Orijinalini görmek için tıklayınız : Kupa hakemleri açıklandı!

babapiton
09.01.2012, 11:15
Ziraat Türkiye Kupası 3. turu yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_jl_hakem_gen el001.jpg

Toplam 32 takımın mücadele edeceği 3. tur, tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak ve kazanan 16 takım turu geçecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yenilenen Türkiye Kupası statüsünde grup maçları kaldırılırken, bu sezon kupa maçları eleme usulüne göre yapılacak. İlk 4 eleme turunun ardından final aşamasına geçilecek kupada, çeyrek final maçları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasında TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.

Kupada yarı final müsabakaları da, çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF'nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmeler, çeyrek final müsabakaları kura çekimi sırasında belirlenecek.

50.Türkiye Kupası finali ise yarı finalde tur atlayan iki takım arasında tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak.

HAKEMLER AÇIKLANDI
Türkiye Futbol Federasyonu'nu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 3. turda görev yapacak hakemler şunlar:

Yarın:
18.00 Bursaspor-Şanlıurfaspor: Deniz Çoban
20.30 Galatasaray-Adana Demirspor: Mustafa İlker Coşkun

11 Ocak Çarşamba:
13.00 Boluspor-Gençlerbirliği: Mete Kalkavan
13.00 Eyüpspor-Eskişehirspor: Mustafa Öğretmenoğlu
13.00 Akhisar Belediyespor-Kayserispor: Serkan Çınar
13.00 BUGSAŞ Spor-Manisaspor: Mürvet Sezer
13.00 Gaziosmanpaşaspor-Medical Park Antalyaspor: Murat Türker
15.00 Kardemir Karabükspor-Ünyespor: Ercan Hellaç
17.30 Trabzonspor-İstanbul Güngörenspor: Kutluhan Bilgiç
18.00 Ankaragücü-Kasımpaşa: Hakan Ceylan
18.00 Adanaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Taner Gizlenci
18.00 Mersin İdmanyurdu-Sivasspor: Abdullah Yılmaz
20.00 Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: Özgüç Türkalp
20.30 Samsunspor-Orduspor: Aytekin Durmaz

12 Ocak Perşembe:
13.00 Çaykur Rizespor-Gaziantepspor: Süleyman Abay
20.30 Fenerbahçe-Konya Torku Şekerspor: Koray Gençerler

babapiton
09.01.2012, 11:15
Yandık Abdullah Yılmaz !!!

58akif34
09.01.2012, 11:23
boşverin hakemi biz hep takımi 12 kişi sayalım ona göre hazırlanalim bakalım inşallah kazanırız bu maçı

adres58
09.01.2012, 11:36
Alın size bir Trabzon bölgesi...

Ahhaaaa eline goluna sağlııhh...

yerliturkuaz
09.01.2012, 11:37
Şimdiden elendik diyebiliriz. Tüm takdir haklarını Mersin'den yana kullanacak giren topu saymayacak ve takımımızdan en az iki oyuncu kırmızı kart görecekdir.Bir hakem faciası ile tekrar karşı karşıyayız.Sivasspor'un saha da kıyılışına hazır olalım...

sefacoban58
09.01.2012, 11:42
Abdullah yilmaz kim hic duymadim:confused:

Yusuf Çevik
09.01.2012, 12:45
Başlıcam bu hakemi görmek bile istemezken tutmuşlar kupa maçına vermişler.:mad:

poolat58
09.01.2012, 12:46
tamam elendik kupadan...

yigido yakup
09.01.2012, 12:48
mersini simdiden tebrik ediyoruz.

mhk sizde bir palket verirsiniz abdullah yilmaz a verilen görevi layiki ile yerine getirdigi icin.

yigido yakup
09.01.2012, 12:50
Abdullah yilmaz kim hic duymadim:confused:

sampiyonluga oynadiktan sonraki sene bize ilk darbeyi vuran giren golü eliyle cikaran oyuncuyu görmeyen kadir i haybeden atan vede ondan sonra her imkanini buldugu maclarda sivassporu haslayan adinin teki

Salim58
09.01.2012, 12:52
Geçmişe takılmamak geleceğe bakmak gerek.:)

Bu maçta güzel bi maç yöneteceğini düşündüğüm Abdullah Yılmaz'a selam olsun.;)

apa58
09.01.2012, 13:02
Zor mac hamsi den çekeceğimiz var

B.DUMANLI
09.01.2012, 13:07
O kadar takim arasinda süperlig takimiyla eslesmemiz ne kadar sanssizlik ise,bu maca Abdullah Yilmaz´in atanmasi ise ikinci bir sansizlik degil kasti bir atamadir.Bizim takimimiz kolay kart görüyor gösterecegi kartlarla takimi hafta sonunda eksik birakabilir.Eskisehir macinda FIFA kokartli bir hakemin bize karsi ne kadar kolay kart cikardigini gördük.

