Orijinalini görmek için tıklayınız : TAKIMINA SAHIP ÇIK YIGIDO

Del Piero
19.12.2011, 00:57
Arkadaş bence sistematik bir şekilde hakemler vasıtasıyla bizi küme düşürmeye çalışıyorlar takıma puan kaybettirmek ve psikolojik baskı yaparak takımın ve taraftarın gardını düşürmeye çalışıyorlar.

Bize düşen görev taraftar olarak tepkimizi en sert şekilde göstermektir lütfen sindirilmeyin ve bunu kabullenmeyin.

Başta futbol federasyonu sonra mhk spor bakanı sessiz kalan pasif duran sivas millet vekillerine ve bütün medyaya haklı olan tepkimizi en sert şekilde duyuralım eğer sesimizi çıkartmazsak bizi kimse duymaz.

Telefon fax e mail ile sesimizi duyuralım sadece en fazla 5 dakikanızı alır. LÜTFEN TAKIMINA SAHIP ÇIK YIGIDO !!!

DOGU_BEY
19.12.2011, 01:20
bu hafta ligin ilk yarısının son maçı tribünde herkes siyah kartonlarla gelse ve hakemleri, tffyi protesto etse son hafta da olsa en azından tepki ve mesaj verilse kötü mü olur....ya da sahaya siyah konfetiler atılsa??? yoksa bu adilere ses çıkarmadıkça iyice azıtacaklar!

kartalyiğido
19.12.2011, 01:53
hakemlerimiz iyi değil, orta hakemlerin çoğu düdükçü,yardımcı hakemlerin verdikleri kritik kararların çoğu hatalı, hatalı kararlar sadece bize verilmiyor, diğer takımlarada veriliyor bundan sonrada hatalı kararlar verilecektir, sakin karşılamak lazım hata insana mahsustur

YENiCERiavrupa
19.12.2011, 05:03
hakemlerimiz iyi değil, orta hakemlerin çoğu düdükçü,yardımcı hakemlerin verdikleri kritik kararların çoğu hatalı, hatalı kararlar sadece bize verilmiyor, diğer takımlarada veriliyor bundan sonrada hatalı kararlar verilecektir, sakin karşılamak lazım hata insana mahsusturAbi Hata diyosun Tamam Bikere Yapar Hata deriz susariz Bidaha Yapar yine Susariz Bidaha Yapar hata Artik Yeter Deriz SuAN O HATALAR YAPILMASAYDI ILK 3DEYDIK ABI SEN NE DIOSUN HATA DIYOSUN NE HATASI BUNLAR BIZI RESMEN ISTEMIYOR DUSURMEK ISTIYOLAR !!!!!!!elin adami baska takimi tutan adam diyorki bu sivas cok guzel futbol oynuyor ve neden halen 10ci sirada ilk 5de olmaniz lazimdi diyor ama biz napiyoruz bunlara ragmen susuyoruz !!!!

adres58
19.12.2011, 07:43
Yarın bir gün puan silme cezası verildiği takdirde bu puanların bu veryansınların önemini o zaman anlayacağız. Büyük bir olasılık küme düşme gerçekleşmeyecek ve nihayi sonuç sadece puan silme olacak. O zaman bu çalınan puanlarımızı o kadar arayacağız ki anlatamam.

Del Piero
19.12.2011, 09:22
hakemlerimiz iyi değil, orta hakemlerin çoğu düdükçü,yardımcı hakemlerin verdikleri kritik kararların çoğu hatalı, hatalı kararlar sadece bize verilmiyor, diğer takımlarada veriliyor bundan sonrada hatalı kararlar verilecektir, sakin karşılamak lazım hata insana mahsustur
Çat haftaya kadar bende hata olabileceğini düşündüm fakat kaleci hasagic eliyle ceza sahasının dışında eliyle kesiyor hakem bunu göz göre göre sarı kart ile geçiştiriyor bu hata değil kasıttır bence

sefilix
19.12.2011, 09:35
bu hafta ligin ilk yarısının son maçı tribünde herkes siyah kartonlarla gelse ve hakemleri, tffyi protesto etse son hafta da olsa en azından tepki ve mesaj verilse kötü mü olur....ya da sahaya siyah konfetiler atılsa??? yoksa bu adilere ses çıkarmadıkça iyice azıtacaklar!

