Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyaspor maçını değerlendirelim

SivasSpor.Com
24.01.2012, 19:06
http://a1201.hizliresim.com/t/s/22dwh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Antalyaspor'a karşı kazandığımız 2-1 'lik galibiyeti değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

yerliturkuaz
24.01.2012, 19:07
Zirveye Doğru Yürüyüş....

Evet yazımın başında da söylediğim gibi zirveye yürüyoruz. Kim çıkarsa çıksın ezip geçiyoruz. Çok güzel bir galibiyet daha aldık.

Kesinlikle ama kesinlikle maçın adamı Navratil oldu. O nasıl topu çıkarmakdı öyle yüreğimizin ağzına geldiği andı gol diyorduk. Topu o kadar harika çıkardı ki Navratil. Mükemmelsin koçum be.Defans hattı her geçen gün mükemmel oynuyor zaten. Rajnok mükemmel toparladı defansı. İkisi de Çek olunca iyi anlaşıyorlar.

Maçı 2-0 getirdikden sonra maçı bitti gözü ile bakmamız bize pahalıya mal oluyordu. Orta sahamızın bu kadar oyundan düştüğü bir maç görmemiştim. ÇOk oyundan düştük resmen rakibe verdik orta sahayı elini kolunu sallaya sallaya resmen kalemize geldiler. Bu sezon ilk defa kondisyondan düştüğümüz maç diye hatırlıyorum. Neyse ki bu maçı da kazasız belasız atlattık.

Ah o son dakikalar da kaçan pozisyonlar kaçmasa idi. Dediğim gibi ilk defa bu sezon kondisyondan bu kadar düştük. Hakem de bir penaltımızı yedi. Bize olsa idi rahatlıkla çalardı eminim...

Taraftara helal olsun. sahipsiz takımın sahipsiz olmadığını gösterdiler. Teşekkürler 12. adam..

Evet sırada Gaziantepspor maçı var. Bu sezon en çok beklediğim maçlardan bir tanesi. Şampiyonluğa giderken yaptığınızı unutmadık. Seriyi bozmayacağız ve size unutamayacağınız bir mağlubiyet yaşatacağız....

burak58as553
24.01.2012, 19:09
Arkadaslar heralde sezon sonunu getiremeyebilirim her an kalpten gidebilirim..Hakkınızı helal edin..

Şaka bi yana son dakikada ki pozisyonları gole cevirsek mac sonunu daha rahat getirebilecektik..

furky.b
Macin kader ani Son dkk Navratilin cizgiden topu cikarmasi !!
Bukadar mucadeleye bukadar pozisyonlara Ermanin o guzel attigi gole beraberlikle bitemezdi.. O yuzden Navratile tesekkur ediyorum.
Buldugumuz firsatlari daha iyi degerlendirmemiz lazim. 3-1 veya 4-1 rahat onde olmamiz gerekirdi.
neyse bunada sukur , ders cikarmamiz gerekir.

Ilk yarida orta sahamizi cok begendim ozellikle mehmet nas ve kadirin baskilari superdi.

münihli_58
Cok iyi ve baskili oynadik her zamanki gibi ama her zamanki gibide cok cok cok cok cok pozisyon harcadik son 10 dakikada. Onlardan birtanesini bile atsaydik son saniyelerdeki vurusta yüregimiz agzimiza gelmezdi.

Antep macindan sonraki Gay-seri macini bekliyorum büyük bir sabirsizlikla ama yine TFF maci hafta icine almis ama dolduralim 4 Eylülümüzü yigidolar 6-2 yi unutmadiniz umarim..

eyupk
24.01.2012, 19:10
rıza hocamıza ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler bize bu sevinci yaşattıkları için.

shang
24.01.2012, 19:11
çok zorlandıgımız bir maçtı fiziki olarak cok mucadele ettık ama bir fiziki çöküşte yaşayabılırız buna hazırlıklı olmalıyız yüksek tempoda zor maçlar oynuyoruz antep macında zorlanabılırız ama tabıkı takımın kredisi var gozumuzde ama başından berı şu bencıllık yuzunden yanacagız bır gun garip garip son paslar yapıyorz abuk sabuk kaleye vurmaya ugrasıyoruz bunlara bi son vermemız lazım son dk navratil o topu cıkarmasa yanmıştık maçın adamı navratil bir maç aldı bize resmen herkezı kutluyorum herkez iyi mücadele etti ama daha dikkat etmeliyiz

58ToPraK58
24.01.2012, 19:12
Bütün futbolcuları tebrik ederim. Kazanmak güzel, ama bursa maçında ve bu maçtaki son dakikalardaki oyunu zora sokma alışkanlığımızdan kurtulmalıyız. Bu maç ve bursa maçında gol olsaydı şuan 4 puanımız olmayacaktı. Bu alışkanlığımıza bir çözüm bulunması gerekiyor. 37 puanla 4. sıradayız umarım bundan sonraki maçları da kazanır ve daha üst sıralara çıkarız...

yorumcuyuz
24.01.2012, 19:13
emin adımlarla gidiyoruz... yarın ki gazete başlıklıklarını görebiliyorum YİGİDOLAR DURDURULAMIYO!!! EFSANE GERİ DÖNDÜ!!! VAR MI YİGİDOYA YAN BAKAN!!! benım favorim Alayına gider :)

burak58as553
Deplasmanda Antep icerde Gayseri ile peş peşe oynuyoruz.Cok saglam deplasman yapılmalı bu takım bunu hakediyor..İcerdeki Gayseri macında ise tribünlerinin tamamını görmek istiyoruz..

MeXeS58
çok rahat farka gideceğimiz macı zora soktuk ama sonunda kazanmayı başardık

sol şeriti boşaltın çok pis GELİYORUZ

adres58
24.01.2012, 19:14
Saha zemini sadece rakip takıma değil bizede dezavantaj,
Navratil ve Rajnoch un uyumu,
Ziyanın tekrar formasına kavuşması,
Uğurun istikrarlı oyunu,
Cerny ve Grosickinin güçsüzlüğü ,
Atillanın yetersizliği,
Eneramonun beceriksizliği,
Kadirin geçen maçlara nazaran toparlanışı,
Bedavadan gol yeme alışkanlığımız,
Rahat gol atmakda ustalığımız,
Mehmet Nasın iyi oyunu,
Kıvançın şanssızlığı,
Son dakikada Navratilin mucizesi,
Hakemin iyi yönetimi,
Taraftarın azlığı,
Rıza Hocamızın yerinde müdahaleleri,
Ve Sonuç olarak,

YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR....

Tuncay
24.01.2012, 19:15
Hani bilen bilir fikrayi.Horoza sormuslar,yumurta tavuktanmi,tavuk yumurtadanmi diyee. Kazandik ya ben o na bakarim.Bundan sonra,tum takimlar maca gelidiklerinde, sivasin sogugundan degil,takimindan titreyecekler.

yigido yakup
24.01.2012, 19:15
galibiyet cok güzelll cok erken koparacagimiz bi macti ama saglik olsun.

yalnizz biz ne zaman söyle arkamiza yaslanip son dakikalrda galibiyetin tadini cikaracagiz

tabi böyle olmasida tadi tuzu biberi tebrikler sivasspor

sevda58
24.01.2012, 19:16
O eski halimizden (2010/2011) eser yok simdiiiii :)

burak58as553
24.01.2012, 19:17
Saha zemini sadece rakip takıma değil bizede dezavantaj,
Uğurun istikrarlı oyunu,
Atillanın yetersizliği,
Mehmet Nasın iyi oyunu,
Kıvançın şanssızlığı,
Hakemin iyi yönetimi,
Taraftarın azlığı,
Ve Sonuç olarak,

YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR....

