akifesk
22.12.2011, 13:54
ilk yarıyı 24 puanla kapattık.
transferde gelişmeleri , görüş ve önerilermizi burada yazalım..
transferde gelişmeleri , görüş ve önerilermizi burada yazalım..
Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011-2012 sezonu ara transfer dönemi !! akifesk 22.12.2011, 13:54 ilk yarıyı 24 puanla kapattık. transferde gelişmeleri , görüş ve önerilermizi burada yazalım.. kangallıwert 22.12.2011, 13:58 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. BekirBayrak 22.12.2011, 14:03 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. Arkadaşım geçen senelerde tamam Uğur Kavuk gerçekten sıkıntılıydı ama bu sene Uğuk Kavuk görevini layıkıyla yerine getiriyor neden bu kadar bu adamın üstüne gidiyorsun anlamış deilim. halilxx58 22.12.2011, 15:39 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. yeter artik yaa!!!!! ne sacma yorumlar yapiliyor... (bu lafim sadece sana degil) !!!! hadi Ugur Kavuk'u gönerdik, Mehmet Nas'i gönderdik, Pedriel'i gönderdik!! suan da yerinde oynatacak oyuncumuz varmi???? Ugur'un yerine sen oyna Pedrielin yerinede ben oynayim!! Takimimiz cok zor günler geciriyor, ve bir cok oyuncu hele de su durumda Sivasspora gelmek istemez ki bu üc oyuncuda geldiklerinden beri en iyi futbolunu oynuyorlar.... Ne olur su zor günlerde takimizin ve oyuncularin arkasinda duralim....... SivassporunSesi 22.12.2011, 15:47 Arkadaşlar sadece transfer haberleri gelenler-gidenler konuşulsun şu gitsin bu gitsin diye konuşmayalım kimler gitmeli diye konumuz var zaten 58 SiVaSıM 58 22.12.2011, 15:49 devre arasında uğur,nas ve hele hele takımın en etkili forveti pedriel yollanırmı evt uğur çok kötü sağbek sezon sonu derhal yollar ayrılmalı nasta çok kötü ama gollerini atıyor sevmeye başladım nası bu takıma defans şartttttt ve orta saha sVs 22.12.2011, 15:52 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. yorum yapılıyor sadece saydığın takımların şehirlerinde avantajlarını say bakalım. 1-) büyük şehir ,2, çoğunda deniz var sıcak 3, karı kız bol , 4 her türlü gece gündüz her yerde istediklerini yapabilirler4, hükümet tarafından bolca destekliler 5 yerlilerin özellikle manisa da alt yapı dan yetişme ve yıllardır o takımdalar bunu da unutmamak lazım değilmi! burak58as553 22.12.2011, 16:00 Ugur son haftalarda cok iyi oynuyor..Bence Pedriel ile etkili olabilmek icin sürekli doldur boşalt yapmamız lazım yoksa Pedriel'in yerden bi zaafı oldugunu herkes biliyor.. dogan5880 22.12.2011, 16:03 yav ke kadar futbolu bılıyorsunuz ugur kavuk dedınız adam mıllı takıma kadar seçılmış bırı madem o kadar futboldan anlıyorsunuz ılerı goruşlusunuz neden futbolcu olmadınız saçma saçma seyler yazmayın adamın elınden gelen bunlar adamlara anaavrat kufur edıyorsunuz adamlar sıvası bızı temsıl edıyor bırak hoca karar versın ayıp gunah ıncıtıcı kelımeler yazmayın bızlerı temsıl edenlere kangallıwert 22.12.2011, 16:12 Klasik Sivasspor tarafi sendromu yasaniyor yine..Devre arasi yaklasirkan oynanan üst üste 2 güzel mac sonrasi sampiyonluk hayallerine benzeer sekilde oyuncuya sahip cıkmalar...Lig baslasin 3 hafta sonra ahanda buraya yaziyorum her zaman burdan alintiyi yapmazsam adam degilim...Burda cıkıp yok su iyi su süper diyenler sadece 1 ay sonra görüşürüz bakalim 1 ay icinde gorusler nasil degisecek... Not:Oturup oyuncularim yanlislarini bekleyecek halim yok ama zaman herseyi gosterecek..Umarim yanilirim ama malesef sanmiyorum... __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. halilxx58 22.12.2011, 16:27 Klasik Sivasspor tarafi sendromu yasaniyor yine..Devre arasi yaklasirkan oynanan üst üste 2 güzel mac sonrasi sampiyonluk hayallerine benzeer sekilde oyuncuya sahip cıkmalar...Lig baslasin 3 hafta sonra ahanda buraya yaziyorum her zaman burdan alintiyi yapmazsam adam degilim...Burda cıkıp yok su iyi su süper diyenler sadece 1 ay sonra görüşürüz bakalim 1 ay icinde gorusler nasil degisecek... Not:Oturup oyuncularim yanlislarini bekleyecek halim yok ama zaman herseyi gosterecek..Umarim yanilirim ama malesef sanmiyorum... __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. sevgili kardesim; kimse bu oyuncular SÜPER diye bisey demiyor, dedigimiz özellikle Ugur Kavuk geldiginden beri en iyi futbolunu oynuyor ve bunu kimse inkar edemez!!!! ve kusura bakma ama su anda onlardan verimli olacak oyuncu bulamazsin...!! elbeylii 22.12.2011, 16:28 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. gardas sende her tarafı çok iyi biliyon da kusura bakma hiç de bilmiyon nasıl maç izliyon anlamıyom yav azda el insaf bu kadar futbolcuları asalamak hiç iyi degil acaba ugur kavuk bu yazını okusa sana ne der? ayıp her taraftan çıkıyosun edipalperen58 22.12.2011, 16:28 5 lira olan bilet parasını vermeyip maça gelmezler pedriel ,mehmet, uğuru beğenmezler bilmediğimiz bir yerde madenmi varda adam sana getirsin daha iyi bir topçuyu beğenmeyenler versinler parayı hiçde merak etmesinler istedikleri adamı alırlar asabibaba 22.12.2011, 16:36 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. sevgili kangallı kardeşim sana katılmayan yüzlerce okuyucundan biriyim ewet seni takip ederim önerdiğin genç yetenekleri de youtube v.b yerderden izleme imkanı da bulmaya çalışıyorum iyi niyeinden bir gram endişem yok amaaaaaaa gerçekler ve imkanlar bu yazdıklarına katılmamam için tek gerekçedir saygılarımla Respect58 22.12.2011, 17:24 Sezon başında kadromuzun ilk 10a rahat girebileceğini söylemiştim..Hala aynı düşüncedeyim.Tabi ki bazı oyuncuların yerine daha iyisinin gelmesini isterim ancak devre arasında çok fazla oynamak lazım takımla.Sadece işimize yaramayan oyuncuları gönderip 2 tane as 1 tanede yedek olacak transfer yapmak yeterli. Bir pırpır forvet.Bir tane fiziği iyi,hava toplarını alabilecek,iyi pas atabilecek,iyi şut vurabilecek ve en önemlisi oyunun iki yönünüde oynayan bir önlibero.Bir tanede sağ bek genç ve gelecek vadeden birisi olabilir.. poolat58 22.12.2011, 17:26 YAV PEDRİEL i anlarım da uğur kavuk geldiğinden beri en iyi sezonunu geçiriyor.ne istiyon adamdan. pedrielin hatası da attığından çok kaçırıyor o biraz sorun tabi. m. nas da gol atmaya başladı ve alternatif olarak kalmalı. asabibaba 22.12.2011, 18:53 YAV PEDRİEL i anlarım da uğur kavuk geldiğinden beri en iyi sezonunu geçiriyor.ne istiyon adamdan. pedrielin hatası da attığından çok kaçırıyor o biraz sorun tabi. m. nas da gol atmaya başladı ve alternatif olarak kalmalı. BENİM BİLDİĞİM BİR FORVET ATIYORSA VEDE KAÇIRIYORSA İYİDİR DERLER ..ÇÜNKÜ KAÇIRAN GOL POZİSYONUNA GİREBİLİYOR DEMEKTİR...BU KUSUR MU BİLMEM;) birdokuzaltiyed 22.12.2011, 19:34 Hiç kafanızı yormayın beyler, Rıza Hocam ne yapar yapar daha sağlam bir takım çıkarır biiznillah ortaya, geçen sene devre arasında görmedik mi çürük elmaları gönderdi, yerine öyle adamlar koydu ki daha ikinci yarının ilk maçında 6 yeni oyuncuyla GS ye ot yoldurduk. Adam gibi adam Rıza Hoca işini bilir, siz Ona güvenin yeter. Elbette herkesin gönlünde bir aslan yatıyor alınsın istiyor ama şartlar buna müsait mi biz işin o tarafını bilemiyoruz. Bizim bildiğimiz Hemşerimiz işini gayet güzel yapıyor, O da isterki Real Madrid'in talip olduğu adamları alayım ama ne mümkün. Ne yapıyor, öncelikle genç olsun takıma uzun süre hizmet etsin diyor, ismi cismi varmış beni ilgilendirmez diyor önemli olan verimi diyor. Sonuçtada Allah'ın izniyle başarılı oluyor. İnşallah ta yine başarılı olacak. Ferhat06 22.12.2011, 19:38 DOĞU BEY nerelerde acaba hiç sesi soluğu çıkmıyor.Ara transferle ilgili biraz tüyo verse iyi olmaz mı arkadaşlar? DOGU_BEY 22.12.2011, 19:44 DOĞU BEY nerelerde acaba hiç sesi soluğu çıkmıyor.Ara transferle ilgili biraz tüyo verse iyi olmaz mı arkadaşlar? Bilgi toplamaya başladım abi...bir kaç güne kadar aldığım duyumları burada konu açıp paylaşacağım...Şu an görünen durum 2 yerli ve 1 yabancı transferi şeklinde...yabancı belki olmayabilir ama yerli 2 isim kesin gibi....Haberleri kesinleştirince burada paylaşacağım... 58MUAMMER58 22.12.2011, 19:46 ARA TRANSFER dönemi tüm takımlar için özellikle şampiyonluk yarışı içinde olan ve düşme hattındaki takımlar için çok hareketli geçecektir sivassporumuzun kadrosu yedekleriyle bile çok iyi takımı çokda daıtmanın anlamı yok şayet yeni yabancı alınacaksa vede ilk 11 de oynayacak kapasitedeyse bu oyuncular yer açmak adına oynamayan yabancıların tamamı yada 1 kaçı gönderilebilir pedriel çok gol kaçırıyor bu doğru çocuk elinden geleni yapıyor en çok onunla pozisyon yakalıyoruz yaşı genç neden gitsin ?uğur busene geçen yıla göre daha iyi sözleşmesi bitine kadar kalmalı bence rasmüssen mendonca keita gönderilebilir forma almaları çok zor rada iyi şarkışla 58 22.12.2011, 20:52 Daha iyisini alacaksan tamam Uğur-Pedriel-Nas gitsin,ama yerini dolduramayacaksan bu adamlar neden gitsin.Nas her oynadığı maçta canını dişine takıp mücadele ediyor tamam hata yapmıyor mu evet yapıyor ama sonuna kadar mücadele ediyor.Uğur da öyle sağlam duruyor kolay kolay geçilmiyor arada da ataklara katılıyor.Pedriel tamam SİVASSPOR da oynayacak topçu değil katılıyorum.Ama hani bir söz varya daha iyisilerini alana kadar en iyisi bunlar GokhanTurna 22.12.2011, 20:53 Uğur Kavuk ismini eleştirmek bence yanlış bu sene gayet başarılı oynuyor. Pedriel size göre çok kötü ama neden? Çok başarılı oynuyor tartışılma nedeni çok gol kaçırıyor. Korcan kaleye geri dönerse ikinci yarı bi sıkıntı yaşamayız. Takımımız çok iyi bence Uğur için bir tane yanına alternatif iyi bir isim alınmalı çünkü tek kaldı o mevkide. Orta sahamızda bir sıkıntı yok ama Kamil Cerny ve Erman sakatlanırsa ne olacak ? Bunları düşünerek yine bunlar gibi çok yönlü bir oyuncu alınmalı. Bizim saatli bombamız Borcan malesef hiç güven vermiyor. 