Orijinalini görmek için tıklayınız : Cihan ve Kerim Takımdan Ayrıldı
yener_sahin 13.12.2011, 12:46 Cihan Yilmaz ve Sivasspor sözlesmesini
karsilikli olarak fesh etti.
Yeni hayatında başarılar diler.Emekleri için teşekkür ederiz.
Uzun zamandır kadroya giremiyordu,Ayrılması belkide geleceği için daha hayırlı olur.Sivasspor'a verdiğin emeklerin için teşekkürler Cihan Yılmaz..Bundan sonraki futbol yaşantında başarılar dilerim..
sinan-58 13.12.2011, 13:02 orta sahada yaşanan hataları görürken cihan gibi bir oyuncuyu göndermek akıl işi değil yolun açık olsun Cio 18
yigido yakup 13.12.2011, 13:04 ne diyelim hayirli ugurlu olsun
kötü sivasspor takimi zamaninda hep iyi olarak gözüktü takim düzelince kadroya bile giremedi girdigi veya oynadigi maclarda sanki ben burda oynamak istemiyorum dergibi performans gösterdi böyle olmasi belkide kendisi icin cok daha iyi olacaktir
verdigi emekler icin tesekkür ediyoruz gidecegi takimlarda basarilar diliyoruz.
zaralı19 13.12.2011, 13:06 benim en çok sevdiğim futbolcuydu hayırlısı olsun verdiği emekler için teşekkürler...
58akif34 13.12.2011, 13:43 kendi için de takımımız içimde hayırlısı olmuştur inşallah
Besyo_cu 13.12.2011, 13:50 Tırnak ucu kadar hirsi olsaydi rahatlıkla Avrupa'da bile oynayabilirdi keşke Beyni ile ayaklarını uyumlu çalıştırsaydı aslında Cihan için sıralacak çok keşke var...
Rıza Hoca Cihan'a yeterince şans verdi ancak özellikle bu sezon çok hayal kırıklığına yol açtı ne formunu koruyabildi nede sırtına geçirdiği formasını umarım tekrar kendisini ispatlayacağı günleri görürüz.
Bkj maçlarında ki müthiş formu ile gönlümüzü kazandın maceran kısa sürdü ama unutulmazlar arasına girdin. Allah yolunu açık etsin...
Çok yerinde bir karar zor zamanda takımma faydası olmayıp yan gelip yatarak yıllarca para kazandı. Geldi geleli hiç bir zman 3 maçı üst üste oynmadı Cihanı yedek bekelteceğine gençlerden bir futbolcu yedek bekletip zaman zamanda kadroya alması daha mantıklı. Yinede emeği için teşekkürler
Üzüldüm gönderilmesine. Yolu açık olsun,yeteneklerını tam kullanabılse cok daha ıyı yerlerde olabılır.
nightmare58 13.12.2011, 14:18 Yolu açık olsun Cihan abinin severdik kendisini emekleri için sonsuz teşekkürler
ozsivasli58 13.12.2011, 14:25 Sivasa verdiği emekler için teşekkürler yolu açık olsun.
emeklerine sağlık, her ne kadar acımasızca eleştiren arkadaşlarımız olsada yinede teşekkürler...
umarım her iki taraf içinde hayırlısı olur.
2 yıl önce "En iyi transferimizdir" demiştim. O yılki performansı ile beni yanlış çıkarmadı.
Kendisini geliştirse banko oynardı ama olmadı nedense ...
Yolun açık olsun Cihan Yılmaz, yeni takımında başarılar dileriz.
Ligde kalmamızda büyük emeği oldu Cihan'ın. Bir türlü beklediğimiz istikrarı gösterip performansında süreklilik sergileyemedi. Kritik golleriyle hatırlanacak. Karşıyaka'ya gider belki. Yolu açık olsun.
münihli_58 13.12.2011, 15:34 .............. :( :( :(
58 SiVaSıM 58 13.12.2011, 15:39 çok doğru bir karar bizim artiste ihtiyacımız yok futbolcuya ihtiyacımız var nas,rada,sandro,keita,borjan,m ahmut boz bunlarda yollansın
57babasivas 13.12.2011, 15:50 beklenen sondu sirada sondro ve keita var ama cihan bir türlü ilk11 oyuncusu olamadi süperligi kaldiramadi 1 maç vardi 3 maç yoktu zaten son zamanlardada antiramanlarda formsuzmuş gitti bizim için iyi oldu artik bület zamaninda gelipde gitmeyen ugur kadir kaldi diyerleri hep gitti takimda çok iyi temizlik yapti rıza hoca
yiğidobaytar58 13.12.2011, 15:57 çok iyi bir oyuncuydu...eminim murat erdoğan gibi gittiği takımlarda adından çok söz ettirecek...
Çok yerinde bir karar zor zamanda takımma faydası olmayıp yan gelip yatarak yıllarca para kazandı. Geldi geleli hiç bir zman 3 maçı üst üste oynmadı Cihanı yedek bekelteceğine gençlerden bir futbolcu yedek bekletip zaman zamanda kadroya alması daha mantıklı. Yinede emeği için teşekkürler
Sevgili arkadasim.oncelikle cihan yilmaz a emekleri icin ,cok tesekkur etmemiz gerekir.daha sonra yatarak para kazaniyor demeden once cihanin geldigi ilk sene hangi maclarda gol attigini ve ligde nasil kaldigimizi hatirla yada incele.gecen seneyede bir goz at istersen.ondan sonra ne yazarsan yaz.ama biraz gerekci olalim.nankor olmayalim.
noname87 13.12.2011, 16:14 Bence Cihan bizim için iyi futbolcuydu tekniği Erman ve Grosicki kadar vardı aslında şutları ortaları pasları da iyiydi ama defansif tarafta eksiği vardı pres yapamıyordu büyük ihtimalle hoca bu yüzden oynatmıyordu
yiğidobaytar58 13.12.2011, 16:21 bence rıza hoca ile anlaşamadılar gibi me geliyor...çünki kaç hafdadır sakat olmadığı halde ilk 18 e bile alınmıyor du....
stutgart58 13.12.2011, 16:21 bence çok büyük bi hata yapıldı CİHAN YILMAZ bence sivaspora gelmiş geçmiş en teknik TÜRK oyuncuydu..frikikleri uzaktan şutları filan iyyidi..sıf RIZA hocayla aralarındaki kişisel problemler yüzünden adamı yolladılar..bence CİHAN YILMAZI çok arıycagız
Turan 59 13.12.2011, 16:41 Cihan'ın gönderilmesi son derece yanlış.Kazanılması gerekirdi.
bu habere uzuldum,cok emeğı geçtı sivasspor'a kalıtelı bır futbolcuy du,ınsallah ıyı bır takıma gıder
DOGU_BEY 13.12.2011, 17:05 Devre arası gönderilme ihtimali yüksekti, demek ki devre arası beklenmemiş...Demek ki cihan hiç hatayı kendinde aramamış, eksiklerini kapatmaya uğraşmamış...İlk geldği yıldan sonra doğru dürüst bir performansını kendi futbol anlayışıma göre hatırlamıyorum hiç...Özellikle büyük maçlarda 1 gol atıp göz boyuyor sonra haftalarca kayıpları oynuyordu...Oysa belli bir kapasitesi vardı, kötü oyuncu da değildi ama ders almayı ve öz eleştiri yapmayı bilmezsen bir anda yükseldiğin yerden bir anda da düşersin...Karar her iki taraf için de hayırlı olsun...
bulentt07 13.12.2011, 17:20 Rıza hoca sivassporu gercekten cok seviyor Bülent uygun gibi hocalar adamına göre muamele yaparken Rıza hoca gibi hocalar takımın kurusunu bosa gıtmesın dıger oyuncuların kafasında soru ısaretı olmaması ıcın gereksız oyuncuları hemen yolluyor.Cihan sivassporun degerini bilemedi gidecegi yer almanyada ikinci lig olur ancak.Ayrıca Bu yıl cihan sanki zorla oynuyormus gibiydi verilen sansıda kullanmadı kullanamadı demıyorum cünkü öyle bir niyeti yok gibiydi.Rıza hocam sen ne yapsan haklısın buna eminim.
57babasivas 13.12.2011, 17:23 çok verimiszdi sivasspor da çok hoca degişti hepside sürekli oynayamadi ama oynadive bizi kurtardi maçlarvardi ama biyere kadar artik entiramanlardada frmsuzmuş ondan gönderildi isteksiz oyuncuyu rıza hoca tutmuyor kodroda gönderiyor yakinda özlenen sivasspor 3 4 kati daha güçlü gelcek yine ilk yaridaki gibi 2 inişli çikişli grafik çizeriz ama kupada birşeyler yapa biliriz şimdi salam iki ortsaha oyuncu gelcek yerli olmasi bizim için daha iyi yabanci sayimiz şuanda çok
85200258 13.12.2011, 17:30 Sivassporda 18 numara onunla hatırlanacak... Transferi için verilen paranın emeklerini terinin son damlasına kadar verdi. Hocalar yeri geldi oyun kurucu oynattı, yeri geldi kanatta şans verdi, adam bulamayınca ön liberoya koydular. İyi de oynasa kötü de oynasa formasını ıslattı emek verdi. Eger şu an hala süper ligdeysek Cio'nun emekleri büyüktür.. Topuguyla da gol attı uzaktanda attı frikiktende attı. Beşiktaş'a da attı, Galatasaray'a da attı , trabzonada. Büyük futbolcular büyük maçlarda ortaya çıkarlar. Cioda öyle yaptı işte.Diger futbolcuların dizlerinin titredigi maçlarda sorumluluk aldı.
Şimdi bunları neden mi yazıyorum? Cio'nun her ne sebeple olursa olsun yollanmasına vefasızca sevinenler için söylüyorum. Formsuz olabilir, hoca ile anlaşmazlık yaşamış olabilir. Ama Cihan her takımın kadrosunda olması gereken bir oyuncudur. Sivasspor seyircisi kendi kalecisini ıslıklar, sivasspor seyircisi kendine emek veren futbolcuya vefasızlık eder. Yılda 34 maçın 30 unda iyi bir performans gösteren kadir'i 4 maç kötü oynadı diye homurdanır...
Önce taraftar olalım gerisi gelir. Birazda vefa tabiki...
hasanim58 13.12.2011, 17:40 gule gule cıhanım yolun acık olsun ALLAH a emanet ol basarılı olursun ıns senı unutmayacagız cok emegın gectı hersey ıcın cok tesekkurler kardesım basarılarının devamını dılerım
Düşmemeye oynadığımız yıl attığı kritik gollerle takıma hayat veren bir futbolcuydu. Yazık oldu, üzüldüm ayrılmasına. En azından bedelsiz gönderilecek bir futbolcu değildi bence. Her iki taraf içinde hayırlı olsun...
Ferhat06 13.12.2011, 18:59 Cihan'a verdiği emek için teşekkürler,gittiği takımda başarılı olması temennisiyle.Emeği geçen herkes başımızın tacıdır,unutmayacağız.
serkan_ozcan58 13.12.2011, 19:13 emeklerine ayaklarına sağlık cio seni çok arayıcaz futbol hayatında başarılar dilerim...
***cok cabul adam harcıyoruz,zor gunlerımızde takımmıza faydası cok oldu .....
***gülegüle cihan başarılar dlerım
Yetenekli bir futbolcuydu inşallah iki taraf içinde hayırlı olur...
Del Piero 13.12.2011, 19:34 üzüldüm keşke gitmeseydi ama hayırlısı olsun. Yolun açık olsun cihan yılmaz
yigidomustafa58 13.12.2011, 19:57 hakkında hayırlısı neyse o olsun başarılar diliyorum ...
58MUAMMER58 13.12.2011, 20:18 :confused:CİHAN yılmaz düşmemeye oynadığımız dönemlerde attığı kritik gollerle çok puan topladık ve ligde kaldık aldığı parayı sivassporu ligde bırakarak haketti ayrıca agbetuda çok puan kazandırmıştı cihan yeteneklerini gösterebileceği sivassporda tam gösteremedi 2.lig oyunculuğundan öteye gidemedi kendini geliştiremedi gideceği takımda futbol hayatında başarılar dilerim yolu açık olsun.:confused:
nedense hiç uzulmuyorum gitmesini istedigim ve gitmesi gerken futbolculardandi gule gule emeklerin için tessekurler kis temizligi baslasin yerlerine adam gibi oyuncular alinirsa iyi olur
akkara58 13.12.2011, 20:36 rada gönderildii bildiğim kadarıyla ama haberi çıkmadı daha basında...
SivassporunSesi 13.12.2011, 21:01 Kahramanlıktan , Sözleşme Feshine !
Bülent Efendi'nin Şampiyonlar Ligi transferiydi.Herkes geldiğinde ikinci ligden oyuncu alıyoruz.Diyerekten beğenmemişti bu transferi.Sonra Cihan kadro dağıldıktan sonra kadronun en önemli ismi oldu.Herkes birşeyler diyordu.Cihan aradığımız 10 numara vs. orta sahada her yerde oynadı.Bülent Efendi döneminde ön libero , Mesut Bakkal döneminde 10 numara ve Rıza Hoca'nın döneminde sağ açık , sol açık denendi.Cihan'ın sanırsam başını açıklamaları yaktı.Ama ben üzülmedim doğru söylemek gerekirse Hocamız ''Cihan benden forma istemiyor''dedi.Büyük ihtimal Sivas'tan ayrılmayı kafasına koymuştu.Bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum.Cihan inşaallah kendini geliştirir.Çok iyi karakterli bir oyuncu.
subasi29 13.12.2011, 22:54 Cihanin gitmesine cok uzuldum, kendisine sans verildi ama bir turlu istenilen grafigi yakalayamadi,sana basarilar diliyorum ! verdigin emege sonsuz tesekkurler.
münihliyigido58 13.12.2011, 23:11 bilgilerime yök cihan yilmaz icin ordu, mersin, ibb ve antalyadan talep varmis.
kendisi mümkünse almanyaya dönmek ister diye düsünüyorum, orda ikinci ligin her takiminda kolay oynar ama lobisi yok. onun icin türkiyede kalir cok büyük ihtimal.
üzülsekmi üzülmesekmi anlamış değilim
Rallim58 13.12.2011, 23:30 Yansımayan birçok nedenden dolayı Sivas'tan koparıldığını sanıyorum.
Diğer giden futbolcularımız gibi bir gün açıklar "Ağlayarak gönderildim", "Ayrılmak zorunda bırakıldım" vs. vs.
Cihan'mı gitmek istedi, gönderildi mi? Bu sorulardan hangisine karşılık cevap aranacak, bekleyip göreceğiz. Üzülmedim desem yalan olur.
Cihan'ın Sivassporumuza kattıkları yadsınamaz bir gerçektir. Sözleşmesi ligler devam ederken feshedildiğine göre mutlaka bir sebeb-i izahatı vardır elbette.
Bize bekleyip açıklamaya göre AÇIKLAMA yapmak düşer...
Bizlere yaşattığı sevinçlerden dolayı teşekkür eder, yeni yaşantısında mutluluklar dileriz.
threestar58 13.12.2011, 23:40 ne kadar dogru bir haber bilmem ama resmi sitede henuz goremedim
asabibaba 13.12.2011, 23:42 resmi siteden ne öğrendik ki bunu öğrenelim:mad::mad:
eyuphulagu 13.12.2011, 23:42 2008-2009 sezonunda B.uygun tarafından Karşoyaka'dan Sivasspora gemiş bir oyuncuydu..2008 de Son anda Playoff maçlarında FİNALDE Süper lig biletini kaçıran bir takımın en iyi oyuncularından bir tanesiydi..Sivasspor taraftarı Cihan'ı 3-1 lik Anderleth maçında 10 numara olarak oynadığı ve çok iyi performans gösterdiği maçta bağrıan bastı..Cihan M. Bakkal döneminde attığı gollerle sivassporun ligde kalmasında en büyük paya sahip oyunculardan biriydi..Eğer yanlış hatırlamadıysam taraftar da onu ödüllendirerek en iyi sivassporlu oyuncu seçmişti..Cihan'ın bence en büyük sorunu istikrarsızlıktı..Bir vardı bir yoktu..Hangi hoca gelirse gelsin onu ilk 11 değilde 2. yarıda oynatmayı tercih ediyordu..Bence hocalar onu oyun kurucu olarak devamlı oynatsaydı belki şimdikinden daha başarılı olabilirdi....Bir röportajında Cihan 10 numara yani oyun kurucu oynamayı daha çok istediğini söylemişti..Cihan sivassporda attığı gollerle iz bırakarak giden bir oyuncu oldu...Bence Rıza hoca onu kazanmayı daha çok istemeliydi..Hoca aynı Keita olayında olduğu gibi onu da takımdan göndermeyi tercih etti..Cihan'ın gitmesi Sivasspor için ne getirip ne götüreceğini zamn gösterecek...Cihan'a yolun açık olsun diyor;bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum..
threestar58 13.12.2011, 23:48 resmi siteden ne öğrendik ki bunu öğrenelim:mad::mad:
olabilir, ama resmi sitede bu haber cikarsa dogrulanmis olur
DoomsDay58 13.12.2011, 23:51 Yolu açık olsun Sivasspora çok katkısı oldu bundan sonraki futbol hayatında inşallah başarılı olur.
elbeylili 14.12.2011, 00:16 good bye cihan. have fun..
dogan5880 14.12.2011, 03:53 arkadaşlar cıhan ıyı her yonuyle ama belkı çok eleştırdımız sıvassporun orta sahası yorumcular tarafından lıgın en ıyı enkuvetlı enteknık ortasahası olarak gosterılıyor bu ortamda cıhan oynayamaz anlıycanız boşa beklemek ıstemez
borakara 14.12.2011, 09:08 arkadaşlar cıhan ıyı her yonuyle ama belkı çok eleştırdımız sıvassporun orta sahası yorumcular tarafından lıgın en ıyı enkuvetlı enteknık ortasahası olarak gosterılıyor bu ortamda cıhan oynayamaz anlıycanız boşa beklemek ıstemez
arkadasım sivassporumuzun ortasahasının yorumculaar tarafından ligin en güclü en teknik en iyi ortasahası olarak gösterildiği konuunda sen ciddiisin ??
t.kilicer 14.12.2011, 09:32 cihan iyiydi ama saglık olsun yolu açık olsun
abdullahmkaya 14.12.2011, 11:35 En Sevdiğim Sivasspor Emektarlarından Biri(ydi)
ahhguzum 14.12.2011, 13:58 iyi adamdı oynardı aslında nereye gitti bilen var mı?
izmiriyigidosu 14.12.2011, 15:02 iyi oyuncuydu hakkını yiyemeyiz takıma çok katkısı oldu şimdiye kadar bence biraz daha çalışsaydı a milli takıma girebilecek kapasitede futbolcuydu son zamanlarda performansında acayip derecede düşüş vardı inş yeni takımındada başarılı olursun özellikle geçen seneki bjk maçından sonra futbolcuları lobut gibi devirdiğin sevinç gösterini hiç unutmuyorum hala izliyorum gülmekten alamıyorum kendimi seni unutmayacağız YİĞİDO...
SivasSpor.Com 14.12.2011, 17:01 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.cihan.jpg
Sivasspor ile sözleşmesini fesh eden Cihan Yılmaz'dan sonra sezon başında Kasımpaşa'dan transfer edilen Kerim Zengin'de bugün sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla vedalaşan Kerim'in ilk onbirde oynayacağı bir takımla anlaşmak için izin istediği belirtildi.
Teknik direktör Rıza Çalımbay, Cihan ve Kerim'i kendilerinin göndermediğini, isteyerek ayrıldıklarını belirterek, "Onların kendilerine göre hedef ve düşünceleri vardı ve bu bize ters geldi. Ben ikisine de saygı duyuyorum. Biz bir takımız, takım halinde düşünmemiz gerekiyor. Bize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve gidecekleri takımlarında başarılar diliyoruz. İnşallah gittikleri takımlarda çok iyi şekilde başarılı olurlar diyoruz. Tamamen kendi istekleri ve hedefleri doğrultusunda hareket ettiler ve biz de bazı şeyler bize ters geldiği için yollarımız ayırdık" dedi.
Besyo_cu 14.12.2011, 17:05 Böyle bir saçmalık olamaz. Cihan tamam neysede Kerim ZENGİN olayına ne demeli, aylarca tek maça çıkmadan para aldı , tam sakatlığı geçti oynayacak diye beklerken sözleşmesi fesh ediliyor. Böyle bir şey olabilir mi Sivasspor kimsenin babasının çiftliği değil, isteyen istediği zaman gidemez hele hiç birşey vermeden tek maça doğru düzgün çıkmadan para alan iyileştikten sonra kaçamaz.
Yönetim ve teknik heyet Kerim konusunda büyük zafiyet göstermiştir bunun en ufak bir açıklaması olamaz Bırakın Süper Lig'i Bank Asya'yı amatör takımda bile olmayacak şeyler oluyor.
yigido yakup 14.12.2011, 17:12 gitmek isteyen kim olursa olsun tutmayacaksin.gidene güle güle gelen hosgeldin.
bunlar kendileri gitmek istedikleri icin üzerinde durulacak bir mesele degil.bu takimda oynayacak sözlesme futbolcu kosulsuz sartsiz takima hizmek etmek mecburiyetindir.
cihan a verdikleri emekler icin tesekkür ediyoruz.kerim zengin niye geldin sakat sakat sezonu gecirdin sagligina kavusunca ne degisti.
Yonetim para bolmis gibi aliyor aliyor ondan sonra oynatmadan geri gonderiyor. Ilk defe degil cok gorduk boyle. Yakinda Keite ve radada gonderilir!
yiğido58sinan 14.12.2011, 17:35 Sivasa ve sivasspora gönlünü verememiş kişilerin bu takımda işi yok kardeşim zorla bağlayacak değilizya...§§§
sözleşmesi olan futbolcular neden transferde takas için kullanılmaz anlayamıyorum!!!
acilen olağanüstü genel kurula gidilmeli, yönetim değişmelidir.
iddianamede mecnun odyakmaz'ın sözleşmeli oyuncumuz kaleci akın'ın transferi ile ilgili bir şahıs ile yaptığı telefon görüşmesinde onlar isterse onlara bedava verelim diyor, nasılda paralarımızı boşa harcıyor bunlar, yazık değilmi!!!
hasanim58 14.12.2011, 18:13 at binenin kılıç kuşananın derler o misal formada terletenindir sivasspor aşkını gönlünde taşıyamıyosan eyvallah kardeşim yolunuz açık olsun
İşin gerçek yüzünü tam manası ile algılayamadık. Cihan her neyse de Kerim 1 resmi maçta (yanılmıyorsam) sonradan oyuna girdi. Yazık oluyor bu tarz transferlerle takımın bünyesini ve maddi dengelerini harcamaya..
Bunun sebebi malum ''Kulüpde başkan yok''
Her iki oyuncuza da başarılar dilerim...
babapiton 14.12.2011, 18:42 Çok büyük kayıp değil kerimin gitmesi adam sürekli sakat fakat rıza hoca belkide sivasspor'a getirilebilecek en iyi futbolcuları getirdi hiç yapmadığımız bişeyi genç oyuncuları takıma kazandırdı hepside tutdu ama yaptığı transfer ya çok başarılı oluyor yada adam ilk 18 e dahi giremiyor hiç orta transfer yok anlamadım nasıl iş bu vesileyle umarım ilk 11 e iyi bir sağ bek alınır
Yönetimin ve Hocanın şeffaf olması gerek. Nedir bu bize ters gelen düşünce ve hedefler ? Bunu da açıklamalıydın hocam...
SivassporunSesi 14.12.2011, 19:06 Kerim'e sormak lazım geldin geleli sakat değilmiydin sen oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum demiş tamamen terbiyesizlik.
münihli_58 14.12.2011, 19:11 Önümüze bakalim beyler bosverin bize oyuncumu yok...
Haydi Cihan disiplinsizdi diyelim peki ligden düşmememizde emekleri olan Rada Keita Ziya nerede. İki tane kaleci alınıyor ikisi de vasatın altında . Kerim Zengin neden bir maç oynatıp gönderiliyor Faty neden hala hazır değil. Rasmussen'e neden Pedriel'in onda biri kadar şans verilmiyor. Performansı iyi olmayan oyuncular ilk onbirin değişmezi ama bazıları forma yüzü görmeyip küstürülüyor.
Bir takım hocanın sınrsız insiyatifine bırakılamaz.Bırakılırsa da böyle ilginçlikler yaşanmaya devam eder.
Respect58 14.12.2011, 19:26 Böyle bir saçmalık olamaz.Biz çok zengin bir kulübüzde bizim haberimiz yok.Hangi akla hizmet bu adamlar bedava gönderiliyor.Hadi Cihanı anladıkda Kerimi niye bırakıyorsunuz.Kart sınırında olan Uğur İBB maçında sarı kart görse veya sakatlansa son maçta sağ bekte kim oynayacak.Ayrıca Uğur Kavuk Kerimden dahamı iyi futbolcuki hiç şans verilmedi.Grosickiyi Samsuna Eneramoyuda Karabüğe verelim düşmesinler biz yenisini alırız paramız çok nasıl olsa ! Devre arası iki tane transfer yapacaklarmış biri sağ bek bu belli oldu.
Ben bu Sivasspor taraftarlarını anlayamdım gitti.Takım iyi giderken ne kadar çok takımı eleştirmeyi ne kadar çok seviyorlar. Kerim şimdiye kadar Sivasspora ne faydası dokunduki gitmesine bu kadar içerliyorsunuz. Orduspor maçını izlmediniz galiba işte hoca şans verdi ve kaleciyle baş başa kaldı golü atmadı. Ne yani hiç formayı terletmedenmi para verselerdi
Bir tane gol kaçırması gönderilmesi için yeterli sebepse o zaman Pedriel'in yüz defa gönderilmesi gerekiyordu. Bizim anlatmaya çalıştığımız kısıtlı imkanlara sahip olan Anadolu kulüplerinin parayı sokağa atma lüksü yoktur. Cihan gitti, Kerim gitti Rada Keita gidecek . Bunlara harcanan para sokağa atılmış oldu. Tabiiki bir kulüpte oyuncu da gönderilir bundan doğal bir durum yok ama en azından şans verilir.
