Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim Tutar Yiğido'yu

SivasSpor.Com
22.01.2012, 12:17
http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.cihanozkara.jpg

Sivassporumuz, Bursaspor'u da deplasmanda yenerek çıkışını sürdürdü.

Bursaspor ile Süper Lig'deki 12. randevusuna dün dış sahada çıkan Sivasspor, rakibine karşı 7'nci galibiyetini elde etti. Ligin ilk yarısında Sivas'ta 3-0 mağlup ettiği rakibine rövanşta da galibiyet şansı tanımayan Sivasspor, performansıyla alkış aldı.

Bursaspor'u 24. dakikada Michael Eneramo ve 88. dakikada Cihan Özkara'nın penaltıdan attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başaran Sivasspor, bu galibiyetle puanını 34'e yükseltti.

Bu sonuçla ligin zirvesindeki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a bir adım daha yaklaşan ve play-off iddiasını sürdüren Sivasspor, puan sıralamasında Trabzonspor gibi güçlü bir ekibi de geride bıraktı. Bu sezon deplasmandaki 3'üncü, toplamda ise 9'uncu galibiyetine imza atan kırmızı-beyazlı ekip, Bursaspor galibiyetiyle birlikte resmi karşılaşmalardaki yenilmezlik serisini de 10 maça çıkardı.

Son yenilgisini 12. haftada, 26 Kasım 2011'de deplasmanda Galatasaray karşısında 2-1'lik skorla alan Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 57 günlük sürede çıktığı 10 resmi karşılaşmada 6 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Kupada Mersin İdmanyurdu'nu yenerek tur atlayan Yiğidolar, ligde son 9 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik elde ederek 19 puan topladı.0

Ligdeki son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Sivasspor, son haftaların flaş takımı olarak göze çarpıyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 22. haftasında 24 Ocak Salı günü saat 18.00'da sahasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.

Bursa'da uzun bir aradan sonra galibiyet elde etti

Sivasspor, daha önceden 1 kez berabere kalıp 4 defa yenildiği Bursaspor'a karşı deplasmanda uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Bursa temsilcisini deplasmanda en son 2007-2008 sezonunun ikinci yarısında 1-0 yenmeyi başaran Sivasspor, 3 sezon aradan sonra taraftarına deplasmanda Bursaspor galibiyeti armağan etti.

Salim58
22.01.2012, 12:28
Bursayı Bursada üç sezondur yenemiyormuşuz 21.01.2012'de 2-1 aldığımız bu maçıda kayda geçin devamı seneye.:)

Yusuf Çevik
22.01.2012, 12:31
Çıkışımız inşALLAH sürecek.Puan silinme olayı olmazsa çok güzel olacak.

inşALLAH taraftar stadı fullerde bu atmosferde Antalya`yı çok rahat geçeriz..!

58 SiVaSıM 58
22.01.2012, 12:37
SİVASSPORUMU KİM DURDURACAK diyemiyorum çünkü durduracak bi takım göremiyorum :D :D

SİVASLAA KİMSE BAŞA ÇIKAMAAAZ

58Sivaslilar
22.01.2012, 12:41
Deplasmanda Bursayı yenmek çok önemli bir olay. Bu nedenle Sivassporumu can-ı gönülden kutluyorum. Tadını çıkarın Yiğidolar eski özlenen gunlere döndü

58Sivaslilar
22.01.2012, 12:41
iza hoca maci alirsak yeni heddef belirliyecegiz diyordu yeni hedef icin 1 iyi kaleci 1 iyi forvert bosa giden goll pozusyonlarina dur demek icin

58 SiVaSıM 58
22.01.2012, 12:44
ÇOCUKLAR İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER
SİVASSPOR DÜŞMANLARINI YENECEĞİZ
SOKAKLARI CEHENNEME ÇEVİRECEĞİZ

B.DUMANLI
22.01.2012, 12:45
Su andaki teknik kadro,yönetim ve oyuncular arasindaki iletisim cok üst düzeyde olmasi sebebiyle bu basarida ister istemez beraberinde geliyor.Eksiklerimiz olmasina ragmen,sampiyonlugu kacirdigimiz yildaki kadrodan bugün itibariyle cok daha güclüyüz.Sivasspor´un en büyük sansi gecen yil ara transferde alinan oyuncularin takima olan katkisi ve bu yil alinanlarla, eskilerin birbirleriyle kaynasmasi ve ortaya cikan futbolun bizi lig siralamasinda dördüncülüge kadar getirmesi.Ortaya cikan bu basarida emegi gecenlere teskkürler.Bize gipte ile bakan tüm Anadolu sehirlerine selam olsun,bizi izlemeye devam etsinler.

EneS ElmaS
22.01.2012, 12:48
Haberde kullanilan resim harika.. Bunun daha büyük boyutuda mevcutmu acaba? Wallpaper olarak ideal :)

FANATIK YIGIDO
22.01.2012, 12:52
ıkı gunde bır mac yapıyoruz haftada bır mac yapsak lıgde yenemeyeceyımız takım yok bu macları ayarlayan adı herıfler ıkı gunde bır mac oynatıyor barı ınsan uc gune cıkarır

DOGU_BEY
22.01.2012, 12:54
maşallah nazar değmesin takımımıza...burdan bütün taraftarlara sivaslılara sesleniyorum...insanf artık takım zirveye yürüyor, bir zahmet stadı doldurun ve gereken desteği verin...salı günü herkes maça gelsinnnn...

bulentt07
22.01.2012, 13:15
Oyuncularımızı Rıza hocayı ve ekibini ve Baskanımız olmadan Takımı dagıtmadan birarada tutan destek veren Erdal Sarılar ve yönetimi Azda olsa stada gelen cefakar yiğidolara Helal olsun.İnadına birlik beraberlik icinde yiğido durusumuzu gösterelim dosta düsmana.

infial§
22.01.2012, 13:17
ıspanya'da real madrıd turkıye'de sıvasspor fazla soze gerek yok,hakemler karışmasin bıze yeter,

58temha
22.01.2012, 13:18
Takım Mükemmel Ötesi Gidiyor...Cihan Özkara'da Form Tutmaya Başladı...Teşekkürler Yönetim Teşekkürler Oyuncular :)

sivaslıadem
22.01.2012, 14:38
ah bir de şu ilk haftalarda yaşadığımız hakem hataları puan kayıpları olmasa şimdi zirveye kafa tutardık
Bir şey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum hala aleyhine en çok penaltı kararı verilen takım biziz
Bursa maçında da bunu geliştirdik
Eğer bu maçtan galip ayrılmamış olsaydık yine hakemi penaltı kararını konusacaktik
Allaha şükür bu duruma düşmedik

Sıradaki gelsin

HALIL
22.01.2012, 15:48
masaallah nazar degmesin

dogan5880
22.01.2012, 15:49
2 fınal maçımız var bunlardan 4 puan alırsak ılk 5 de kalırız antalya .antep .

Ferhat06
22.01.2012, 15:59
maşallah nazar değmesin takımımıza...burdan bütün taraftarlara sivaslılara sesleniyorum...insanf artık takım zirveye yürüyor, bir zahmet stadı doldurun ve gereken desteği verin...salı günü herkes maça gelsinnnn...

mekan ankara biraz uzak ama salı günü bütün ruhumuz ve yüreğimizle 4 eylülde sizlerin yanında olacağız.

DoomsDay58
22.01.2012, 16:07
Şu üst sıralarda biraz puan kaybetse oyuncular daha çok motive olur ama ilk 3'ü istanbul takımları parsellemiş pek inecek gibi durmuyorlar

burak58as553
22.01.2012, 16:13
Bizim bu kadar iyi olmamızın tek nedeni Rıza Çalımbay'dır..

ahmet ali
22.01.2012, 16:21
Çok çok başarılı bir sonuç...Tum takımı ve Rıza Çalımbay'ı kutlamak hepimizin görevi...
Sadece bir uyarı...
Murat cok iyi bir futbolcu adayı olmasına rağmen hemen her maçta ya penaltıya sebeb oluyor..ya atılıyor ya da sarı kart görüp oyundan düşüyor....Bursa maçında ikinci penaltılık hareketide yaptı neyse ki hakem görmedi.... Bu soruna çare bulmak gerekiyor.. Kaan'da her an oyundan atılmasına neden olacak bariz fauller yapıyor..Bu iki futbolcu daha dikkatli olmalı lar..

