Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
03.01.2012, 18:52
http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.karasivas.jpg

Kendi sahamızda Karabükspor'u 3 - 0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :

eyupk
03.01.2012, 18:54
futbolcularımız bugün çok müthiştiler, 3 puan almak çok güzel bir duygu. BİRTANEMSİN SİVASSPOR.

abdullahmkaya
03.01.2012, 18:56
Bugun Güzel Oynadık Ama Allahtan Karabük Beceriksizdi Yoksa Savunmamızda Yine Basit Açıklar verdik.Birde Atilla Büyük Hatalar Yaptı Ama Şükür Gol Olmadı.Eksikliklerimizi giderirsek yenemeceğimiz takım yok

sivas_5201
03.01.2012, 18:57
bence de 3-0 gibi net bir skordan sonra herkesin uzerine duseni yaptigini dusunuyorum, onumuzdaki maclarda daha da ust siralara tirmanacagimizdan eminim, ozlenen sampiyon sivasspor geliyor....

Emin_YK
03.01.2012, 18:57
güzel oyunla iyi bir skor elde ettik , ayrica 29 gol attik ve 29 gol yedik yani 0 averaj :) Devami gelir insallah

58temha
03.01.2012, 18:59
Maçta göze çarpanlar : Takım Belliki İyi Hazırlanmış Topuk PaslarınaÇalıştıkları ÇokBelli

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maçı 3-0 Yaptıktan Sonra Cihan Özkara'yı Eneramo'nun Yerine Alabilirdi

Maçın en iyisi kimdi : Milan Cerny

Maçın en kötüsü kimdi : YokTakım Çok İyiydi

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok Kötü Sanki Bize Düşman Gibiler

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hoca Oyunu İyi Okuyor İnşallah Böyle Gider

Başarılar Sivasspor Başarılarının Devamını Bekliyorum :)

eyupk
03.01.2012, 18:59
çok güzel bir maçtı, 3 puan almak çok güzel bir duygu. hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz.

yorumcuyuz
03.01.2012, 19:01
3 puanı 3 golle almak güzel...teşekkürler yigidolar...

sivaslıadem
03.01.2012, 19:02
hafta içi puan durumunda yerimizi pekiştirdik 5te 5 devam ediyoruz
En çok gol atan takım olduk
En çok gol yiyen 3. Takım olduk
300. Golü emeramo attı
Aylar sonra averajı eksiden kurtardık

Kısaca her şeyiyle olumlu bir maç çıkardık

engin2609
03.01.2012, 19:11
Maın adamı Cerny ve Enaramoydu ve hak ederek alınan bır 3 puandı.yavaş yavaş üst sıralara tırmanıyorz inşallah bozulmaz seri.

infial§
03.01.2012, 19:11
nezle olmuşum bu sene ilk kez sahamızda oynanan bır maça gıdemedım,soguk havaya rağmen maca gıden butun taraftarlara tesekkur ederım,ınanın sivas'ta herkes hasta yoksa o stad mıslıyle dolardı,maça gidenler sağlam taraftarlarımız,

nightmare58
03.01.2012, 19:12
Netten izleyemedim radyodan dinleyeyim dedim Ş*refsiz trt spikerleri hep diğer maçları anlattı tam Sivasspor-Karabükspor maçındayız diyor skoru söyleyip maç değiştiriyor bu sene kaç oldu böyle, Lanet olsun sizin gibi devlet kanalına/radyosuna...

EneS ElmaS
03.01.2012, 19:13
Üzerimize yapılan hakem hatalarından kaybetmiş olduğumuz EN AZ 6 puanıda hesaplarsak resmen ilk 3.te olurduk.

Bence hedef değişmeli: İlk 4 olmalı yeni hedefimiz!! Sizi bilmem ama ben inanıyorum şampiyon bile olabiliriz daha!! Bundan böyle üzerimizde cok hakem
Hataları olmazsa ilk 4e insallah kesinlikle gireriz! Play Off sistemi işimize cok yariyabilir. Su an Lig'de en guzel futbolu oynayan gs ve Sivas..

Teşekkürler Rıza hoca!

pover58
03.01.2012, 19:14
gol atıyoruz ancak çok kolay gol yiyoruz defansımızda hatalar devam ediyor.bu sorunu çözersek çok daha iyi yerlerde oluruz.3 puanı 3 golle almak mütiş zevk.herkesi kutlarım.seyirci gene çok az ama ilerde daha fazla olacak.

nightmare58
03.01.2012, 19:14
Netten izleyemedim bari radyodan dinleyeyim dedim, şerefsiz trt spikerleri bizim maçları hep es geçiyor tam Sivasspor-Karabükspor maçındayız diyor skoru söyleyip diğer maçlara geçiyor, Lanet olsun böyle Devlet kanalına/radyosuna...

serkan_ozcan58
03.01.2012, 19:15
maçta herşey güzeldi taraftar dışında soğukta olsa daha çok taraftarımızın gelmesi lazım daha iyi olcağız inşallah

nightmare58
03.01.2012, 19:15
Trt'yi kınayalım arkadaşlar her maçta bunu yapıyorlar...

MaXiMuM
03.01.2012, 19:17
Son 9 maçta tek mağlubiyetimiz var. O da gs ye. Takım yenilgiyi unuttu. İnşallah hep böyle devam eder.Şu an için ligin en golcü takımıyız. Karabüğe attığımız gollerle de en çok gol yiyen takımlar sıralamasında karabüğü altımıza aldık :)

wserr
03.01.2012, 19:25
Maçın adamı bence Mehmet NAS dı.

svsli585858
03.01.2012, 19:29
maçın en iyisi milan cerny son saniyeye kadar büyük mücadele gösterdi
maçın en kötüsü yoktu bütün futbolcular çok iyidi
hakem her zamanki gibi berbat bir maç yönetti
göze çarpan sivasın çok iyi futbol oynaması ve taraftarın diğer maçlara göre biraz daha ilgi duyması.

münihli_58
03.01.2012, 19:31
Güzel oynadik ama ikinci yarinin sonlarina dogru cok pozisyon harcadik ve kacirdik. Eneramo ve Grosicki formunda olsaydi 5 olurdu heralde :)

Ferhat06
03.01.2012, 19:34
Futbolcular ve Rıza hoca başta olmak üzere teknik heyeti ve yönetimi tertemiz alınlarından öpüyorum.Hakeme rağmen çok temiz ve net bir galibiyet.

