Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatalar Bizi Buldu
SivasSpor.Com 02.02.2012, 21:35 http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/riza.hoca.jpg
Rıza Çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor maçında kazanmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi.
Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, bundan önce oynadıkları Gaziantepspor maçının kendileri açısından şanssız bir karşılaşma olduğunu kaydetti.
Kayserispor maçına mutlak 3 puan hedefiyle çıktıklarını söyleyen Çalımbay, ''Zor olacağını biliyorduk. Ama bizim bugün belki de bu sene en iyi oynadığımız ve en çok pozisyona girdiğimiz maç bu maç. Gerçekten çok iyi pozisyonlara girdik. Yemememiz gereken bir gol yedik. Ama kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Tabii ki kazanılmış puan puandır. Daha çok sayıda kritik maçlarımız var. Kazanılan ve kaybedilen puanlar önemli ama önemli olan iyi bir istikrar yakalamak'' diye konuştu.
Çalımbay, kalan maçları çok iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.
Maçın hakemleriyle ilgili soru üzerine hakemleri eleştiren Çalımbay, ''Bilerek hata yaptıklarına inanmıyorum. Ama maalesef bütün hatalar bizi buluyor. Yapacak bir şey yok. Ama sonuna kadar da mücadele etmemiz gerekiyor'' dedi.
Sivassporlu Ziya Erdal ise maçın zor olacağını bildiklerini belirterek, ''Maça çok iyi başladık, bunu da 90 dakikaya yaydık. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum, ama olmadı'' dedi.
Erman Kılıç da maçın başından beri etkili oynadıklarını söyleyerek, ''Çok pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Bütün takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu mücadele devam ederse Sivasspor çok daha iyi yerlerde olacaktır diye düşünüyorum'' açıklamasını yaptı.
Kadir Pekmezci ise maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadıklarını ifade ederek, ''Pozisyonlara girdik. Çok kötü bir gol yedik. Üzgünüz, kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Ama bu maçı artık unuttuk'' ifadelerini kullandı.
Berabere kalmak önemli değilde kayseriyi elimizden kaçırmak üzüyor insanı...
58 SiVaSıM 58 02.02.2012, 22:17 gelecek senenin takımını kuralım bence hocam bu pedriel nasıl 11de oynar eğer sağbek uğura emanetse her maç iğne üstünde izleriz murat akça asla büyük bi oyuncu olamaz navratili çok aradık eneramo,kadir,erman sözleşmeleri uzatılmalı gelecek senenin takımını kurmalıyız
Berabere kalmak önemli değilde kayseriyi elimizden kaçırmak üzüyor insanı...
kayseriyi geçtiler ama kaleciyi geçemediler bugünkü gibi oynarsalar bu sene kurtarır bu takıma yakışır bir kaleci olursa önümüzdeki dönem ilk 4te rahat oynar
yigidoss 02.02.2012, 22:23 Gerçekten çok yazık oldu. 4-5 atacağımız farklı kazanacağımız maçta 1 puana razı olduk çok yazık. Ya Rıza hocam Allah'ına kurban şu Suarez'den umudu kes artık. Adam ben süperligi kaldıramıyorum diye bas bas bağırıyor
A.Turan Korkmaz 02.02.2012, 22:26 Rıza Çalımbay hocamız,Allah nazarlardan saklasın,bu sezon şu ana dek hocalık kariyerinin en formda dönemini geçiriyor ve eminim öyle de devam edecek. Elindeki kısıtlı kadroya,maddiyata ve hemen her maç yaşanan bariz hakem hatalarına rağmen başarılı kenar yönetimleri gösterdiğini otoriteler de kabul ediyor.
Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz hocam. Allah sizi Sivassporumuzun başından eksik etmesin.
kaptann58 02.02.2012, 22:29 uğur kavuk gibi bir sağbekin olursa hocam olacağı bu işte her hafta biri hata yapıyor beşliği yiyor yetişiyor aynı adamdan tekrar çalım yiyor vede kaleci tuttuğu köşeden hemde yerden öle bi gol yiyorki amatör kaleci yeemz yazık bu takıma aslanalr gibi koşan takıma yazık
kolukisa 02.02.2012, 22:36 Hocam öncelikle tebrik ederim Sivasspor'u biraz zorda olsa toparladiniz,fakat halen kolay gol yeme zafini bir türlü yenemediniz,gecen hafta yenen goller aman Yarabbim evlere senlik,öne gecti maclari nedense cok kolay kaybediyor veya berabere bitiriyorlar,cözüm bulmak sizin isiniz,biz gördüklerimizi söylüroyuz,Holanda'dan selamlar.
kaptann58 02.02.2012, 22:36 yine üç puan gitti yazık
kaptann58 02.02.2012, 22:37 navratili çok aradık çok kaleci sencky geçse artık kaleye böyle basit goller ymeyiz en azından
ddolphiner 02.02.2012, 22:41 navratili çok aradık çok kaleci sencky geçse artık kaleye böyle basit goller ymeyiz en azından
Bence Nihat'ın hakkınıda yememek lazım elinden geleni yaptığına inanıyorum şahsen ;) ;)
O hatalar bızı hıc bırakmıyokı bulsun hocam. Bu sene taraftarlar soyle bır dusunsunler son zamanlarda kımın aklına ulan su yedıgımız golde yapacak bırsey yoktu adamlar takır takır geldı attılar dıyebılır. Bızım her yedıgımız golde bır kahramanımız var kendı ıcımızde. Bu haftanın adamıda Ugur Kavuk! Haftaya bayrağı kim alacak bakalım. Hani Rıza Hoca'ya kızıyoruz ya nıye son dakıkalarda ofansıf degılde defansıf dusunuyor dıye. Sebebı bellı adamcagız savunmasına guvenemıyor kı! Emınım kendı kafasında dıyordur ulan bızımkıler son dakıkada bır harakiri yapmadan ben savunmayı bıraz daha güçlendıreyım dıye dusunuyordur.
O hatalar bızı hıc bırakmıyokı bulsun hocam. Bu sene taraftarlar soyle bır dusunsunler son zamanlarda kımın aklına ulan su yedıgımız golde yapacak bırsey yoktu adamlar takır takır geldı attılar dıyebılır. Bızım her yedıgımız golde bır kahramanımız var kendı ıcımızde. Bu haftanın adamıda Ugur Kavuk! Haftaya bayrağı kim alacak bakalım. Hani Rıza Hoca'ya kızıyoruz ya nıye son dakıkalarda ofansıf degılde defansıf dusunuyor dıye. Sebebı bellı adamcagız savunmasına guvenemıyor kı! Emınım kendı kafasında dıyordur ulan bızımkıler son dakıkada bır harakiri yapmadan ben savunmayı bıraz daha güçlendıreyım dıye dusunuyordur.
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Hep iyi dedik kapasitesinin üzerine çıkmaya başladı dedik ama uğur bu hafta rol aldı bireysel hatalar zincirimize bir yenisini de o ekledi.Herkes sırasını savdıysa mersin maçında mümkünse güzel galibiyetlerimize devam edebilir miyiz ?
Bu arada söylemeden geçemiycem bugün bir an sağ bekimizde abdurrahmanı ve bindirmelerini düşündüm de soldan ziya sağdan apo hücum zenginliğimiz yüzde 50 artardı..Herneyse :)
kanka_58 02.02.2012, 23:20 Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Hep iyi dedik kapasitesinin üzerine çıkmaya başladı dedik ama uğur bu hafta rol aldı bireysel hatalar zincirimize bir yenisini de o ekledi.Herkes sırasını savdıysa mersin maçında mümkünse güzel galibiyetlerimize devam edebilir miyiz ?
Bu arada söylemeden geçemiycem bugün bir an sağ bekimizde abdurrahmanı ve bindirmelerini düşündüm de soldan ziya sağdan apo hücum zenginliğimiz yüzde 50 artardı..Herneyse :)
ben hala abdurrahman derelinin niye oynatılmayıp gönderildiğini düşünüyorum.
hasanim58 02.02.2012, 23:49 Guzel seyler yaptin riza hocam yapmayada devam ediyosun seninle gurur duyyoruz yensekte yenilsekte burdayiz hocam sesimizi tekrar duyurdun yigido ruhu seninle geri dondu tsk ler hocam elinden geleni yaptin yenemedik canin saolsun hocam....
-22 derecede elinden geleni yapan butun sivassipor oyuncularini ve stada gelip mac seyreden butun seyircilerimizi yurekten tebrik ediyorum sonuc her nekadar istedigimiz gibi olmasada gercekten guzel bir takima sahibiz inaniyorum ki bu sezon cok iyi yerde bitircez bu ligi
FANATIK YIGIDO 03.02.2012, 01:41 hocam macı etkıleyen ıkı faktor vardı bırı hava sartları ıkıncısı ugurun yaptıgı hatayı amator oyuncu bıle yapmaz cok buyuk hataydı hadıneyse onuda gec su macı gec saate alan federasyona nanet olsun su soguk havada macmı olur
Helal olsun bu takıma helal olsun bu takımı bu şekilde güzel futbol oynatan hocama.Hatalar vardı ama yapacak birşey yok,Bu şartlar altında oynanan maçta hatalarda oluyor şanssızlıklarda oluyor işte,Bu şartlarda bukadar çok pozisyon yakalayıpta üç puan alamamak nekadar üzücü olsada mücadele güzeldi, takım sıcak soğuk kar buz demeden güzel mücadelesine devam ediyor.
Maç sonu bağzı kanallarda bizim maç konuşuluyordu,Bu şartlarda bu soğukta bundan daha güzel futbol olamaz seyir zevki güzel mücadele güzel pozisyonu bol vs vs buda beni çok mutlu etti,Hem bu soğukta oynanan güzel futbolu hemde o soğuk havaya rağmen taraftarı öğmeleri harikaydı.Bu güzel oyunumuz ve bu mücadelemiz sürdüğü müddetçe Sivasspor'un daha iyi işler yapacağını düşünüyorum..
hocam şu ikı laftan nefret ediyorum,biri ulkeye demokrası gelecek lafı bır dığerı de hata,hata,hata geçen hafta da aynı haltı yaptı bu takım,
Has Sivas`li 03.02.2012, 06:58 -22 derecede mac oynatan Federasyona yaziklar olsun, el insaf ya...
Kaleci belkide sezonun iyi macini cikardi ve bir puani aldi gitti. Önümüzdeki Mersin ve 8tas maclarindan 6 puan alirsak tekrar playoff potasina gireriz. ilk dört icin sadece hamsi kafalarla cekisiriz gibi görünüyor.
ne hatası gardaşım o inanılmaz soğuk hata lafını dondurur cinstendi ben sadece o golu attıran defansa kızgınım o gol hatalı gol değil defansın gevşekliği
vahit5834 03.02.2012, 08:29 evet bu takımdan iyi oynayan takım yok ligde inanıyor ve güveniyorum ama gelecek sezona en az 4 futbolcu lazım alırsak hersene ilk üçe oynarız
muhsin koçak 03.02.2012, 09:11 Gönüllerde Sivasspor bu maçı kazanmıştır,böyle oynamaya devam edin canımızı yiyin.
yigidolar06 03.02.2012, 09:23 gelecek senenin takımını kuralım bence hocam bu pedriel nasıl 11de oynar eğer sağbek uğura emanetse her maç iğne üstünde izleriz murat akça asla büyük bi oyuncu olamaz navratili çok aradık eneramo,kadir,erman sözleşmeleri uzatılmalı gelecek senenin takımını kurmalıyızkadir ve ermana teşekkür edilip gönderilmeli istikrarsız oynayışları vede çok top kaybedişlerinden dolayı
Hatalar bizi bulurken biz de bu hatalardan ders çıkarmalıyız ki, hatalar nüke etmesin.Ne olursa olsun takım mücadele ediyor her oyuncusu ile, kimse bu takıma, bu teknik direktöre laf edemez, haddini aşamaz.çünki içinde bulunulan olumsuz bir süreçi en iyi atlatmaya çalışan bir takım olan sivasspor, istikrar abidesi olmaya devam ediyor.Öyle bir kaç maç kayıpla sağa sola ağır eleştiriler yapmak yiğidin harcı değildir, yiğidonun harcı takımını her zaman her yerde ve her durumda içten yürekten fedakarlıkla desteklemektir.Ben bu maçta ki oyunu ile takımı ve teknik heyeti kutşuyorum cidden yürekten hemde, şart ve koşullara rağmen hatalara rağmen dimdik oynadıkları için.
Yusuf Çevik 03.02.2012, 09:47 Ben,Rıza hoca başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.Ancak böyle pozisyonların kaçmasına,hem üzülüyorum,hem delileniyorum.
Eneramo orada atamıyorsa hoca ne yapsın diyorum.Başka zaman olsa çalımlarsın Eneramo,göstere göstere atıyorsun ya.
Ben Ziya`yı tebrik etmek istiyorum,onca sakatlığın ardından,çok çalışan Ziya Erdal`ı tebrik ediyorum.
inşALLAH formunun dahada üstüne çıkarak Sivasspor`a iyi bir futbolcu olursun.
svsli585858 03.02.2012, 10:16 arkadaşlar takım çok iyi oynadı ama kaleciyi geçemedik malesef özellikle eneramo her maçta yaptığı gibi yine yüzde yüzlük golleri kaçırdı 1 tane bitirici forvetimiz olsa şuan ilk 3 te bile olurduk bence yediğimiz golde uğurun çok hatası var 2 kez basit çalımlar yedi ama yardımınada kimse gelmedi uğur bana göre genel olarak iyidi o pozisyon bütün iyi oynunu götürdü ama.
gerçekten çok basit hatalar yapmaya başladık yine sezon başındada boyle hatalar yapıyorduk git gide en aza inmişti ama bu aralar yine bariz hatalar belirmeye başladı onun içinde güzel oyun oynamamıza ragmen puanlar kaybetmeye basladık inş bi an once duzelir
Caner POLAT 03.02.2012, 10:23 Yenilen basit goller yapılan hataları bi türlü aşamasakda , ligin en istikrarlı takımıyız.
Has Sivas`li 03.02.2012, 10:29 Iki haftada giden 5 puan cok kötü oldu. Önümüzde cok zor gececek 6 maclik bir periyot var.
MIY-Sivas
Sivas-8tas
FB-Sivas
GB-Sivas
Sivas-GS
TS-Sivas
Bu maclarda alacagimz sonuclar, ligi nerede bitirecegimizi belirler diye düsünüyorum. Umarim kacan balik büyük olmaz...
bulentt07 03.02.2012, 11:10 90 dk nerdeyse tek kale oynayıp uc gunde 5 puan kaybetmesek bjk ensesındeydık.Insallah bu futbolu oynarsak yenemeyecegımız takım yok bu ligde.
