Orijinalini görmek için tıklayınız : DEVRE ARASI TRANSFER VAR!!

BROTHERS58
11.11.2005, 04:20
SON DAKİKA HABERİNE GÖRE;SİVASSPOR DEVERE ARSI İKİ YABANCIYI TAKİBE ALMIS VE BÜLENT HOCA(UYGUN)FRANSADAKİ MAÇTA (FAS:KAMERUN)KAMERUNLU OLEMBE(24) VE FASLI EL KADOURI(25) YU İZLEYECEKMİŞ.HAYDİ HAYIRLISI AYRICA DEVRE ARSINDA YERLİ TRANSFERDE OLACAGI GELEN HABERLER ARASINDA.INFO:FANATİK SABAHA DOGRU:05/20...
HERSEY SİVASIMIZ İÇİN.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN YİĞİDOLAR!!

GeCeVeMaVi58pRf
11.11.2005, 04:27
hadi hayırlısı sivassporun takviyeye ihtiyacı var inşallah hayırlısı olur

cascade_41
11.11.2005, 04:40
biz boylede iyiydik....
ama hersey daha iyisi icin....
Allah yuzumuzu kara cikarmasin.....
hedef;ilk senede super lig sampiyonlugu......

GeCeVeMaVi58pRf
11.11.2005, 05:16
biz boylede iyiydik....
ama hersey daha iyisi icin....
Allah yuzumuzu kara cikarmasin.....
hedef;ilk senede super lig sampiyonlugu......

bu dediğin biraz zor ama inşallah ilerki senelerde bu seneki hedefimiz avrupa kupaları inşallah

cascade_41
11.11.2005, 05:22
bu dediğin biraz zor ama inşallah ilerki senelerde bu seneki hedefimiz avrupa kupaları inşallah

insALLAH....hepimizin dilegi.....bakalim gorelimmm....;)

rguler
11.11.2005, 07:31
dennys in terine zaten bir yabancı transfer edilecekti bu yabancımızda inşllah takımımızın yapısına uyar daha başarılı sonuçlara imza atarız.orta saha olursa çok iyi olur

junior_69
11.11.2005, 08:03
TAKIMIMIZIN TRANSFERE İHTİYACI YOK HER FUTBOLCU ÇOK SÜPER OYNUYOR

CÜSSKB-Aynur
11.11.2005, 08:05
Bencede takımımız çok iyi ama bir-iki orta saha takviyesiyle çok daha iyi oluruz.

34-murat-58
11.11.2005, 08:11
bence jardeli alacaklar.....

Dağcı
11.11.2005, 09:08
Uygun takipte
Ligin flaş ekibi Sivasspor transfer düğmesine erken bastı. Devre arasında bir oyun kurucu ve kanat oyuncusu almak isteyen Yiğidolar, görevi menacer Bülent Uygun’a verdi.

Uygun’un 15 Kasım’da Paris’te oynanacak Fas - Kamerun Milli maçını seyredeceği, Fas Milli takımının 25 yaşındaki Dinamo Kiew’de oynayan futbolcusu El Kadourı Badr ile Kamerun Milli takımının 24 yaşındaki yıldızı Olembe’yi izleyeceği öğrenildi.

Karar Lorant’ın
Sivasspor’un ayrıca devre arasında yurt içindeki bazı futbolcularla da temasa geçeceği, teknik direktör Lorant’ın onay vermesi durumunda ise transferlerin gerçekleştirileceği bildirildi. Bu arada Alman çalıştırıcı takımının şu ana kadar sergilediği performansı beğendiğini dile getirip, “Ancak bizim gözümüz daha yüksekte. Süper Lig’e çıktığı ilk yılda bu kadar başarılı olabilen bir ekip, daha iyisini de yapabilir” dedi

Fanatik-11.10.2005

emreOKOCHA
12.11.2005, 11:53
takip edilen kamerunlu oyuncuyu tanıyorum.adı salomon olembe ingiltere premier lig tecrübesi olan bir oyuncu.ileri donuk ofansif oynamıyor.hatırladıgım kadarıyla anlatıyım.fazla istikrarlı bi grafigi yok en son premir ligde 2 de bir takım degiştiriyodu.leeds united ta ıynarken hatırlıyorum.bu cocuk tecrübeli ama sol bek oynuyor bizde desol bekin kimin oynadıgı malum zor yani .ama belki KALLA Ya uyum acısından vatandaşının gelmesi olabilir.daha cok yeteneklere yonelsek .bu cocuk cok kapıl bir oyuncu ofansif degil yani

casus84
12.11.2005, 12:20
arkadaşlar sivasımızın forvete bitiriciliği iyi olan iyi top kullanabilen futbolcu alması lazım.orta sahayada ofansif biri alınmalı top çevirebilecek

serhankaburcuk
12.11.2005, 14:01
Bugün benimde kulağıma gelen bir fısıltıya göre Sivasspor Galatasarayın Sivaslı yıldızı Hasan Kabze ile görüşüyormuş...Ama ne derece doğru bilimiyorum...İnşallah Doğrudur Sivasspor için bence doğru bir futbolcu...

Serd@r
12.11.2005, 14:08
Bugün benimde kulağıma gelen bir fısıltıya göre Sivasspor Galatasarayın Sivaslı yıldızı Hasan Kabze ile görüşüyormuş...Ama ne derece doğru bilimiyorum...İnşallah Doğrudur Sivasspor için bence doğru bir futbolcu...

İnşallah arkadaşım Hasan Kabze gibi bir futbolcuya sahip olmak bizi onore eder ayrıca hemşehrimiz olmasıda ayrı bir mutluluk nedeni.Ben birde SİVASSPORumuzun bir oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Siir_Misali
12.11.2005, 14:24
inşallah hayırlısı olur..

muRTix1
12.11.2005, 14:26
ismini yazdığın yabancı oyuncular gerçektende çok kaliteli birisi kanat biriside orta sahanın göbeği eğer kanatımız güçlenirse andersonun çok daha iyi işler yapacağını umuyorum orta sahanın yükünü çeken hakanada bir partner gerçektende süper olur

gercek58li
12.11.2005, 14:37
Insallah Hasan Kabze olur,Sivasi´miza faydaki olur.
Simdilik söylenti ama gercek olmasini temenni ediyoruz...

serhankaburcuk
12.11.2005, 14:47
Insallah Hasan Kabze olur,Sivasi´miza faydaki olur.
Simdilik söylenti ama gercek olmasini temenni ediyoruz...

İnşallah abi bizimde tek temennimiz bu yönde...

mert58
18.12.2005, 19:03
BENÇE TRANSFER ŞART,ÖNÇELİK OLARAKTA FENERBAHÇELİ CAN,I ALMALIYIZ.HAYRETTİNDE GİDERSE BİR DEFANS OYUNCUSU DAHA ALMALIYIZ.ÇÜNKÜ EN İYİ OLDUĞUMUZ BÖLGE DEFANS,AMA EMİNİMKİ BAŞKAN VE HOCA DAHA İYİ BİLİR.TABİ BÜLENT BEYİ,DE UNUTMAMALIYIZ.LİGİ İLK ÜÇTE BİTİREÇEĞİMİZE İNAIYIRUM.

GuNaY
18.12.2005, 19:07
Fenerbahçedeki semihte iyi bir oyuncu ama dünki performansından sonra almak biraz zor olabilir...

mami_LEE
09.01.2006, 21:10
bence de semih çok iyi ama daum bu aralar semih i tuttu kolay kolay bırakmaz ... ama sivasspor a çok faydalı bir oyuncu olur !