Ferhat06
03.01.2012, 19:37
Hakem Kara Murat'a anlamsız,insafsız bir kart çıkardı,kolumuzu kanadımızı kırdı.Murat Eskişehirde oynamayacak,yazık!

mucahitbaba58
03.01.2012, 19:37
taraftari olmayan bu takimi tebrik ediyorum ibbden sonra ss taraftarsiz takim genclerin bile bizden fazla taraftari var cok yazik cok
simdi bana cvp yazacak biri cok soguktu diye kumeye duserkende cok soguk oliuyordu ama bundan fazla taraftar oluyordu
1000 kisiye mac oynuyor bu takim
stat istioyoruz birde bence hic gerek yok

MaXiMuM
03.01.2012, 19:43
Hafta içinde oynadığımız diğer maçlar gibi bu maçımızı da kazandık. :D

savaş2
03.01.2012, 19:46
***oyuncularımızın hepside cok iyidi ,ama bitek ermen her zamanki gibi az mücadele etti.ama onun boşluğunu rıza hocamız kenarda doldurdu.resmen macı kenarda yaşadı tebrikler hocam
***hakem gene berbattı ve şaskındı.karamuratı es es macına gitmesini engelledi

savaş2
03.01.2012, 19:52
taraftari olmayan bu takimi tebrik ediyorum ibbden sonra ss taraftarsiz takim genclerin bile bizden fazla taraftari var cok yazik cok
simdi bana cvp yazacak biri cok soguktu diye kumeye duserkende cok soguk oliuyordu ama bundan fazla taraftar oluyordu
1000 kisiye mac oynuyor bu takim
stat istioyoruz birde bence hic gerek yok

***bence taraftar haklı ya fenermacı gelirse tekrar dışarıda kalacaklarını düşünüyorlardır bence

karamik
03.01.2012, 20:05
oleyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy diyorum....

buneyav
03.01.2012, 20:06
güzel bir maçtı gayet rahattık ama dahada atabilirdik kaleci ne oldu arkdaşlar haberiniz varmı borjan

ozledımeskıyı
03.01.2012, 20:10
Erman ve Kadir in sözleşmelerini acilen uzatalım Eneramo da dahil her şeyden önemli bunlar takımın bel kemiği oyuncular bunlar b u kadar çok gol atıyorsak bu arkadaşların çok katkısı var demektir

B.DUMANLI
03.01.2012, 20:10
Sivasspor zevk vermeye basladi.Bu nasil gerceklesti,bunun cevabi bugün oynanan Karabük macinda acikca görülüyordu.Biz bugün macin büyük bölümünde gereksiz egoist futbol yerine pas vermeyi deneyince ,ortaya güzel bir futbol cikti.Bugün alinan üc puan cok önemliydi,Sivasspor bunu basardi.Bugünki oyunu gördükten sonra bu takim pazar günü Eskisehir deplasmanindanda puanla dönecegine inancim sonsuz.

58 SiVaSıM 58
03.01.2012, 20:16
sessiz ve derinden GELİYORUZ!!! korkulu rüya geri döndü sıra esesde

kaplanlı
03.01.2012, 20:17
3-0 gibi net bir skorla maçı kazanarak ligin en çok gol atan takımı olduk.ikinci yarının ilk maçına 3 puanla başlamak moral motivasyon açısındanda çok iyi oldu.başta rıza hocayı ve tüm takımı tebrik ediyorum.ilerleyen haftalardada aynı tempoyu gösterirsek eski sivasspor geri geliyor diyebiliriz.

ledig
03.01.2012, 20:21
Birinci sorunumuz defans ikinci sorunumuz tribün. İddialı olmak istiyorsak artık sadece çok atan olmalıyız, bunun için de defansa önlem mevcut futbolcularla ya da yen.i transfer yaparak. Tribün ile ilgili tespitlerimi başka bir haberde yazmıştım, burada da yer vermek istiyorum;
'Sivassporun İstanbuldaki maçlarını takip edebiliyorum, özellikle İBB maçlarına her sene gidiyorum. Arkadaşlarımızın yaptığı birçok tespiti ben de gözlemledim ve doğru buluyorum. Benim tespitlerim şunlar;
1-Tribün kültürümüz yok, stadta bağırmayı ayıp sayıyor gibiyiz.
2-Özellikle İstanbul maçlarında taraftar büyük ölçüde belli bir yaşın üzerinde. Genç taraftarı yeni yeni oluşuyor Sivassporun ve tribünde coşku gençlerle daha kolay, biraz daha beklememiz lazım.
3-Taraftarı yönlendirecek, organize edecek, bağırmaya teşvik edecek amigo eksikliği çok ciddi hissediliyor.
4-Slogan, marş ve tezahürat üretmemiz lazım. Sürekli 'Sivas Sivas' şeklinde bağırmak tuhaf oluyor gerçekten, bu noktada bir marş yarışması açılabilir.

58MUAMMER58
03.01.2012, 20:25
SİVASSORUN 2.yarıya iyi başlaması güzel galibiyette emeği olan herkese çok tesekkürler ilk yarıda bizden gaspedilen puanlara yanmamak elde değil

A.Turan Korkmaz
03.01.2012, 20:27
Maçı stadda seyrettim. Sivassporumuz mükemmel bir takım oyunu oynadı.
Takım: İlerde Eneramo hiç yalnız kalmadı,çünkü takım halinde hücum takım halinde savunma vardı. Herkes görevini eksiksiz yaptı. Atilla güven verdi,geri dörtlümüz uyumluydu. Orta sahada Mehmet Nas ve Kadir sahada basmadık yer bırakmazken,Erman kontrollü,yönlendirici ve fırsatçıydı,solda Kamil istekli,sağda Cerny son dakikaya kadar koştu,mücadele etti. Eneramo,bir santrforun yapması gereken ne varsa yaptı.
Rıza hoca sakatlığına ve takımdan uzak kalmasına rağmen oyunu iyi yönetti. Demek ki yardımcı teknik heyetin de bu galibiyette payı büyük.
Hakem: Gördüğünü çalmaya çalışan,eyyamcı olmayan hakemlerimizden zaten. Yine de durum 1-0'ken bir süre Karabükspor lehine üstüste fazlaca karar çıktı. Malum isimlerin yanında bu hakemimizi tercih ederim yine de.
Taraftar:Maça girerken,Sivasspor yönetimince hazırlanmış,ceza sınırında olduğumuz ve taraftar olarak daha dikkatli olmamızı isteyen bir yazı dağıtıldı. Taraftarımız sadece takımımızı destekledi, hakem ve rakip takım oyuncuları da can sıkmayınca rahat bir maç oldu. Eksi 10 derece soğuk ve ayaza rağmen o stada gelmek kolay değildi. Ayaklarımızı hissetmiyorduk soğuktan. Gerçek,cefakar Sivasspor taraftarı staddaydı,sonuna kadar da takımımızı destekledi. Ödülünü de 3-0'la aldı.
Bütün emeği geçenlere teşekkürler. Allah hepsinden razı olsun!

