri çaldı. 5. dakikada Trabzonspor ceza alanı içine ortalanan topta ceza alanı içinin köşesinde bulunan ve topa yüklenen Trabzonsporlu Cech, smaç yapar gibi net bir şekilde topa eliyle vurdu. Bu pozisyon net bir penaltı olmalıydı. Bu pozisyonda yardımcı hakem Kemal Yımaz'ın da hatası var. Çünkü Yılmaz, sorumluluk alıp bu pozisyonun elle oynama olduğunu çok rahat bir şekilde işaretleyebilirdi. Sonuç olarak berabere biten maçla ilgili fazla bir şey söylemeye gerek yok. Abay, geçen sezonki iyi çizgisinden çok uzak bir sezon geçiriyor. Merkez Hakem Kurulu (MHK), illaki ismi olan ya da tecrübeli diye tanımlanan hakemleri maça atarken daha dikkatli olmalı. MHK, hakemlerin şimdiki form grafiğini nedendir bilinmez ama hiç hesaba katmıyor. Bu da bazı takımların maalesef canlarını yakıyor. Ayrıca, böylesine hakem hataları oyunun gidişatını ve maçın sonucunu etkiliyor.
süleyman abayı ç.rize 2- sivasspor 1 maçından beri hiç sevmem ve hakemliğini hiç beğenmem,en başından beri formsuz hakemlik ile alkası olmayan bir adam,bu adamı lütfen sivas maçlarına vermesinler... yazık be ne bu hakemlerden çektiğimiz...!

ozledımeskıyı
03.12.2011, 11:51
ts ye 1 puan hediye ettik sadece o kadar 1. gol neyse de 2. gol çok gereksizdi çok rahat kazanabilirdik galibiyeti kaçıran taraf bizdik

Kokomo
03.12.2011, 13:10
Maçın sadece özetine bakabildim. Özetlerden görüldüğü kadarı ile tipik bir beraberlik maçı olmuş.

Ama maçı canlı izleyen arkadaşlara ve hakem yorumcularına bakınca sanırım bir golümüz ve bir penaltımız yine heba olmuş gibi görünüyor.

Üzücü. TRABZONSPORLU ve HÜKÜMET destekli Yeni TFF sanırım Sivassporu 2.lige yollayacak !

*Not: BU sene aleyhine en fazla penaltı çalınan takım Sivasspor'dur ...

risale69
03.12.2011, 13:58
galip gelemesek de takımımla bir kez daha gurur duydum. eksikliklerimize rağmen güzel oynadık,iyi mücadele ettik. bazı çok bilmiş taraftarlarımızın beğenmediği rıza hocaya ve takıma, spor yazarlarının tamamı ağız birliği etmişçesine methiyeler düzdü.
sevindirici bir başka husus ise taraftarımızın takımına sahip çıkması, maç boyu desteklemesi oldu.
yalnız ilk 8 e girebilmemiz için devre arasında takıma mutlaka takviye yapılmalı.

