Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Yönetimine Yemek

SivasSpor.Com
21.01.2012, 11:55
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bursasivas.jpg

Bursaspor yönetimi, Sivasspor yöneticilerine bir restoranda yemek verdi.

Yemeğe, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, mali asbaşkan Mustafa Yedikardeş, yöneticiler İrfan Koç, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Hasan Saltan, Mehmet Kara, Erkan Kamat, Öztürk Yazıcı, Ferruh Nayman, genel menajer Adil Cenkçiler ve genel müdür vekili İsmail Özdemir ile Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar ve diğer yöneticiler katıldı.

Mustafa Yedikardeş, yemekte, Sivasspor yönetimini Bursa'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, yarın yapılacak maçta dostluğun ve fairplay anlayışının ön planda olmasını diledi.

Erdal Sarılar da Bursa'da çok güzel ağırlandıklarını belirterek, iki camia arasında güzel bir dostluk köprüsü olduğunu vurguladı.

Bursasporlu yöneticiler, yemeğin ardından, Sivasspor Kulübü yöneticilerine Bursa havlusu ve kestane şekeri hediye etti.

infial§
21.01.2012, 12:23
buyuk jest bursaspor'u her zaman sevmisimdır,taraftarıyla,sehrı yle buyuk camia

burak58as553
21.01.2012, 12:28

Şampiyonluğa oynadıgımız sene birtek Bursa ve Ankaragücü bize destek vermişti..

yigido yakup
21.01.2012, 12:38
olurda bursa sampiyon olursa bunuda sike dosyasina koymasinlar:)))

tesekkürler bursaspor

yener_sahin
21.01.2012, 12:48
Şampiyonluğa oynadıgımız sene birtek Bursa ve Ankaragücü bize destek vermişti..

bu adet başkandan bu yana gelen bir adet.her sene ağırlama yapılıyor.kafaya oynadığımız yıllarda bursanın bülent uygunu tribüne çağırmasından başka bir desteğini hatirlamiyorum.sadece o maçta üçlüyü küfürsüz söylediler o kadar.

by_hunter
21.01.2012, 12:53
güzel bir jest...

Salim58
21.01.2012, 13:26
Sivasspor'a gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Bursaspor yönetimi'ne teşekkür ederim.

koyu58
21.01.2012, 13:29
iyi bir yonetim var adamlarda ve rakiplerine saygıları büyük

fatih585858
21.01.2012, 18:19
Yönetimlerinin gösterdiği misafirperverliği, taraftarları maalesef takımımıza yaptıkları çirkin tezahüratlarla, gösteremediler.

kamışlı58
21.01.2012, 20:25
BU TÜR DAVRANIŞLAR o kulübün büyüklügünü gösterir teşekkürler bursaspor

sivaslıadem
21.01.2012, 20:53
bütün bunlar güzel hoş şeyler ancak benim itirazım bilet alırken yaşadığımız sıkıntı ben bile bursanın yabancısı olmadığım halde bu kadar zor bulduysam sivastan gelenler ne yapsın 15 dakika aradık yerini bir konteynır da satılıyordu biletler etrafı çamur deryası
bilet alırken bile bunlar oldu
Ama her şeye rağmen değdi

kara
21.01.2012, 21:55

bursasporu bende zerre kadar sevmem hem takım hemde taraftarı ile çirkeftir yemek meselesine gelince sivasspor tüm gelen takımların yöneticilerine aynı jesti yapıyor zaten altı üstü bir yemek büyütmemek gerekiyorrrr

sivas_5201
21.01.2012, 21:59
mactan sonra da bir tatli ismarlasalardi o zaman samimiyetlerine inanirdim ...

güneşyurdu
21.01.2012, 21:59
Ah Sivas ah sen var ya bizi 2 yıl boyunca yedin bitirdin...Kanadı kırık kırlangıçtın sen. Uçamadın yerlerde kaldın...Karlı kışlı havalarda göç edip gitmedin de... Şimdi de kalkmış kırık kanadınla zirveye doğru kanat çırpıyorsun, senin tek kanadın metris de tek kanadın kırık bunları hiç mi düşünmüyorsun...Sana şikeci diyorlar aldırma boşver…Biz biliyoruz ki “Maç Satmak Karısını Satmak” diyen birisi maç satmaz…
Kapıcı diye küçümsenen Rıza Hoca 11 yiğidoya Yavuz Selimin askerlerine bağırıp ta onur savaşına tek başımda olsa giderim dediği gibi: İster gelin,isterseniz gelmeyin ben tek başıma da olsa gideceğim diyor… 11 yiğido gelmem demiyor…Git Sivasım git…O kapı sana yabancı değil.O şampiyonluk kapısı denilen kapıda ben eminim hala senin darbe izlerin var…
Sakın korkma...Hakem dediğin tek düdüğü kalmış insan denilen adamlar seni nasıl durdurabilir? Senin aleyhine 7 değil,14 penaltı bile verseler …Barış Şimşek gibi adamların garezi: "Çirkinin Aynaya Düşmanlığından " öteye gitmez…Gitmeyecektir de…
Biliyorum korkmuyorsun,korksaydın kar derdin,kış derdin,şike derdin transfer yok derdin,korkar siner,sessiz kalırdın…Zirveye doğru uçmazdın...Ama sen Sivassporsun...Sen: "Anadolu nun Yıllarca Sessiz Kalan Çığlısın" ...O çığlık şimdiden duyulmaya başladı...O çığlık senin çığlığın...O çığlık İstanbul da,Metris de,Sivas ta duyulmuş yetmez mi?
Sivas da fener-gs-bjk bayraklarını asan paracı esnaflar o bayrakları indirmişler...Sana selam durmak isterken ; İstanbullu baronların gelip kendilerini gelip kurtarmasını bekliyorlar...Sakın aldanma Sivasım…!
Sivasım,yiğidom,tek kanadı metris de olan aslanım zirveye gidişin hayırlı olsun...ALLAH (c.c)yar ve yardımcın olsun...Seni bu yolda her daim muzaffer etsin,şanını yüceltsin....18/01/2012 özel yazmıştım ama konu açamadım...

dülger58
22.01.2012, 00:57
ÇOK GÜZEL BİR DURUM.SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİK.DİGER TAKIMLARADA ÖRNEK OLUR....