58DK
22.01.2012, 16:30
Bu sonucu aklimizdan silip Antalya macina odaklanmamiz lazim, antalya güclü bir ekibe sahip, kendi sahamizi onlara dar etmemiz lazim. Dualarimiz sizinle yigidolar!

rsimsek
22.01.2012, 17:29
takımımız çok iyi gidiyor..bütün sivaslılar sivaslıyım diyenler takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor...salı günü stadyumu doldurmalılıyz ve desteklemeliyiz..

özsivasli1903
22.01.2012, 17:42
harikasin sivasim böyle devam edelim önümüz cok acik...
önce antalya sonra gaziantepe gidiyoz ve ardindan kayseri geliyo...
9 puan alirsak ilk dört kesinlesir diyorum...

58isML58
22.01.2012, 17:54
Antep maci cok kritik bi mac olcak o macida InsAllah, Allah'imin izniyyle alicaz kayseriyede fark Insallah......Eneramonun vede Ermanin sozlesmeleri acilen uzatilmaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii

güneşyurdu
22.01.2012, 19:21
Ah Sivas ah sen var ya bizi 2 yıl boyunca yedin bitirdin...Kanadı kırık kırlangıçtın sen. Uçamadın yerlerde kaldın...Karlı kışlı havalarda göç edip gitmedin de... Şimdi de kalkmış kırık kanadınla zirveye doğru kanat çırpıyorsun, senin tek kanadın metris de tek kanadın kırık bunları hiç mi düşünmüyorsun...Sana şikeci diyorlar aldırma boşver…Biz biliyoruz ki “Maç Satmak Karısını Satmak” diyen birisi maç satmaz…

Kapıcı diye küçümsenen Rıza Hoca 11 yiğidoya Yavuz Selimin askerlerine bağırıp ta onur savaşına tek başımda olsa giderim dediği gibi: İster gelin,isterseniz gelmeyin ben tek başıma da olsa gideceğim diyor… 11 yiğido gelmem demiyor…Git Sivasım git…O kapı sana yabancı değil.O şampiyonluk kapısı denilen kapıda ben eminim hala senin darbe izlerin var…

Sakın korkma...Hakem dediğin tek düdüğü kalmış insan denilen adamlar seni nasıl durdurabilir? Senin aleyhine 7 değil,14 penaltı bile verseler …Barış Şimşek gibi adamların garezi: "Çirkinin Aynaya Düşmanlığından " öteye gitmez…Gitmeyecektir de…

Biliyorum korkmuyorsun,korksaydın kar derdin,kış derdin,şike derdin transfer yok derdin,korkar siner,sessiz kalırdın…Zirveye doğru uçmazdın...Ama sen Sivassporsun...Sen: "Anadolu nun Yıllarca Sessiz Kalan Çığlısın" ...O çığlık şimdiden duyulmaya başladı...O çığlık senin çığlığın...O çığlık İstanbul da,Metris de,Sivas ta duyulmuş yetmez mi?

Sivas da fener-gs-bjk bayraklarını asan paracı esnaflar o bayrakları indirmişler...Sana selam durmak isterken ; İstanbullu baronların gelip kendilerini gelip kurtarmasını bekliyorlar...Sakın aldanma Sivasım…!
Sivasım,yiğidom,tek kanadı metris de olan aslanım zirveye gidişin hayırlı olsun...

ALLAH (c.c)yar ve yardımcın olsun...Seni bu yolda her daim muzaffer etsin,şanını yüceltsin....18/01/2012 özel yazmıştım ama konu açamadım...

bozatli58
22.01.2012, 22:30
adaletsiz hakemler başka yooooook

migroArmis
22.01.2012, 23:28
SİVASSPORUMU KİM DURDURACAK diyemiyorum çünkü durduracak bi takım göremiyorum :D :D

SİVASLAA KİMSE BAŞA ÇIKAMAAAZ

Bırakın durdurmasınlar zaten..böyle iyi...

