Orijinalini görmek için tıklayınız : DİSİPLİNSİZLİK SÖZ KONUSU DEĞİL

SivasSpor.Com
10.11.2005, 23:26
DİSİPLİNSİZLİK SÖZ KONUSU DEĞİL Sivasspor Yönetimi son haftalarda yaşanan düşüşün disiplinsizlik nedeniyle olmadığını söyledi.

Dün basın mensupları ile toplantı düzenleyen Sivasspor Yönetimi, basın mensuplarının “Son haftalardaki yaşanan düşüş, Teknik direktör Lorant’ın takımının başında durmayarak sürekli Almanya ve değişik yerlerde bulunması nedeniyle disiplisizlikten mi yaşanıyor?” şeklinde ki sorunlarını da yanıtladı.

Takımlarında disiplinsizliğin söz konusu olmayacağını belirten Sivasspor Yönetim Kurulu, “Hocamız kesinlikle disiplinsizliğe taviz vermez. Sivasspor takımında asla disiplinsizlik söz konusu olamaz”dediler.

Sivasspor Yönetimi Lorant’ın sürekli maçlardan sonra ülkemizden ayrılması ve çeşitli programlara katılarak takımının başında kalmamasıyla ilgili her hangisi bir yorumda bulunmazken, bunun nedenini ise açıklamadı. Yiğidolar ise alınan kötü sonuçların Lorant’ın takımı boş bırakması ve hedefinin Sivasspor’u Lig’de bırakmak olması bunuda takımının büyük ölçüde başarması nedeniyle oluşan başı boşluktan dolayı kaynaklandığı şeklinde görüş bildirdiler.

GeCeVeMaVi58pRf
11.11.2005, 00:44
evet bencede disiplinsizlik değil gecen hafta rizede 85. dakıkada talıhsız bir gol yedik bu haftada güzel oynadık ama kazanamadık karsımızdaki takım fenerbahceydi ama inşallah haftaya ankaradan 3 puanla donecegız

gercek58li
11.11.2005, 01:43
Eger bu takimda da disiplin yoksa,ligte hicbir takimda yoktur!
Hem olabilecek seyler oldu,bunun icin illa baglanti kurmak gerekmez.

junior_69
11.11.2005, 08:09
BÜTÜN MAÇLARDA 3 PUAN ALACAK DEĞİLİZ YA BİRAZDA PUAN KAYBEDİYSEK NE OLMUŞ YANİ HEMEN FARKLI FARKLI SENARYOLAR YAZILIYOR

34-murat-58
11.11.2005, 08:12
takım ıyı..
bazı eksıklerımız var zamanla asılacagına ınanıyorum....

1967_DERNEK_10UR
11.11.2005, 09:57
LORANTIN OLDUĞU YERDE DİSİPLİNSİZLİK ASLA OLAMAZ...SADECE ŞANS YOK ..TAKIM BU HAFTADAN SONRA ÇIKIŞA GEÇECEKTİR..

CÜSSKB-Aynur
11.11.2005, 11:43
Ben şu anki başarımızı, takımımızın disiplinine borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Son iki hafta zorlu maçlar oynadık. Yinede övgü aldık. Fenerbahçeden puan alan takım yok gibi. Oynadığımız Futbolu tüm spor kamuoyu beğendi. ortalığı bulandırmaya hiç gerek yok.

puar
11.11.2005, 11:48
türkiye liglerinde en çok disiplin sağlayan teknik adam lorant bence disiplinsilik değil iki hafta alınan yenilgiler...bence yenilgiler talihsizlik vede şansızlık bence.

HakkıTİMUÇİN
11.11.2005, 11:50
LORANTIN OLDUĞU YERDE DİSİPLİNSİZLİK ASLA OLAMAZ...SADECE ŞANS YOK ..TAKIM BU HAFTADAN SONRA ÇIKIŞA GEÇECEKTİR..

kesinlikle haklısın onur.... Lorant = disiplin

Serd@r
11.11.2005, 11:56
Şuana kadar oynadığımız her futbol takımının teknik direktörü ve heyeti SİVASSPORun''disiplinli bir futbol anlayışı olduğunu ve gol yese bile bu disiplinden asla taviz vermediğini''dile getirdi.Bencede disiplinsizlikle uzaktan yakından alakası yok biraz tecrübesiziz o kadar oda zamanla aşılabilecek bir konu...mesela ilk maçımız Malatyasporlaydı ve berabere kaldık bu maç ilk hafta değilde dokuzuncu hafta oynansaydı skor çok farklı olmazmıydı?

bbptek58
11.11.2005, 12:03
takımda düşüş falan yok bu ülkede sadece başarılı sayılmak için hep kaznmak gerektiği için yenilince düşüş var diyolar

zeynel ARSEVEN
11.11.2005, 17:00
hiç paniğe gerek yok.ankara maçı ile çıkışı tekrar yakalıyoruz.

SivasliGörkem
11.11.2005, 21:07
en büyük sivasspor

dj_sado_88
11.11.2005, 21:23
hacı kim ne derse desin maş. takım çok süper ama şans yok

5841
11.11.2005, 21:30
evet dogrusu bu adam disiplini bırakmıyo. yoksa cok cabuk şimarırdık

Flavio
11.11.2005, 22:04
Şu Ankara maçını 3 puanla ayrılırsak harika olur...

sarkislali
11.11.2005, 22:38
Bütün medya SS`nin güzel ve cesur futbolundan bahsediyor. Polemik yapmayalim. Belki futbolcularimizda bu siteye girip mesajlari okuyorlar. Yenildigimiz iki takimda iyi takimlar. Önümüzdeki Ankara macida zor. Onlarda iyi. Birde hemsehrimiz antrenör oldu. Maca son saniyeye kadar asilacaklar. Yenilsek bile yinede üzülmememiz lazim. Ankarali Yigidolar bakalim maca ilgi göstereceklermi. Bence takimimiz iyi yolda. Bilmeden pismis asa su katmayalim.

Siir_Misali
12.11.2005, 08:35
sivasspor'da hiçbirzaman disiplinsizlik söz konusu olamaz...biz disiplinimizle 2.ligde şampiyon olduk..biz disiplnimizle şuan ilk 5 takım arasındayız..biz disiplinimizle daha önceden hakettiğimiz ve nihayet verilen mavi bayragın sahibi olduk...bu düşüşte ne sayın LORANT'a ne FUTBOLCULARIMIZA hiçbir söz söyleyemeyin çünkü onlar ellerinden geleni en iyi şekilde yapıyorlar sadece şanssızlıktan oldu.Ve en önemlisi NAZAR'a geldiğimize inanıyorum..ALLAH bundan sonra yardımcımız olsun....

shadow3458
12.11.2005, 10:09
LORANT disiplinden asla vazgeçmez buna inanıyorum 2 hafta bir şansız dönem geçirdik bunlar olucak doğal şeyler abartmaya gerek yok rize maçında rize oynadı haklı bir galibet aldı.fenerbahçe maçında biz oynadık defanstaki 2 hatamız yenilgimize neden oldu şansız bir şekilde yenildik umarım ankara maçında iyi futbolla 3 puanı alan taraf biz oluruz bunu başaracak güçteyiz yalnız defansın jabaya çok dikkat etmesi gerek hızlı bir oyuncu son vuruşlarıda çok güzel. ALLAH yardımcımız olsun ankarayı yenersek inanıyorumki beşiktaş maçınıda kazanacağız.

Arif Coşkun
12.11.2005, 11:05
Lorant'n disiplinsizliğe izin vereceğini sanmıyorum.Sadece Fenerbehçe'yi yenme hırsı planları biraz abartıldı bence.Her takım puan kaybeder edecekte her maçı mutlaka alacak diye bir kaidede yok.Gün oluyor Real Madrid bile umulmadık yenilgiler alıyor.Futbol üç neticeli oyun boşuna dememişler.

serhankaburcuk
12.11.2005, 14:13
Werner LORANT ve disiplinsizlik çok uzak kavramlar...Werner LORANT'ın zaten Sivasspora kazandırdığı en büyük şey Alman disipilinidir....Bu tür haberleri kınıyorum...