adalı harun
03.01.2012, 20:34
***bence taraftar haklı ya fenermacı gelirse tekrar dışarıda kalacaklarını düşünüyorlardır bence

sanki fener maçına kadar stadı fulledinizde taraftar haklı diyorsun diger takımların sivasa simdiye kadar ne faydası oldu
o sene sampiyonluğa gidiyoruz GS döve döve bizi 3 1 aldı maçı puanamı ihtiyaçları vardı bu sene yine gs gedikli hakemleri bülent yıldırımla maçı aldılar
gs sivas maçını istanbulda yavşak bülent yıldırımdan başka yönetecek hakem yokmu
milleti gaza getirmenin manası yok varsa paran basa alaydın tüm fener biletlerini
takım ne ile yürüyor biraz fenerin destegi ileyoksa sen 5 lira verip maça gelsen ne olur gelmesen ne olur
burda klavyeden mileti doldurmanın anlamı yok
geçmiştede fener maçlarında stat boş ouyordu
5 lira verilip derbi izlenmez lazlar 400 liraya maç izliyor ayıp unutmayın bu yönetimi mumla ararsınız

AmiRaLL
03.01.2012, 20:43
YA HERKES SAOLSUN O RUH GERI DONDU AMA DEMEDENNN DURAMICAMM BU KALECILERIMIZ TOPU KICAGINDA NIYE TUTAMIYORRR ?? hala anlamiyorum baska Mac olsa takip affetmezdi atillaaaaa yinede super riza hocaa iyiki varsin iyiki bizdesinnn

ahmet ali
03.01.2012, 21:45
Çok iyi bir sonuç... Cherny'nin her maç daha iyi olması büyük kazanç...Gol atma sıkıntımız yok görülüyor.. Tek forvetle oynamamıza rağmen.... umarım her maç gol atmaya devam ederiz...

dülger58
03.01.2012, 22:17
BUGÜN GÜZEL OYNADIK.AMA DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN DURUMLAR VAR.BUNLARDAN BİRİ DEFANS DAHA HALA TAM MANASIYLA OTURMADI...
ŞUANDA EN İYİ BÖLGE ORTA SAHA...
ZAMANLA BU TAKIM GÜZEL ŞEYLER YAPACAK...İNANIYORUM.....

mucahitbaba58
03.01.2012, 22:18

demek taraftar hakli ne taraftarmis be taraftar takimina kusermi onu sivasta gordum
taraftar herzaman taraftardir kovsalar bile gelir ama bu bizim sivasta degisiyor bjk gs fb maclarinda butun anadolu klupleri sorun yasiyor herzaman illaki bir sorun cikiyor bizim taraftarda kusmus demek bu sekil devam etsinler sezon sonunda tff kisa yoldan taraftar acisindan hak ettigi yeri yani bank asyaya dussede kurtarsak utanc verici bir taraftar toplulugumuz var rezilligin ustune birde stat istiyoz aman allahim kizardim simdi

mucahitbaba58
03.01.2012, 22:23
Maçı stadda seyrettim. Sivassporumuz mükemmel bir takım oyunu oynadı.
Takım: İlerde Eneramo hiç yalnız kalmadı,çünkü takım halinde hücum takım halinde savunma vardı. Herkes görevini eksiksiz yaptı. Atilla güven verdi,geri dörtlümüz uyumluydu. Orta sahada Mehmet Nas ve Kadir sahada basmadık yer bırakmazken,Erman kontrollü,yönlendirici ve fırsatçıydı,solda Kamil istekli,sağda Cerny son dakikaya kadar koştu,mücadele etti. Eneramo,bir santrforun yapması gereken ne varsa yaptı.
Rıza hoca sakatlığına ve takımdan uzak kalmasına rağmen oyunu iyi yönetti. Demek ki yardımcı teknik heyetin de bu galibiyette payı büyük.
Hakem: Gördüğünü çalmaya çalışan,eyyamcı olmayan hakemlerimizden zaten. Yine de durum 1-0'ken bir süre Karabükspor lehine üstüste fazlaca karar çıktı. Malum isimlerin yanında bu hakemimizi tercih ederim yine de.
Taraftar:Maça girerken,Sivasspor yönetimince hazırlanmış,ceza sınırında olduğumuz ve taraftar olarak daha dikkatli olmamızı isteyen bir yazı dağıtıldı. Taraftarımız sadece takımımızı destekledi, hakem ve rakip takım oyuncuları da can sıkmayınca rahat bir maç oldu. Eksi 10 derece soğuk ve ayaza rağmen o stada gelmek kolay değildi. Ayaklarımızı hissetmiyorduk soğuktan. Gerçek,cefakar Sivasspor taraftarı staddaydı,sonuna kadar da takımımızı destekledi. Ödülünü de 3-0'la aldı.
Bütün emeği geçenlere teşekkürler. Allah hepsinden razı olsun!

taraftarmi biz baska maci izledik galiba toplasan 1000 tane taraftar vardi koskoca sivasta ,birde yonetim uyari dagitmis sede bosa zaten gelen yokki
eksi on derecede gecen senede eksi derecelerdeydi daha da kotuydu bundan fazlaydi ne yeni ceri kaldi ne yigido genclik 1000 kisi kalmis sivasin taraftari yok malesef

kara
03.01.2012, 22:25
Maçta göze çarpanlar : İyi bir hazırlık geçirmişler genelde lige verilen aralardan sonra ilk maçlar zor geçer sivassporumuz rahatlıkla kazandı istekli futbol oynadı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Güzel bir maç oldu.Yine hakem katletmek için çıkmıştı sahaya ama biz golleri bulduktan sonra elinden bişey gelmedi biz bu maçta hem karabük ü hem hakemi hemde mhk yı yendik 1. gol karabük e 2. gol hakeme 3. gol de mhk ya g....sin

Maçın en iyisi kimdi : cerny ve ziya yı ayrı tutuyorum onlar harika heleki cerny aldığı para hakkıyla helal ve tüm futbolcularımız iyiydi istekliydi.