etzel1967
23.01.2012, 00:10
inşallah nazar değmez takıma...çünkü bileğinin hakkıyla topluyor puanları...bir hafta önce bjk karşısında yenilmesine rağmen bjkden daha iyi oynayan bir bursa vardı...bu hafta bursaya top oynatmadık...trübündeki herkes sivassporu seyretti...ertuğrul sağlam tamamen çaresiz kalınca önce ömeri oyuna aldı, santrofor oynatmak için, ardından bangurayı...amacı şişirme toplarla karambol golleri aramaktı...orta saha tamamen hakimiyetimiz altındayken kadirin çıkıp muratın oyuna girmesi ertuğrul sağlamın bu planının işlemesine neden oldu...ama sonuçta maçı hak eden aldı...bursa taraftarı çirkinleşeceğine şu soruyu kendine sormalı "bursaspor bu maçta puanı gerçekten hak etti mi?" buna en iyi cevabı lig tv de bursanın efsanevi kaptan sedat 3 verdi.."maç sonuna kadar sivasın hakkıydı, sivas oynadı, bursa maçı kazanmak için bir şey yapmadı..."

Tuncay
23.01.2012, 00:27
Iyi bir cikis yakaladik.Bu cikis devam edecek,tum samimiyetimle inaniyorum.Fala,buyuye inanmam ama icimde bir his var sezonu 58 puanla bitirecez.Kim tutar Yigido'yu diye soran gardas,ben olumune tutuyorum=)

58MUAMMER58
23.01.2012, 00:32
:Dkim tutar yiğidoyu tabiki hakemler zaten sezon başından beri yeterince tuttular bide lanet olası şike davası sivassporun elini kolunu bağladı transfer yapmaya korktuk eğer aleyhimize hakem faciaları olmasaydı bugün 45 puanımız vardı şu takıma sağlam 10 numara ve hızlı biforvet alabilseydik şampiyonluktan daha rahat bahdederdim bunada şükür kısıtlı kadromuzla haftada 2 3 maç oynuyoruz yolumuza emin adımlarla koşuyoruz umarım nazar değmez haksız kazandığı paralarla kadro kuran ts nin üstündeyizya o bile yeter:D

YENiCERiavrupa
23.01.2012, 03:18
Buyuk Oldugunuzu Gosterdiniz 2sene ALT siralarda oynayip herkezin Sivassporuma bidaha kume oynar duser dediklerini yuturdunuz agizlarina Helal olsun cocuklar Size Helal olsun EFSANE GERI DONDU TARAFTAR KIS UYKUSUNDAN KALKSIN ARTIK GERI !!!

ardich
23.01.2012, 06:42
Helal sana sivas ligde herkes avrupadan nası unlu oyuncu alırım diye didinirken o genç dinamik bi kadro peşinde şuanda çoğu anadolu takımı 3 büyükleri taklit ediyor ama biz gerek altyapıdan gerekse avrupadaki genç oyunculardan yararlanmaya calısiyoz bu durum icin tesekkurler rıza hoca ve ekibine.daha iyiye daha güzele ulasmak icin biraz daha dişimizi sıkmaliyız sivasımız ozlenen günlerine donecektir

ayna26
23.01.2012, 09:09
Yiğido her zaman adına şanına yakışanı yapmaktaydı, bazen yiğido şahlandı şampiyonluğa oynadı (o dönem de iyi gün dostları çok du) sonra iki sezon ligde kalma mücadelesi verdi,bu dönemde de iyi gün dostları bir anda düşman kesildi takıma, küme düşeceğine kati gözle baktılar ama utandılar, hoş onlar da utanma yok, şu an yine çebük çalmaya başladılar,(sevindikleri için değil ha utandıkları için) yiğidonun ilerleyen form duruma karşısında.Kimse tutamaz şu anki durum itibari ile ama ayağımızı yere iyi basalım, her zaman her durumda olumlu ya da olumsuz durumda bir A planının yanında bir de B planı koyalım ortaya ki, durumu en iyi şekilde atlatalım.Eğer bu takıma çirkin Bizans ya da potnus oyunları oynanmaz ise önü açık.Meyvalar bile sabırla olgunlaşırmış, biz de sabırla bekleyelim şampiyonluğu, takımın gerçek taraftarı olarak desteğimiz esirgemeyelim takımımıza....

by_hunter
23.01.2012, 12:24
iyi oynadık kazandık

buldugumuz fırsatları degerlendırseydık son dk sıtresını yaşamazdık

ama bundanda ders çıkarmasını bildik

maç 90 dk

sonuna kadar mucadele...