Del Piero 14.12.2011, 20:07 Yönetimin ve Hocanın şeffaf olması gerek. Nedir bu bize ters gelen düşünce ve hedefler ? Bunu da açıklamalıydın hocam...
Ikiside kadroya giremedikleri için takımdan ayrıldılar oynayabilecekleri yani sürekli ilk 11de olacakları bir takıma gitmek isteyecekler
birdokuzaltiyed 14.12.2011, 20:21 Sivasspor'dan kendini üstün gören oyuncuların akıbetlerini çok iyi biliyoruz. Hele Sivasspor'a bir gram faydası olmayan oyuncularında akıbetlerini çok iyi biliyoruz.
Bunlar 2.liglerde hayat mücadelelerini devam ettiriyorlar, çünkü zaten iyi olsalar biz bırakmayız. Ama şu Kerim Zengin'in yaptığı tam bir terbiyesizlik...Burası rehabilitasyon merkezimi futbol kulübümü kardeşim...
58 SiVaSıM 58 14.12.2011, 20:44 güle güle zaten kerim son yılda en fazla 10 maça çıkmıştır hiçbi faydası olmazdı bize daha iyi oyuncular lazım sivasspora biz artık sıradan bir takım değiliz büyük oyuncular istiyoruz
Kerim neden gönderildi ? Cevabını tüm taraftarlar bekliyor. Yönetim resmi bir açıklama yapmalı !
-Disiplinsizlik mi ?
-Para mı ?
-Sakat mı ?
Açıklamaya göre yorum yaparız. Ama sadece ve sadece Uğur'a mahkum kalmak son derece kötü ...
58MUAMMER58 14.12.2011, 21:06 :mad:CİHAn YILMAZ sivassporun ligde kalmasında çok emeği var çok kritik goller attı kazandığı tüm paralar helali hoş olsun gideceği takımdada başarılar dilerim KERİM ZENGİN rıza hocanın başarısız transferlerinden takıma futbol hayatı bitebilir korkusuyla alındı hemde büyük bi rakama imza attı geldiği günden beri katkısı olmadı sivasda rehabilitasyon devresi geçirdi iyileşincede oynamak istiyorum diye gitmek istemiş onunda yolu açık olsun sivasda yıldızı parlayıpta başka takımlarda dırrık tutturan adam görmedim güle güle gitmiş olsunlar önemli olan sivasspordur kimler geldi kimler geçti butakımdan:mad:
58cemelli58 14.12.2011, 21:07 zaten cihani coktannn unuttuk gitmisti demekki faydasi yoktuki gozumuz hic aramadi kerim geldi geleli zaten sakat izleyemedik tam iyilisti dedik derdi neyse artik riza hoca kabul etmedigine gore bir bildigi vardir ben hocamiza guveniyorum ise yaramayanlari kenara aldikca sivasspor kendine gelmeye basladi helal riza topragima
DOGU_BEY 14.12.2011, 22:05 sıra boş boş yatan yabancılarda...
yigidoss 14.12.2011, 22:10 Belki Sergen gibi karaktersiz değildi ama onun kadar sorumsuz bir topçuydu. Ben ömrümde Cihan gibi dengesiz top oynayan bir adam görmedim bir hafta saç baş yoldurur ertesi hafta şiir gibi top oynar ya da tam tersi. Azıcık hırsı azıcık isteği olsaydı Süperligin tozunu attırırdı. umarım bundan sonraki hayatında mutlu ve başarılı olur. Yolu açık olsun.
Kerim zaten bir varmış bir yokmuş oldu. Onun da yolu açık olsun inşallah.
poolat58 14.12.2011, 22:38 iyi valla kebab sen sakatlan. sakatlığın geçene kadar bir enayi takım bul havadan para al sonra da iyileşince hadi eyvallah de kaç bu ne ya.dingonun ahırı mı sivasspor.en azından devre arsını bekleyememiş mi. uğur başına bir iş gelince nolcak peki???? :mad:
mühendisburak58 14.12.2011, 22:39 ya arkadaş ne kadar saçma iş yapıyoruz cihan gibi bir orta saha her zaman bu takımda oynardı hiç diğer orta sahalar birşey olmayacka mı ceza almayacak mı veya hiç olmazsa yedekten girerdi kereme gelince kumaşı çok iyi bir oyuncuydu uğur kavukun yerine neden oynatılmadı bir türlü anlamıyorum.
Turan 59 14.12.2011, 23:06 Kerim ZENGİN neden alındı,neden gönderildi.Bu nasıl transfer politikası birileri hesap vermeli.
Elbeyliliyiz 14.12.2011, 23:16 Ondan cok seyler bekledik ama veremedi sansi tutmadi belki tutar ayni sezer badur gibi
Cihan Sivassporda En sevdigim oyunculardan biriydi..
Yetenekli, Potansiyeli var, Fakat fazla gosteremedi..
Ona bakilarak bu sezon da hic sans verilmedi..
Ermana verildigi sanslar cihanada verilseydi en az Erman gibi verimli olacagina inaniorum.
Kerim Zenginin Ayriligi ise cok sasirtici buldum ?
Mac oynamadan nasil ayriliyor anlamis degilim.
Insallah yonetim Ugur Ucar ile anlasip ondan yollari ayrilmisdir, aksi takdirde ayriliga anlam veremiyorum.
sivas icin bir damla ter dokenede biz saygi ve sevgi duyariz. yolunuz ve bahtiniz acik olsun.
ahhguzum 15.12.2011, 10:14 kerim nasıl gider ya ben onu bekliyordum oynayacak diye tüh çok üzüldüm ah rıza ah...:mad:
aRsima58 15.12.2011, 12:56 Çok yerinde bir karar zor zamanda takımma faydası olmayıp yan gelip yatarak yıllarca para kazandı. Geldi geleli hiç bir zman 3 maçı üst üste oynmadı Cihanı yedek bekelteceğine gençlerden bir futbolcu yedek bekletip zaman zamanda kadroya alması daha mantıklı. Yinede emeği için teşekkürler
Kardeş sen takımı iyi takip etmediğin belli sivassporun en zor zamanında cihan yılmaz ortaya çıktı ve o sezon sivassporun en iyi oyuncusu seçildi. üç maç üstüste oynadı ama sen takip etmediğin için bilmiyorsun. cihanın gitmesine üzüldüm. Takımda o kadar boş adam varken cihana haksızlık yapıldı. Bu takımdan hayrettin,uğur,borjan,atilla gibi oyuncular gönderilmedilir. çünkü bu adamların takıma yarardan çok zararları var. onların yerine kaliteli genç oyuncular alınmalı bizim tek eksik noktamız.. saygılar..
kangallıwert 15.12.2011, 13:13 Kerim neden geldi neden gitti anlamadim :S Yanliz Kerim gitmesi kafamda soru isareti bırakti..Acaba Ugur Ucar ile anlasma saglayip mi sozlesmesini fesh ettik?
yiğidosalim58 15.12.2011, 20:53 ikisinede iyi oldu.
nightmare58 16.12.2011, 08:33 Millet anlamadığı bir durum var Kerim Zengin oynayabileceği bir takıma gitmek istemiş, bunun ne demek olduğunu irdeleyelim; '' Demek ki Uğur Kavuk'un performansından dolayı kendinin oynayabileceğini ya da forma şansı bulabileceğini düşünmemiş olacak ki ayrıldı, yani sandığınız gibi Sivasspor'umuzun parasını sokağa atan yok... ''
sivaslıadem 16.12.2011, 08:46 cihan attığı kritik gollerle takımın 2 yıl ligde kalmasını sağlamıştır
en azından plaket vs. verilebilir belki düşük performans sergilemiş olabilir ama kritik zamanlarda sorumluluk alarak takımın bu günlere gelmesinde kuşkusuz onun da payı vardır
mecnun başkanın resminin basılı olduğu tişört ile de hafızalara ismini kazıdı
yolun acık olsun cihan
amaaaa hiç bir şey takımdan onde değildir
hiç bir oyuncu vazgecilmez değildir
disiplinsiz ise hatalarından ders çıkarmıyorsa beklenen son olmuştur cihan için de
kerim için ne diyeceğimi bilmiyorum zaten alınırken de gereksiz olacağı kanısındaydım yerine iyi bir sağ bek arayışına girmiştir yönetim uğur şu an bölgede alternatifsiz onun da ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
Turan 59 16.12.2011, 09:03 Kerim'in neden alınıp,neden satıldığını hala anlamış değilim.Sakatsa neden alındı,sağlamsa neden takımdan ayrılmasına izin verildi.Tam bir Türk filmi senaryosu.Tam bir komedi.
ünisivas 16.12.2011, 10:23 Kerim'in neden alınıp,neden satıldığını hala anlamış değilim.Sakatsa neden alındı,sağlamsa neden takımdan ayrılmasına izin verildi.Tam bir Türk filmi senaryosu.Tam bir komedi.
TURAN ABİME KATILIYORUM KERİM KALİTELİ Bİ TOPCU UZUN Bİ SAKATLIK DÖNEMİ GEÇİRDİ BİRAZ DAHA BEKLENİLMELİYDİ. YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİZ EMEKLERİNE SAĞLIK YOLLARI AÇIK OLSUN..
Hocamızın dünkü son açıklaması aşağıda :
Şu anda sakat veya eksik oyuncularının olmadığını ifade eden Çalımbay, sadece Cihan Yılmaz ve Kerim Zengin ile yollarını ayırdıklarını belirterek, şöyle konuştu:
''Biz iki arkadaşımızı da kesinlikle göndermedik. Kerim olsun, Cihan olsun kendilerine göre hedefleri vardı, kendilerine göre düşünceleri vardı. Onun düşünceleri bizlere ters geldi. Ben ikisine de saygı duyuyorum, ikisinin de haklı olduğu yönler vardır kendilerine göre ama biz bir takımız. Takım halinde hareket etmemiz gerekiyor. O yüzden ben ikisine de çok teşekkür ediyorum, bize buradaki hizmetlerinden dolayı. İkisinin de çok büyük katkıları oldu bu takıma. Gittikleri takımlarda da kendilerine başarılar diliyoruz. Bizim onlarla kesinlikle kırgın ayrıldığımız hiçbir şey yok. Burada kimse başka bir şey aramasın, kesinlikle ne Cihan'ı ne de Kerim'i biz göndermek istedik. Kendi istekleriyle, kendi hedefleri var, o hedef doğrultusunda hareket etmek istediler. Bazı şeyler de bize ters geldiği için de yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.''