2. yarı için takım önerim Kale: Atilla ve Korcan arasında gitmeli Defans: Ziya-Murat-Navratil-Uğur Orta Saha: Kamil-Erman-Kıvanç-Kadir-Cerny Forvet: Eneramo 4-5-1 sistemi tuttu maç içinde çift forvete dönmekte güzel. Bu sistem devam etmeli. Murat'ı her maçta oynatmalı hocamız ligde en iyi defans oyuncusu bana göre. Cerny içinde aynı sözü söylerim çok iyi ve gizli forvet aynı zamanda. mustafa_kavak58 22.12.2011, 21:08 Aslinda Simon Zenke alabiliriz sezon sonunda http://4.bp.blogspot.com/-E0LutnC2_PU/TkG979RJd5I/AAAAAAAAANs/rn85_oeb-WI/s1600/simon-zenke_159661.jpg http://www.transfermarkt.de/de/zenke/profil/spieler_51285.html Sözlesmesi bitiyo 2012 de cok hizli bir futbolcu sivasspora karsi oynadigi futbolunu begendim GokhanTurna 22.12.2011, 21:12 Aslinda Simon Zenke alabiliriz sezon sonunda http://4.bp.blogspot.com/-E0LutnC2_PU/TkG979RJd5I/AAAAAAAAANs/rn85_oeb-WI/s1600/simon-zenke_159661.jpg http://www.transfermarkt.de/de/zenke/profil/spieler_51285.html Sözlesmesi bitiyo 2012 de cok hizli bir futbolcu sivasspora karsi oynadigi futbolunu begendim Elimizde Zenke ile aynı özelliklere sahip Eneramo var. Ve Eneramo Zenke'den daha kaliteli. Aynı tip forvetlere bence gerek yok. mustafa_kavak58 22.12.2011, 21:27 Elimizde Zenke ile aynı özelliklere sahip Eneramo var. Ve Eneramo Zenke'den daha kaliteli. Aynı tip forvetlere bence gerek yok. zenke eneramodan 2 kat daha hizli ve adam eksiltebiliyo ikisi beraber oynayamazlarmi GokhanTurna 22.12.2011, 21:30 zenke eneramodan 2 kat daha hizli ve adam eksiltebiliyo ikisi beraber oynayamazlarmi Forvet değil ama Sabride hızlı ve adam eksiltebiliyor ee sonuç ? Kibrisli 22.12.2011, 21:50 Transfer politikası şudur gardaşlar. Uğur Uçar alınır as oynayan uğur kavuk yedek olur. Mustafa Sarp alınır Mehmet Nas yedek olur. Juan Martin alınır Pedriel yedek olur. Göndermenize gerek yok. Sayılan futbolcular iyi yedekler olur kısacası. halilxx58 22.12.2011, 22:23 Forvet değil ama Sabride hızlı ve adam eksiltebiliyor ee sonuç ? sabri gibi elemanimiz olsa daha ne????? :D gercek ya bize gelse keske, artik G.Saray'da forma sansi cok zor bulur ;) 58megayigido 22.12.2011, 22:51 bence takımda gönderilmesi gereken 2 oyuncu var biri Pedriel (robot) ikincisi borjan (maceracı) 4eylül 22.12.2011, 23:22 yorumlarda hep oynayan oyuncular gönderiliyor ilk önce oynamayanları gönderelim keita diallo tomas rasmusmen ... benozgurr 22.12.2011, 23:47 değerlendirme : Kalede bence borjan kötü kaleci değil ancak daima hocaları tarafından uyarılması ve destek olunması gerek, defans oyuncularında bence pek problem yok genelde uyumlu oynuyolar biraz faty agır gibi kalıyodu ama sanırım oda oynadıkça açılıyo ibb ve samsun macında iyiydi, Bazen murat kademe hatası yapsada oda navratilin yanında pişer umarım. sivassporun asıl problemi ön liberolarda ve beklerde aslında gayet mücadeleciler ancak sadece mücadele ile de ortalarda bulunabiliriz kadir, mehmet nas,rada, kıvanç saglam oyuncular gerekırse tekmeye kafa sokacak oyuncular ancak takım sıkıştıgında da yerı gelınce gol atmak lazım rakıpler forvet oyuncularına veya takımda sıvrılmıs oyunculara önlem alıyorlar onların oyununu çözmek için gerektiğinde ön liberolar devreye girmeli sag bek hayrettin sol bek ugur girmeli fazla deıl bugun ön liberolardan biri beklerden biri birer mac kazandırsa 30 puanımız olurdu, örneğin bir gökhan gönül ya da ebue veya cristian.bakın mehmet nas cıktı ordu ve samsuna gol attı ve 2 sini de kazandık. eger ki kafaya oynamak istiyosak oyunun iki yönünüde oynayacak ön libero ve bekler şart.kesinlikle yanlış anlaşılmasın ben oynayanlara kötü demiyorum sadece yukarılara oynayacak takım için yapılması gerekeni söylüyorum. Ayrıca cerny erman ve grosicki gibi 3 lü bi orta saha da hiç bi takımda yok 3 u de birbirinin yerinde oynayabilen anlaşabilen oyuncular, enaroma belki biraz agır gibi, gol vuruşu zayıf gibi ancak iyi yer tutuyor ileride topu iyi tutuyor alan boşaltıyor yer geldiğinde defanstan top çıkartıyor, bu sayede de erman cerny grosicki ye boş alanlar açılıyor, pedriel kötü değil ama biraz daha mücadele etmeli oyunda bazı maçlarda sonradan girdiği halde koşmuyo ancak top ayağına gelince bir şeyler yapmaya çalışıyor.Rasmussende belki duracağı yeri iyi biliyordu ama cok agırdı.ha bunu yazarkende sıvas da yasamıyorum belkı maclarına gıdemıyorum ama sivasspor paketim var tüm maçlarını izledim. kangallıwert 23.12.2011, 08:54 Transfer politikası şudur gardaşlar. Uğur Uçar alınır as oynayan uğur kavuk yedek olur. Mustafa Sarp alınır Mehmet Nas yedek olur. Juan Martin alınır Pedriel yedek olur. Göndermenize gerek yok. Sayılan futbolcular iyi yedekler olur kısacası. Anlatamazsin...Anlamak istemezler... HababamHa 23.12.2011, 10:11 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. Güzel yazmış güzel söylemişsinde ah bide sazın olsaymış.;) bunları gönderelim yerine yarım futbolcu al desem kaybolursun bol keseden atmak nekadar kolay. senin gibi ileri düşünceye sahip taraftarımız olduğu sürece sırtımız asla yere gelmez.:) OzkanBaskan 23.12.2011, 10:24 göndermek istemeyip kulubede oturtacağın topçuların maliyetlerini sanırım pek bilmiyorsun..O kadar para veripte kulubede oturtamazsın hocam ekrem5810 23.12.2011, 11:02 YAV İKİ KELİMEYİ BİR ARAYA GETİRİP KONUŞAMAYANLAR BURADA ASIP KESİYORLAR SİZ ŞİMDİ YILLARINI BU İŞE VERMİŞ ÖMRÜNÜ BU YOLDA HARCAMIŞ RIZA HOCA VE BENZERİ HOCALARDAN DAHAMI BİLGİLİSİNİZ BU İŞLER BOŞ ATIP DOLU TUTMAKLA OLMUYOR.ADAM CAHİL BULMUŞ SİTEYİ GELMİŞ AHKAM KESİYOR AHKAM KESENLERE SÖYLÜYORUM KİMSİN SEN KARİYERİN NE EĞİTİMİN NE FUTBOL BİLGİN NEDİR NEYE DAYANARAK UĞURDU FALANDI ADAMLARI HEDEF ALIYONUZ AKILLI VE SAYGILI OLUN HOCANIZ VE EKİBİ VAR...BU İŞLER İSTASYON CADDESİNDE ELDE TESBİH AĞIZDA CİĞARA DİLDE TERBİYESİZCE KÜFÜRLERLE OLTA ATMAYLA OLMUYOR.ADAM BİLMEM NE KÖYÜNDEN GELMİŞ DANA ÇOBANI İLKOKULU KUYAMAMIŞ ÇIKMIŞ YORUM YAPIYOR...GEÇ SEN ONLARI EMEĞE VE BİLGİYE SAYGILI OL. yigido yakup 23.12.2011, 11:18 ben bu sene takimda ilk 11de maca cikan oyuncularin hicbirinin gönderilecekler arasinda konusulmasini resmen hakaret vede küfür kabul ediyorum suan sadece 15 günlük devre arasi bu oyuncularla biz 24 puan topladik belki hakemler düzgün mac yönetseydi 30 olacakti. su varki oynamayan o kadar yabanci oyuncu varki onlari gönderilecekler arasinda konusulmasi gerekli giden rassmussen in de maliyetinin pahali olmasi vede iyi bir yedek olamamasindan gönderilmesi cok dogru karar. simdi oynayanlari degil gelecek olanlari konusmamiz lazim. beyler bu isler ne kadar para o kadar köfte aklinizdan cikarmayin calipso 23.12.2011, 11:37 kadroda sıkıntı yok..kaliteli bir defans stoper takviyesi ve olursada orta saha takviyesi yapılırsa faydalı olur.. yapılmazsada sorun değil takım iyi yolda bize düşen onları desteklemek.. form durumunu yükseltmesi gerekenler var sadece grosicki pedriel rasmussen gibi o kadar... ünisivas 23.12.2011, 11:44 SUAREZİN GİTMESİ GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SivassporunSesi 23.12.2011, 11:49 Bilgi toplamaya başladım abi...bir kaç güne kadar aldığım duyumları burada konu açıp paylaşacağım...Şu an görünen durum 2 yerli ve 1 yabancı transferi şeklinde...yabancı belki olmayabilir ama yerli 2 isim kesin gibi....Haberleri kesinleştirince burada paylaşacağım... Transfer fatihi DOGU_BEY iş başında çok teşekkürler yabancı acaba daha önce Türkiye'de oynamış mı ? adres58 23.12.2011, 11:54 Gidecek oyuncularımız zaruret halinde gitmeli, Gelecek oyuncularımız ise acil ihtiyaç dan alınmalıdır. Kafamıza göre kadro şekillendirmek sadece egolarımızın tatmini içindir. Fakat kulüp içi bünyesini bilmeyen bebek düşünceli kişilerdir bunlar. Adam almak sanki o kadar kolay, basit, çocuk oyuncağı... akifesk 23.12.2011, 12:30 1. uğur kavuk , mehmet nas ve pedriel bunların gitmesi söz konusu olamaz. 2. bunlar iyi oyuncular yada kötü oyuncular bu tartışılır. ama şu vakıt gıtmelerını beklemeyın. 3. uğur kavuk geldiğinden beri dan dun oynuyodu. bende dahil bi çok kişi uğur gitsin diye haykırırdı. adam bu sezon başında takıma kaptan oldu . 