Maçın en kötüsü kimdi : yok

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ****

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Güzel hamleler yaptı ama grosicki daha erken çıkarmalıydı bence pedrielden de artık vazgeçmeli.

OzkanBaskan
03.01.2012, 22:28
Bence maçın iyileri Eneramo,Cerny,Erman ve özellikle Ziyaydı
Kötüler ise ;Uğur ve Grosockiydi..
Rıza Hocanın müdale ettiği bir maç olmadı bence zaten rakip çözülmüştü artık.

34orhan58
03.01.2012, 22:55
herşey iyi güzelde murat akçanın yanına kim oynayacak faty deyok bakalım ne olcak

DOGU_BEY
03.01.2012, 22:58
Takım halinde iyiydik, 2.yarının ilk maçına gol yemeden başlamış olmamız ise ayrıca sevindirici bir durum...Maçta Milan Cerny ve Ziya oldukça iyiydi...M.Nas'ı ve Kadiri de genel olarak beğendim...Erman oldukça istekliydi, Eneramo sanırım 300.golümüzü attı bu da ilginç ve güzel bir durum oldu...Hakem konuşulmayacak kadar iyi yönetti diyebilirm...Zira art niyetli ve kötü yönetimde en çok hakemi konuşurduk yoksa...Bülent Karabükün başına geçtiğinde ligden düşecek 2.takım da belli oldu demiştim...Bu Karabük isterse 10 transfer yapsın Bülentle bir yere varamaz..Takımın kondisyonunu beğendim...Rajnoch ve gelecek diğer 2 yerli oyuncuyla beraber takım daha da sağlam hale gelecektir...

asabibaba
03.01.2012, 23:02
Takım halinde iyiydik, 2.yarının ilk maçına gol yemeden başlamış olmamız ise ayrıca sevindirici bir durum...Maçta Milan Cerny ve Ziya oldukça iyiydi...M.Nas'ı ve Kadiri de genel olarak beğendim...Erman oldukça istekliydi, Eneramo sanırım 300.golümüzü attı bu da ilginç ve güzel bir durum oldu...Hakem konuşulmayacak kadar iyi yönetti diyebilirm...Zira art niyetli ve kötü yönetimde en çok hakemi konuşurduk yoksa...Bülent Karabükün başına geçtiğinde ligden düşecek 2.takım da belli oldu demiştim...Bu Karabük isterse 10 transfer yapsın Bülentle bir yere varamaz..Takımın kondisyonunu beğendim...Rajnoch ve gelecek diğer 2 yerli oyuncuyla beraber takım daha da sağlam hale gelecektir...

gelecek 2 yerli kim yaaa ????????

DOGU_BEY
03.01.2012, 23:04

abi bu söylediğinde ciddi misin? eğer şaka yollu söylediysen tama da ciddi söylediysen anlam veremiyorum buna...bunu kendimiz de yıllardır biliyoruz malesef taratarımız az ama seyircimiz çok diye....birçok maçta birçok ilden daha ucuza maç izleme imkanı varken stadı tam dolduramıyoruz doldursak da çoğu ruh gibi maç izlemeye ve çekirdek yemeye gelenlerin yüzünden stad atmosferini ve seyirci baskınısı oluşturamıyoruz...ortada bu gerçekler varken sen kalkıp hala geçen senenin maçını gündeme taşıyarak olmadık iş yapıyorsun...

4eylül
03.01.2012, 23:06
taraftarsız maç izlemek insanı bu soğuk ocak ayında üşütüyor sağol yiğidom bu soğukta üşüyen vucudumuzu ısıttın

57babasivas
03.01.2012, 23:09
Maçta göze çarpanlar önceden çabuk gol yiyorduk sondakkkalara korku oluyordu futbolcular özelilikle memet nas son maçlarda üstüne koyarak oynamaya başladilar kendilerini çok iyi geliştiriyorlar

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : çok güzel bi sonuç

Maçın en iyisi kimdi : hepsi kötü yokdu nerdeyse

Maçın en kötüsü kimdi : ok

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : bügün ii gibi birşeydi bi kaç pozuzyon hariç

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : sondakkada genç oyuncu sokmasi güzel oldu ama sadece bu maçla kalmammali devaminida getirmeli takimi gün geçtikçe gençleştiriyor rıza hoca sivasli oldunu belli ediyor başka hocalar rada yı alirdi oyuna ama o genç arkadaşi aldi güzel

57babasivas
03.01.2012, 23:11
abi bu söylediğinde ciddi misin? eğer şaka yollu söylediysen tama da ciddi söylediysen anlam veremiyorum buna...bunu kendimiz de yıllardır biliyoruz malesef taratarımız az ama seyircimiz çok diye....birçok maçta birçok ilden daha ucuza maç izleme imkanı varken stadı tam dolduramıyoruz doldursak da çoğu ruh gibi maç izlemeye ve çekirdek yemeye gelenlerin yüzünden stad atmosferini ve seyirci baskınısı oluşturamıyoruz...ortada bu gerçekler varken sen kalkıp hala geçen senenin maçını gündeme taşıyarak olmadık iş yapıyorsun...

ben birinden duydum geçen sene sonmaçta fenere yazi asmak yok muş sttata yönetim fenermaçina fenerbahçelere astiriyor yeniçerilere astirmiyor ondan dolayi bu arkadaşda yeniçeriler traftarindan olabilir

57babasivas
03.01.2012, 23:12
ama nekadar dogru okadarani bilmiyom böyle birşey varmiş ama fenermaçina kadar izinvermemişler fenermaçinda fenerbahçelerile izin vermişler