aynen katılıyorum. ses getirecek bir protesto yapılmalı. ligtv de markusu dinledim o bile dedi. gözünün önünde net penaltıyı net kırmızı kartı veremeyen hakemden ben şüphe ederim arkadaş. kendi evimizde bize verilen sarı kartlar kırmızı kartlar ve bu maçta verilmeyen penaltı kart.. siyah karton veya siyah konfeti iyi düşünce. aman sivaslı takımına sahip çık bu kesinlikle ihmal edilecek bir konu değil. hata birlik ve beraberliği göstermek adına bu son maça tüm vekiller gelsin.

sefilix
19.12.2011, 09:44

evet hata insana mahsustur. markusu dinledim o şaşırmış bir vaziyette anlattı. kural 1 ermana yapılan tartışmasız penaltı. dünyanın her yerinde. hakemin görüş açısı net. önünde kimse yok. yani su götürür bir karar değil. tereddüt etmeden penaltıyı verecek 2 dokanın hareketi faul.eylem el kol işareti. karar doğru sarı kart. buraya kadar herşey normal. ama sarıyı verdin seni alkışlıyor kesin 2. sarı ve kırmızı vermelisin. es geçiyor hakem. yani bunu görüyor veremiyor. hatırlayın eskişehir maçını ne kadar kolay çıkmıştı kartlar bize. 3. net bir elle temas ve kırmızı kart. bunlar hakem görmedim duymadım açım kötüydü ben böyle yorumladım pozisyonları değil ki. kural açık kırmızı kart. son adam falan geçin bunları. ki son adam olması için kalenin boş olması gerekmez. 1 kişinin olması yeter. dünyanın her yerinde kırmızı verilir bu pozisyona. sonuç olarak ikili mücadele falan olur verilen karar yoruma girer. bunlarda yorum yok. mesela hayrettine yapılan harekette versede olur vermesede. ama bu 3 pozisyon da bunu söylemek mümkün değil.

Sivasspor 3G
19.12.2011, 10:07
Ben bu yoruma katılmıyorum hakemler Sivasspor'umuzun çok canını yaktı ama unutmayın Trabzonspor'unda diğer takımlarında canı çok yanıyor hakemhatalarından herkes şikayetçi. Dün Febe Ts maçında da gördük Tsli oyuncunun atılışını. Hakemler her zaman ki gibi bu sene de çok kötü bu sadece Sivasspor'a mahsus değil. Kim niye Sivasspor'u düşürmeye çalışsın Sivasspor'dakimsenin umrunda olacağını sanmıyorum.

antik58
19.12.2011, 11:12
Yönetimin yada sponsorların tribünlere siyah karton dagıtarak taraftarlar tarafından bu şekılde protesto edılmesı bence en mantıklısı bagır desen bagırmazlar siyah gıy desen gıymezler oraya gelmısken elındekı sıyah kartonuda bır zahmet kaldır be yiğido...

ünisivas
19.12.2011, 11:16

ÇOK GÜZEL Bİ DÜŞÜNCE SONUNA KADAR KATILIYORUM. HEP BERABER BİRLİK OLALIM BU HAFTA SIYAH KARTON WE SIYAH KONFETİ GETİRELİM. MAÇ BASINDA HEP BİRLİKDE KONFETİLERİ ATALIM . SİYAH KARTONLARI AÇALIM UMARIM SESİMİZ DUYAN Bİ FUTBOL FEDERASYONU ÇIKAR......

mishka
19.12.2011, 11:19
Ben bu yoruma katılmıyorum hakemler Sivasspor'umuzun çok canını yaktı ama unutmayın Trabzonspor'unda diğer takımlarında canı çok yanıyor hakemhatalarından herkes şikayetçi. Dün Febe Ts maçında da gördük Tsli oyuncunun atılışını. Hakemler her zaman ki gibi bu sene de çok kötü bu sadece Sivasspor'a mahsus değil. Kim niye Sivasspor'u düşürmeye çalışsın Sivasspor'dakimsenin umrunda olacağını sanmıyorum.