4. uğur bvu sene geldiğinden beriki en iyi oyununu oynuyor . boşuna uğuru tartışıp formu meşgul etmeyelim. bana Göre şu isimler gönderilmeli. *sandro mendonça * rada *keita *diallo mucahitbaba58 23.12.2011, 12:34 Eskifen hayalkafe vardi simdi oda yok kimden alacaz haberleri bilmiyom akifesk 23.12.2011, 12:48 Rada’ya izin çıktı ama..! Sivasspor’dan gidecek isimler listesinde Tomas Rada’nın adınında yer aldığı,ancak 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun gitmek istemediği öğrenildi. Sivasspor Teknik heyetinin “Gidebilir” raporu verdiği 28 yaşındaki Çek oyuncunun Sivasspor’dan gitmek istemediği belirtiliyor. Tomas Rada ile ilgili son kararın önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor. Vee Rasmussen’de gitti! Sivasspor’a İskoçya’nın Cetlik takımından gelen Morten Nicolas Rasmussen (26) dün Sivas’tan ayrıldı. Sezon başında Kırmızı-Beyazlı takıma gelen Rasmussen, fazla forma şansı bulamamış, ancak oynadığı maçlarda da 3 gol atarak takımına katkı sağlamıştı. Dün kulüp çalışanları ve Hürdoğan Spor sorumlusu Abdullah Yiğit tarafından yolcu edilen Rasmussen, Sivas’tan mutlu ayrıldığını ve kimseye kırgın olmadığını söyledi. Rasmussun,Bursa maçında 2 ,Ankaragücü maçında da 1 gol atmıştı. kaynak: hürdoğan rada bey gitmek istemıyomuş, tabı gitmek ıstemezsın rada bey yattığın yerden para alıyosun. ben olsam raday la maç başına anlaşırım oynarsan paranı alırsın oynamazsan BABAYI alırsın.... bence oynamasa bıle şutlanmalı kalabalık yapmasın .. rasmussen de gıttığıne göre artık forvet şart . belkı bu da john carew olur.. Gangstayigido 23.12.2011, 15:53 kaleciler : bence korcan geldi ve takimda kalacakdir ayrica borjan dan önce gönderilecek varsa oda atilla dir bunuda samsun maci destekler bir top bile cikartamadi boyu kisa refleksi zayif defans : sakatliklardan ve gidenlerden dolayi ziya murat navratil ve ugur kaldi bunlarada timurcin ve ali atam ida sayabiliriz sol beki ziya ve timurcinle idare ettik sag bektede ugur var pek sakatlanmiyor ali atam da 4-5 oynayacak kadar iyi ama göbekte iki futbolcuyla devam etmek cok zor göbeye bir transfer sart faty afrika kupasindaki yoklugunu dolduracak kadar orta saha : bunu ben söylemiyorum bütün futbol yorumculari söylüyor ligin en iyi orta sahasindan birine sahibiz kadir kivanc ve mehmet nasdan olusuyor göbek kadir banko oynuyor ama yanindaki nas ile kivancin sakatliklarini ve istikrarsizlarini göz önünde bulundurdunmu göbege biri alina bilir kanatlarda ise cerny nin uyumuyla gözülmüs görüküyor ve bir sakatlik durumunda pedriel ve erman kanatlarda iyi idare ediyorlar forvet : eneramo pedriel ve cihandan olusuyor cihan pek sans bulamiyor onun icin degerlendiremiyecem ama ikinci yari oda ilk onbire girmeye baslarsa forvet hatti bu devre arasi alinmasindan vasgecirebilir Not : gönderilmesi beklenen ve gidenleri yoruma katmadim Özet : kadromuz aslinda yeterli sadece fatynin yoklunda bir defans futbolcusu belki ugura alternatif ve kadirin partneri olan iki futbolunun istikrarsiz durumundan dolayi birde oraya bir transfer ayrica forvete bir transfer olabilir ama fazla gerek duymuyorum HALIL 23.12.2011, 15:59 Eskifen hayalkafe vardi simdi oda yok kimden alacaz haberleri bilmiyom var hala adini degistirdi simdi "dogu_bey" oldu kardesim meraklanma :D kangallıwert 23.12.2011, 17:06 Doğum Yeri: Gerede (BOLU) Doğum Tarihi: 15 Ocak 1988 Boyu: 182 cm Kg: 77 kg Pozisyonu: Orta saha/ orta saha sol Ayağı: Sol Kulübü: Ankaragücü Forma Numarası: 18 Alt Yapı Kariyeri: Ankaragücü (2001-2004) Profesyonellik Kariyerinin Başlangıcı: Ankaragücü (04.08.2004) Sözleşme Bitiş Tarihi: 31 Mayıs 2012 Futbolcu Temsilcisi: Tarık ÜSTÜN MURAT DURUER Serbest kalmış...... SivassporunSesi 23.12.2011, 17:46 Doğum Yeri: Gerede (BOLU) Doğum Tarihi: 15 Ocak 1988 Boyu: 182 cm Kg: 77 kg Pozisyonu: Orta saha/ orta saha sol Ayağı: Sol Kulübü: Ankaragücü Forma Numarası: 18 Alt Yapı Kariyeri: Ankaragücü (2001-2004) Profesyonellik Kariyerinin Başlangıcı: Ankaragücü (04.08.2004) Sözleşme Bitiş Tarihi: 31 Mayıs 2012 Futbolcu Temsilcisi: Tarık ÜSTÜN MURAT DURUER Serbest kalmış...... Almazlar hiç korkma nuri_58 23.12.2011, 20:50 kaleci : korcan gelirse iyi olur yoksa yerli bi kaleci almalıyız... defans : hayrettin 4 ay yok ... ziyada sakatlanır veya cezalı olursa alternatif yok ! defansa 2 takviye şart zaten ... orta saha : en az 1 takviye şart (kanatlara) forvet : rasmussenın gıtmesi kotu oldu...gerçi oynatmıodu rıza hoca...demekkı yenı forvet yolda :) Murat ARICI 23.12.2011, 20:58 ben sivassporun iyi transferler yapacağını düşünüyorum hatta bir yönetici az ama öz transfer yapacağız demişti. SivassporunSesi 23.12.2011, 21:40 Arkadaşlar Sivas herşeyin en iyisini yapacaktır. DOGU_BEYI nerdesin gözümüz yollarda kaldı açıkla şu isimleri. :D 58temha 23.12.2011, 22:36 Klasik Sivasspor tarafi sendromu yasaniyor yine..Devre arasi yaklasirkan oynanan üst üste 2 güzel mac sonrasi sampiyonluk hayallerine benzeer sekilde oyuncuya sahip cıkmalar...Lig baslasin 3 hafta sonra ahanda buraya yaziyorum her zaman burdan alintiyi yapmazsam adam degilim...Burda cıkıp yok su iyi su süper diyenler sadece 1 ay sonra görüşürüz bakalim 1 ay icinde gorusler nasil degisecek...[/B] Not:Oturup oyuncularim yanlislarini bekleyecek halim yok ama zaman herseyi gosterecek..Umarim yanilirim ama malesef sanmiyorum... ______________________________ ________________ Arkadaşım Sen Son Maçları İzledinmi İzlediysen Bidaha Dikkatli İzle Mehmet Nas Genç Bi Topcu Değil Pedriele Birşey Demiyorum Ama Uğur Kavuk Hakkında Çok Yanlış Düşünüyorsun Bu Arada Tek Senmi Doğru Biliyosun ??? Tamam Ozaman Sen En İyimizsen Tamam Ozaman Sene Sonunda O Pedrieli O uğur Kavuğu O Mehmet Nası Övmezsen 1 Ay Girmiyeceğim Bu Siteye !!! bulentt07 24.12.2011, 10:22 Konu ara transfer döneminde alınması gereken oyuncular ama herkes ugur pedriel ve mehmet nas'a takmıs.Benım transferden beklentım Bjk dan holosko ayrıca defansa transfer ıznı varsa murat duruer ve orta sahada oyun kurucu yabancı alınabılır.Uc tane nokta transfer bu lıgde bıze yeter bız uefa play offa kalırız ınsaallah. kangallıwert 24.12.2011, 16:00 Konu ara transfer döneminde alınması gereken oyuncular ama herkes ugur pedriel ve mehmet nas'a takmıs.Benım transferden beklentım Bjk dan holosko ayrıca defansa transfer ıznı varsa murat duruer ve orta sahada oyun kurucu yabancı alınabılır.Uc tane nokta transfer bu lıgde bıze yeter bız uefa play offa kalırız ınsaallah. Hocam holoskonun yıllık maasi 1.8 m euro yani Grosickiye bonservis olarak verilen paranin tam iki kati onu kafadan sil birkere...Murat Duruer'e gelince Eskisehir cok saglam teklif götürdü diyorlar bizim teklif götürdügümüz bile süpheli malesef...Ama ikisininde bize gelmesini isterim ozelliklede Holosko ligi perisan eder... 58 SiVaSıM 58 24.12.2011, 17:15 holoskoyu rıza hoca alsa süper olur sezer badurda geri gelsin akkara58 24.12.2011, 17:32 kamil 4 tane holosko eder kanat oyuncusu anlamında ama forvet diyorsanız olabiliri....jimnastikçiler satmaz zaten onu... DOGU_BEY 24.12.2011, 19:29 Transfer ve gidenler konusunda baya bir bilgi kirliliği ve yanlış bilgi var, öncelikle kim neden gönderildi, gönderilmesi düşünülen ve transfer yapılacak olanlar kimler bunları şöyle toparlayabiliriz: 1-Rasmussen, Mahmut Boz, ve Diallo ile yollar ayrıldı...Rasmussen devre arasına kadar gelmişti zaten opsiyon hakkı bizdeydi...İstenilse sezon sonuna kadar da uzatılabilir ve bonservisiyle alınabilirdi...Ama son haftalarda zaten hepimizin bildiği üzere kadroya giremiyordu...Diallonun zaten uzun süreli sakatlığı vardı, anlaşılarak gönderildi...Mahmut Boz da kiralıktı, istenilen verim alınamadığı için yollandı.. 2-Rada, Keita, Sandro kendisine kulüp bulmalarını söylenilen isimler...Bunların için de kaleci Borjan da geçiyor; yalnız Borjanın gitmesi veya kalması durumu şu an belirsiz...Bunlar dışında 1-2 tane genç oyuncu da 2.liglere kiralık verilecek...(Burçağ bunlardan biri) 3-Alınacak oyunculara gelirsek...3 veya 4 transfer yapılacak...Transferlerde yurt içi rota ağırlıklı olacak...Duruma göre bu 4 oyuncudan 1 tanesi yabancı olabilir...Şu an için kesinleşen bir isim yok ancak temasta olunan -özellikle yerli-futbolcular var...Daha önce sitede adı geçen macar ligindeki Brezilyalı da silva gündemde değil...Yapılacak takviyelerde öncelik savunma ve forvet hattı sonrasında ise uygun olursa ortasaha...Bu hafta içinde isimler belli olmaya başlar...Kesin isim alınca paylaşacağım, saygılar... eyuphulagu 24.12.2011, 20:40 Rada gitmek istemiyor;niye istesin ki kendi ülkesinde burada kazandığının en fazla 3 te birini alır..Rada hem ön libero,hem de stoper kesici oynayan,topu oyuna iyi sokan bir oyuncu..Boyu da 1.90 ..Bu fizikte iyi bir oyuncu alsanız kaça alırsınız?Sivasspor Rada nın daha iyisini ancak Avrupa nın iyi takımlarından en az 3-4 milyon euro vererek alır....Faty uzun süre;eğer takımı finale kalırsa Afrika kupasından dolayı ligde 9-10 maç kaçırabilir..İlk turda bile takımı elense e n az 5-6 maç oynamayacak.Faty nin yokluğunda defansta sadece MURAT,Navratil kalıyor...Rada yı gönderirsek olası bir sakatlıkta defansta oynatacak adam bile bulamıyabiliriz..Kaleci Borjan henüz 23 yaşında 1.95 boyunda hem de milli takım kalecisi..Ayrıca bu kaleci Sırbistan vatandaşı olup Sırp milli takımında oynamayı bile reddetmiş..Sırplar acaba bu kaleci de ne gördüler ki vatandaş yapıp gelecekte milli takımlarında oynatmak istiyorlar?Sivasspor bu kaleciyi gönderirse büyük hata yapar?Eğer Rıza Hoca Korcan a yer açmak için Borjan ı gönderiyorsa bence çok yanlış..Çünkü Korcan Kiralık bir oyuncu ve sözleşmesi bu yıl bitiyor..Seneye bize zor verirler gibime geliyor..Borjan ise bu takımın tam 4 yıllık mukaveleli oyuncusu...Sivasspor dimyatla Pirince giderken elindeki bulgurdan da olacak..Gönderilecekse Atilla gönderilmesi;çünkü Atilla tam bir 2.lig kalecisi...32 yaşındaki bir kaleci bize kaç yıl hizmet edebilir ki?Sivasspor bu saatten sonra Borjan dan daha iyi bir kaleci bulamaz...Niye Borjan ı yıl sonuna kadar izleyip kararı yıl sonunda vermiyoruz...Dereyi geçerken hiç at değiştirilir mi?Bir kaleci oynaya oynaya hem tecrübe kazanır hem de kendine güveni gelir..Borjan ı her hatalı gol yediğinde dinlendirirsen nasıl kazanabilirsin?Geçen yıl Korcan hatalı goller yemesine rağmen Rıza Hoca hep oynattı ve sonunda takım ve Türk futbolu iyi bir kaleci kazandı...Bu yıl her şey değişti...Üstelik Korcan ın durumu hala belirsiz ,morali bozuk kafası da karışık..