eyuphulagu
03.01.2012, 23:18
Bir maşı daha galibiyetle kapattık..Maçtan önce maçı 1-0 sivasspor kazandı deseleer bir çok kişi sesini çıkarmazdı..Maç 3-0 olunca kazanan takım her zaman haklıdır diyip kazanan takımı ve oyuncularını alkışlamak gerekir..Maça gelince büyük kısmı sivassporun kontrolünde geçti..Karabükünde bilhassa 2. yarının başalrında bizim defans oyuncularının kademe hatalarından dolayı pozisyonları vardı...Karabük bilhassa Cernat ve Bilal ile uzaktan gol aramaya çalıştı..Klaye bol bol şut attılar;ama bir çok şut karavana oldu..Kaleci Atilla'ya fazla top gelmedi..Atiila topu malesef oyuna iyi sokamıyor..Üst sıralara oynayan bir takımın kalecisi kesinlikle olamaz..Bana hiç güven vermiyor..Defans ta bugün fazla zorlanmadı;çünkü rakip kaleye çok fazla gelemedi..Orta sahamız bugün çok fazla koşarak rakibe fazla alan bırakmadı..Cerny bilhassa ilk yarı takımın en iyisiydi..Cerny ofansif yönünün dışında bir kaç pozisyonda defansa yardım edip kademeye girerek görevini fazlasıyla yaptı..Enaramo her zamanki gibi çalışkandı..Oynadıkça daha çok forma girecek gollerine de devam edecek..Erman attığı akıl dolu gole rağmen aldığı b,ir çok topu arkadaşlarına vermek yerine hep kaleye şut attı..Attığı şutların çoğu gereksizdi..İlk yarı kaleye vurmak yerien Grosecki ye pas olarak kullansa sonuç daha farklı olabilirdi..Hakeme gelince ben fazla beğenmedim..Bir çok pozisyonda sivassporun aleyhine kararlar verdi..Murat a çok gereksiz bir sarı kart çıkararak cezalı duruma düşürdü..Penatı kararında haklıydı...-10 derece soğulta statta takımını destekleyen taraftarı kutluyorum..Umarım federasyon bundan sonraki maçlarımızı(bilhassa hafta sonu maçları)gündüz erken saatlerde oynanır..Mersin e,antalya ya gündüz 4-5 de maç oynatp Türkiye nin en soğuk illlerinden birinde akşam 6,gece 8 de -10 larda maç oynatmak hangi vicdana sığar..Bu maçta gösterdi ki Sivas gibi soğuk,kış şartların ağır olduğu illerde maçlar gündüz öğlen saatlerde ve hafta sonları oynanmalı..Umarım gelecekte kış şartlarına uygun yeni stadımızda dolu tribünlerde oynarız..Sivasspor inşallah bundan sonraki maçlarda iyimücadele ederek,yenemiyorsa yenilmeyerek puanlar kazanarak istenen play off şansını yakalar...

57babasivas
03.01.2012, 23:22
zaten tek sikinti deplasmanda puan kazanamiyoz deplasmanda 8 puan kazandik 19 puanda ev sahibiyken kazandik yarisi bile deyil rıza hoca 2 yariyla birlikde deplasmandada kazanmaya başliyacaz

serhatcan
03.01.2012, 23:22
Maçta göze çarpanlar önceden çabuk gol yiyorduk sondakkkalara korku oluyordu futbolcular özelilikle memet nas son maçlarda üstüne koyarak oynamaya başladilar kendilerini çok iyi geliştiriyorlar

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : çok güzel bi sonuç

Maçın en iyisi kimdi : hepsi kötü yokdu nerdeyse

Maçın en kötüsü kimdi : ok

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : bügün ii gibi birşeydi bi kaç pozuzyon hariç

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : sondakkada genç oyuncu sokmasi güzel oldu ama sadece bu maçla kalmammali devaminida getirmeli takimi gün geçtikçe gençleştiriyor rıza hoca sivasli oldunu belli ediyor başka hocalar rada yı alirdi oyuna ama o genç arkadaşi aldi güzel

kardesss baska hocalar ceplerini düşünüyuordu ( bülent uygun.bir tane genç oyuncu kazandırmadı ) RIZA hocaysa alnının akıyla namuslu bir yiğido olduğunu kanıtlıyor.

serhatcan
03.01.2012, 23:26
BEYLERRR lami cimi yokk. bu takım bukadar olumsuzluğa ramen bukadar başarılıysaa tek mimar RIZA hocadır. baskanı içerde,parasız takım vee seyircisiz,veeeeyapılan transferler veeee oynanan güzel futbol. kısacası yiğido rızaaa tek başına sırtlamiş takımı koşuyor. tüm sivas şehri rızanın sırtında bu böyle biline.

58Sivaslilar
03.01.2012, 23:27
Güzel oynadik ama ikinci yarinin sonlarina dogru cok pozisyon harcadik ve kacirdik. Eneramo ve Grosicki formunda olsaydi 5 olurdu heralde böyle oynadigimiz zaman kimseyle sorunumuz olmaz yani hakemde birsey yapamaz nokta transferlerle insallah dahada iyi olacagiz:confused:

57babasivas
03.01.2012, 23:28
bizde onu diyoz zaten ama devaminida getirmeli geçensenede kaana bi şans vermişti sonrada hiç oynatmamişti şimdi oynatmali bazi maçlarda zaten rıza hocayla baya gençleştirme oldu defasta 2 ortasahada 2 toplam 4 tane genç oynuyor ziya 23 murat 22 Milan Cerny 23 kamil 23 kalede genç korcan geldi sivasspor aşa yukari 10 sene bunlari satmatsa transfer yapmasina gerek yok alt yapidanda çikariyor zaten yine altyapidan Gökhan Poyal porfosyenel sözleşme imzalati alt yapiya önem veriyor rıza hoca gençlere zaten 2 daha çok şans vercem dedi günü kurtamak yönünde deyil sivassporu kurtarma yönünde çalişiyor

58Sivaslilar
03.01.2012, 23:33
birde hatamiz bir iki gool atinca hemen oyunu dalga gecer gibi oynuyoruz elin adami firsati buldumu acimaz oyun vede punlar tehlikeye girer Bence gercek yigido oyunu sonuna kadar biakmamali maci risk etmege gerek yok:confused:

KaanK
03.01.2012, 23:33
Takımımız maşallah her zamanki gibi yine takır takır hücuma çıktı , biraz baskıyla dirençlerini düşürdük haklı ve rahat bir galibiyet aldık
Eneramo bu takım için çok çok önemli bu apaçık ortada, hiçbirşey yapmasa da rakip defansın stoperlerini yorup duruyor.Umarım sezon sonunda sözleşmesini uzatır.
Hakeme de bir çift sözüm var...Murat akça ya sarı kart verdiğin pozisyona acaba nasıl bir gerekçe buldun ??? Normal bir hava topu ve faul..Ama sarı kart ??? Eskişehir deplasmanında malesef cezalı duruma düştü ama neyse ki Rajnoch hazır durumda olursa onu monte eder muhtemelen Rıza hoca

Bu arada bir not : Herşeyden ziyade geçen sezonun son maçı olan içerideki ts maçında rakip ts taraftarlarıyla kolkola maç izleyen, takımı 90 dk boyunca orta sahayı geçmeyen, atağa çıkan oyuncusunu bağırarak geri çeken ve sahada küçücük direnç göstermeyip çirkef ts ye maç hediye eden KARABÜKSPOR, sizi bugün ligin dibine gömmekten ve Süperlig e veda edişinizi izlemekten son derece mutluyum .Bank asya da şimdiden başarılar ....

