Orijinalini görmek için tıklayınız : Son 3 Yılın En İyisi
SivasSpor.Com 24.12.2011, 20:04 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.eannaa.jpg
Ligde 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sivasspor, son 3 sezonun 2'sinde eski başarılı günlerinden uzak bir performans sergilerken, bu sezonun ilk yarısında bir nebze olsun toparlandı.
Önceki iki sezonda düşme korkusu yaşayan ve ligde kalmayı son haftalarda matematiksel olarak garantileyebilen kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon ise ilk 17 maçlık performansıyla orta ve üst sıralara oynayacağının sinyallerini verdi.
Ligin ilk yarısını 24 puanla, aynı puana sahip Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor'un averajla gerisinde 11. sırada tamamlayan Sivasspor, son 3 sezonun en iyi ilk yarı performansını sergiledi. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, bu sezon ilk 8'e girerek play-off'a kalmayı hedefliyor.
Geçen sezonun ilk yarısını 15 puanla 15'inci sırada tamamlayan Sivasspor, önceki sezon ise ilk yarıyı 17 puanla 16'ncı sırada bitirmişti. Şampiyonluğu kovaladığı 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında ise ilk yarıları lider tamamlayarak, ''4 büyükler'' dışında üst üste iki sezon ilk yarıyı lider bitiren Anadolu takımı olarak tarihe geçen Sivasspor, 2005-2006 sezonunda ilk yarı sonunda 6'ncı, 2006-2007 sezonunda ise 11'nci sırada yer almıştı.
Süper Lig'de 2005-2006 sezonundan itibaren mücadele eden Sivasspor'un, son 7 sezondaki ilk 17 maçlık performansı şöyle:
Sezon: Sıra: O G B M A Y Av P
2005-2006 6 17 6 7 4 19 17 2 25
2006-2007 11 17 6 4 7 17 22 -5 22
2007-2008 1 17 12 1 4 28 13 15 37
2008-2009 1 17 11 4 2 30 12 18 37
2009-2010 16 17 5 2 10 21 29 -8 17
2010-2011 15 17 3 6 8 17 32 -15 15
2011-2012 11 17 6 6 5 26 29 -3 24
Bukadar zorluğun içerisinde yakalanmiş bir başaridir bana göre riz hoca ya Laf söyleyen 'şahsiyetlere gelsin ... ''''
takımı hocayı oyuncuları eleştirenler biraz da halimize şükretmeyi bilseler..
İlk 8 gireceğimize kesinlikle inanıyorum.Galiba taraftarlar eleştirmeden taraftar olunmadığını düşünüyorlar. Desdek olacağımız yerde kösdek oluyoruz. Bana göre bu yıl şampiyonluğa oynadığımız zmanalrdan daha iyiyiz hiç bir dönem böyle ne stersli olmuştuk nede hakem hatası ile karşılaşmıştık.
Bunca zorluklara rağmen, gasp edilen!!!! en az 5-8 puanımıza ve olumsuzluklarıda göz önünde bulundurursak şu andaki takım en az liderlik kadar kıymetli ve onurlu bir takımdır... Hem başkanınız yok hem de idari açıdan zor durumdasınız ve 24 puan topluyorsunuz. Kısaca bu kadroya sadece HELAL OLSUN demek düşer...
İçerideki Eskişehir maçı hariç diğer yenilgilerin veya puan kayıplarımızın çoğu ya hakemin hırsızlığı ya da defans oyuncularımızın beceriksizliği nedeniyle olduğunu da düşünürsek, ilk yarı itibariyle kazanılan bu puan oldukça iyidir.
adaletsız hakemlere,cıddıyetten uzak,kapasıtesız,ıleri oynaması gerekırken hep gerı ye cekılen oyuncular topluluğuna rağmen bu basarı rıza hocanın'dır
sivaslıadem 24.12.2011, 21:30 hakem hataları ve basit defans hataları çıkar liderdik
Bu başarıda rıza hocanın emeği büyük
Takıma mecnun başkanın eksikliğini hissettirmedı sıkıntılı günlerde ayakta tuttu
Yani şampiyonluğa oynadığımız sezonun üzerinde görebiliriz kendimizi
ahhguzum 24.12.2011, 21:44 İçerideki Eskişehir maçı hariç diğer yenilgilerin veya puan kayıplarımızın çoğu ya hakemin hırsızlığı ya da defans oyuncularımızın beceriksizliği nedeniyle olduğunu da düşünürsek, ilk yarı itibariyle kazanılan bu puan oldukça iyidir.
Eskişehir maçında hata yokmuydu yani barış şimşek; nasıl unuturum o adamı hatalarını mhk yi arayıp şikayetde bulunmuştum o derece sinirlendim çift kırmızı kartlar verilmeyen penaltı verilen haksız penaltı o maçı izlemediniz galiba?:confused:
cılgınsivas58 24.12.2011, 21:54 2. donemde aynı performansın gosterilmesı dılegı ile
58MUAMMER58 24.12.2011, 21:58 :mad::DÖNCELİKLE bu sıralamanın hangi şartlarda oluştuğunu irdelemek lazım 3 yıl önceki bülent uygunun macera arayıp takımın temel taşıyıcılarını satıp enkaza bıraktığı takım o yıl düşmeyi hakeden takımdı bu gerçek oyıl tüm yiğidoların büyük çoğunluğu küme düşme korkusunu yakından hissetttik rakiplerimizin hataları ankara sporun küme düşürülmesi sivassporun şansı olmuştur buyılı atlatalım gelecek sezon daha iyi olacağız denilerek kurulan takımda ligi kör topal götürüyordu 1 maç iyi diğer maç kötü oynuyorduk istikrarımız yoktu yine hakem hataları yine basit goller yeme hastalığımız vardı pozisyon bulma sıkıntımız had safhadaydı iyi oynuyor gibi görünsekde sonuca gidemiyorduk ligin dibine demir atmıştık mesut bakkalla yolumuzu ayırmak zorunda kaldık RIZA ÇALIMBAY hocamız adeta ateşten gömlek giyerek takımın başına geçti takımda gözle görülür düzelme farkedildi ya son dak golü yada hakem hatalarından istediğimiz sonuçları alamasakda oynadığımız futbol bizi ligde kalma konusunda ümitlendiriyordu rakiplerimizide gördüğümüz için bu takımın ligde kalacağına dair düşünceler daha ağırdı rıza hocanın yaptığı ara transferlerin çoğu tuttu ve takıma büyük katkı sağladı ve ligde kaldık bu yıla gelince taraftarlarımızın büyük çoğunluğu yine küme düşmeme mücadelesi yapacağımıza inandı ben ve benim gibi düşünen bazı taraftarlarda bu takımın en az ilk 10 mücadelesi yapacağına eğer kaliteli transfer yapılırsa ilk 4 mücadelesi yapacağına inandık sezona girerken şanssızlık yakamızı bırakmadı önce haketmediğimiz şike operasyonunda adımız önde geçti istediğimiz transferleri yapamadık bu yetmedi sezona mehmet nas pedriel hayrettin faty diallo rada kadir in sakatlığıyla başladık kalede ve defansda istikrar sağlayamadık tüm bunlar yetmez gibi hakem hataları gereğinden fazla aleyhimizde oldu ligin en çok aleyhine penaltı verilen takımı sivasspor aklımda kalan hakem hatalarıyla puan kaybettiğimiz maçlar çok oldu kaleci ve defans hataları rıza hocanın tercihleri filanda eklenince 24 puan aldık ligin en iyi oynayan 3 5 takımından biriyiz tüm bu şartlarda bu puanda iyidir 34 puanımızda olabilirdi ozaman başka hedefleri konuşuyor olurduk ben yinede eğer kaliteli kaleci ortasaha forvet sağve sol bek alırsak ligin zirvesinde ilk 4içinde ligi bitireceğimize inanıyorum.:D
Harput0658 24.12.2011, 22:05 Ben takımın gidişatından memnunum. İyi yönde ilerliyoruz.
Tüm yönetime, teknik ekibe futbolculara teşekkürler.
