Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihat Şahin

Örükcülü
12.01.2012, 10:26
http://resimzade.com/Show.html?i=34167&token=11450

Adı - Soyadı : Nihat Şahin
Doğum Tarihi : 15.09.1989
Doğum Yeri : İzmir
Oynadığı Mevki : Kaleci
Oynadığı Takımlar: İskenderun DÇ, Ofspor
Boyu : 191 cm

http://resimzade.com/Show.html?i=34168&token=11385

SİVASSPOR'umuzun Ofspor'dan transfer ettiği Nihat ŞAHİN, Ofspor'da 18 maçta forma giydi. Antalyaspor alt yapısından yetişen Nihat, İskenderun DÇ oynadıktan sonra Ofspor'a transfer oldu ve burada 2,5 yıl futbol oynadı (2008-2011). Aslen Sivas'lı bir ailenin çocuğu olan Nihat İzmir doğumlu.

Örükcülü
12.01.2012, 10:28
Nihat dün Mersin'de "bu takımın kaleci transferine gerek yok, ben varım dedi" adeta. Ne dersiniz? Şu an için kalecilerimiz içinde en iyisi olarak göze battı ilk resmi maçında.

ayna26
12.01.2012, 10:41
Şimdi Nihat cidden dünkü maçta turu getiren kişiydi, kritik kurtarışlar yaptı, ilk golde hatası vardı, topu sektirdi ama daha sonra telafi etti.topu oyuna iyi sokuyor, takıma iyi monte olmuş, motivasyonu iyi, zamanla özgüveni arttıkça kalede birinci adam olur.Burda dikkat çekmek istediğim nokta şu, Rıza hoca geldiğinden beri cesur kararlar aldı ve bu kararlara çok tepkiler yağdı, ama sabırla bekleyen herkes gördü ki takımın başarısı Rıza hocanın sisteminin ürünü.kimi nereye korsa kosun yedek falan farketmiyor takıma uyum sağlıyor çark işliyor.Nihatı A.Gücü maçında oynatmak gerek.Diğer kaleciler de 3.kalecinin as kaleci olmasını görünce biraz daha çok çalışırlar.

güneyliyigido58
12.01.2012, 10:43
kalemizde sivaslı hemşerimizin olması gurur verici

58akif34
12.01.2012, 10:51
arkadaşlar dün büyük işler başardı nihat fakat atilla olayını unutmayalım atilla antep maçında penaltı çıkarttı iyi kurtarışlar yaptı her yerde atilla konuşuldu ardından kayseri maçında 6 tane yedi yerin dibine indirdik bize şimdi nihati takdir etmek ve başarılarının devamını dilemek düşer ileride nihat hatalı gol yese BILE arkasında durmanız gerekir

aozdemir
12.01.2012, 10:51
bu kaleciye şans verilmesini hep söylüyordum. hiç izlemediğim halde. içime doğmuş demekki :)

kimyamurat58
12.01.2012, 11:32
Nihat kurtarışları ile bize galibiyeti getiren Mersin İdman Yurdunuun direncinikıran kişiydi maçta timuçin'ide göz ardı etmeyelim...

OzkanBaskan
12.01.2012, 12:44
Mersin maçında çok şanslı ve ayrıca çokta iyi oynadı..Kalecimizin biraz zamana ihtiyacı var şu an süper liğ tecrübesi olmadığından dolayı belki süper liğ yükünü kaldıramaya bilir..Üzerinde durulması gereken bir oyuncu ama yanlış zamanlarda değilde uygun zamanı bulmak lazım bu da hocalarımızın işi.

B.Demirci
12.01.2012, 12:48
Herkes Nihat'ı Konuşuyor. İnşallah konuşmaya da devam ederiz..

57babasivas
12.01.2012, 13:05
bu sene biraz daha şans bulsa önümüzdeki sene rahat korurkaleyi

57babasivas
12.01.2012, 13:05
önündeki adamlarda uzun süresonra ilk defa 11 de oynadi onlardanda kaynakladin gol yememiz

Ferhat06
12.01.2012, 13:15
Ne kadar profesyonel de olsa Sivaslı olması bizim için artıdır.Tebrikler yiğido,olacak bu iş.

