Orijinalini görmek için tıklayınız : Adanadaki sivaslilar buraya
extrasivas 11.11.2005, 18:50 Adanada bulunan Sivaslilar buraya Adanada sivasli gormemekten bunaldim bare varliginizdan haberdar olayim
http://img220.imageshack.us/img220/1421/merkezcami8wg.jpg (http://imageshack.us)
(adana merkez cami)
sivaslihasan 01.12.2005, 15:56 kardeş bende adanada kalan sivaslilardan biriyim gerçekten adana da fazla hemşerimiz yok bende şikayetçiyim sivasspor adanaya geldiginde maça çok az sivaslı gelmişti yarısıda benim akrabam dı zaten neyse bi daha maçlara daha çok kişi gelir inş.
cerkez yigido 17.12.2005, 23:00 gardas bende adanadayim bir ara senle bulusalim bir mahsuru yoksa tanisalim sivas icin adanada yapabilecegimiz birsey varmi tartusalim
1967_DERNEK_MUSTAFA 17.12.2005, 23:22 adanada bulunan tüm sivaslı yiğidolara sevgiler saygılar
adanada bulunan tüm sivaslı yiğidolara sevgiler saygılar
Adanada Sivaslı potansiyeli nasıl!!!
serhankaburcuk 17.12.2005, 23:27 Adanalı yiğidolar aramıza hoşgeldiniz...
yaw daha bu sabah adanadaydım:)!!!bi cenazemiz vardıda..sabah geldik..akşam döndük!!!
extrasivas 18.12.2005, 09:18 yaw daha bu sabah adanadaydım:)!!!bi cenazemiz vardıda..sabah geldik..akşam döndük!!!
basiniz saolsun keske daha once haber verseydin yardimci olmaya calisirdik
extrasivas 18.12.2005, 09:21 Adanada Sivaslı potansiyeli nasıl!!!
adanada benim cevremde sivasli cok fazla oldugu soylenemez olanlarda pasiv Antep-Sivas macinda gorduk
extrasivas 18.12.2005, 09:22 gardas bende adanadayim bir ara senle bulusalim bir mahsuru yoksa tanisalim sivas icin adanada yapabilecegimiz birsey varmi tartusalim
olabilir gardas sen bana msn yoluyla ulas
Etem-Murat 18.12.2005, 09:57 ADANALI YİĞİDOLAR MERHABA HEPİNİZİN GÜNLERİ NESE MUTLULUKLA DOLSUN SEVGİLERİMLE
extrasivas 18.12.2005, 14:56 ADANALI YİĞİDOLAR MERHABA HEPİNİZİN GÜNLERİ NESE MUTLULUKLA DOLSUN SEVGİLERİMLE
iyi dileklerin icin cok tesekkurler
sivaslihasan 31.12.2005, 10:56 gardas bende adanadayim bir ara senle bulusalim bir mahsuru yoksa tanisalim sivas icin adanada yapabilecegimiz birsey varmi tartusalim
tabiki tanışmanız ii olur en azından adana daki sivaslıları tanırsınız msn mi verim ben cep telefonu işiyle ugraşıyorum eklemek isteyen arkadaşlara duyrulur sivaslihasan@hotmail.com
alimuharrem58 31.12.2005, 11:54 ADANADAKI YIĞİDOLAR HAYDI BULUSUP TANISIN
twice_sivas 02.01.2006, 00:59 S.a bende adanadayim burdan tum sivaslilara lar extrasivas ve digerleri sizlere mail atacam lutfen goruselim topragimi gormek cok iyi olur burda bir mail kardesligi kuralım adanada oturanların yeri olsun burası benimki=>twice_smile@hotmail.com
diger adanada oturan arkadaslar burdan dewam edelim artık
3 kişide olsanız bir araya gelip çay içmelisiniz...
O çayın tadı bambaşka oluyor:) :)
extrasivas 05.01.2006, 13:42 sevgili hemserim twice_sivas(dogan) la msn ile gorustukten sonra anlasarak bulustuk ve keyifli bir sohpetin ardindan tekrar gorusmek uzere ayrildik sivasspor.com sayesinde iyi bir dost edindigime inaniyorum
denizli58 21.01.2008, 16:20 yiğidolar bende adana kalıyorum ama denizlide üiversite okuyorum şuanda adanadayım 20 gün burdayım.sivasa her zaman yardım etmeye hazırım kardeşlerim.görüşmek üzere
3 kişide olsanız bir araya gelip çay içmelisiniz...
O çayın tadı bambaşka oluyor:) :) YA ADANALIYIM ALLAHIN ADAMIYIM HEMŞERİLERİM SİZİ SEVİYORUM
ceza_tolga_rep 17.02.2008, 22:39 adanaya 2 kez geldim.ve 4 saatlik gezişim sğresinde bana göre mükemmel bi şehir.ve bir kez daha gelip 1 hafta kalmak istiyorum.
adanalı yiğidelere sevgiler......
Adanada ki Sivaslı kardeşlerimize selamlar.. :)
gardas bende adanadayim bir ara senle bulusalim bir mahsuru yoksa tanisalim sivas icin adanada yapabilecegimiz birsey varmi tartusalim
svs_çapkın_58 18.02.2008, 00:08 adanada bulunan ve tüm illerdeki yiğidolar bir çatı altında birleşip birlik ve beraberlik içinde olurlarsa çok ii olur takımımız içinde faydası olur
ben de adanada kalan yiğidolardan biriyim
zaralı ulkucu 01.01.2009, 19:07 adanadakı yıgıdolar ıns kayserı macı adanada olur ve adananalı yıgıdolar kendılerını gozderır ????????::.............+ 58
ICNATSOB 18.02.2009, 22:37 bende adanadaki yiğidoyum sivasspora bu sezon şampiyon olacak
arkadaşlar ben adana değil de gaziantep'te okuyan bir yiğido kardeşinizim.. 3 mayıs pazar günü Şampiyon Sivasspor'umuzun Gaziantep'le yapacağı maç için herkesi Gaziantep'e bekliyorum.. haydi yiğidolar, Sivasspor'umuzu yalnız bırakmayıp Gaziantepsporlu dostlarımızla birlikte Şampiyonun anadoludan çıkması için var gücümüzle destek verelim..sevgilerimle
|