58 SiVaSıM 58 24.12.2011, 22:39 İNANANLAR ASLA KAYBETMEK !!!! BİZDE İNANDIK HEDEF PLAY OFF BU KADAR ZORLUĞA RAĞMEN SİVAS ASLA YIKILMAZ
İNANANLAR ASLA KAYBETMEK !!!! BİZDE İNANDIK HEDEF PLAY OFF BU KADAR ZORLUĞA RAĞMEN SİVAS ASLA YIKILMAZ
Sevgili arkadaslar sizlerden ricam biraz sabir zira yönetim bu isin daha iyisini yapmak icinhelbette gayret gösteriyordur bizim onlara güvenimiz tamdir söyleki biz futbolculari haftada bir oyun esnasinda göre biliyoruz yönetimse heran onlarla basbasa onun icin elestirirken biraz insafli olalim lütfen
İNANANLAR ASLA KAYBETMEK !!!! BİZDE İNANDIK HEDEF PLAY OFF BU KADAR ZORLUĞA RAĞMEN SİVAS ASLA YIKILMAZ
Sevgili hemsehrim Riza Hoca sizlere gecmis olsundiyorum Allahtan acil sifalar diliyorum sonuna kadar arkandayiz zira siz sivas ailesinden birisiniz
Sevgili idarecilerimiz sizlerden ricamiz transfer döneminde dikkatli olmanizi istiyoruz
Adam gibi adam RIZA hoca sayesinde ki 2 senedir sisirme top oynuyorduk simdi en organize takimlardan birisiyiz diyebiliriz iyiki bizmedin RIZA hocammmm
karabük maçından kesinlikle alacağımız üç puan bizi avrupa ligi ne gidecek takımı belirlemek için playofa götürecektir son 3 yılın en iyisi olmak için bunu başarmalıyız rıza hoca ve oyunculara yiğidolar olarak güvenimiz tam
Del Piero 24.12.2011, 23:45 Tek kelime ile teşekkürler rıza hocam böylesine güzel kadro ve zevkli maçlar izlettirdiniz bizlere.
Lanet olsun puanlarımızı çalan hakemlere
takımı hocayı oyuncuları eleştirenler biraz da halimize şükretmeyi bilseler..
allah allah saka gibi ya :) takimi ve hocayi en çok elestirenlerdendin ilginç bir yorum neyse ...
sefacoban58 25.12.2011, 12:14 ben su IBB macina daha kizginim:mad:
o kadar penaltı hakem hatası şike söylentisi arasında 3 yıldız parlıyor bence , karabük maçıyla iyi başlar ve havamızı buluruz yiğidolar,
yorumyapıyombenya 31.12.2011, 13:54 Son üç yılda transfer muslukları açıldı, grosicky, enaramo cerny
sivas_5201 31.12.2011, 20:18 bencede hakem hatalarina ragmen ilk yariyi iyi bir sekilde tamamladik, 2012 Sivasimizin yili olsun...
bozatli58 31.12.2011, 20:31 HAKEMLERE VE YAŞANLARA RAGMEN SİVAS BUYSA ADIL VE ADALETLİ OLUNSAYDI ŞİMDİ ZİRV YİGİDOLARINDI HERŞEYE RAMEN PLOYOFTAYIZ İNŞALLAH
şarkışla 58 01.01.2012, 07:55 İkinci devre daha çok puan toplayacağımıza eminim play-off a kesin katılırız.Oradan da Avrupa ya katılırız.
YENiCERiavrupa 01.01.2012, 09:52 allah allah saka gibi ya :) takimi ve hocayi en çok elestirenlerdendin ilginç bir yorum neyse ...
halil kardesim cok dogru soyluyorsun bu arkadas riza hoca geldi geleli hic istemedi bu adam bu isi yapamaz dedi oyle boyle soylendi. Tamam bizimde kizidigimiz zamanlar oldu ama bu arkadas gibi dgldik yinede. kardesim seni kutlarim cok iyi takip ediyorsun herkezi helal olsun :) Saygilar Belcikadan
|