Orijinalini görmek için tıklayınız : Deplasmanlarda yaşanan sıkıntılar!

GuVeN
25.01.2012, 16:12
http://a1201.hizliresim.com/t/t/236qq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Deplasmanlara giden taraftarlarımızın çektikleri sıkıntıların belli bir konu başlığı altında toplanması gerekiyor. Yönetimimizin yaşanan sıkıntılara karşı elınden gelen ımkanları kullanabılmesı adına taraftarların deplasmanlarda yaşadıkları sıkıntıları bilmesi gerekiyor diye düşünüyoruz. Deplasmanlarda yaşadığınız sıkıntıları veya paylaşmak istediğiniz düşünceleri bu başlık altında paylaşınız.

58temha
25.01.2012, 16:32
Ben Trabzon'da Maça Gitmiştim 6-1 Olan Maça...Üzgün Üzgün Deplasman Taraftarlarına Ayrılan Yerden Çıkıyorduk 2-3 Kişi Bizi Taşladı Onlardan Zor Kaçtık...

kiNgSiZe58
25.01.2012, 16:42
Ben Trabzon'da Maça Gitmiştim 6-1 Olan Maça...Üzgün Üzgün Deplasman Taraftarlarına Ayrılan Yerden Çıkıyorduk 2-3 Kişi Bizi Taşladı Onlardan Zor Kaçtık...

Kacmak Yigidoya Yakismaz.. Problemleri Varsa Biz Burdayiz.. YIGIDO 4 EVER

GuVeN
25.01.2012, 16:53
Beyler konuyu ona buna dalaşmak için açmadık. Konu amacının dısına cıkan mesajlar sılınecek.

58temha
25.01.2012, 17:02
Kacmak Yigidoya Yakismaz.. Problemleri Varsa Biz Burdayiz.. YIGIDO 4 EVER Doğru Diyorsun Kardeş Yiğido Kaçmaz Yani Daha Doğrusu Taşlardan Kaçtık :D :D

V1CT0RY
25.01.2012, 17:18
Güven Abi Saolasın Konu Açmada Sorun Var Bu Sebeple Konuyu Açtığın İçin...

Bu Haftaki Bursa Deplasmanına Gittik Velhasıl Başımıza Gelenlere Körler Gülerdi...

*** Her Deplasmanda Deplasman Tribünü Önünde Satılan Biletler Bursada Bursasporluların Arasında Stadın 500 Metre Uzağında Çamur Deryası İçinde Satılıyor , Bu Rezillik Yetmez Gibi Yeterli Sayıda Bilet Olmadığından Bilet Kalmadı Diye Bir Cevap Alıyor Nice İnsan.Aşağıda Resmi Koyuyorum Bilet Gişesinin.Buyurun Kararı Siz Verin....

*** Stadın Kapısına Gidiyorsun 5 Yaşındaki Çocuğa Bilet İstiyorlar , Bilet Alalım Diyor İnsanlar Bilet Yok Diyorlar Ancak Stadın İçinde Deplasman Tribününün Yarısı Boş...

*** Tribüne Giriyorsun Ne İçmeye Bir Su Satan Var , Ne de Bir Lokma Yemek Bisküvi Simit Satan Var , Herkes Sanki Nazi Kampında Gibi Aç Susuz Kalıyor.

*** Tribün SOrumlusu Amirlere Durumu İletiyoruz Bizene Diyorlar.Nice Deplasmanlarda Bu Durumu İletince Anında Çay Çorba Gelirken , Bursada Bizene Diye Bir Cevap Alıyoruz , Maç Bitmeye 20 Dakika Kala Bir Çay Geliyor 5 Kişiye Yetecek Şekilde Sonra Ardı Yok Arkası Yok...

*** Stad İçinde Bardaktan Boşalırcasına Yağmur Yağıyor , Stadının %75 i Kapalı Olan Bursalıların Geriye Kalan %20 lik Açık Kesiminde Yapmurluk Satışı Yapılıyor Sivasspor Tribününde ise Ne Hikmetse Son 30 Dakika Yağmurluklar Gönderiliyor...

*** Kendi Çapında Takımına Destek Veren ve Tek Küfür Etmeyen Sivasspor Traaftarına Bursalıların Ettiği Küfürlerde Cabası...Ne Dertleri Varsa Anlamak ZOR...

http://img394.yukle.tc/images/7222Fotograf1357.jpg

58MUAMMER58
25.01.2012, 20:14
:mad:HER DEPLASMAN sıkıntılıdır uzak yere gidilince zaten yorgun düşüyor insan buna deplasman takımı taraftarlarına yapılan fiili ve sözlü sataşmalarda ekleniyor deplasmanda polisler bile misafir taraftarlara eşkiya muamelesi yapıyor misafir taraftar herkesten sonra çıkarılıyor 30 dak içerde hapis kalıyorsun deplasman işi zor vesselam :mad:

infial§
25.01.2012, 20:22
konu guzel yalnız bızım yonetim iç sahada kı taraftar problemlerini asamıyor kı deplasmanlar da çozum uretsın,antep maçına otobus ayarlansın gıdecek adam cok

ready
25.01.2012, 20:47
konu guzel yalnız bızım yonetim iç sahada kı taraftar problemlerini asamıyor kı deplasmanlar da çozum uretsın,antep maçına otobus ayarlansın gıdecek adam cok

yönetim kendi sahamızdaki stadlarda yaşanılan olumsuzlukları halledememiş ki kaldı ki deplasmanda yaşanılan olumsuzlukları halletsin

dogan5880
25.01.2012, 21:18
gecen sene ıstanbul bsb maçına geldı yaşları 18 .22 arası geçler beledıye otubusyle otobuste koltuk bıle yok ceplerınde paraları yok bı kofteyı 3 kısı paylaştı zorluk bu demektır helal olsun gençlere

58akif34
26.01.2012, 08:41
En büyük problem bize düşman gibi davranmaları ben istanbulda yasıyorum ve bütün maclar deplasman maca davul götürüyoruz içeri alınması yasak diyorlar ev sahibi takımın davulu serbest bu tarz bir sürü sorun İnşallah bir daha bu tarz sorunlar olmaz

OzkanBaskan
26.01.2012, 09:26
Ben çok gördüm deplasmana gelip yöneticilerden para isteyip açız başkanım diyenleri adamlarda senelerdir bıktılar artık ne yapsınlar otobüsünü ayarla,biletini ayarla bir de yemeğini yedir böyle deplasmana kim gitmez ya bir söyleyin bakıyım taraftarlık bu mudur sizce?
Victory nickli arkadaş güzel bir örnek vermiş yaşadığı sıkıntıyla ilgili ama onada bizim yönetimin yapacağı ne olabilir ki Bursaspor yönetiminin ayıbı..maç gününün aşırı yağmurlu olmasıda ayrıca sıkıntı yarattı.

infial§
26.01.2012, 11:20
geçen sene karabuk maçına 25 kisi gonderdik,neyse cocuklar karabuğe ındıler bıletler 20 tl idi yalnış hatırlamıyorsam,paraları olmadıği içın sıvas'a gerı donduler sıvas'lı bı yonetici de çıkip hal hatir etmedi

falcon58
26.01.2012, 12:19
bursa macında bahsedilen rezillikler vardı dogru tespitler yapmıs arkadaslar...Burda yonetimin yapacagı birsey yok bence evsahibi takımın yonetimi alacak tedbirleri yardımcı olacak misafir takıma taraftarına...

nuri_58
26.01.2012, 12:25
bursadan ne beklenirki ? başka hangi şehirde böyle olaylar yaşanır ? gişeyi bile taa nereye açmışlar ... su - simit satmamaları kadar saçma bişe yok zaten ... bu arada gaziantep deplasmanına giden gurup varmı ? varsa gün ve saat ?