DoomsDay58
12.01.2012, 13:17
Maçı izlerken "meğer kalecimiz varmış" dedim bu oyuncuya Rıza Hoca şans vermeli özelliklede fazla riskli olmayan bu ankaragücü maçında bence kalede Nihat olmalı

YENiCERiavrupa
12.01.2012, 13:43
inanin artik A haberin spikeri bile. yuh artik nihat sahin bunudami Kurtardin diyecek hale geldi :) Devlesti aslanim benim adam sivasli bide gurur duydum gururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D

vahit5834
12.01.2012, 14:32
helal olsun soyadı gibi şahin

ZiDaNe58
12.01.2012, 15:09
Dün bizi bi ust tura taşıyan isim nihatdır.ankaragücü maçındada kalemizi aslanlar gbi savunacağndan eminim atilla ve borcan tam birer canlı bombalar nihat ikisindende kat kat üstün

SivassporunSesi
12.01.2012, 15:25
Arkadaşlar Nihat İzmir doğumlu.Aslen Sivas Zaralı ben çok şey bekliyorum.Herşeyden öte çok karakterli sağlam birisi.Bire bir konuşmuşluğum hatta Adana hazırlık maçına gelmiştim Antalya'dan Maraton'dan Kale Arkası tribününe atlayaraktan :D diğer taraf boşken onla konuştum ısınırken Facebooktanda benle arkadaş olduğundan tanıdı beni sohbet ettik 1-2 dk. nasıl Sivas'ı beğendin mi ? dedim Sivas'ı sonuçta ilk kez görüyor.Valla kardeşim dedi beni buraya çeken birşeyler var dedi.Daha önce Süper Lig takımı ne güzel transfer olayım düşüncesi varken dedi şimdi memleketimdeyim diye düşünüyorum dedi.

ozledımeskıyı
12.01.2012, 16:15
BİR YERE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM Eneramonun attığı gollden ve yaptığı asistten önceki pasları kim atmış DİKKAT EDİN biz kesinlikle 2 forvet oynamalıyız.
.
PEDRİEL -!!!- Eneramo

abircan
12.01.2012, 16:41
Vall ne yalan söyliyim bende 42 yaşından sonra her hafta kaleye geçmeye başladım halı sahada en az benim kadar başarılı biri bayağı bir aşama kaydettim bende, ama ben rüştüyle beraber bırakacağım :) kaleyi, en az 15 yıl sağlam kumaş Nİhat iyi değerlendirirse bu fırsatı süperligde kaleci sorununu bir kaçyıllığına çözmüş oluruz

aRsima58
12.01.2012, 16:45
bence atilladan daha iyi kaleci as kadroya alınmalı ziyayıda kadroya almıyorduk rıza hoca aldı kadrotya adam şimdi fişenkgibi oynuyo gerçi hayro abinin terini tutamaz tekmeye kafa atan hayro abi geçmiş olsun

serkan_ozcan58
12.01.2012, 18:05
sivaslı olman ayrı bir mutluluk nihat inşallah kale sorunumuzu çözersin rıza hoca sana sanş verir...

DOGU_BEY
12.01.2012, 18:50
Belki de futbolu aşırı sevdğimizden dolayı bir futbolcuyu bazen bir anda abartabiliyoruz bazen de bir anda yerin dibine sokabiliyoruz...Nihatın geçen sezon ilk geldğindeki maçı izleyen herkes -çok iyi hatrılıyorun-- bu nasıl bir kaleci tam bomba demişti...Dünkü maçtaki performansı hakikaten güzeldi...Bugün yine bir anda göklere çıkardık...Henüz genç bir oyuncu, mesela Borjan gibi en az 4-5 maç şans bulursa onunla ilgili kesin bir fikre varabiliriz...O yüzden birden bire abartamayalım ve birden bire yerin dibine sokmayalım...İnşallah bu sezon yine şanslar bulur ve Mersin maçındaki performansını sergilerse zaten kale onun olur kimse onun elinden alamaz...Hatırlarsanız Ziya da böyle şans bulmuş ve bu şansını iyi kullanarak ilk 11'e girmeyi başarmıştı...