DOGU_BEY
03.01.2012, 23:36
Takımımız maşallah her zamanki gibi yine takır takır hücuma çıktı , biraz baskıyla dirençlerini düşürdük haklı ve rahat bir galibiyet aldık
Eneramo bu takım için çok çok önemli bu apaçık ortada, hiçbirşey yapmasa da rakip defansın stoperlerini yorup duruyor.Umarım sezon sonunda sözleşmesini uzatır.
Hakeme de bir çift sözüm var...Murat akça ya sarı kart verdiğin pozisyona acaba nasıl bir gerekçe buldun ??? Normal bir hava topu ve faul..Ama sarı kart ??? Eskişehir deplasmanında malesef cezalı duruma düştü ama neyse ki Rajnoch hazır durumda olursa onu monte eder muhtemelen Rıza hoca

Bu arada bir not : Herşeyden ziyade geçen sezonun son maçı olan içerideki ts maçında rakip ts taraftarlarıyla kolkola maç izleyen, takımı 90 dk boyunca orta sahayı geçmeyen, atağa çıkan oyuncusunu bağırarak geri çeken ve sahada küçücük direnç göstermeyip çirkef ts ye maç hediye eden KARABÜKSPOR, sizi bugün ligin dibine gömmekten ve Süperlig e veda edişinizi izlemekten son derece mutluyum .Bank asya da şimdiden başarılar ....

aynen ağzına sağlık...kimse 30.dakikada 4-0 olan karabük-ts maçını görmüyordu nedense...ama antep gibi siz de dibe vurmaya başlayacaksınız, zaten bülent geldğinde ligden düşecek 2.takım da belli oldu demişitm...

Respect58
03.01.2012, 23:46
Fazla sıkmadan 3 tane attık.Bence futbol olarak çok daha iyisini yapabiliriz.Bunu yapacak potansiyel var takımda.Aslında yazılacak çok şey var ama kısa keseceğim.Cerny'yi bulup getirene helal olsun diyorum.Adam ofans defans ne varsa yapıyor.Gol atıyor,pres yapıyor.Cerny bence Grosickiden daha fazla futbolcu..Takımın tamamını tebrik ediyorum.Kadir'ide özel olarak tebrik edelim Mehmet Nas'tan sonra oda şeytanın bacağını kırdı.:D

58Sivaslilar
03.01.2012, 23:47
Takimin iyi oynadigi doru yolda oldugu görülüyor Hakli bir galibiyet aldigi görülüyor takimi daha iyi motife etme acisindan onlardan daha fazla seyler yigidolar bekledigini hatirlatmak isterim rakiplerin hepsi Karabük gibi degil daha iyi gayret göstermeleri gerek tabiki bukadar zorlu zamandan sonra sevinmek tüm yigidolarin hakki ginede tedbiri elden birakmamak lagzim:confused::confused:

DOGU_BEY
03.01.2012, 23:47
Fazla sıkmadan 3 tane attık.Bence futbol olarak çok daha iyisini yapabiliriz.Bunu yapacak potansiyel var takımda.Aslında yazılacak çok şey var ama kısa keseceğim.Cerny'yi bulup getirene helal olsun diyorum.Adam ofans defans ne varsa yapıyor.Gol atıyor,pres yapıyor.Cerny bence Grosickiden daha fazla futbolcu..Takımın tamamını tebrik ediyorum.Kadir'ide özel olarak tebrik edelim Mehmet Nas'tan sonra oda şeytanın bacağını kırdı.:D

Milan Cerny sanırım u21 de yarı final veya çeyrek final oyanayn çek takımında banko oynuyordu...sana katılıyorum bence de Milan Cerny Kamili geçecek gibi duruyor :)

dedebali58
03.01.2012, 23:49
sonunda rahat vemutlu maçizlemeyi başradık,teşekkürler emeği geçenlere..inşallah devamı gelir,eskişehirde ilk yarının intikamını alıp avarajımızı+3-4 eçıkarabilirsek ne mutlu

57babasivas
03.01.2012, 23:49
Cerny sezon başinda sakat gelmeseydi daha iyi olurdu sakatli düzelince az az oynamaya başlamişti ondan sonrada kendini iyi toparladi devamindada zaten çikişimiz geçti bu sefer hem sag kanat hemde sol kanat çalişti önceden sadece bi kanat çalişiyordu grosiçkinin kanati çalişiyoru bu sorunu çözdü rıza hoca yoksa petrielle çokdaha puan kaybederdik

yigidoss
03.01.2012, 23:50
Kusura bakmayın gardaşlar ama bu taraftar yok, maça gelmiyor falan filan yorumları artık siyasilerin populist açıklamalarından bile sıkıcı gelmeye başladı bana. Şundan eminim ki burada klavye başında atıp tutan arkadaşlarımın yarısı da maça gitmiyor. Yarası olmayan gocunmasın

Allah aşkına Karabük maçında taraftarı nasıl eleştirirsiniz? - 10 derece, saat:18.00 , memur işinden yeni çıkmış, işçinin bir kısmı çıkmış bir kısmı yeni çıkacak, esnaf dükkanının tam iş yapacağı vakit, liseler üniversite hala derste ya da yeni çıkmış herkes ekmeğinin mesleğinin derdine düşmüş. İşçi işini mi bıraksın , öğrenci dersini mi, esnaf ekmek kapısını mı? ...
Zavallı aciz adi Federasyon hem hafta içi hem de saat tam altıda maç veriyor. sesimiz çıkmıyor. Sivas'ın en soğuk olduğu zamanda maç saati -10 du maç bittikten sonra soğuk -7 ye kadar düştü. Herkes bir saz almış eline aynı türkü "taraftar gelmiyor. " Bunu diyen arkadaşlarımız yanlarına 2 arkadaşlarını alıp maça gitseler herhalde bir hayli taraftarımız olacak.

Sahaya gidip takıma destek veren gruplarımızı da canı gönülden kutluyorum vefakar taraftar onlar tabii ki ancak maalesef içlerinden bazıları da kendilerini takımın yegane sahibi sanıyor bunu da demeden geçemeyeceğim.