Turan 59 16.12.2011, 11:05 Antrenörü görevi her futbolcuyu takıma monte etmektir.Benim oyun sistemime uymadı diye oynatmamak bana biraz mantıksız geliyor.
Abdullah DuMaN 16.12.2011, 15:16 Kerim Zengin hiç oynamadığı için birşey söyleyemem ama Cihan beğendiğim bir futbolcuydu gitmesine üzüldüm
GokhanTurna 16.12.2011, 15:22 İkisinede üzüldüm sevdiğim topçulardı.
Cihanı süper ligde görmek isterim tekrardan. Ama büyük ihtimalle Karşıyaka ya gidicek.
Playaz58 16.12.2011, 15:44 Cihan' in gidis sebebini anlayabilirim. Ordu, Samsun veya Karabuk takimlarindan transfer haberi duyarsaniz sasirmayin.
Fakat Kerim hakkinda hicbir fikir uretemiyorum. Bakin bir antrenorun futbolcu kendisi ayrilmak istedi demesi en buyuk uydurma gundem gecistirmek icin soylenen sozdur. Kesin bu olayin icinde bir bit yenigi var ama ne...
Iceriden olan arkadaslar durumu bildirse?! Ha Kerim bizim icin cok mu onemli? Degil....Insanlar gelirler ve giderler geriye kalan sadece Sivasspor'dur
****gidecek 3 adam uğur,hayrettın ve erman
olmalı
serkankeskin 16.12.2011, 20:52 cihan kaliteli ayrıca sivas ı ve sivassporu seven bir futbolcuydu ayrılmasına üzüldüm.kendisine daha fazla şans verilebilirdi diye düşünüyorum.ama kendisininde bazı hata ve eksikleri olabilir bilemiyorum.inşallah her iki taraf içinde hayırlısı olur.
herkez gidici tek kalici sivasspor !!!!!!!!!!!!!!! bana ne ahmetten mehmetten
Teknik direktörün önemini bir kez daha hatırlattı Cihan'ın ayrılışı. Potansiyeli olan, Sivasspor'a daha fazlasını verebilecek bir futbolcuydu ama buraya kadarmış. Attığı kritik gollerle Sivasspor'un sayfalarında yerini aldı bence
kamışlı58 16.12.2011, 23:20 sivassporumuza verdigi hizmetler için tşk futbol hayatında başarılar sivasspor maçları hariç:D
cılgınsivas58 17.12.2011, 15:58 cihanın gıtmesıne üzüldüm onun yerıneugur kavukta gıdebılırdı
Elbeyliliyiz 18.12.2011, 12:12 Kerim niye geldi niye gitti, vitrin gir cik.
selimdelen 18.12.2011, 12:17 cihan yılmazın yeteneklerini gorduk biliyoruz takım olma dediğin sey sivassporda olmadıgı icin gitmelerine sasırmamalı hıc kımse kusura bakmasın ben rıza hocanın ne oyun kurgusunu nede oynattıgı futbolu begenmıyorum hedef il on diyen birinden fazla bırsey beklemek de yanlıs olur umarım yanılırım ilerliyen gunlerde daha zevkli bir futbol oynayan sivasspor goruruz
selimdelen 18.12.2011, 12:20 herkez gidici tek kalici sivasspor !!!!!!!!!!!!!!! bana ne ahmetten mehmetten
YİGİDO YİGİDO senin yaptıgını corumlu yapmaz yakısırmı sana boyle sozler giden elbette gider seni baglamaz lakin sivasspora zararı degil yararı olmus biri ayrılmıs her sey bir yana hosgorulu olmazk yakısır bize verdiği hizmetler için tesekur eder yolun acık olsun deriz bunu hepimiz yaparız sendende aynı ozveriyi beklerim saglıcakla
selimdelen 18.12.2011, 12:24 ****gidecek 3 adam uğur,hayrettın ve erman
olmalı
neden bende senin gibi dusunuyorken bunu rıza hoca dusunmuyor ıllakı bır baska iş var işin icinde yoksa nıye bol hata yapan hayrettin bosa bindirme yapmaktan baska bir işe yaramayan ugur bencil yuzde yuzluk gol pozisyonunda arkadasına pas vermeyen erman takımda kalır anlasılır gıbı degıl
kaplanlı 20.12.2011, 19:42 benim görüşüm şehre uyum sağlayamadı.kaliteli futbolcu yolu açık olsun.
mucahitbaba58 20.12.2011, 21:06 cihanin gitti iyi oldu iki senedir bjk macindan baska bisey gormedim
ugur kavuk sivassporun en emektar oyuncularindan bunu yonetimde teknik heyette biliyor sadece adi cikmis 70 e inmez 60 kisinin tipine gorede yorum yapanlar var ! ugur mehmet nas hayrettin erman bunlar artis degil her yerde sevilmezler
sivas_5201 31.12.2011, 17:03 kerim aslinda faydali olabilirdi, ama tutmadi yapacak birsey yok, gidenlere emekleri icin tesekkur edelim...
|