nightmare58
12.01.2012, 19:38
Şansını iyi kullandığını düşünüyorum, dünden beri herkes Nihat'tan bahsediyor tebrikler, bir parantez de Kaan'a açmak gerek; bazıları geri dönmekte sıkıntı yaşadığından bahsetmiş ben 3-4 kez A2 maçını izlemiştim Kaan'ın orta sahanın solunda oynuyordu, asıl mevkiisi sol bek değil bildiğim kadarıyla... Rıza Hoca'nın ki iyi kumardı valla gençlere şans veriyor, bu da gençleri cesaretlendiriyor, ve de şanslarını iyi kullanıyorlar, tebrikler Rıza Hocam gurur duygumuz, çoğu şehir takımının imrenerek izlediği bir takımımız var aman nazar değmesin...

şarkışla 58
12.01.2012, 21:17
pazar günü kalede olur mu acaba.

infial§
12.01.2012, 21:37
ankaragucu maçında kaleye geçsin,

4eylül
12.01.2012, 21:43
kalede iyi bir rakabet olacak sivaslı olmasına ayrıca sevindim yaşı dolayısıyla uzun yıllar kaleci aramayız

eyuphulagu
12.01.2012, 21:44
Nihat süper lig tecrübesi olamayan genç bir kaleci;henüz 23 yaşında...Rıza hocanın onu 3.ligden;Ofspordan neden aldığını şimdi daha iyi anlıyorum..Nihat bize 1 maçlık değil uzun yıllar lazım..Nihat bundan sonra daha çok çalışmalı;bilhassa yan topla çok dikkat etmeli;bu toplarda sanki biraz tereddüt ediyor..Oynadıkça çalıştıkça bu sorunu da giderecektir ..Atiila nın bu takımın kalecisi olamayacağını herkes gördü...Nihat gibi cevherlerin bazı maçlarda hata yapsa da sonuna kadar arkasında olmalıyız...Ben Nihat ı son maçta çok beğendim;Allah Nazarlardan Korusun..İnşallah hep böyle maçlar çıkarır....

ozsivasli58
12.01.2012, 22:10
nihatı bende çok begendim. kaleci için boyu da iyi şans vermek lazım.ilkdefa kaleci ile maç kazandık

burak58as553
13.01.2012, 00:12
Sol bekte 3 tane Sivasli var (kaan.hayro.ziya) kalede de büyük ihtimalle nihat olacak a2lerle birlikte kadroda 5-6 tane kendi memleketinin takımında oynayacak oyuncu var

nightmare58
13.01.2012, 07:14
Sol bekte 3 tane Sivasli var (kaan.hayro.ziya) kalede de büyük ihtimalle nihat olacak a2lerle birlikte kadroda 5-6 tane kendi memleketinin takımında oynayacak oyuncu var

Kaan Timuçin Konuk, Antalya/Alanyalı :)

yerliturkuaz
13.01.2012, 10:25
Çok abartmayalım derim çok eksiği olan bir kaleci kendini geliştirmesi gerektiğine inanıyorum özellikle yan toplar da çok büyük zaafları var. Hemen hüküm vermeyelim. Maçlar oynayıp pişmesi lazım....

58 SiVaSıM 58
13.01.2012, 10:47
koçum benim be takımda sivaslı sayısı artarsa başarıda artar nihat artık kaleyi vermez angara maçında mutlaka oynamalı

burak58as553
18.01.2012, 11:34
Kaan Timuçin Konuk, Antalya/Alanyalı :)

Pardon o zaman :)

58hayati
18.01.2012, 12:31
benim hayalim sivaslı olup bu kaleyi 10 yıl kimselere bırakmaması .böyle bir sivaslı sivassporlu kaleci yetiştirelim tarihimize geçsin.hayrettin yerlikaya gibi olsun.

kayayatakci
18.01.2012, 18:42
bir sivasli olarak bu genc kalecimizi kutluyorum.gercekten de cok iyiydi mersin macinda .insallah basarisinin devami gelir riza hocamiz da bir hemserimiz olarak bazi maclarda sans verir uzun yillar sivasimiza hizmet eder bizlerde zevkle izleriz

Turan 59
18.01.2012, 20:04
Nihat ŞAHİN,en kısa zamanda bu takımın birinci kalecisi olacak.Çünkü bu yeteneği görüyorum.

savaş2
18.01.2012, 20:11
***ben Nihat,ı ts.li onura benzettim gelecegi parlak ..varsa turun pirimi nihat hak etmiştır. cünkü macı ceviren adamdır derim.
***bence kalecilerimizin hepside başarilıdırlar.