Ferhat06
09.01.2012, 13:08
Alın size bir Trabzon bölgesi...

Ahhaaaa eline goluna sağlııhh...

seyret komediyi şimdi.

Ferhat06
09.01.2012, 13:09
Geçmişe takılmamak geleceğe bakmak gerek.:)

Bu maçta güzel bi maç yöneteceğini düşündüğüm Abdullah Yılmaz'a selam olsun.;)

kırk yıllık kani..

OzkanBaskan
09.01.2012, 13:15
Tam adamını bulmuşlar kupa da ilk ve son maç.

HALIL
09.01.2012, 13:17
ben açikcasi hakemlerin de inadina kazancagimizi dusunuyorum

güneşyurdu
09.01.2012, 13:35
yandık ilk fırsatta penaltı en az bir pozisyonu ofsayt gerekçesi ile keser stoprlere ve beklrden birine 1 sarı yeterde artar...

58 SiVaSıM 58
09.01.2012, 15:17
türkiye süperliginin en ş.siz hakemi yine bizi bulmuş yine kalleşlikler yapacaktık ama bu sefer işler başka eleyecez mersini

yiğido5058
09.01.2012, 15:30
Sn. yetkili;
Son yıllarda angarya maçlardan öteye geçemeyen Türkiye Kupası için
takımın yedek ağırlıklık gençlerle mücadele etmesi kanaatindeyim.
Nedenine gelince zaten süper lig maçları için sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu sebebiyle kadro kurmakta zorlanıyoruz.Allah korusun sakatlık veya kartlar başımıza dert açabilir. Sivassporumuz için aslolan Süper Ligtir. Bu sene kim ne derse desin hedef ligde kalmak olmalıdır.Hatta bu seneden gelecek sene için genç yetenekler takip edilmelidir. Türkiye kupası pazarlama amaçlı yapılan bir organizasyondur.

eroltas58
09.01.2012, 15:34
Tam bir rezalet,kesin eleniriz.

58temha
09.01.2012, 16:35
Of Yaa Yine Bir Hamsi Arkadaşlar Maçı Kaybettik Diye Bir Kötümserliğe Kapılmayın Lütfen ! Biz Bu Son Maçlarımızdaki Futbolumuzu Oynayalım O Deniz Diye Bi Hakem Varya Onu Bile Yeneriz Siz Rahat Olun

ready
09.01.2012, 16:48
yorumlara bakıyorumda 2-3 kişi dışında olumlu bakan yok hemen sanki maç oynanmış mersin maçı kazanmış gibi faturayı kestiler sırf yorum yazmak sırf mesaj sayısını çogaltmak gibi saçma sapan mesajlar yazmayın sen çıkarsın aslanlar gibi sahaya golünü atarsın maçı kazanırsın..olası bir mersin galibiyetinde fatura yine hakeme mi kesilecek yoksa yanlış kadroyla sahaya çıkan teknik kadroya mı artık bırakalım bu işleri

jamesbond58
09.01.2012, 17:30
hangi hakem bizim maçları hakkıyla yönetiyorki artık hakemleri de yenmemiz gerekiyor çünkü iyi hakem yok bence

FANATIK YIGIDO
09.01.2012, 18:52
Sn. yetkili;
Son yıllarda angarya maçlardan öteye geçemeyen Türkiye Kupası için
takımın yedek ağırlıklık gençlerle mücadele etmesi kanaatindeyim.
Nedenine gelince zaten süper lig maçları için sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu sebebiyle kadro kurmakta zorlanıyoruz.Allah korusun sakatlık veya kartlar başımıza dert açabilir. Sivassporumuz için aslolan Süper Ligtir. Bu sene kim ne derse desin hedef ligde kalmak olmalıdır.Hatta bu seneden gelecek sene için genç yetenekler takip edilmelidir. Türkiye kupası pazarlama amaçlı yapılan bir organizasyondur.
neligde kalmasi hedef ilk4 sen ligde kalmaktan bahsediyon sabirsizlikla ilk4dun hayallerini kurmaya basladik bile iki sezon kotu gidisimiz artik geride kaldi uyuyan dev artuk uyandu artik bizi kimse tutamaz

ZiDaNe58
09.01.2012, 18:59
bence bu kez adaletli bi maç yönetecek:)

Kasim58
09.01.2012, 20:15
Ben Riza hoca yada Sivasspor yönetimi yerinde olsam paf takimindan iyi oyunculara sans veririm.
Takimimizda ilk onbiri kurmakta sikinti cekiyoruz zaten birde ALLAH korusun sakatlik olursa ayvayi yeriz ozaman zaten kazanma gibi bir sansimiz oldunu düsünmüyorum bu hamsi kafalilar bizim maclari yönettikce biz yenilmeye mahkumuz.