Şubatta mahkeme nin de başlayacağını düşünürsek Korcan sürekli mahkemeye gidip gelmekten kendisini maçlara nasıl verecek..Bu şartlarda Sivasspor Borjan ı gönderken 1 değil 3 defa düşünmeli....Rıza hoca istediği kadar sistemime uymuyor dese de ben Keita yı geldiği günden beri çok beğenen biriyim..Sivasspor eğer hala süper ligde oynuyorsa Muhsin Hocave Mesut Bakkal zamanında Keita nın orta sahadaki müthiş mücadelesine ve Cihan ın kritik maçlarda attığı gollere borçlu...Onun için Keita ya uzun zamandır şans vermeden bu oyuncu sistemime uymuyor demek çok yanlış..Hele hele M. nas sistemime uyuyor,Kadir Uyuyor deyip Keita uymuyor deniyorsa bu söze kargalar bile güler...Önce o oyuncuya gerekli şansları vereceksin eğer başarısız oluyorsa ,takıma zarara veriyorsa o zaman istediğini yapabilirsin...Rasmussen olayında da hata yapıldı;Bu oyuncuyu 2milyon euro bedel opsiyonla alıyorsun 2. ayrı geri gönderiyorsun;sebeb bonservisi pahalıymışda mış mış.. O zaman adama sormazlar mı alırken bu durum aklına gelmedi mi diye...Bir de gelecek oyuncuların durumu var:Eğer gelecekler gidenlerden iyi çıkmazsa işte o zaman yapılanlar çok fazla eleştiri alır...Bakalım kimler alaınacak hep beraber göreceğiz? sivasfutbol 24.12.2011, 22:16 sivasspordan devre arasında iyi transfer beklemiyorum cünkü gecmişte alınan oyuncular ortada sandronun bu takımda ne işi var külübün parası bu kadar bolmu külüp bulması istenmiş nasıl olsa yiyip icip yatıyorlar külüb bulamadım diyecekler ve yatmaya devam oh ne güzel sivasspor hacı baba tekkesimi olduya alt yapıdanoyuncu cıkardında bir işe yarasın ziya gibi mesela ... SivassporunSesi 25.12.2011, 07:59 3-Alınacak oyunculara gelirsek...3 veya 4 transfer yapılacak...Transferlerde yurt içi rota ağırlıklı olacak...Duruma göre bu 4 oyuncudan 1 tanesi yabancı olabilir...Şu an için kesinleşen bir isim yok ancak temasta olunan -özellikle yerli-futbolcular var...Daha önce sitede adı geçen macar ligindeki Brezilyalı da silva gündemde değil...Yapılacak takviyelerde öncelik savunma ve forvet hattı sonrasında ise uygun olursa ortasaha...Bu hafta içinde isimler belli olmaya başlar...Kesin isim alınca paylaşacağım, saygılar... DOGU_BEY Kemal Çağlayan demiştiki sözleşmesi olan oyuncular acaba bir bilgin var mı ? Fesihli oyuncular gelmez demi. bulentt07 25.12.2011, 14:09 Ben holosko kadroya gıremıyor belkı Rıza bjkyı ıkna ederse kıralık olur enazından o yuzden onermıstım yanı bonservısı alamayız o kesın.Borjan cok genc Akın yıllarca yedekte olsa kaldı Atılla yerıne borjan kalsın daha ıyı olur korcan borjan ne uyumlu olur:) V1CT0RY 25.12.2011, 14:46 Kesinlikle Verim Alamayacağımız YABANCILARIN Transferine Karşıyım... Rada , Sandro , Keita , Diallo , Rasmussen , Borjan !!! Nedir Bunlar Kardeşim??? Hangisinden Ne Verim Aldık Muallak... Kulübün Paralarını Sahada 10 Dakika Bile Ter Akıtmayan / Sivasspor'da Oynamayacak Kapasitedeki Yabancılara Vermek Zoruna Gider Her Sivaslının.... Korcan Oynamayacaksa Acilen 1 Kaleci 1 Sağ Bek 1 Kaliteli Libero 1 de Forvete İhtiyacımız Var... Yigido DogaN 25.12.2011, 14:57 bjk holoskoyu vermez zira Q7nin yedegıdır.... amaaa orada bir MEHMET AKYÜZ VARKİİ ARKADAŞLAR TAVSANLIDA MAÇLARINI TAKIP ETMISTIM SÜPER YETENEK ORADA KAYBOLUP GİDECEK AMA BİZDE OLSA ENERAMONUN ARKASINDA SUPER İŞ GÖRÜRR... zaten mevkiisi forvet arkasıdır.. bununharicinde sagbek... sol bek özellikle ön libero kadirin mevkisine ...defansif yönü kuvvetli bir ortasaha uzun olmalı zira hava toplarından gelen atakları karsılayamıyoruz orta sahada... kangallıwert 25.12.2011, 15:31 Rıza hoca Tanju, Burak ve Atıncı istiyor...Arkadas aldigim bilgi bu yonde..Zaten sene basinda Burak icin baya ugrasmisti ama bize gelmemisti... Not:Oyuncular kiralik olarak istenmis... Dipnot:Burak sag acik ve forvet arkasi oynar..Fizigi pek yoktur ama yetenegi Alex kadar var diye bilirim...Tanju sol ve sag bekte gorev alabiliyor..Rapid Wien'de gecen sezon 40 macta oynamisti ama İsmail'i ve Hilbert'i kesemedi sürekli a2 de oynuyor..Atınc stoperde oynuyor boyuna gore hızlı oyuncu ama direk ilk 11 de oynayamaz muhtemelen yedek olarak alinacaktir... 58MUAMMER58 25.12.2011, 15:32 ÖNCELİKLE gönderilen oyuncuların çoğu sivassporun bu ligde oynamasında emeği gecen oyuncular hepsine tesekkür ederim sezon başında yolları ayırdığımız agbetu bile 12 puan kazanmamıza sebeb oldu cihan yılmazın attığı kritik goller olmasa bank asyadaydık gerek şampiyonluğa oynadığımız gerek düşmemeye calıştığımız dönemde diallonun katkılarını unutabilirmiyiz ya keitanın kadirle uyumlu olarak nasıl ligde kalmamıza katkı sağladığını unuttukmu rada gecen yıl çok katkı sağladı yani kimse yattığı yerden para kazanmadı sadece kerim sandro tam transfer komedisi oldu borjan hernekadar hatalı olsada biraz tecrübe kazansa iyi kaleci olabilecek kapasitede rasmüssen yeteri kadar fırsat bulamadı ara transferde gelecek oyuncular sehre takıma hemen uyum sağlıyabilecekmi muamma gidenleri ararmıyız bilmiyoruz yerlerine yeni adam almazsak kadromuz son derece yetersiz kalacaktır hayrettin gitti fatydende baya yararlanamıycaz bekleyip görelim bakalım bana göre iyi tecrübeli kaleci fırsatçı golcü hızlı forvet teknik kapasitesi iyi ara pasları iyi yapan frikikleri iyi kullanan ortasaha alırsak sivassporumuzu kimse tutamaz Ensar 25.12.2011, 15:35 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse Takimlari Kalecileri.Manisa'da ,Antep'de Karcemarskas...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri..Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari.Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas.. Takimlarin Forvetleri..İ.B.B'de ,Antalya'da,Necati.Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac..Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz __________________ Baskalarinin nasil oldugunu degil kendi takimina yorum getireceksin baskasi beni fazla baglamaz iyi yada kötü. Ben kendi takimimda su mevkilerde cok hatalar gördüm burdaki boslukar ara transferde nokta transferler olursa takimin iyi bir yolda gidecegine ve ilk 8 girecegine inaniyorum. 1-Kaleci her macda basit goller yiyor 2-iyi bir defans oyuncusu fizigi güclü kafada basarili ve fazla hata yapmadan 90 Dk,yi tamamlamasi iyi paslar cikarmasi.3-iyi bir golcü Santrofor bize mullaka gerekli cok hizli olmasi ve kafa toplarinda nokta vurusu yapan ayagini iyi kullanan bir futbolcu fazlaya gerek yok takimi bozar gecenseneler bunun acilarini gördük cok fazla Transfer yaptik takim ruhu bozuldu. Nokta transfer yapilsin benim sahsi görüsüm bu yazdiklarima katilmayan olabilir iyisini tartisarak bulabiliriz.Lafin kisasi 3 iyi Transfer mutlaka olmali bu ligde kalmak cok zor iyi futbol oynamayan iyi Transfer yapmayan Bank asyaya gider saygilar. balmandol 25.12.2011, 16:05 Bence takım çok iyi yolda şu aralar..Sizlerin beğenmediği Uğur son haftalarda harikalar yaratıyor..Mehmet Nas bence tam bi görev adamı ve son iki hafta o çabasını 2 güzel golle süsledi.Pedriel çok yüksek kalitede bi oyuncu değil doğru..Ama tam bi görev adamı..Hoca hangi görevi verse yapmaya çalışıyor.Siz nasıl olurda bunları kafanza göre gönderirsiniz yaa..Paran yok,pulun yok ne yazıkki futbolcuların istediği ortam yok şehrimizde ve hala inadına bunları yazıyorsunuz.Allah aşkına bıkmadınızmı Yaa Bu UĞUR,PEDRİEL VE MEHMET NAS'I eleştirmekten.O zaman siz alın getirin kardeşim..Parasınıda ödeyin hocada takıma koysun oynasın..OLMAZMI..? balmandol 25.12.2011, 16:08 Bu takıma Kaleci lazım değil..Korcan geliyor o bize yeter fazlasıya..Ve göreceksiniz geçen yıllardan daha iyi olacak inadına..İyi bi sağ bek,iki tane orta saha ve birde alternatif sol bek lazım..Orta saha da özellikle pasör ( oyun kurucu ) rolunde biri olmalı..Kangallıwert ve Ensar..Artık siz bi el atarsınız maddi konuda :) mishka 25.12.2011, 16:26 Kiralık futbolcu alınmasına karşıyım. Beşiktaşa futbolcu yetiştirme departmanı değil burası. Bir diğer konu ise Korcan çok üst düzey bir kaleci zaten değil. Ayrıca bu kafa karışıklığı performansını etkileyecektir. halilim5858 25.12.2011, 17:12 lig tv haber sitesinde bu haberi buldum Bu arada Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu'dan siyah beyazlı takımdaki Burak, Burak, Tanju ve Atınç'ı istedi. mustafa_kavak58 25.12.2011, 17:24 lig tv haber sitesinde bu haberi buldum Bu arada Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu'dan siyah beyazlı takımdaki Burak, Burak, Tanju ve Atınç'ı istedi. ben ligtv de buladim linki varmi SivassporunSesi 25.12.2011, 18:08 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=104420 Haberin linki DOGU_BEY 25.12.2011, 18:13 bucadan jebrin 5 yıllığan tsde...alper potuk 4 milyon euroya fbde...bjkden burak kaplana kiralık olarak Sivasspor talip, son söz tayfur havutçunun... SivassporunSesi 25.12.2011, 18:17 Sivassporumuz , Lig Tv'nin resmi sitesinde çıkan habere göre Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu'dan siyah beyazlı takımdaki Burak, Tanju ve Atınç'ı istedi. Biliyorsunuz Burak'ı sezon başında istemiştik.Tanju ise geçen sene Rapid Wien ile yaklaşık 40 maça çıktı.Atınç uzun boyuna rağmen hızlı bir oyuncu ön yargılı olmamak lazım sadece haber ayna26 26.12.2011, 09:32 Ara transfer döneminde mevcut kadroya en çok katkısı olacak eksik yanları kapatacak oyuncu alınmasının daha mantıklı ve makul olduğu aşikardır.Oyuncu adı zikredilerek, şu gitsin bu gitsin, şu hiçbir katkı sağlamadı falan tarzındaki yorumlardan kaçınılması gerek, Mevcut kadroda başarılı maçlar çıkaran oyuncularla ilgili negatif yorumlarda bulunmak sanırım futbol ahlakı açısından uygun olmasa gerek, takımın başarısında kişilerin değil takımın adının ön planda tutulması gerek, aynı şekilde de başarısızlıkta da takımın adının zikredilmesi gerekir.Transfer ara dönem olunca sanırım en iyi transfer mevcut kadrodaki oyuncuları elde tutabilmek olmalı, yoksa transfer edileceklerin şu an ki kadrodakilerden daha üst düzeyde olacağı da muamma... ünisivas 26.12.2011, 09:59 Yorumların cogunda Mehmet Nas,Pedriel,Ugur Kavuk tartirmasi yapilmis..Cok gereksiz bir tartisma cünkü bunlarin Sivasspor'u gectim hicbir Süper Lig takimda oynayacak oyun zekasi,yetenegi YOK! Artik sunu gorun...Kısa bir ornek vermek gerekirse.. Takimlari Kalecileri....Manisa'da İlker,Antep'de Karcemarskas ...Bizde Atilla ve Borjan saatli bomba.... Takimlarin Sag Bekleri...Antalya'da Ali Tandogan,Manisa'da Ömer Aysan Bizde Ugur Kavuk... Takimlarin Orta Sahalari..Manisa'da Yigit,İ.B.B'de Holmen,Ordu'da Culio Bizde Mehmet Nas... Takimlarin Forvetleri...