HALIL
19.01.2012, 13:30
ulan ben bunu trabzonlu zanettim hemserimiz çikti vay bee iste ozledigim sivasli sivasspor genç ve dinamik bir takim !!!

Berkkaya5858
19.01.2012, 22:59
KESİNLİKLE BURSA MAÇINDA KALEDE NİHAT ŞAHİN OLURSA KAZANIRIZ..

58CeZa58
20.01.2012, 00:29
transfer döneminde bu kardesimizi cok kisi elestirmisdi bos transfer ve gereksiz diye simdi zamani geldi
göster kendini Nihat kardesim
ins. Sivassporrun kalesini temiz tutup 1 numara olursun +
biktik artik kaleci sorunundan bide bu eksikdi zaten öbür kalecilerden hayir yok ztn hadi sana basarilar dilerim

Kokomo
20.01.2012, 07:46
Atilla yerine NİHAT oynamalı, bu konuda herkes hemfikir ...

ayna26
20.01.2012, 08:13
Atillanın formu düşük, motivasyonu düşük.cidden iyi niyetli olarak çalışıp maçlara çıkıyordu bu konuda menfi bir düşünce oluşmadı ama bence genç ve başarıya aç futbolculara şans verilmesi lazım.sol kanatta sıkıntılı olan sivasın bu kanata alternatifleri arttı bu ne ile oldu tranferle mi?hayır en iyi transfer yedek külübesinin zenginleşmesi a takımdaki oyuncuların alternatiflerinin olması.Bursa maçını kazanmamız için kalede fire vermemek gerek,hatasız olmak gerek.Nihat bu doğrultuda iyi bir tercih, şans verilmeli.

Ferhat06
20.01.2012, 08:55
Atillanın formu düşük, motivasyonu düşük.cidden iyi niyetli olarak çalışıp maçlara çıkıyordu bu konuda menfi bir düşünce oluşmadı ama bence genç ve başarıya aç futbolculara şans verilmesi lazım.sol kanatta sıkıntılı olan sivasın bu kanata alternatifleri arttı bu ne ile oldu tranferle mi?hayır en iyi transfer yedek külübesinin zenginleşmesi a takımdaki oyuncuların alternatiflerinin olması.Bursa maçını kazanmamız için kalede fire vermemek gerek,hatasız olmak gerek.Nihat bu doğrultuda iyi bir tercih, şans verilmeli.

Nihat bu aşamada iyi bir 2.kaleci olabilir ama direkt sorumluluk verilip 1.kaleci yaparsan hem nihatı hem de atillayı kaybederiz.zaman zaman şans verip pişmesi beklenmeli bence.

58akif34
04.02.2012, 18:21
kayserı macında ıyı bır performans yakaladı mersın ın zaten korkulu rüyası olmus durumda inşallah aynı basarıyı lıg macındada gösterecek içerideki maclarda moral olması acısından türübüne cagırıp üçlü çektirelım ara gazını verelım bakın ne toplar cıkartacak

tekdoktirin
04.02.2012, 18:32
vallahi bu çocuk üç tane atilla eder beş tenede borjan mıne ikiside gitsin

gürünlüyiğido58
04.02.2012, 18:46
Bence yetenekli fakat tecrübesiz bir oyuncu bu sene değilde gelecek yıllarda rakip forvetleri zorlayacak gibi

gürünlüyiğido58
04.02.2012, 18:47
Biraz tecrübe kazanırsa umuyorum daha yüksek yerlere gelecek

ozsivasli58
04.02.2012, 19:00
devamlı oynarsa iyi kaleci. kaleci oynadıkca tecrübe kazanır.