Süper ligde maç yöneten bir insanın o pozisyonda sarı kart verme lüksü yok. Dün Bünyamin Gezer de süper ligde maç yöneten bir hakemin bu hatayı yapamayacağını belirtti. Diğer takımların da canı yanıyor katılıyorum ama bizimki sistematik şekilde.

infial§
19.12.2011, 14:09

Bırader dalgamı gecıyorsun?lıg bıttı nerdeyse kırlı oyunlar devam edıyor,helal olsun eğer bu durumda sakın oluyorsan mıllete ıtıdal cağrısın da bulunuyorsan,dıyecek bi şey yok

58 SiVaSıM 58
19.12.2011, 15:16
hepsi haysiyetsiz sivası çekemiyolar ama allah büyük bu sene ilk 8e kalacaz hakemlere rağmen

elbeylii
19.12.2011, 16:17
arkadaslar katılıyorum ve kartonla geliyorum

serkan_ozcan58
19.12.2011, 18:03
bu sene hakem hataları olmazsa şu an ilk dörtte yerimizi almıştık artık anladım ki federasyon bizi bu ligde istemiyor ama bizim güzel oyunumuz onları engelliyor.bunalara cevabı pankartlarla yönetimizin ve büyük taraftarımızın dik durmasıyla sağlanır bir olalım hep destek tam destek...

HALIL
19.12.2011, 18:29
bence taraftar dernekleri bir protesto duzenlemeli

MaXiMuM
19.12.2011, 19:10
Yarın bir gün puan silme cezası verildiği takdirde bu puanların bu veryansınların önemini o zaman anlayacağız. Büyük bir olasılık küme düşme gerçekleşmeyecek ve nihayi sonuç sadece puan silme olacak. O zaman bu çalınan puanlarımızı o kadar arayacağız ki anlatamam.

Şu anki yönetmelik değişmezse eğer ;
küme düşürme cezası vermeden puan silinme durumu yok. Ayrıca puanlar silinse dahi, bu sezon için değil önümüzdeki sezon için geçerli olması gerek.

58MUAMMER58
19.12.2011, 20:19
:mad:tff yi protesto etmeye 15 kişi gittik rezil olduk bu protestoya katılması gerekenler yalakalık olsun diye bursayı desteklemek için olimpiyata gittiler tlfnlada bişey olacağını sanmıyorum en iyi pretosto ses getirmesi için bu hakemlerden 1 kaçının fiziki olarak hakemliğini bitirmek olacaktır özellikle büyük takımlarla oynayacağımız maçlarda sahaya 5 dak geç çıkmak yada hakemin bariz hatası sonucu takımı sahadan çekmek büyük ses getirir:mad:

COBANSARAYLI
19.12.2011, 20:30

amman sahaya birseyler atilmasin sahamiz kapanir ve para cezasi verirler tam da onlarin istedigi ,amman firsat vermeyin yigidolar aklinizi basiniza devsirin ;-)

34orhan58
19.12.2011, 21:49
(hakem hataları )arkadaşlar ben aradım söyledim şikayetimi sizde arayın ve mümkün mertebe başkalarına da arattırın sadece ibb maçı değil bu sesonki aleyhimize yağılan bütün hataları söyleyin pozisyon olarak değil tabide şikayetimizi haydi yiğidolar işte numara 0212-362-24-80 dahili numarayı 2489 tuşlayın haydi hemşerilerim

DOGU_BEY
19.12.2011, 21:53

bu fikir dün sohbet esnasında asabibaba nikli arkadaşımızın önerdiği bir fikirdir, kendisine teşekkür ediyorum...yani bu fikri ilk ortaya atan odur, ona da teşekkür edelim...

mucahitbaba58
19.12.2011, 22:37
soguga gec saate ve haydut hakemlere ragmen o stat tiklim tiklim dolacak !!!

asabibaba
19.12.2011, 23:38
bu fikir dün sohbet esnasında asabibaba nikli arkadaşımızın önerdiği bir fikirdir, kendisine teşekkür ediyorum...yani bu fikri ilk ortaya atan odur, ona da teşekkür edelim...

FİKRİN KİMDEN ÇIKTIĞI YADA SAHİBİ ÖNEMLİ DEĞİL HASSASİYETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ..... SORUN BUNU KOMPLE YAPABİLMEK BEN ONUNLA İLGİLENİYORUM HAYALCİĞİM MESAJ ALINMIŞTIR SEN FİKRİ SENİN YADA BENİM DİYE SORUN ETME İŞLE İŞLEYEBİLDİĞİNCE YETERKİ SES GETİRSİN

kangallıwert
19.12.2011, 23:44
Benim fikrimde eger Samsun macındada hakem hatalari devam ederse mac cıkısında hakeme linc girisiminde bulunulmasidir..Onerimde gayet ciddiyim..Olaydan sonra sittin sene daha yanlis karar veremezler..Bunlarin hastaligi kasintiya vurmus ben anladim :rolleyes:

Not:Yok artik demeyin baska care bırakmadilar :D