trabzonspor macinda ki saha olaylari nedeniyle 15.000 tl,cirkin ve kotu tezahuratin ayni sezon icersinde 2.kez gerceklesmesinden dolayi 60.000 tl,ambulansin stadyuma taraftarlar dan sonra gelmesi nedeniyle 5.000 tl,cezalarin toplami 80.000 tl
mucahitbaba58
08.12.2011, 22:47
oha yani oha bu kadar olmaz bu maci kazanik allahtan onun parasindan karsilanir :))
58_babacan_58
08.12.2011, 22:48
yuh beee,şu çirkin,küfürlü tezahüratlardan vazgeçmemiz lazım,yoksa takıma bütük ceza gelecek !!!
Taraftarı uyara uyara dilimizde tüy bitti. Ne akla hizmet ediyorlar bilmiyorum. Elinize ne geçti şimdi. Savunulacak bir yeri yok. Tamamen cahillik. Eğitim şart.
Metal Gear
08.12.2011, 23:03
LİG TV tribün mikrofonlarını kapattı..O dereceydi..Normal ceza bence..
58MUAMMER58
08.12.2011, 23:50
:mad:HASILAT TFF YE CEZA OLARAK GİİTTİ DESENİZE DÜŞMANA GEREK YOK sivaslılar yetiyor 50 kişi 5 tl ver stada gir 90.dak ana bacı say söv çık git stadddan yönetim cezayı ödesin ne güzel sivas bee hepsini anladımda şu ambulans geç girmiş diye ceza ödemek zoruma giitti ne alakasız cezalaR VAR YAW yakında sivas seyircisinin kaşının altında göz vardiyede ceza keserler artık.:mad:
DOGU_BEY
09.12.2011, 00:03
aynı sezon içinde birden fazla maçta hep Sivasspor aleyhine hata(!) yapan veya birşeyleri görmezden gelen hakem müsveddelerine de gerekli cezalar veriliyor mu acabaaaaa?????
masteraydin
09.12.2011, 00:12
Ben anlamıyorum arkadaş niye küfür edersin takımını destekle yoksa böyle yersin cezayı yönetimde cezayı seyirciye kesecek yükseltecek bilet fiyatlarını ondan sonra izlersin 5 tl maçı
yigidocengiz
09.12.2011, 00:14
ya abartmayın kardeşim kime verilmiş bu kadar ceza küfürden dolayı şimdiye kadar...şenol güneş denen şaklabanın gazına gelip verdiler adi herifler cezayı.her maçta olan şeyler hangi takım bu kadar ceza almış.ALLAH belasını versin hepsinin kanı bozuk şf..izler
ozsivasli58
09.12.2011, 00:44
hırsızın hiçmi suçu yok.biraz hakemler dürüst maç yönetsinler.neticede seyircide etten kemikten insan.
burak yilmaz ve hakem taraftari provoke etti,
Bu milli eğitim sistemi ve gençliğin ahlak seviyesizliği ile bu tip cezalar daha çok başımıza gelir ...
subasi29
09.12.2011, 15:21
ambulans stada taraftarlardan sonra geliyor neden acaba ? o gec gelen ambulansa odedin bukadar parayi :)
maratonda mille atma diye bi yerlerini yırtarken adamlar halen sahaya yabancı madde atmaya devam ediyor...onların yerinde bir başkası olsa yine atardı nedenmi çünkü kendi ceplerinden tek bir kuruş çıkmıyor kendi oturdugu koltugu bile kırıp sahaya atan zihniyet kendi takımı ceza alması için her türlü işi yapan zihniyet sonra kalkıp bana sivasasspor taraftarıyım demesin.. federasyon ceza kestigi yönetim faturayı bilet fiyatlarına yansıtmalı bakalım o zaman sahaya yabancı madde atılıyormu
falcon58
09.12.2011, 15:33
oha bu ne lan karektersizler bu nasıl bir cezadır.hakemler adam gibi mac yonetsin milleti cileden cıkarmasın.eskisehir karabuk gs bjk ts maclarındaki hakem hatalarının hesbını kim verecek...aynı seyleri yapan takımlara niye ceza veremiyorsunuz...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...