58hayati
04.02.2012, 19:19
pişmesi lazım .....kayseriden yedigi gol büyükhataydı amma düzelir inş...

infial§
04.02.2012, 20:13
gayseri maçında 1 hatalı gol yedi,bır tane top çıkardı dengele dı

savaş2
04.02.2012, 21:04
***bi tek hatayla kalecileri hemen gonderiyoruz.her kaleci büyük hatalar yapar ..bunları kazanmak gerekir.takımımızda kalecilerin hepside yetenekli bence
***her hatalı golden sonra sürekli kaleci değiştirmek takımımıza yarar saglamaz derim.

sivaslıadem
04.02.2012, 21:27
kayseri maçında hatalı gol yemiş olabilir ancak fazlasını da kurtarmıştır
süper ligde ilk macıydı sanırım
rekabet artarsa oyuncular da kendine ceki düzen verecektir
maca gelince
iki kaleci de maça damgasını vurdu
forvetlerin beceriksizliğinden cok kurtarışlar on plandaydı
ne diyelim geride kaldı bu maç
nihat ilerisi için yine iyi sinyaller verdi
rıza hocam keşif yeteneğini bir kez daha ispatladı

avare
04.02.2012, 21:33
kayseri maçında hatalı gol yemiş olabilir ancak fazlasını da kurtarmıştır
süper ligde ilk macıydı sanırım
rekabet artarsa oyuncular da kendine ceki düzen verecektir
maca gelince
iki kaleci de maça damgasını vurdu
forvetlerin beceriksizliğinden cok kurtarışlar on plandaydı
ne diyelim geride kaldı bu maç
nihat ilerisi için yine iyi sinyaller verdi
rıza hocam keşif yeteneğini bir kez daha ispatladı

kayseri macinda hata bence nihatta degildi ilk topu iska gecen ard arda iki calim yiyen ugur kavuk ta nihatin yapacagi fazla bisey kalmamisti

eneskeskin
05.02.2012, 00:23
Yetenekli bir kaleci; özellikle Mersin ile oynadığımız kupa maçında yediği hatalı golden sonra inanılmaz bir maç çıkardı. Kayseri maçında -maalesef- Uğur Kavuk'la birlikte komik bir gole sebep oldular ama olacak o kadar da... Umarım Sivasspor'a katkısı olur ve uzun yıllar takımda kalır...

HALIL
05.02.2012, 11:56
mersin maçinda ilk onbirde nerede senecky anlayamadim gitti

B.DUMANLI
05.02.2012, 15:09
Bu gün Mersin macinda kalende güven verdin.Yedigin golde hatan yoktu.Bir gün gelecek o kaleyi tamamen devralacaksin buna inaniyorum.Senecky´nin 6 AYLIGINA KIRALANDIGINI DÜSÜNÜRSEK,SENIN KALEYI TAM OLARAK TESLIM ALABILMEN SANA BAGLI.Gelecegini ve önünü acabilmen icin sana verilen firsatlari kusursuz gecmelisin.Herseyden önce sana olan güveni bosa cikarma.Basarilar Nihat.

infial§
05.02.2012, 18:52
navratil varken kaleciye de gerek yok aslında,inşallah navratil sakat veya cezalı olmaz yoksa çok kaleci yer bu takım.

Divriği58
05.02.2012, 20:21
Ofsspor'dan sivasspor gelişi ve ordakı teknık ile süperlig'e ayak uydurmak kolay degıl..nihat bunu başardı tebrikler nihat'a bravo

DOGU_BEY
05.02.2012, 22:42
Nihat yolun başında, bulduğu şanslarda da iyi sinyaller veriyor...Yalnız Türk futbolu böyle genç kalecileri çok çabuk harcamıştır hep...Onun için önünde tecrübeli özellikle de fena olmayan bir yabancı kaleci olursa böyle genç Türk kaleciler için daha avantaj olur...Şimdi Nihat yine zaman zaman şans bulacak belki de çok daha iyi performans gösterirse formayı vermeycek.....Ama dediğim gibi işin başında..Seneckynin yedeği olsa bile Nihat daha uzun yıllar biizmle olacak ve inşallah iyi bir kaleci olacak...Dediğim gibi görev aldığı maçlarda iyi sinyaller vermeye devam ediyor...

Metal Gear
05.02.2012, 22:54
Bu takımın kalecilerine,"1. dakikada öne geçersek,2.dakikadan itibaren zaman geçirmeye oyna" diye kim emir veriyor merak ediyorum!

şarkışla 58
06.02.2012, 00:41
Nihat konusunda kararsızım.Gerçi daha tecrübesiz ama inşallah başarılı olurda 10 yıl kaleci aramayız.

infial§
19.02.2012, 17:59
koca bır sezon senın gıbı futbolcu musvettelerı yuzunden ahlar vahlar arasında gıttı,nihat sana kocaman bır alkıs o kalıbının hakkını veremedin,profosyonel olamazdınız,:mad::mad:

B.DUMANLI
19.02.2012, 20:12
Mersin macindaki kendine güveni gördükten sonra iste bu cocuga sans tanindigi taktirde ,kalede devlesir ve formayi kimseye vermez diye düsündüm.Oysa sen ayagina gelen sansi adeta teptin.Emre´nin vurusunda top diregin icine carpip iceri girerken sen adeta dondun kaldin.Ikinci golde yapacagin birsey yoktu.Fakat 3. ve 4. goldede hic birsey yapamadin.Sivasspor bu güne kadar ne cektiyse,Petkovic´den sonra onun yerini dolduracak ayarda bir kaleci bulamamasi oldu.Futbolun cilvesi ile Nihat´da böylelikle tanismis oldu.Yedek kaleci olarak Kadiköy´deki sansini iyi kullanamadin.Oysaki Sipastv´de kaleyi kimseye vermiyecegini bildirmistin.Bu sekilde ,bu oyunla ve toptan adeta korkusunla bilemiyorum Türkiye´de hangi ligde kaleci olursun.

58MUAMMER58
19.02.2012, 20:36
:mad:nihat kardeşimi çok eleştirmek istemiyorum yetenekli kaleci fakat basamakları tek tek tırmanarak kaleyi almalıydı nihat barcelonadan gelmediki of spordan geldi 2liğin de altından bank asyaya terfi edip orda kendini ispat edip sivassporun kalesini almalıydı atilladan borcandan verim alamadıımız için nihata sarıldık lig sonuna kadar senecy alır kaleyi en kötü hali bile hepsinden iyidir nihat kardeşimin katedeceği ço0k UZUN yol var:mad:

antik58
19.02.2012, 20:59
SİVASSPORumuz ligde 6. sırada playoffu dusunuyoruz ama lıgde en cok gol yıyen 3 4 takımdan bırısı gol yollarında cok fazla sıkıntımız yok varda yok ama kalede ÇOOOKK sıkıntımız var...

58 SiVaSıM 58
19.02.2012, 21:02
eğer zirve yarışı yapmak istiyorsak böyle adamlarla işimiz olmaması lazım sen nesin be birader toplardan kaçıyosun get allah aşkına atillaya kurban olalım be rıza hoca ya seneckyi oynat yada atillayı pedriel,nihat,borjan,uğur bunlar yüzünden kaç puanımız gitti be

58akif34
21.02.2012, 07:12
arkadaşlar dün büyük işler başardı nihat fakat atilla olayını unutmayalım atilla antep maçında penaltı çıkarttı iyi kurtarışlar yaptı her yerde atilla konuşuldu ardından kayseri maçında 6 tane yedi yerin dibine indirdik bize şimdi nihati takdir etmek ve başarılarının devamını dilemek düşer ileride nihat hatalı gol yese BILE arkasında durmanız gerekir