58akif34 03.02.2012, 11:39 gecen hafta cerny gol kaçırdı yedekte bekletilmesi yönünde taraftar baskı yaptı kaan kendi kalesine gol attı bundan topçu olmaz denildi atilla hatalı gol yedi adamın onuruyla oynandi bu hafta eneramo golleri kaçırdı uğur bakın yedi murat kademeye girmedi kadir top kaptırdı erman yokları oynadı petriel zaten bu ligin topçusu değil mehmet nas ise yaramaz o zaman bu oyuncularla nasıl 11 maç yenilmezlik serisi yakaladık ki kimine göre rıza hoca dan hiç bir halt olmaz futbolcu hava yapar gol atamaz top kaptırır fakat bu şekilde 2 maç oynandi diye kimse futbolculara ağır gurur kırıcı kelimeler kullanamaz taraftarın işi takımi desteklemek kadroyu kurmak rıza hocanın işi futbolculara kullanılan kelimeleri futbolcular taraftara kullansa nasıl olur onu düşünün biraz yazdıklarınızi ona göre yazın
kurtun58 03.02.2012, 13:44 ya arkadaslar bence pedriyele haksizlik yapiliyor.adam her gol pozisyonun icinde var.bence fazla top kaptiriyor diye kiziyoruz.ama tek vurusluk hareketleri cok iyi.bence riza hocanin onu degistirmemesi gerekirdi.onun gol atma saatleri gelmisti.
ben bu takimla gurur duyuyorum.riza hoca bence cok iyi bir hoca
ozledımeskıyı 03.02.2012, 13:50 Kayseri 1 puan aldi SİVASSPORUMUZ 2p uan kaybetii ahanda size maçın özeti ;)
Hocam bu sezon artik yapacak birsey kalmadi ama gelecek sezon sizden ricamiz pedrieli yollamanizi vede yerine iyi bir forvet almanizi özellikle rica ediyorum zira takimimiz cok süper ama eronama sakatlandimi kim bizi idareedecek iste o durum vahim insallah kalecimiz kendisini cabuk toparlarsa iyioluruz bütün poreblem bence golcu bir forvet kaleciile karsikarsiya kaliyoruz ama birtürlü gola ceviremiyoruz bu nasil forvetlik ben anlamiyorum selamlar.
Forvetlik sadece top tutmakla olmuyor elindeki firsatlari iyi degerlendirmek oluyor sen bir kaleciyi calimlayarak asamiyorsan nezaman gol atacaksin insanin yüregini agzina getiriyorsun buna talihsizlik denmez olsa olsa beceriksizlik denir sayin eronama biraz hantal yapili herhalde sivas kebablari hosuna gidiyor bunu biraz azaltsa herhalde biraz daha cevik olur atamiz ne demis ben sporcunun zeki ve cevik olanini severim selamlar.
dogan5880 04.02.2012, 05:00 busene ılk 8 kalalım lıg bızım içn nısanda bıtmesın 9cu olan takım içn lıg bıtıcek.. ve fazladan zevk yapalım.15 gun.saka bı yana..bu kadrodan sadece ve sadece pedrıel mendoça ve bı kaç ism daha gonderılsın kadro korunsun 2.3 takvıyeyle gelıcek sezon çok guzel seyler yaparız ama kadro korunması lazım
engin2609 04.02.2012, 10:04 bu maçta ilk 11 baktıgım zaman cerny goremedim ve pedrieli gorunce bitaz moralim bozuldu sırf o golu kaçırdı dıe bence yedege koymamıstır rıza hoca onu mersin maçına saklamıştır die düşünüyorum + kağanın yerıne ziya varsa tabiki ziyayı oynatmak gerekir kağanın atacklara bindirmedi ve orta acması bıraz kotu . inşallah mersin macını yenip herşeyi unuturuz.
58akif34 04.02.2012, 18:19 futbolda hata olursa malubıyette onunla bırlıkte gelır hatalları en aza ındırerek önümüzdekı maclarda yukarı ile aramızdakı farkı kapatacagız inşallah
tekdoktirin 04.02.2012, 18:29 hocam sana saygım sonsuz ama şu densiz leri nasıl çıkardınız sıvas tan anlamı yorum yıkıldım yazık üzdünüz bizi
ah hocam ah hep hatalar hep hatalar..antep maçını unutmamak mümkün değil..gençler yendi gs yeniyor şu antepe bi tekmede biz vuramadık..yanarım ona yanarım..ligin dibine göndermek elimizdeydi..daha beter olsunlar..
|