Bırakalım bu birbirimize çamur atıp ben daha Sivassporluyum imajı vermeyi de hep birlikte taraftarlarımızı artıralım. Herkes tutsun bir arkadaşını hadi maça gidelim diye alsın götürsün

Şimdi benden daha çok!!! Sivassporlu arkadaşlar kızacak diyecek ki sen maça gidiyor musun? sene 95'ten beri ilk kez bu sene özel sebeplerden dolayı maçlara gidemiyorum. AMA maç saatleri her dakika kendi kendimi yiyorum. Evde oturanlar nasıl oturuyor onlara da şaşıyorum.

poolat58
04.01.2012, 00:43
herşey çok güzeldi ama kalemiz şuanda Allah emanet. korcanın acilen hazırlanması lazım. yoksa işimiz yaş ödüm kopuyor atilla gol yiyecek diye...

fatih585858
04.01.2012, 02:03

Cerny hakkındaki görüşüne tamamen katılıyorum. Uzun zamandır, hatta Şampiyonluğa oynadığımız zamanlarda bile bu kadar hırslı , inatçı, adam eksilten, pres yapan bir oyuncumuz olduğunu hatırlamıyorum. Cerny dışında M.Nas'ta özellikle hücumda basit oynayıp, kanatlara iyi paslar attı. Fazla sıkmadan rölantide oynayarak, güzel bir galibiyet aldık. Sırada inşallah E.Şehir galibiyeti var.

fatih585858
04.01.2012, 02:31
Arkadaşlar konu açmayı bilmediğimden , öğrendiğim bir bilgiyi paylaşacağım. Konu açmayı bilen bir arkadaş bu bilgiyi ,siteye eklerse sevinirim. http://www.atv.com.tr/AtvHaberler/2012/01/03/ziraat-turkiye-kupasi-mac-programi
Bu siteden , 11 Ocak Çarşamba akşamı saat 18:00'de, Mersin İ.Y ile oynayacağımız Ziraat Türkiye kupası maçımızı A Haber kanalının yayınlayacağı açıklanmış. Yetkililere duyurulur.

ünisivas
04.01.2012, 07:14
takım olarak iyiydik , murat akça eski performansını bu maç arattı.basit hatalar yaptı, bide rıza hoca neden CİHAN a forma sansı wermiyor..

Salim58
04.01.2012, 07:18
Güzel bi başlangıç yaptık.Bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bu moralle önümüzdeki maçlarada hem daha iyi hazırlanacağız hemde galibiyetlere devam edeceğiz inşaallah.

Sayı azda olsa o soğuğa rağmen takıma destek olan tüm yiğidolarada ayrıca teşekkür etmek istiyorum,O ayaz Sivas akşamında soğuktan donan telefonla bile konuşamayacak kadar eli ayağı üşüyen fedakar yiğidolarımız olduğu sürece bu takım daha çok galibiyetler alır bizleri daha çok mutlu ederler ben buna inanıyorum...

Sivas Polis Meslek Yüksek Okulun'da eğitim gören Afgan polislerede ayrıca teşekkür ederim, Sivasspor-K. Karabükspor karşılaşmasında en renkli yüzleri oldular.
90 dakika boyunca alkışlarla Sivasspor'u destekleyen Afgan polis adayları, kırmızı-beyazlıların atakları ile hop oturdu hop kalktılar....Tekrar sonsuz teşekkürler.

ünisivas
04.01.2012, 07:31
dün ki soğuk hala içimden çıkmadı ellerim we ayaklarım hala üsüyo :)))

aozdemir
04.01.2012, 07:43
iyi bir kadromuzun olduğunu hep söylüyoruz. yenemeyeceğimiz takım yok. yeterki maçı önemseyelim.

ayna26
04.01.2012, 08:06
Soğuk havada oynanan bu maçta içilen çaylardan ziyade gollerle ısındık.Takım oyunu oynayan Sivassporda hatalı oynayan çok az oyuncu var onlarda zaman zaman hatalarını teleafi etti.Rakip, beyinsel olarak bitmiş, sanki Bank Asya ligini kabul etmiş gibiydi.Ama rakibin yeni transferleri oynamadığı için Karabük ilerleyen haftalarda farklı performans sergileyebilir.Bizde en çok göze çarpanlar ilk golün asistini yapan ve halen futbol cahili bazı çevrelerce ağır şekilde eleştirilen M.Nas, sol bekte iyi form tutan Ziya, orta alanda Kadir, Erman, Cerny ve ileride Enaramo.Murat Akça bügün çok hata yaptı Allahtan Navratil bu hataları kapattı.Sanırım Murat bu durumu telefi eder.Uğur, yine aynı performansında, Navratil defansın bel kemiği.Grosicki ise saman alevi gibi, bir parlıyor pir parlıyor.iyi bir form tutması gerek, o form tuttukça Sivas da zirveye çıkacaktır.Kaleci Atilla ise zaman zaman kademe hatası yaptı, rakip becerikli olsa gol kaçınılmazdı.Kaleci, her topu sektirip aldı, topu kontrol edemiyor.Kaleci sorununu halletmek gerek.Takıma teşekkür etmek gerek, teknik direktöre ve teknik ekibe, yönetime ve soğuk havaya rağmen stada gelen vefakar taraftara teşekkürler.Çıkış sürecek, sırada E.Şehir var.onların gardını kıracağız.

tykinik58
04.01.2012, 08:14
Defans biraz daha dikkatli olsa, 1-0 öne geçince maçı bırakmasak, geri çekilmesek, atakları daha dikkatli düzenli yapabilsek çok daha güzel şeyler olacak ama...
Her maçta aynı senaryo 1-0 öne geç geri çekil maç sonuna kadar stresli maç seyret zevk almadan, bu maç 3-0 olmasına rağmen hiç de zevk ve pozitif yönde heyecan vermedi. ALLAH'a şükür ki 3-0 bitirerek averaj düzelttik ve 3 puanı 3 golle süsledik.

Futbolculara ve hocamıza güveniyorum ve umudum bundan sonra ki maçlarda 1-0 öne geçtikten sonra geriye çekilen değil atak üstüne atak yapan bir takım olacağımız yönünde.

Rallim58
04.01.2012, 08:21
Soğuk hava ve hafta içi bahanesi üretmeden stada gelerek takımını destekleyen vefakar tüm yiğidoları tebrik ediyorum.

İmkanı müsait olduğu halde, Sivas'ta olup, tv karşısında müsabaka izleyerek, buradan da yorum yapan sözüm ona kimi taraftarları da kınıyorum.

Maçın değerlendirilecek, teşekkür ve tebrik edilecek tarafı ise;

-Salim58 kardeşimizin de dediği gibi telefonla dahi konuşamayacak kadar soğuğa rağmen stadda takımını destekleyen taraftarlardır.
-Sivassporumuzun emektarlarıdır, futbolcularıdır, teknik kadro ve yönetimidir.

58akif34
04.01.2012, 08:25
zevkle izlediğim bir maçtı bütün futbolcu ve teknik heyete çoook teşekkür ederim gelelim futbolculara atilla biraz kendine gelmiş uğur farka iyi değildi kötü de değildi murat iyi oynadı navratil çok iyi oynadı ziya hatasız oynadı hücuma katkısı iyiydi son paslarda zorlandı biraz kagan ziyanın yerine girdi pek acemilik çekmedi mehmet maçın yıldızlarından birisiydi asist çok güzeldi kadir ilk dakikalarda biraz top kaybetti sonra kendini buldu ve 3. sezonda ilk golünü attı cerny maçın sonuna kadar iyi mücadele etti belki birde gol atsa daha iyi olurdu kamil çok top ezdi erman sahanın en kısası ama kafa golü attı eneramo çok top ezdi sonlara doğru biraz koşmaya başladı ve penaltı yaptırdı ve golü attı annesine armağan etti iyi bir maçti inşallah devamı gelir

HanBey
04.01.2012, 08:36
dün ki soğuk hala içimden çıkmadı ellerim we ayaklarım hala üsüyo :)))

fedakar yiğidom sağolun sizler sayesinde sivasspor buralarda unutmayın yorumunu okurken gözlerim doldu... iyiki sizler varsınız ..

memet24
04.01.2012, 09:42
10 numara sonuç.....................

hasanim58
04.01.2012, 10:14
fazla söze gerek yok sanırım taraftar olarak ve sivasspor camiası olarak çok sevindirici ve mutlu edici bir sonuc 3 golle 3 puan teşekkürler sivassporummmmmmmmmmm teşekkürler atom karınca.... işin birazda mizahi yönünden bakarsak alem biliyo kardeşim havası sert insanı mert demedikmi adamın nefesini keserler -10 da öyle yokkkkkk düğümlerler adamı 3 de gol yığdırırlar sonra güle güle yakışır SİVASIMA yakışır SİVASSPORUMA bütün yiğido gardaşlarıma yürek dolusu sevgiler ALLAH a emanet olun

yerliturkuaz
04.01.2012, 10:22
Çok güzel ve de öneml bir galibyet aldık. Takımımız çok önemli ve de güzel bir seri yakaladı. Bu seriyi de oynadığı futbol ile sürdürmeyi devam ettireceğini bizlere tekrar göstermiş oldu.

Biz lige verilen aralardan sonra genelde hep kötü başlangıç yapmışızdır. Fakat dün bu şansızlığımızı da kırmış olduk.

Takım dün Sivas'ın mert soğuğuna oynadığı mert futbol ile karşılık verdi. Ofansif olarak harika bir takım olduk. Açıkcası yeni gelecek transferlerin hangi mevki de ve kimin yerine nasıl oynayacağını kimi keseceğini çok merak ediyorum. Takımımızın oynadığı oyun futbolcuların uyumu çok güzel oturdu.
Milan Cerny yakaladığı çıkışı devam ettiryor.Dün en çok koşan en iyi oynayan oydu. Sahanın her yerinde onu görmek mümkündü. Kondisyon eksikliğini de yavaş yavaş giderdiğini de gördük. böyle oynamaya devam Cerny takımın yeni yıldızı sen olacaksın bubna eminim.

Sözleşmesi sene sonu bitecek olan Eneramo Kadir ve Erman'ın sözleşmeleri biir an önce uzatılması gerekir. Takımın iskelet futbolcuları çünkü. Başarı gelmesi için bir takım da istikrar şarttır. Onun için mutlaka sözleşme imzalatılmalıdır bu üç futbolcuya da.

Dün Kamil Gorsicki beni adeta deli etti bu kadar labolli oynamaya sorumsuz oynamaya hakkın yok. Rıza hoca bir pozisyondan sonra dayanmadı ve onu çıkardı. Birini iyi bir biçimde Kamil'in kulağını çekmesi lazım.

Özeleştiri yapmak gerekirse takım hücuma çıktığındadefans ile orta saha arasında 40 metrelik boşluk oluşuyor.Dün Karabük'ün hızlı bir futbolcusu olsa idi bize gol ya da goller atabilirlerdi. Bu anlayışımızı en azından kontraatağa çabuk çıkan takımlar kaqrşısında yapmayalım. Yoksa çok ağır malıbiyetler alabiliriz.

Kim nederse desin kalemiz adeta saatli bomba gibi hiç ama hiç güven vermiyor. Mutlaka kaleye acil bir şekilde çözüm bulmamız lazım.

Son olarak da -10 derece de futbol oynatan yetkilileri kınımyorum. Hangi akla mantığa uygun bir şekilde bu maçları oynatıyorsunuz anlamıyorum. Yazıklar olsun bu maçları bu saate alanlara...

teknik
04.01.2012, 11:41
Çok disiplinli iyi motive olmuş takım olarak çıktık.Grosiçki bile daha istekliydi eskiye göre.En iyisi Ziya,uğur,cerny ve navratil ama diğerleri de vasatın çok üzerindeydiler.Oyun disiplininden biran koptuk gibi daha dikkatli olsak 5 i bulabilirdik.Asıl sınavımız Eskişehirle olacak.O maç ligdeki sıramızı belirleyici olur sanırım.

shang
04.01.2012, 12:12
güzel bir oyunla 3 puanı aldık beklenende buydu bu tür maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz herkez işini iyi yaptı gol yememekte güzeldi almamız gereken bir maçı aldık eskişehir maçıda önemli bir maç ve daha zor

HALIL
04.01.2012, 19:17
beyler tuttunun sivasspor geliyorr !!!

58Sivaslilar
04.01.2012, 23:04
Eskisehir bizim sinav verecegimiz takim onu yenebilirsek ki isallah yeneriz ondan sonra YIGIDOLARIN hedefi acik hertakimi yenebilecek kapesiteye erismisiz demektir Hadi yigido göster kendini

4eylül
04.01.2012, 23:16
millet işte gücte esnf mesnaf bunlar bahane trabzon bizden yüzbin daha az nüfüslu aynı saatte 20bine yakın seyirci var ordada esnaf var memur var işci var bizde raraftar bitmiş

kadirakin58
05.01.2012, 00:07
Ligde 7. yiz ve 4üncü ile aramızda sadece 3 puan var. mutluluktan başım döndü..