A.Turan Korkmaz
03.12.2011, 14:56
Maçı stadda 7 arkadaş beraber seyrettik.
Maçın adamı: Pedriel Suarez'di. Bir santrfor'un yapması gereken A'dan Z'ye herşeyi yaptı. Ancak,orta alandan destek gelmedi,pas istediği halde alamadı,yine de golünü attı. Sakatlanıp çıkana dek olağanüstü mücadele etti. Bu takımın sağ açığı değil SANTRFOR'U BENİM dedi. Maçta 'Forvetsiz' oynadık diyenler stadda seyredemeyenler belli ki.
Maçın en kötüsü: Bir gol atmasına rağmen Erman'dı. İlk yarı boyunca hiçbir varlık gösteremedi. Pozisyon alışları ve tercihleri hep yanlıştı. 'CANI İSTEDİĞİ ZAMAN OYNAYAN ADAM' imajını perçinledi dün. Maç 2-1'e geldikten sonra baktı maç gidiyor, uykudan uyandı,çalıştı ve çok geçmeden gol atarak beraberliği sağladı. Takımımızın Erman'ın gollerine sanıldığı gibi ihtiyacı yok. Erman defanstan gelen topları ileri uca ayağa paslarla ilettiğinde yani asist kralı olduğunda biz rahata ereriz. Erman'ı maçın oyuncusu yazanlar da attığı golü dikkate alıyorlar.
Borjan: Tek tek diğer oyuncuları değerlendirirsem, Kalecimiz Borjan'ın ilk golde hatası yok. Yakından çekilen şutu önüne sektirmesi normal,pozisyonu başlatıp topu takip eden Henrique'yi boşta olmasına rağmen takip etmeyen NAVRATİL hatalıdır ilk golde.
İkinci golde ise kalecimiz birinci yediği golün etkisindedir. Topu tokatlaması ya da yumruklaması gerekirken tutmaya çalışmıştır. Sektirirsem ilk goldeki gibi olur korkusu vardır. Hayrettin'in hatası yoktur,çünkü o pozisyon gereği öne çıkan Volkan'ı tutmak zorundadır.
Degajlarında ise hedef belirleyerek attıkları etkili oldu. Topu geçen maçtan biraz daha fazla defanstan başlattı. GS maçına göre topu oyuna sokuşu daha iyiydi.
Hayrettin: Volkan Şen'den dolayı istediklerini yapamadı.
Navratil: Ağır kalıyor,ilk topları alıp oyuna sokamıyor.
Murat Akça: Maçta ilk işi Burak'ı tutmaktı. İlk birkaç pozisyon hariç görevini iyi yaptı. Buna ilaveten defanstan oyunu başlattı,sorumluluk aldı,hatta biraz dikkatli olabilse gol bile atıyordu.Rıza Çalımbay'ın ilk 11'de ona daha çok güvenmesini birkez daha söylüyoruz.
Uğur: Karşısındaki Adrian 'a yaptırdığı orta goole sonuçlandı ama maçın genelinde görevini yapmaya çalıştı. Ama ben durumu idare edeni değil kenarda zıpkın gibi duran M.Ali ATAM'ın oraya acilen monte edilmesini bekliyorum.
Kadir: Yanındaki partnerin maç formuna bağlı olarak oynuyor. Faty, önstoper gibi oynayınca Kadir daha fazla sorumluluk aldı ve daha faydalı oldu.
Faty,defansın önünde de oynayabileceğini gösterdi.
RIZA HOCA: Takımı iyi hazırlamış ve motive etmiş.4-2-3 1 dizilişinde ortada Kadir ve Faty'nin önündeki üçlüyü maç boyunca yer değiştirerek oynatmak istedi. Cerny,Erman ve Kamil zaman zaman yer değiştirdilerse de özellikle Erman, ortada forvet arkasında hem dinlenmeyi, hem de rakip defansın hatasıyla önüne düşecek bir topu fırsata çevirmeyi sevdiğinden bu taktiğe pek uymadı. Kamil de gene Erman gibi kendince en rahat ettiği,hem dinlenebileceği, hem de kendini bazan unutturabileceği sağ ya da sol çizgide kalmayı tercih etti. Garibim Cerny de bu ikisinin gölgesinde kaldığından pek oyunda gözükmedi.
Pedriel'e ilk başta değindim,mükemmel oynadı.
Taraftar, -5 dereceye rağmen bayan ve çocuklara ayrılan yeri saymayalım,stadı doldurdu ve Burak'a edilen kötü sözü saymassak çok iyi destek verdi.
Hakem üçlüsü bir maçta yapılmaması gereken ne varsa yaptılar. Onları yazsam bir sayfa da o tutar Gerek yok, MHK maçın tamamını alıp hakem seminerinde ders diye gösterse yeridir, harika bir eğitim cd'si çıkar hatalar yönünden.
Rıza Hoca,yedekte tuttuğu M.Ali Atam,Ziya,Cihan Yılmaz ve Burçağ'a maçlarda daha çok süre vermeli. Bu uyarım hariç onu da tüm takımı da alkışlıyorum.

antik58
03.12.2011, 15:00
Keşkelerle bir hafta daha geçti inşallah ileriki haftalarda telafi ederiz...

mishka
03.12.2011, 16:05
Hoca Keita'yı oynatmayacağım diye ne yapacağını şaşırdı. Uzun zaman sakatlıktan kurtulamayan Faty ön liberoda oynuyor ama buranın esas oyuncusu Rada veya Keita'dır. Keita ve Rada'yı devre arasında göndermek için takımın başarısı hiçe sayılıyor.

keko 58
03.12.2011, 17:18
Maalesef kalecimizin hatası 3 puana mal oldu..

Ben bu kaleciye bir türlü alısamadım.Diger takımlara da bana da cok antipatik gelen bir oyuncu..

Devre arasında iyi bir yerli kaleci almamız şart bu takıma..

Slm,
benim görüsüm bence borjanin sucu yok!!!! hata hayrettin de olmadimi???? :rolleyes:

bakin.... http://www.youtube.com/watch?v=bkw-mjumHxo&feature=related

HababamHa
03.12.2011, 17:41
Maçtan önce hakemleri değerlendirmek gerekmezmi.?

mishka
03.12.2011, 19:17
Süleyman Abay dün gece alışılagelmişin dışında bir yönetim tarzı sergiledi.

Sezon başından itiraben 12. kuralda adalet dağıtan Abay maalesef bu maçta faul yorumlarını misafir takım lehine 1 değil 2 değil tam 5 defa yorumlayarak Sivaslılar’ın tepkisini çekti. Yardımcı hakemler de iyi değildi.

3. dakikada Pedriel net ofsayt değilken ve kaleciyle karşı karşıya kalacakken Kemal Yılmaz’ın kalkan bayrağı Sivas’ın önemli bir hücumunu kesti. 5. dakikada Cech ceza alanı içinde hava topunda bilerek eliyle oynuyor. Yüzde 100 penaltı, buz gibi havada güme gitti.

32. dakikada Burak arkasındaki Murat’a kolu ve dirseğiyle şiddetli şekilde vuruyor. Sarı kart çok hafif kaldı. Kırmızı cuk uyardı. Zaten Sivaslılar’ın aşırı serzenişi de bu yüzdendi. Maçın son saniyesinde Abay, Sivas lehine uydurma bir faul verdi. Kendisi de inanmadığı için oyunu bitirerek atışı kullandırtmadı.

Bülent Yavuz da hakemin iyi olmadığını yazmış

yigidocengiz
03.12.2011, 23:09
süleyman abay ve bülent yıldırım:ikinizin de ALLAH belanızı versin....

aozdemir
04.12.2011, 09:58
akşam bünyamin gezeri izledim TRT1 de. pedrielin pozisyonuna ofsayt değil, kamilin ortasınada penaltı dedi.

58YIGIDO58
04.12.2011, 15:22
ben Milan borjan denen kalecinin yüzüne siftina tükürim:mad:

SivassporunSesi
04.12.2011, 17:12
Maçta göze çarpanlar : Forvetsiz mücadele ancak bu kadar olacağını gösterdi.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarı iyi oynadık takım halinde ikinci yarı bireysel hatalar sebebi ile geriye düştük.Son tekrar golümüzü attık.

Maçın en iyisi kimdi : Pedriel , Cihan Özkara , Kadir , Erman

Maçın en kötüsü kimdi : Borjan

Maçta göze çarpanlar : Herşey açık yine hakem faciaydı.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Allah belasını versin. :D

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Çok yerinde hamleler yaptı hocamız tebrikler.

Sivasspor 3G
05.12.2011, 11:45
Maçta göze çarpanlar : Taraftar diğer maçlara oranla biraz daha coşkuluydu

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi bir maç oldu izlerken zevk aldım maçın hakkı beraberlikti kaleci hataları maça damgasını vurdu

Maçın en iyisi kimdi : Murat Akça

Maçın en kötüsü kimdi : Grosicki

Maçta göze çarpanlar : Pedriel kötü futboluna rağmen gollerine devam ediyor

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Trabzonspor'u resmen kolladı

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : yedek oyuncular maçın kaderini değiştirebilecek yetenekte değildi. Mecburiyettten Cihan Özkara oynadı ama onunda daha çok ekmek yemesi lazım

eskibektaşlı
05.12.2011, 19:37
Maçı bir kez daha izlediğimde Borjan'ın elinden kaçırdığı top yere düştüğünde
bizim Hayrettin Volkan'a göre topa daha yakın pozisyondaydı ama volkan vurdu Hayrettin seyretti...