İ.B.B'de Webo,Antalya'da Necati,Mersin'de Nobre,Manisa'da Isaac ...Bizde Pedriel.... Bunu neden yazdim ;örnek verdigim takimlar puan olarak asagi yukari bizle ayni seviyedeki takimlar iste nedenleri bu dedigim su 4 mevkideki sorunlardan dolayi biz onlarla esit gibiyiz...4 Mevkide sorun cozulurse o takimlarla bizi ayni cümlede bile kullanilmayiz.. __________________ Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar. sonuna kadar katılıyorum çok güzel yorumlamıssın.... kadir984 26.12.2011, 10:30 ARKADAŞLAR UMARIM NET BİLEĞİNE HAKİM BİR ORTA SAHA ESKİ BUCA SPORLI JEBRİN OLABİLİR. FORVETTE HIZLI VE ÇEVİK BİR FORVET BİR NEVİ HOLOSKO AYARINDA SAVUNMAMIZA KALİTELİ BİR SOL KANAT HAYRETTİNİN YERİNE djsivaslim58 26.12.2011, 12:27 SERBAY YAĞIZ - Konyaspor 1991 Sivas İmranlı doğumlu, üç sezondur Konya’da. İki sezon A2 maçlarına çıktı ve Aybars gibi A2 liginin en golcü isimlerindendi. Ayrıca geçen sezonun son maçı olan Galatasaray-Konyaspor maçında hocasından şans bulmuştu. Bu sezon A takıma alındı. Serbay her hareketiyle kalitesini gösteren bir forvet elemanı. Serbay, güçlü, hızlı ve teknik bir yapıya sahip, bu sezon attığı röveşata golü ile epey konuşuldu. Serbay’ın mayası çok iyi, iyi bir öğretmenin elinde şekilleneceğine inanıyorum. Umarım çok çalışır ve Türk futbolunun en eksik yönü olan forvet mevkii iyi bir alternatif kazanır. eyupk 26.12.2011, 13:24 bucadan jebrin 5 yıllığan tsde...alper potuk 4 milyon euroya fbde...bjkden burak kaplana kiralık olarak Sivasspor talip, son söz tayfur havutçunun... yine mi kiralık oyuncu of :mad: mustiiic 26.12.2011, 14:53 nerede saçma sapan yorum var yapıyorsunuz. onu beğenme bunu beğenme . o zaman sen çık oyna. davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir . boş konuşmayın yaratıcı olun. mehmet kötü, ali kötü veli kötü,. ver o zaman parasını al getirdeliyi oynatsınlar. boş laf üretmeyin. adam gibi destek olun yeter. kafa yorunlar yoruyor. sizin gördüğünüzü herkes görüyor. bununda farkına varın. mustiiic 26.12.2011, 14:55 herkes işini yapsın. sen adam gibi taraftarlığını yap. hoca da adam gibi futbolcu alsın. ne kadar destek veriyorsun sivasspor'a da bu kadar çok eleştiriyorsun???.. boş keseden sallamak kolay. getir parasını gidip alsınlar sana bilmem kimi. insanları rencide etmeyin. o insanlar bizim formamız için ter döküyor. iyidir veya kötüdür. halilxx58 26.12.2011, 15:32 ben burdaki bir cok arkadasin aksine SU AN icin kiralik oyuncu konusuna ilimli bakiyorum (sizin görüsünüzüde anliyorum ve saygi duyuyorum..) durumumuz ortada ne olacagi belli degil, yerli oyuncularin bonservisi cok pahali... eger bu sike davadsindan allah korusun küme düsürülme gibi bir ceza alacak olursak oyuncular tazminatsiz kulüpten ayrilabilecek, ve bu bizim icin büyük bir maddi zarar olur.... benim fikrim oyunculari kiraliyalim ama satin alma opsiyonumuzda elimizde olsun.... Anadoluvoyages 26.12.2011, 15:41 5 Tl verip maca gelmeye nazlanan vatandaslara bakiyorum da futbol yorumcusu olmuslar. Bu takima fazla degil 3 takviye ile rahatlikla ilk 8 icerisinde bitiririz ligi. Burada yorum yazan arkadaslarin cogunlugu sanirim amatorde oynadigimizi hatirlamaz yasi itibariyle. Tel orgulerle tribun arasi dahi taraftarlarla doldurulurdu. Is isten gecmeden takimiza sahip cikalim ve lutfen 5 TL vererek tribundeki yerimizi alalim. Saygilarimla ahhguzum 26.12.2011, 16:15 5 Tl verip maca gelmeye nazlanan vatandaslara bakiyorum da futbol yorumcusu olmuslar. Bu takima fazla degil 3 takviye ile rahatlikla ilk 8 icerisinde bitiririz ligi. Burada yorum yazan arkadaslarin cogunlugu sanirim amatorde oynadigimizi hatirlamaz yasi itibariyle. Tel orgulerle tribun arasi dahi taraftarlarla doldurulurdu. Is isten gecmeden takimiza sahip cikalim ve lutfen 5 TL vererek tribundeki yerimizi alalim. Saygilarimla Çok doğru 5 tl veremiyormusunuz stad bomboş ya ben eskişehirdeyim adamlar biletler 50 tl iken full çakıyordu stadları şimdi 5 e düşürdüler ama stad köy stadı bildiğin...sesi yutuyor akustik yok yazık ya dolsun şu stad artık..... KoCaKuRT_ 26.12.2011, 22:15 Rıza Hoca A.Gücünden Hürriyeti istediğini söyledi eğer gelirse süper olur. babapiton 26.12.2011, 22:36 Srt ye telefon la katılan Rıza hoca Sol beke alternatif,Stoper,Defansif ortasaha ve belki forvet alabileceklerini söyledi ve Hürriyet,Bilica,Ankaragücünden alacakları nedeniyle serbest kalan solbek önlibero ve asıl mevkisi olan stoper oynayan Jan Rajnoch la ilgilendiğiklerini açıkladı... mustafa_kavak58 26.12.2011, 22:46 Srt ye telefon la katılan Rıza hoca Sol beke alternatif,Stoper,Defansif ortasaha ve belki forvet alabileceklerini söyledi ve Hürriyet,Bilica,Ankaragücünden alacakları nedeniyle serbest kalan solbek önlibero ve asıl mevkisi olan stoper oynayan Jan Rajnoch la ilgilendiğiklerini açıkladı... belki forvet mi elimizdeki forvetler suan eneramo pedriel ve cihan özkara bence bunlar yetersiz bitane kesin forvet transferi sart mustafa_kavak58 26.12.2011, 23:13 ibrahim akin gaziantepsporda İbrahim Akın Gaziantepspor'da Gaziantepspor, geçen sezon İBB forması giyen İbrahim Akın'ı kadrosuna kattı. Gaziantespor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Kulübümüz, 27 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu İbrahim Akın ile 3,5 yıllık anlaşmaya varmıştır. İbrahim Akın’a hoşgeldin diyor, kırmızı-siyahlı forma altında başarılar diliyoruz." denildi. İBRAHİM AKIN KİMDİR? 4 Ocak 1984 yılında İzmir’de doğan İbrahim Akın, futbol hayatına Altay alt yapısında başladı. 2001 yılında profesyonelliğe geçtiği Altay’da 3 sezon oynadıktan sonra 2004 sezonunda Beşiktaş’a transfer oldu. 2004-2007 yılları arasında Beşiktaş takımı ile çıktığı 76 maçta 13 gol kaydetti. 2007 sezonu başında İstanbul Büyükşehir Bld.Spor’a transfer oldu ve 94 maçta 24 gol attı. Son olarak İstanbul Büyükşehir Bld.Spor forması giyen Akın, sırasıyla U17-U18-U19-U20 ve U21 Milli takımları ve 9 kez Türkiye A Milli Takımı formasını giydi. kaynak ligtv Yigido DogaN 27.12.2011, 00:14 Ç.RİZEDEN ...BİKOKO...SÜPER YETENEK... DOGU_BEY 27.12.2011, 00:21 murat duruer Sivasspor yolunda, son anda bir aksilik (para konusu) çıkmazsa ve başka bir kulüp devreye girmezse bu transfer gerçekleşebilir...zira hayrettinin sakatılanmasıyla sol tarafa transfer ihtiyacı doğdu...bundan başka hürriyet içinde görüşmeler var ama ts ve başka klüpler de hürriyet ile ilgileniyor...carew ismiyle ilgili bilgim yok, daha önce robak ismini duymuştum ama şu an ne durumda bilgim yok...ayrıca g.birliği sözleşme uzattı gerçi ama andre kulusic ile de ilgilenmiş kulüp...bu arada bilica da yeniden gündemde....kesin isimler bu hafta netleşecek çünkü bu sene ara transfer dönemi çook kısa..yalnız murat duruer transferinin gerçekleşme ihitmali şu anda yüksek... cihan yılmaz orduspor yolunda, kerim zengin antep yolunda... 58MUAMMER58 27.12.2011, 00:37 GEÇEN SEZON konyanın ortasahasında oynayan PETER GRACİAS çok iyi ortasaha gollerde atabiliyor maliyetli olduğunu sanmıyorum o konyanın dandik kadrosunda bile iyi işler çıkarttı sivassporda çok faydalı olacağına inanıyorum -keşke hocamız görse değerlendirse şarkışla 58 27.12.2011, 00:45 Bu kadar adam gönderileceğine göre demekki4-5 topçu alacağız. threestar58 27.12.2011, 02:36 kerim zengin gaziantepspor,la anlasmis yeni takiminda basarilar dilerim dogan5880 27.12.2011, 02:43 ben rıza hocanın yerınde olsam zor ama karabukten sernatı alırım tam topçu adam bu buyuk takımlar neden almaz bu adamı anlamadım bı tuturmuşlar abramat Elbeyliliyiz 27.12.2011, 07:17 Su ugura Haksizlik yapmayalim adam asist bile yapiyor artik!!! sefacoban58 27.12.2011, 11:53 Trabzon'da sürpriz aday Takviye çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da savunma hattı için sürpriz bir aday gündeme geldi. Bordo-Mavililer’in, bu sezon Sivasspor’da yıldızı parlayan Murat Akça ile ilgilendiği öğrenildi. Galatasaray altyapısında yetişen, ancak şans bulamayınca yuvadan ayrılmayı tercih eden genç stoper, son haftalarda Yiğido’nun çıkışında önemli rol oynadı. 21 yaşındaki futbolcunun, defansta yerli oyuncu sıkıntısı çeken Karadeniz temsilcisinde Giray’a alternatif olarak alınacağı belirlendi. Murat’ın da bu transfere sıcak baktığı, gelen haberler arasında. SAKARYA750 27.12.2011, 17:41 1-SİVASSPOR GELECEĞE YÖNELİK OYUNCU TRANSFERİ YAPSIN.(1-2 SENE OYNAYACAK YILDIZ ALACAĞINA 5-6 SENE OYNAYACAK GENÇ ALSIN DAHA İYİ) 2-GOL YEME SORUNUNA ÇÖZÜM BULSUN. (SAVUNMAYA GOL YEMEYİ AZALTACAK TRANSFERLER YAPILABİLİR). 3-RIZA HOCA TAKIMIN BAŞINDA KALSIN. (SONUÇTA SİVASLI SONUNA KADAR DESTEKLENMELİ) 4-TARAFTAR DA GEREKEN DESTEĞİ VERSİN. (ÖZELLİKLE DIŞ SAHA MAÇLARINDA ETKİN OLUNMASI LAZIM). 2008 YILINA DÖNMEZSEK BEN DE BİŞEY BİLMİYORUM. YANİ İLK 4 E OYNARIZ. 58DK 27.12.2011, 17:48 Gol yememizin en büyük etkenlerden birtanesi ortasahanin defansif olarak cok zayif olmasi. Ortasahanin ortasi hakkatten cok zayif, bize Emre Belözoglu gibi hem ofansif hem defansifi güclü olan bir futbolcu lazim ortaya. Yani demek istedigim gol yememizin sadece kaleci ile defansin sucu degil ortasahaninda büyük bir rolü var. 58MUAMMER58 27.12.2011, 20:30 sivasspor defansını bu kadar kötülemenin anlamı yok yediğimiz gol belki çok olabilir doğrudur şunuda unutmamak lazım bu takım aleyhine en çok penaltı çalınan 7 penaltıyla 5 tane golü penaltıdan yedik eskişehir maçında adi bir hakemin yavşak yönetimine kurban gittik 4 yedik kayseri maçındada hekem direncimizi kırdı beraberliği sağlıyacak sanslarıda bulduk kaleci 3.yemese hersey baska olurdu şikeden düşeceğimiz haberleri filan takımın oyundisiplininden kopmasıyla 6 gol yedik asabibaba 27.12.2011, 20:41 Alper Potuk'tan neyi eksik Kara Murat'ın versinler 5 milyon avro 10 tane Murat daha buluruz bulunmaz Bursa kumaşı değil ya bilader :D:D darkfanatic 27.12.2011, 22:26 Alper Potuk'tan neyi eksik Kara Murat'ın versinler 5 milyon avro 10 tane Murat daha buluruz bulunmaz Bursa kumaşı değil ya bilader :D:D Alper'in 5 m vermesi zamaninda bjk nin tabata ve ismaile 15 m euro vermesinin acik ornegidir...Ayrica Murat bu ligde iyi para edebilecek türk stoperlerdendir..1-2 sene daha kalmali.. kangallıwert 27.12.2011, 22:30 Kerim Zengin -----> Gaziantep Ibrahim Akin -----> Gaziantep Alper Potuk ----->Fenerbahçe Torric Jebrin -----> Trabzonspor Eren Albayrak-----> Orduspor (kiralık) Tom da Silva -----> İ.B.B (Bu cocukta is var demisti dersiniz sonra) Ömer Alp Kulga -----> Orduspor (Kiralık) Diego Biseswar -----> Kayserispor Mustafa Sarp ----->Karabük Tonia Tisdell Tonia Tisdell -----> Mersin İdman Yurdu Kamil Ahmet Çörekçi -----> Kayserispor Umut Sözen -----> Kayserispor redbull58 27.12.2011, 22:43 Arkadaşım geçen senelerde tamam Uğur Kavuk gerçekten sıkıntılıydı ama bu sene Uğuk Kavuk görevini layıkıyla yerine getiriyor neden bu kadar bu adamın üstüne gidiyorsun anlamış deilim.Taraftar olarak en iyi yaptigimiz sey oyunculari asalamak oysa onlar bizim icin her hafta 90 dk canla basla ter döküyorlar biz taraftarda ayda bir maca gelip futbolculara bol kesseden atip tutuyoruz....bu sene benim en begendigim oyunculardan ugur kavuk adamin bi kere adi cikmis yazikkkk YÖRÜKOĞLU 27.12.2011, 23:10 eger ilk 8 icin mucadele edeceksek minimum 5 transfer lazım ve bunların en kotu 2 tanesi ilk 11 icin olmalı.kaleci kesinlikle sart takımımızın 1 numarası yok daha kim ne derse desin.defans bolgesine 2 transfer ve orta sahaya 1 transfer ve son olarak eneramonun yanında oynayacagı saglam bir transfer.uzun lafa gerek yok yonetimimiz herseyi soylicek ilk 8 mi istiyoruz yoksa son 2 seneki sivassporu tekrar mı gormek istiyoruz. Gangstayigido 02.01.2012, 16:13 sivasspor galatasaraydan serkan kurtulusla ilgeniyormus http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/01/02/serkana-uc-talip-var ozledımeskıyı 02.01.2012, 16:27 Hürriyet Güçer eskişehirsporla antrenmanlara çıkıyor siz neden bahsediyorsunuzu ya ? halilxx58 02.01.2012, 16:30 sivasspor galatasaraydan serkan kurtulusla ilgeniyormus http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/01/02/serkana-uc-talip-var genc ve yetenekli..................... ......... 58YIGIDO58 02.01.2012, 16:45 milan borjan gitsin ya cok kötü bir oyuncu aozdemir 02.01.2012, 16:50 takımla oynamayalım bence iyi bir kadromuz var. belki 1-2 iyi oyuncu alınabilir. 58hayati 02.01.2012, 17:52 hoca nediyosa doru diyor .etimiz ne budumuz ne ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diyor hoca güveniyoruz. ddolphiner 02.01.2012, 23:19 Sivassporda Ufuk Bayraktar Harekatı http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor-ufuk-bayraktar-geliyor-mu+/topic/ansicht_237_308_sayfa1.html SivassporunSesi 05.01.2012, 15:08 Sivassporda Ufuk Bayraktar Harekatı http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor-ufuk-bayraktar-geliyor-mu+/topic/ansicht_237_308_sayfa1.html Şu sayfada yazanlara inanmayın arkadaşlar ya onuda yazan taraftarlardan kişiler YÖRÜKOĞLU 07.01.2012, 00:33 Şu sayfada yazanlara inanmayın arkadaşlar ya onuda yazan taraftarlardan kişiler dogru haber duydugum kadarıyla anlasılmak uzereymis.2 saat oncede ztn kulubuyle sozlesmesini fesh etti.her an takımımıza katılabilir. akifesk 07.01.2012, 14:50 Transferde Jan Rajnoch dışında bi gelişme varmı acaba?? abdullahmkaya 07.01.2012, 16:07 İsim : Mevki: Maç: Gol: Asist: Takımı : Değeri : Nathan Júnior Fv 28 22 3 Serbest 450.000 € Tarmo Neemelo Fv 34 23 13 JK Kalju Nömme 350.000 € Albert Prosa Fv 37 24 9 FC Flora Tallinn 300.000 € Mamuka Gongadze Fv 25 21 3 D. Daugavpils 350.000 € Vitali Leitan Fv 33 22 6 Levadia Tallinn 300.000 € Ianis Zicu Fv 17 13 1 Pohang Steelers 2.600.000 € Timo Furuholm Fv 37 22 7 FC Inter Turku 850.000 € David Lafata Fv 22 21 2 FK Jablonec 1.400.000 € Aleksandrs Cekulajevs Fv 38 48 10 Bilinmiyor 500.000 € Jérémy Perbet Fv 24 22 2 RAEC Mons 700.000 € Henri Anier Fv 39 32 4 Viking Stavanger 300.000 € Not: Veriler 2010-2011 sezonuna aittir.Aleksandrs Cekulajevs Bu Sezon Altın Ayakkabı'da Birinci Oldu Öyle Bir Dolaştım.Merak Edenler Girip Youtubeden de izleyebilir.Bazılarınkikinin videosu var. the reaver 07.01.2012, 16:31 ufuk bayraktar Samsunla sözleşmesini feshetmiş ahhguzum 07.01.2012, 16:35 transfer yok carew falan hepsi asparagas haber...para yok diyor hoca bu şikeden dolayı dıjıturk de hıçbir kulube para ödemiyormuş:mad: ahhguzum 07.01.2012, 16:36 sadece alternatif olarak 2. ligden düşünebiliriz diyor ahhguzum 07.01.2012, 16:37 medya resmen dalga geçiyor bizimle oda haber yapmak zorunda... ahhguzum 07.01.2012, 16:37 rada çok kötü diyorlar rajnof oynuycak yarın mecburen SivassporunSesi 08.01.2012, 20:58 Transfer olacaksa mecburen yurtdışından olacak. Gurbetçi oyuncuları izlemek lazım.Kayseri'nin politikası gibi. yigidoyuzz 09.01.2012, 08:43 görüşlerimizi paylaşsak ne olacak bizzat televizyonda rıca çalımbay hocaya mesaj attım samsunspor bank asyadayken simon zenke ilgilenın alın dedik hangi taraftarımızın görüşlerine bakıpta futbolcu aldılar boş işler RIZA HOCA KIM ALIRSA KIMI DERSE KENDI TEKNİK HEYETLE KİME KARAR VERİRLERSE O GELİR TRANSFER OLARAK TARAFTARIN GÖRÜŞÜNE BAKMAZLAR..:confused: SivassporunSesi 09.01.2012, 18:36 Heralde transfer olmayacak DOGU_BEY haberin var mı ? Üstad halilim5858 12.01.2012, 15:20 transfer yada transferlerden haberi olan varmi acaba akifesk 12.01.2012, 15:30 takım iyi gidiyor transfer yapılmaz sanırım SivassporunSesi 12.01.2012, 16:11 takım iyi gidiyor transfer yapılmaz sanırım Ama transfer şart bunu herkes biliyor. ahhguzum 12.01.2012, 17:17 alternatif 2.ligden olacak....oda olursa para konusunda anlaşılırsa Külhan 12.01.2012, 22:05 Arkadaslar transfer dönemi basladi bizim sadece birtane oldu varsa digerlerini de ögrenmek hakkimiz degilmi ben yönetime saygi duyuyorum ama sormadnda edemiyorum zira sivasspora sonsuz bir askim var Külhan 12.01.2012, 22:13 [QUOTE=Külhan;761563]Arkadaslar transfer dönemi basladi bizim sadece birtane oldu varsa digerlerini de ögrenmek hakkimiz degilmi ben yönetime saygi duyuyorum ama sormadnda edemiyorum zira sivasspora sonsuz bir askim var inaninki sivassporun oynayacagi günü sabirsizlikla cekiyorum gurbethali buya macdan bir saat önce televizonun karsinda yerimi almaktan kendimi alamiyorum heleki kazandigimizda dünyalar benim oluyor o gece rahat bir uyku cekiyorum ooooooooh beeeee. yiğido58sinan 13.01.2012, 22:33 İşte Sivasspor Taraftarını İştahlandıracak Bir Forvet YANNİCK DJALO ! http://www.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv %3DjBgnAxdYTeQ&v=jBgnAxdYTeQ&gl=US yiğido58sinan 13.01.2012, 22:39 İşte Sivasspor Taraftarını İştahlandıracak Bir Forvet YANNİCK DJALO ! http://www.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv %3DjBgnAxdYTeQ&v=jBgnAxdYTeQ&gl=US DOGU_BEY 13.01.2012, 23:01 afrika kupası dönüşü keita artık takımda olmayacak...bu saaten sonra alınırsa yerli oyuncu alınacak...bank asyadan ve yurt dışından takip edilen yerli oyuncular varmış...bunlar da zaten alternatif olarak alınacak... nejmi58 14.01.2012, 02:16 İşte Sivasspor Taraftarını İştahlandıracak Bir Forvet YANNİCK DJALO ! http://www.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv %3DjBgnAxdYTeQ&v=jBgnAxdYTeQ&gl=US adam yarim senedir top oynamamis ve cok sIk sakatlaniyor... dogan5880 14.01.2012, 03:44 turkıyeden kımseyı almasınlar hepsı gezıcı topcu takımda huzursuluk oluyor adres58 14.01.2012, 08:27 Bu belirsizlikte, siz kulüp başkanı olsanız TRANSFER yaparmısınız... Ben olsam yapmam... Sivasspor Rajnoch gibi çok işimize yarayacak bir stoper alarak beni şaşırttı. Bakalım neler olacak... HALIL 14.01.2012, 20:14 ilk 5 zor acil takviye yapilmaz ise SivassporunSesi 15.01.2012, 08:51 afrika kupası dönüşü keita artık takımda olmayacak...bu saaten sonra alınırsa yerli oyuncu alınacak...bank asyadan ve yurt dışından takip edilen yerli oyuncular varmış...bunlar da zaten alternatif olarak alınacak... Hangi mevkilere olacak bu oyuncular + Rada , Sanro ve Borjan'ın işi ne oldu ? SivassporunSesi 15.01.2012, 09:48 afrika kupası dönüşü keita artık takımda olmayacak...bu saaten sonra alınırsa yerli oyuncu alınacak...bank asyadan ve yurt dışından takip edilen yerli oyuncular varmış...bunlar da zaten alternatif olarak alınacak... Hangi mevkilere olacak bu oyuncular + Rada , Sandro ve Borjan'ın işi ne oldu ? 58MUAMMER58 15.01.2012, 16:58 eğer bu takım ilk 4 için playof için oynıyacaksa kaliteli hızlı golcü ve ambrabat doka gibi iyi ortasaha lazım yok ligde kalalım ilk 8e girersekde girelim deniliyorsa kadromuz yeterli zaten rıza hocada adam almaya sıcak bakmıyor zaten bulursa iyi 2 tane genç alırmış bozatli58 15.01.2012, 19:17 emin adımlarla ilerliyoruz hedef şanpiyonluk aslında biz her takımı yenecek gücümüz var ah şu hakemler olmasa eyuphulagu 15.01.2012, 22:38 Hmen hemen her mevkide oynayacak kalitede tecrübeli genç oyuncular var..Yalnız bu takımın tekrar söylüyorum orta sahada neyin görevi görecek iyi bir oyuncuya ihtiyacı var..Erman ın koybolduğu maçlarda onun yermne oynayack bir oyuncumuz olmadığı için çoğu maçta 80-90 dak. oynatmak zorunda kalıyoruz..Aslında bjk daki Burak KAPLAN keşke bonservisi iel alınsa Erman ın iyi oynamadığı veya oyuncdan düştüğü maçlarda çok işimize yarardı..Eğer yurtdışında oynayan gurbetçilerden orta sahada 10 numara oynayacak bir oyuncu alınabilse çok yi olacak...Eğer Rıza Hoca M. Ali'ye güvenemiyorsa Sağ kanada da yine gurbetçi oyunculardan bir alternatif alınabilir...Kaleci Atilla da h,iç güven vermiyor;bilhassa üstdüzey maçlarda çok kritik hatalar yapıyor...Gerekirse Borjan tekrra denenmel,i ya da riske girip Nihat oynatılmalı...Keşke paramız olsa da orta sahaya Grosecki,Cerny kalitesinde 10 numara oynayacak genç bir oyuncu alabilsek... şarkışla 58 15.01.2012, 22:45 Ah şu Amrabat yada Orduda ki gs den kiralık Cluo ne süper olurdu yav.Eneramo-Grosicki-Cherny ye ne ara toplar atardı be. yiğido58sinan 16.01.2012, 03:40 herşeyden önce eneramo ve ermanın sözleşmelerini tazelemek lâzım. Onun dışında öyle acil yapılması gereken transfer yok şu an. ayna26 16.01.2012, 08:11 Şu an ki kadroki futbolculardan daha iyi formda olan bir oyuncu bulunursa - ki bu da çok zor- transfer olabilir ama ekonomik manada iyi tarnsfer yapabilmek ara tarnsfer döneminde zor,lig sonunda ancak olur bu.Şimdi her zaman dediğim gibi en iyi transfer kadroda yer alan bir oyuncunun formda olmasıdır.Sol kanatta sıkıntı vardır şu an kaan oraya monte edildi, en iyi transfer bu, forvette, cihan, kalede nihat bunlardan daha iyi transfer olabilir mi? ünisivas 16.01.2012, 08:18 herşeyden önce eneramo ve ermanın sözleşmelerini tazelemek lâzım. Onun dışında öyle acil yapılması gereken transfer yok şu an. eneramo we erman konusunda katılıyorum sana yanlız acilen kaleci transferi yapmamız lazım hem çok acil .atillayla hiç birşey yapamayız ... Ferhat06 16.01.2012, 08:33 Şu an ki kadroki futbolculardan daha iyi formda olan bir oyuncu bulunursa - ki bu da çok zor- transfer olabilir ama ekonomik manada iyi tarnsfer yapabilmek ara tarnsfer döneminde zor,lig sonunda ancak olur bu.Şimdi her zaman dediğim gibi en iyi transfer kadroda yer alan bir oyuncunun formda olmasıdır.Sol kanatta sıkıntı vardır şu an kaan oraya monte edildi, en iyi transfer bu, forvette, cihan, kalede nihat bunlardan daha iyi transfer olabilir mi? Katılıyorum.Zaten Rıza hocanın misyonu da bu.Yeni oyuncuları çıkarıp kadroya monte etmek.Çünkü bizim kendi yağımızla kavrulmamız lazım. calipso 16.01.2012, 08:41 herkesin ortak fikri dediği gibi..petkoviç gibi tecrübeli bir kaleci ve orta sahamıza genç bir ismin monte edilmesi şart furky.b 16.01.2012, 18:11 Orta Sahanin Gobegine Grosicki gibi verimli ve maci degistirecek kalitede futbolcu aldirsak. Ilk 4e rahat kaliriz. Bunun disinda, Istikrarli bir kaleci almamiz gerek. En sorunlu bolgemiz suan KALECI. Onun disinda forvete isvec,norvec gibi ulkelerden genc yetenekli gelecek vaadeden forvet dusunsek fena olmaz. calipso 20.01.2012, 14:16 hala tık yok :D asdera58 20.01.2012, 18:45 bnce 2 transfer daha şart bu seri böyle gidcek değil kadroda revizyonda olması şart çnkü kış ayları her maç birbirinden zor gecıo sakatlık olur ve 1 oyuncu 1 haftada 2 maçı çıkaramayabilir.. bulentt07 21.01.2012, 12:35 kupa hafta ici maçlar derken zor gunler gecırebılırız ıkı uc alternatıf oyuncu alınabılır Ama bunu Rıza hoca daha ıyı bılır . Salim58 21.01.2012, 13:38 Takım iyi gidiyor tek sıkıntı kale buraya nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum ama,Aldığım duyumlara göre transer yok gibi birşey.:) B.DUMANLI 21.01.2012, 22:41 Biz bu sezonu elimizdeki kadroyla bitirebiliriz.Su andaki ligdeki siralama takimin basarili olduguna isarettir.Alinacak kisi su andaki kadroda mevcut oyuncudan iyi olacagini sanmam.O gelip takima uyum sagliyim diyene kadar sezon biter.Sonra takimin basarisi otamatikmen kalecilerede yansirki ,Atilla´da bu günki Bursa deplasmaninda güzel oyun cikardi.Kadromuz yeterlidir,bosuna transfer yapmanin geregi yok.Sezon sonunda 3.sol acigimiz Kaan´a mutlaka transfer teklifi gelecektir.Daha bunun gibi Sivasspor´da cok degerli futbolcular var hangi birini sayayim.Önce biz elimizdekilerin kiymetini bilelim.Yoksa elimizden ucar giderler. mertarcan 24.01.2012, 14:49 ARA TRANSFER DÖNEMİ İÇİN SON 1 HAFTA. TAKIM ASLINDA YETERLİ ANCAK 2-3 SAKATLIK OLURSA SONUMUZ NE OLUR BİLEMİYORUM. YİNE DE ORTA SAHAYA İYİ BİR YABANCI ŞART BENCE. BU ARADA DİKKATEDİYORMUSUNUZ RESMİ WEB SAYFAMIZDA 29 OYUNCULUK KADRO GÖRÜNÜYOR, RASMUSSE BİLE DURUYOR HALA. MERAK EDİYORUM ÖRNEĞİN KEİTA NOLDU? BORJAN NE OLDU? BİLGİSİ OLAN VARMI? YENİ TRANSFER OLACAK MI? KULİSLERDEN BİLGİSİ OLAN VARMI? SivassporunSesi 28.01.2012, 17:46 Transfer yapılmıyor ama mutlaka bize bir tane orta saha şart. 4eylül 28.01.2012, 18:17 playof hedefse mutlak transfer şart GokhanTurna 28.01.2012, 18:42 Defansın sağına bir adam, birde orta saha için kadro çeşitliliği için bir adam. Başkada transfere gerek yok. 34orhan58 29.01.2012, 00:04 KALECİ KALECİ KALECİ yiğido58sinan 29.01.2012, 00:18 cérny, grosicki, erman, kadir, mehmet, kıvanç, rada, mendonça. Daha ne olacak dünyanın ortasahası var. Bence en önemli iş süresi bitmek üzere olan oyuncularımızı elimizde tutmak. Iskelet kadronun bozulmaması gerek. myway 29.01.2012, 08:57 grosicki ve ugur kavuğun yedeği yok. cerny hadi oynadı diyelim sağ bekte o zaman hucumda etkisiz sandro ya kalıyoruz sag acıkta.. furky.b 29.01.2012, 17:14 Kaleci ve Sag kanata alternatif yaratacak ''Hursit Meric'' diyorum.. sivasfutbol 29.01.2012, 20:38 oyuncularımız bugün iş kazası yaptılar destek olmayılız . noname87 29.01.2012, 21:00 Kaleci konusunu netleştirin ya bir adam daha alın yada Borjan'a son bir şans verin eyuphulagu 29.01.2012, 22:08 Bakalım Rıza hoca bu hafat kimi kaleye geçirecek...Her hafta hata yapan kaleci kendi getirdiği için şansslık diyor..Başka kaleci gol iyince hatalı gol yedi diyor hocamız...Atilla geleceği olan,genç bir kaleci olsa tamam tecrübesi bir kaleci derim am 32-33 yaşına gelmiş çok sayıda süper lig maçında zaman zaman da oynamış bir kaleciye kimse tecrübesiz ve hatalı gol yemedi diyemez..2.Olarak 3 senedir bu takım iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacım var diye bangır bangır bağırıyor;taraftarın dilinde oyunun 2 yönünü de oynayan iyi bir oyuncu kurucu alınmalı diye tüy biti ama nedenditr bilinmez bu ihtiyaç bir türlü giderilemiyor...Sivassporda şu anda iyi bir playmaker olsa belki de girlen pozisyoniatılan gol sayısı daha fazla olacaktı..Ayrıca Bu tür oyuncular bilhassa 4 büyük dediğimiz takımlarıla yapılan ve önemli olan deplasman maçlarında attıkları ve attırdıkları gollerle attırdıklarıyla büyük katkı yaparlar..Son olarak en azından bu takımda bu mevkide oynayabilen Cihan idye bir oyuncun var;arkadaş neden bu oyuncuyu kadroya almıyorsun neden küstürüyorsun?Cihan bu takımı 2 sene önce ligde bırakan 9 tane 3 puanlık golleri atan bir oyuncu;şimdi olsaydı en azından 2. yarıları Erman ın yerien oyuna alınsaydı fena mı olurdu;tabiki olmazdı..Rıza Hocamızı çok seviyoruz ama en sevilmeyen yönü de çok anatçı olamsıİbazı oyunculara çok güvenirken bazılarını ise biri daha oynatmayarak kafasında silmesi...Rıza hocanın bu huyunu daha önceki çalıştığı takımlarda herkes biliyor..Bundan dolayı da ilerleyen yıllarda taraftar,yönetici ve oyuncularla sorunlar yaşadı..Bu tür sorunların yaşanmamasını diliyorum..Transfer sezonu bitmeden acilen Sandro nun gönderilip mutlaka takımda orta sahada en azından oynayabilecek bir oyuncunun alınmasının grekli olduğunu düşünüyorum..Keşke Burak KAPLAN ı veya iyi bir gurbetçi orta saha oyuncusunu alabilsek;en azından Erman ın yerine de 2. yarılarda bu oyuncuyu rahatlıkla oynabiliriz... Yigido DogaN 29.01.2012, 22:16 ARA TRANSFER DÖNEMİ İÇİN SON 1 HAFTA. TAKIM ASLINDA YETERLİ ANCAK 2-3 SAKATLIK OLURSA SONUMUZ NE OLUR BİLEMİYORUM. YİNE DE ORTA SAHAYA İYİ BİR YABANCI ŞART BENCE. BU ARADA DİKKATEDİYORMUSUNUZ RESMİ WEB SAYFAMIZDA 29 OYUNCULUK KADRO GÖRÜNÜYOR, RASMUSSE BİLE DURUYOR HALA. MERAK EDİYORUM ÖRNEĞİN KEİTA NOLDU? BORJAN NE OLDU? BİLGİSİ OLAN VARMI? YENİ TRANSFER OLACAK MI? KULİSLERDEN BİLGİSİ OLAN VARMI? .............................. .............................. ...... KEİTAA AFRİKA MİLLİ TAKIMINDA KARDEŞŞŞ BORJANDA SAKAT TEDAVİ GÖRÜYOR Yigido DogaN 29.01.2012, 22:19 DOSTLAR BEN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM BURDAN ....ENERAMONUN ESKİ TAKIM ARKADAŞI DARRAGİYİ MUTLAKA ALMAMIZ LAZIM ORTA SAHADA FORVET ARKASI OYNUYOR ASİST KRALI GOLDEN ÇOK ATTIRMAYI BİLEN TAM BİR PAS CANAVARI MUTLAKAAA ALINMASI GEREKEN BİR OYUNCU...KALECİ İÇİNDE GALATASARAYDAN AYKUT DİYORUM... DOGU_BEY 29.01.2012, 22:22 .............................. .............................. ...... KEİTAA AFRİKA MİLLİ TAKIMINDA KARDEŞŞŞ BORJANDA SAKAT TEDAVİ GÖRÜYOR keita kupa dönüşü takımda olmayacak, ayrılıyor... HOLYWOOD HOGAN 29.01.2012, 22:42 arkadaslar kaleci için en ideal isim STEFAN SENECKY Hem bonservisi elinde hemde türkiye ligini iyi bilen tecrübeli bi isim... http://www.transfermarkt.com.tr/tr/stefan-senecky/profil/spieler_58633.html GokhanTurna 30.01.2012, 02:04 Bakalım Rıza hoca bu hafat kimi kaleye geçirecek...Her hafta hata yapan kaleci kendi getirdiği için şansslık diyor..Başka kaleci gol iyince hatalı gol yedi diyor hocamız...Atilla geleceği olan,genç bir kaleci olsa tamam tecrübesi bir kaleci derim am 32-33 yaşına gelmiş çok sayıda süper lig maçında zaman zaman da oynamış bir kaleciye kimse tecrübesiz ve hatalı gol yemedi diyemez..2.Olarak 3 senedir bu takım iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacım var diye bangır bangır bağırıyor;taraftarın dilinde oyunun 2 yönünü de oynayan iyi bir oyuncu kurucu alınmalı diye tüy biti ama nedenditr bilinmez bu ihtiyaç bir türlü giderilemiyor...Sivassporda şu anda iyi bir playmaker olsa belki de girlen pozisyoniatılan gol sayısı daha fazla olacaktı..Ayrıca Bu tür oyuncular bilhassa 4 büyük dediğimiz takımlarıla yapılan ve önemli olan deplasman maçlarında attıkları ve attırdıkları gollerle attırdıklarıyla büyük katkı yaparlar..Son olarak en azından bu takımda bu mevkide oynayabilen Cihan idye bir oyuncun var;arkadaş neden bu oyuncuyu kadroya almıyorsun neden küstürüyorsun?Cihan bu takımı 2 sene önce ligde bırakan 9 tane 3 puanlık golleri atan bir oyuncu;şimdi olsaydı en azından 2. yarıları Erman ın yerien oyuna alınsaydı fena mı olurdu;tabiki olmazdı..Rıza Hocamızı çok seviyoruz ama en sevilmeyen yönü de çok anatçı olamsıİbazı oyunculara çok güvenirken bazılarını ise biri daha oynatmayarak kafasında silmesi...Rıza hocanın bu huyunu daha önceki çalıştığı takımlarda herkes biliyor..Bundan dolayı da ilerleyen yıllarda taraftar,yönetici ve oyuncularla sorunlar yaşadı..Bu tür sorunların yaşanmamasını diliyorum..Transfer sezonu bitmeden acilen Sandro nun gönderilip mutlaka takımda orta sahada en azından oynayabilecek bir oyuncunun alınmasının grekli olduğunu düşünüyorum..Keşke Burak KAPLAN ı veya iyi bir gurbetçi orta saha oyuncusunu alabilsek;en azından Erman ın yerine de 2. yarılarda bu oyuncuyu rahatlıkla oynabiliriz... cihan sivasda değil ki karşıyakada Has Sivas`li 30.01.2012, 07:11 Hakem hatalari ve bizim kalacilerin rakibe hediyeleri olmasa su anda lider olmamiz icten bile degildi. Simdi bazilari böyle golleri dünyanin en iyi kalecileride yiyor diyebilirler ama birsey varki, onlar sezonda bir tas catlasi enfazla iki gol yer. Bizim kaleciler düzenli bir periyotta 4-5 macta bir böyle sacma sapan gol yiyorlar. Artik 32 yasina gelmis bir kalecinin böyle hatari yapmamasi lazim. Transfer dönemi 01.02.2012 de bitiyor, eger hedef olarak ilk 4 diyorsak ACiL, ACIL, ama cok ACiL saglam tas gibi bir Kaleci transferi sart. Yok eger ilk 8, olursa ilk 4 deniyorsa genc Nihat ve Borjan`la devam edilmeli, gelismeleri icin arada sirada böyle gollerede göz yumulmali. 32 yasina gelmis kalecineden kendini gelistirmesini beklemek pek dogru olmaz. sivasfutbol 30.01.2012, 08:19 boşu boşuna yüreginizi tüketmeyin arkadaşlar taraftarı adam yerine koyupta bir şeyler yapan yok açıklama yapan yok işte bunun içinde stada maç seyretmeye gelen taraftar veya seyirci sayısı her geçen gün azalıyor ibb dönecegiz diye korkuyorum ha birde şu var sanki yönetim play of a kalmak istemiyor diye hissediyorum isteseler eksikleri tamamlardı hala kadir kavuk un yedegi yok sandrodan medet umuyoruz vay halimize. yurtsall 30.01.2012, 13:26 Bize böyle bir oyuncu lazım yas daha cok genç istatistikler manyak... http://www.transfermarkt.com.tr/tr/hany-mukhtar/profil/spieler_146155.html A.Turan Korkmaz 30.01.2012, 18:00 Ankaragücü'nden Ergin Keleş'i almalıyız. 1) U-16,17,18,19,21 bütün milli takımlarda 75 kez forma giymiş,20'den fazla golü var. 25 yaşında. Tek şanssızlığı Trabzonspor'da yetişip profesyonel olması ve hep yedek bekletilmesi. Dört büyütülmüşler Türk oyunculara üvey evlat muamelesi yapıyorlar, bu nedenle de bir oyuncu milli takımlarda banko oynarken,kendi takımına giremiyor. 2) Topu bilen,oyun zekası olan,nerede ne yapacağını bilen,son dönemde forma bulduğu için kendini de geliştiren bir oyuncu. Şans verirsek yeni Mehmet Yıldız'ımız olur. 3) Sivassporumuzda play offlara gidilirken sakat ya da cezalı oyuncularımız olur. Erman'ın,Pedriel'in,Eneramo'nu n, hatta sağ ya da sol açık olarak bile yararlanılabilir. 4) Bonservisi elinde,A.Gücü'nde yapacağı birşey kalmadı,Sivasspor'a severek gelir. Cihan Özkara var elimizde denebilir,ama Ergin'in oyun karakteri farklı. Ergin sadece bir forvet oyuncusu değil,ilerde topu daha iyi tutabilir,hücumu organize edebilir. Benim şahsi kanaatim Sivassporumuza faydalı olacağıdır. Gangstayigido 30.01.2012, 18:33 bos yeremi a2 ligi var iyi isleyen bir takima genc alternatifler suna bilmek icin sag bek diyorsunuz orta saha diyorsunuz a2 den alin ama böyle oyuncumuz yok diyorsaniz ozaman birinci lig takimi olarak utanmamiz lazim 58MUAMMER58 30.01.2012, 22:36 :DBUGÜN BİR KALECİYLE ANLAŞILMIŞ GERİ İPTAL OLMUŞ BAŞKA BİR KALECİYLE [YABANCI] İYİ KALECİYMİŞ ANLAŞILMIŞ HEM BU YILI HEMDE GELECEK SEZONUN KALECİSİ OLACAKMIŞ YARIN ADI AÇIKLANIYOR HENÜZ NETLEŞMEDİĞİ İÇİN ADI YOK ŞUANDA:D babapiton 30.01.2012, 22:40 Gelecek senenin kalecisi demese Senecky derdimde 32 yaşında oda kim acaba asabibaba 30.01.2012, 22:46 :DBUGÜN BİR KALECİYLE ANLAŞILMIŞ GERİ İPTAL OLMUŞ BAŞKA BİR KALECİYLE [YABANCI] İYİ KALECİYMİŞ ANLAŞILMIŞ HEM BU YILI HEMDE GELECEK SEZONUN KALECİSİ OLACAKMIŞ YARIN ADI AÇIKLANIYOR HENÜZ NETLEŞMEDİĞİ İÇİN ADI YOK ŞUANDA:D nası yaniiii?????????? babapiton 30.01.2012, 22:48 nası yaniiii?????????? Sipas tv de Rıza hoca telefonla bağlandı ve dün bir yabancı kaleciyle anlaşılmış sonra vazgeçilmiş uzun yıllar sivasspor'un kaleciliğini yapacak bir kaleci alalım demişler biriyle görüşüyolarmış büyük ihtimal yarin imza atılacakmış.... asabibaba 30.01.2012, 22:50 Sipas tv de Rıza hoca telefonla bağlandı ve dün bir yabancı kaleciyle anlaşılmış sonra vazgeçilmiş uzun yıllar sivasspor'un kaleciliğini yapacak bir kaleci alalım demişler biriyle görüşüyolarmış büyük ihtimal yarin imza atılacakmış.... yav seyredemedim yerel tv leri bu sene gıcığım onlara hazırlık maçlarından dolayı teşekkür ederim babapiton :) babapiton 30.01.2012, 22:59 Artık şu kaleye tartışılmaz bi isim alalım bitsin şu kale muhabbeti petkoviç gibi 4-5 sene kalemizde olsun yeter artık :S münihli_58 30.01.2012, 23:16 Duyduguma göre ismi Luis Martinez Kolombiya Milli Takiminin kalecisi 29 yasinda ama sadece duydum emin degilim :) furky.b 30.01.2012, 23:25 Arkadaslar kaleciler gec yasina kadar 40 ina kadar oynarlar. zate kalecinin yaslisi, tecrubelisi demektir. babapiton 30.01.2012, 23:35 Duyduguma göre ismi Luis Martinez Kolombiya Milli Takiminin kalecisi 29 yasinda ama sadece duydum emin degilim :) Menejerleri Türk alınma Türk menejere sahip dışarıda olan bir futbolcunun Türkiye'ye dönme olasılığı yüksektir her zamn bakalım ne olacak sakaryaspor'un kalecisi olarak hatırlıyorum ilk geldiğinde çok iyi maçlar çıkarmış sonrdan düşüşe geçmişti bakalım... nejmi58 30.01.2012, 23:36 Duyduguma göre ismi Luis Martinez Kolombiya Milli Takiminin kalecisi 29 yasinda ama sadece duydum emin degilim :) bu eskiden sakaryasporda oynayan kaleciydi. o dönemler süper kaleciydi ama sonra bir anda kaybolup gitti. burak58as553 30.01.2012, 23:37 Bu arada Karabük Ergin Keleş ile anlaşmış furky.b 30.01.2012, 23:39 Karabukspor, Ankaragucu'nden Ergin Keles'le anlasmis. avare 31.01.2012, 00:24 ergini alsak iyi olurdu ama olmamis bence ankaragucunun kalecisi borayi alsak iyi olur Has Sivas`li 31.01.2012, 09:42 Umarim bu haber dogru degildir http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120131/Grosicki_Kartal_mi_oluyor_.htm l izmirliyigido 01.02.2012, 16:37 Kaleci Stefan Senecky ile anlaşma sağlanmış. Şu anda bonservisi ile ilgili pürüzler giderilmeye çalışılıyormuş. Sivasspor'umuza hayırlı olur inşallah (Saat 17:30) . burak58as553 01.02.2012, 16:41 Senecky Sivassporumuza hayırlı olsun.. 4eylül 01.02.2012, 16:44 ara transferde sessiz kaldık bu mevcut kadro playof maçlarında sıkıntı yaratır bu saatten sonrada oyuncu bulmak zor hani rıza hoca kesinlikle takviye yapmamız şart demişti hayal kırıklığına uğradık HALIL 01.02.2012, 18:21 stefan senecky sivassporumuza hayirli ugurlu olsun Gangstayigido 29.02.2012, 17:39 sezon sonu yaklasiyor ve yavas yavas transferi düsünmek lazim belli bir arastirmam yok ama televizyonda gördügüm yetenekleri bir yazayim ddim kale : ömer kahveci (buca), ertugrul taskiran (samsun) defans : baris basdas(kasimpasa), ridvan simsek ( besiktas), serkan kurtulus(galatasaray), ugur ucar(karabük) orta saha : batalla(bursa), gökay iravul( fenerbahce), burak kaplan(besiktas), sahin aydogan(kasimpasa), aydin yilmaz(galatasary), marek sapara(trabzon), sosa(gaziantep) forvet: mehmet batdal(galatasaray), sestak(bursa), gekas(samsun), semih sentürk(fenerbahce)-->bence bizde faydali olur yigido58#sivas# 11.03.2012, 00:08 seneye fbden semihi alalım bizdeki forvetlerden iyidir ucuz yollu gelir. HOLYWOOD HOGAN 11.03.2012, 17:34 arkadaslar DİALLO'NUN sozlesmesi fesh edilmedi? antremanlara cıkıyor hala?? |