Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor’un Ocak bombası

halilim5858
05.12.2011, 09:38
http://resimzade.com/Show.html?i=33868&token=34061 (http://resimzade.com/Show.html?i=33868&token=34061)

Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen Sivasspor, ara transferde müthiş bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.
Rotayı Almanya'ya çeviren Yiğido, Hamburg'ta forma giyen David Jarolim için girişimlere başladı. 32 yaşındaki tecrübeli yıldızı ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Sivaslı yöneticilerin transferden bugün net bir sonuç çıkarması bekleniyor.

kaynak
http://www.internetspor.com/spor/super-lig/iste-sivassporun-ocak-bombasi-104138.html
http://www.takvim.com.tr/SuperLig/2011/12/05/sivasspor-bombayi-patlayiyor

engin2609
05.12.2011, 10:04
32 yaşında ama benim takip ettigim oyunculardan biri bu aralar yedekte. yonetimin bilicegi iş ama net açıklama olmadan inanmamız zor.

Divriği58
05.12.2011, 10:13
Helal olsun yiğidoma yakışır..Tecrübelı oyuncu lazım takıma 1-2 tane onlardan bırı olabılır.Forvette açıgımız var Hamburg gıbı bır takımdan boyle kalıtelı futbolcu almak guzel olur..

Sivasspor 3G
05.12.2011, 10:33
2003 yılında Hamburg'a transfer olan Jarolim daha önce 1997-2000 yılları arasında Bayern Münih ve 2000-2003 yılları arasında ise Nuremberg formaları giymiştir. Hamburg'un 129, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın da altı kez formasını giymiştir.

Nedir bu Sivassporumuzun Çek Aşkı :)

infial§
05.12.2011, 10:34
haber kesın olamasa da heyecan vericı,sivas'ı dusurecekler dıyenlere bu haber kapak olsun,transfer duşunulmesı ıyı haber,bu kadar para harcanıyorsa duşme falan yok bence

58akif34
05.12.2011, 10:50
bu haberleri dallandırmamak lazım başka takımlar tekere çomak sokmaya çalışabilir

Murad_Kelleci58
05.12.2011, 10:57
David Jarolim futbolun iki yonunu rahatlikla oynayabilen komplike ve tipik bir orta saha oyuncusu.. kimi zaman forvet arkasinda oynayabilecek teknik kapasitesi ile maestro rolunu ustlenebilecek, kimi zamanda almis oldugu saglam altyapi bilgisi ile savunma yapan yani gunumuzun modern deyimiyle on libero oynayabilecek cok yonlu bir orta saha oyuncusu.. Orta saha oynamasina ragmen kariyerinde oldukca fazla sayilabilecek bir gol ortalamasinin olduguda kalitesini ortaya koyan istatistiklerdir..
Sayet bu transfer gerceklesirse, orta sahamiz icin buyuk bir kazanc olacaktir.. Tek basina sorumluluk alip takimi idare edebilecek, hizli kanat adamlarimiza ve forvetimize hatiri sayilir gol paslari ve servisleri yapacagindan suphem yoktur..
ayrica sivasspor devre arasinda iyi bir golcu ve bir stoper daha alacaktir diye dusunuyorum..Sayet diallo beklennden daha iyi durumda olursa ucuncu oyuncu kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu icin kullanilacaktir..
saygilar sevgiler..

DoomsDay58
05.12.2011, 11:14
Bukadar tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyu alırsak harika olur inşallah haber gerçektir ve transfer edilir.

YENiCERiavrupa
05.12.2011, 11:47
Bugun herkez saka yapiyo bakalim hayirlisi biri david jarolim diyo digei pablo aimar :)sakasi bile cok guzel zaten bunlar gelse sivas stadyumu ful dolar ve 3buyuklere kapak olur:)

candan1975
05.12.2011, 12:04
bunu alana kadar manisadan murat erdoganı alsınlar

adres58
05.12.2011, 12:11
Defans ta alternatiflerimiz şöyle böyle idare ediyor... Ziya, Hayro, Navratil, Uğur, Faty, Murat Akça opsiyonlu olarak oynatılabiliyor. Sakat olan Diallonunda durumu belirsiz. İyi bir Diallo alternatif de cepde durmalıdır. Forvet hattımızda çok önemli bir oyuncumuz mevcut. Tabiki Eneramo, fakat kimse göz ardı etmemeli bir konuda, oda Cihan Özkara... Şahsım adına daha fazla şans bulması gerekiyor. Bilekleri Pedrielden sağlam şut ve adam geçme özellikleri işlendiğinde üst seviyede olacaktır.

Kalemizde de şimdilik sıkıntı görünmüyor. Yani çok fazla para harcayamayacağımız bir mevki değil... Eldeki kalecilerimiz ise vasat altında değiller. Sadece kulakları çekilecek.
İş Orta sahada takımımızda... Kıvanç ve Kadirin yanlarına tecrübeli ve Alman disiplinine alışkın Çek futbolcu Jarolimin varlığı bizi o kadar rahatlatacakki iddalı konuşuyorum, pas organizasyonumuz ve atak varyasyonlarımız düzene girecektir. Hem defansif hem ofansif play-maker oyuncu Jarolim. Ama zamanında seyrettiğimiz Jarolim'se... Ama yinde iddaalıyım çünkü bir Alman ekolü yok bizde. Mutlaka iş yapacaktır. Kamil Grosicki ve Ermanın kanat oynadığını düşünürdek orta alanın kanat 2 lisi haricinde (Erman-Grosicki) orta bölgede yer alacak Kadir-Jarolim-Kıvanç üçlüsü bizi play-oflara taşıyacaktır.

Fakat son aldığım kulak dedikodusuna göre küme düşmenin kalkması söz konusu olduğundan yüklü bir puan silmesi gerçekleşecek. Buda Fenerbahçenin -25 gibi bir puanına denk geldiği söyleniyor. Hal böyleyken eğer puan düşürme olursa bize ne kadar yansıyacak onu kestirmek çok zor. Bize play-off lara kalmamıza yetecekmi oda (-olduğu taktirde) tartışma konusu. Dediğim gibi bu şu an dedikodu safhasında. Haftaya çok önemli açıklamalar gelecek (5-8 gün sonra) o zaman netlik kazanacak...

Respect58
05.12.2011, 12:50
Bu adamı pesten tanıyorum :D Çok hızlıydı peste gerçekte nasıl bilmiyorum.Bence ortasahamızda bir tane tecrübeli ismin olması iyi olur.
Devre arasında 3 tane iyi transferle daha iyi yerlere gelebiliriz.Bir tane pırpır forvet,bir sağ açık birde orta sahanın ortasına oyunu yönlendirecek ara pas atacak şut vuracak birisi lazım oda Jarolim olur inşallah..

kangallıwert
05.12.2011, 13:51
İyi oyuncuda biraz yasli degilmi sanki?Bilmiyorum ne kadar dogru ama gecen günlerde arkasin biri Jorge Valdivia ile ilgilendigimizi soylemisti artik nerden duyduysa bilemem :D yas olarak 28 yasında yazın Copa Americada izlemistim bizim ligi sallar :) 16.08.2012 tarihinde sozlesmesi bitiyor umarim arkadasin dedigi dogrudur...

babapiton
05.12.2011, 18:43
iyi oyuncu işimize yarar ama bu yabancı sayısı aldı başını gidiyor rada,sandro,keita %99 gider o zman

kara
05.12.2011, 18:47
Hiç bişeye yaramaz kazık gibi bir oyuncu ve çok agresif hep takımı kart görerek yalnız bırakır böyle adamlar gelirse yatışa gelir bu saatten sonra oynatamazsınız yaşını başını almış bilek yok adamda sadece fırsatını bulunca uzaktan şut atıyor çalım adam eksiltme özelliği yok yalan haberdir rıza hoca almazzzz.

58 SiVaSıM 58
05.12.2011, 18:48
inşallah haber doğrudur eğer gelirse takımdaki tecrübe eksikliği ortadan kalkar süper topçu defansla hücum arası bağlantıyı çok iyi kurar.eğer alırsak büyük iş olur

Divriği58
05.12.2011, 18:48
Rada,Keita,sandro,Rasmussen gidecek yerıne 4 yabancı gleıcek emın olun.

münihli_58
05.12.2011, 19:28
Uffff süper olur Jarolim transferi :D yasli falan demeyin 32 cokta yüksek bir yas degil, murat erdogan'da o yaslarda degilmiydi yanilmiyorsam bizdeyken? Hemde adamda alman disiplini var ben bundesligayi hep takip ederim bizim icin cok iyi bir oyuncu. Gerci almanya 2.lig takimlarinin Jarolimle ilgilendigini okudum ama 1.Ligi tercih eder bence. Gökhan Töre bunu ikna etsede bari isimiz kolaylassa :D

58MUAMMER58
05.12.2011, 19:59
TANIMIYORUM bu oyuncuyu anladığım kadarıyla bjk deki ernst mevkiinde özelliklerinde bi oyuncu sivassporun ön liberoya değil gole dönük teknik ortasaha oyuncusuna vede balili gibi hızlı emenike gibi hem hızlı ve güçlü bir forvete ihtiyacı var hoca oynatmıyor radada işimizi görürdü geçen sene hepimiz biliyoruz suçu nedir radanın anlamadımki?bu oyuncunun parasıda çok piyasa değeri 3.5 milyon€ balon haberdir formayı giyipte resmini görmeden hiç birtransfere inanmam

HALIL
05.12.2011, 20:32
arkadaslar hemen havalnmayin sevinmeyin bence yazik edersiniz kendinize !

ahhguzum
05.12.2011, 20:47
bencede ya 32 yaşındaki adam napcak bize ya kariyeri o kadar da parlak değil oliveria noldu peki bilen var mı*

DOGU_BEY
05.12.2011, 21:02
bu isimle ilgili bir duyum almadım, yalnız devre arası transfer (biraz da iddianamenin ve mahkeme sürecinin durumuna göre) hareketli geçebilir...göndirelicek yabancılar olabilir bir de sezer badurun devre arası geri dönme ihtimali var...

nejmi58
05.12.2011, 21:50
Bucadan ayrilan Kamil Ahmet Cörekci ve Torric Jebrin ile ilgilenilse daha iyi olur. Hem bonservisleri yok hemde cok kaliteli ve genc oyuncular...

ozsivasli58
05.12.2011, 23:22
Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun.İnşallah.

58cemelli58
09.12.2011, 17:31
tecrubesinden yararlanila bilir fakat bence bobo yu alsalar gol yollari acilir gibime geliyor cunki birtek eneramo olmuyor tekliyoruz

Gangstayigido
19.12.2011, 22:34
ilk devre bitmek üzere bir mac kaldi ve bence yavas yavas ihtiyac ve takimda katki vermiyen oyunculari secme zamani geldi ilk devre bittigine göre
ilk ben baslayim dedim sizinde katkilarinizi ve yorumlarinizi bekliyorum

gitmesi gerekenler
ne kadroya girebilen nede bir desteyi olan yabanci oyuncular var onlar rada sandro keita rasmussen bunlar hemen gönderilmeli
yerlilerden memnunum ama kadroda fazla sans bulamayan genc oyuncular var oynayabilecekleri takimlara gönderilmeli mesela timurcin ile ali atam bence bunlardan illerde faydalanmaliyiz

transfer edilmesi gereken mevkiler
bence takimda 10 numara eksigi var belki oyunu önde götürdügümüzde fazla belli olmuyor ama skor lehimize olmayinca bariz fark ediliyor takimi orta sahada yönlendirecek kimse yok belki cogunuz gerek görmeyecek ama bir sol bek ile sag bek en azindan alternatif olarak ziya bana güven vermiyor ayrica ugurun alternatifi yok bir forvet ama cooooooook iyi bir oyuncu olmali yas önemli degil
girdigi 3 pozisyonun 1 veya 2sini atmasi gerkiyor

kisaca
gidenler keita ,rasmussen ,sandro ,rada
genc futbolcular ( kiralik )

gelenler 10 numara ,sag ve sol bek ,iyi bir forvet

mucahitbaba58
19.12.2011, 22:39
riza yigido hocamiza guvenim tam o kimi alirsa raziyim
yanliz kafama takilan sandrodan ne anladi cozemedim

rsimsek
21.12.2011, 12:00
yaş konusu biraz düşündürücü...

ahhguzum
21.12.2011, 15:16
32 yaşında:confused:iyi olur inşallah her oyuncu da sivasa getirmek zor tabi...yönetimin bir bildiği vardır

ahhguzum
21.12.2011, 15:17
bende 33 yaşındayım beni alsınlar o zaman sağlıksğorda harikalar yaratmıştım:D