Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Hedef Gaziantepspor
SivasSpor.Com 26.01.2012, 17:33 http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.eneshov.jpg
Süper Lig'in dişli ekiplerinden Sivasspor, 23. haftada oynayacakları Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Gaziantepspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Amacımız oradan iyi bir şekilde ayrılmak, başka bir düşüncemiz yok" dedi.
Çalımbay, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin idmanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2-1 galip geldikleri Medical Park Antalyaspor maçının zor geçtiğini ifade etti.
Genel olarak bakıldığında takımlarının mükemmel bir güven kazandığını söyleyen Çalımbay, "Netice ne olursa olsun oyundan hiç kopmuyorlar. Bizi en çok memnun eden bu. Antalyaspor maçının zor olacağını biliyorduk, zor da geçti. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra tabii ki önemli olan bu istikrarı devam ettirmek. Her şeye hazır olmalıyız. Biz de iyi bir şekilde çalışıyoruz. Bütün amacımız şu zor periyotu iyi bir şekilde kapatmak" diye konuştu.
YENİ HEDEF GAZİANTEPSPOR
Gaziantepspor maçında da amaçlarının 3 puan kazanmak olduğunu bildiren Çalımbay, "Her maç bizim için çok önemli. Gaziantep takımında bir de teknik direktörlük değişikliği oldu, o da onlar için artı bir motive olacak. Zor bir maç oynayacağız, bunun da farkındayız. Zaten oynadığımız bütün maçların hepsi zor, kolay maç yok. Amacımız oradan iyi bir şekilde ayrılmak, başka bir düşüncemiz yok" dedi.
Takımda şu anda sakatlıkları bulunan Ziya, Muhammed Ali, Sandro ve Hayrettin'den bu maçta yararlanamayacaklarını ifade eden Çalımbay, Faty'nin de ülkesinin milli takımında olduğunu bildirdi.
Sivassporlu futbolculardan Mehmet Nas ise çıkışlarını devam ettirmeyi istediklerini belirterek, "Gerçekten zor maçlar başlıyor. Çünkü bir hedef belirledik, bu hedefe ulaşmak için de içeride, dışarıda kazanmak lazım. Gaziantepspor maçı da zor geçecek bir maç. Sonuçta kaliteli bir ekip, yeni bir hoca geldi, onlar da bir çıkış maçı olarak görecekler. Ama artık bu saatten sonra bizim kimle oynadığımız önemli değil, bizim yapacaklarımız önemli.Gaziantepspor maçından da 3 puanla dönüp belirlediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Jan Rajnoch da Gaziantepspor maçının çok önemli olduğunu kaydederek, "Gaziantepspor şu an çok iyi durumda değil, biz de şu anda iyi gidiyoruz. Buna devam etmemiz bizim için çok önemli. İyi sonuçlar alıyoruz, aynı şekilde devam edip daha iyi yerlere gelmek için bu maçtan da iyi sonuç almamız gerekiyor" diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı oyuncular, idmanda ısınma hareketlerinin ardından kondisyona yönelik çeşitli çalışmalar yaptı.
zor bir maç olucak, kalemizde alarm veriyor, kaleye önlem alınmalı düşüncesindeyim.
Yusuf Çevik 26.01.2012, 17:41 Çok zor bir deplasmana gidiyoruz.Hikmet Karaman iyi bir hoca.Manisaspor`un başına geldiğinde,takımını ilerilere doğru taşımıştı.
Bizde iyi bir takımız.Kimseden korkacak değiliz.Maça çok konstantre olup çok dikkatli oynamalıyız.Bulduğumuz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.Yoksa kazanacağımız maçı zora sokuyoruz.
Ziya`nın formuna kavuşmadan tekrar sakatlanmasına üzüldüm.inşALLAH en kısa sürede sakatlığı geçer ve formundan birşey kaybetmeden sahalara döner.
nightmare58 26.01.2012, 17:48 Teknik direktör değişikliği kötü oldu genelde olumlu sonuç alınır ama bu kadar eksikle yakalamışken Antep'i yeneriz...
antepin 4 sarı kart cezalı oyuncusu + 1 sakat oyuncusu olması bizim için avantaj, bu avantajı iyi değerlendirmeliyiz ilk 4te yerimizi sağlama almak için.
senegal elendi faty donuyor ;)
58YIGIDO58 26.01.2012, 20:15 Insallah bu macida lacagiz hadi yigidolar zirveye dogru :)
Antep macı zor ama hafta içi 2 kere öne geçtiği maçı hem kaybetti moralleri bozuk hem de rakip bjk olduğu için fiziki olarak çok yoruldu bi avantajımızda 4 cezalı bunlar bizim için iyi ama federasyon divan kurulu toplantısı bizi etkilemiş olabilır.yine de avantajımız çok fazla
hasanim58 26.01.2012, 20:27 Antebide kolay gececek gucteyiz atom karinca bilir isini artik iyi tanidi takimi nerde ne yaoacagini kestirebiliyo onun icin rahat hareket ediyo yigidolar bizde rahat olalim bu mac bizim ALLAH in izniyle
58MUAMMER58 26.01.2012, 20:29 hikmet karaman değil jose morinho gelsede gs ile kadro takası yapsada anteple hesap kesilecek en ufak korkum yok kaç gol atacağımızın hesabını yapıyorum tek korkum bu 58.madde haberlerinin takımı olumsuz etkilemesi
kiNgSiZe58 26.01.2012, 20:36 Arkadaslar, Rahat Olun, Allahin Izniyle Antepden 3 Puanimizi Alacagiz.. Mersin Macindan Sonra Zor Maclar Bizi Bekliyor. Ziya Sen Bize Lazimsin Gardas!
sivaslıadem 26.01.2012, 22:09 hikmet karaman ve antep beni endişelendiriyor
antep bizi şampiyonluktan eden takım olmuştu
hikmet hoca ise yeni çıktığı takımlarda başarılı olmasını biliyor
bizde ise antalya maçının başarılılarından ziya tekrar sakatlandı
ayrıca yenilmezlik serisi de üzerimizade baskı yapacaktır
antepin eksikleri ise bizim artımız
onemli oyuncuları eksik
maçın sonucunu kestirmek gercekten zor
captain5858 26.01.2012, 22:59 bu hiko hiç iyi olmadı görev değişiminden sonra ki ilk maç rakip açısından hr zaman zor olur.iyide motive eden biri ama antep bu kadar eksikken yenmek zorundayız.
58MUAMMER58 27.01.2012, 00:06 Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar:
28 Ocak Cumartesi:
16.00 Medical Park Antalyaspor-Gençlerbirliği: Cüneyt Çakır
19.00 Bursaspor-Galatasaray: Fırat Aydınus
29 Ocak Pazar:
13.00 Eskişehirspor-Orduspor: Serkan Çınar
13.00 Samsunspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Koray Gençlerler
13.00 Kardemir Karabükspor-Manisaspor: İlker Meral
16.00 Ankaragücü-Trabzonspor: Suat Arslanboğa
16.00 Gaziantepspor-Sivasspor: Kuddusi Müftüoğlu
19.00 Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu: Barış Şimşek
30 Ocak Pazartesi:
20.00 Kayserispor-Beşiktaş: Mustafa Kamil Abitoğlu
FANATIK YIGIDO 27.01.2012, 01:12 hikmet karaman ve antep beni endişelendiriyor
antep bizi şampiyonluktan eden takım olmuştu
hikmet hoca ise yeni çıktığı takımlarda başarılı olmasını biliyor
bizde ise antalya maçının başarılılarından ziya tekrar sakatlandı
ayrıca yenilmezlik serisi de üzerimizade baskı yapacaktır
antepin eksikleri ise bizim artımız
onemli oyuncuları eksik
maçın sonucunu kestirmek gercekten zor
bızım sanpıyonluga oynadıgımız senelerle suankı durumumuz arasında cok fark var ozamanlarda antebın kadrosu bızden cok daha kalıtelı ve ıyıdı yanı canları hangı takımı yenmek ıstese otakımı yenecek guclerı vardı ama sımdı ısın rengı deyıstı belkı bızı yenmeyı cok ısteyecekler ama guclerı bıze yetmeyecek sunku bız onlardan daha ıyı ve kalıtelı takımız oyuzden bukadar korkmaya gerek yok sadece hakemler adıl olsun yeter ıs oyuna kaldıktan sonra antepden 3puganı 3golle alır gelırız hıc endısenız olmasın ben takıma yurekden guvenıyorum:)
sezonun en zor maçlarından bi tanesi fiziki olarakta biraz zorlanabiliriz üst üste maçların etkisi ile rakip takımın sakat ve cezalıları var önemli oyunculardan bu avantaj antepi deplasmanda hiç yenemiyoruz inş bunu kırarız ama bu hafta içi olaylar 58.madde bilmem ne olaylarıda biraz etkileyebilir takımı umarım bizim için iyi bir maç olur yenilmezlik serimizi sürdürmeyi istiyoruz ve sonra futbolda intikam dıye bı sey olmaz ama şu kayseri maçını iple çekiyorum...
Allahın İzniyle Gazianntep Sporuda Maglup Edip Yenilmezlik Kervanını Bozmamak İstiyoruuz;)
Ferhat06 27.01.2012, 12:05 Kuddusi biraz canımı sıkdı,bize karşı çok hasmane bir hakem.İlk yarıdaki BJK maçındaki yönetimini hatırlamak lazım.Bize karşı önyargılı ve artniyetli.Adil bir yönetim olursa Antebin hiç şansı yok.
Kuddusi biraz canımı sıkdı,bize karşı çok hasmane bir hakem.İlk yarıdaki BJK maçındaki yönetimini hatırlamak lazım.Bize karşı önyargılı ve artniyetli.Adil bir yönetim olursa Antebin hiç şansı yok.
Artık hakemleride yenmeye başladık abi.Bu hızla gidersek önümüzde ne Antep durabilir nede Kuddusi.:)
carizma0658 27.01.2012, 12:29 Özellikle Antep macını mutlaka almalıyız
Ferhat06 27.01.2012, 12:57 Artık hakemleride yenmeye başladık abi.Bu hızla gidersek önümüzde ne Antep durabilir nede Kuddusi.:)
Haklısın,Antalya maçında attığımız gollerde hakemin yapacağı hiçbir şey yok.Erman öyle yere vurduki 10 süleyman ABAY gelse çıkaramaz veya M.NAS ın attığı golde.Ama aynı SÜLEYMAN ABAY kıvanç karakaş ceza sahasında indirilirken havada giden turnaları sayıyordu.
G.Antep maçını alırız diye düşünüyordum, umarım dünki 58.madde durumu sonrası takımın morali, motivasyonu bozulmamıştır.Bizlerin keyfi kaçtı ama takım umarım bu durumun etkisinde kalmaz.yoksa antep yenilmeyecek bir takım değil.
özgür çocuk 27.01.2012, 14:44 sivassporun süper ligde yenilmezlik rekoru 11 maçla bülent uygunda.inşallah bu maçı alırsak bu rekoru egale edeceğiz.daha sonrada bu rekor inşallah rıza hocamıza nasip olur.çünkü o bunu hakediyor.tabiii futbolcularımızın hakkını yemeyelim.aslan gibi mücadele ediyorlar
şarkışla 58 27.01.2012, 21:27 Ben Antep den çok Hikmet Hoca dan korkuyorum.Adam tam gazcı gittiği takımı 3-5 hafta hemen uçuruyor.Biz formdayız zorda olsa bu maçı alırız.Antep in eksikliklerinin olması iyimi kötümü bilmiyorum.Sonuçta onların yerine oynayacaklar yeni hocaya kendilerini göstermeye çalışacaklar.
GokhanTurna 28.01.2012, 01:47 Bu maçı rahat olmasa bile kesin kazanacağımızı düşünüyorum. Banko oynayan Bekir ve Elyasa cezalı bunların dışında 4 5 oyuncusu daha olmayacak. Antep'in bütün olumsuzluklara rağmen tek artısı Hikmet Karamanla yeni bir hava başlangıcı yapmak istemeleri. İnşallah bu fırsatlarını boşa çıkartıp Antep'i kümeye bir adım daha yaklaştırırız. Antep kümeye!
by_hunter 28.01.2012, 08:27 antep in hocası degişti
her zaman için bu tür maçlar sıkıntılı olur
bununda üstesinden gelcek bir kadromuz var
eyupk arkadaşımzında dedigi gibi kalede alarm var :confused:
yiğido58sinan 28.01.2012, 08:44 maç kuddusi müftüoğlunun. Antalya bölgesi hakemi :(
ozledımeskıyı 28.01.2012, 11:33 Onlar da hikmet varsa Biz de RIZA KAPTAN var gardaşş:D
HababamHa 28.01.2012, 13:23 Yeni Hedef Gaziantepspor.Antebi Antepte 12'den vuracağız.:)
dogan5880 28.01.2012, 15:04 allah yardımcımız olsun ınsallah yener donerız
dogan5880 28.01.2012, 16:03 buyutmeyın kımseyı gozunuzde vallahı az sıvas gıbı oynayalım 15 dk fazla deıl yener gelırız hıkmet karaman gelse ne yazar durumları ortada
ressam58 28.01.2012, 17:00 Gençlerbirliği bugün yenemedi berabere kaldılar 2-2.Bu durumda eğer yenersek 4.sıramızı korumakla kalmayız puan farkıda yapmaya başlayabiliriz İNŞALLAAAAAAAAAAH..
B.DUMANLI 28.01.2012, 20:35 Her nekadar Gaziantepspor hoca degisikligine gitse bile ,Hikmet Karaman´ín elinde sihirli bir degnek yok.Tek avantaji disaridan oyuncularin özelliklerini bilmesi.Bu hafta itibariyle Gaziantepspor´un 4 oyuncusunun kart cezali olmasi ,Sivasspor icin büyük bir avantaj gibi görünse bile onlarin yerine oynayacak oyuncularin bu acigi kapatacagini saniyorum.Onlar alt siralardan kurtulmak icin varlarini ,yoklarini ortaya koyacaklardir.Hikmet Karaman takimi ateslemesini iyi bilen bir teknik direktör.Isimiz kolay olmiyacak.Fakat bizim defansimiz güvendigim tek nokta.Kontrolsüz bir sekilde üzerimize gelirlerse biz avantajli cikariz.
kadirakin58 28.01.2012, 21:20 bomba gibi takım olduk, antepten çok daha güçlüyüz. yine bir 3 atar sivas.
58Sivaslilar 28.01.2012, 21:21 Antebin iki fortine önlem alinirsa SIVASSPOR Antebi sahada siler
58Sivaslilar 28.01.2012, 21:25 SSpor kac hoca degistirdi yeni kendine geldi Gaziantebin yeni hocasi sehirbaz degil hemen care bulsun bu is zaman ister o zamana SIVASSPOR üsküdari gecer
58Sivaslilar 28.01.2012, 21:29 Yalniz antebin bizde olmayan iki etkili silahi var forverti oyunu biz oynariz önlem alinmazzsa goolü onlar atar onlara kesinlikle adim dahi atirmamamiz lagzim ozaman mac bizim
58Sivaslilar 28.01.2012, 21:35 Rakibi hafife almadan önlem alarak istikrarli birbicimde devam edersek allahin iziniyle 3 puan bizimdir
haydi yiğidolar bir zafer daha yazın...
eneskeskin 28.01.2012, 22:29 Rakip de eksiklikler var ama unutmamak lazımki yeni hoca faktörü her zaman ekstra motivasyon sağlar. Gaziantepspor'un bu sezon için bir hedefi kalmadı Hikmet Karaman da zaten takımı ligde tutsun diye göreve getirildi bu yüzden evinde oynayacağı maçlarda mutlaka puan almak için oynayacaklar. Tüm bunlar dikkate alındığında Sivasspor'un dikkatli olması gereken bir maç, rakibi küçümsemeden, haftalardır oynanan güzel futbolu sürdürerek bu maçtan da en az 1 puanla ayrılmayı bilmeliyiz...
maca 16 saat kaldı,ınşallah antep'i yenerek ılk 4 icin takibımızı devam ettırecez,tek korkum hikmet karaman,
|