Külhan
09.01.2012, 21:39
sampiyonluga oynadiktan sonraki sene bize ilk darbeyi vuran giren golü eliyle cikaran oyuncuyu görmeyen kadir i haybeden atan vede ondan sonra her imkanini buldugu maclarda sivassporu haslayan adinin teki
Yav arkadaslar bu sivasspor kime ne yaptiki bu kadar üstümüze geliyorlar bukadarinada pes dogrusu birgün birkafadarimizin tepesi atacak o hakem denen lerden birisini halledecek ondan sonra ayikla pirincin tasini ben bunun olmayacagina güvenemiyorum zira sabirinda bir siniri var yeter artik beyler sanmayinki sivas kimsesiz .

58MUAMMER58
09.01.2012, 21:47
ÖYLE BİR sivasspor varki değil abdullah yılma yanında barış şimşekde gelse sivassporu tutamazlar benim korkum olası kötü yönetim gösterirse bizim taraftar küfrederse ceza alırmıyız bundan korkuyorum

astaravisa
10.01.2012, 00:04
yorumlara bakıyorumda 2-3 kişi dışında olumlu bakan yok hemen sanki maç oynanmış mersin maçı kazanmış gibi faturayı kestiler sırf yorum yazmak sırf mesaj sayısını çogaltmak gibi saçma sapan mesajlar yazmayın sen çıkarsın aslanlar gibi sahaya golünü atarsın maçı kazanırsın..olası bir mersin galibiyetinde fatura yine hakeme mi kesilecek yoksa yanlış kadroyla sahaya çıkan teknik kadroya mı artık bırakalım bu işleri

ağzı olan konuşuyor hemşo.
acaba totem mi yapıyolar diye düşünüyorum bazen :)

gülkız
10.01.2012, 01:49
Kimseyi savunmak değil ama ortamı germeninde luzumu yok bence..Abdullah Yılmazın yönettiği 8 maçın 5'i galibiyet,1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile sonuçlanmış.Eğer kötü yönetim sergilerse kendine eder çünkü süper ligde de fazla maç alan bir hakem değil şu sıralar..

sivas_5201
10.01.2012, 01:54
kimdir bu abdullah yilmaz...

köklüce köyü
10.01.2012, 08:46
kimdir bu abdullah yilmaz...

Tam bir ş...siz. barış şimşekle, hangimiz daha ş...siziz yarışına girmiş ve bence kazanacak biri

Benim anlamadığım bizim yönetim uyuyormu neden zamanında sesini yükseltmiyor bu hakem bozuntusu 1-2 kırmızı kart gösterirse ne olacak zaten ligdede zor kadro kuruyoruz

adres58
10.01.2012, 11:45
Kimseyi savunmak değil ama ortamı germeninde luzumu yok bence..Abdullah Yılmazın yönettiği 8 maçın 5'i galibiyet,1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile sonuçlanmış.Eğer kötü yönetim sergilerse kendine eder çünkü süper ligde de fazla maç alan bir hakem değil şu sıralar..

Serkan Çınar bariz hata yaptı ne oldu, kendinemi etti, HAYIR.... Olan bize oldu...

gülkız
10.01.2012, 21:10
Serkan Çınar bariz hata yaptı ne oldu, kendinemi etti, HAYIR.... Olan bize oldu...

Serkan Çınar bu sezona kadar süper ligde fazla maç yönetmeyen bir hakemdi. En fazla maçı bu sezon yönetiyor olarak düşünebiliriz o yüzden Sivasspor maçında art niyetli olarak hareket ettiğini düşünmüyorum daha ziyade tecrübe eksikliğine yorumlamak daha doğru..Abdullah Yılmaz stil olarak elinden kırmızı kartı düşürmeyen bir hakem.Sivasspor onun yönettiği 8 maçın 6'sından puan almasına rağmen rakibe 2 kırmızı kart,Sivasspora 4 kırmızı kart göstermiş şimdiye kadar.Bu da Sivasspor cephesinde kendisine olan kızgınlığın en büyük sebebi zaten.Elinden düşürmediği ve nerde kullanılacağını kestiremediği kırmızı kartları galatarasay maçında da yanlış yerlerde kullandığı için mhk 1 ay kendisine maç vermedi.Çünkü bir hakemin birincil görevi maçı 11-11 bitirmeye çalışmak olduğu için Abdullah Yılmaz bu kuralı hem takımlara zarar vererek hem de kendisine zarar vererek yerine getirmekte sıkıntı çekiyor.Bu olaydan ötürü ederse kendisine eder anlamında dedim..Yoksa Sivasspor 10 kişi bile kalsa hemen maçtan kopacak kadar zayıf bir takım değil olmaması da lazım her zaman.

infial§
10.01.2012, 22:20
luzumsuz bır mactı zaten,mhk bıze kıyak yaptı,elveda kupa:mad: