Orijinalini görmek için tıklayınız : Kameranın sırrı
Rallim58 22.12.2011, 20:54 Sivasspor, Samsunspor karşılaşmasında yaşanan kamera olayı tepki topluyor.
Kale arkası gar tarafından giren yiğidolara giriş kontrolu sonrasında "kameraya isminizi söyleyip geçin" uygulamasının kimler tarafından hangi amaçla yapıldığı sırrını koruyor.
Taraftarlar tepkilerini dile getirerek, "Dünya'nın hiçbir yerinde yaşanmayan uygulama Sivas'ımızda yaşanıyor, bu şartlarda daha Stadyuma da gitmeyi düşünmüyoruz. Yapılan uygulama 30 yılı aşkın süredir stada giden biz yiğidoları incitmiştir" dediler.
şampiyon71 22.12.2011, 21:00 Bugün bu konu hakkındabende aynı şleyleri duydum.inanamadım.İnşallah doğru değildir diye düşündüğüm kamera kayıtlı takip sistemi neden ve kim yaptırıyor.Kamuoyu mutlaka bilgilendirilmelidir.
Tribünlerin boşaltıldığı şu günlerde bu hareketler seyirci sayısını dahada düşürecektir.Amaç ne hala merakediyorum.Biri bunu izah etmelidir.Sivasspor yönetimide bu konuda gerekli araştırmayı yapmalıdır.
münihliyigido58 22.12.2011, 21:01 Bu cumhuriyettin temellerini Sivas'da attik.
Polis devletinin temellerini Kale Arkasi tribününde atmiyalim.
58MUAMMER58 22.12.2011, 21:09 :mad:la hangi devirde yaşıyoruz türkiyede han gi şehirde böyle bir uygulama var maça gidersin alt kata inmeyin diye polisleri üstümüze salırlar en basit protesto için pankartta yeter ulan ithal hakem istiyoruz yazısını görünce tereröst yakalamış gibi hurra saldırırlar böyle kepezelik olmaz bu emniyet müdürüne hiç kanım ısınmadı celalettin cerrrahtan sonra :mad: nedir yaw tüm kurallar sivassporumun üstündemi denenecek sivaslı deney kobayımı yazıklar olsun biz trübüne 2 3 adam nasıl fazladan götürrüz diye kafa yorarken böyle çağ dışı uygulamalar insanları trübünlerden iyice uzaklaştıracaktır bu uygulamadan sonra kimseye niye maça gelmiyorsunuz diye suçlamamak lazım niye gelsinlerki :mad:
şarkışla 58 22.12.2011, 21:14 polis devletinde olur böyle şeyler.
alla alla yenı duyuyorum boyle bısey,adam mı fişliyorsunuz lan,elıne kamera alan taraftarı cekıyor,deplasmanlar sivas'tan rahat:mad:
DOGU_BEY 22.12.2011, 21:37 vay be bu ne kadar titizlik, ne kadar büyük bir görev aşkı!!!
oldu olacak hitlerin yahudilere 2.dünya savaşında yaptığı gibi stada giren seyircilerin koluna damga da vursaydınız!!!
dogan5880 22.12.2011, 22:10 sallayın boş verın
subasi29 22.12.2011, 22:53 Kim Hangi Maksat Ile Yapmissa Gercektende Bu Bir Skandaldir ! Nedemek Stada Gidecem Biri Beni Fislemeye Calisacak Lutfen Nerde Gerici Icatlatlat Varsa Bunun Temelini Sivasta Atmayin !!!
yeniceri_can 22.12.2011, 22:58 aldığım duyuma göre , 2.yarıda tüm stadlarda böyle bir uygulama yapılacak..tüm tribünlerde..sanırım prova olarak yapmış olabilirler..
ne yani bundan sonra maçlara deşifremi olarak gireceğiz
Del Piero 22.12.2011, 23:36 gerçektende merak ettim neden böyle bir uygulama yapılmış resmen fişliyorlar insanları
sivaslıadem 23.12.2011, 00:06 fair play örneği sivas taraftarına bu yapılıyor
Aksine küfürleri ardı arkasına sıralayan koltukları parçalayan sahaya yanıcı maddeler atan taraftarlara hiç bir şey yok ne güzel ıstanbul
Çok güvendiğim emniyet camiasının bu kamera çekimlerini yaparken kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendirmesi gerek bu bizim hakkımız ilgililer de gerekli araştırmayı yaparak bu uygulamanın sebebini burada ve diğer medya araçlarıyla paylaşmalı en kısa zamanda yoksa zor şartlarda ya da ilk defa maça gelen taraftarlarımız yanlış şeyler düşünüyor olay en kısa zamanda aydınlatılmalı
Rallim58 23.12.2011, 07:26 Eğer böyle bir uygulama yapılmış ise, ilgili yerlerden bir açıklama yapılacaktır sanırım. Bu bir yasal uygulamanın gereği ise, daha önceden taraftara duyurulması gerektiğini düşünüyorum.
Uygulama tüm stadyumlarda yapılacak ise ilginç olan kısmı, pilot bölge olarak Sivas'ın seçilmesidir. Sadece Sivas'ımızda uygulandı ise soru işareti taşıyor.
Uygulamalar genelde seçilen pilot bölgelerde, aynı anda ve bir kaç noktalarda yapılır. Uygulamanın sadece Sivas'ımızda yapılmış olması ise başka bir muammadır.
Bekleyip göreceğiz.
tykinik58 23.12.2011, 07:32 aldığım duyuma göre , 2.yarıda tüm stadlarda böyle bir uygulama yapılacak..tüm tribünlerde..sanırım prova olarak yapmış olabilirler..
KOCAMAN bir ayıp KOCAMAN bir rezalet. Böyle birşey duymadım, duymakta istemem yaşamakta istemem. Oldu olacak her maça gelenden birer de T.C. Kimlik fotokopisi toplayın.:mad: Bu sayede belki işinize de yarar istatistik bilgilerinde bir sezonda kim daha çok maça gelmiş vs gibi... :D
Türkiye Cumhuriyeti POLİS DEVLETİ olamaz !
Yönetimimiz bu konuda hemen yasal olarak devreye girmelidir.
Bu uygulama ne amaçla yapıldı veya bunun yapılması için kim emir verdi asıl önemli olan tarafı bu bence,Hiç kimse kafasına göre böyle bir uygulama yapacağım diyemez,Mutlaka bunun yapılması için biyerlerden emir gelmiştir ve o emir doğrultusunda yapılmıştır.En büyük yanlışta böyle birşey yapılacaksa bunun taraftara bildirilmemesi,Bu konuda hiç bi yerde bi açıklama okumadım. Bu uygulama sadece,Kale arkası gar tarafından giren yiğidolara yapıldıysa demekki bi deneme yapılıyor,Bu konuda bi açıklama yapılır heralde bekleyip göreceğiz..
favori58 23.12.2011, 09:33 Bu ilkel ve çağ dışı uygulamanın hiç bir haklı gerekçesi olamaz.
Fakaaaatk, burada sorgulanması gerken bir başka konuda Sivas basınıdır. Biz bu konuyu bütün basın organlarına bildirdik,hatta bir çoğu kamera olayına gözleriyle şahit oldu,ama hiç birisi yazmadı. Sivas için asıl büyük tehlike yalaka basındır
HababamHa 23.12.2011, 09:46 Bu ilkel ve çağ dışı uygulamanın hiç bir haklı gerekçesi olamaz.
Fakaaaatk, burada sorgulanması gerken bir başka konuda Sivas basınıdır. Biz bu konuyu bütün basın organlarına bildirdik,hatta bir çoğu kamera olayına gözleriyle şahit oldu,ama hiç birisi yazmadı. Sivas için asıl büyük tehlike yalaka basındır
Bunun nedenini hiç bi Sivas basını gündemine alıp niye niçin diye sormamış bunu sorgulamak kime düşüyor tabiki basına düşüyor ama nerede bizde öyle basın...görüyorlarda görmemezlikten geliyorlar niyeki.?????
ünisivas 23.12.2011, 12:11 ben de bu olaya şahit oldum yanlız kamera değilde bana da güwenlik adımı sordu ne yapacaksın dedim polisler sormamızı istedi dediler. amaçları ne merak ediyorum doğrusu !!!
poolat58 23.12.2011, 13:16 aldığım duyuma göre , 2.yarıda tüm stadlarda böyle bir uygulama yapılacak..tüm tribünlerde..sanırım prova olarak yapmış olabilirler..
Biz deney faresiyimiyiz gitsin önce başkalarına denesinler :mad:
bak uyuz oldum simsi bu nasil bir sey :mad:
Çağ dışı bir uygulama... Acaba belgesel mi çekeceklerdi de bu uygulama için bizi seçtiler... Ben hiç bir yerde bu tarz bir uygulama görmedim...
Bu konuyla ilgili Yönetimden veya Emniyetten bir açıklama geldi mi ? İlginç bir durum ...
kamera yetmez heron la izlesinler,:mad:çat
kerim abdulcabbar diyip gecin abicim :) kameraya da bi nanik yapmayı unutmayın :)
kangallıwert 24.12.2011, 21:45 Gecen hafta basket macındada bugun gibi uygulama olmus galiba...Bende gormedim ama maci izlerken yanimdakiler bahsediyordu...