Bu kadar acıklayıcı oldu işte..Baska ne denilir ki..Ellerine sağlık..
+58

Ozan5858585858
Fark atabileceğimiz maçı zora soktuk.. ama takım disiplininden memnunum maç kazanmayı öğrendik önemli olan bu ;)

MeXeS58
bır dıger konu da kalecı atillaya bu kalecı ıle lıg bıtmez bu mac ıcın demıyorum golde pek fazla hatası olmaya bılır nevratıl vuramadı terse gıttı ama atılla ama genel olarak bızım kalemızı koruyacak potansıyel yok

onur_sivas
24.01.2012, 19:19
herşeye itiraz eden antalyalı birkaç futbolcuya,bunlara göz yuman ve laf olsun diye maçı 4 dakika uzatan basiretsiz süleyman abay'a,rıza hocanın üstüne yürüyen külhanbey 4.hakem hakan coşkun'a ve -15 derecede oynanan futbola rağmen PUAN ÇOK GÜZEL:))HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS ! KISKANANLAR ÇATLASIN ! TEBRİKLER SİVASSPOR !

HALIL
24.01.2012, 19:23
her zamanki gibi kendi kendimizi zora sokuyoruz biktimv su huyumuzdan :mad:

kazandigimiz için çok mutluyum anlatamam ! bence toplayabildigimiz kadar puan toplayak puanlarimiz falan silinecekmis vs vs :mad:

açikcasi içimde bir buruk sevinç var ya siz ?

58isML58
24.01.2012, 19:25
Kivanc a son dakikalarda yapilan hareket NETTTT penaltiydi, Eneramo da bi cokus basladi vede kaleci Atilla Sivasspor'umuzun kalecisi olmadigini birkez daha gosterdi. Iyi seylere gelecek olursak Kadir in muthis oyunu hic top kaptirmamasi Ugur un super cikislari vede Erman in eski formuna donmesi cok iyi oldu. Yasasin Sivasspor INSALLAHH KIMSE DURDURAMIYACAKK ARTIK BIZIII.... antep macinida gectikten sonra gayseri macini seyretmek icin can atiyorummmmm........

hasanim58
24.01.2012, 19:26
Efsanenin donusunu iki kelimeyle gecistirenler simdi mecburen konusacaklar zorlarina gitsede daha durrrr yereklerine bile inecek. ..nelerin helal sivassporuma alisik oldugumuz bu sevincler uzak degilmis cok sukur ALLAH im canim sivassporummm

ddolphiner
24.01.2012, 19:28
Maçtan kareler;
Herşeyden çok farklı olan iki şey gözlemledim birincisi ilk kez kondüsyonsuz kalıp yorgun düştüğümüzü gördüm ikincisi ilk kez taraftarı bukadar ateşli gördüm helal sana 12. adam.
Ayrıca genel olarak Kadir,Uğur,Mehmet ve kuşkusuz Navratil takımı sırtladı.Eneramonun bence en kötü maçıydı tek başına 3-4 gol kaçırdı.Bence en az pozisyona girdiğimiz maçtı Antalyayıda tebrik etmek lazım bize en iyi direnen takımdı :D
Ha unutmadan lig tv noldu be kardeşim yaklaşık 5 dakika yayını kestiniz peşine açıklama bile yapmadınız :D:D
Sonuç olarak ama öyle ama böyle kazanmaya alıştık teşekkürler Sivasspor teşekkürler Rıza Hoca Teşekkürler 12. Adam

58temha
24.01.2012, 19:29
Maçta göze çarpanlar : Eneramo'nun Değdiği Adamı Yere Düşmesi (Maşallah Dozer Gibi :D)

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kale Hiç Ama Hiç Güven Vermiyor...

Maçın en iyisi kimdi : Erman Kılıç

Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Nas

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kıvanc'a Yapılan Penaltıyı Vermemesi Gerçekten Şok Etkisi Yarattı

Maçın Kader Anı : Navratil'in Son Dakikalarda Çıkarttığı Top

Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : Taraftarın Az Olmasının Sebebi Havanın Soğuk Olması Yaza Doğru Stad Dolar Taşar

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Genellikle İyi Hamleler Yaptı Ama Erman'ı Çıkarmamalıydı

Ozan5858585858
24.01.2012, 19:30
Taktiksel olarak değerlendirirsek;
Atilla=Normaldi gol dışında hatası yoktu..
Uğur=Disiplinden hiç kopmadı,süper
Navratil=Bugün maçı kazandıysak Navratil sahada olduğu içindir..
Rajnoch=Hava toplarına hakimdi..
Kadir=Orta Sahada pas dağıttı güzel oynadı..
Mehmet Nas=Golünü attı Orta Sahada Kadir ile birlikte güzel oynadı..
Kıvanç=Her zamanki gibi süperdi..
Grosicki=Bugün biraz formsuz gibiydi..
Erman=Süperdi..
Cerny=Fazla oyunda görülmedi normal oynadı kötüde değil iyide değil..
Eneramo=Formsuzdu..
Pedriel=Yeterli zamanı yoktu sonradan girdi orta düzeyde oynadı..

hasanim58
24.01.2012, 19:35
Helal olsun riza hocaya harika bir takim yaratti tek yurek hepside bide guzel kalecimiz olsa varya tadindan yenmez seyrine doyum olmaz bi takim oluruz evel ALLAH

Ozan5858585858
24.01.2012, 19:36
Bu sevinci bize yaşatan takımımıza teşekkür ediyorum..

carizma0658
gururumuz sivas o lauıyık oldugu yere dogru hızla gelıyor ZİRVENIN TEK EFENDISI ZİRVENIN TEK SAHIBI İŞTE BİZ BUYUZ HERKES BILSIN SİSVAS SARSILIR AMA ASLA YIKILMAZZZZ

sefacoban58
Maçın Kader Anı : navratil'in cikardigi top ve atilla necatin'in vurusunu tutuga an

trafocu
24.01.2012, 19:43
Kadir güzel oynadı diyenler, farklı kazanmamız gereken maç yine Kadir efendi yüzünden bağıra bağıra gidecekti.Adam faul makınası mübarek.Topu kaybettiğini anladığı an deviriyor rakibi.Fiyaka bozulacak.Yine yaptı yapacagını ve ceza atışından gol yedik.Diğer maçları şöyle bir analiz edin Mağlubiyetlerin altından Kadir ve Kivanç çıktığını görürsünüz.

izmirliyigido
24.01.2012, 19:47
Öldüm öldüm dirildim... Eminim benim gibi (gerek ekran başında, gerekse tribünde) sinirden kahrolan çok sayıda YİĞİDO vardı.. Arkadaş SAMSUNSPOR maçından ders alınmamış gibi, birkez daha son saniyede yüreğimiz ağzımıza geldi.

Bu ne lakayıtlık arkadaş? Ne güzel şahane bir golle durumu 2-0'a getirmişsin, çak bir tane daha Antalyaspor bitsin, sen elini kolunu sallayarak belki 4'ü, 5'i atarsın.. Haydi atamadan Atilla'nın çok kötü bir zamanlamasıyla golü yedin, bastır, Eneramo ile Kıvanç ile Erman ile yakaladığın gollerden birini at 3-1 olsun, Antalya'nın gardı düşsün...

Yok ya ben birşey demiyorum, yorum yapmıyorum. Ben gideyim heyecandan ağrı yapan kalbimi dinlendireyim, geberiyordum vallahi... Rıza hoca düşünsün HATA NEREDEYDİ ?...Sadece en güzel tarafı galip gelmemiz oldu. Sırg 3 puan için teşekkür ediyorum..

Maçta göze çarpanlar : Haddinden fazla gol atabilme yeteneğimiz varken ARTİSTLİK yapmamız çok zoruma gidiyor..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Orta sahayı bir türlü elimizde tutamadık.

Maçın en iyisi kimdi : Uğur Kavuk ve Navratil...

Maçın en kötüsü kimdi : Yazmayacağım :mad:

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Son dakikalarda ki penaltıyı veremeyecek kadar aciz ve bilgisizdi..

Maçın Kader Anı : 90+5'de ki boş kaleye giden topu çıkartan Navratil'in kahramanlığı !..

Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : Muhteşemdi, süperdi !... Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu soğukta, bu ayazda gidebilen gerçek YİĞİDOLAR'a teşekkür ediyorum. Bunların arasında kardeşim olan tykinik58, arkadaşlarım Rallim58 ve Cley'e ayrıca teşekkür ediyorum.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Kıvanç'sız oyuna başlamak işte böyle sancılı doğum yaptırıyor. Değişiklikler için YİNE YORUM YAPMAYACAĞIM !... Sadece galibiyet için teşekkür ediyorum.

dogan5880
24.01.2012, 19:47
kalecı sart bıze rahat maç ızleyemıyoruz 80 dk da tv yı kapatıyorum sıkıntıdan 5 mılyon euro verın sadece kalecı alın

58YIGIDO58
24.01.2012, 19:54
cok tesekürrler yigidolar hepinizile gurur duyoruz ve devam pes etmek yok hadi zirveye ayit oldugun yere sampiyonluga :)

ahmet ali
24.01.2012, 19:54
Çok rahat gol atıyoruz ama çok golü harcıyoruz....
Genel olarak iyi oynamadık ama kazanmasını bildik...Enaramo ve Cherny hariç genelde iyi oynadılar..Özellikle Enaramo çok bencil ve verimsiz oynadı..Ofside düşme sorununu bir türlü çözemiyor.. Atilla yeteneği kadar oynuyor..Daha fazlasını beklemek yersiz Golde çok hatalıydı....En iyi oyuncumuz Navratil idi....
Rıza hoca 'nın değişiklikleri gereksizdi.. ama Pedriyel ilk 11 de başlamalı.Bunun dışında Rıza hoca galibiyete ulaştırmasını bildi... Başarılı kabul edilmeli...
Bir kaleci ve santrafor alınmalı....

Ozan5858585858
24.01.2012, 19:59
Kadir güzel oynadı diyenler, farklı kazanmamız gereken maç yine Kadir efendi yüzünden bağıra bağıra gidecekti.Adam faul makınası mübarek.Topu kaybettiğini anladığı an deviriyor rakibi.Fiyaka bozulacak.Yine yaptı yapacagını ve ceza atışından gol yedik.Diğer maçları şöyle bir analiz edin Mağlubiyetlerin altından Kadir ve Kivanç çıktığını görürsünüz.

Kadir biraz kontrolsüz olabilir gereksiz faul yapıyor bazen ona da lafım yok ama top ayağındayken iyi pas dağıtıyor ve bu sayede rakibi yoruyor.. Kıvanç bu sezon bir tek sezon başında karabük ve eskişehir maçlarında kötü oynadı ama zaten o maçlardada takım olarak kötü oynadığımız maçlardı.. Bu nedenle Kadir biraz kontrolsüz ama bugün güzeldi bana göre.. Kıvanç ise süperdi..

DoomsDay58
24.01.2012, 19:59
Play off yolunda çok iyi gidiyoruz inşallah puan kaybetmeden devam ederiz

infial§
24.01.2012, 20:01
herşey bi yana 3 puan harıka oldu,bu soğukta canla başla mucadele eden riza hoca'mın butun futbolcularını kutlarım,donduk ama değdi,insallah antep saint germanı'da yenıp gayserıyı gol manyağı yapacağız

sivas_5201
24.01.2012, 20:02
tebrikler Sivassporum, insallah antepden de 3 puanla donersiniz...

HALIL
24.01.2012, 20:05
ooo gelecek hafta antep fistigi var ya :) en az 3 puan istiyorum :D

B.DUMANLI
24.01.2012, 20:06
Eskiden ceza alanina ve gol pozisyonlarina bu kadar giremezken,simdi rakip ceza alanina cok cabuk girdigimiz halde ya topu ayaktan cok aciyor rakibe kaptiriyoruz yada topu disari atiyoruz.3.golü bulmus olsaydik Antalya tamamen dagilirdi.Cihan´a son 15-20 dakikada sans verilip ,Eneramo´nun dinlenmesi saglanabilir.2-3 günde mac yapmak haliyle takimi yipratiyor.Bugünki oyun her nekadar ,Bursa maci kadar zevk vermesede alinmis 3 puan herseyden önemli.

serkankeskin
24.01.2012, 20:07
herşey çok güzel gol kaçırma huyumuzdan vazgeçersek çok daha güzel olacak.

HALIL
24.01.2012, 20:07
acil transfer lazim bu takimin daha ileriye gitmesi için

bir kalecei ve bir forvet sart en azindan :mad:

mühendisburak58
24.01.2012, 20:11
yapma yiğidom ya.bu heyecana kalp dayanmıyor.neredeyse 2 puanı bırkaıyorduk teşekkürler navratil.bulduklarımızı değerlendirmemiz lazım.defansa rajnoch gelince defans sanki düzeldi.antalyaspor çok iyi takım.

asabibaba
24.01.2012, 20:15
gözümüz dondu ama değdi .helal olsun sizeeeeeee helallllllll :)))))))

DOGU_BEY
24.01.2012, 20:15
Stattaydım aha şimdi geldim gardaşlar:)
Son dakikalarda sıkıntı yaşasak da bu takımla guru duyuyorum...Eğer Atilla 2-0 dan sonra yanlış pozisyon alıp o golü yemese bu maç 3 veya 4-0 biterdi..Şu takımda zaten ortak görüşümüz en zayıf halka kaleci malesef...Maçta Eneramo-Navratil-Ziya gayet iyiydiler...Eneramo o son dakikalarda karşı karşıya pozisyonda ayağından açmasa ve golü atsa iş biterdi, bugün tek hatası o oldu..Ama attığımız 2 golde de onun payı çok büyük..Maşallah son 5 haftada inanılmaz bir yükselişe geçti ve gol ya da asistleriyle, ileride topu tutması ve müthiş fizik gücüyle çok iyi katkı yapıyor.(Ömer Erdoğana vurduğu omuz hala aklımda, keyifle hatırlıyorum :) )

Navratil mükemmel bir profesyonel ve görev adamı...Geldi geleli nerdeyse aynı isitikrarla oynuyor..Sadece yanındaki partneri iyi olsun yeter..Tek eksiği biraz yavaş olması ama kaplumbağa kadar da değil...Rajnoch bence A.Gücündeki performansından uzak bir görüntüde, uyum sorununu aşarsa çok daha iyi olur..Erman 2-3 haftadır formsuzdu atrtığı süper gol ona iyi bir moral oldu, zira antep maçında ona daha da ihtiyacımız olacak...Kamil Grosicki malesef oyunda yine yok gibiydi bir yarım saaat oynasa maçı o dakikada bitirir...Kadir ve Milan cerny bugün en çok koşan isimlerdi ama ikisi de bugün çok top ezdi ve kaybetti...Hakem 4 dakika uzatmayı nereden uydurdu ve hadi onu da geçtim neden 6 dakikaya yakın oynattı anlamış değilim...Ayrıca son dakikalarda Kıvançın pozisyonuna penaltı vermeliydi onun dışında çok da kötü değildi...Yalnız bu maçın 4.hakemi kim hatırlayamadım şimdi onu saygıyla(!) dümdüz anıyorum...Ulan sen kabadayı mısın Rıza hocaya el kol hareketleri ve sanki askere emir verir gibi içeri geç, konuşma laflarını ediyorsun? Vipteydik, önümüzde Rıza hocaya 2.yarı kafayı taktı gidip gelip bişeyler geveledi..Yardımcı antrenör Bülent Albayrakı çıldırttı...Millet dayanamadı bastı küfürü ama Rıza hoca yine insanlık yapıp küfürü kestirdi...O adi hakem acaba dışarıda bu kadar artislik yapabiliyor mu?

Rıza hoca m.nas ve grosickiyi tam zamanında aldı oyundan...Kıvançla başlmasını bekliyordum ama demek ki ikisini dinlendirerek oynatıyor ve kimseyi formaya küstürmemeye çalışıyor...Belki de hedef artık büyüdü bunu düşünerek elindeki oyuncuları en ekonomik şekilde kullanmak isitiyor...

Taraftara gelince...
Seyrici daha fazla olmalıydı ama gene de korktuğum kadar çok az da gelmedi, gelenler de bugün coşkuluydu, maç sonu takımın bütün tribünleri dolaşıp galibiyeti kutlaması ise keyfimize keyif katıı, birileri tarafından atılmak istendiğimiz çukurdan yeniden zirveye çıkan bu takımla gurur duyuyoruz...Hepinize teşekkürler Yiğidolar, teşekkürler Rıza Hoca , teşekkürler teknk ekip ve futbolcular...

migroArmis
24.01.2012, 20:16
tamda skor tahminde belirttiğim gibi.. 2-1 bravo Sivasa yakışır...

avare
24.01.2012, 20:29
takimin durumu cok iyi ama ayni oyunculara daha nekadar yuklenilecek biraz rotasyon yapilsa oyuncular dinlendirilse kanatlara alternativ iki oyuncu alsak iyi olur bence

ankastre
24.01.2012, 20:30
En az 6 gol atacağımız averaj düzelteceğimiz maçı nerdeyse 2 puan bırakacaktık.
Heyecanı seven bizi izlesin:) İnanın yürek dayanmıyor yaa bu nasıl oyun, kaleci akıllı olsa çok gol atarız ama nerdeeee:):):)

Üşüdük üşümesinede atlan gollerle içimiz ısındı

gürünlüyiğido58
24.01.2012, 20:33
Genel olarak kontrolümüzde oynanan bir maçtı ama daha çok gol bulabilirdik
Başta Rıza Hocayı ve tüm takımı kutlarım

58 SiVaSıM 58
24.01.2012, 20:39
helal olsun SİVASSPOR müthiş seri devam ediyor sırada antep var onlarıda yenecez hedef ilk 4 !!!!!

bulentt07
24.01.2012, 20:49
Tüm maclar hafta ici oynansın kupa dahil altı macta galip geldik.Gayseride antepte kötü günde bize cok cektirdi o yüzden Antalya macının cilası onlar olmalı.Ayrıca bu macta yorgunluk normal ıkı gun önce zor bursa macından geldı takım okadar olur.

esentepeli58
24.01.2012, 20:55
tek kelimeyle CERNY adam fırtına :D

eroltas58
24.01.2012, 20:56
[QUOTE=adres58;763687]Saha zemini sadece rakip takıma değil bizede dezavantaj,
Uğurun istikrarlı oyunu,
Atillanın yetersizliği,
Mehmet Nasın iyi oyunu,
Kıvançın şanssızlığı,
Hakemin iyi yönetimi,
Taraftarın azlığı,
Ve Sonuç olarak,

YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR....
[/QUOT
Guzel bir yorum olmu$ ama tek size katilmadim nokta hakem icin,
ugur inceman ikinci saridan, deniz bari$ta ikinci saridan kirmizi yemesi gerekiyordu,bide 4dakika uzatma ,abartili bir uzatma oldu hatta 6 dakikaya yakin uzatti,gecen sene ayni bu hakem yok yere eneramoyu kirmizi karttan attmisti,yinede bu hakemin yonetigi macta galip geldik mutluyum

ec58
24.01.2012, 21:09
Hafta içi oynansa bütün sezon, 6 maç 18 puan oldu galiba.

22. Haftada 37 Puan alacak bu takım deseler inanmazdım.

Allah nazardan esirgesin....

58MUAMMER58
24.01.2012, 21:14
Maçta göze çarpanlar : ?
:DSOĞUK BUZLU SAHA iki takımıda zorladı bukadar yoğun maç trafiğine rağmen iyi mücadele oldu skor bord çalışmadı :confused:
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:DİLK YARI SİVASSPORUN kontrolünde geçti iyi oynadık GOLÜDE bulduk 2. yarıfark olurmu diye düşünürken antalya iyi başladı iyi pas yaptılar kanatlardan iyi geldiler baskı yerken ermanın füzesi hepimizi rahatlattı derken olmayacak gol yedik bu antalyayı cesaretlendirdi sivasspor çok net pozisyonlarından yararlanamadı rahat kazanacağımız maçı kendi kendimize zora soktuk
Maçın en iyisi kimdi : ?
:Dherkes elinden geleni yaptı iyiler arasında eneramo uğur ziya navratil cerny sayabilirim
Maçın en kötüsü kimdi : ?
:mad:kimseye kötü demek istemiyorum gol haricinde erman sahada yoktu groseçki performansının 3 te 1 ini oynuyor kadir hala ilerleme kaydedemedi mehmet nas çok mücadele etsede kaptırdığı toplar bizi zora soktu
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
ofsayt kararlarının hepsi doğruydu geçmiş maçlara göre iyi yönetti diyebilirim bikaç hata yapsada skora etki eden hatası olmadı
Maçın Kader Anı :
:Dmaçın kader anları var kalecimizin karşı karşıya pozisyonda kurtardığı pozisyon ve son dakk çizgiden navratilin çıkartığı pozisyon çok kritik kader anıydı
Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : ?
:Dskorbordu bile donduran soğukta hAFTA içi olmasına rağmen yinede iyi sayılabilecek seyircimiz vardı hepsinede çok teşekkür ederim saolsunlar varolsunlar bundan sonraki maçlarda daha çok taraftarımız olur inşallah
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?:Drakibin hamlesine hamleyi zamanında yaptı yorgun kıvanç yerine mehmet nasla başlaması yerinde oldu pedriel rada kıvançda çıkanlardan iyi mücadele ettiler tüm teknik ekibe başarılarından dolayı teşekür ederim

eyuphulagu
24.01.2012, 21:25
Maç deyim yerindeyse kıran kırana geçti....Tempo zaman zaman çok yükseldi...İki takımda maç içinde pozisyonlar yakaladı..Atilla ile karşı karşıya kalan Necati'nin atamadığı pardon Atilla'nın kurtardığı poızisyon maç içindeki en önemli pozisyonladan biriydi..Antalya takımı düşündüğümüzden daha ofansif oynadı..Maçın en ilginç anlarından biri o dakikaya kadar sahada gezintiye çıkan Erman'ın attığı AVRUPAİ goldü...Degfansımız malesef bu maçta rakibine net pozisyonlarda verdi..Sivasspor maç kazanma alışkanlığına devam ettikçe bazı oyuncular daha şahsi oynamaya başladılar..Bu maçta görüldü ki kendine oynama hastalığı bazı oyuncularda adeta alışkanlık haline gelmiş durumda...Geldi geleli söylüyorum yine söyleyeceğim zirveye oynayan bir takımın kalecisi ATİLLA olamaz...Orta sahamız bu maçta da çok koşup 90 dak.mücadele etti..Bende bu maçta Kıvanç'ın ilk 11 de oynamasını bekliyordum ama takımın patronu Rıza HOCA;o ne derse o olur...Hakem çok kötü değildi ama Kıvanç'ın pozisyonunun penaltı olduğunu hakem hariç herkes gördü...Ziya ilk dak. larda biraz heyecanlı bir oynadıysa da ilerleyen dak. larda kendine gelip eski ziya gibi oynamaya başladı..Maçın en güzel hareketi 2. yarı Grosecki ile Enaramo nun sağ kanattan gelişen atakta yaptıkları artistik paslaşmalardı...Bu maçta takımda herkes görevini yapamaya çalıştı..M. Nas bilhassa ilk yarı geldiği günden beri en iyi oyunlarından birini oynadı;attığı golde Enaramo'nun klas bir hareketle verdiği pas alkışa değer bir asistti....Bir kez daha görüldü ki Sivassporda kim oynarsa oynasın görevini layıkıyla yapıyor..Bu takım bu sene lige damgasını vuracak inşallah...Bu takımla bir Sivaslı olarak gurur duyuyorum...

kurtay58
24.01.2012, 21:49
Antalya bizden bir gün fazla dinlendi, hem de evinde oynadı, biz yorucu bir deplasmandan geldik, yine de bütün oyuncuları kutluyorum, yüreklerine kurban olayım

kolukisa
24.01.2012, 21:51
ligin kabusu olun,insallah 4 büyükleride yeneriz,hollandadan selamlar

HALIL
24.01.2012, 21:57
ya neden kaleci transferi yapilmiyor anlamis degilim bir de forvet almaliyiz yada cihan ozkara daha fazla sans verilmeli bence bu futbolcu buyuk bir patlama yapacak

MeXeS58
24.01.2012, 22:12
bu mac bıttı sezonun en onemlı maclarında bırıne geldı hafta sonu antepi kesin yenmelıyız bu macın daha da anlam kazanması ıcın. şampıyonluga oynadıgımız donemde bjk den aldıgı teşvık sonucu bızim macın ıkıncı yarısına sankı şampıyonluga oynayan takım gıbı cıkmasının hesabını kesmelıyız

adres58
24.01.2012, 22:16
[QUOTE=adres58;763687]Saha zemini sadece rakip takıma değil bizede dezavantaj,
Uğurun istikrarlı oyunu,
Atillanın yetersizliği,
Mehmet Nasın iyi oyunu,
Kıvançın şanssızlığı,
Hakemin iyi yönetimi,
Taraftarın azlığı,
Ve Sonuç olarak,

YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR....
[/QUOT
Guzel bir yorum olmu$ ama tek size katilmadim nokta hakem icin,
ugur inceman ikinci saridan, deniz bari$ta ikinci saridan kirmizi yemesi gerekiyordu,bide 4dakika uzatma ,abartili bir uzatma oldu hatta 6 dakikaya yakin uzatti,gecen sene ayni bu hakem yok yere eneramoyu kirmizi karttan attmisti,yinede bu hakemin yonetigi macta galip geldik mutluyum

Şöyle düzeltelim o zaman: Kötünün iyisi bir hakem vardır sahada...

Örükcülü
24.01.2012, 22:36
Genel olarak iyi oynamış gibi görünsekte Navratil, Uğur, Eneramo ve Cerny canla başla oynarken diğerleri vasatı aşamadı. Erman ve Mehmet Nas attıkları golün dışında ne yaptılar? Haydi Erman birkaç pozisyon başlattı, bir-iki güzel pas attı ama bu onun kalitesine yetmiyor. Biliyoruz ki o da güzel işler yapacak kapasitede.

Ama Mehmet Nas !.. Adam pas atamamak üzerine ihtisas yapmış. Çok koşuyor diyorlar.. Yahu deli dana gibi koşsa ne olacak? Alan daraltamıyor, top çalamıyor, aldığı topu süremiyor, pas atamıyor, çok top kaybediyor. Koşsa ne olacak? Koşuyormuş, koşsun, inşallah stadın dışına kadar koşar !...

Navratil olmasaydı bu vurdum duymazlığı, aymazlığı acaba kimin üstüne yıkacaktık? Eneramo'dan tut, Grosicki, Kadir, Kıvanç, Atilla, Pedriel hatta Rıza hoca isimleri tesbih boncuğu gibi Erman ve Mehmet Nas'a eklenirdi herhalde.. Neyse dua edelim Navratil'e, ipten aldı bugün bizi.

Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim ama galibiyet çok güzel birşey.. Bu soğukta maça giden taraftara da ayrıca TEŞEKKÜRLER.

MeXeS58
24.01.2012, 22:36
bu arada antap macının konusu acılmamıs sitede konu acma yetkısı olanlar o macın konusunu acarlarsa ii olur bu mac bıttı o macı konusalım

Metal Gear
24.01.2012, 22:38
Öncelikle maç -5 derecede oynandı..Ağızlarda bir -14 lafı durup gidiyor..bahane arıyor rakip..Şu an bile hava -8..
ikincisi Rıca Hoca'nın yerinde olsam kendi sahamızda ilk yarıda gol attırmam..Çünkü kendi sahamızda golü erken buluyoruz ve hep anlamsız bir geri çekilme yaşıyoruz..Ve mahkum oynamaya başlıyoruz.

mucahitbaba58
24.01.2012, 22:39
super yaa ne diyebilirim tum bu guzellikleri yasatan tek kahraman riza hocaya saygilar sevgiler

Metal Gear
24.01.2012, 22:39
Metal Gear;763782]Öncelikle maç -5 derecede oynandı..Ağızlarda bir -14 lafı durup gidiyor..bahane arıyor rakip..Şu an bile hava -8..
ikincisi Rıca Hoca'nın yerinde olsam kendi sahamızda ilk yarıda gol attırmam..Çünkü kendi sahamızda golü erken buluyoruz ve hep anlamsız bir geri çekilme yaşıyoruz..Ve mahkum oynamaya başlıyoruz.
Erman'ın attığı golde Antalyalıya pas hatası yaptıran Cerny'nin inadı takdire şayandı.Şu an 11'in vazgeçilmezlerinden birisi o artık..

ardich
24.01.2012, 22:40
Büyük sivasa tebrikler. Bu kadar ağır maçlara rağmen bu seri büyüleyici çünkü takımın en iyi oyuncuları performans açısından düştü ama büyük takım özelliği olan şu özellik göze carpiyo bi futbolcu cıkiyo macı döndürüyo.bu seriden sonra belki duraklamaya girebiliriz ama yedek kulubesi bu durumu değistirebilır.İnşallah bu hava devam eder.mac icin de artık son dakikaları daha iyi oynamaliyız ve ayagımiza gelen gol şanslarını değerlendirmeliyiz.

eneskeskin
24.01.2012, 22:54
Maçta göze çarpanlar : Rahat kazanabileceğimiz maçı son dakikada çizgiden çıkarılan topla kazanmış olmamız...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok iyi bir futbol yoktu (böyle saha ve hava şartlarında beklentileri yüksek tutmamak lazım) ancak kazanmamız gereken maçı (herşeye rağmen) kazanabildik...

Maçın en iyisi kimdi : Son dakikada rakibin gole giden topunu çizgiden çıkararak galibiyeti getiren Navratil...

Maçın en kötüsü kimdi : Eneramo (hat-trick yapabileceği maçı golsüz kapattı)

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarıda hemen hemen her atağımızı kesmek için sert fauller yapan Uğur İncemana kart vermemesi dışında iyiydi...

Maçın Kader Anı : Tabi ki Navratil'in çizgiden çıkardığı top...

Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : Soğuğa rağmen çok da az sayıda değillerdi ancak gole kadar resmen tiyatro izliyor gibiydiler televizyon başında insan sıkılıyor taraftarın sesi gelmeyince...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Mehmet Nas çok yorulmuştu ve atağa çıkışlarda çok pas hatası yapıyordu yerine Kıvanç'ın girmesi yerindeydi... Tomas Rada'nın girmesine ne gerek vardı anlayamadım onun yerine Eneramo çıkıp Cihan girseydi daha etkili olurduk ve üçüncü golü bulurduk...

yigidolar06
24.01.2012, 22:59
Öncelikle maç -5 derecede oynandı..Ağızlarda bir -14 lafı durup gidiyor..bahane arıyor rakip..Şu an bile hava -8..
ikincisi Rıca Hoca'nın yerinde olsam kendi sahamızda ilk yarıda gol attırmam..Çünkü kendi sahamızda golü erken buluyoruz ve hep anlamsız bir geri çekilme yaşıyoruz..Ve mahkum oynamaya başlıyoruz.hiçde inandırıcı yazmamışsın gerçekler bildiğin gibi değil

Metal Gear
24.01.2012, 23:02
hiçde inandırıcı yazmamışsın gerçekler bildiğin gibi değil

Gerçek neyse onu yaz o halde..

Bu arada Antep'in 4 oyuncusu cezalı duruma düşmüş bugün..Kimler bilen var mı?

MeXeS58
24.01.2012, 23:06
Gerçek neyse onu yaz o halde..

Bu arada Antep'in 4 oyuncusu cezalı duruma düşmüş bugün..Kimler bilen var mı?

bekır ozan has cezalı duruma düştü onu bılıyorum ıkı kalecısı de sakatlandı. şenol can, dany de aynı şekılde sakatlandı. bızım maca yetişmez sakatlar inşallah

Metal Gear
24.01.2012, 23:08
bekır ozan has cezalı duruma düştü onu bılıyorum ıkı kalecısı de sakatlandı. şenol can, dany de aynı şekılde sakatlandı. bızım maca yetişmez sakatlar inşallah

Dk. 29 Elyasa Süme, Dk. 39 Sosa, Dk. 79 Cenk Tosun, Dk. 86 Emre Güngör, Dk. 88 Mahmut Bezgin, Dk. 90 4 Turgut Doğan Şahin, Dk. 90 6 Bekir Ozan Has (Gaziantepspor)

Bunlar sarı kart görenler..Biri Ozan Has ise diğer üçü bunlardan üçü...

u4sivas58
24.01.2012, 23:11
maç güzeldi stad da atmosfer harikaydı eneramo ve kadir biraz zayıf kaldı bence

asabibaba
24.01.2012, 23:15
CEZALILAR : ELYASA SÜME BEKİR OZAN TURGUT DOĞAN ŞAHİN EMRE GÜNGÖR

MeXeS58
24.01.2012, 23:15
Dk. 29 Elyasa Süme, Dk. 39 Sosa, Dk. 79 Cenk Tosun, Dk. 86 Emre Güngör, Dk. 88 Mahmut Bezgin, Dk. 90 4 Turgut Doğan Şahin, Dk. 90 6 Bekir Ozan Has (Gaziantepspor)

Bunlar sarı kart görenler..Biri Ozan Has ise diğer üçü bunlardan üçü...

ben macı ızledım futbolcular sarı kart gorurlerse haftaya cezalı duruma duşerse yazıyor lig tv sadece sarı gorenlerden bekır ozan has ıcın yazdı haftaya cezalı dıye ben kacırmadıysam ama dedıgım gıbı sakatları cok kalecileri karcemarskars mactan once sakatlandı dıger kalecı de mahmut da macta sakatlandı sol bek ıvan, stoberlerınden şenol can ve dany sakat bunlar inşallah bızım maca yetişmez

MeXeS58
24.01.2012, 23:16

ben kacırmışım ozamn cok ii haber bu adamlarda stober kalmadı eger sakatlar bızım maca yetişmezse:)

Metal Gear
24.01.2012, 23:17

ben macı ızledım futbolcular sarı kart gorurlerse haftaya cezalı duruma duşerse yazıyor lig tv sadece sarı gorenlerden bekır ozan has ıcın yazdı haftaya cezalı dıye ben kacırmadıysam ama dedıgım gıbı sakatları cok kalecileri karcemarskars mactan once sakatlandı dıger kalecı de mahmut da macta sakatlandı sol bek ıvan, stoberlerınden şenol can ve dany sakat bunlar inşallah bızım maca yetişmez

Abdullah Ercan basın toplantısında dedi 4 oyuncumuz cezalı düştü diye..
Elyasa ve Emre cezalı ise çok iyi haber.İkisi de defansın değişmezleriydi.

asabibaba
24.01.2012, 23:17
ben kacırmışım ozamn cok ii haber bu adamlarda stober kalmadı eger sakatlar bızım maca yetişmezse:)

BENDE ŞANSALIN YALANCISIYIM KARDEŞ AZ ÖNCE SÖYLEDİ :D

COBANSARAYLI
24.01.2012, 23:19
Hela olsun YIGIDOLARA zorlu bursa deplasmaninda alinan galibiyetten sonra, Antalya zaferi harika Tebrikler Yigidolar, Tebrikler Riza hoca
sivasspor ligin en formda ekibi,insallah devami gelir

dülger58
24.01.2012, 23:22
GÜZEL MAÇ OLDU.TAKIMDA HAFİF BİR YORGUNLUK BELİRTİLERİ GÖRÜLÜYOR.
YAKINDA GOL KAÇIRMA REKORU KIRABİLİRİZ...NET GOLLERİ KAÇIRMASAK BU MAÇ ÇOK FARKLIDA BİTEBİLİRDİ.

SON DAKİKALAR BİZİ SIKINTI İÇERİSİNDE MAÇ SEYRETMEMİZE NEDEN OLDU....

AMA BU TAKIMA HELAL OLSUN.....

FANATIK YIGIDO
25.01.2012, 00:14
ıkı haftadır hakemler 8tası ıyı koruyor 8taş bedavadan ıkı haftada tam 6pugan aldılar 8tası bukadar korumasalardı bugun 8tasla aramızda sadece 2pugan fark olacaktı bu olaylara ramen bence lıgın en ıyı futbolunu oynayan en ıyı seyır zevkı veren SIVASSPOR SANPIYONLUGUDA HAKEDEN YINE SIVASSPOR INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE BIRGUN BU MUTLU SONADA ULASACAGIZ

fatih585858
25.01.2012, 00:37
Maçta göze çarpanlar : Saha zemininin, bu kadar yağışa rağmen çok güzel temizlenmesi. Stad görevlilerini kutlamak gerekir.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İyi oynamamamıza rağmen, özellikle 2.yarıda net gol pozisyonlarını kaçırdık. Olayın bizim açımızdan en sevindirici tarafı; hiçbir mevkide iyi olmadığımız bir maçta dahi kazanma alışkanlığını kazanıp, sonunda maçı kazanmayı başarmamız. İlk defa Erman , Grosicki ve Cerny'nin üçünün birden , vasatı aşamadığı bir maç izledik. Yoğun maç temposunda bunun olmasıda gayet doğal. Kısıtlı kadromuzla hem sahamızda, hem deplasmanda bu kadar iyi mücadele eden futbolcularımızı tebrik ederim.
Maçın en iyisi kimdi : -14 derecede stada gelip, takımı destekleyen taraftarlarımız.
Maçın en kötüsü kimdi : Kadir: Yine basit pas hataları ve fauller yaptı. Son zamanlarda bu adama ne oldu? Anlamak mümkün değil. İnşallah bir an önce toparlanır.
Grosicki : Önemli konra atakların hiçbirinde, istediği şeyleri yapamadı. Biraz kımıldasaydı, maç erken kopardı.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Takımımızın aleyhinde yine bariz hatalar yaptı. 2-0 iken Kadir'in aleyhine, hiçbir müdahale yapmamasına rağmen faul çaldı. O serbest atışta da , rakip gol atarak durumu 2-1 'e getirdi. Yine bu sefer takımımız 2-1 önde iken, Kıvanç'a Ali turan'ın yaptığı net penaltıyı çalamadı. Çalmadığı için son adam Ali Turan'ın kırmızı kartınıda es geçmiş oldu. Son dakikada Navratil topu çizgiden çıkarmasaydı; hakem bunun hesabını nasıl verecekti. Ayrıca 3.sıradaki bjk'nın 2 maçtır hakemlerin müthiş katkısıyla kazandığı maçlar olmasaydı. Şimdi bjk ile olan puan farkını da bayağı kapatmış olacaktık.
Maçın Kader Anı : Tabi ki Navratil'in son dakikalarda müthiş bir müdahaleyle, çizgiden çıkardığı top.

Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : Bu kadar soğuk havada, hem de hafta içi oynan bir maçta, keşke stadın tamamı dolsaydı. Lakin yinede Maraton tribününün, tamamına yakının dolmuş olmasıda güzel bir gelişme.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Bence yerinde değişiklikler yaptı. Gol dışında varlığı pek belli olmayan Erman ve hücumda etkisiz kalan Grosicki'yi çıkarmakla doğru kararlar verdi. Oyuna aldığı Pedriel'de oyunda kaldığı kısa sürede topu iyi sakladı, Eneramo'ya da güzel de bir top indirdi.
Sonuçta yine bir güzel galibiyet aldık. Emeği geçenlere teşekkürler. Darısı Gaziantep galibiyetine.

kara
25.01.2012, 00:40
Kaçan net pozisyonları gole çevirsek rahat kazanacağımız maçları zora sokmayız hepsini yürekten kutluyorum rıza hocam iyi aşılamış savaşmayı futbolculara helal olsun hepsine verilmeyen penaltımız hakeme g.sin gol attırmak için elinden geleni yaptı

dogan5880
25.01.2012, 00:48
kazasız belasız atlattık bıraz kamıle top atsalar oyuna soksalar dha ıyı olucak

Salim58
25.01.2012, 07:03
Oyunun büyük bölümünde üstün olan bizdik çok pozisyon bulduk fakat bunları değerlendiremedik sağlık olsun,Takım her geçen gün dahada iyi oynuyor ve bol pozisyona giriyor bu pozizsonların hepsini gol yapsak sonraki maça bişey kalmaz.:) Sırada kim var Antep olmalı geliyoruz Antepden'de üç puanla dönersek zirve yolunda büyük adım atmış oluruz....

Soğuk havada takıma müthiş destek olan taraftarlarımızı canı gönülden kutlarım...o müthiş sesler halen kulağımda,Yaz gelince öter turna leylim leylim leyliiim amman.Devam.

teknik
25.01.2012, 07:07
İyi maç oldu.Tecrübeli fakat oynama istekleri kaybolmuş takım Antalya 'ya biraz hızlı oynayabilsek kafalarını 1 milyon etmiştik.Atilla nın hatasından bahsediliyor ama 2.yarının başındaki Necatinin % 100 lük pozisyonunu kurtadı unutmamak lazım.Milan sanki fazla yorgun.Biraz roptayonlu değerlendirilebilir.Kaçırmasak atsak maçın sonu rahat gelirdi.Tüm takım ve teknik ekibi ve soğukta stada gelen taraftarı tebrik ederim.Yürü be yürü be..........

yiğido5058
25.01.2012, 07:40
Sivas’ta eksi 14 derecede iki takım karşı karşıya geldi. Sivaslılar için normal ama Türkiye’nin en sıcak iklimlerinden birine sahip olan Antalya için dezavantajtı. Sivasspor şu anda ligin en çok gol atan takımı ve hedefi ilk 4... Antalya ise az gol atan ekiplerin başında geliyor ve dış saha karnesi iyi değil. Bu tablo ev sahibini favori gösteriyordu. Mehmet Özdilek de, ofansif gücü yüksek böyle bir rakibe karşı önlemini almıştı. İlk 45 dakika beklenin aksine kısır geçti. 6. dakika Grosicki’nin yerden sert ortasına altı pasta Eneramo dokunsa belki erken bir golle Sivas’ı öne geçirebilirdi.
Bu dakikadan sonra gerçekten Antalyaspor’un defansif başarısını izledik. Rakibinden baskı yedi ama gol pozisyonu vermedi. Ta ki, 32. dakikaya kadar. Bu dakikada Eneramo’dan pres yiyen Zitouni topu kaptırınca, sahanın başarılı ismi Mehmet Nas yerden bir vuruşla Ömer’i avladı: 1-0. Antalya’nın risk alacak olması ikinci yarıya hareket getirecekti. Öyle de oldu. 47’de Kaleci Atilla ile karşı karşıya kalan Necati, pozisyondan yararlanamadı. 49’da İbrahim’in serbest atışında, Necati topu iyi alamayınca yine golü kaçıran Antalya oldu. Yiğido, konuk takımın risk aldığı anlarda etkili olmaya başlamıştı.

Erman’dan jeneriklik gol

57’de Erman kaleye uzak mesafeden çok sert ve iyi vurarak farkı ikiye çıkardı: 2-0. Bu dakikalarda rahatlayan Sivas beklemediği golü kalesinde gördü. 63’te Tita’nın kullandığı serbest atışta Sivas savunmasının arasından geçen top Atilla’nın bakışları arasında ağlara gitti: 2-1. 74’te Grosicki’nin şutu önce Ömer, sonra direkten döndü. 76’da Erman’ın serbest vuruşunda Navratil’in kafası dışarı çıktı. Maç öncesi beklenildiği gibi Sivasspor için zor bir maç oldu. Antalyaspor çok gol atan bir takım değil ama iyi savunma yapan bir ekip olarak bu deplasmanda da gücünü gösterdi. Ancak Yiğidolar seriyi sürdürüp, zirveyi takip etmeye devam etti.

Kırılma anı: 90+4

Skor: 2-1... Maç bitti, bitecek... Ali Tandoğan sağdan getirdi. Kerem kalenin tam karşısından şutladı. Tam çizgi üzerinde Sivassporlu savunmacı Navratil topu kornere yolladı ve skorun eşitlenmezine izin vermedi.

Maçın adamı: Atilla

Sivasspor’un kalecisi Atilla Koca dün kritik kurtarışlar yaparken, 48. dakikadaki hamlesi maça damgasını vurdu. Necati ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu iyi takip eden genç file bekçisi, rakibine geçit vermedi.

En güzel hareket

4 Eylül Stadı’nı dolduran taraftarlar müthiş bir gole şahit oldu. Sivasspor’un yıldız ismi Erman Kılıç 57. dakikada kaleye uzak mesafeden muhteşem vurdu. Antalya’nın tecrübeli kalecisi Ömer’in yapacak hiçbir şeyi yoktu.

Tunç Kayacı

existence
25.01.2012, 07:55
Maçın Özeti Şudur,
Tebrikler Rıza Hoca,
Tebrikler Futbolcular,
Tebrikler takımı canla başla destekleyen maça gelen taraftarlar,
Hepinizi seviyorum.

ayna26
25.01.2012, 08:08
Sivasspor, her kim olursa olsun futboldan anlayan ya da anlamayan herkesin nazarında oynadığı futbol ile, duruşu ile her bakımdan bir otorite haline gelmektedir.Dünki maça gidebilmek için ne badireler atlattık, stad hava koşullarına ve maçın oynandığı gun ve saate göre az da olsa dolmuştu.Maça çıkan Antalya sporun futbolcuları sanki kutuplara gelmiş gibi "iminin iti gibi tir tir titriyorlar"onları ısıtmakgerekiyordu, bunu centilmen ve cömert Sivaslı fazlası ile yaptı, oyuna ağırlığını koyan Sivasspor psoziyonları iyi değerlendirseydi erken bir gol bulabilecekti, ama yine Enaramonun asisti ile M.Nasın akıl dolu vuruşu ilk golü getirdi.Bu gol sonrası sahadaki skorbordda yazan -14 derece bir anda -12 dereceye düştü, stad ısınmıştı, sanki o golün verdiği sıcak nefeslerle.İkinci yarının ilk 5-10 dakikasında Antalya baskılı oynamaya çalıştı, bunda biraz da bizim pres yapmamız etken oldu.Daha sonra sahneye Erman çıktı ve çok güzel bir gol ile Antalyayı dondurdu, taraftarı çoşturdu.2-0 olan skorun artacağı beklenirken yine aynı sendromu yaşamaya baaşladık ve orta alanda kaybedilen toplar kalemizde posizyon olmaya başlarken, yine bir duran topdan golü yedik.2-1 olunca Antalya iyice yüreklendi, ama defanasımız hatasız olunca gol de bulamadı rakip.Özellikle Enaramo ile yakaladığımız psoizyonda oyuncumuz azıcık dikkatli olsa ya da bencil olmayaıp yanındaki pedriele topu bıraksa 3.gol gelecekti, Kıvançın ceza alanı içinde düşürülmesi açık penaltı idi.Hakem yine oyuna etki etti,Antalyalı oyuncular çok agresifti, özellikle A.Turan, A.Eren, Tita, U İnceman vb. bu oyuncular çok sert fauller yaptı zaman zaman, hakeme çok itiraz ettiler ama her ne hikmetse hakem bunlara herhangi bir ikaz ya da kart vermedi.Sonuç itibari ile Antalya maçı geride kaldı, Rıza hocanın oluşturduğu bu takım her türlü badirelere, hakem oyunlaraına rağmen,dimdik ayakta, hızla yükselişte, rakiplerince ayakta alkışlanmaya başlandı, artık Sivas korkulacak bir futbol -oynuyor, geçen 2sezondaki gibi artık çantada keklik değil.Takımı oluşturran, hazırlayan, yöneten teknik ekibe, yönetime, taıkmına sahip çıkan hava karlı, buzlu yağışlı, güneşli her ne olursa olsun her durumda stadda olan fedakar yiğidoya ve özellikle oynadıkları futbol ile, mütevazi bir takımda iyi işler yapan futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.yolumuz açık,kasıtlı kapatılmadığı sürece de hedefe adım adım ilerliyoruz...........

nightmare58
25.01.2012, 08:09
Navratil ne kadar mütevazi bir insan ya! 'Sayende 3 puan aldık teşekkürler' diyorum, cevap takdire şayan 'Ben işimi yapıyorum başka bir şey değil' diyor, helal olsun sana Navratil SÜPERSİN, bir parantez de Erman Kılıç'a açmak lazım o nasıl goldü be abi, helal olsun, YİĞİDO RUHU GERİ DÖNDÜ KAÇACAK YER ARIYOR HEPSİ...

nightmare58
25.01.2012, 08:11
Bu arada maçı TRT Radyodan dinleyebildim, spiker Milan Borjan gönderildi dedi

Kokomo
25.01.2012, 10:16
2-1 den sonra çok kaçırdık. Eneramo çok kötüydü.

Kıvanç'a uzatmalarda yapılan hareket kesinlikle penaltıdır. Akşamda tüm yorumcular bunu onayladı.

İlk golümüz ofsayt, herkes atlamış !

Takımımız iyi yolda, emeği geçen herkese teşekkürler ...

nightmare58
25.01.2012, 10:39
Belki çoğunuzun dikkatini çekmiştir ama yine de şunu belirtmek isterim, özellikle orta saha oyuncularımızın katkısının arttığı bir dönemdeyiz hem ofansif anlamda hem de defansif anlamda çoğumuzun eleştirdiği Mehmet Nas'ın yanlış hatırlamıyorsam 3. golü, Erman yine 5 tane kadar attı, Kıvanç cuk diye oturdu, Kadir'imiz bile gol atamıyordu bu sezon ona da nasip oldu, Grosicki ve Cerny'nin katkılarını görmemek için kör olmak lazım, onun dışında defasnif anlamda da düzeldik epey gol yesek bile az yiyoruz, Rajnoch ve Navratil işlerini çok güzel yapıyor, Uğur Kavuk'u demeye gerek yok zaten ondaki düzelmeyi görmeyen yok, Hayrettin-Ziya-Kaan zaten sol beki uçuruyorlar, tek sıkıntımız kale gibi gözüküyor, Atilla Koca'nın ilk golde hatası vardı ancak dikkatli izlerseniz onda da ayağı kaydı, % 100'lük bir pozisyonu çıkardı, Borjan gönderilmiş öyle söylendi dün radyoda, Nihat Şahin, Korcan(Tedbir kalkarsa) ve Atilla Koca kalede sıkıntı yaşatmaz bizi, Eneramo'yu durduran aşk olsun, Pedriel ve Cihan Özkara da attıkları kritik gollerle Sivasspor'umuza hayat vermeye devam ediyorlar...

Yusuf Çevik
25.01.2012, 11:32
ALLAH`a şükür gerçekten çok zor ve aynı zamanda çok güzel bir galibiyet oldu.Bu galibiyet takıma ilaç gibi gelmiştir şimdi.

Ancak bende izmirli abime katılıyorum..Ekran başında bizi çıldırtıyorlar.Eneramo mesela o gol nasıl kaçar abi.Professionel futbolcusun,atacaksın rahatlatacaksın bizi.

Yine aynı seneryo,her zaman son dakikalarda gol pozisyonu yarattırıyoruz.Şansa kurtulduk.

Buna bir çözüm bulunmalı.Bulduğumuz her fırsatı değerlendirmeliyizki rahat olalım.Her dakika kalpten götürür bu takım.:D

vahit5834
25.01.2012, 11:36
teşekkürler emeği geçenlere teşekkürler SİVASIMA

eyupk
25.01.2012, 12:57
SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

cılgınsivas58
25.01.2012, 13:20
maçın en iyisi=navratil di o topu çizgiden çıkarması harikaydı ama şu bi gerçekki
1 hakem=maçı ha bire uzatıyo penaltımızı vermedi
2=2/1 olduktan sonra sonra takım dagıldı orta saha boşaldı ve son olarak çok bencil oynuyoruz pas atmak istemiyoruz!!
galibiyet için herkese teşekkür

ozledımeskıyı
25.01.2012, 13:28
2-1 den sonra çok kaçırdık. Eneramo çok kötüydü.

Kıvanç'a uzatmalarda yapılan hareket kesinlikle penaltıdır. Akşamda tüm yorumcular bunu onayladı.

İlk golümüz ofsayt, herkes atlamış !

Takımımız iyi yolda, emeği geçen herkese teşekkürler ...

Ali Zoutini atmadı mı pası Eneramo ya Nasıl ofsayt olabilir :confused:

asabibaba
25.01.2012, 13:31
Ali Zoutini atmadı mı pası Eneramo ya Nasıl ofsayt olabilir :confused:

MEHMET NAS topa vurduğunda erman pasif değil aktif durumda imişi Marcus Lig tv de dedi..bizde onun yalancısıyız ... ligtv.com .tr den özetlerden bakabilisin

HababamHa
25.01.2012, 13:39
Maçı değerlendireyim.

Sivasspor önüne geleni silindirgibi ezip geçiyor sıradaki gelsin.:)

hercai
25.01.2012, 13:58
kaliteli top oynuyoruz, pas yapıyoruz, gol atıyoruz, kaçırıyoruz, dik oynuyoruz, dikine oynuyoruz, hepsini kendi çapımızda yapıyoruz ama hepsinden zevk alıyoruz.. özlemişiz be çok özlemişiz gerçek sivassporu :)

savaş2
25.01.2012, 15:11
***RIZA HOCA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNDE GEÇ KALDI DÜNKÜ MAÇTA .MEHMET NAS,ENERAMO VEDE KAMİL BUNLAR OYUNDA CABUK DÜŞTÜ
***BUNLARIN YERİNE CİHAN,KIVANC VE PEDRİEL DAHA ERKEN OYUNA DAHİL OLMALIYDI..

savaş2
25.01.2012, 15:26
***kadir e cok yük düşüyor.cünkü büyük mücadele örneği veriyor.her an kartlar gelebilir bence. hoca bir şeyler düşünmesi gerekir.

Ferhat06
25.01.2012, 15:33
Hakem bizim penaltıyı neden vermedi hala anlamış değilim.Biraz şanslı olsaydık rahat fark yapardık ama buna da şükür.

münihli_58
25.01.2012, 16:38
Erman bence Antep karsisinda yedek baslasin haftalardir sahada yok gibi. Antalya'ya attigi güzeldi fakat iyi oynamiyor. Pedriel'in artik ilk 11'de baslamasi lazim cok cok güzel oynuyor bana göre son haftalarda. Ardindan Cihan Özkara veya Erman oyuna sokulabilir ve Kivancinda ilk 11'de baslamasindan raziyim.

eyupk
25.01.2012, 17:32
DUYGULANMAMAK ELDE DEĞİL, BU TAKIMA HERTÜRLÜ İFTİRAYI ATTILAR AMA YIKILMADI BU TAKIM, ONURUYLA ŞANIYLA TEKRARDAN İLK 4 İÇİN OYNUYOR. AH AH BAŞKANIMIZDA YANIMIZDA OLSAYDI KEŞKE :( ŞÜPHESİZ HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR.