Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonlular 365 koltuk kırdı!
Yusuf Çevik 05.12.2011, 12:56 http://resimzade.com/Show.html?i=33872&token=79203 (http://resimzade.com/Show.html?i=33872&token=79203)
Cuma akşamı 4 Eylül stadında oynanan ve 2-2 biten maçta Trabzonspor taraftarının bulunduğu tribündeki 365 koltuğun fanatik taraftarlar tarafından kırıldığı tespit edildi.
Maçın ikinci yarısının başında beraberlik golüne sevinen Trabzon taraftarı koltukları kırıp sahaya atmaya başladı. Maç bitimine ise kırılan koltuk sayısının 365 olduğu tespit edildi.
Taraftarlıkla alakaları yokki biz büyüğüz diyorlar bizim gibi taraftar yok derler ama medeniyetten çok uzaklar birilerinin o koltukları ınsanların rahat etmesı ıcın konuldugunu anlatması lazım ahır yasamına uyum saglamıs taraftar bozuntuları...
Bu görgüsüz dağdan inmelerden de bu beklenirdi...
58akif34 05.12.2011, 13:21 yapabilecekleri şey bundan ibaret bırakın elinden geleni yapsınlar kırılan koltukları hatıra olarak evlerine götürsünler işlerine yaşayabilir
Sivasspor 3G 05.12.2011, 13:24 Türkiye'nin her yerinde oluyor bunlar artık normal
sivaslıadem 05.12.2011, 14:36 heralde avni akerdeki koltuklar eskiymiş maça giderken yanlarında götüreceklermiş
Isteyin bunlardan bu koltukların parasını
Bu arada resim çok güzelmiş özledim melmeketimi şöyle kaleden tekkeden bir kuşbakışı bakmayı
kangallıwert 05.12.2011, 14:37 Koltuk paralari bunlardan cıkıyo koltuklar yenilenmis olur :D Ayrica ne yaptilar o kadar koltugu nerelerine soktular naptiniz lan aciklayin :D
nightmare58 05.12.2011, 14:40 Sevinmeyi bile bilmiyorlar angutlar galibiyet golünde(maç 1-2 olduğunda) Allah'tan Volkan Şen'i dövmemişler, kazmalardan beklenir yani...
58MUAMMER58 05.12.2011, 15:17 :mad:BAZI ARKADAŞ LARIMIZ bilmez bu trabzon taraftarı nasıldır ?takımlarını aşırı derece sevmelerini biliyoruz onları bu konuda takdir ediyorum fakat nerede nasıl sevineceklerini üzüleceklerini bilmezler sahaya girme desen bunlarda rakip teknik heyete futbolculara saldırmak bunlarda koltuk kırmak bunlarda 15 20 kişi 1 kişiye saldırmak bunlarda öyle yabani milletki istanbulda öyle hermilletin yaşadığı yerde yaşayamazlar bunların belli bölgeleri vardır orda kendi gibi yabanilerle uyum sağlarlar kınıyorum hepsinide hamsi kafalılar :mad:
münihliyigido58 05.12.2011, 16:03 adamlar tam da senenin her birer günü icin bir tane koltuk kirmislar. masallah.
Hakemde onlardan yanaydı neye kızdılarda kırdılar acaba.?
eşşek gibi kırılan koltukların parasını odeyecekler,bunları arasında gayserılı ve ksk yaka lı işbirliçiler de vardı,
fazlasıyla ödesinler parayı ....................
58 SiVaSıM 58 05.12.2011, 18:49 bizde avni akerde kırarız zaten ordaki koltuklara biz oturmuyozki deplasmana gelenler oturuyor sorun yok :D hamsiler anca koltuk kırarlar zaten
gürünlüyiğido58 05.12.2011, 19:25 hamsiler Lille maçında yapsınlar bakın noluyo Uefa nasıl ceza veriyo bizde gündeme bile gelmiyor
dağdan sivas gibi düz biryere gelince içlerindeki eşşeklik depreşmiş
hamsi kafadan ne bekliyordunuz allah askina :)
yenı aklıma geldı vıp trıbunde fenev formalı bırını gordum bu adamın bizım maçta ne işi var,gerıde kalan hesapları gorme yerı sıvasspor maçımı,herkes bılınclı olsun boyle provokatorleri aramıza sokmayalım,
DOGU_BEY 05.12.2011, 20:55 ts ve kayseriye karşı hala dostluktan bahsedenler bakalım buna ne diyecek? kaldı ki adamlar bunu sivasa her gelişlerinde yapıyor...bizimkilerin kayseride 1 sefer koltuk kırdığı olmuştu ama bunlar kesintisiz her gelişlerinde kudurup koltukları sahay atıyorlar...emniyet de nedense dışarıda hep sivas taraftarına tavizsiz davranırken koltuk kıranlara hiçbir müdahalede bulunmuyor...en azından ben görmedim gören varsa düzeltsin...
365 koltukla yetindilerse iyi yırttık desenize... Biz dua edelimde bizim SIVAS tabelasına sı****madılar, biz dua edelimde gidipde takım otobüsümüze işemediler...
Ahlakdan yoksun bu mendebur taraftar kitlesi bizlere Trabzonda neler yapmadılar neler...
İki Cihan bir araya gelse ben bu Trabzonun hiç bir maçında (Avrupa arenasında) desteklemeyeceğim. Gidip Rum takımını desteklerim bunları desteklemem.. Çünkü yaşananları oraya gidenler iyi bilir...
Burada biliyorum bazı kesim beni eleştirebilirler, bazı kesim bana sporun güzelliklerinden uzaklaştığımı düşünüp topa tutabilirler, ama bu benim için her zaman böyle kalacaktır.
Bu, taa Trabzon Amatör-Sivasspor (1980 li yıllar 2. lige çıkma maçı) dan beri böyledir. Trabzon gözünde Sivas, Hamido olmuşdur yıllarca.. Kimse bana Trabzonun sütten çıkma ak kaşık olduğunu söylemesin. Lanet rezil bir taraftardır bunlar...
Alın işte ispatı...
365 Koltugun hesabını önce LILLE , sonra da TFF PFDK soracaktır, merak etmeyin ...
ts ve kayseriye karşı hala dostluktan bahsedenler bakalım buna ne diyecek? kaldı ki adamlar bunu sivasa her gelişlerinde yapıyor...bizimkilerin kayseride 1 sefer koltuk kırdığı olmuştu ama bunlar kesintisiz her gelişlerinde kudurup koltukları sahay atıyorlar...emniyet de nedense dışarıda hep sivas taraftarına tavizsiz davranırken koltuk kıranlara hiçbir müdahalede bulunmuyor...en azından ben görmedim gören varsa düzeltsin...
Emnıyet bızım taraftara jopla dalıyo,mactan once kus bıle ucurmadılar,trabzon taraftarına zarar gelmesın diye olağan ustu hal ilan edılıyor, çapulculara ses çıkarmıyo:mad::mad:
DOGU_BEY 05.12.2011, 21:14 Emnıyet bızım taraftara jopla dalıyo,mactan once kus bıle ucurmadılar,trabzon taraftarına zarar gelmesın diye olağan ustu hal ilan edılıyor, çapulculara ses çıkarmıyo:mad::mad:
aynen, böyle gergin maçlarda bazen biz mi deplasmandayız onlar mı ev sahibi anlamak güç oluyor????????
Çarşamba günü Lille Metropole takımına Şampiyonlar Ligi grup son maçında ts karşısında BAŞARILAR...
Emnıyet bızım taraftara jopla dalıyo,mactan once kus bıle ucurmadılar,trabzon taraftarına zarar gelmesın diye olağan ustu hal ilan edılıyor, çapulculara ses çıkarmıyo:mad::mad:
Emniyette haklı trabzon taraftarının çirkefliğini biliyor sataşacaklarını biliyor bıraksalar bizimkilerin onların kılçıklarını ayıracağını daha iyi biliyor :D polislerin taraftarımıza iyi davranmamalarını onaylamıyoruz tabiki...
engin2609 05.12.2011, 21:44 Hamsi sporun taraftarından ne beklersinki normal
PETKOVİC 05.12.2011, 22:09 BEN TRABZONDA OKUYAN BİR YİĞİDOYUM. ARKADAŞLAR TRABZONLULAR KADAR NALET YEZİD BİR İNSAN GRUBU DAHA GÖRMEDİM. CAHİL İNSAN TOPLULUĞU NEREDE NASIL DAVRANACAKLARINI KONUŞACAKLARINI HAREKET EDECEKLERİNİ BİLMİYORLAR ONUN İÇİN MAZUR GÖRÜN ONLARIN BU AHMAKLIKLARINI
şarkışla 58 05.12.2011, 22:12 Yollayalım faturayı ödesinler.Ama adamların takımlarını sahiplenmesine her fırsatta desteklemesini de örnek alalım
|