Orijinalini görmek için tıklayınız : JOHN CAREW İDDASI

stain
10.12.2011, 16:58
Sivas’ta John Carew sesleri!
08.12.2011

C.KAAN KARAGUŞ
Devre arasının yaklaşmasıyla birlikte futbolcu arayışını sürdüren Sivasspor'da, bir dönem Beşiktaş forması giymiş John Carew sesleri yükseliyor.
İngiltere Premier Lig'de 3 buçuk sezon Aston Villa forması giyen ve ardından Stok City'e kiralık olarak gönderilen tecrübeli futbolcu bu sezon başında İngiltere 2. Lig ekiplerinden West Ham United'a transfer olmuştu. Sezon başında Trabzonspor'un da gündeminde olan Norveçli santrafor için Sivasspor'un da harekete geçtiği çıkan dedikodular arasında. Yurt dışında futbolcu arayışını sürdüren yardımcı antrenör Bülent Albayrak'ın, bu futbolcunun bonservisini yakından takip ettiği, indirime gidildiği taktirde transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.
John Carew, Valerenga'da başladığı futbol kariyerinde sırasıyla Rosenborg ve Valencia takımlarında oynadı. 2004'ün temmuz ayında Beşiktaş'a gelen Carew, forma giydiği 1 sezonda 24 maça çıkıp 13 gol attı. O sezonun sonunda 7 buçuk milyon euro karşılığı Lyon'a satılan Norveçli yıldız, Fransız ekibinde 2 sezon oynadıktan sonra Milan Baros takasında Aston Villa'nın yolunu tuttu. Villa'da forma giydiği 3 buçuk sezonda 113 maça çıkıp 37 gol atan Carew, geçtiğimiz sezon devre arasında Stoke City'ye kiralanmış ve bu sezon başında İngiltere 2. Lig ekiplerinden West Ham United'a transfer olmuştu.

burak58as553
10.12.2011, 18:26
Hadi bakalım.Gelirse Sivasspor tarihinin en 'kariyerli' futbolcusu olur..

akkara58
10.12.2011, 19:03
yaaa saçmalamayın bu seviyedeki oyuncuu westhamda sırf para için duruyor...bize hayatta gelmez...değerlendirmeye bile almam bu haberi ben..gelse de memleketi beğenmez performansı düşer eski hocası olmasına rağmen rıza hocayı salllamaz...

HALIL
10.12.2011, 20:52
boyle saçma sapan haberler ile yine benim gariban yigidolarimi kandiracaklar gibi :(

yiğidobaytar58
10.12.2011, 21:19
bence yaşlı futbolcu asla alınmamalı...çünki çok çektik....guti bile geldi sekiztaşa ne oldu...ve onlarcası tabi

58 SiVaSıM 58
10.12.2011, 21:22
eğer gelirse tabiiki uçurur bizi :D ama geleceğini sanmıyorum keşke gelse tabii

Ferhat06
10.12.2011, 21:31
Carew olur ya da olmaz yönetimin ve hocanın bu takıma gol vuruşu yapabilecek yerden havadan bir futbolcu peşinde olması güzel bişey.

sero58
10.12.2011, 21:34
boş haber
carew kariyerini sonundaki adam....

eyupkocak
10.12.2011, 21:57
gelmemesi taraftarıyım hayalci olmamalıyız bir kere bu oyun gelse neye yara bize para kazandırma Üstelik
şu ŞİKE belasından kurtulmadıkça yıldızz oyuncu falan alamayızz ALAMAMALIYIZZZ zararı katlarız SADECEE yiğidolar

Dark Force
10.12.2011, 22:06
yaşlı ve doymuş adam burda hiç bir varlık göstremez saçma bir haber kesinlikle sivas sınırlarına girmemeli...:)

DoomsDay58
10.12.2011, 23:07
Genç futbolcudan yanayım ama takımda tecrübeli isimlerde olmalı 1-2 tanede olsa gerekli böyle bi futbolcu en azından joker bi adam olur ummadık anda oyunu çevirebilir.

münihliyigido58
11.12.2011, 03:54
Bazi bilgiler edindim, bunlari paylasiyim:

Jarolim 0% - ilgilenmedik ve ilgilenmiyecegiz
Carew 0% - fazla ilgilenmedik ama opsiyonlari var
Oliveira 25% - ihtimal var

Oliveira'yi Sivasspor disinda Stuttgart ve Monaco istiyor.
1- Monaco suan Fransa 2. ligde, ve son sirada, ligi tutmasi bile mucizelere bagli, sportif acidan enteresan degil, parasal acidan belki olabilir ama ihtimal gayet düsük.
2 -Stuttgartda ise antrenmanlara cikti, onlar cumartesi günü bitti. Nerdeyse Stuttgartin en önemli ortasaha silahini (William Kvist) agir sakatliyordu. 1,89m boyuyla rambo gibi adam. Stuttgart'in isi belli olmaz, oyun kurucu pozisyonunda eksikleri var, ve Danilo onlari kapatabilir gücte.
3 -Stuttgart ve Bundesliga olmazsa, Sivasspor ise giriyor. Sportif acidan gayet enteresan ve potansiyeli cok yüksek bir takimin beyni olarak düsünülen Danilo Sivasspora ligin ikinci yarisina kazandirilabilir. Parasal acidan iyi bir teklif sunarsak, Eneramo'lu, Grosicki'li, Erman'li, Kadir'li bir Sivasspor her oyuncu icin enteresandir.

Kendisi süper hizli bir oyuncu degil ama teknigi saglam, oyunu okuyabilen, paslari teslim edebilen, uzun vuruslarini iyi kulanabilen bir futbolcu.

Suan Borjan'a güvenoyu var, Calimbay bu oyuncuyu kayipetmek istemiyor ama kredisi elbette sonsuz degil. Yani Trabzon ve Orduspor maclarinda gösterdigi zaaflarini kapatamazsa, defansi güvenle organize edemezse, Sivasdaki zamani sona yaklasiyor.
Baska faliyetlerde sessizce yürütülüyor, fazla birsey sizmiyor, ama bu takim hersey normal giderse (sakatliklar olmazsa) en fazla 2 (belki 3) transfer düsünüyor, gecen kislarda gösterdigimiz transfer yükünü bu sene kesinlikle kaldirmiyacagiz.

Yeni bilgiler kazanirsam seve seve paylasirim.

SivassporunSesi
11.12.2011, 09:21
John Carew Hürdoğan da okuduktan sonra ilk olarak ben yazmıştım.Jarolim ise ulusal gazetelerde birden bire çıktı.Oliveira Macar basını daha sonra ulusal basın yerel basında çıktı.Ben olsam Carew ve Oliveira'yı alırım.Biraz maddi açıdan kendimizin üstüne çıkarsak alırız geçen sene devre arasında ne yaptığımızı gördük.

sivaslıadem
11.12.2011, 18:43
sivasa gelse gelse kariyerinin sonunda iyi bir para kazanmak için gelir
Biz de ona isteyeceği parayı vermeyiz
Hem hayal hem gereksiz

mm1970
11.12.2011, 18:45
inşallah gelir takıma çok katkı yapacağı kesin

COBANSARAYLI
12.12.2011, 10:28
john carew sivassporumuza faydali olamaz,olsa zamaninda geldigi takimda olurdu,bize caliskan basariya ac futbolcu lazim bence turkiyemizde 1000 lerce john carew var bosuna elin yabancisini getiripte

sivas tan aylik
allahtan saglik
10 donum bostan
yan gel osman,
yaptirtmayalim hemde bence defansimiza saglam adam lazim golculerimiz fena degil ligin en fazla gol atan ekiplerindeniz,ama buna ragmen en fazla gol de yiyen ekiplerindeniz onun icin defansa takviye yaparsak kafaya oynariz diye dusunuyorum

58megayigido
12.12.2011, 11:02
carew in sivasspor a gelmemesi taraftarıyım sadece takımın reklamını yapacak ve tonlarca paramızı yer bu saatten sonra baska ise yaramaz bizde , zaten geleceğinide düşünmüyorum .. bize başarıya aç hırslı iyi bir golcü lazım böğle bir golcu bulsun başka transfere gerek yok . Rıza hoca o golcuyu bulacaktır ...

serrrkan
12.12.2011, 14:06
Haberi Sayın Taşseten'in çevresinden duyar duymaz sitede ilk olarak ben paylaşmıştım.Ama değerli site yöneticileri kaldırmıştı.. :)
Takımımızın prestiji açısından önemli bi oyuncu.Ama umudum yok bu transferden..Zaten jarolim'de yalan olmuş.Ara transferde iyi bir forvet alınmazsa ilk 8 imkansız.Bizden söylemesi..
Gerçi kulüp yöneticilerinede bişey diyemiyoruz.Lidersiz bi ekip ancak bu kadarını yapabiliyor..Malumunuz Türkiye'deki beş milyon sivaslıda meşhur tabirimizle 'seme seme' spor kanallarını karıştırıyor..Herkes cebinden bir lira verse forvetin kralını alırız beş milyona..ama hiç bi umudum yok bu milletten.Yine yönetim kendi başına çözecek gibi.Allah yardımcınız olsun...

mühendisburak58
12.12.2011, 17:49
ne gerek var john carewe filan bence sivaspsorun hücum yönünde hiç bir sıkıntısı yok.daha üstleik yedekte bekleyen rasmussen ve pedriel var.daha başka bir forvete ne gerek var ki.alacaksak savunma oyuncusu alalım.defansımız berbat.

DOGU_BEY
31.12.2011, 11:37
sadece iddia, 3,5 milyon euro bonservisi Stoke city takımında görülen 35 lik adama o parayı verip alacağımızı sanmasın kimse...böyle birşey gündemde yok...kiralık olarak düşünülse bile sadece carewin ingilteredeki aldığı parayı burada sivasspor ona ödeyemez...zaten dediğim gibi carew gündemde yok...

cılgınsivas58
31.12.2011, 12:02
balon haber transfer başladı balon haberlerde başladı

mucahitbaba58
31.12.2011, 12:02
Carew gelmezse gelmesin bizim pedrielimiz var yeter