Fazla değil 3 5 hafta önce bu yorumu yazmıştım bir fener maçı kaleci hatalı gol yedi ve yerin dibine sokmaya başladık nihati yok atilla iyi kaleci neden kaleye nihat geçti taraftarımızın biraz sağduyulu ve sabırlı olması lazım borjan kaleye geçti gönderdik atilla kaleye geçti senden kaleci olmaz dedik nihati kahraman yaptık şimdide nihat amatör kaleci diyoruz eskiye bakıyorum akın vardı kalede 4 eylülde fenerden 5 yedi taraftar milli takım kalecisi neden akın olmasın dedi eski taraftarı özlüyorum

A.Turan Korkmaz
09.02.2014, 19:17
Ağlamak Güzeldir...
Sevgili Nihat, bugün 2-0 yendiğimiz FB maçının önemi senin için kuşkusuz bir başkaydı. Borjan'ın gönderilmesiyle önce ikinci kalecimiz olmuştun. Korcan'ın sakatlanmasıyla da bir fırsat daha çıktı önüne. Tam 2 yıl önce de gene bir FB maçıydı, kaleye geçme fırsatını bulduğunda. O maç farklı yenilmiştik. Bu maçta ise , özellikle Sow'un gollük vuruşunu kurtardığında kendin için de artık yeni bir sayfa açtığını biliyordun. Sevinç gözyaşların, Allah'a şükretmendendi. Rabbim hep yar ve yardımcın olsun , Nihat'ım.

34MUAMMER58
09.02.2014, 19:27
aradan geçen zaman zarfında üstüne koymuş nihat kardeşim,bu maçta korcanı aramadık ,tüm türkiyenin izlediği maçta iyi maç çıkarttı ,kalemiz emin ellerde diyebilirim başarılarının devamını dilerim yiğido

Djamoka
09.02.2014, 20:24
Kardeş heyecanını anlıyoruz. Hemde böylesine bi maçta görev aldın birden bire. Yalnız şu geri paslardaki ve aut atışlarındaki degajlarını kesinlikle gözden geçirmelisin. Ben yerinde olsam antreman dışında sürekli uzun vuruş çalışırdım.

''Samed58''
09.02.2014, 20:28
Nihat bugun çok iyi iş çikardi. Helal olsun

ELLİSEKİZ
09.02.2014, 21:16
Bu maçta hem 3 puanı , hem Nihat'ı kazandık...

antik58
09.02.2014, 21:26
Kalecimizin maşallahı var çok zorlanmadı ama elinden geleni fazlasıyla yaparak gönlümüze su serpti helal olsun ALLAH korusun...

nejmi58
09.02.2014, 23:31
bugün üzerine düsen görevi fazlasiyla yapti...
söylemek istedigim kisa bir konu var; kendini sadece sivasspor taraftarinin degil tüm türkiyenin sevmesini istiyorsa provakatif tutumlarda bulunmamali. bugün sow ile girdigi bir mücadelede, topu kontrol ettikten sonra dönüp sow´a veya kim olursa olsun, karsisindakini provoke etmesi dogru degil. o pozisyonda hakeme sow un dirsek attigini söylemesine ragmen, defalarca izledim ve pozisyonda hicbir faullük hareket göremedim. yani gerek yok böylesi centilmenlik disi hareketlere.
Insallah kendini hergün dahada gelistirerek Sivassporumuza uzun yillar hizmet eder...

ihtiyar yiğido
09.02.2014, 23:42
Santrafordan yana şansımız yok ama kaleciden yana iyi Nihat bugünkü performansı ile güvenimizi kazandı heleki böyle önemli bir maçda

benozgurr
10.02.2014, 07:58
Nihat iyi ama çekilen şutlarda topu tutamayip sektiriyor bu konuda kendini geliştirmesi lazım aksi halde rakibin önüne düşebilir seken toplar

sivaslıadem
15.11.2015, 12:32
nihat geçen sezon mersinde büyük işler başarmıştı
bu sezon ya ben mersini hiç takip etmiyorum ya performans düşüklüğü vs nedenlerle oynatılmıyor ya da gönderildi de haberimiz yok

artık yolu sivasspor ile kesişir mi bilmem ama sivaslı bir ailenin evladı olarak iyi yerlere gelmesini candan istiyorum

Dark Force
15.11.2015, 19:11
Nihat ı yediler kadro dışı kaldı sonra ne oldu bilmiyorum.